Du skall inga andra gudar hava jämte mig

7
2065

Kan man stå bakom dessa präster?

civilkurage.org

 • HM

  Vaken.se sprider myter om Frimurarna och dess myter är kända lång tid tillbaka. Kanadensiska frimurarna har för att försöka få bort dessa myter bjudit in en TV team när de genomför sin riter och man kan säga att i video från turkiska Cannel7 är en falsk nyhet och troligen är de iscensatt av några andra än frimurarna.

  • Johnny H

   Är det inte problem med makthavare som är lojala mot denna slutna grupp?
   https://civilkurage.org/2017/01/16/stora-problem-med-frimurare-i-umea/
   STORA PROBLEM MED FRIMURARE I UMEÅ
   ”VI KAN SITTA VID ETT SAMMANTRÄDESBORD, OCH PLÖTSLIGT DYKER EN POLITIKER SOM ÄR FRIMURARE UPP. HANS ARGUMENT KAN FÅ EN ANNAN POLITIKER, OCKSÅ HAN FRIMURARE, ATT HELT BYTA ÅSIKT.”

   • HM

    Det är ju lika här på vaken.se Hemligt grupp som håller i vaken.se domänen och likriktade åsikter där många inte vågar ha en egen åsikt vilket blev tydligt när jag frågade vilka som skulle ingå i den oberoende undersökning av 9/11 och det mest vettiga svaret var: Min mamma.

    • Johnny H

     Men Vaken bekymrar inte mig. Däremot kan det vara mer bekymmer om mina politiker är mer lojala mot en sektlik organisation än mot mig och väljarna.
     Och är dom så hemliga. Det är väl Mikael Cromsjö eller vad han heter plus andra personer. Är dom så hemliga?
     Man kan väl lära känna dom om man engagerar sig i Vakens aktiviteter.
     Och det är väl inte några hemligheter dom har som inte får avslöja som är fallet med frimurarna?

     • HM

      Mikael Cromsjö sköter vad jag vet inte längre vaken.se. Han har sysslat med andra projekt och dessutom flytta utomland, till Spanien tror jag det var.

 • Pingback: ”Published on Jun 6, 2017 Kan DU som medlem av svenska kyrkan stå bakom dessa präster? www.civilkurage.org” – mustsayreal()

 • pavezi

  Problemet är att de låggraderade frimurarna inte vet att pyramidens topp är luciferian