Robert De Niro och Robert F Kennedy Jr erbjuder 100 000 dollar i en vaccinutmaning

3
4720

På en presskonferens i Washington DC erbjöd Robert De Niro och Robert F Kennedy Jr 100 000 dollar till den som kan lägga fram vetenskapliga bevis för att kvicksilver i vaccin är säkert att ge till barn.

Robert F Kennedy Jr är specialiserad på kvicksilver men erkänner att det kan finnas fler orsaker till neurologiska skador och andra biverkningar hos barn.

För den som inte hört Robert F Kennedy Jr tala förut så har han en skada på stämbanden och därför talar som han gör.

palbergstrom.com

 • HM

  Det kan de alltid prova på när kvicksilver i vaccin är på väg bort och frågan är om det ens finns kvar något i dagens vaccin. Kolla visar att det inte finns kvar då det senaste vaccin som innehöll kvicksilver användes 2010 och inget därefter har gjort det.

  • Kim

   Det används fortfarande i USA & Europa, men speciellt i fattigare länder. Dock har man drastiskt minskat på användandet i USA & Europa, p.g.a. skandalerna kring det. Vilket är lite motsägelsefullt, då medicinska etablissemanget (WHO, CDC m.m.) samtidigt övertygar oss om att det är ofarligt. (en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal)

   • HM

    Vad har du för källor till ditt påstådde användande av tiomersal (på engelska: thimerosal) då FN 2013 beslutade att inte använda det mer.

    Det är inte skandalerna som gjort att man tagit bort kvicksilver i vaccin i alla fall inte i Sverige för här är det miljöhänsyn som har gjort det.

    Den mängd tiomersal som användes cirka 25 mikrogram kvicksilver var i sprutan ca 50-1000 gånger lägre.