vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (joyhan)

BottomBottomRe: Varför debatteras inte "Det Blåa Tornet"?
#1


Han håller sig nog undan all offentlighet antar jag. Han har inte haft en fast adress sedan 2006. Hoppas inte att han råkat ut för något.

Posted on: 2018/7/23 19:55
 Top 


Re: Hur kan dessa märkliga försvarsinköp motiveras???
#2


Tyvärr verkar det inte möjligt. Ett system som inte kan anpassat till svenska behov och teknik. Är övertygad att man inte köpt systemet för att det är det bästa systemet utan för att man vill sitta i knäet på USA.

Sverige liknar allt mer en delstat till USA.

Och hur tänker man i Danmark?

Jag har inget förtroende för våra politker. Om några verkar tänka så spelar det ingen roll eftersom de måsta följa partipiskan.

Posted on: 2017/11/14 21:40
 Top 


Re: 911 - 611 - 999 - VENUS..;
#3


Nordkorea vill knappast ha krig. Vill gärna visa fram hur starka de är militärt exempelvis genom uppskjutningar av misiler men kommer knappast att atackera amerikanska stridsflygplan.

Posted on: 2017/9/26 17:55
 Top 


Re: Ni som inte använt fluor tandkräm på ett tag
#4


Jag kör med egen tandkräm. Hälften kokosolja och hälften bikarbonat, blandas och sedan är det klart. :)

Posted on: 2017/9/24 17:26
 Top 


Re: Ariana Grande Hoax Manchester
#5


Min lokala tidning, Folkblade skriver idag om dådet, 26 maj 2017, t i Västerbotten under rubriken Uppgifter: Tränades av IS innan terrordådet.
Man skriver bland annat, " Under natten genomförde polisen en kontrollerad sprängning av en misstänkt bomb som hittats under en insats i södra Manchester."


Posted on: 2017/5/26 11:14
 Top 


Re: Soros i lyckorus
#6


Funderar på om inte den starke mannen kan bli en ännu mindre populär president än den förre presidenten. Många röstade på honom enbart för att de ogillade le Pen. Men inte skulle jag rösta om jag inte gillade någon av kandidaterna.

Posted on: 2017/5/18 22:03
 Top 


Re: Där sket Putin sig på tummen!
#7


Ja. Det skickas säkert ut nya Vakttornet och Vakna efter beslaget. Och medlemarna lär fortsätta att träffas och knacka dörr. Den enda skada de kan göra är att man tycker att det är jobbigt att det står någon utanför ens dörr och säger att de vill prata om de goda nyheterna.

Posted on: 2017/4/24 15:33
 Top 


Re: Inreseförbud för privata resor till arabländer sedan länge
#8


Intressant med Iran. Fast visst kan man åka till exempelvis Syrien? Eller kan man inte? Men vad vet jag. Det var 1988 som jag åkte till Syrien genom Rosa Bussarna där vi färdades mot Egypten. En nutida resa är faktiskt till Iran!
http://www.rosabussarna.com/resa/rundresa-i-iranQuote:

Asgeir skrev:
Med tanke på det nu så omtalade inreseförbudet till USA för personer med anknytning till ett antal länder i Mellanöstern kanske den förtret det väcker påminner en liten smula om stenkastning i glashus.

Det är nämligen inreseförbud för vita europeer som de flesta av oss, amerikaner inräknade, till dessa länder.

Antingen är det ett principiellt förbud mot annat än affärsresor där man dock inte kan vara egen företagare utan måste kunna dokumentera att man har en bakomliggande organisation som kan ta ansvaret för vad man tar sig till.

Iran är snällast men man kan ändå inte resa dit på eget initiativ och i egen regi, man måste delta i en av en resebyrå arrangerad resa.

Detta ställer det öppnaste landet i samma klass när det gäller allmän öppenhet som Nordkorea.

Att säga att man är flykting hjälper kanske lite? Att dom hemska kristna bränner en med cigarretter inne i kyrkorna eller tvingar en till abort eller nåt liknande.

Men jag tycker inte att man spelar med öppna kort om man enbart fördömer USA.Posted on: 2017/1/30 16:56
 Top 


Re: 911 - 611 - 999 - VENUS..;
#9


Om man kopplar bort sig från frågan om människans påverkan på milljön från koldioxid och funderar över vårt behov av olja från exempelvis Saudiarabien och övriga mellanöstern.

Olja och kol har andra nackdelar. Det dör massor av människor i förtid på grund av våra förorenade städer (från dieselbilar och andra utsläppskällor)

Jag tycker det är jättebra att vi satsar på energi från solen. Snart kanske vi kan köra alla bilar på el.

Solceller sjunker hela tiden i pris.

Kanske man kan i framtiden få el samtidigt som man värmer huset med ved och göra sittt hem oberoende av energi utifrån?

Posted on: 2016/11/23 7:53
 Top 


Re: Trump vann som planerat
#10


Ja, fast det är bara så mycket tydligare i Nordkorea.

Är det några som ligger bakom alla protester mot Trump? Kanske inte behövs någon som ligger bakom när en sådan kontroversiell person kommer fram som milt sagt inte utrycker sig diplomatiskt alla gånger. Men jag hoppas han minskar USAs krigiska engagemang i omvärlden.

Här är en länk till att Soros stöttar protesterna mot Trump.
https://www.rt.com/usa/366579-soros-orgs-driving-trump-protests/

Fast egentligen är det inte Soros utan en grupp människor som har fått stöd av Soros.

Inte gillar jag Trump alls, fast jag misstror Clinton ännu mer, men hade jag varit amerikan hade jag kanske röstat på någon annan än Trump och Clinton, Kanske kvinnan, Gill från Green Party?

Posted on: 2016/11/12 13:17
 Top 


Re: Snart kan vi inte längre ringa varandra på telefonnätet!
#11


Glöm inte radio via setelit. Fast den kan man knappast ta in när man är ute och åker bil.

Posted on: 2016/11/9 11:50
 Top 


Re: KANSKE DAGS ATT BÖRJA SYNA KINA
#12


Ja, inte är det Kina som är hotet mot världsfreden. Kina beter sig helt annorlunda än USA på världsarenan. Kina har väl helt enkelt inte den traditionen att breda ut sig med våld. Ändå verkar det som att Kina var de första utanför Amerika som besökte den amerikanska kontinenten. Men till skillnad mot Columbus så ledde det inte till massmord och förslavanden.

Posted on: 2016/9/26 12:08
 Top 


Re: Orlando Nightclub hoax
#13


När något är äkta då frodas de enskilda historierna, alla namn är kända och alla har en historia. I Norge kom det fram hur mycket berättelser som helst från offer, anhöriga och andra som agerade. Men vad jag inte kan förstå, hur kan någon vettig människa medverka i att förfalska en sådan historia som Orlando?
Det är skamligt och kriminellt!!!
Här är en länk. Hoppas inte den finns redan.
https://memoryholeblog.com/2016/06/22/ ... todays-false-flag-events/

Här är i alla fall något jag är glad över :)
http://blueshift.nu/brexit-vann-glad-midsommar/

Posted on: 2016/6/26 15:03
 Top 


Re: Dokument utifrån Ukraina Revolutionens mörka hjärta
#14


Gå in efter sex minuter i originalfilman som du kan hitta på vaken.se Där ser du att speakern nämner att Krim består till övervägande del av ryssar och att man i en folkomröstning efter den ukrainska revolutionen massivt röstade för att tillhöra Ryssland. Den svenska speakern säger på samma ställe ca två och en halv minut in i dokumentären att Krim består till övervägande del av ryssar och att Krim invaderades av ryska styrkor efter ukrainska revolutionen.

Posted on: 2016/5/31 15:30
 Top 


Re: Dokument utifrån Ukraina Revolutionens mörka hjärta
#15


Tyvärr har SVT tagit sig friheten att ändra i dokumentären.
Men visst är den sevärd ändå. Men att klampa in och ändra speakerrösten till något helt annant!!!!!

Posted on: 2016/5/27 12:12
 Top 


Dokument utifrån Ukraina Revolutionens mörka hjärta
#16


Jag hade fel. Trodde aldrig att SVT skulle visa dokumentären om fascistiska krafter i Ukraina. Dock visas den på maximalt udda tid när de flesta nog har gått till sängs för att orka jobba nästa dag. Kan dock ses på svt-play.
Rekommederas (jag såg den på nätet med engelsk text. Tänker titta på den igen.

Visas ikväll (måndagen den 23 maj kl 22.15 i SVT 2.)

http://www.svt.se/dokument-utifran/

Posted on: 2016/5/23 15:31
 Top 


Re: Skall vi ansluta oss till Det Stora Anfallet mot Ryssland?
#17


Dagens samhälle liknar 50-talet. Då var det antikommunism som svepte fram som en stormvind. Nu för tiden är det antiryssland antiputin och ryssofobi som gäller. Och ve dig om du har en avvikande åsikt. Då tillhör du en femtekollonare av ryska agenter.

Jag har skrivit på mot Nato.

Posted on: 2016/5/10 13:29
 Top 


Re: Strålningsinfo (Kalle Hellbergs nyhetsbrev)
#18


Atropå strålningsfri zon så kommer det genast upp snusförnuftiga kommentarer om att elöverkänsliga inte finns och att det är en skandal att dom kan få pengar som handikapporganisation :(

Rena dumheten

http://www.folkbladet.nu/1607541/jonas-bergstrom-2

Ingen väljer elöverkänslighet skriver Tommy Nordbrand, ordförande i Elöverkänsligas förening i Västerbotten.
http://www.folkbladet.nu/1610189/ingen-valjer-eloverkanslighet

Posted on: 2016/5/9 20:37
 Top 


Re: Terror mot 1 Maj-firandet
#19


Säpo verkar också vara oroad!!

Posted on: 2016/4/26 21:14
 Top 


Re: Syrien under attack!
#20


Intressant artikel.
Ja oljan är ett vapen.
Jag såg att även Saudiarabien har drabbats hårt av det låga oljepriset.
Ryssland är nog ändå inte så lätt att knäcka. Dom har bland annat utökat sambarbetet genom Bricländerna. Ryssland har inte bara olja utan har stora resurser av annat.

Sedan undrar jag om inte taktiken av "Afghanistan" kommer att misslyckas. Ryssland och Assad har vunnit stora framgångar på sistone militärt mot de olika extremistgrupperna i Libyen såsom Daesh och andra.

"If the US continues to allow Turkey to “change the mission of degrading ISIS into one of regime change in Syria,” said Lin exactly a year before Russia’s military intervention, this “would pit the coalition against the otherwise cooperative Beijing-Moscow-Tehran axis on ISIS”.

But Putin is severely deluded if he thinks military solutions are the answer to the perfect storm of climate, energy, food, economic and geopolitical crises Russia is facing.

In 1979, as revealed by then National Security Adviser Zbigniew Brzezinski, the US had covertly supported mujahideen activity six months before the Russians invaded Afghanistan. The idea, he said, was to draw them into the “Afghan trap,” accelerating Soviet collapse.

It worked.

At this rate, it’s going to work again in Syria.
- See more at: http://www.middleeasteye.net/columns/ ... GEEfW1yM.dpuf"Quote:

Asgeir skrev:
När det första golfkriget just brutit ut hade jag någon tid innan fått en impuls att se hur mycket pipelines det fanns just då (omkring tjugofem år sedan) kors och tvärs i Mellanöstern.

Det fanns åtskilliga, och min bild av Suezkanalen som en farled av betydelse föll platt till marken...

Den lustigaste av allihop visade att det till och med fanns rörledningar som pumpade olja GENOM ISRAEL till Medelhavet fastän kriget i Libanon var i full gång.

Man kan säga att jag plötsligt begrep alltihop, enda problemet var ju att alla andra tittade på TV och därmed var dom onåbara för mina insikter och jag har ingen egen stat.

Det förhållandet gäller lyckligtvis inte längre, jag har utropat min egen monarki och utsett mig själv till dom flesta viktiga poster (alltså dom som inte tillsatts med kvinnliga sökande).

Försök att förstå detta klipp, så får ni samma sorts insikt som jag själv haft i många år http://www.middleeasteye.net/columns/ ... stabilise-putin-103505758

Men ta det lugnt och försök inte tala om det för någon, dom tycker bara att det är oväsentligt, ungefär som när folk från dom undre däcken på Titanic försökte att upplysa lyxdjuren i dom högre avdelningarna om att det läckte in vatten.

Men konsekvenserna av detta kommer att drabba oss alla så småningom, även om vi bor i "säkra områden"

Posted on: 2016/2/16 20:31
 Top 


Boktips Cancer och jakten på mirakel
#21


Boktips Cancer och jakten på mirakel

Boktips på temat cancer. Kanske kan du som läser detta komma med ett eget boktips?

Här på vaken.se har det tagits upp om cancer och botemedel mot cancer. Man har även tagit upp om Monsantos cancerframkallande Glufosat och giftiga GMO-majs. Jag tänkte tips på böcker om cancer kunde vara bra att ta del av.
Tema cancer på vaken.se (några länkar)
http://www.vaken.se/bittermandel-effektiv-mot-cancer/
www.vaken.se /tag/cancer/
Extra:Cancerbehandling med radioaktiv strålning skapar 30 gånger mer cancerceller http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=22722
Botemedlet mot cancer hittat redan 1931 (råkost) http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=23904
Kan cancer vara en svampväxt? http://www.vaken.se/canal2ndopinion-kan-cancer-vara-en-svampvaxt/


Här kommer tips på en bok på temat cancer och vad det finns för behandlingar och egenvård utanför gängse sjukvård.

”Cancer och jakten på mirakel av Stig Bruset.
Han tar upp olika synsätt och behandlingar av cancer. Han har gått igenom tusentals vetenskapliga rapporter.
Boken är tyvärr slut från förlaget men man kan be sitt bibliotek ta hem boken från Sveriges depåbibliotek. Om man bor i Umeå kan man låna den på Medicinska biblioteket på NUS som är en del av Universitetsbiblioteket eller på stadsbiblioteket.

Här är en text från bokhandeln Vattumannen.
Cancer och jakten på mirakel : [en lättillgänglig vetenskaplig översikt av forskningen inom alternativa och komplementära metoder för cancerbehandling] / Stig Bruset
Dubbelt så många får cancer idag som för 30 år sedan. Vartannat barn som föds riskerar att få cancer någon gång i livet. Flera hundra tusen skandinaver är idag drabbade av cancer. Nästa hälften av dem har varit i kontakt med utövare av alternativ och komplementär medicin. 
Läkaren Stig Bruset har gått i täten i arbetet med att bygga en bro mellan skolmedicin och alternativ medicin. I stället för krig önskar han samarbete. Patienterna skall inte behöva välja ett antingen eller, utan ett både och… 
Cancer – och jakten på mirakel handlar om den moderna forskningen inom alternativa och komplementära metoder för behandling av cancer. De olika behandlingsformerna beskrivs på ett informativt och lättillgängligt sätt. 
Av de alternativa behandlingssätten som omtalas kan nämnas: psykologiska, religiösa och energigivande behandlingsformer, kost, vitaminer och mineral, örter, homeopati, urea, elektromagnetism samt magnetterapi. 
Alla faktiska upplysningar är dokumenterade med hänvisning till tidigare publicerat material. Totalt har Stig Bruset gått igenom flera tusen forskningsrapporter varav ett tusental är redovisade i boken. Författaren har haft ett nära samarbete med specialister inom varje enskilt fackområde. Förordet i boken har skrivits av professorn i klinisk kemi, överläkare Per-Arne Öckerman. 
Jakten på mirakel fortsätter. Modern medicin jagar mirakel som skall lösa cancerns gåta. Cancerpatienter jagar sina individuella mirakel. Under tiden måste fler och fler människor leva med sin cancersjukdom. Denna bok är tillägnad dessa patienter och kan förhoppningsvis bidra med nyttig information inom ett svårt område.

Posted on: 2015/12/4 8:49
 Top 


Re: George Soros köper guld! mm
#22


Statskuppsmakaren Soros lovar också att investera 500 miljarder US-dollar i landet där han bidrog till facistkuppen.
http://www.sz-online.de/nachrichten/g ... rhaelt-orden-3263787.html

Posted on: 2015/12/2 13:03
 Top 


Re: PARIS
#23


Jag har inte läst allt för mycket om parisdåden. Som alltid när det händer terrordåd så kan rädslan utnyttjas hos makten för att genomföra dåliga saker. Jag ska försöka titta på din video som är på 21 minuter. Jag har undvikit kvällstidningarnas reportage som alltid är totalt gjorda för att väcka människors sämsta sidor. DN och radio och tv är inte lika illa tycker jag. Folkbladet som jag har skrev om några som var i Paris och hur de upplevde detta. Lokaltidningen försöker inte skrämma upp oss i onödan. Vi hade även en mannifestation i går med tända ljus och lite tal här i Umeå.

Posted on: 2015/11/17 10:15
 Top 


Re: PARIS
#24


Daesh eller vad man ska kalla dom kanske slår till där de får möjlighet. Planet som krachade i Egypten var kanske deras verk. Vem som gagnas av det här är väl krigsindustrin som alltid befrämjas av ökad militär upprustning. Sedan verkar det som att det här har lett till att Putin och Ryssland har fått en ökad respekt. De andra statscheferna kan ju inte undgå att se att den ende som har med kraft slagit mot ISIS är Ryssland. USA skulle kunna gagnas genom att få med Frankrike och andra på krigsäventyr i Syrien. Tur att man inte är expert på dessa saker. Mycket teorier och mycket desinformation.

Posted on: 2015/11/16 23:45
 Top TopTop
(1) 2 3 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
38 user(s) are online (38 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 38

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS