vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Axisofevil)

BottomBottomRe: Kul med islam
#1


Quote:

CrushNWO wrote:
Quote:

Axisofevil wrote:
Kul med kristendom

Resized Image

Jag tycker inte det ser ut som något kristet snarare som någon sorts ockult ritual .


Snarare brist på empati och hjärntvättning från media, "araberna är onda låt oss behandla dom som djur"

Det hela är ju ett resultat av det kristna korståget som just nu pågår i mellanöstern, därav "kul med kristendom"

Posted on: 2007/7/5 1:08
 Top 


Re: Kul med islam
#2


Quote:

Joshua wrote:
Sånna här trådar ger Micro helt rätt.

Jag suckar med broder dan.


Ger rätt till vadå? censur?

Efter att ha förespråkat för frihet går man nu den andra vägen. Men det är väll som man säger, när folk kommer till makten blir man galen..

Sen så har ingen tvingat in dig i denna tråd så sucka gärna vidare någon annanstans. Men å andra sidan så ger jag censurrätten till micro, så sucka på du!

Posted on: 2007/7/4 19:58
 Top 


Re: Kul med islam
#3


Kul med kristendom

Resized Image

Posted on: 2007/7/3 21:55
 Top 


Re: Gordon Browns bluff
#4


Quote:

Frihetsguiden wrote:
Axis. Hmm. Kanske. Men jag tror att det handlar om att ta kontrollen över Mellanöstern också.


Hmm. Kanske. Men jag tycker att pionjärerna inom övervakning ska hålla sig till det dom vet bäst. Vad gäller mellanöstern har USA och Israel ett grepp om araberna, cancern sprider sig snabbt även utan britternas hjälp.

Själv ser jag storbrittanien som elitens försökskanin i ämnet övervakning. Detta som vi nu bevittnat är enbart ett led i att öka övervakningen, ge eliten ett humm om hur mycket samhället accepterar.

Posted on: 2007/7/3 21:41
 Top 


Re: Gordon Browns bluff
#5


Terrorattackerna är endast till för att rättfärdiga den ökade bevakningen i storbrittanien. Vem var hjälten i bilbomb dramat? jo, övervakningen som hjälpte utredarna att hitta terroristerna.

Räkna nu med att efter veckans händelser kommer Brown att öka övervakningen. Övervakningen hjälper ju torts allt!

Och titta nu på svenska nyheterna, dom sitter och debaterar om även sverige ska införa hårdare övervakningen för att det tydligen är så bra och att folk känner sig tryggare.

Posted on: 2007/7/3 21:15
 Top 


Det börjar bli löjligt uppenbart nu!!
#6


”Al Qaida planerar Hiroshima-dåd”

Brittiska spioner: Terrorister planerar nya, blodiga attacker mot väst

al Qaida är i full färd med att förbereda en attack som ”kan jämföras med bomberna mot Hiroshima och Nagasaki”.
Terrordådet ska ske mot mål i väst, enligt en brittisk spionrapport, som The Times läst.
Inte sedan bomberna i Londons tunnelbana i juli 2005 har al Qaida genomfört någon storskalig attack i västvärlden. För att inte förlora sin trovärdighet måste terrornätverket snart visa sin styrka igen, befarar den brittiska underrättelsetjänsten i en rapport.
Brittiska underrättelseagenter ska enligt rapporten ha kommit över uppgifter som visar att al Qaidas kurdiska gren i Iran planerar en storskalig attack mot västerländska mål, skriver brittiska Times, som tagit del av rapporten.

Vill ”skaka den romerska tronen”
”En medlem av nätverket (al Qaida i Iran) är enligt uppgift involverad i en plan som kräver godkännande från al Qaidas kärnledning. Han hävdar att attacken kommer att kunna jämföras med Hiroshima och Nagasaki och kommer att skaka om den romerska tronen. Vi bedömer att attacken med största sannolikhet blir storskalig, kommer att kräva många offer och kommer att äga rum någonstans i väst”, skriver agenterna.
Med den romerska tronen menas västvärlden, enligt rapporten.

Kan bygga smutsiga bomber
Det är inte troligt att al Qaida har tillgång till riktiga atomvapen, men terrorexperter menar att det finns möjlighet att de kan tillverka så kallade smutsiga bomber, det vill säga vanliga bomber som omges med radioaktivt avfall som sprids i omgivningen vid explosionen, skriver Times.
Enligt samma rapport förbereder al Qaida också en attack mot Storbritannien i samband med att Tony Blair lämnar premiärministerposten i sommar, en händelse som terrorledarna kallar för en ”förändring i företagsstyrelsen”. Man ska även ha varit i kontakt med al Qaida-anhängare i Storbritannien angående dessa planer.

Har höga ambitioner
Rapporten, som blev klar i början av april, ska presentera klara bevis på att al Qaida är aktivt i Iran, och har betydligt högre ambitioner än de slumpvisa attacker mot amerikanska och brittiska soldater i Irak som genomförs med jämna mellanrum. Agenterna har inte fått några bevis på att al Qaida, som är en sunnimuslimskt nätverk, samarbetar med den shiitiska regimen i Iran, men man menar att Iran åtminstone blundar och låter terroristerna vara i fred i landet.


hmm, först kopplas al-qaida till afghanistan, sedan till irak och nu till iran. Inte nog med det, nu har dom planer att attackera oss med atomvapen. Kan det bli mer uppenbart att det hela bara är propaganda mot iran och deras atompogram.. Hur dumma kan folk vara som går på att detta?!

DET ÄR FAN DAXS FÖR MEDIA ATT TA ETT ANSVAR OCH SLUTA SKRIVA ALLT SKIT. NI SOM LÄSER DETTA, MAILBOMBA AFTONBLADETS REDAKTION MED KLAGOMÅL!!!

Posted on: 2007/4/23 18:15
 Top 


Re: Invasion av Iran nära?
#7


Quote:

Mini wrote:
jo det har du kanske rätt i... men frågan är väl hur stor del massan som vet om det?

Tror inte någon kommer bli så väldigt överraskad när det än blir.. Skulle väl isf vara bara för USA i princip begår självmord om dom går in i Iran..


vet vi om det kan du vara säker på att folk i iran vet om det. Folk i iran är faktiskt väldigt aktiva i sånna frågor, finns massa iranska forum som snackar om det här just nu (ex. irandefence.net) Sen har ju iran en underrättelsetjänst som vilket annat land så även dom vet ju om hotbilden.

Att USA går in i Iran är inte att begå självmord då allt sker genom luften. USA har det starkaste luftvapnet samtidigt som iran har ruttna anti-air från sovjettiden, kombinationen blir inte så lyckad för irans del. Blir det markoffensiv är situationen helt annorlunda, men det är nog inte aktuellt ännu.

Själv är jag säker på att allt som vi fått höra den senaste tiden är bara tomma hot. USA har genom Ryssland hypat upp en attack för att göra iranierna spända. Sedan "råkor" några amerikanska flygplan flyga in i irans luftterritorium och skjuts ner utan förvarning då iranierna tror att det är en del av attacken. Plötsligt har iran tagit första steget och ett krig blir ett faktum.

En sak är i alla fall säkert. Ingen vet exakt vad Iran har och vart dom har dom, därför är en attack mot dom väldigt riskfylld och det vet usa. Kommer garanterat bli ett långt rollspel innan någon gör nått.

Posted on: 2007/4/6 11:00
 Top 


Re: Invasion av Iran nära?
#8


Quote:

Mini wrote:
vissa "källor" i tråden säger ju att det ska smälla den 6 april.. får se om det händer nått imorn då :P


tveksamt att det blir av med tanke på avslöjandet. Själva tanken med attacken är att det ska komma som en överraskning, nu vet ju folk om det.

Posted on: 2007/4/6 0:10
 Top 


Re: Fråga om bombteorin
#9


jämför gärna WTC1,2 och 7 med denna: http://www.aftonbladet.se/atv2/popup. ... tegories/Nyheter/0703/835

Liknande smällar och så rasar den precis som WTC7 gjorde.

Posted on: 2007/3/13 14:19
 Top 


Re: AB: Terrorister ville slå ut internet
#10


Efter attacken på internet för några månader sedan var jag helt säker på att internet skulle bli det nya terrormålet. Hackarna var i själva verket myndigheterna som ville se hur pass starka serverna är, nu med dagens nyhet har man även målat upp en hotbild från terrorister. När nästa attack sker vet alla med säkerhet att det är Al-qaida.

Att internet skulle gå under är perfekt för eliten. Dels dom ekonomiska aspekterna, att börsena m.m skulle gå under. Det skulle leda till ekonomisk obalans, folk blir oroliga och kaos bryter ut - Perfekt för en grupp att komma och ta över. Sen finns andra anledningar som att få en bättre koll på media, man styr i princip redan mainstream men har helt tappat kontrollen om det som sägs på internet i bl.a forum, youtube och liknande. Med internet nere styr man all information med järnhand.

Tänk själva vilken kaos det skulle bryta ut i samhället utan internet.

Posted on: 2007/3/12 0:42
 Top 


Re: Hjlp till att bombardera aftonbladet kommentarer med 911 information
#11


Ska bli intressant och se hur långt övervakningen kommer gå. Är väll inte långt kvar till då vi inte ens kan vara kritiska mot regeringen på forumet utan att något knackar på dörren dagen efter!

Blir lite mörkrädd efter alla dumma inlägg på aftonbladet, kanske dags att några på vaken gör en liten infofilm om hur borgarna håller på och förändrar sverige så att även idioterna vaknar upp..

Posted on: 2007/3/9 1:11
 Top 


Re: Undvik att andväna kollektiv trafik mellan April 24 - 26 2007
#12


Att det skulle ske en terrorattack under dom dagarna har jag svårt att se, lite väl genomskinligt.

Sen så finns det inte något stort hot som man kan skylla på så vitt jag vet. Skulle väll i så fall bli en attack lik oklahoma bombningen där en svensk utför dådet och som senare leder till lagändringar likt Patriot Act.

Detta är iaf inget som kommer stoppa mig från att leva mitt vanliga liv, kommer fortfarande ta bussen och tåget till jobbet.

Att leva i paranoia och ständigt vara rädd för sådant är ju precis vad NWO vill.

Posted on: 2007/3/3 13:04
 Top 


Re: BBC Reported Building 7 Had Collapsed 20 Minutes Before It Fell!!
#13


Alltså jag fattar ingenting. Är detta något som gick ut i tv? Varför uppmärksammas detta 5år senare?

Posted on: 2007/3/1 23:56
 Top 


Re: värden om 5, 10 år?
#14


Quote:

Mini wrote:
Men när vi kommit dit, om vi gör det, vad har dom förnytta av att kontrolera ett folk som vägrar att lyda oav vad dom försöker med.

Det är det ja menar med att folk inte kommer bry sig vad som händer när dom inte längre har nått att förlora. Om man ändå känner sig död när man lever kvittar de ju om man skulle dö på riktigt.. de kan ju inte bli värre iaf..


Det är inte så enkelt som att bara skita i att lyda.

Det finns många diktaturer runt om i världen med ett fungerande sammhälle där folk gör det dom ska. Ta t.ex. Nordkorea, vad för liv är det igentligen dom lever? Dom har ingenting att förlora men gör fortfarande det dom ska. Folk har alltid ett hopp om att det nån dag ska bli bra och det är det som får dom att leva. Sist jag var i Iran och pratade med folk sa många att det kändes som att leva i ett fängelse med tanken att det en dag kan vara över ger dom livsglädje. Samma sak kommer hända här, du kommer bita i det sura äpplet och göra det bästa utav situationen. Enda skillnaden är att diktaturer som nordekorea kommer att falla medan NWO kommer att bestå! Men hoppet kommer alltid att finnas där..

Sen kommer nog inte alternativet vara mellan att lyda eller dö. Utan det kommer vara: lyda eller tortyr/fängelse a la guantanamo bay! Vad väljer du då?

Posted on: 2007/2/19 23:07
 Top 


Re: värden om 5, 10 år?
#15


Quote:

Mini wrote:
Det du beskrev där tror jag är dom närmsta 5åren eller nått...

Tror du att vi kommer fastna där sen för alltid eller folket att bryta sig loss och isf när?


Då folk väl har insett situationen har systemet och övervakningen utvecklats så pass mycket att minsta motståndsrörelse kommer stoppas.

Posted on: 2007/2/19 22:33
 Top 


Re: värden om 5, 10 år?
#16


Tror faktiskt vi är ganska nära.

USA/Israel utför nån typ av false-flag vid persiskaviken och skyller på Iran. Raketer flyger mot irans kärnkraftsverk i form av "försvar", Ahmadinejad håller sitt löfte om att bomba USA intressen i mellanöstern och europa med sina shahabraketer och skruvar till oljekranen samt bomba andra oljerika områden i närheten.

USA svarar med att bomba alternativt ta över oljan --> krig bryter ut mellan västvärlden, asien och mellanöstern. Terrorattentat mot USA, europa ---> försök att attackera USAs oljetankar.

Världen hamnar i ekonomisk kris, kaos, panik, otrygghet ------> New World Order!!

Posted on: 2007/2/19 22:09
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#17


Mossad. Snacka om att ha blunda för verkligheten.

Du är ett perfekt exempel på den typen av människor som har gjort mellanöstern till vad det är idag, då menar jag inte bara människor som bor i israel. Anledningen till all kaos är att alla är ignoranta idioter som tror att allt dom gör är rätt och hänvisar allt till deras religion eller historia.

"Israel är en liberal, demokratisk och humanistisk stat som behandlar alla sina invånare väl. Israel är det land där araber är friast och har det bäst. Hur kan man kritisera en sådan fin nation? Mycket märkligt"

"Att Israel är en fin humanistisk stat är en ståndpunkt jag hävdar är objektiv sanning, och som jag är beredd att försvara i öppen debatt mot vem som helst. Finns det någon anledning till att tycka annorlunda?"

Det är just det här som är så typiskt. Att påstå en sak samtidigt som landet bedriver något helt annat. Att säga att Israel är en humanistisk stat och att det är objektiv sanning är det värsta men samtidigt det roligaste jag hört på länge. Även om man är jude måste man kunna ifågasätta den politik som israel bedriver, att säga att det är objektiv sanning är bara idiotiskt.

Jag antar att du tycker att bombningen av libanon var humanistisk och befogat. Du tycker säkert att ockupatioen och att man kontinuerligt flyttar judiska bosättare till palestinska områden och avspärrningen är humanistisk. Vad är det som är så demokratiskt med att bryta mot folkrättslagar?

"De som ställer andra krav på Israel än andra länder är antisemiter"

Du menar alltså att Israel inte själv ställer krav på andra? Ni är inte ens själva godkända som en atomstat men ställer massa krav på andra länder. Ta t.ex. iran som ännu inte är i närheten av att kunna producera något, ni vill att dom ska avsluta deras kärnprogram. Men säger ingenting om en nedrustning till andra länder som t.ex USA. Ni ställer alltså krav på ett land men inte på andra, vad gör det er till? antiperser?

"Vad för terrorism bedriver Israel?"

Terrorism behöver nödvändigtvis inte handla om självmordsbombare som spränger café m.m. Ta t.ex. bombningen av libanon, avspärrningen och ockupationen som tar liv, bryter mot massa lagar och skapar kaos och otrygghet. Även det är terrorism!

Posted on: 2007/2/15 16:23
 Top 


Re: Frimurarhälsning-spotting. Tips på bra hemsida som kartlägger frimureriet.
#18


Quote:

FuckOff wrote:
Jag är ultra utbildad svenska lärare, specialist på rättstavning.


svensklärare heter det väll?

Posted on: 2007/2/15 0:28
 Top 


Re: En intressant symbol som jag sett
#19


lol, ja du är lite konstig. All läsning har nog gjort dig lite paranoid.

En sak som jag iaf kom att tänka på är rapparen Jay-z som äger skivbolaget Rocafella. Är det ingen annan som tycker att deras "Roc-sign" ser lite bekant ut?

Resized Image
Resized Image

Och namnet Rocafella och en av hans skiva (ovan) "The Dynasty" har det någon koppling till bilderberggruppen och Rockefeller?

Nu är det kanske jag som är lite konstig..

Posted on: 2007/2/14 23:17
 Top 


Re: Wolfgang Hansson: Bush bygger ett attack-scenario mot Iran!
#20


Fråga från aftonbladet:

Tror du på USA:s nya bevis?

JA: 37%
NEJ: 63%


Måste säga att det är så skönt att svenska folket har synat deras bluff..

Får hoppas att fler inom media vågar komma ut ur mörkret och skriva liknande artiklar så kanske infokriget vänder till deras nackdel

Posted on: 2007/2/12 21:36
 Top 


Re: Zbigniew Brzezinski och John Pilger varnar om Iran-attack..
#21


Äntligen har aftonblaskan publicerat något vettigt.. Synd bara att den inte är faktastämplad, vem fan läser kulturdelen lixom?

Bra iaf att den är med så att dom idioter som ännu inte har fattat vad som pågår får en liten inblick i det hela..

Men tyvär så blir det krig, ingen/inget kan stoppa tyrranerna från att slutföra sina planer.. Ska bli intressant vem man skyller kriget på den här gången, sist var det ju Al-qaida som lurat dom!

Posted on: 2007/2/6 15:44
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
31 user(s) are online (31 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 31

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS