Hemsidan Vaken.se har mellan 100 000-180 000 unika besökare och över tio miljoner träffar varje månad – en mycket bra grund för dig som vill nå ut till en unikt medveten kundgrupp. Vaken.se erbjuder nu annonsörer större möjligheter till annonsering på www.vaken.se och dess övriga sidor, på sociala medier som Facebook, Twitter m.m.

Nedan ser du priserna respektive storlek på annonser och placering vi erbjuder. Vi kan också skräddarsy paketlösningar om du även vill att vi annonserar åt dig på vår Facebook-grupp som för närvarande har över 12 000 medlemmar, via vår facebook-sida med över 15 000 likes, via vår Twitter, i våra nyhetsbrev m.m. Ett par gånger per kvartal skickar vi ut stora nyhetsbrev till blandade e-postlistor och nya målgrupper.

Annonserna syns på samtliga sidor på hemsidan oavsett var besökaren befinner sig. Det finns flera format och priser beroende på var du vill att din annons ska synas på sidan:

Annonsera på Vaken.se!

Följande format accepteras: JPG eller en GIF-animation (max 300 kb).

Är du redo att annonsera hos oss? Kontakta då oss och berätta om dina önskemål samt hur länge du vill annonsera så återkommer vi med en offert.

Övriga alternativ?
Du kan givetvis kontakta oss med förslag och en presentation av vad du själv exakt vill ha. Olika former av annonsering kan erbjudas utöver det ovannämnda exemplet.

Vi designar din banner
Vi kan även hjälpa er att skapa den perfekta reklambannern som passar er smak och ert ändamål. Vi kan framställa vårt förslag direkt från grunden eller att ni kommer med förslag, idéer osv. Kontakta oss omgående för mer information.

Vi ser fram emot att få höra från er!