Bevis för att Vita hjälmarna bodde grannar med al-Qaida och att sjukhuset M10 finns kvar

13
1408

Svensk massmedia framställer Vita hjälmarna som hjältar när uppgifter gör gällande att de är en del av ISIS. En videon av fransmannen Pierre Le Corf presenterar nya bevis.

Pierre Le Corf driver välgörenhetsorganisationen We Are Super Heroes och har befunnit sig i Aleppo senaste året där han dokumenterat sina upplevelser.

Han skrev nyligen ett öppet brev till franska presidenten Hollande om situationen i Syrien där han vittnar om att det inte finns några rebeller, bara terrorister, och att Vita hjälmarna är räddningsarbetare på dagen och terrorister på natten. Han skriver:

”As a French citizen, I refuse to support my country’s criminal foreign policy”

Nu presenterar han en video där man ser högkvarteret för Vita hjälmarna ligga granne med en byggnad som hyste terrorister från al-Nusra. Inne i byggnaden för Vita hjälmarna syns flaggor och andra tecken på deras nära relation till ISIS.

På videon ses även sjukhuset M10 som enligt uppgifter i väst, inklusive svensk mainstream media, flera gånger ska ha bombats sönder och samman. Pierre Le Corf visar att detta inte stämmer och att sjukhuset ska ha använts av terrorister i al-Nusra.

palbergstrom.com

 • plexgear

  Ja, det var väl väntat! Det komiska är ju att MSM hjälper skurkarna i IS att för ut sin lögnaktiga propaganda….sen att politikerna i väst använder IS för egna syften är ju en skandal i sig!

  • Eskil Asarg

   Dom får även gratis bostad och utbildning när dom kommer hem medans vi har 70.000 fattigpensionärer som är lika undernärda som barnen i Afrika..

   • HM

    Hur vet du det:

    • Eskil Asarg

     Sök och du finner precis allt.. är inte imot invandring men då måste det ske så att det är hållbart.. 2030 kommer Sverige vara ett u-land om inte ett mirakel sker..

     • HM

      Hittar bara en som säger att 70000 fattigpensionärer hade vi för flera år sedan och han påstår nu att det är 130 000 fattigpensionärer.

      Så de kan inte var du som påstå detta däremot var han ensam om att påstå detta så det kan inte vara sant.

     • Eskil Asarg

      75.000 som svälter och 15.000 som är gravt undernärda och som riskerar att dö en plågsam död var det visst.. förlåt för att jag hade fel..

     • HM

      Fattigpensionärer svälter inte och det finns inte 15.000 som är gravt undernärda och som riskerar att dö en plågsam död i Sverige utan du måste beskriva något fattigare land.

      Dessutom kommer regeringen att ändra så de får mer pengar.

     • Eskil Asarg

      Google så finner du svaren.. Om pensionärerna ska få mer pengar måste skatten höjas men det borde den inte behövas göra eftersom invandringen är så lönsam enligt dig.. Dom så kallade höjningarna dom gjort har ätits upp av sänkt bostadsbidrag.. Ta nu fram riktiga bevis för att invandringen är lönsam ! För på AMS så finns det stora skyltar som medelar om du anställer en nyanländ så betalt staten 80% av lönen.. som skrivet innan så kommer Sverige vara ett u-land 2030 i nivå med Cuba och till o med Balt länderna går om oss ekonomiskt… Men du myser väl enbart när vi blir ett u-land din kommunist ..

 • HM

  Man vad ni dra fel slutsatser. Var verkar de vita hjälmarna. I söndagsskolan verkar ni vilja men de verkar i stridszonerna och då kan man få på sig att gynna än den en sidan än den andra sidan vilka alla får på sig som verkar i stridszoner så de är inte unikt för de vita hjälmarna men ni framför dåliga rykten om de vita hjälmarna så ni bidrar till en sämre värld. Åk själv till kaoset i stridszonerna så får ni se hur enkelt det är att hjälpa de skadade. En del tänker in längre än näsan räcker och dit hör vaken.se med sin propaganda.

  • Eskil Asarg

   Du är medveten om att där bomberna slog ner så hämtade dom vitahjälmarna Isis terrorister istället för barn !!! Men stötta terroristerna du bara och fortsätt få din sanning från afton-oran och liknande skräp medier..

   • HM

    Typiskt att få så nedvärderande kommentar här på vaken.se. Varför är du och andra för folk som är så lättstötta att ni inte tå att bli emotsagda.

    Ta och visa de du säger om de vita hjälmarna med en säker källa att det är sant. En säker källa är en källa var uppgifter går att kontrollera.

    • Eskil Asarg

     Jag litar mer på min syrisk kristna vän som flytt från helvetet än mainstream media här hemma och övriga världen.. Vad har du för bevis ?

     • HM

      Så här svarar Raed al-Saleh som är ledare för Vita Hjälm om anklagelserna att de samarbetare mad al-Qaida:

      ”Om det är någon som ligger under rasmassorna, så frågar vi inte dem vem de tillhör, det är en människa och vi hjälper till. Då frågar vi inte om deras religion eller vem de stödjer politiskt”