Ingefära effektivt mot cancerstamceller enligt studie

Ingefärsextrakt cancerstamceller

Ingefära innehåller en ett ämne som visat sig effektivt på att döda cancerstamceller som gör maligna tumörer farliga, detta enligt en studie i i PLoS.

Ämnet är känt som 6-shogaol och produceras när ingefärsrötter torkas eller tillagas. Studien fann att 6-shogaol var effektivt mot cancer av stamcellstyp i koncentrationer som var harmlösa för friska celler.

Liksom andra typer av stamceller så har cancerstamceller förmågan att differentiera sig till olika celltyper. Dessa kan obegränsat replikera sig  och sprida sig i kroppen och ge upphov till nya tumörer.

Uthålligheten hos stamcellerna hos cancer förklarar hur cancer kan återuppstå efter till synes lyckade cancerbehandlingar.

Läs mer på naturalnews.com,

2 KOMMENTARER

 1. Viktigt
  eftersom ca stamcellerna måste adresseras specifikt. Tar man bara död
  på de vanliga cancercellerna så växer sig stamcellerna starkare och aggressivare.
  En anledning till att cellgifter får cancern att sprida sig och bli aggressivare när den kommer tillbaka. Ellaginsyra (ellagic acid) i bär mest i hallon, samt ett ämne i grönt te, riktar sig också
  specifikt till stamcellerna. Finns conc. hallonpulver att köpa på nätet i
  USA.
  Viktigt att inte bara tänka att man skall döda cancerceller. man bör också tänka att man vill få ca celler att bete sig som normala celler och att gynna naturlig celldöd (apoptos) som har spårat ur hos cancercellen. Alla former av FÖR kraftiga attacker på cancern, även med alternativa metoder kan få den att spridas som en överlevnadsreaktion. Förändra först den inre miljön så att cancern inte kan överleva, avgifta kroppen, ge den rätt näring och sen kan man göra livet surt för cancern med olika metoder och be den uppföra sig annorlunda. Kom ihåg att cancer är systemisk och komplex.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here