Larry Silverstein: Nya WTC 7 designades i april 2000

I ett häpnadsväckande uttalande säger ägaren till de två tvillingtornen och WTC 7, det tredje huset som rasade 11 september 2001, att nya WTC 7 designades i april 2000. En felsägning eller sanning och oaktsamhet från Larry Silverstein?

palbergstrom.com

41 KOMMENTARER

 1. Naturligt är det en felsägning då designen enligt Larry Silverstein är byggd efter erfarenheterna man fick efter 9/11 att ingen brand ska få nya WTC 7 att kollapsa och att utrymmesvägarna vid brand alltid ska gå att nå. Den är i byggd mest i betong för att få den funktionen.

  WTC7 kollapsade ju av en långvarig brand efter att ha skadads när WTC1 kollapsade.

  Tror man inte det som ni på vaken.se och i dess domän som även palbergstrom.com ingår i så blir ju en felsägning som vi andra vet att det är mer svårbegriplig för er så de blir ett inslag om det på vaken.se och palbergstrom.com.

  • ”WTC7 kollapsade ju av en långvarig brand efter att ha skadads när WTC1 kollapsade.” buahahaha… Inget hus kan kollapsa av en brand. Kanske en del kan kollapsa, men HELA byggnaden??

   • Innan någon, vem som helst, känner eller vet vem med namn på dem som utförde sprängningarna så tror jag inte ett dugg på det innan de kommer fram.

    Det är för mig en gåta hur INGEN bland de som tror på sprängningar av WTC gjort ett smack för att hitta dem som skulle ha ut fört sprängningarna. Läget idag är att de inte finns så då har WTC inte sprängts för ingen har utfört det.

    De som utfört sprängningarna av WTC finns inte tills någon bevisat motsatsen. Det kommer enligt mig aldrig att hända.

     • Menar du att du inte vet vad ett argument är. Är det så illa eller vad ska man tro.

     • Du har inga argument och ingen kunskap om något förutom det du får från dina lögnaktiga uppdragsgivare…

     • Jag har inga uppdragivare så där har du fel utan jag sitter här och tänker själv och kommer fram till min egna slutsatser.

      Är de inte ni som har uppdragsgivera för sprängteorin är väl inget du själv har kommit på och lägg märkte till att den är en teori som inte är bevisad förrän de som utförde det hela är bevisat att de verkligen existerar.

      De har gått nästan 16 år sedan 9/11 och ingenting har kommit fram att de som utförde eventuella sprängningar finns, inga dokument har läkt, inga avslöjanden har skett, inga avhopp, ingenting.

      Så det mest sannolika är att de aldrig har existerat.

     • På svenska skriver man att det hände den 11 /9. För övrigt skedde kuppen i Chile då den folkvalde presidenten störtades och Pinochet tog makten den 11/9 1973. Vilka är det som kan komma fram till vad som hände den 11/9. Det bör ju vara några undersökande grävande journalister. Men några sådan verkar ju inte finnas idag. Skulle vara intressant om det gjordes. Fast jag antar att du har fel. Det måste ju ha gjorts några dokumentärer som visar på vilka som var ansvariga för sprängningen. Eller?

     • Det har gjorts dokumentärer om 11 september 2001 där man tagit upp sprängteorin och då låtit de som håller på med kontrollerade demoleringar få uttala sig och ingen trodde på att WTC komplexet skulle ha sprängts.

      Nog finns de undersökande journalister även idag men de går ju inte att undersöka något som inte finns. Man kan inte hitta de som utförde sprängningarna av WTC för de finns inte och har aldrig funnits heller. Det är därför de är helt tomt om dem trots att så många var med om 11 september 2001. De mest talande är att det finns en två timmars dokumentär av filmer alla tagna 11 september 2001 och inte en kotte i dem nämner något om sprängningar för den idén kom ett tag efteråt. Sprängteorin är en efterkonstruktion som innehåller en stor variation av olika förslag hur sprängningarna gått till från de första att helikoptrarna som flög nära WTC tornen kastade in sprängämnen, efteråt termit och sedan nanotermit och högenergistrålar. Det finns också de som anser att de inte fanns några flygplan alls vid WTC! En av de mest löjliga påståenden jag någonsin har tittat på. EN film från händelse kördes fram och tillbaka för att visa att inga flygplan var där.

      Teorierna om WTC som skiljer sig från de officiella förklaringen är en vildvuxen domän som bara består av små fragment av förklaringar. Kedjan sitter inte ihop i de alternativa teorierna och förklaringarna, utan den enda som har med allt är den officiella förklaringen. Det måste en alternativ förklaring slå, alltså ha med ännu mer delar än den officiella förklaringen för att vara mer trovärdig så namn och bild på de som utförde sprängningarna är ju det första att ta itu med. Sedan när man gjort det ska motivet fram och också vad flygplanen hade för funktion. Om 11 september 2001 planerades av några varför flög man in flygplan i två byggnader men hade omkull tre byggnader. Det ska förklaras trovärdigt. Även tiderna mellan kollapserna ska förklaras.

      Det finns alltså en hel del att ta i tu med i de alternativa teorierna som ingen av dem som tror på dem ensa har tänk på att de sak vara med.

      Det är också komiskt att de som tror på att WTC komplext sprängdes har sämsta kunskaperna hur sprängämnen fungerar. Fritt fall påståendet är ju exempel på det.

      Byggnader som tas ned med kontrollerade demoleringar faller med mycket olika hastighet. Så hastighet på hur en byggnad kollapsar bevisar ingetingting.

     • Lyssna när arkitekterna av WTC säger att det är fullständigt omöjligt att huset rasar av ett flygplan såhär, vad säger du om detta argument? Förutom att du är en Soros betald bot, är du verkar så smartare än arkitekterna… Ljuga mot pengar är inget jobb. Hitta något vettigt istället.

     • Vilka arkitekter. De få som tror att WTC spränges.

      USA har ca 250 000 arkitekter så de är klar minoritet.

     • 1 Jag säger arkitekterna som gjorde projekt av WTC, alltså WTCs arkitekter. Läs noga. De har sitt namn och eftermamn. Vad säger du om det? Berätta.
      2 Dessutom säger du att det finns 250k arkitekter i USA. Varifrån tog du denna info?
      3 Och som sist, hur vet du att de som tror på sprängningarna är en klar minoritet, finns undersökning, bevisa?

     • Jag har varit i kontakt med dessa arkitekter och ingenjörer och de kunde bara svar en gång på min frågor, fråga två fick jag aldrig något svar på.

      Jag ändra mig om arkitekter. Uppgiften var näsan 10 år gammal och kriser i USA borde ha minska dem och det stämmer de är drygt 90 000 idag

      Länk till deras organisation:

      https://www.aia.org/about

      Enligt USA:s jobb statistik finns det 123 390 ingenjörer som jobbar (2016)

      ae911truth anger att de har 2887 arkitekter och ingenjörer som medlemmar.

      2887/(90000+123390)=0,013529219 eller 1,35 %

      Det finns inga regelrätta undersökningar gjorda på hur många som tror på sprängningar men man kan ta antalet medlemmar som i ae911truth och jämföra det med samma grupp så hamnar man på ca 1 % av totalen så att i Sverige är det ca 10 000 personer som tror på sprängningar och de stämmer bra med hur många registrerade användare det var på vaken.se forumet. Vet inte om det går att kolla idag. Majoriteten av registrerade forumanvändare skrev aldrig ett enda inlägg i forumet så man vet inte vilka användare de egentligen var.

     • Ditt svar är en mental diarré, därför skall man inte kommentera detta, du NWO bot.

     • Det är just sådana svar som får folk att vända sig bort från vaken.se. Tack för att du hjälper mig med det.

     • Ja, en logisktänkande människa kan bara kräkas när man läser alla dessa babblingar, nonsens skräp, vilka man inte kan tugga klart. Att du är en bot är det tydligt: på ditt disqus konto har du hundratals nästan bara Vaken kommentarer. Sitter du och i flera timmar och knappar in dina retarda mentala kräkningar för gratis? Därför är persoattack det enda som gäller för dina gonorheia hjärntvättade kommentarer. Fy!

     • Nej jag sitter inte timmer i utan i minuter för krångligare är det inte att kommentera era inlägg.

      Vad arg du blir. Är du så mot alla som inte tycker som du.

     • Nej, bara mot de som älskar the New World Order. Och mot de som ljuger mot pengar för NWO. Ni ska inte lyckas.

     • ”Jag har varit i kontakt med dessa arkitekter och ingenjörer och de kunde bara svar en gång på min frågor, fråga två fick jag aldrig något svar på.”
      Wow, you are so clever!! Vem har du kontaktat? Namn? Vad har de sagt? Bevisa med något, typ email med adress, video inspelning eller annat. Om du inte har beviset, så ljuger du rakt.

      Här är en av videon där WTC-arkitekter medverkar:
      https://www.youtube.com/watch?v=w_E4Ckuyc6k

      Men först, bevisa att du har varit i kontakt med WTC arkitekter och ingenjörer. Annars stick.

     • Första mailet finns inte kvar då man skickade in det på AEtrutht’s hemsida men det handlade om att man idag bara kan tillverka några 100 kg nano-termit så att man skulle kunna tillverka 10-100 ton 2001 som Niels Harrit föreslagit var osannolikt:

      Svar från aetruth:

      Both nano-thermite and conventional explosives were probably used, but we cannot calculate how much of each was used.

      The 100kg is what we are told is produced. We have no way of knowing if that is accurate, however, because the military and CIA do not disclose that kind of information.

      All the best

      Min fråga till det:

      Hi,
      The official explanations of what happened 9/11 have 19 people with pictures and name that they say was the terrorist that caused 9/11 .
      If I didn’t think that this not could be true what would I do?
      Invent a new theory. NO. I would check all the 19 people to see if it is plausible that they could have done the 9/11 attack.
      If anyone could make 10-100 tons of nano-thermite 2001 that method would be de common today. Not because they disclose it but because people are inventive.
      Nano-thermite have common material like iron oxide and aluminum. The only thing that differs thermite from nano-thermite is the method to procedure it.
      It is most unlikely that if we can produce 100 kg nano-thermite/year today that anyone could produce 10-100 tons of it 2001.
      It is like saying that CIA had an Internet speed of 1 Gbit 2001 and most people have an Internet speed of 10 Mbit today (I have 100 Mbit).
      If you don’t know who did the 9/11 attack you can’t know what explosive they used, if any.
      Do you know, name and picture like in the official version, who did it.

      Best Regards,

      Fick aldrig svar på det.

      Båda mail avidentifierade då jag inte kontaktat aetruth för att fråga om publicering och godkännanden gäller båda vägarna. Jag kan inte ha mitt namn och ta bort deras för då är mina svar obegripliga då vi inte vem som svarar och skriva vem som svarat på aetruth kan jag inte göra då den personen inte är tillfrågad.

      Du har bara en person videon så de stämmer fortfarande att de utgör ca 1 %.

     • WOW! Om man googlar ”Aetruth” finns inget på nätet, du expert?
      Din email verkar helt absurd. Typ: ”(I have 100 Mbit)” wtf är man intresserad i detta i en seriös korrespondens? Att email är autentisk och att du kontaktade en av arkitekterna är helt omöjligt. Vem är Aetruth?

      Sprängteorin är inte ologisk: två veckor innan WTC attackerades, blev de för första gången i WTCs historia en hel natt strömlös. Det finns många vittnen som säger att det gjordes massiva renoveringar två veckor innan attacken. Dessa vittnen får ingen plats i media, och deras vittnesmål tas inte alls.

      Fråga Putin. Han vet.

     • Fick träff direkt men då du inte fick det här är länken:

      http://www.ae911truth.org/

      Om du inte förstår bilder och liknelser kan jag tyvärr inte göra något åt det.

      Vet Putin det var sensationellt för vet han så måste han vara iblandat i reparationerna av WTC för hur kan han annars veta detaljerna om det för alternativet är att det är påhittat.

      Allt får många här på vaken.se har urusla kunskaper vad ”vet” om olika saker egentligen innebär som när de dyker upp ”hemliga” påståenden om t.ex. CIA som om de vore sant måste man ha ingående kunskaper och kontakter med CIA eller så är allt påhittat.

     • Jag kan tro på dig om du tror att jag är sonen till Carl Gustav. Ärligt talat brevet är helt icke trovärdig. Du är den enda vittne som jag ska tro på, vad? Din text är helt bisarrt, btw.

      Dessutom på den sida du länkar till, personer säger exakt vad alla vet, att WTC7 kunde inte kollapsa av sig själv pga brand, och det fanns ingen tid att installera sprängmedel under tiden av attacken för att demolera huset. HELT OSANNOLIKT. Vet du vad som fanns i WTC7 källare?

     • Detta har jag råkat ut för förut här på vaken.se att man kommer man en sann sak som i detta fall med mailen men inte tror ni på den och det kan jag tyvärr inte göra något åt bara konstatera att sanningen inte går hem här när den har för vaken.se ett negativt innehåll.

      I WTC7:s källare var det en tunnelbanestation. Därför var WTC 7 konstruktionen beroende på en pelares stabilitet. Om den skadades skulle hela byggnaden kollapsa.

     • Nej jag tror inte på dig. Jag hävdar att allt du skriver är osant, för jag kräver minst två oberode källor till som bekräftar ditt uttalande.

     • Kollat lite mer. WTC 7 var byggd över en existerande ställverk för New York vilket gjorde WTC 7 unik och gjorde att dess pelarna var färre än de kunde har varit annars. Det fanns även en rulltrappa till WCT 1.

      Länkar som du inte gillar men det är för att visa att WCT 7 var byggt på ett ställverk:

      https://en.wikipedia.org/wiki/7_World_Trade_Center
      https://www.nist.gov/el/faqs-nist-wtc-7-investigation

      Det finns uppgifter om tunnelbana men det kan var en missuppfattning av del engelska ”power substation” som på svenska är ställverk.

     • Jag fattar inte.
      DU säger att ”WTC7 kollapsade ju av en långvarig brand efter att ha skadads när WTC1 kollapsade.”
      Sedan säger JAG att WTC arkitekter säger att det är inte möjligt.
      Sedan du berättar att du var i kontakt med ingenjörer och arkitekter av WTC och att det finns inga bevis för min teori, och du länkar.
      När man läser och hör igen WTCs arkitekter så säger de exakt allt som stämmer med min teori, och inte med din.

      Du är en bot.

     • Den WTC arkitekter som talar säger ingenting om WCT 7 och resten är också känt.

      Man hade gjort beräkningarna på flygplan som skulle landa och hade lite bränsle. Inte att fulltankade flygplan skulle krascha in i byggnaderna för sådana olyckor hade man fullt förståeligt inte tänkt på.

      Tiderna som flöt mellan WCT 2, 1 och 7 kollapserna anser jag vara ologiskt långa för att de skulle ha sprängts. I vanliga kontrollerade demoleringar med flera byggnader inblandade så sprängs byggnader kort efter varandra så att det inte hände med WCT bygganderan talar för att de inte har sprängts.

      Dessutom har vi inte hittar några som skulle har gjort något åt byggnaderna så de kollapsade och så länge ingen i hittar dem är de mest sannolika att de aldrig har existerat.

      Vi kan inte hitta det som aldrig har existerat.

     • ”Det finns inga regelrätta undersökningar gjorda på hur många som tror på sprängningar men man kan ta antalet medlemmar som i ae911truth och jämföra det med samma grupp så hamnar man på ca 1 % av totalen”

      Så är du statistiker, man kan undra om du gick på skolan. Ge oss en bättre statistik, men den gillar du inte… Antal besökare på Vaken är inte grunden till statistik för 9/11, hur dumt kan du vara? Statistiken finns, år efter år faktiskt. Och enligt officiella statistiken bara 1/3 av alla tror på den officiella historien. Bara googla 9/11 poll

     • HM är en CIA-psyop…helt hjärntvättad! De finns på alla sajter och sprider lögner och desinformation.

  • Idiot! Skyskrapor kollapsar INTE av att de brinner! WTC-byggnaderna sprängdes allihop. Hur tydligt som helst och det är därför tusentals byggnadsingenjörer och arkitekter i USA vill ha en ny utredning som är oberoende av gangsterstyret i Washington!

  • WTC 7 sprängdes inte ut det var skadorna efter WTC 1 kollapsen och de långvariga branden som gjorde att de kollapsade.

   1. Det finns bilder från WTC 1 som visar hur nära WTC 7 var.

   https://uploads.disquscdn.com/images/dbac5c11a9b70f0c26b3080afcbc2ac99628b69437d9404dab9d1a412d597400.jpg

   2. Det finns videor hur mycket WTC 7 brann.

   https://www.youtube.com/watch?v=DuozfGo8bvY

   https://www.youtube.com/watch?v=hx8oOVm7zvg
   3. Man kan tjata hur länge som helst om detta men så länge inte en enda som skulle ha utfört några sprängningar eller andra alternativa påhitt har hittats eller att man vem något om dem så har ingen WTC byggnad sprängts för ingen finns som har gjort det och så är läget i dag och har varit sedan 2001.

   • Men om nu en brand inte är tillräcklig för att få stål att smälta vad orsakade då en hetta som ger detta resultat?
    Och den explosion som vittnet överst hörde i samband med WCT7 när den rasade?

    • Men vad i all världen. Smält stål. Stål smälter vid 1538 grader. Den temperaturen förekommer aldrig i bränder eller för den delen vid kontrollerade demoleringar.

     Däremot är temperatur på 1000 grader vanliga i bränder och de är tillräckligt för att mjuka upp stålet. Vid 1000 grader smälter aluminium och aluminium legeringar av vilket det senare kan se ut som smält stål.

     Att aluminium smälter i vanliga bränder visade de i en dokumentär där övre delen av aluminiumramen runt fönstret hade smält.

     Att det låter som en explosion är noll bevis på att det sprängts då det finns flera andra orsaker än sprängning till explosioner.

     Det enda som kan bevisa att WTC skulle ha sprängts är att de som gjorde det hittas och vi får höra deras berättelse och kan se eventuella dokument de har om det hela. Dessa personer anser jag är så frånvarande i all rapportering runt om i världen under lång tid att jag anser att de aldrig har existerat och då är de mest sannolika att de var de 19 terroristerna från Mellanöstern som utförde 11 september 2001 attentatet. INGEN av de alternativa teorierna runt den händelsen är bevisade. Indikationer på sin höjd men bevis nej.

     Därför så innehöll en nygjord dokumentär som skulle bevisa de alternativa teorierna om 11 september 2001 attentatet istället en lång klagan på den officiella förklaringen och några bevis för de alternativa teorierna så vi inte röken av.

 2. Elva procent av amerikanarna anser att Buske regeringen ligger bakom 9/11
  TRUMP vet sanningen om 9/11

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here