vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (bumblebee)

BottomBottomRe: Nedrustningen av välfärden fortsätter
#1


Nyheter från www.regeringen.se.

Frågor flyttar
Om du prenumererar på nyheter utifrån ämne kan du behöva se över din prenumeration. Under vecka 29 flyttar frågor om ambassader, konsulat och reseråd från ämnet Utrikespolitik och internationellt samarbete och blir ett eget ämne. Läs mer längst ner i detta brev.
--------------------------------------------------------


Ett effektivt och flexibelt system för arbetskraftsinvandring
Ds 2007:27 17 juli 2007 Justitiedepartementet
http://www.regeringen.se/sb/d/8588/a/85692

I promemorian presenteras förslag som syftar till att åstadkomma ett effektivt och flexibelt system för arbetskraftsinvandring samtidigt som det säkerställs att löner, försäkringsskydd och övriga anställningsvillkor för den som invandrar för att arbeta motsvarar vad som gäller för arbetstagare som redan finns i landet. Förslagen ska ses som alternativa till de förslag som presenteras i avsnitten 9.3, 9.4 och 12.2 i betänkandet Arbetskraftsinvandring till Sverige - förslag och konsekvenser (SOU 2006:87).

Det föreslås att den myndighetsbaserade arbetsmarknadsprövningen upphör och att vissa av Arbetsmarknadsverkets övriga uppgifter tas över av Migrationsverket. Det föreslås också att den särskilda tillståndsgrunden för säsongsarbete tas bort. Arbetstillstånd för säsongsarbete ska enligt förslaget i fortsättningen hanteras i enlighet med de regler som generellt gäller för beviljande av uppehålls- och arbetstillstånd. Vidare föreslås att det under vissa förutsättningar ska vara möjligt att bevilja en ansökan om uppehålls- och arbetstillstånd som lämnats in i Sverige av en person som har fått ett lagakraftvunnet beslut om avslag på en ansökan om asyl.


-------------------------
Relaterade publikationer
-------------------------
SOU 2006:87 Arbetskraftsinvandring till Sverige - förslag och konsekvenser (http://www.regeringen.se/sb/d/8486/a/71158)

Posted on: 2007/7/17 11:15
 Top 


Re: Ett steg mot Nya Vaken.se. Slut med nationalismpropaganda.
#2


Quote:
The Lorax:
Vaken har ALDRIG varit någonting mer eller mindre vad MICRO (skaparen) vill at det ska vara.


Jo du lille gubbe... eller Kanuck! Det är väl så att utan sina besökare hade Vaken bara varit en tuss rosa navelludd på framsidan av Micros kroppshydda!

Posted on: 2007/7/16 23:10
 Top 


Re: Ett steg mot Nya Vaken.se. Slut med nationalismpropaganda.
#3


Quote:
Micro:
Det är jag som bestämmer vad som är vad på vaken. Till min hjälp har jag flera visa personer som ger mig råd och hjälp.


Det är mycket riktigt du som bestämmer på Vaken... men att du nu väljer att att tysta ned just den del av verkligheten du har sämst koll på visar snarare att du trots de "visa personer som ger dig råd och hjälp" har mycket lite empati för de drabbade!

Vad som är vad på Vaken är ju egentligen ointressant så länge världen utanför brinner.

Men liera dig du med Mona Sahlin och annat slödder och intala mig att medborgarna inte plågas in i djupet av sina själar av satanistiska självälskare som blundar för mer än hälften av sanningarna bara för att de svider och gör dem "ledsna"!


Posted on: 2007/7/16 23:03
 Top 


Re: Insammling för att maggot ska flytta hem till sverige.
#4


Quote:
Micro: Ibland skulle jag vilja rada upp alla idioter på vaken och knäppa av dom.


Att skjuta ihjäl de som inte tänker exakt som du tror du alltså skulle skapa mer våld och ilska i världen än innan. Nähä?

Ställ nu detta i relation till din grova anklagelse mot de människor som levererar s.k. icke politiskt korrekta åsikter:

Quote:
Micro: När dom känner sig svaga blir dom arga och försökar med hot och våldsamma sätt förändra världen utanför dom själva.


Visst finns det sjuka hjärnor som förespråkar våld i alla lägen. Det gynnar ingen levande varelse och är ett tecken på våldsromantikernas egen taskiga karma. Men du har missförstått några saker som bör sättas i ett större perspektiv än Micros tårdrypta snuttefilt.

1. Känslan av att varken få eller kunna påverka sin situation skapar en mycket riktigt en frustration som leder till ilska mot "alla" som hotar din omvärld. Motsatsen skulle vara oförenlig med alla naturlagar!

Det spelar ingen roll om över- och medelklassyngel som du själv påstår att allt är makthavarnas fel och man absolut aldrig har nån rätt att ställa krav på någon annan än makthavarna. Det är ett så avancerat skitsnack och en underminering av en av de viktigaste egenskaperna vi har.

Personligt ansvar för sina handlingar

Den som påstår samma saker som du själv att man genom klar och oförfalskad sanning inte skall göra kriminella invandrare, våldsverkare, vänsterflummare, ultrafeminister eller andra duperade drömmare ledsna genom att påpeka det personliga ansvaret tillhör en farlig rörelse.

Detta är bara ett eko från det skitsnack som infekterat den västerländska kulturen under de senaste 50 åren genom att ta bort alla möjligheter för alla auktoriteter att visa vägen. En del kallar lärare, föräldrar och andra personer som skulle kunna visa vägen för väktare i slavsamhället och tycker att man skall motarbeta dem på alla sätt

Deras agenda har decimerats till frasen från de ännu inte vuxna:

Rör du mig så anmäler jag dig till polisen!

Vilket har lett till exakt det samhälle vi idag har där barn sticker kniven i varandra när klan ställs mot klan och gäng ställs mot gäng istället för att som förr möjligtvis ta till nävarna och göra upp man mot man.

Där ingen äldre än du själv anses ha ett värde om det inte är färgat av ondska, maktfullkomlighet, fysiska eller ekonomiska muskler.

Bilden av "satans land" blir klarare när man gör en jämförelse i ett längre perspektiv och ser hur maktelitens agenda accelererat och urholkat alla de bättre mänskliga värderingarna under de fem senaste decennierna.

2. Du skriver att...

[... dom känner sig svaga och offer för dom andra. Invandrarna, nazisterna, afa, illuminati ect ect. När dom känner sig svaga blir dom arga och försökar med hot och våldsamma sätt förändra världen utanför dom själva.]

... "DOM" är ett jävligt läskigt ord i detta sammanhang. Jag skulle vilja byta ut detta ord mot några meningar som bättre beskriver den verkliga innebörden.

De som bryr sig! De som sitter fast i ett alternativ utan konkreta lösningar! De som är "sitting ducks" i förorternas miljonprogram! De som vaknat lite p.g.a. av yttre hot! De som vill att någon tar dem på allvar och inte stoppar ner massa meditativa flumbudskap i halsen på dem för att tysta dem!

Med "de" så avser jag givetvis folk ur alla grupperingar som kommit till insikt eller bara är på väg att vakna. Det spelar ingen roll om du är (in)vandrare, (y)tvandrare eller slamkrypare på samhällets botten. Den dag du förstått att frigöra dig från all flockmentalitet så kommer du att bli "FRUKTANSVÄRT OBEKVÄM" och göra massor av myror i stacken "LEDSNA"!

Jag vill att du inser följande:

Det finns en anledning att du emellanåt kallat mig för den sämsta skribenten på Vaken!

Det finns en anledning att du emellanåt kallat mig för den mest dömande individen på Vaken!

Den anledningen är inte att jag är våldsbenägen!
Den anledningen är inte att jag tror mig vara bättre än andra!
Den anledningen är inte att jag avskyr andra etniciteter!
Den anledningen är inte att jag tycker att allt du gör är dåligt!
Den anledningen är inte att jag tycker att världen är meningslös!
Den anledningen är inte att jag tycker att någon är mindre värd!
Den anledningen är inte att jag vill såra någon!
Den anledningen är inte att jag underordnar mig flocken!

Jag tar därför dina anklagelser som en komplimang och ett bevis på att inget av det jag skriver är taget ur luften eller dolt bakom ett lager av rosa snuttefiltar.

P.S. Jag har ännu inte träffat en människa bland de du anklagar för att göra andra människor ledsna som ens skulle komma på tanken eller känslan att som du säger: "rada upp alla idioter på vaken och knäppa av dom".

De jag träffat som av dig anses "leverera obehagliga sanningar som gör många lurade människor ledsna", har istället arbetat för att odla fram empati och omtanke för "allt" levande i sin omvärld.

Många har också en okuvlig vilja att ställa saker till rätta genom att kräva ett personligt ansvar från varje individ. Detta kräver "ett helt uppvaknande" och kan inte gömmas bakom tårar eller en "tycka synd om" mentalitet!

Posted on: 2007/7/16 18:35

Edited by bumblebee on 2007/7/16 19:19:14
Edited by bumblebee on 2007/7/16 19:26:24
 Top 


Re: Ett steg mot Nya Vaken.se. Slut med nationalismpropaganda.
#5


Quote:
Micro:
Ett som är lite utav ett vardagsrum där man är vänliga mot varandra och ett annat forum där debatten kan bli het.


Micro! Vem skall bestämma när en debatt blir het?

De som blir ledsna så fort nån petar på dem eller de som är lite mer härdade?

Vem skall bestämma vad som är vänlighet?

De som blir ledsna så fort nån petar på dem eller de som är lite mer härdade?

Posted on: 2007/7/16 12:09
 Top 


Re: Rösta på inlägg - Ny funktion
#6


Fan nu har jag tryckt på de här djävla döskallarna ett tag... och visst de blir röda... jättekul... men vad händer sedan?

Och vad händer om man ångrar sig... det går ju fan inte att stänga av skiten... ???

Jo förresten jJag tryckte på alla döskallar i den här tråden...

det blev skitmånga... men vad fan händer sedan... när man går från sida 1 till sida 2 så stängs de ju av igen? Vad är det för jävla poäng? Vart går dessa röda döskallar till för databank egentligen?

Idiotfunktion om man varken kan påverka eller vet vart den hamnar!

Posted on: 2007/7/15 14:53
 Top 


Re: 40 Miljoner - Bra kontakter - Rätt Nätverk - Inget Straff
#7


Du menar den här killen? Richard Posner!

http://home.uchicago.edu/~rposner/

De stavar sina namn olika, Joachim Posener och Richard Posner.

Vet inte hur vanligt namnet Posener är egentligen... är det ett taget namn tro? Jag är helt övertygad om att de inte är släkt.

Posted on: 2007/7/15 13:05
 Top 


Re: Förbannade Coca Cola...
#8


Nej nu får ni lägga av... Whiskey och Cola är ju så förbannat gott!

Posted on: 2007/7/15 12:59
 Top 


Re: 40 Miljoner - Bra kontakter - Rätt Nätverk - Inget Straff
#9


Med tanke på att hans olika vänner från samhällets internationella övre skikt har hjälpt kosmopoliten så är väl även de "socialiserade psykopater av högsta rang?

Posted on: 2007/7/14 17:08
 Top 


Re: 40 Miljoner - Bra kontakter - Rätt Nätverk - Inget Straff
#10


Leif GW Persson om polisens ovilja att ingripa.

Resized Image


En bidragande orsak till att Posener lyckats hålla sig undan i tio år är hans ekonomiska tillgångar och ett brett kontaktnät utomlands. Posener misstänks ha kommit över runt 40 miljoner kronor när Trustors kassa tömdes.


-Posener är en kosmopolit och har haft väletablerade människor i sin närhet, säger Leif GW Persson.

Han betvivlar inte heller att Poseners förmögenhet vuxit under åren på flykt.

-Om han skött sina kort har han säkert över 100 miljoner idag, säger Persson.


http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d ... d=puff_867739&lpos=lasmer

När man läst in sig på flera av Poseners bedrägeri i hundramiljonersklassen så slås man av att några av de främsta advokatbyråerna och näringslivstopparna varit med på noterna. Men vänta nu, är det inte dessa gubbar som brukar fylla upp de heliga rummen i frimureriets hemliga sällskap med internationella förgreningar.

Posener är alltså enligt Leif GW Persson en kosmopolit med ett väletablerat nätverk, kan man komma närmre hemliga sällskap och dolda agendor?

Lite mer fantastiska planer från Posener:


Advokaten Hans Bagner, Advokatbyrån Vinge KB, försäkrade hur pålitliga Posener och hans kompanjoner var.

Efterlyste Joachim Posener, som polisen sätter i samband med Trustoraffären, försökte inte bara köpa sportredskapsjätten Amer i Finland. Han hade fler kapningsobjekt i sikte. Joachim Posener var också ute efter lilla Interbank och år 1991 försökte han kapa åländska kryssningsrederiet Birka Line.

http://www.bankrattsforeningen.org.se/sista%20ronden/posener.html

Posted on: 2007/7/13 22:36
 Top 


Re: 40 Miljoner - Bra kontakter - Rätt Nätverk - Inget Straff
#11


Lite business hjälp från sitt nätverk har han fått under tiden han levt i (landsflykt)! Polisutredningen mot Mtg Group med bolaget (TV3 Reportage Förlag) strandade och (TV3 Reportage Förlag)'s talesman säger att pengarna betalas ut till ett "hemligt" svenskt bolag!

Resized Image


Barbados i Västindien är en av de platser som Joachim Posener gömt sig på i väntan på att skulden skall bli avskriven. Bilden är ur boken.

http://www.expressen.se/1.154990

Posted on: 2007/7/13 22:25
 Top 


40 Miljoner - Bra kontakter - Rätt Nätverk - Inget Straff
#12


Joachim Ralph Posener (alias Joe Falk, Thomas Madsen, Ralph Falk, Joe Rolfsson och Allan Rolfsson) skuld på cirka 40 miljoner till Svenska staten och andra fodringsägare är nu preskriberad!

Resized Image


Posener, som pekats ut som huvudman i Trustorhärvan i maj år 1997, gick hösten samma år under jorden; sedan dess vet ingen officiellt var han befinner sig, även om vissa omständigheter pekat på att han delvis varit bosatt i Israel.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Joachim_Posener


En del saker blir skrämmande glasklara när sakernas tillstånd ställs i relation till varandra.

När kronofogden jagar nån stackars fattiglapp för skulder under 1000 spänn, då sätts alla resurser in och handlar det t.ex. om en hyresskuld så blir effekten katastrofal då det inte går att få ett nytt bostadskontrakt om man hamnat i problem eller har betalningsanmärkningar. Alltså kan en vanlig skattebetalare tvingas att sova på gatorna om man hamnar i ekonomisk knipa.

Men hur lyckas då denna människor med reptilhjärna och psykopatens alla degenererade särdrag med att dupera ett helt rättssystem och få polis och åklagare att passivt låta 10 år gå tills dess att skulden är avskriven.

Posted on: 2007/7/13 22:18
 Top 


Plan B
#13


Det är alltid bra att ha en plan B med i beräkningarna.

Den här kvinnliga entreprenören har verkligen garderat sig!

Resized Image

Posted on: 2007/7/13 21:55
 Top 


Re: Rösta på inlägg - Ny funktion
#14


Quote:
perverteramera:
Haha shit vilka gnällspikar det finns på det här forumet.

Tack för ytterligare en funktion micro, ser fram emot att testa.


Höjden av rövslickeri är inte att gå omkring med brun tunga, det är att inte själv inse att man är en rövslickare!
Posted on: 2007/7/12 13:37
 Top 


Re: Psykopaten Britney Spears till attack...
#15


Menar du att Psilocyber har muterats till en svampgratäng?

Posted on: 2007/7/12 13:34
 Top 


Re: L Ron Hubbards son berättar...
#16


Var runt på en resa i Europa förra sommaren.

Stannade till på en P-plats i Amsterdams centrala delar. Eftersom jag inte kan holländska var jag tvungen att fråga nån vad det stod på skyltarna vid P-platsen.

Jag hade parkerat alldeles utanför Scientologernas huvudkontor i Amsterdam men tänkte att jag kunde gå in och fråga om nån kunde tolka.

Killen som satt i receptionen verkade lite trög i skallen men till slut fick jag honom att följa med mig ut för att översätta vad det stod på skylten.

Vi hann inte mer än två meter utanför huvudentren så sprang två kostymklädda storvuxna killar ut och slet in receptionisten i byggnaden. Jag frågade "What the fuck is going on" men fick fyra hatiska ögon riktade som en lazer mot min gapande mun.

De såg faktiskt ut som de där livvakter politiker har med sig när de gör offentliga framträdanden, stora, tysta, gråklädda bodybuilderkillar.

Skumt!

Posted on: 2007/7/12 13:31
 Top 


Re: Skulle renovera huset – socialen tog babyn
#17


Det här stinker maktmissbruk va?

Länsrätten är väl egentligen ingen riktig domstol med utbildade jurister och professionella lagvrängare!

Länsrätten är väl ett gäng lekmän som tycker och tror istället för att de vet och har kunskap!

Posted on: 2007/7/12 13:23
 Top 


Re: Hur vet jag att jag fortfarande lever?
#18


Du märker att du är vid liv om tillräckligt många politiskt korrekta människor beskyller dig att vara elak och att du riskerar att göra de andra slavarna "ledsna" med de fakta du delar med dig av.

ledsen=sovande

Posted on: 2007/7/12 13:14
 Top 


Re: Psykopaten Britney Spears till attack...
#19


Quote:
Jumalauta:
Men hon blir nog inte frisk av människor som fortsätter att kalla henne för psykopat, luder, Nolla mm.


Det är ingen risk att hon blir sjukare heller!

För det första kan hon inte svenska!

För det andra är chansen så minimal att hon skulle besöka ett forum som Vaken.se att det är större risk att hon hinner bli Mother Theresa innan dess.


Posted on: 2007/7/11 11:38
 Top 


Re: Psykopaten Britney Spears till attack...
#20


Quote:
Jumalauta:
Jag tror bara att hon plus miljoner andra människor har en personlighet som strävar efter att stå på scen och framträda och samtidigt bli berömd på köpet… Det är förmodligen en bild som massmedia har skapat åt henne…


Det är definitivt en sjuk förebild hon varit med om att skapa åt för miljoner småtjejer, och blivit snuskigt rik på!

Vad är det som gör att även du vill ta undan det personliga ansvarstagandet för bortskämda miljonärer?

Det personliga ansvaret är ju något av det värdefullaste vi har, om du vill veta varför kan jag berätta att det är detta personliga ansvar som är vår måttstock på vad som är rätt och fel.

Eller för att uttrycka det enkelt. Sluta att göra tjejer som henne "björntjänster", "otjänster" genom att ens tänka så sjukt depraverade tankar som att det är alla andras fel!

Det är motgångar som skapar riktiga män, inte att man stryker dem medhårs... tror att samma gäller för kvinnor va?

Posted on: 2007/7/10 22:20
 Top 


Re: Film med Daniel Höglunds tal från Zündeldemonstrationen
#21


Lyssna på 8:35 till 9:30!

Det var ta mig fan den roligaste association till Micros patetiska spottloska mot raka fakta och oförfalskad sanning jag har hört på evigheter!

Eller vänta nu, någon kanske blir ledsen om jag säger så?Posted on: 2007/7/10 22:13
 Top 


Re: Vaken.se speglar det verkliga livet
#22


Förslag på ett nytt nick kanske?

Bubbelmoral!

Trubbelmoral!

Snubbelmoral!

Posted on: 2007/7/10 22:01
 Top 


Re: Psykopaten Britney Spears till attack...
#23


Quote:
pulvriseramera:
Wow psilo du har verkligen fått allt om bakfoten.

Förstår inte varför du riktar ditt hat mot Britney Spears.

Hon har ingen chans att styra den karusell som hon är inne i.

En karusell av lögner och falsk kärlek.

Eliten gnuggar sina händer medans både du och hon deltar i ett spel som inte leder någonstans.


Återigen visar du din okunnighet. Jag är lite benägen att hålla med BennyBear om att du direkt påminner om en urvattnad vänsterkliché!

Du skriver att "hon har ingen chans att styra den karusell som hon är inne i".

Var nånstans i livet upphör ens förmåga att påverka sitt liv?

Till och med en totalförlamad individ som andas via respirator kan påverka sin situation.... men inte Britney Spears??? Jag vet inte om du är medveten om ditt sätt att provocera fram energikamper och propagera för icke naturenliga flumlagar. Är du inte medveten är det bara att beklaga, är du medveten är det också att beklaga!

Du gör samma klassiska undanmanöver som hela vänsteretablissemanget effektivt byggde upp under 40 år genom att ta ifrån individen ansvaret för sina handlingar. Det stinker lika mycket svavel ur ditt gap som när de förövare både från samhällets botten och topp i rätten utnyttjat detta maximalt genom oavsett vilket brott de dömts för säga:

Det är synd om mig... Det är samhällets fel... Jag kunde ingenting göra!

Men lilla söta "perverteramera", genom att fortsätta stödja illasinnade teorem och människofientliga planer säljer du din själ till ondskans herrar!

Posted on: 2007/7/10 21:57
 Top 


Re: Hade det varit en svensk...
#24


Quote:
Banned4Life:
Vi kan ta ansvar!??! på vilket sätt förknippar du dig med hela samhället masken?

kan du inte se till att ta ansvar över ditt eget liv först innan du börjar snacka om ansvar här asså.

på vilket sätt förstjänar du social bidrag då din ansvarfulla mask`?


Jo men nu är det så att det finns ett antal människor som tycker precis som Masken i detta fall... och även om vi inte går på soc, studer eller är arbetslösa så har vi mattekunskaper och göra enkla räkneexempel. (Det verkar vara ett problem för många luddvänstermänniskor att lägga till och dra ifrån så att summan blir positiv.)

Många äldre arbetare i detta land kämpade som slavar för att bygga upp infrastruktur och välfärd. De blev lovade att samhället skulle förvalta deras inbetalade pensions-, och skattepengar för att kunna garantera dem vård och omsorg på ålderdomen.

Ett plus ett blir inte två längre och för oss med någorlunda räknekunskaper och empati för de som förtjänar den så är det inte svårt att se var pengarna borde hamna.

Istället för att föda fega kräk som bara kommit in i landet av sjuka anledningar som att råna, våldta, misshandla och mörda andra oskyldiga människor så vet jag hundraprocentigt att många skulle se att dessa våldsverkare förpassades till helvetet en gång för alla.

Att de sexsiffriga miljonbelopp de kostat oss alla istället lades ner på de som verkligen förtjänar att behandlas med respekt och värdighet den tid de har kvar.

Posted on: 2007/7/10 21:44
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 31 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
32 user(s) are online (32 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 32

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS