Alan Watt har länge forskat kring den maktordning som råder i världen och varifrån de riktiga besluten om framtiden tas. Han är av åsikten att den större delen av alla centralbanker, internationella industrier, universitets institutioner och politiker är kontrollerade och styrda (medvetet samt omedvetet) av en mindre global elit som vill skapa en totalt kontrollerad och förutbestämd värld. Enligt Alan är detta inget nytt utan något som varit sant för flera tidsepoker innan den vi nu lever i och den globala makteliten använder samma medel, metoder och kontrollmekanismer men i olika utförande och tappning. Med andra ord så lever vi lever i deras ”matrix”.

Du kan läsa mer om honom på hans sida www.cuttingthroughthematrix.com

Utdrag ur Alan Watt:s ”blurb” från den 26 juli 2007.
Allting i denna värld måste vara ”effektivt” oavsett till vilket pris. Så resonerar eliten. Världen vi lever i är inte behaglig eller sympatisk och vi måste hitta en ny väg om vi ska överleva med ett intakt intellekt/medvetande. Men inte en väg som makteliten förväntar sig. De förväntar sig att vi motsätter oss dem som underutvecklade och slår mot dem ”head on”, på traditionellt vis. Vi måste hitta en annan väg som de inte planerat eller redan räknar med. Vi måste hitta den vägen genom det som finns inom oss.

Du måste med full insikt vara medveten om att majoriteten av folk inte kommer ställa upp tillsammans med dig, för majoriteten är ganska bekväma med att slänga in skräp i de stora tomma hålen i sinnet och hjärtat som utgörs av att köpa, konsumera, sedan slänga iväg. Majoriteten är nöjd så länge de kan få fortsätta slänga in skräp. Det får dem att känna sig mindre hungriga, men det kommer inte att göra dem belåtna, men åtminstone nöjda, för det är allt de känner till.

För de som ”vet” mycket mer förstår att vi måste vi hitta en ny väg. Den här nya vägen får inte på något sätt baseras på den gamla vägen, den får inte vara baserad på ”doggy-dogg (1)-köp-sälj-konsumera-producera-systemet”

Den vägen är helt onaturlig och kommer att sluta med vår egen undergång, för när sinnet, minnet och individualismen är förstörd så kommer det inte att finnas någonting kvar. När medvetandet försvinner, så finns det inget kvar, du blir reducerad till en programmerad insekt. Makteliten är övertygad om att det är den kommande idealiska arbetaren, en programmerad insekt, programmerad under diktamen att utföra specifika uppgifter effektivt. Det är vad makteliten hävdar är deras mål. WOW! Vem skulle vilja ha något sådant?

Vi har i stort sett redan insekter i toppen, för de har väldigt lite gemensamt med riktiga människor. Makteliten har inte de känslor som vanliga människor har, de är psykopater. Deras familjer är psykopatiska, deras träning och utbildning är psykopatisk och de har gett oss en psykopatisk kultur. När empati försvinner för människor som plågas vilka du är medveten om, men aldrig mött, så är du redan på vägen mot ”psykopatsinnet”, om det inte berör dig.

Dock är naturens lagar att vad som går runt kommer tillbaka och följaktligen kommer monstret som börjar slakta någon ”där borta”, fortsätta slakta i en cirkel, runt och så småningom tillbaka till dig.

Krig är till för att förändra samhällena för alla deltagare, de i makten tar då över och genomdriver agendor framåt som du aldrig kunnat föreställa dig eller ens drömma om.

Det är i dessa situationer av krig som makteliten driver agendor. Vi ser det idag med alla verkställande förordningar som genomdrivs i olika länder. Råd och styrelser, som de kallar det i alla välfärdsländer. Den som opponerar sig mot krigen och maktelitens planer är en verbal terrorist och en ”tankebrottsling” och den personens egendom kan bli beslagtagen av dem som styr.

Makteliten i vår tid och deras föregångare har fört krig ner genom historien, vissa som varar i två, fem, tio, tjugo, och ibland trettioåriga krig, ibland hundraåriga krig. Hur länge sedan var det första Gulfkriget startade? Tänk på det, för det kriget slutade aldrig. Hur länge har vi varit i det här kriget nu? Vad var det Rumsfeld och Cheney sa? ”Det här kan komma att ta 100 år” och de talande inte bara om Mellanöstern, de talade om hela agendan för den nya världsordningen. Kom ihåg talet, ”Jag ser en ny världsordning komma i dager”, e.t.c. av George Bush den äldre. En helt ny form av ”styrd värld”, rakt ned till dig och dina, och alla du känner. En allmänhet som är helt söndrad, oorganiserad, känslolös och dehumaniserad, kommer att gå med på en ny världsordning om den presenteras för dem med alla de rätta taktikerna från marknadsföringsstrategerna. Detta med hjälp av ord som ”frihet”, ”förbättrad” och många löften om utopier som komma skall. ”Glädje”, stora leenden i all reklam, när du samtidigt blir inkopplad i ”matrixen”.

De flesta människor i dagens samhälle vet inte att de lever igenom den mest avgörande tiden av beslutsfattande och vägval som något samhälle eller epok någonsin ställts inför genom historien.

De flesta människor kommer aldrig att få reda på det.

Men sen sker det förändring, pga. minoriteter som ”vet”. Valet vi har är mänskligheten med dess potential och alla dess paradoxer och motsägelser som vi ska rädda. Det betyder glädje, sorg och allt som följer där till, för det är vad livet är, t.o.m. i en naturlig miljö, där du kan uppleva hela spektret av känslor, vilket gör oss verkligt mänskliga. Eller föredrar du att leva i en peter-pan-verklighet där alla obekväma och hemska saker tas om hand av ”andra människor”, så du själv kan leka och vara ett barn för evigt?

Det är vad allt handlar om och det händer just nu och de flesta vet inte om det överhuvudtaget, hur avgörande den här tiden vi lever i just nu är. Visdom i alla epoker åstadkoms av att ta del av hela spektret av mänskliga känslor, uppleva dem, känna dem och ha sedan medkänsla för det, och för andra och alla runt dig, det är så du får visdom. Men folk kommer åtminstone fram, långsamt, här och där, och överallt runt planeten så börjar individer känna vad jag talar om just nu och så kliver de fram.

That´s all for tonight. Good Night, and may your god or gods go with you!


Detta är enbart min översättning samt _tolkning_ och jag har medvetet tagit bort vissa delar, samt ibland breddat översättningarna med adderade uttryck för att få texten så följsam och läsbar som möjligt. Jag förväntar mig inte att ni tar denna översättning som slutgiltig eller ordagrann, utan själva väljer att lyssna på Alan för att skapa er egen bild. Tack till SL & LS för hjälp med översättning.

Alan´s blurb den 26 juli 2007


Fotnot:
[1] ”Doggy Dogg Explanation”:
It means the strong inherit the earth; the weak are culled. Gotta be the top dog, the alpha male. It’s a jungle out there. Survival of the fittest. It’s every man for himself. There is no mercy. Might makes right.” The Boy S.: ”Oh. Well, everyone says ’doggy dog’.”

Information från Alan Watt

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här