vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (zpz2)

BottomBottomRe: Flight MH370
#1


Quote:

sliparn skrev:
Detta är ju märkligt!

Flight MH370/MAS370 ska (nu) enligt flightradar24 försvunnit strax nordost om Vietam. Men inte heter planet 9M-MRO (som överallt beskrivs som det försvunna planet) Utan 9M-MRQ?

Följ flight MH370 här och se själva:
http://www.flightradar24.com/2014-03-08/17:01/12x/MAS370/2d9dd5b

Kanske MH370 9M-MRO aldrig avgick från Kuala lumpur, utan att det var 9M-MRQ som var MH370 och försvann från all spårning under flighten, (men nu kör som vanligt) Att trolla bort ett plan som aldrig avgick borde ju inte vara så svårt, däremot aningen svårt att att hitta hur mycket man än letar i haven, på land eller på flygplatser ;)

Men däremot skulle ju vara väldigt praktiskt med ett "försvunnet" flygplan om man satt på just ett sådant själv och ville utföra ett terrordåd, då kan man ju alltid fixa till en kapningshistoria av MH370 och skylla "kaparna" för dådet...men det var ju väldigt vad jag konspiratorisk nu då, sorry!

Kan ju finnas helt andra förklaringar till hela historien.

Man kan följa flighthistorik för 9M-MRQ här, (men tyvärr bara tillbaka till 16 mars) http://sv.flightaware.com/live/flight/9MMRQ/historyKolla på rätt dag, den försvann 7 mars UTC-tid, inte 8 mars.

Posted on: 2014/3/30 6:09
 Top 


Re: Flight MH370
#2


Quote:

sliparn skrev:
Några märkliga iakttagelser.
Nice try. Det där är inte samma flight. Det är flighten dagen efter. Det var 7 mars kl 17:21 UTC-tid när den försvann, även om det lokal tid var 01:21 den 8 mars. Alltså ser man nästa dags flight när man tittar kl 17 UTC den 8 mars.
Notera t.ex. att det är registrering 9M-MRQ, inte 9M-MRO som försvann. Och det är inget konstigare än felaktigt data/dålig mottagning man ser.

8 mars UTC
http://www.flightradar24.com/2014-03-08/17:16/12x/MAS370/2d9dd5b

7 mars UTC
http://www.flightradar24.com/2014-03-07/17:10/12x/MAS370/2d9dd5b

Posted on: 2014/3/30 6:07
 Top 


Re: Revolutionerande kosmologisk teori: Jorden axelroterar 1 varv/år!
#3


Uppenbarligen att döma av sättet att förvandlas från först en ovetande "nyfiken läsare" av snilleblixtens ideer som inte vet vad hen ska tro, till en "med-näbbar-och-klor"-försvarare av snilleblixtens teori, så var det uppenbarligen snilleblixten (eller en väldigt nära allierad och inte en ovetande nyfiken läsare av hans blogg) som postade tråden på vof under "falsk flagg".

Då du länkar till vof-forumet och agerar likadant på detta forum (där du dock inte behöver försvara ideerna med näbbar och klor pga brist på ifrågasättanden) så kan man sluta sig till att det är du snilleblixten som postar här också, inte så som du påstår, att du är ett "fan" av snilleblixtens blogg.

Detta falska beteende gör inte direkt att du får någon trovärdighet.

Har du någon kommentar till detta?

Posted on: 2013/1/8 0:58
 Top 


Re: Revolutionerande kosmologisk teori: Jorden axelroterar 1 varv/år!
#4


Detta var väldigt förvirrat....


Jorden roterar 366,25 varv runt sin egen axel samtidigt som den roterar ett varv runt solen, dvs på ett år.
Att det är ett varv mer än antalet dygn på ett år förklaras av att ett varv per år krävs för att bara behålla samma sida vänd mot solen. Dvs skulle jorden rotera 2 varv runt sin egen axel under ett varv runt solen skulle vi ha ett dygn som var lika långt som ett år, med tre varv skulle det bli 2 dygn på ett år osv.

Jorden roterar alltså lite mer än ett varv runt sin axel på ett dygn, eftersom den efter ett var även har rört sig lite i en båge runt solen och därför måste rotera lite extra för att vända samma sidan mot solen.

För övrigt verkar inte kommentarsfunktionen på bloggen fungera?

Posted on: 2013/1/3 1:15
 Top 


Re: Chemtrails i stor mängd över Sverige 11-11-16
#5


Quote:

nomad skrev:
Önskar hjälp av alla kloka insiktsfulla människor där ute.

Har ett antal gånger med egna ögon tillsammans med andra nyktra, ej glasögonbärande medmänniskor observerat två flygplan inom samma område där den ena hade kort svans och den andra lämnade en repa från horisont till horisont.

De flög sannolikt på olika höjd i olika luftlager med olika förutsättningar för kondensbildning

Quote:

Vid andra tillfällen så har plan med extremsvans haft längre och kortare uppehåll i svansen utan att tappa höjd, eftersom contrails innebär KONDENSspår som påstås komma från värmen i motorerna så undrar man om man glidflyger i dessa luckor eller om fördelaren är kass. Eller så spar dom bränsle och nitiskt följer Agenda 21 HeHe

Samma sak här, planet flög genom olika luftlager med olika förutsättningar för kondensbildning.

"It’s not just climbing or descending flights either. The boundaries between these layers is not flat, and gravity waves or rising convection currents of air can create large volume of air that differ in temperature and/or humidity from the neighboring air, and so can break (or make) the contrail when then plane flies through them."
http://contrailscience.com/broken-contrails/


Kondens kommer inte från värmen från motorerna, det kommer från avgaserna som till stor del består av vattenånga.

Quote:
Till sist så undrar jag varför aerobaticflygare använder rökaggregat vid sina uppvisningar när det är mer ekologiskt att använda sig av naturfenomen, fast det kanske inte går att göra en snygg synlig looping med hjälp av en kondensstrimma utan man kanske behöver en annan typ av partiklar som förhöjer nöjet.

Kondensspår bildas bara på hög höjd eftersom luften där är kallare och inte kan ta upp lika mycket fukt innan kondens bildas.

Posted on: 2011/11/22 22:53
 Top 


Re: Chemtrails i stor mängd över Sverige 11-11-16
#6


"Och när vi har antecknat uppskattad plats, riktning och tid har vi inte hittat dem på flight 24."
Har du då tagit hänsyn till att tidpunkten på flightradar24 är GMT och skiljer sig med 2 timmar från svensk tid sommartid, och en timme vintertid.
Har du också tänkt på att plan man ser lätt kan vara på 5-10 mils avstånd under bra förhållanden?

Posted on: 2011/11/17 22:40
 Top 


Re: Chemtrails i stor mängd över Sverige 11-11-16
#7


Quote:

Historiegeir skrev:


Jaha ?
Varken du eller andvändarna här betvivlar att flygplanen var uppe i luften så varför länka till radar som bekräftar det ?
Frågan är varför det såg ut som det gjorde

Därför att det isåfall visar vilket plan det är, vart det kommer ifrån och vart det är på väg, vilket det råder väldigt skilda uppfattningar om. Se t.ex. svaret från Snapcase.

Posted on: 2011/11/17 22:30
 Top 


Re: Chemtrails i stor mängd över Sverige 11-11-16
#8


Quote:

Snapcase skrev:
Quote:
Det går lätt att spola tillbaks flightradar24.com upp till 16 dagar bakåt för att se vilka plan det var. (Om planet inte har ADS-B transponder syns det dock inte.)


zpz2 du kanske kommer ihåg att du och jag har diskuterat det här tidigare?I vilket fall som helst så är min åsikt att vi aldrig kan se dessa plan på flightradar24.com.

Av dina "fem flygplan som körde samtidigt" kunde inget ses på flightradar24? Låter mycket osannolikt, vet du vilken tidpunkt det var?

Quote:

Personligen tror jag det många(kanske de flesta) av chemtrailsplanen inte är "vanliga" plan, utan kanske en nyare generation av flygfartyg som inte används för civilt bruk. Men de kan också vara något helt annat.

Har du frågat någon flygledare eller pilot vad de tror?
Menar du att det är flygplansmodeller som är hemliga?

Quote:

Min egna erfarenhet är att dessa plan låter väldigt lite eller inget alls, jag och en polare var i Drammen, Norge och jobbade. Vi var på ett bygge som låg nära toppen av bergskam med utsikt över stan.

När jag tittare upp såg jag hur det kom ett plan och lade ut en chem. Jag sade till min polare;

- Jäklar va fort han flög och såg du vad lågt han gick, vad tror du, mellan 2000 och 2500 meter?

Min polare svarade:

- 3000 max, (15 sekunders paus), men tänkte du på att han inte lät något?

Jag hade inte tänkt på det, men när han sade så tänkte jag; Skumt vi borde ha hört det, eller?

Det tror jag inte. Jag har aldrig nånsin sett ett plan på under 3000 meters höjd som lämnat kondensspår (med undantag från kondens som bildas i ändvirvlar vissa dagar).
Att du inte hörde planet talar också starkt emot att det flög på under 3000 meters höjd.

Quote:

Och JA, jag är hyfsat bra på att bedöma höjder på flygande plan. Gick fallskärmskurs -96 och har 1000 hopp, min polare är mer erfaren hoppare än jag.

Det betyder inte att du behöver vara duktig på att bedöma höjden på flygplan. Det är mycket svårt att bedöma höjden på något som flyger högt upp eftersom det inte finns några referenspunkter.

Quote:

Alla kärror jag har hoppat låter hörbart ner till backen när de är på final på 4000 meter och passerar över ens huvud. Vissa låter väldigt mycket.

Vi kan ha misstagit oss, men jag tror inte det...

Ja de flesta flygplan är hörbara från marken på 4000 meters höjd. Men du anser att "chemtrails-planen" inte är det? Kan du då förklara vilken teknik de skulle kunna använda sig av som är så tyst?

Posted on: 2011/11/17 22:29
 Top 


Re: Chemtrails i stor mängd över Sverige 11-11-16
#9


Quote:

Snapcase skrev:

Vid ett tillfälle när jag tittade upp såg det ut som om två plan flög "rote", där ett plan var "point" och det andra följde. De lade ut trails brevid varandra, det såg väldigt koordinerat.


Det går lätt att spola tillbaks flightradar24.com upp till 16 dagar bakåt för att se vilka plan det var. (Om planet inte har ADS-B transponder syns det dock inte.)

T.ex. runt kvart över 12 flög BAW878 och AFR2062 över Göteborgsområdet på ungefär det sätt du beskriver.
http://www.flightradar24.com/2011-11-16/11:15 (klockslaget är GMT)

Posted on: 2011/11/17 19:40
 Top 


Re: Nya ljudklipp släppta från FAA och NORAD
#10


Om man ändå har folk ombord som knivhugger flygvärdinnorna så verkar det mycket krångligare att lägga till komponenten fjärrstyrning, vilket hade krävt en ganska omfattande modifiering av flygplanet, än att låta dessa också flyga planet.

Posted on: 2011/9/10 12:21
 Top 


Nya ljudklipp släppta från FAA och NORAD
#11


Ett preliminär rapport (som aldrig färdigställdes eller publicerades) från 9/11-kommissionens utredning av FAA och NORADs agerande vid 9/11 har nu släppts:

http://www.rutgerslawreview.com/2011/a-new-type-of-war/

Massor av ljudklipp från flygledningen och NORAD bl.a.

NY times har gjort en kortare sammanställning av materialet.
http://www.nytimes.com/interactive/20 ... 8/nyregion/911-tapes.html

Ger ganska stor inblick i kaoset den dagen.

Posted on: 2011/9/9 23:23
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#12


Quote:

Boparmen skrev:
Intressant artikel som menar på att polisen kände till Anders identitet innan de tog honom i förvar.

http://www.infowars.com/police-knew-gunmans-name-before-arrest/

Han hade ju tidigare under dagen skickat ut sitt manifest till tusentals epost-adresser. Efter att bomben gick av har såklart polisen fått tillgång till detta manifest och man kan ju anta att säkerhetspolisen började jobba för högtryck med att tolka detta.

Att lista ut avsändarens identitet med hjälp av manifestet kan inte varit svårt, även om han använde ett alias, han har ju lagt ut större delen av sitt liv i manifestet.

På de ca 3 timmar som förflutit mellan bombdådet och gripandet skulle jag tycka att polisen varit ganska inkompetent om man inte hade lyckats lista ut identiteten under denna tid.

Personal facts:
Name: Andrew Berwick
Nationality: Norwegian
Born: February 1979

2002-2004: Director of Anders Behring Breivik ENK) (part time from May 02 (shortly after my inclusion in
PCCTS) – des. 02, full time from March 03.


Q: Can you describe your childhood?
A: My father...

Här berättar han om hela sin familj. Av hänsyn till dem klistrar jag inte in resten av texten här.

Posted on: 2011/7/25 18:55
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#13


Quote:

Cupio skrev:
Jag håller till stor del med dig sliparn. Däremot tycker jag det är viktigt att utbyta tankar och fundera utanför massmedias ramar. Historien har visat att det är viktigt.

Det finns saker som är underliga, men inte på något sätt är fällande. Som exempel tycker jag det är underligt att någon som är rädd för att åka fast samtidigt skriver en dagbok (eller loggbok som han kallade det?) där han erkänner allt, precis som "the bad guy" ofta gör i filmer mot slutet för att alla som ser filmen ska förstå handlingen/konspirationen/whatever.

"Redan på hösten 2009 funderar Anders Behring Breivik kring vad som skulle hända om han upptäcktes. Han har då just startat upp det företag som ska göra det möjligt för honom att beställa stora mängder konstgödsel utan att väcka uppmärksamhet. I dagboken resonerar han kring vad som skulle hända om han arresterades redan då. "Jag tänker att de kommer att få svårt att bevisa att min intention är att bidra och kämpa i det pågående Europeiska inbördeskriget". Han skriver sen att han inser att han kan bli misstänkt för terrorbrott men att man inte kommer att ha tillräckligt mycket bevis för att fälla honom." (Aftonbladet)

Det blir inte ett dugg svårt att bevisa hans intentioner efter att ha funnit denna dagbok (vilket de kanske hade gjort om han var skäligen misstänkt för något och råkade ut för en husrannsakan). Vidare är det mycket underligt i mina ögon att han samtidigt skriver mycket graverande fakta på forum och annat. Detta ökar risken att åka dit.. 100000-falt?

För att vara så smart och målmedveten verkar han osannolikt dum och äventyrande.

Vad som är viktigt nu är att "chilla" lite med anklagelserna och samla värdefull information för att sedan jämföra med medias bild av verkligheten samt vittnesmål. Annars gör vi samma sak som vi anklagar media för! Vi hastar fram en färdig lösning som passar "mallen".

Om du läser hans dagbok ser du att han varit noga med att förstöra hårddiskar mellan olika faser i sitt arbete, och att han lagrat kompendiet på en "säker plats".
Jag vet inte om han skrivit nå

Quote:

1. Conclude email farming
2. Conclude the writing of 2083 and secure it. This post will be one of my last entries. I will have to
secure the compendium at a safe location until the week before operation (today is Feb 7th btw).
3. Change hard drives (phase shift), purge all evidence from other phase.
4. Initiate the research phase: research the possibilities for the acquirement of weaponry and
armour, the making of WMDs (explosives), acquirement of components of WMD, research of
logistics and storage opportunities.


Quote:
The compendium is in its last phase. I have worked quite hard the last two months to
complete it. I estimate that I will be able to complete it within 2 weeks.
Time is of the essence, and I really need to start the research phase (for the actual
operation) and begin on the physical transformation phase. I have to wait until I have
secured the compendium at multiple locations and purged and destroyed my hard drives.


Quote:
I have now changed my hard drive, again, and I’m now going to start the “explosives
research phase”. I’ve been looking forward to this phase for a long time.


Quote:
I have now cleared out all of the information (evidence) from the previous phase and
changed my hard drive once again. I am now ready to start the chemical acquirement
phase…!


Quote:
I have a
large Pelican chest in my room where I have secured items that might raise questions.
Besides that, everything is on my PC and individual storage pins which I keep stored safe in
the attic (they are 3 very small USB pins which are stored inside walls and properly
concealed). They contain the required information for each of the coming phases. As soon
as I have completed one phase I extract the information for the next phase from my pin,
after I destroy my old hard drive. This has worked flawlessly so far. However, when I will
start the actual manufacturing phase in a few months time, I will have no choice but to
rent a cottage and/or small farm as I will require total anonymity while manufacturing and
storing tons of materials.
I will not be able to update this log for a couple of months as I have to purge my old
harddrive and store this information on a chip, externally. When this is done I will initiate
the most critical of all phases; the “chemicals acquisition phase”. If I succeed with this
phase I will have everything needed except the AN.Han verkar också vidtagit åtgärder för att vara anonym på nätet

Quote:
Use Tor network (while following all Tor guidelines) or use an equivalent service which will
mask your PC/IP identity when browsing the net. Alternatively, you can use an
anonymous PC from a LAN network provided by Mc Donald’s or any available commercial
services as long as they do not require you do ID yourself.

Posted on: 2011/7/25 12:39
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#14


Quote:

Karsten skrev:
Vi vet inte vem gärningsmannen/männen är. Vi har ingen gärningsman!!! Media har det men det betyder ingenting! Ingen vet ännu vem eller vilka som utfört detta, förutom 'de' som planerade och genomförde detta false flag attentat. Glöm inte att den 'så kallade, och officiella gärningsmannen' är oss given av BS-media. Denna snygge viking tillika blondin, eller bilden av denne, har sannolikt absolut ytterst lite med händelsen att göra. Jag ser att denna story är för osannolik för att vara sannolik. För bra manus helt enkelt. Vi måste vakna minst en gång i timmen för att hänga med i detta förlopp.

722 ska avslöjas, se det så! Sök sanningen och låt er inte luras av allt BS.

Han har erkänt, enligt sin advokat, är det också BS tror du?

Posted on: 2011/7/24 13:05
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#15


Quote:

sparta88 skrev:
Frågan jag ställer mig när det visar sig att denna sjuka
människa har sluppit igenom nätet är.

Hur kan säkerhets-tjänster missa denna person , när han
funnits på Facebook, twitter mm. och helt öppet talat om vad han står för. Lagt ut bilder på sig i Krigsmundering.


Hans facebook- och twitter-konton ska ha skapats strax innan attackerna, och han hade inga vänner på FB.
Manifestet och dagboken fanns väl inte heller publicerad nånstans innan han skickade ut den nångon timme innan attacken, eller?

http://www.dn.se/nyheter/varlden/miss ... acebooksida-vacker-fragor

Posted on: 2011/7/24 12:59
 Top 


Re: Vaken i Agenda
#16


Quote:

Anti skrev:
http://svtplay.se/v/2418736/agenda/del_16_av_20

42 min 12 sek in.

Quote:
"Grundaren till sajten VAKEN.SE, Mikael Cromsjö, står inte bakom alla åsikter som framförs på sajten."


Lite som att han inte står för det som står på Vaken.se?! Bara jag som får den känslan att det är de vill säga med det uttalandet!?

För mig var det väldigt tydligt då de betonade ordet "alla" väldigt tydligt, att de ville säga att M.C. inte står bakom allt som framförs på vaken.se utan bara delar av det.

Jag har lite svårt att förstå vad som är så upprörande. Samma sak står ju tydligt här på forumet också:

OBS! Enskilda debattörer i forumet representerar INTE vad vaken.se står för. Vaken.se:s grundare eller administratörer tar inget ansvar för inlägg i Forumet, varje användare av forumet ansvarar för sitt eget material. Tänk på att skriva på ett respektfullt sätt. Samarbeta istället för att motarbeta!

Posted on: 2011/5/10 20:00
 Top 


Re: Vaken i Agenda
#17


Quote:

pingubenji skrev:
Missa inte ursäkten från agenda till "vakengrundaren" i gårdagens avsnitt. Sista 30 sekunderna. De nämnde inte att de hade hittat på en konspirationsteori om ufo-klippet de visade... jag hittar inget på hela internet om Ufo-kopplingen.

Jag tror inte att du har sökt ordentligt isåfall.

http://deathby1000papercuts.com/2011/ ... t-in-german-news-footage/

http://www.google.se/search?q=fukushima+ufo

Posted on: 2011/5/10 19:54
 Top 


Re: 9/11 ur en annan vinkel
#18Posted on: 2011/4/28 20:10
 Top 


Re: Chemtrail/Contrails över Stockholm
#19


Quote:

josephblauman skrev:
Tyvärr har jag sett ganska många chemtrails dessa dagar. Jag är nyinflyttad till Stockholm och de gjorde mig nästan gråta för dumma fåren. Trots inte så mycket här i Södertälje.

Konstigt?

Menar du att det är betydligt fler chemtrails över Stockholm än över Södertälje?

Det låter lite märkligt, med tanke på att ett plan som flyger rakt över Stockholm på marschhöjd är inga problem att se från Södertälje.

Södertälje ligger ca 30 km från Stockholm, och plan på marchhöjd flyger på 10-12 km höjd.

arctan(12/30) = 21,8 grader
arctan(10/30) = 18,4 grader

Ett plan över Stockholm syns alltså från Södertälje ca 18-22 grader över horisonten. Inga problem att se.


Posted on: 2011/4/25 20:34
 Top 


Re: Chemtrail/Contrails över Stockholm
#20


Quote:

sliparn skrev:

Sedan önskar jag att de som anser att dessa sk chemtrails som nu rapporteras runt om vårat klot är helt normala och ser ut som de alltid gjort, plockar fram fotoalbumen före 2000 och försöker hitta dessa trails samt de stora slöjorna till cirrusmoln de orsakar.

http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/

Posted on: 2011/4/19 20:53
 Top 


Re: Chemtrail/Contrails över Stockholm
#21


Quote:

Asgeir skrev:
Chemtrails ligger oftast över vissa områden och avslöjas genom att dom på satellitfoton klart och tydligt är områdestäckande. Ännu mer avslöjande är ju att de ofta ligger där lufttrafik är ovanlig och täcker in områden mellan städer utan flygförbindelser. Observera att det finns fler länder än USA som har satelliter uppe!

Vad menar du med "områden mellan städer utan flygförbindelser"?

T.ex. kan plan mellan Japan och England, eller Ryssland och USA ta vägen över Norrland.
På de flesta platser passerar det flygplan i närheten (och man kan se längre än man tror, jag har sett plan som varit åtminstone 15 mil bort klara dagar från höga punkter) då och då. Dessutom kan strimmor färdas en bra bit med vinden och därmed observeras långt från den plats där planet flög över.

Att strimmorna på satellitbilder verkar tecka vissa områden kan bero på att dessa områden är områden som just då haft gynnsamma meteorolgiska förhållanden för att bilda kvarliggande strimmor.

Posted on: 2011/4/19 20:47
 Top 


Re: Japan, jordbävning och tsunami
#22


Quote:

Network skrev:
Varför drabbades inte Hawaii med flera öar av denna tsunami?

http://www.youtube.com/watch?v=fdHzCX_bU68&feature=related

Det händer saker.

Varför säger du att de inte drabbades?

http://video.foxnews.com/v/4586038/hawaii-tsunami-damage/
http://www.cbsnews.com/stories/2011/0 ... tional/main20043129.shtml

Posted on: 2011/3/23 19:42
 Top 


Re: Japan, jordbävning och tsunami
#23


Quote:

sparta88 skrev:

Updated: Quake Predicted for California This Saturday!

http://beforeitsnews.com/story/489/91 ... fornia_This_Saturday.html


http://www.youtube.com/watch?feature= ... edded&v=xQXDt4VdS0E#at=47


Update: Jim Berkland was on San Francisco local radio station KSFO 560 AM this morning with Brian Sussman and elaborated on his prediction. The Bay Area (San Francisco, San Jose, etc.) would get a 4.5 shaker, while Southern California would get a 6.0 quake. He thought the larger quake would happen near where the massive school of fish ran aground in Redondo Beach, California.

Vilken skräll att det inte blev något!

http://earthquake.usgs.gov/earthquake ... /US10/32.42.-125.-115.php

Posted on: 2011/3/20 17:56
 Top 


Re: Japan, jordbävning och tsunami
#24


Quote:

patrik1975 skrev:
Jag postade detta på ATS precis, orkar inte översätta tillbaks till svenska ...men vill få det i pränt nånstans...

Stay out of L.A. on march 17!

This morning I reviewed Roland Emmerich's film "The day after tomorrow", which contains the same bull**** as the rest of the hollywood crap released, but I noticed one thing, and that was numbers...
And you all know how these fracking lizards like to communicate with numbers and shit.

Ok, so I won't go into detail, download the movie if you want to review the scenario... But there are a couple of scenes of interest. First of, disaster basicly hits Tokyo first, with giant ice blocks falling from the sky. The next place in the movie where something similar happens is L.A.

And the "scientists" find cooling spots in the ocean...first one is 4311 (3/11) ...second one 4317 (3/17)

Might be out of the blue here, but I found the coincides too remarkable to not make note of it.

So this is just basicly a warning to all L.A. citizens to get out of dodge on the 17th...

Best regards from Sweden,
Patrik

3/17 ...vi får väl se.

Jadu vad tror du? Knappt 10 timmar kvar på dygnet i LA nu.

Posted on: 2011/3/17 22:23
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 49 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
42 user(s) are online (42 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 42

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS