vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (foofighter)

BottomBottomRe: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#1


Quote:

micro wrote:
Det försvinner kanske ett inlägg i veckan. Men endast om inlägget huvudsakligen inehåller sådant som bryter mot forumreglerna.

Det kan vara frågan om rassistiska/nazistiska utfall och personliga påhopp.

På vilket sätt bröt inlägget från skeptisk1 dessa regler? Vad jag kunde se (innan texten försvann) var han kritisk till det du sa, men det måste man väl få vara. Flera i denna tråd har ju varit väldigt kritiska till det jag sagt utan att få sina inlägg borttagna. På vilket sätt var inlägget från skeptisk1 alltså ett brott mot forumreglerna?

Posted on: 2006/9/2 7:36
 Top 


Re: Loose Change & LC 2nd Edition - Trovärdigt?
#2


Quote:

* Flight 77 krashade in i Pentagon

Har du läst denna?
http://abovetopsecret.narod.ru/Above_Top_Secret_article.htm

Quote:

* Flight/united 93 krashade i pennsylvania

Har du läst denna?
http://killtown.911review.org/flight93.html

Posted on: 2006/9/1 16:38
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#3


Såg just att inlägget från skeptisk1 som Blackie refererar till försvann. Blir lite svårt att följa diskussionen om det försvinner saker ner i "the memory hole" hela tiden. Micro, hur många inlägg i denna tråd har du tagit bort?

Du är ju moderator, så du gör ju precis som du vill, men det skulle vara intressant att veta hur mycket av diskussionen som man inte får se. Tack på förhand.

Posted on: 2006/8/31 23:23
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#4


Lisa Guliani från WingTV har precis gjort en bra intervju med Laura Knight-Jadczyk om 9-11, psykopati och ondska. Om P3-inslaget var bland det sämsta som gjorts om 9-11 är det här tvärtom en av de bästa. Lisa berättade att 118.000 hade laddat ner intervjun redan första dagen! Det finns hopp om att insikter om detta viktiga ämne kommer fram.

Intervjun kan antingen laddas ner från wingtv.net eller här:
http://rapidshare.de/files/31336448/tuesday.mp3.html

Posted on: 2006/8/31 19:56
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#5


Quote:

Påpeka att det är ett psyop (vilket är ett antagande) samt är nedlåtande med kommentaren "Men grattis grabbar, ni var ju med i radio i alla fall!"

Det var en psyop i dess effekt. Om de som var inblandade är medvetna om detta vet jag inte, men jag antar att åtminstone en person är det. Vem är dock en öppen fråga.

Quote:

Jag svarar med att berätta att jag själv tyckte att det var tråkigt att det blev som det blev och att jag inte tyckte hon var sjyst samt att jag skulle anmälla programmet till granskningsnämden.

Nej, det sa du inte. Här är exakt vad du sade:
Quote:

Jag funderade på ifall jag skulle anmälla inslaget då hon gjorde flera övertramp var det gäller våran överenskommelse. Men jag tycker inte riktigt om sådant.

Det är skillnad på att säga att man ska anmäla ett program till granskningsnämnden och säga att man inte tycker om att anmäla inslag för övertramp. Att ha liknande ord i en mening räcker inte för att de ska betyda samma sak.

Men frågan är: anmälde du programmet? Isf kan du visa oss vad du skrev? Kan du visa eventuellt svar?

Quote:

Jag vill ha så seriöst diskussion som möjligt. Jag är öppen för kritik.

Du har inte svarat kritiken med annat än "vad ledsen jag blir". Det är inte att vara öppen för kritik.

Quote:

Jag tycker inte om att någon talar nedlåtande och projicerar subjektiva dömmanden på mig eller andra.

Hur kan du då som moderator acceptera att ett flertal personer i denna tråd gör det mot mig?

Quote:

Om man måste dömma andra för sina egna misslyckanden så önskar jag att man gör det någon annan stans är på vaken.

Se ovan.

Posted on: 2006/8/26 9:24

Edited by foofighter on 2006/8/26 9:50:01
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#6


Quote:

Om jag fattat saken rätt så anser Wing-TV att förintelsen är en bluff.

Till att börja med var det du citerade var ett referat av WingTV från ett uttalande av Dr Day om Jeff Rense, och alltså inte något som WingTV hittade på.

För det andra, om du läser den sida på WingTV's hemsida som handlar om just "Holohoax" finner vi följande:
Quote:

In essence, Jewish Holocaust means the EXCLUSIVE RIGHT of ONLY ONE NATION for monetary compensation for losses suffered in WW-II… Or using more prosaic language, HOLOCAUST is the ART or SKILL TO EXTORT /shake down GOYISHE MONEY -- from Germany, Switzerland, Austria, France, Vatican, US, Poland etc. (oh, pardon: Nazi gold)… That’s what makes it all rather boring…

Dvs det har inget att göra med att förintelsen i sig är en bluff, utan handlar snarare om användningen av den för att propagera den Zionistiska agendan.

Quote:

Hur ska man annars tolka följande rader från deras sida:

"Dr. Day also exposed Jeff Rense as a crypto-Zionist who purports to be opposed to these monsters, but in reality supports the cornerstone of their fraud – the Holohoax."

Som fan läser bibeln, tror jag bestämt att ordspråket lyder.

Rent allmänt måste jag säga att ni är nåt helt fantastiska på att vända och vrida här på vaken.se. Jag har aldrig varit med om nåt liknande. Ni hittar på, påstår att jag sagt saker jag inte sagt, svarar inte på frågor, byter ämne, antyder saker som inte är sant, vägrar läsa material som refereras som svar till era frågor, och så vidare. Ni är oförskämda och oansvariga.

Och samtidigt vill ni att jag ska svara på allt tokigt ni hittar på, det mesta taget ur luften. Jag har stått ut ett bra tag nu, men nån måtta får det vara.

Ni (micro, void, TeBe, Lightsaber) har så vitt jag kan se inget att tillföra den s.k. "9/11 Truth Movement" om ni beter er på detta vis, ni tillför ingen meningsfull aktivism som kan förbättra något, och genom ert stöd för t.ex. Alex Jones, Rense, etc. propagerar ni lögner om vad som hände under 9/11.

Ni borde skämmas.

Posted on: 2006/8/17 20:47

Edited by micro on 2006/8/17 21:24:16
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#7


Quote:

void wrote:
Du tycker helt seriöst att WING-TV är bra grejjer?
Bra information, bra uppbyggt, bra syfte osv?
De ägnar sig åt seriöst sökande och de verkligen avmaskerar lögnare och folk som ljuger inom 911-rörelsen?

Am I getting this right?

Helt korrekt. Om du är av annan uppfattning får du hemskt gärna peka på var de gjort fel osv.

Posted on: 2006/8/17 19:08
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#8


Quote:

Huvudsakligen handlar det om att Alex Jones mörkar Israelsernas involvering i 911.

Korrekt.

Quote:

"Den judiska konspirationen".

Var fick du detta från? Vad jag kan se hittade du på detta själv. Vilken judisk konspiration pratar du om?

Quote:

Gör det att du tycker te.x den länken är en bra början till att förstå varför Alex skulle vara cointelpro?

Israels inblandning i 9-11, absolut. Vad du fick "judisk konspiration" ifrån vet jag inte.

Quote:

Konstig början av dig måste jag säga...

För att? Förklara vad som är konstigt.

Posted on: 2006/8/17 19:07
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#9


Quote:

Det är precis vad jag vill veta också. Som Tebe sa, vilken information är det som du har blivit undanhållen?

Har du läst det refererade materialet? Det står där.

Quote:

Om du är insatt i hur Psyops fungerar och duktig i att debunka skitsnack så ser nog både du och jag tämligen tydligt hur Wing-TV tenderar att sprida mer nedvärderande skitsnack om andra 911-forskare än vad som själva presenterar material som är bra för själva rörelsen. Wing-TV är ju i princip ensamma med att ägna sig åt nedvärdering, hånande och förlöjligande av andra individer.

Alternativa media är idag nedlusat med individer som sprider desinformation, felaktigheter och försöker få in sökare på fel spår. Av det jag läst från WingTV och diskussioner med Lisa är min uppfattning att de är reko. Men du får gärna peka på fakta som visar annorlunda.

Quote:

But hey FooFighter, im sure your motives are pure! :)

Alltid! Själv?

Quote:

PS - Kul namn du valt förresten! :)
http://www.unmuseum.org/foo.htm
"The Foo Fighters of World War II"


Om vi ska ge oss in på teoriseringar så är mitt användarnamn inget mot den bild jag valt som avatar. Monarkfjärilen, eller "Monarch" på engelska för tankarna till "Project Monarch" som var ett hjärntvättningsprojekt som CIA genomförde, i samma anda som MK ULTRA, specifikt för att få fram triggbara mördare. Från Ron Pattons beskrivning:
"The name MONARCH is not necessarily defined within the context of royal nobility, but rather refers to the monarch butterfly. When a person is undergoing trauma induced by electroshock, a feeling of light-headedness is evidenced; as if one is floating or fluttering like a butterfly. There is also a symbolic representation pertaining to the transformation or metamorphosis of this beautiful insect: from a caterpillar to a cocoon (dormancy, inactivity ), to a butterfly (new creation) which will return to its point of origin. Such is the migratory pattern that makes this species unique."

Om man nu ska ge sig in på teoriseringar om vem jag är, alltså.

Fast nu är då verkligheten tyvärr mycket tråkigare. "Foo Fighters" är mitt favvoband och fjärilar är en gnostisk symbol för själar som söker. Så så var det med det.

Men det är ju trevligt att du har initiativ nog att försöka luska ut vem jag är. Lägg nu samma energi på att faktiskt läsa det jag redan sagt och de länkar jag refererat till så finns alla svar till de frågor ni ställt.

Posted on: 2006/8/17 17:20
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#10


TeBe, jag kan lägga hur mycket tid som helst på att svara på alla dina enskilda "anklagelser", men eftersom du inte svarar på mina frågor verkar det vara slöseri med tid. Vill du vara så vänlig och svara på alla de frågor jag ställt hittills om de påståenden du gjort. Eftersom jag svarat på nästan allt du sagt verkar det väl rimligt.

Posted on: 2006/8/17 7:40
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#11


Quote:

Du vänder ju hela iden om ett diktatoriskt samhälle mot "the thruth movement"...

Var då?

Quote:

Ibland håller du med oss och ibland inte !?! Hur ska du ha det?

Jag är intresserad av att komma fram till sanningen. Enligt micro finns det ingen sanning, eller vi kan inte veta den i alla fall. Han har fetfel.

Var det tydligt nog?

Quote:

Du verkar ju tro på den officiella teorin, eller?

Från vad jag har skrivit har du fått den idén?

Quote:

Antingen vet man hur det ligger till helt och hållet,
eller så gör man inte!

Jaha, där ser man. Det visste jag inte.

Quote:

Det förstår du väl att P3 inte kan lägga fram detta som en seriös grej, tror du cheferna skulle gå med på det?

Precis, så varför gick micro och ArtMan med på det? Är de alltså inte seriösa? Eller gick det precis som de hade tänkt sig?

Man undrar ju.

Posted on: 2006/8/16 23:47
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#12


Quote:

TeBe wrote:
foo <-- Du som har så många utdrag ur Orwells 1984 på din hemsida, har du fortfarande inte fattat att det är exakt detta som händer i USA just nu???

Har jag påstått motsatsen?

Quote:

Du verkar ju ha problem med nåt eftersom du påstår att P3 inslag är en "psyop", vet du vad du håller på med egentligen?!?

På vilket sätt är det inte en psyop? Vad i min analys håller du inte med om?

Quote:

För övrigt tycker jag personligen att du inte har förstått dig på 1984 eftersom du applicerar detta på "the thruth movement" och vill få den till något dåligt!!

Var i det jag skrivit applicerar jag 1984 på "the truth movement"?

Posted on: 2006/8/16 23:34
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#13


Då SR valt att uppdatera sidan med inslaget har jag skrivet ett nytt inlägg som jag tror kan vara relevant här:
http://enannanverklighet.blogsome.com ... ont-9-11-och-minneshalet/

Rätt intressant att följa hur de beter sig. Fascinerande till och med.

Posted on: 2006/8/16 23:22
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#14


Quote:

micro wrote:
Du pratade om att folk skulle få igång sin bullshitometer. Detta tycker jag är mycket viktigt och jag håller med till 100%.

Talk is cheap and words are plenty. Du talar om saker du inte praktiserar.

Quote:

Man bör vara kritisk till alla käller. Officiella, icke officiella och inte minst kritisk mot de som kritiserar dessa.

Talk is cheap and words are plenty. Du talar om saker du inte praktiserar.

Quote:

Dock så om man ska gå ett steg längre så måste man vara ödmjuk och veta att man inte ver vilka som talar sanning och vilka som ljuger. Man vet heller inte motiven bakom en annan perons agerande.

Detta är direkt felaktigt, och är ett exempel på en strikt subjektivistisk syn på verkligheten, där vad som helst kan vara sant eller falskt, och vi kan aldrig veta vad. Det som är praktiskt med den synen, ur ett kontrollperspektiv, är att man kan få folk att tro på vad som helst. Detta är en av de grundläggande filosofierna bakom t.ex. den samhällsstruktur som beskrivs i boken 1984 (rekommenderad läsning btw).

Man kan veta vem som talar sanning och vem som ljuger eftersom det finns fakta.

Quote:

Min bullshitomerer säger mig att WingTv inte är pålitliga. Jag tror att de förstör för sanningsrörelsen, men jag vet inte om de är medvetet eller bara för att de är lite för heta på gröten.

Varför är WingTV inte pålitliga? Nu har jag presenterat varför Alex Jones inte är att lita på, så det är väl bara rimligt att du beskriver varför WingTV inte är pålitliga.

Quote:

Jag tror även att FooFigters attityd och sätt att diskutera är negativ för sanningsrörelsen, men jag vet heller inte här om det är medvetet eller inte.

Jag förespråkar att folk ska kolla fakta, verifera påståenden, inte ta andras ord som gospel, och att läsa på om hur COINTELPRO och andra psyops fungerar. På vilket sätt är det negativt för sanningsrörelsen?

Quote:

Jag hoppas innerligen att det inte är medvetet och jag hoppas innerligen att foofigther skall bli mer ödmjuk, förstå att både hans egna analyser samt wingtvs kan vara ytterst felaktiga och att konsikvenserna av att vara för snabb med att peka ut andra i rörelsen som gatekeepers kan vara ytterst skadligt om man gör ett misstag, som jag säkert tror att det med Alex Jones är.

När Marcus hoppas att jag ska bli mer ödmjuk gissar jag att han egentligen menar att jag ska sluta påpeka saker hela tiden. Ni vet, fakta. Jobbiga saker.

Slutligen rekommenderar jag att alla läser igenom en av mina senare bloggposter:
http://enannanverklighet.blogsome.com ... en-del-2-det-inre-kriget/

Läs speciellt igenom avsnittet om psykopati, och de olika symptomen som kan användas för att identifiera denna sjukdom. Nyttig läsning.

Posted on: 2006/8/15 21:00
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#15


Quote:

TeBe wrote:
Hahahah, visste att du skulle nämna Wing-tv!!

Dom kastar ju bara skit på Alex, men jag vill höra exakt vilken info som han förmedlar som är fel?

Läste du det refererade materialet?

Quote:

Och vem är denna kvinna på bloggen (gatekeeper anklagande från en bloggare???) som du hänvisade till?
Hon befann sig i Frankrike, kompis till Daryl Bradford Smith och Eric Hufschmidt kanske??
Och vad har hon för info om att Alex är gatekeeper?? Det stod ingenting i dom länkarna du skickade!?

Läste du det refererade materialet?

Quote:

Det där skitsnacket om att han är med sionisterna är ren och skär lögn!! Men du får gärna tro på detta!

Läste du det refererade materialet?

Quote:

Patetiskt! Som sagt litar på team Alex, det liksom känns att det är äkta när det gäller det laget!

Läste du det refererade materialet?

Posted on: 2006/8/15 18:53
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#16


Quote:

void wrote:
Varför tala "kring" ämnet. Om du har relevant kritik mot Alex Jones som inte är uppenbara "hit-pieces" så är verkligen uppskattat om du postar dem här eller i din blogg!
Någon blir inte en Gatekeeper bara för att du skriver det. Det krävs mer information för att ett sådant uttalande ska tas på allvar.

Jag vill inte att det ska låta som om jag försvarar Alex i alla frågeställningar. Jag vill lära mig mer och vill ha fakta från alla håll, fördömmande som hyllande.


Alright, här är en bra början:
http://laura-knight-jadczyk.blogspot. ... ll-never-dance-again.html
samt nästföljande:
http://laura-knight-jadczyk.blogspot. ... -scholars-parable-of.html

Nu till dina frågor.
Quote:

1. Varför postade du inte _direkt_ den kritik du har mot Alex, vad är meningen med att insinuera att vi borde vetat vilken kritik du har hittat? Vad är syftet med det?

För att jag inte visste hur mycket ni hade koll på läget, hur mycket källkritik som praktiseras här, och hur medvetna ni är i allmänhet. Kändes mer korrekt att fråga först.

Quote:

2. Vem inom 911-movement tycker du tex är mer trovärdig än Alex Jones och varför?

Är det kanske? W.Tarpley? J.Fetzer? J.Hoffman? S.Jones? B.Zwicker? R.McGovern?

Det finns många som är relevanta, men i dagens läge känns det inte så viktigt vem jag tycker är bra och inte. Det viktiga är att varje enskild individ lär sig trimma sin "BullShitOMeter" genom att se igenom de lögner som (t.ex.) pseudo-alternativa medier ger ut. Mina blogginlägg ger exempel på hur man kan göra detta, vilka principer och tekniker man kan använda för att se vad som är vad. Jag kan rekommendera att ni läser på om psykologi, COINTELPRO samt psykopati i allmänhet (Googla på "Mask of Sanity" samt "Political ponerology"). Förutom att mycket av det är bra kunskap i vardagslivet är det direkt nödvändigt för att kunna navigera i det s.k. alternativträsket, som i dagsläget är belägrat av så mycket disinfo att det är nåt helt enormt.

När detta har gjorts till en hyffsad grad behövs inga rekommendationer: varje s.k. aktivist kan själva avgöra vad som är bra och inte. Det måste vara målet, eftersom det annars lätt uppstår en gruppmentalitet som inte är hälsosam. Som svar till TeBe, t.ex., kan jag säga att just gå på "jakt efter info" är PRECIS det som ni (generellt) verkar behöva lära er. Inställningen borde vara "Sez who?", dvs verifiera, kontrollera, dubbelkolla allt ni får presenterat och påstått. Tro inte ett ord på vad jag säger, t.ex., utan verifiera, kontrollera, dubbelkolla allt ni får presenterat och påstått. Och applicera denna attityd på ALLT.

Det är lite jobbigt i början, men efter ett par år blir det lättare och reflexmässigt (men tro inte på mig, testa själv .

Quote:

3. På vilket sätt är han en Gatekeeper? Exakt inom vilka områden är det han "mörkar"? Är det inom Globalwarming? Är det Kristendommens ursprung? Vad är det han duckar?

Se ovan referenser. Läs även gärna igenom den analys som WingTV gjort:
http://www.wingtv.net/shame.html

Jag kommer att göra längre analyser av alla dessa ämnen på min blogg vad det lider, men ovan är en bra början.

Avslutningsvis, en liten "rolig" anekdot om Alex Jones från Lisa Guliani/WingTV:
Quote:

Alex Jones' website shows this address:
Alex Jones Productions
3001 S. Lamar, Suite 100
Austin, TX 78704
512-291-5750
customerservice@infowars.com

One listener in Austin, Texas, decided to mosey on over to Alex Jones Productions and guess what he found?
He found this:
The above address is not Alex Jones Productions at all. It is CASTLE DENTAL. The listener went inside the building and watched people getting their teeth cleaned through the windows. There is no "Alex Jones Productions" inside the building either. I confirmed this with a telephone call to "Alex Jones Productions" yesterday.
The man who answered said, "Castle Dental" - NOT "Alex Jones Productions"
I proceeded to ask for Alex Jones Productions and he said I had reached CASTLE DENTAL and that there was no Alex Jones there.
People also get orthodontic and peridontal work done there. They don't produce fearmonger conspiracy videos and they don't sell overpriced fearmonger T-shirts. They sell retainers and perform oral surgery.

I am currently checking out the FOLLOWING information on Alex Jones:
Address: 1011 Meredith Drive
Austin, Texas 78704
(512-291-5750

Please note that the same phone number is used for both addresses, but when you call it, you get CASTLE DENTAL. Is Alex a dentist? (cheesy grin..)
So why does Alex have an incorrect address/phone number listed on his INFOWARS website TODAY, if he has moved elsewhere? Isn't this kind of...odd?
The listener mentioned previously was going to send payment for books, videos, etc.. to CASTLE DENTAL, thinking it is really Alex Jones Productions.
The guy at Castle Dental said nobody by the name of Alex Jones is there and he doesn't know if he was ever there. Isn't that interesting?


Om han inte klarar av att vara ärlig om sin adress är det kanske inte så konstigt att resten inte riktigt heller är helt korrekt.

Posted on: 2006/8/15 18:32
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#17


TeBe, ska jag tolka ditt svar som att du alltså inte läst igenom kritiken mot Alex Jones? Den är inte så svår att hitta, så det borde inte vara problemet.

Posted on: 2006/8/15 8:02
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#18


TeBe och Lightsaber, det bästa är nog som sagt om jag sammanställer en bloggpost med alltihop, för att få lite överblick.

Men en fråga först, har ni kollat upp den kritik som finns mot honom? Är ni medvetna om vilka undersökningar som gjorts om honom, hans verksamhet, och det mål han jobbar mot? Och i så fall, vad i den kritiken ser ni som felaktig eller problematisk? Det skulle vara bra att veta så att vi kan diskutera från samma förutsättningar.

Posted on: 2006/8/14 22:45
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#19


TeBe, jag förstår din upprördhet. Alex kan verka väldigt anti-Bush, men inte om man synar detaljerna. Han är en s.k. "Gatekeeper", dvs han låter väl vald del av sanningen komma fram till de som misstror den officiella versionen, men bara till en viss gräns. Sedan börjar desinformeringen. Detta är, som sagt, väl dokumenterat. Jag kanske ska sätta mig ner och sammanfatta detta i en bloggpost, så att det blir enklare att få överblick och se sammanhanget.

Micro, ditt icke-svar är noterat.

Lightsaber, intressanta synpunkter. Nej, P3 har kanske inte jättestor genomslagskraft (som tur är), men då det sällan kommer info om 9-11 så vore det ju trevligt om det inte bara blev pannkaka och desinformation av alltihop, som det blev i detta fall. Det var naivt och idiotiskt att bete sig som Marcus och Artur gjorde, och Marcus svar i denna tråd får en att undra varför, då det (precis som du och han själv skriver) var förutsägbart att Klara skulle göra som hon gjorde. Jag håller därför med om att inslaget ger möjlighet till en hel del erfarenhet. Det, och diskussionen i denna tråd, var mycket illustrativt, på många sätt. Hur kan någon som sköter webbplatsen "vaken.se" vara så otroligt sovande? Det är frågan man ställer sig.

Posted on: 2006/8/14 18:55
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#20


Quote:

Detta var exempel på när det har gått riktigt fel. Istället för att hitta gemensamma nämnare och hjälpa varandra så alienerar sig dessa personer och minskar sin handlingskraft.

Ok, jag förstår. Vad har detta med någonting i denna tråd att göra?

Quote:

Det är lätt att man i sin subjektiva värld ser fiender där de inte finns. Risken är att man misstar sig och tror att någon agerar imot en medans den igenligen agerar med ens syften. Vissa har tom kallar Alex Jones för sanninges största fiende för att han är med sionisterna och försöker hjälpa världsordningen.

Ja, Alex Jones är en av de värsta medhjälparna till Bush-regimen, då han fungerar som "limited hangout" och censur av alternativa media. Det är rätt väl dokumenterat.

Quote:

Att hitta fel och peka finger skapar en otrevlig atmosvär där man tenderar att separeras istället för att hjälpa den andra att se vad som kan förbättras.

Jag påpekade att ditt/ert beteende är kontraproduktivt och förstör för diskussion av seriösa ämnen såsom 9-11. Ja, jag hittade ett fel. Ja, jag pekar finger. Om du tycker att det blir en "otrevlig atmosfär" på grund av det är det anmärkningsvärt. Det som de flesta normala människor skulle reagera med är i stil med: "oj då, det tänkte jag inte på, så borde jag inte ha gjort...". Istället får vi bortförklaringar och undanflykter.

Hur kan det förbättra? På vilket sätt hjälper det?

Quote:

Det är många personer som kastar anklagelser åt höger och vänster. Även du anklagar bla mig, artur och programmledaren.

Jag anklagar programledaren Klara Israelsson för att ha gjort sitt jobb, dvs att medelst radion som forum desinformera den svenska publiken om vad som hände 9-11. Inget konstigt med det, eftersom alla s.k. officiella medier agerar likadant. Det som är märkligt är att du och Artur verkar ha varit medvetna om detta och ändå ställde upp, och med ett rätt katastrofalt resultat som du nu försöker förklara bort. Det är fasligt märkligt.

Hur kommer det sig att den som säger sig arbeta för att 9-11 ska avslöjas i praktiken arbetar mot detta syfte genom sitt agerande?

Quote:

Inte nödvändigt att rörelsen är infilteread, utan interna stridigheter är ett vapen för att förstöra en rörelse. Det är relativt lätt att skapa en konflikt mellan två personer som igentligen skulle kunna hjälpa varandra och ta slut på rörelsens kraft genom dessa strider.

Så du tycker att jag skapar en "intern stridighet" som ett "vapen att förstöra en rörelse"? Har jag tolkat dig rätt då?

Quote:

Du har en subjektiv tolkning. Du får gärna beskriva den men var medveten om att det mycket väl kan vara felaktig och begrunda konsikvenserna av vad det i sådanna fall skapar.

Alltid. Men vi måste skilja på fakta och tolkning. Fakta är inte subjektiva. Tolkningar och slutsatser kan möjligtvis vara subjektiva. Vad gäller just den här typen av fakta har jag en hel del erfarenhet av just psykologi och media, så jag tror mig kunna göra en hyffsat bra bedömning.

Men i slutändan är det upp till de som läser min analys att bedöma om de tycker att mina slutsatser är korrekta, oavsett vad jag tycker.

Quote:

Det finns inte direkta fel i detta, men jag tror att det inte stärker rörelsen. Även om du gör en korrekt iaktagelse och iom detta lyckes få en infiltratör eller någon annan utpekad så skapar det en atmosvär som öppnar för andra mindre skärpta analyser och medföljande stridigheter som uppstår.

Om en korrekt iakttagelse leder till att en infiltratör åker ut är det alltid positivt. Om rörelsen genom denna process blir mer kunnig om denna typen av problem, som ju är intimt förbundna med den här typen av aktiviteter, är det en enorm fördel. Infiltratörer kommer det alltid att finnas i överflöd, men det är bara när rörelsen själv är immun mot den typen av intrång genom att ha fått kunskap och erfarenhet som det kan sättas stopp för. En besk medicin, men bättre än alternativet, som är rörelsens död.

Quote:

I detta fell kan du ju begrunda hur jag blir ledsen över att bli kallad en nyttig idiot och även ifrågassatt om jag är en lämplig person bakom vaken.se. Vad kan detta åstakomma? Varför inte vara lite snäll och ge några bra råd istället.

Det har jag redan gjort, men du verkar inte ta till dig dessa.

Slutsats: du vill inte ta till dig detta då det inte är ett av dina mål.

Fråga: varför?

Alt 1) Du har betalt för att inte ta till detta
Alt 2) Du är en "nyttig idiot"
Alt 3) ...?

Quote:

Jag kan heller inte se att du har startat ett bättre forum och gjort bättre interjuver eller bättre manifestationer. Eller har du det?

Undanflykter kommer du ingenstans med, sorry.

Quote:

Så summa kademumma. Ha en ödmjuk och empatisk hållning till alla inklusive de som du tror är infiltratörer. De som du inte tycker är bra ignorerar du endast och rekomenderar inte dessa personers arbete.

Brukar du använda liknande taktik i andra situationer? Om du t.ex. ser en dammråtta hemma, brukar du ta fram dammsugaren, sopa den under mattan, eller bara ignorera den?

Själv är jag en dammsugarmänniska.

Quote:

Ge stöd och hjälp till de som inte gör ett bra jobb enligt dig och hoppas att dessa har god intention och kanske tar effter dina goda råd. I annat fall låter du dom vara. Den som har den godaste etiken kommer ändå i slutändan att segra tror jag så om någon attakerar dig, mig eller någon annan så skår vi inte tillbaka utan ber endast denna att sluta.

I denna anda ska jag ta och skicka lite goda råd till Bush & Co. Om de inte tar efter min fin-fina etik så tänker jag låta dem vara. För om du nu har rätt så kommer jag ju, på nått mystiskt vis, ändå att "vinna" i slutändan.

Fast det är klart, om du har fel kanske vi alla dör. Så lite risktagning är det allt.

Posted on: 2006/8/13 20:23
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#21


Quote:

Det finns alltid personer som har olika synsätt på saker och ting. Vissa tror att alla som inte aksepterar gud är med lucifer, andra tror att alla konspirationer är utförd av judar och att alla som inte säger det är med judarna.

Vad har detta med saken att göra?

Quote:

Själv tror jag att det största hindret för rörelsen är just de personer som kastar ut anklagelser till höger och vänster och försöker hitta fel i andras agerande.

På vilket sätt?
Vem har kastat ut anklagelser till höger och vänster?
Varför är det ett problem att hitta fel i andras agerande?

Quote:

Tittar vi på liknande rörelser så är just infiltration med medföljande interna stridigheter det som offta tar ned rörelsen.

Så interna stridigheter är ett symptom på att en rörelse har blivit infiltrerad?

Quote:

Så jag ber dig foofigther att försöka se saken mer nyanserat och inte kasta ut dömmanden på andra i rörelsen.

Jag bara ser på vad som händer, vem som gör vad, och analyserar och beskriver det jag ser i enlighet med de medel som jag har till min hjälp. Är det alltså fel? I såna fall, varför?

Quote:

Klart man måste vara medveten om att det finns infiltratörer och styrd media,

Eftersom du vet om att det finns styrd media, varför använda du inte den kunskapen vid den här intervjun?

Om du vet om att det finns, eller kan finnas, infiltratörer, vad gör du aktivt för att hitta, motverka samt få bort dessa? Några grova riktlinjer räcker som svar.

Quote:

men det är svårt att veta säkert och det bässta sättet att rå på dessa infiltratörer är att ignorera dessa, inte att starta konflikter med dom iom att det är just det som dom hoppas på.

Tack, då vet jag exakt hur jag ska agera i framtiden.

Om du kan svara på ovanstående frågor skulle det uppskattas! Som ledare för detta forum är det nog bra att du beskriver lite i detalj hur du ser på dessa ting.

Posted on: 2006/8/11 15:01
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#22


Tack micro, ditt svar är tydligt.

I dagens läge när folk dör p.g.a. de lögner som sprids kring 9-11 behövs det en seriös debatt för att undvika att dessa frågor hamnar i tramshörnan. Du/ni agerade precis tvärtom, du/ni tar inte till dig/er att så var fallet, och givet ditt svar har jag ingen anledning att tro att det skulle bli bättre i framtiden.

Den enda frågan jag ställer mig just nu är, med tanke på hur du/ni beter er och vilka faktiska konsekvenser det får, om du/ni får betalt för den här typen av idioti eller om du/ni faktiskt bara helt enkelt är "useful idiots".

I slutändan spelar det på sätt och viss ingen roll.

Posted on: 2006/8/11 9:16
 Top 


Re: 9/11 Front i P3!!!!!!!!!!!
#23


Att det skulle bli felrepresenterat är, som jag sa i min analys, rätt givet. Det intressanta nu är inte vad P3 gör (de gör bara sitt jobb) utan hur aktivister i allmänhet och Vaken.se m.fl. i synnerhet agerar. Naivitet i dessa frågor är rätt ohälsosamt.

Quote:

micro wrote:
Jag funderade på ifall jag skulle anmälla inslaget då hon gjorde flera övertramp var det gäller våran överenskommelse. Men jag tycker inte riktigt om sådant.

Hon lovade att Arturs inslag skulle vara helt separat och inte kopplas ihopp med 11 septemberfrågan.

En lögn, och en rätt given sådan med tanke på ämnet.

Quote:

Hon lovade att inte göra klipp som missrepresenterade oss och tog fram saker som inte ansågs vara allmänt aksepterat.

En lögn, och en rätt given sådan med tanke på ämnet.

Quote:

Hon lovade att inte ta med några klipp med månlandningar och annan galenskap. (Artur var ju ganska pratglad så jag fick säga till flera gånger att hon inte fick använda det)

En lögn, och en rätt given sådan med tanke på ämnet.

Quote:

Programledaren är en vänn till min familj och jag har varit hemma hos henne vid några tillfällen. Jag anade ändå oråd, men hon var väl påläst i 9/11 frågorna och sa att hon inte stöde den offentliga teorin.

Hon är journalist. Som jobbar för SR. Och ska göra ett reportage om 9/11. Självklart gör hon allt i sin makt för att få dig att tro precis det du trodde. Och du gick på det. Och har uppenbarligen ingen som helst insikt i vilka konsekvenser det fick.

Quote:

Allt som allt så fick programmet bra respont i form av intresserade som skrivit och velat på tag på road to tyrrany mm.

Det där inslaget har gjort mer skada för kvalitativ information om 9/11 än någon annan psyop i Sverige till dags dato, och vid ett tillfälle då det som mest behövs en sansad diskussion kring ämnet med tanke på vad om händer i Mellanöstern som en följd av händelserna för fem år sedan.

Med tanke på ert totalt oansvariga beteende i detta fall, kan du säga EN ENDA anledning till att någon av oss borde lita på er som s.k. "ledare" för Vaken.se och avslöjande av information kring 9/11?

Posted on: 2006/8/10 21:34
 Top 


Re: America: Freedom To Fascism
#24


Mina egna funderingar och tvivel kring just denna film:
http://enannanverklighet.blogsome.com ... -from-freedom-to-fascism/

Allt är inte guld som glimmar... eller, allt som glimmar är inte guld.

Posted on: 2006/8/9 23:25
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
55 user(s) are online (55 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 55

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS