I kölvattnet av att hundratals kosttillskott nyligen förbjudits i hela EU har FDA det amerikanska livs- och läkemedelsverket i tysthet infört ett regelsystem som, om det genomförs fullt ut, förbjuder praktiskt taget alla kosttillskott i USA som togs fram efter 1994.
Det betyder att nästan alla multivitaminer, detox-kosttillskott och växtbaserade mediciner som vi har blivit beroende av för att förebygga sjukdomar och stärka vårt immunförsvar kan snart tas bort från butikshyllor och förbjudas. Jag kallar det för ”slutspelet” (the end game) av FDAs krig mot mänskligheten. Fas ett hotade och plundrade bolag som vågade göra sanningsenliga hälsopåståenden av deras egna produkter och hemsidor genom att de inte fick redovisa näringsinnehållet. (https://www.naturalnews.com/021791.html). Fas två innebär förstörelse av hela kosttillskottsindustrin genom att helt enkelt förvägra användningen av nästan alla de ingredienser som för närvarande används i hälsokostprodukter.

Vid hälsofrihetens frontlinjer
Avslöjande av denna nya ”slutspelsstrategi” av FDA, att förbjuda praktiskt taget alla kosttillskott, kom till vår kännedom av Alliance for Natural Health, den ledande ideella hälsofrihetsgruppen i Amerika. Denna grupp rapporterar konsekvent faktabaserad information om hur FDA och FTC krossar hälsofriheten i Amerika. Deras senaste uttalande, med titeln FDA’s New Sneak Attack on Supplements förklarar hur detta nya angrepp på amerikanernas frihet är konstruerat av FDA.

Här är i korthet historien om var detta kommer ifrån och hur FDA nu utkämpar ett nytt krig mot tillgången till vitaminer, örter och kosttillskott:
1994, efter åratal av väpnade räder, förtryck och censur genomförda av FDA, instiftade kongressen en lag som kallas DSHEA. Detta är den lag som i huvudsak tvingat FDA att sluta ha möjligheten att reglera bort kosttillskott från marknaden, och grupper som Life Extension Foundation var avgörande för att hjälpa till att få igenom denna lag som antogs 1994.

Men en a