De giftiga ämnena i vaccin är väldokumenterade som mycket skadliga, trots detta tiger massmedian om farorna med vaccin och fortsätter deras propagandakampanj som kommer att skada tusentals barn runt om i Sverige. Det är dags att sanningen kommer fram och att oinformerade människor får en chans att bli informerade och att utifrån den informationen om vad vaccin innehåller kunna göra egna beslut om dom vill vaccinera sig eller inte.

Med tanke på de rapporter om möjligheten av en svininfluensaepidemi är det intressant att notera att förra gången det fanns ett stort utbrott av en ny form av svininfluensa i USA så originerade det från militärens bas i Fort Dix, New Jersey. Hundratals soldater på basen, mestadels rekryter var smittade utan att bli sjuka under 1976. President Gerald Ford beställde genast ett rikstäckande vaccinationprogram. Mer än 40 miljoner människor blev vaccinerade, men programmet stoppades kort efter över 500 fall av Guillain-Barrés syndrom, en svår förlamande nervsjukdom. Över 30 människor dog som en direkt följd av vaccinationerna. Obesvarade frågor om utbrottet är kvar än i dag.

Enligt en utredning av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) är det inte känt varför viruset inte sträckte sig utöver grundläggande praktikanter eller utanför militärbasen. Källan till viruset, den exakta tidpunkten för införandet i Fort Dix, och de faktorer som begränsade dess spridning och varaktighet förblir okänd.

Detta är inte den enda gången en influensa har originerat från en militärbas, 1918 utbröt den spanska influensan från Fort Riley i Kansas. För några år sedan utbröt fot och klövsjukan från ett labb som tillhörde Englands regering. 1977 rapporterade även San Francisco Chronicle att CIA hade släppt ut ett grisvirus i Kuba som gjorde att 500.000 grisar blev slaktade för att förhindra en riksomfattande djurepidemi.

Baxter, en av läkemedelsföretagen som anlitats för att producera H1N1-vaccin, skickade nyligen vacciner som innehöll ett levande fågelinfluensavirus till 18 länder. Om det inte hade blivit upptäckt så fanns risken att det hade kunnat startat en stor pandemi.

Världshälsoorganisationens (WHO), generaldirektör, Harvard-utbildade Dr. Margaret Chan deklarerade, ”Den överväldigande majoriteten av patienterna som upplever lindriga symptom och gör en snabb och fullständig återhämtning, gör ofta så i frånvaro av någon form av medicinsk behandling.” Sedan tillade hon ”Globalt är antalet dödsfall få … vi förväntar oss inte att se en plötslig och dramatisk ökning av antalet allvarliga eller livshotande infektioner.” Åh? intressant, varför då detta alarmet och all denna hysterin?

Chan medger även möjligheten att de flesta om inte alla dödsfall som hittills tillskrivits H1N1 kan ha varit vad epidemiologer kallar ”opportunistiska infektioner”. Det betyder att en person som redan är allvarligt sjuk fångar en influensa eller svår förkylning och dör av komplikationerna. Chan säger ”Många, men inte alla, svåra fall har inträffat hos personer med underliggande kroniska sjukdomar … det vanligaste man ser omfattar respiratoriska sjukdomar, bland annat astma, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, autoimmuna sjukdomar och fetma.” Dessa dödsfall är nu registrerade i listan över H1N1 orsakade dödsfall”.

Dr Keiji Fukuda, WHO:s influensachef varnade den 27 juli för de potentiella farorna med oprövade vaccin: ”En av de saker som inte kan kompromissas är säkerheten hos vacciner.” Om det inte går att garantera säkerheten, varför ska då miljontals människor bli vaccinerade med ett vaccin som har kända giftiga ämnen i sig och som har visats vara mycket skadliga i vetenskapliga studier?. Globalt är där ca 1000 dokumenterade dödsfall medan vanlig influensa varje år dödar upp till 500,000 människor. Den riktiga siffran är antagligen långt under 1000 då många som har dött redan har varit svårt sjuka och dött av sina sjukdomar.

Den indonesiska hälsoministern har sagt att USA och WHO är en del av en global konspiration att profitera på spridningen av fågelinfluensan och att USA kanske kommer att använda prover för att framställa biologiska vapen. Som går att läsa Här

Enligt rapporter, är viruset en ”aldrig-tidigare-skådad form av influensa som kombinerar gris, fågel och mänskliga virus” som består av en interkontinental blandning av virus från Nordamerika, Europa och Asien. CDC-tjänstemännen upptäckte ett virus med en unik kombination av gensegment som man inte har sett hos människor eller svin för,” rapporterar Associated Press rapport.

”Denna stam av svininfluensa som blivit kultiverad i ett laboratorium är något som faktiskt inte setts någonstans i USA och världen, så detta är verkligen en ny stam av influensa som har identifierats,” sade Dr. John Carlo, läkardirektör för Departementet för hälsa i Dallas (Video här).

”När allt fokus riktas mot en massvaccination mot svininfluensan riskerar den vanliga, mer dödliga, influensan att glömmas bort. Eventuella biverkningar av det nya vaccinet talas det inte heller om. Och när influensavaccinationen huvudsakligen motiveras av den ekonomiska effekt infektionen skulle få mot industri och konsumtionssamhället så f