Linda Karlströms presentation med siffror och grafer visar hur verksamma vacciner egentligen är och har varit genom historien. Hon berättar om hur man vilseleder uppgifter om vaccinernas verkan genom ändrade diagnoskriterier och undermåliga kliniska prövningar. Hon går vidare in på svåra biverkningar som många drabbas av.

Canal 2nd Opinion

8 KOMMENTARER

 1. Vi lever allt längre så de talar emot att vacciner är farliga och för övrigt allt annat som klassas som farligt här på vaken.se.

  Man är rädd för myter och inte för något som verkligen är farligt.

  Det finns inte heller några bevis på att de som följer vaken.se råden lever längre.

  • Du är en levande propagandamaskin. Vad får du från läkemedelsbolagen för att du lägger ner allt den här tiden på att propagera för deras produkter?

   • Har du aldrig varit på ett apotek idag?

    Man väljer idag ofta de billigaste alternativet med läkemedlen så idag kan de komma från Slovenien, Irland, Danmark, Storbritannien, Sverige, Turkiet m.m.

    Denna konkurrens har också gjort att utvecklingen av nya antibiotika som är ytterst nödvändigt då antibiotisk som fungerar inte finns längre i alla länder men detta har inga läkemedelsbolag råd med.

   • Du kan blockera trollet uppe till höger i dets kommentarfält.

    Det är bara att informera alla som kommenterar att göra samma sak.

  • HM har du ens tittat på föredraget med tanke på hur du resonerar? Tror du verkligen att det är fel att vara skeptiskt och ifrågasätta allt som erbjuds till oss och är tom. gratis?
   Som du säkert själv förstår är ingenting gratis här i livet och allting har sitt pris för eller senare. Ska man bara blind tro på allt och alla? Bara för att man läser vaken.se innebär det inte per automatik att man samtycker med allt som skrivs här. Däremot väcks vår förmåga till liv igen att börja tänka själva, vilket alla är rädda för!

   • Kollade snabbt och såg att de var uttaget argument som inte håller. T.ex. uppgifter från 1800-talet!!

    Jag hävdar att man inte har bra argument om man måste använda flera århundranden för att få ihop sin åsikt och vaccinmotståndarna har dåliga argument för sin åsikt och är därför inget man ska tro på.

    Jag tar ALDRIG argument för mina åsikter från flera århundraden om dessa saker för då måste jag förneka att de skett en utveckling inom vaccin vilket det har gjort.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här