vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Mossad)

BottomBottomRe: Statligt stöd åt F!
#1


Find land vi lever i. Fundamentalister som vill införa apartheid i Sverige får statligt bidrag.

Och med det inlägget avslutar jag mitt medlemskap här. Farväl.

Posted on: 2007/2/20 0:50
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Engelska och Hebreiska
#2


Nej, det stämmer inte. Engelska är besläktat med persiska, inte hebreiska. Hebreiska är däremot nära besläktat med arabiska och syrianska.

Posted on: 2007/2/20 0:26
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: The Aryan race
#3


Kalla vilka? I Iran och Indien finns flera olika folkslag. Perser är ett av dem. Bara i Iran finns över 10 andra. Perser är ett blandfolk mellan arier och mörkare folk.

Posted on: 2007/2/19 12:51
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#4


Quote:

Tokigee_Tor wrote:

Finns väl inget som förhindrar samarbete men på distans? Utan inbördesblandning?


Jodå. Det är rätt svårt att få Muhammed och vad de nu kan heta att göra kebab till mig efter en trevlig krogfylla och sälja det billigt om de bor i Turkiet.

Posted on: 2007/2/19 12:21
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: The Aryan race
#5


Quote:

Tokigee_Tor wrote:

Men förfan alltså Arier = Samlingsnamn för indoeuropeiska folk. Här hör även folk som Tibetaner, Indier(de högre kasten etc.) Inte att blandas ihop med indo-iranska folk, till trots att ex. Iran= Ariernas land

Förövrigt så som Mossad nämner betyder Arya ren, vilket kom att bli 1800-talets namn på indo-européer då de ansågs vara det rena folk, det "äkta folket"


Du har en hel del studier i antropologi och lingvistik att ägna dig åt innan du är mogen för denna diskussion.

Men lite snabbt: Indo-iranska "folk" existerar inte. Indo-iransk har inom den indo-europeiska språkfamiljen samma värde som exempelvis germansk. Indo-iransk är en beteckning på en språkgren av den indo-europeiska familjen som tillhör den sk. satemgruppen.

Posted on: 2007/2/19 12:19
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Talmud
#6


Quote:

cfr2 wrote:
Nån som kan bedömma denna version av Babylonian Talmud?

http://www.come-and-hear.com/talmud/index.html

Mossad?


Inget fel på översättningen vad jag kan se, men sen är jag knappast någon expert på fornhebreiska heller. Jag kan faktiskt inte komma med något expertutlåtande här eftersom jag inte är tillräckligt kunnig inom språket och kontexten (det är några få rabbiner i världen som är det, och ett antal italienska/schweiziska historiker såvitt jag vet), men det ser faktiskt helt OK ut.

Posted on: 2007/2/19 12:13
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: The Aryan race
#7


I stort sett handlar det om att Hitler hade fel. Han blandade ihop arier med germaner. Arier var ett östeuropeiskt folk som folkvandrade ned till Iran och Indien. Det är av den anledningen som exempelvis svenskan är ett indo-europeiskt språk. Arya betydde på tiden för denna folkvandring ungefär detsamma som svenskans "ren" eller engelskans "pure" och var en självbeteckning på dem utifrån deras ljusare hudfärg (i motsats till exempelvis de mörkare dravidiska folken som existerade i Indien). Det är därför möjligt att Hitler inte menade något annat än folkgruppen arier när han talade om arier. Han kanske bara menade ljushyade och "rena", i motsats till de mörkhåriga judarna t.ex.

Posted on: 2007/2/19 12:03
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#8


Quote:

SHYGETS wrote:
Till att börja med - Vilket jävla nickname - du tagit på dig!?

Man kan ju undra vad det är frågan om - Själv skulle jag nu vilja kalla mig för Coq Rouge och sedan mena att inte F-n, behöver man knarka bara för att man liksom "Klämmer" nånn jävel - lite på ett felaktigt finger...

De flesta utav oss här - har ju den eminenta uppfattningen att detta med denna organiserade - sk. "Globalisering" - (= NWO - populärt uttryckt) har jävligt mycket med allt detta att göra -
DVS. Allt som har medverkat till människornas allienation & splittring - på alla sätt och vis! - helt uppenbart är det så!

Det behövs inga centralstimulerande stoffer för att förstå detta... Några bevis behövs F-n, inte heller - Detta kan man känna i "hjärte-roten" om man nu har något som kan kallas för detta - Hö, hö...


Ni tror på saker och ting utan att ha några bevis överhuvudtaget? Blind tro. Ni är religiösa. Er religion heter konspiracism.

Posted on: 2007/2/19 9:59
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#9


Quote:

FuckOff wrote:
Jaså, så "frihandel" med tex. utsläppsrättigheter av CO2 där 160 länder är helt undantagna kommer också kallas för "frihandel", det innebär att det enda som kommer exporteras härifrån är industrier och gissa vad, det är precis vad Council on Foreign Relations, Bilderberger gruppen, Royal Institute har pratat om hela tiden.


Va? Jag begriper igenting. Du får nog ta och förklara dig lite bättre. Du nämner saker lite snabbt i förbifarten så att jag inte skall hinna uppfatta dem ordentligt och slå dig på fingrarna. Gör inte så. Förklara i stället vad du menar. Det värsta som kan hända är att du har fel. Och det vore ju inte något nytt direkt.

Posted on: 2007/2/19 9:58
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#10


Quote:

FuckOff wrote:
Jag är för frihandel i den meningen att Ryssland får hemskt gärna sälja atomteknologi till Iran, fast då passar det väl inte?Jodå, fast då har vi bombat Iran tillbaks till stenåldern för länge sedan.

Posted on: 2007/2/19 9:57
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#11


Quote:

FuckOff wrote:
Vi tar det här en gång till:

Quote:

"For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - one world, if you will. If that is the charge, I stand guilty, and I am proud of it." - From his "Memoirs" (p.405).


Det innebär följande: Viet Nam, Jugoslavien, Irak och snart kärnvapen anfall emot Iran. Och som Rockefeller själv säger, det ligger inte i USAs intresse utan i vems intresse ligger det då?


Globalisering är frihandel och världskapitalism. Vad hette tabletterna nu igen?

Posted on: 2007/2/19 1:28
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#12


Quote:

bennybear wrote:
Hur ställer du dig till fängslandet av revisionister som D.Irving, Faurisson och Zundel bl.a som får fängelsestraff för att de har en fått en annan uppfattning genom sin forkning om bl.a den s.k. Förintelsen.

Är det rätt att fängsla de, eller tycker du som många andra att om de nu har sådana förvridna tankar så vore det mycket enkelt att avfärda de i en öppen debatt på bästa sändningstid i t.ex TV.

Då vore ju saken ur världen och denna evighetsdiskussion kunde avslutas för allas bästa.

Varför händer inte detta, tror du?


Jag anser inte att man skall fängsla revisionister bara för att de förnekar Förintelsen nej.

Varför man inte bemöter dessa idioter på TV? Varför skulle man? Det är ingen evighetsdebatt. Det finns så otroligt mycket bevis på att Förintelsen ägt rum att ingen bryr sig om dessa lögnare. Det finns helt enkelt ingen anledning att debattera mot Förintelseförnekare på TV, på samma sätt som det inte finns någon anledning att debattera mot folk som påstår att världen kontrolleras av reptiler eller folk som tror att människor egentligen är grisar på TV:s bästa sändningstid. Visst kan det vara underhållande, men det fyller föga syfte. Idioter kommer alltid att finnas.

Posted on: 2007/2/19 1:26
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#13


Quote:

FuckOff wrote:
Och de flesta judar är inte ateister?


Jo. De flesta judar (i varje fall i Israel och USA) är inte religiösa alls. Vad är din poäng?

Posted on: 2007/2/19 1:20
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#14


Quote:

bennybear wrote:
De flesta judar är inte semiter, så sluta att använda det felaktiga uttrycket anti-semit.

Alla de bl.a Judar som visar missaktning mot araber är de riktiga anti-semiterna.


"UTTAL: n1tisemi4t,

GENUS: m.||llig.; best. -en; pl. -er.

ETYMOLOGI: [af t. antisemit; jfr fr. antisémite; se ANTI-, prefix2 5, o. SEMIT; benämningen har utgått från Tyskland o. afser mindre att beteckna den ifrågavarande rörelsen ss. riktad mot den semitiska rasen öfver hufvud än att framhålla judarna, den semitiska folkstam med hvilken man i Tyskland (o. i allm. i Europa) företrädesvis kommit i beröring, ss. tillhörande en främmande folkras]"

Du är bättre på betydelsen av svenska uttryck än Svenska Akademiens Ordbok, visst är du?

Posted on: 2007/2/19 1:19
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#15


Quote:

bennybear wrote:
Så alla Judarna soms styrde Sovjet och låg bakom ett folkmord på cirka 60 miljoner Ryssar, det är imget att nämna, eller?

J-vla hycklare!


Gjorde de det i judendomens namn? Nej, tvärtom var de ateister. Bolsjevikerna brände kyrkor och synagogor. Inte mycket judiskt i det direkt. Eller för den delen kristet.

Korsfararna och de muslimska erövrarna gjorde det dock i kristendomens och islams namn.

Posted on: 2007/2/19 1:17
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#16


Quote:

FuckOff wrote:
Heh, det är ju som att lyssna på en pajas ifrån terrorist-ADL, alla judar som kritiserar sionism är numer "självhatare" eftersom det blev lite väl fånigt och absurt och kalla dem för anti-semiter, vilket de brukade göra.


Självhatande jude och antisemit är samma sak ljushuvud. En jude som hatar sig själv hatar judar och är därmed antisemit.

Jag blir fan mörkrädd för den låga nivån här. Sjukt.

Posted on: 2007/2/19 1:11
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#17


Quote:

FuckOff wrote:
Quote:

Jag är också med och bidrar till en mer global värld där alla folken mer och mer kan utbyta information och resurser. Och vet du vad? Det är du med. Rockefeller och och baron Rotschild har tillfört otroligt mycket till vår värld. För detta är vi dem evigt tacksamma. Vad kan vara bättre än globalisering? Globalisering är det som sprider rikedom världen över och förbättrar allas levnadsstandard. Vad är det för dåligt med det?


Sprider snarare död och förintelse fast alla som har fått smaka på lite merkantilism, central bank bedrägeri, folkmord, krig och kommunism är väl inte människor enligt dig?


Sprider globaliseringen folkmord, krig och kommunism? Vad är det för tabletter du knaprar på egentligen?

Posted on: 2007/2/19 1:09
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#18


Quote:

Bjornir wrote:
Jag har aldrig förnekat att det skulle finnas vissa invandrare som skulle skriva bättre svenska än jag. Det finns säkert duktiga invandrare som skriver bättre svenska än jag.
Det finns säkert invandrare som är mycket bättre inom läkemedel, forskning och inom polisen, men frågan kvarstår: Vad har Sverige för nytta till detta?

Jag har länge väntat på ett svar på varför mångkulturen skulle vara så himla bra. Varför behöver vi detta och vad är det som gör mångkulturen så himla bra?
Det enda jag har hört är bara våld?


Om du inte kan förstå varför det är bra med folk som är duktiga på läkemedel, forskning och polisarbete så får du förbli undrande. Jag har inget svar till dig. Jag tycker dock om duktiga människor, oavsett deras ursprung.

Posted on: 2007/2/19 1:08
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#19


Quote:

bennybear wrote:
Jag bor i Sverige och har försökt att leta efter den här.

Menar du att soncino prassutgåvan skulle vara en "förfalskning" eftersom den innehåller anti-kristna och anti-icke-judiska citat, eller?

Har du läst alla 63 böckerna som Babyloniska Talmud består av?

Vad anser du om den nu döde judiske Professorn, Israel Shahak som bl.a. i sin bok "Jewish History, Jewish Religion" bekräftar dessa anti-kristna och anti-icke-judiska citat ifrån Talmud?


Nej, jag menar att du skall hänvisa till de sidor i den där dessa påståenden står.

Jag har läst alla 63 böckerna, ja.

Om Shahak anser jag inte så mycket utöver det att han var en förvirrad själ som kom att hata sitt eget folk därför att han kände sig sviken av Ben-Gurion. Väldigt sorgligt faktiskt. Men som tur är finns Talmud öppet för läsning och hans lögner kan med enkelhet avfärdas.

Det står en del anti-kristet (och anti många andra folk) i Talmud, dock absolut inget av det vanliga antisemtiska snacket om judars överlägsenhet och slaktandet av alla andra folk etc. Men den stora frågan som alltid förbryllar mig är vad som skulle vara konstigt i det. Har du ens någon aning om vad Talmud är?

Talmud är en bok skriven av mängdvis av olika människor i Israel under en väldigt lång tid. Den skrevs av folk för tusentals år sedan med dåtidens kultur och värderingar. Jämfört med det kristna faktiskt har gjort i kristendomens namn och det som muslimer har gjort och gör är dock dessa 2500 år gamla människors åsikter en ren snällhetslära.

De kristna och muslimska korstågen är det absolut brutalaste som gjorts i religionens namn. Vad judar någonsin kan ha gjort är inte ens på långa vägar jämförbart med dessa århundranden av kristet och muslimskt förtryck och folkmord.

Posted on: 2007/2/19 1:03
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#20


Quote:

bennybear wrote:
Babyloniska Talmud har jag förstått består av 63 böcker, stämmer det?

Och i så fall, Hur har du fått möjligheten att studera alla dessa, eftersom det inte är tillåtet för icke-judar att läsa den?

Jag har letat och bara hittat att den ska finnas på ETT ställe i Sverige, på Uppsala Universitetsbibliotek.

Och då o den s.k. soncino press-utgåvan. Och i den kann man ju hitta en hel del av dessa anti-kristna och anti-icke-judiska citat som bl.a Icke citerar.

I vilken bok citerar du Icke ifrån förresten?


Icke-judar kan visst läsa Babylonska Talmud. Vad är det för dumheter? Åk ned till Eilat eller Haifa, gå in på ett bibliotek och sätt igång och läs.

Vilka av Ickes citat finns i Babylonska Talmud bennybear?

Jag citerar Icke från boken "And the truth shall set you free". Hade du inte läst den? Om du har den hemma kan du få sidnummer också.

Posted on: 2007/2/19 0:45
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#21


Quote:

fruitcake wrote:

Jasså? Du som är utbildad i nationalekonomi kan väl då förklara hur priserna kan ligga still på varor och tjänster om alla vore lika högavlönade som dig själv.


Om alla är så högavlönade som jag är alla lika högutbildade som jag, och då är vi bättre på att framställa varor och tjänster, och kan därmed också sälja dem billigare. Det blir helt enkelt billigare att skapa bra bilar om man är ett högteknologiskt industriland med högutbildade invånare som också naturligtvis tjänar massor, än om man är ett fattigt land med en outbildad befolkning som inte tjänar lika mycket.

Ta och jämför Sverige med Pakistan så förstår förhoppningsvis även du hur denna mycket enkla mekanism fungerar. I Sverige tjänar folk i allmänhet mycket mer än i Pakistan. Samtidigt är samma produkter billigare i Sverige än i Pakistan. En bra dator är mycket billigare i Sverige än samma dator i Pakistan, trots att svenskarna tjänar mycket mer. Hur går det till tror du?

Posted on: 2007/2/19 0:41
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#22


Quote:

maggot wrote:

Är det antisemitism att citera deras egna böcker?


Nej, men det är däremot antisemitism att förfalska Talmud och hävda att det står i den saker som inte står. Jag har läst Talmud noggrannt och jämfört med Ickes påståenden. Icke ljuger helt enkelt. Precis som antisemiterna som förfalskade Sion Vises Protokoll gjorde. Och precis som antisemiter alltid gjort.

Posted on: 2007/2/19 0:02
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: BEVIS NÅGON, tack.. :)
#23


Quote:

Bjornir wrote:

Men du förstår ju inte vad jag säger till dig.
Du klagar på att folk i den här tråden pratar dålig svenska, men du har själv inte förstått att svenskan är under en "utveckling" ?

Och att det är invandrngen till Sverige som skapar dessa problem borde vi ju alla vrar överens om egentligen, det handlar ju inte om att vi hatar andra människor utan det handlar ju om sunt förnuft.


Alla språk är konstant under utveckling. Jag pratar mycket bra svenska trots att det finns chilenare och araber som bor i Sverige och som inte pratar bra svenska. Jag känner massor av svenskr som bor längst upp i landet på platser där de knappt hört talas om invandrare, och de talar usel svenska och är knappt läs- och skrivkunniga.

Problemet är obildade människor, inte invandrare. Jag kan lova dig att det finns både en och två invandare som är dig totalt överlägsna på svenska. Lita på det.

Och för att vara allvarlig för ett ögonblick - menar du att det är invandrarnas fel att 90 % av alla svenska ungdomar är skitdåliga på att läsa och skriva på svenska?

Posted on: 2007/2/18 23:57
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top 


Re: Vad håller dom på med vid Al-Aqsa?
#24


Quote:

bennybear wrote:
Mossad!

Du citerar Per Ahlmark, sveriges största Sabbats Goj.

Han är knappast trovärdig eftersom han ALLTID har tagit judarnas och Israels parti i sina ställningstaganden i både artiklar i etablissemangsmedia.

Dessutom går han aldrig i svaromål (Vad jag har sett, efter att ha följt hans raljerande artiklar i DN ett antal år.) på personer som har avvikande åsiker än hans.

Detta visar knappast på ett öppet sinne hos denne "judevänn"

Det är ju inte nån slump precis att han går under namnet "Mr. ADL" just pga av detta.

Du som uppmanar folk här på sidan att läsa Ické´s böcker och anspelar på att han skulle vara anti-semit.

Jag har läst alla hans böcker och kan inte se vart du kan hitta någon slags anti-semitism där överhuvud taget.'

Källa på det tack!? Som du själv brukar skriva.

Jag var på ett seminarium för ett tiotal år sedan som handlade om sionismen i Göteborg.

Där var en panel bestående av Historieproffesorn Lennart Weibull, samt jornalisten G. Rosenberg samt redaktören för "Judisk krönika" Anders Carlgren ( El. -berg. Jag minns inte hans exkta efternamn. )

Jag ställde då frågan till Historieproffessorn Weibull om inte ordet semit som benämning för dagens s.k. Judiska folk är en felbenämning, bl.a pga av uppgifter av den Judiske Historikern Arthur Koestler som bl.s skrivit boken "Den trettonde stammen", som går igenom historien om majoriteten av Judarnas urprung i Khazarriket på 740 e.Kr då de konverterade till Judendomen samt att detta folk INTEär semiter utan var ett framförallt Turk-Mongoliskt folk, och att den största delen av detta folk efter Djingis Khans härjningar i Ryssland och Össteuropa på 12-1300-talet, flydde och slog sig ned i framför altt Ungern, Polen och västra Ryssland. Samt att cirka 95% av dagens judar just härstammar i från dessa Khazarättlingar ( S.k. Aschkenazer ).

Göran Rosenberg skrattade åt detta mitt påstående, MEN Weibull bekraftade detta genom att säga :

"Pojen har ju rätt i detta fallet. Koestlers uppgifter om de östeuropéiska Judarnas härkomst har kunnat bekräftats av flertalet historiker."


1. Var har jag citerat Per Ahlmark?

2. Angående Ickes antisemitism kan du finna den här:

"The Talmud, the Jewish book of law, contains among other little gems, the following: "Just the Jews are humans, the non-Jews are no humans, but cattle" (Kerithuth 6b, page 78, Jebhammoth 61); "The non-Jews have been created to serve the Jews as Slaves" (Midrasch Talpioth 225); "Sexual intercourse with non-Jews is like sexual intercourse with animals" (Kethuboth 3b); "The non-Jews have to be avoided, even more than sick pigs" (Orach Chaiim, 57, 6a); "The birth rate of non-Jews has to be suppressed massively" (Zohar II, 4b); "As you replace lost cows and donkeys, so you shall replace non-Jews" (Lore Dea 377,1). And so it goes on and on. So how often do the "anti-racist" protesters demonstrate outside Talmudic events. Never. Exactly."

Och även här:

"Jewish people are simply wonderful when they allow themselves to be who they really are. They have such a contribution to make to the good of the world. But I have rarely met one who really loves themself or does not carry the burden of inherited guilt. My friends, it is all about control. It's time to let it go. Jewish people (who, like the rest of us, are evolving consciousnesses which happen to be experiencing a Jewish lifetime), will never be free until they step out of the mental and emotional control of this tiny clique, which uses them in the most merciless ways to advance its own sick and diabolical ambitions, in league with an equally sick clique of non-Jews."

Sida 136 och 137. Rent och skärt judeförakt.

3. Härstammar 95 % av världens judar från khazarer? Är du på riktigt?

Posted on: 2007/2/18 23:51
המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים
 Top TopTop
(1) 2 3 4 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
38 user(s) are online (38 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 38

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS