vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (cactushead)

BottomBottomRe: The Secret - mainstream pep-talk
#1


Jag tillhörde dom som skrattade åt The secret från början. Allt kändes påklistrat. Såg halva filmen men stängde av och funderade inte mer på detta. Kanske i mitt undermedvetna fortsatte jag fundera.

Tills julafton 2007 då jag får boken "the secret" i julklapp, utan att ha önskat mig den, sjuk känsla.

Sträckläser den på juldagen, och ju mer jag läser desto mer går det upp för mig att lagen om attraktion verkligen är perfekt. Kanske fanns det en sanning i denna hemlighet ändå. För alla upplevelser till vad jag har idag och inte har passade in.

Därefter försökte jag testa lagen om attraktion. Satte upp ett mål att den 18:e mars skulle jag ha fått ihop 10000 Kr. Utan att fundera på hur.

Även ett annat delmål där jag fokuserade energin på en person jag inte hade haft kontakt med på länge, och där jag ville få kontakt.

Det sjuka är att båda dessa mål uppfylldes. Jag lyckades omvandla 100:- till 10000 på roulette (där jag alltid fölorat tidigare). Personen som jag inte varit i kontakt med kontaktade mig! Jag skämtar inte om detta.

Kanske är det tillfälligheter, men jag känner att det verkar fungera för mig. Faktum är att jag aldrig mått bättre i hela mitt liv.

Därför är nog detta mitt sista inlägg på denna sida, nu fokuserar jag bara på positiv energi!

Men samtidigt är det tack vare vaken.se och 9/11 jag började fundera i andra banor. Tack!

Posted on: 2008/3/22 18:04
 Top 


Re: SVD: Marion Cotillard - 11:e september var inget terrorattentat
#2


Tyvärr plockas texten ur sitt sammanhang, plus att hon själv ger ett förvirrat intryck, då hon beskriver att ett plan flög in i ett skyskrapa i Spanien.

Men alltid något.

Posted on: 2008/3/3 19:07
 Top 


Mikrochip gör skolbussen säkrare
#3


http://svt.se/svttext/web/pages/120.html

Känns som ett bra syfte, men alla dessa microchip ger mig kalla kårar. Men det är klart, finns tekniken, så är det klart att den utnyttjas.

Posted on: 2008/3/3 19:05
 Top 


Re: Kunskapkkanalen just nu, program om övervakning!!!
#4


Påminnelse, reprisering ikväll kl 2200 på kunskapskanalen!

Posted on: 2008/2/15 19:37
 Top 


Re: Kunskapkkanalen just nu, program om övervakning!!!
#5


Grymt bra dokumentär, värd att ses!
Tyckte även att Al-gore sa några bra ord. Är det någon som har koll på vad den heter på engelska?

Annars är det skrämmande hur långt framme vi är i utvecklingen av kontrollsamhället. Vi är typ där redan nu. Exempelvis dom två som var svartlistade pga av sin utgåva av sin tidning mot kriget. Så att dom inte fick flyga(först). Känns ju som om man själv redan nu finns med i något register?. Får nog fundera på sluta skriva på internet i framtiden.


Även den efterföljande dokumentären var informativ. Intervjuen med den rumänske medborgaren om hur det var under 80-talet jämfört med dagens samhälle var klockren. OM hur man skrämde befolkningen med en yttre fiende.

Synd bara att desa program inte gick i ordinarie SVT i stället för kunskapskanalen....

Posted on: 2008/2/10 22:03
 Top 


Kunskapkkanalen just nu, program om övervakning!!!
#6


se rubrik.

Posted on: 2008/2/10 20:04
 Top 


Facebook är som en tatuering du ångrar
#7Posted on: 2008/2/5 20:35
 Top 


Re: Vad har hänt med NWO?
#8


sale:

AIPAC fattar jag, men fortfarande inget bevis för obama.


Läste för övrigt i tidningen att Reinfeldt stödjer Obama. Hur hänger det ihop, borde inte Fredrik stötta sin bilderbergkompis Hillary? Eller har Frerik ingen koll?

McCain framstår mer och mer som den riktige kandidaten för NWO. Idag kunde man läsa i Aftonbladet att han skulle jaga Bin laden till citat "helvetes portar". Sedan när man ser att han har stöd från Henry Kissinger och Arnold Schwarzenegger så blir det mer uppenbart.


OBAMA är min kandidat, alla dagar i veckan!

Posted on: 2008/2/5 20:33
 Top 


Re: Vad har hänt med NWO?
#9


emil322:

Att äta sten var ett skämt, om det inte uppfattades.

Den enda symboliken angående bilden, för tankarna till en gammal kökshandduk.

Posted on: 2008/2/4 20:17
 Top 


Re: FRIMURARNA TANKAR AKTIER
#10


emil322:

Ganska dumt läge att köpa aktier när USA är på väg in i en recession. Planen är ju att dollarn ska försvinna och övergå i en gemensam valuta med canada och mexiko. För att sedan slås ihop med euron. Det är en gigiantisk bubbla som är på väg att spricka. Amerikanska FED har ju hällt bensin på elden genom att genomföra dom största räntesäkningarna på över 25 år. Samtidigt som Sub-prime krisen håller i sig och nu även smittat över på bilindustrin.

Som jag ser det så har inte Frimurarna koll på läget. Just nu skjuter dom sig själva i foten om dom köper aktier.

Posted on: 2008/2/4 20:14
 Top 


Re: Vad har hänt med NWO?
#11


wiseguy:


Sten känns nog bäst i så fall. Finns kanske någon nyttig materia i en sådan...

Sedan måste jag fråga om du skämtar angående kasper-teatern? Eller är du seriös? Eller så förstod jag inte. Röd och vitt är en ren tillfällighet.

Posted on: 2008/2/4 20:05
 Top 


FRIMURARNA TANKAR AKTIER
#12


http://di.se/Index/Nyheter/2008/02/04/268521.htm?src=xlink

Kan någon förklara varför frimurarna tankar aktier när planen är att ekonomin ska krakulera? Vad är planen? Finns det någon plan, eller är dom bara gammal och trött?

Posted on: 2008/2/4 19:55
 Top 


Re: Vad har hänt med NWO?
#13


maggot:

Vilka bilder? Dom bilderna ovan bevisar ingenting. Han kan ha varit inhyrd som talare. Bara för att man läst på Harward behöver man inte vara av ondo. En sak är säker i alla fall och det är att du inte skulle kunna jobba som åklagare...

Posted on: 2008/2/2 14:36
 Top 


Re: Vad har hänt med NWO?
#14


maggot:

Har du bevis för att han verkligen är medlem? Eller kanske har han varit inhyrd som talare endast? AIPAC var för IRAK-kriget. Men Obama säger ju att han inte var för det. Det är typ det hela han presidentkampanj går ut på. Känns ju som ett självmål om dom skulle spela det kortet utan backupp.


Ps. Du behöver inte använda fula ord.

Posted on: 2008/2/2 14:10
 Top 


Re: Vad har hänt med NWO?
#15


Tack för era svar!

Men jag tror fortfarande att NWO inte kan kontrollera allt i minsta detalj. 9/11 och allt fram tills nu känns gjutet.

Men om det nu är Hillary som gäller, vilket det borde bli (om rykterna om bilderberggruppen stämmer), hur ställer ni er till om Barack Obama skulle vinna. Jag kanske är naiv, men han känns som en klok person. Till och med Ted kennedy(se länk) har ju uttryckt stöd för honom. Han var mot Irak-kriget från början. Det var ju inte exempelvis Hillary.

Av alla dåliga alternativ känns Obama som den minst dåliga.


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=737118&rss=145

Posted on: 2008/2/2 13:51
 Top 


Vad har hänt med NWO?
#16


Nu får någon förklara för mig. Om nu alla val är riggade? Hur kan då Gulliani bli totalt utskåpad i primärvalet? Var det inte han som skulle ta över efter bush och fortsätta agendan?

Börjar starkt tvivla på att "skulls and bones mm" har så stor intflytande som ni vill göra gällande...

Kom inte med dom gamla vanliga svaren bara.

Posted on: 2008/1/30 19:44
 Top 


Skrämmande repotage på aktuellt
#17


Inslag från england, där man visar övervakningskameror med megafoner. En stackars , kille tappar lite papper på backen och "megafonen" skäller genast ut honom, och han får vackert plocka pappret och slänga i papperskorgen. Sedan intervju med några får, den ena är mot övervaknings samhället men är ändå för kamerorna som kan motverka brott!

Repotaget avslutas med att visa en radiostyrd typ av helikopter med 4 st kameror.


Skrämmande, var ska detta sluta?

Posted on: 2008/1/15 20:39
 Top 


Re: Rödebyfallet skapar debatt om vapenregler
#18


maggot:

Har du bevis för att Kerry och Obama är polare? Du kan inte bara lägga upp en bild. Kan han rå för att han är kusin med en oppositionsledare i kenya?


Vad ska du med ett vapen till? Vem ska du försvara dig mot?Ps. sämsta låt jag hört.

Posted on: 2008/1/13 13:11
 Top 


Re: Rödebyfallet skapar debatt om vapenregler
#19


maggot:

Det var ju roligt att du vet något som jag inte visste. Marxist är jag inte.

Det är självklart att man ska kunna få ha jaktvapen om man har licens. Däremot vapen som inte används till jakt, exempelvis, automatvapen ska man ändå inte kunna ha hemma. Ja, det är människan som trycker på avtryckaren, men om inte vapnet fanns i närheten så kanske utgången blir en annan.Obama är bättre än någon "skulls and bones" eller bilderbergare.Vem är socce? Varförs kulle jag ha två alias? Jag är enbart cactus.

Posted on: 2008/1/13 10:58
 Top 


Re: Rödebyfallet skapar debatt om vapenregler
#20


crushNWO:


Det är klart att Rödebyfallet skapar debatt om detta, konstigt vore annars.

Jag tycker det är sjukt att man får ha vapen.

Posted on: 2008/1/12 22:57
 Top 


Re: Hillary vann andra ronden. ( New Hampshire )
#21


Obama ledde ganska stort i opinionsundersökningarna före valet i New Hampshire. Clinton hade nästan gett upp och hade inte långt till tårarna.

Sedan får man detta resultat presenterat. Typiskt att en bilderbergare får flest röster fast opinonen har sagt något annat. Man får hoppas att det var fair, men tvärr känns det som det ligger en hund begraven...

Posted on: 2008/1/9 19:07
 Top 


Re: Aftonbladets "undersökning"
#22


wiseguy med fler:

Nu är det som det är och det politiska systemet finns vare sig du vill eller inte. Ett väl fungerande system kallas demokrati. I vissa länder fungerar det bättre än andra. I USA fungerade det inte så bra i förra presidentvalet(florida). Mycket möjligt att det var mygel.

Däremot, kommer det fram en bra person som folket tror på och som inte varit med i exempelvis "skulls and bones", så måste det ju vara bättre att lägga sin röst på denna president kandidat än att inte rösta alls. I år så verkar röstdeltagandet i USA bli rekordhögt. Skulle tillräckligt många rösta på en "bra" kandidat så skulle det bli svårare för "bush" och co att fuska!

Vad ni än tycker och tänker så känns Obama som en riktigt bra kandidat, en kandidat som inte varit med i "skulls and bones" bland annat. Tror världen skulle bli mycket bättre med denna man vid rodret än exempelvis gulliani. Men tyvärr är det så att varje gång det kommit någon ny "kennedy" så har dessa inte blivit särskilt långvariga på posten om man säger så...

Gulliani känns som det största hotet. Han har exempelvis inte ens orkat engagerat sig i förvalen i new hampshire mm. Oroväckande att han inte bryr sig. Han kanske vet att han kommer vinna i alla fall?


Men man får aldrig ge upp hoppet, jag hoppas och tror på obama!

Posted on: 2008/1/8 19:34
 Top 


Re: In Their Own Words
#23


Har kollat denna nu, riktigt bra dokumentär. En av dom bästa.

Posted on: 2008/1/6 20:53
 Top 


In Their Own Words
#24


Vet inte om detta är postat tidigare, men detta är uppföljaren till filmen 9/11 press for truth:

http://video.google.com/videoplay?doc ... o=1&type=search&plindex=4

Posted on: 2008/1/6 16:21
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 8 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
30 user(s) are online (30 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 30

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS