Advokat: “Coronaskandalen ett brott mot mänskligheten”

stänga ner Covid-19 och kolesterol Biovapenexpert Coronaviruset sars-cov-2 corona-tester sammanfattar vetenskapen

Tyskland och andra länder har brutit mot de mänskliga rättigheterna och använt coronaviruset för att skapa panik hos befolkningen och införa totalitär repression på sina medborgare. Det slår en granskande en coronakommitté fast och vill inleda rättsprocesser mot de ansvariga.

Reiner Fuellmich är en av fyra medlemmar i den fristående tyska undersökande coronakommittén (The German Corona Investigative Committee), en kommitté som i fyra månaders tid har arbetat juridiskt med att analysera och ta del av internationella forskares och experters vittnesmål och hitta svar på alla de frågor som uppstått i samband med coronakrisen.

Fuellmich har själv en bakgrund som jurist med fokus på konsumenträtt och har varit involverad fall mot tvister mot storföretag som Deutsche Bank, biltillverkaren VW och rederiet Kuehne & Nagel.

Kommittén menar att agerandet man sett under coronakrisen överträffar den värsta korruption man någonsin undersökt. Fuellmich går så långt så att han hävdar att det handlar om ”det största brottet mot mänskligheten som någonsin har begåtts”.

– Coronakrisen baserat på allt vi vet idag borde döpas om till coronaskandalen och de som är ansvariga för den måste åtalas och stämmas för den skada de orsakat. På en politisk nivå måste vi göra allt i vår makt för att se till så att ingen någonsin igen har sådan makt att de är i position att bedra mänskligheten på samma sätt eller försöka manipulera oss med deras korrupta agendor, säger han.

Fuellmich menar att tre huvudfrågor behöver besvaras för att man ska veta hur man juridiskt ska tackla coronaskandalen:

1. Finns det en coronapandemi eller bara en PCR-testpandemi? Betyder ett positivt PCR-test verkligen att personen som testats är infekterad med coronaviruset eller betyder det inte detta?

2. Skyddar de restriktioner och den repression som använts under coronakrisen, inklusive nedstängningar, ansiktsmaskstvång, social distansering och karantänkrav medborgarna från viruset eller används åtgärderna främst för att skapa panik så att befolkningen tror att deras liv är i fara och så att läkemedelsföretagen och teknikindustrin kan generera enorma vinster genom försäljningar av tester och vacciner samtidigt som man samlar in medborgarnas genetiska fingeravtryck?

3. Stämmer det att den tyska regeringen utsattes för massiv lobbyism mer än något annat land av WHO och andra aktörer för att införa olika restriktioner och begränsningar i syfte att bli ett föredöme för resten av världen att ta efter?

Läs mer på nyadagbladet.se

1 kommentar

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here