Schwabs mål är, med hans egna ord, att fånga demokratiska regeringar och institutioner runt om i världen och ersätta dem med företagsmakt. Detta kommer enligt Schwab att leda till skapandet av en envärldsregering där människor ”inte kommer att ha någonting, inte äga någonting och vara lyckliga”.

Covidpass – Svenskar blir chippade som djur
Trendiga svenskar är de första människorna i världen som blir mikrochippade för att visa sin experimentella covidvaccin-status. Att vara mikrochippad som ett djur har blivit populärt de senaste åren bland vissa svenskar och trots att det äventyrar den kroppsliga integriteten anses bekvämligheten att inte behöva bära kontanter, nycklar eller personlig identifiering överväga. Enligt Aftonbladet ökar nu antalet svenskar som chippar sig när de svenska hälsomyndigheterna inför ett covidpass-mandat som kräver att människor visar sin vaccinationsstatus för att komma in på evenemang och platser med över 100 personer.

Vaccinpass i Sverige
Även om Sverige till stor del undvek de psyko-sociologiska skador som orsakas av den påtvingade maskering och olagliga nedstängningar som införts i resten av Europa, beslutade Sverige att implementera sitt nya covid-pass från den 1 december trots att de hade mycket lägre infektionsfrekvens än resten av kontinenten.

Sverige håller kursen, Pfizer-chefen motsätter sig
Sverige ser ingen anledning att ändra sin politik när det gäller säsongsbetonade luftvägssjukdomar, sa statsepidemiolog Anders Tegnell nyligen. ”Det har fungerat tidigare”, betonade han. Politiken att ingripa minimalt i medborgarnas liv resulterade i färre dödsfall än det statistiska genomsnittet i EU, även om den verkliga dödsorsaken under säsongspandemin ännu inte har objektivt bevisats. Sveriges misslyckande att fängsla sina medborgare och förstöra företag i syfte att undvika en förmodad virussjukdom med en återhämtningsgrad på över 99 procent har upprört många andra europeiska länder och läkemedelsföretag som vill monopolisera marknader med sin enda behandling. En av dem är förstås Svenske Pfizerchefen Michael Dolsten som i en intervju med SVT:s Morgonstudion rekommenderade att landet ska arbeta i en konstant samverkan med omvärlden. Pfizer/Biontechs mRNA-experimentella covid-vaccin var ett av de första tillgängliga, på marknaden med en rekordtid på bara 10 månader. Läkemedelsjättens aggressiva kontrakt med enskilda länder att överge folkhälsopolitiken och garantera immunitet mot åtal för biverkningar har visat sig vara lukrativa. I november höjde Pfizer sin försäljningsprognos för covid-vaccin till 36 miljarder dollar för 2021 på grund av dess oändliga så kallade boosterutrullning samt sina planer på att injicera barn med den experimentella produkten som många kända forskare runt om i världen, som Dr Peter McCullough och Dr. Zev Zelenko, har kallat ett biovapen.

Första rättegången av covid-dödsfall börjar i Italien
Dr Carlo Mosca anklagas för att ha orsakat två patienters död, som var inlagda på sjukhus i mars 2020 för covid, genom att ”administrera läkemedel som är oförenliga med livet i avsaknad av intubering”. Den 48-årige läkaren arbetade på akuten på sjukhuset i Montichiari fram till sin avstängning i januari förra året då han anklagades för flera mord och förfalskning av journaler. Mosca, som varit i husarrest sedan januari, har förklarat sig oskyldig. Sjuksköterskan Michele Rigo, vars klagomål till polisen i april 2020 startade utredningen mot Mosca, vittnar om de order han fick att använda en cocktail av livsavslutande inklusive som Succinicoline på patienter, som är oförenligt med korrekt behandling. Familjemedlemmarna till de två avlidna patienterna, 61 och 80 år gamla, lämnade in den civilrättsliga åtgärden vilken ses som ett möjligt tecken på vad som komma skall för läkare i Italien som deltog i eller begick covid-brott och riktade in sig på att döda äldre.

Bosnisk advokat avslöjar faror med vaccinhantering, regeringen upphäver covidpass
Den 20 december kommer Bosnien och  Hercegovina att upphöra med det olagliga covidpasset och det våldsamma vaccinmandatet. Enligt BOSS partiledare Mirnes Ajanović, vars utredning av covid-åtgärderna förstörde pandemi narrativet, visar att regimen har besegrats av folkets önskan om frihet. Ajanović upptäckte att ingen av de experimentella COVID-injektionerna hade giltiga licenser. Dessutom kunde Pfizer, AstraZenca, Sputnik, Sinofar och Sinovac inte visa att de hade instruerat medicinsk personal att administrera injektionerna, som har dödat tiotusentals och skadat miljoner över hela världen.

Till skillnad från andra håll i Europa är folket i Bosnien och Hercegovina välinformerat och därmed har landet en av de lägsta Covid-vaccinationerna. Landet värdesätter också rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna. ”I Bosnien och Hercegovina kommer ingen att tvinga någon att göra någonting längre. Vi har alla rättigheter som definieras i konstitutionen,” förklarade Ajanović.

Quebec-läkare vittnar om covid-protokoll för att avliva äldre
En av de få officiella förfrågningarna om COVID-19-bedrägeriet har avslöjat den chockerande sanningen om en av de mest avskyvärda massakrerna i Kanadas historia. Utredare i Quebec har fastställt varför de som var 70 år och äldre stod för 92% av de så kallade covid-dödsfallen under första halvåret av 2020. Dr. Vinh-Kim Nguyen, som arbetade på akuten på Jewish General Hospital, behandlade framgångsrikt äldre COVID-patienter som anlände från bostads- och långtidsvårdscenter. Dessa patienter ”återhämtade sig lätt”, sa Dr. Nguyen. Men efter att ha skickats till vårdcentralerna för att arbeta med påstådda covid-patienter upptäckte Dr Nguyen att mördarläkemedelsprotokoll användes för andningsbesvär i livets slutskede på äldre invånare. ”Det är protokoll som leder till döden. I själva verket var det dödshjälp, ”säger Dr. Nguyen. Tidigare vittnesmål från Dr. Réjean Hébert, en gerontologispecialist vid University of Montreal, hävdade att de äldres död representerade en systematisk åldersmassaker. Förhöret har också hört från en undersköterska som rapporterade att många av dödsfallen bland äldre offer var resultatet av missbruk och försummelse. Förhörsdetaljerna överensstämmer med påståenden från visselblåsare över hela världen om att drog- och behandlingsprotokoll var ansvariga för äldres död och inte en luftvägssjukdom.

 

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal
Att mikrochippa hela mänskligheten är drömmen för World Economic Forum-chefen Klaus Schwab
 

1 KOMMENTAR

  1. Håret står rakt ut när jag höra Klaus Schwab berätta om sin vision.
    När man tänker på att hans familj drev Nazitysklands mest effektive verksamheter med hjälp av Konzentrationslager fångar som arbetskraft vet man varifrån han kommer.
    Hyllat av Adolf Hitler som dom en utmärkelse för att driva ett skolexempel en tysk verksamhet.

    ”You Will own nothing and be Happy”

    Citat: World Economic Forum

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här