vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (seilon)

BottomBottomRe: George Kavassilas
#1


alarik, för att de åt av den förbjudna frukten. Vad vill du insinuera? Vad har det med vad jag sa att göra? :)


micro, jo helt självklart :). Jag kan säga det till dig: Du är Gud - ett oändligt medvetande utan början och utan slut som kan defineras som allsmäktigt.

Det tog inte ens några meningar, utan endast bara en :).Men vi har en resa bakom oss. T.ex. en enkel förklaring av ens resa vi alla har är att:
Vi föddes.
Vi växte.
Vi har gjort massa val genom skola, arbete etc.
Vi är där vi är nu.

Det är en resa vi alla gjort beskriven i 4 steg.

Men vi har även en resa innan vi föddes. För vad vi är består inte enbart utav vår männisokropp vi utvecklat ifrån cell till embryo till bebis och genom de 4 ovan beskriva stegen. Vi är inte ett medvetande som skapades utav hjärnan, utan medvetandet använder sig av hjärnan som skapats genom en födelseprocess och vår själ samt vår medvetenhet har tagit plats i det vi skapat genom att en kvinna blivit gravid.

När denna kroppen jag har nu inte längre existerar så lever jag vidare, jag och det bortom mitt jag som är min medvetenhet. Jag har haft många liv innan jag föddes in i detta och för att komma ihåg det behöver jag veta mer än att jag faktiskt alltid funnits. För det är genom att förstå min resa jag kan förstå hur jag hamnade på jorden just här och just nu.


Jag har full förståelse för de som tror att slumpen skapade livet här eller att en Gud skapat oss eller vår själ. Men det är inte min sanning och vad livet visat mig. Så om du vill diskutera med mig micro så förstå gärna det perspektivet jag talar ifrån, och jag vill gärna förstå ditt perspektiv likaså!

Det är något som jag verkligen älskar att göra vilket är att lära mig se livet ur andras perspektiv och vad andra tror eller vet om sin existens. Kanske är det för att jag älskar alla så otroligt mycket, vän som fiende :).

Som alltid önskar jag alla som läser kärlek!
- seilon

Posted on: 2011/5/16 20:38
 Top 


Re: George Kavassilas
#2


micro,

poängen med George föreläsningar är att du ska komma ihåg vem du är. Att du alltid funnits alltid kommer finnas och att du existerar bortom ljus, att ljus inte är början på livet. Att vi existerar i oändligheten och att inget existerar bortom oss.

Det är poängen.

Få förstår det just nu, men fler och fler kommer ihåg. Det är glädjande.

Allt annat snack är för att förstå vad vi gör här på planeten, hur vi hamnade här och varför.

Allt snack på vaken om alla manipulationer härstammar ifrån de som George pratar om. Problem, reaktion och lösning är inte enbart ett jordligt påfund, det sker på intergalaktisk skala.

Väldigt många är förblindade av att ljuset är allt, men vi fanns innan ljus fanns. Vi har alltid funnits. Vi är det som är medvetet om våra jag, våra tankar, våra känslor, vår moral, vårt samvete, vårt sinne. Vi är just det som är. Och detta varande är evigt och allsmäktigt som gått igenom en upplevelse utav dualitet (mörkt/ljust, ont/gott, positivt/negativt) och polariteter inom ljuset. Vi har glömt vad vi är för att uppleva det vi inte är, vi har upplevt att vi alla inte är sammankopplade, att vi alla har olika sanningar när den största sanningen är att vi alla är oändliga och alltid har varit det. Att ingen av oss är separerade och att inte ens vad vi nu upplever i form av separation är separation, det är en illusion vi skapat för att få erfarenhet av separationen, därför är det så verkligt och vi inte bara sådär kan veta allt.

Inom oss har vi allt, och det är poängen George försöker få de han föreläser för att minnas. Att du är evig och att du alltid funnits, och att du är allsmäktig.

Med värme och kärlek,
- seilon

Posted on: 2011/5/14 14:24
 Top 


Kärlek till er alla! Du är i mina ögon allsmäktig!
#3


Jag skrev förr mycket på detta forumet, speciellt i den andliga delen. Nu skriver jag inte lika mycket för jag har funnit min sanning, och den sanning jag fann inom mig utan att behöva läsa/lyssna mig till den är att vi alla är oändliga, vi alla har alltid existerat.

Visst, vi som människor har en ändlig aspekt, vi föds och dör. Men vi är inte enbart vår kropp och hjärna. Vi är själen som använder sig av detta. Och vi är inte heller endast bara själen, vi är medvetandet bakom själen.

En av de djupaste upplevelserna jag haft är att förstå, inse och uppleva min oändliga närvaro. Det går inte att definera den, men det är vad jag är bortom jaget, bortom sinnet, bortom kroppen, bortom själen, det är det som är medvetet om alla dessa aspekter av allting jag är och uttrycker mig som. Jag har ingen början och inget slut. Jag fanns innan ljuset fanns. Jag existerade innan koncepten man och kvinna fanns, innan defintionen utav villkorslös kärlek fanns. Ingen existerar bortom eller över mig, likaså gäller för alla andra, ingen existerar bortom eller över dig.

Vi är alla en evig allsmäktig närvaro som uttrycker sig på olika sätt i olika delar av alltet - av allt som finns och alltid kommer finnas.


Det är lätt att som människa tro att skrifter och texter kan visa oss sanningen, visst de kan guida oss, men slutligen så finner vi sanningen inom oss. Det finns inget utanför dig som kan visa dig vad du är, du vet det inom dig.

Nu är vi vid den tidpunkten då vi kommer vakna innifrån och komma ihåg vad vi är, det är en själv man måste lita på, inte vad någon annan säger eller skriver.

Tack för att du är du!
- seilon

Posted on: 2011/4/29 12:15
 Top 


Re: George Kavassilas
#4


jin83
George är inte "New Age".

Han har sedan barn varit bortförd av utomjordingar, både de som varit snälla och gett honom fantastiska upplevelser, dels av tidigare familj ifrån andra planeter och dels utav negativa utomjordingar som gett honom hemska upplevelser.

Om något så är han realist och andlig.

2003 så plockades han fysiskt upp på jorden och fick åka i ett litet rymdskepp till ett stort rymdskepp. Där lämnade George kroppen med hela sitt medvetande. Allting han är lämnade kroppen och då skulle hans kropp ha dött om inte andra utomjordingar använde sin livsenergi till att hålla kroppen vid liv. Detta skedde helt utan teknologi, utan var naturligt/organiskt.

När han lämnade kroppen färdades han upp igenom alla dimensioner och ut ur detta universum där han fick se och igen minnas att han existerar bortom detta universum. Vilket vi alla gör, varenda en av oss existerar bortom detta universumet och har kommit in i detta för att lära oss om hur ett ljusbaserat universum fungerar. Därför är vi här på jorden just nu.


TreeOfLiberty
Väldigt religös? Han var uppvuxen som katolik men att han är väldigt religös kan misstolkas för religion i alla fall ur mitt perspektiv är ett sätt att förslava. George säger att han är "into Christianity and not Churchianity", men han är inte kristen på ett sätt som man i vanliga fall tolkar en kristen.

Att han inte har något vettigt att säga håller jag inte med om, men alla har rätt till sin åsikt och jag accepterar din fullt ut TreeOfLiberty.

Det är dock viktigt att vara saklig.


Ang. 2012 så säger han att jorden kommer aktivera sin ljuskropp och bli en sol i de lägre delarna av universum. Toppen av de lägre delarna av universum tar fysiskt sett mest utrymme i vårt universum och innehåller ofantligt många dimensioner, densiteter och frekvenser (olika verkligheter). Här finns t.ex. lagen om en som jag förr pratat om på detta forumet.


Att jorden ska bli en sol tror jag själv då jag en kväll fick kontakt med jorden och frågade henne.


Ang. att han fyller ut huvudet med onödig information. Att han vill dela med sig av sin upplevelse som visade honom att vi alla är oändliga och är egna universum (något jag visste innan jag kom i kontakt med George) kallar jag knappast onödig information.

Sen att han har träffat diverse eliter, diverse utomjordiska kabaler och falska gudar såsom Yaweh (som spelar Gud men som är del av det falska ljuset, d.v.s. de vill ha dyrkan, och är av villkorlig kärlek), att han pratar om annat som t.ex. supersoldat programmet och diverse saker är kanske inte viktigt om man inte är intresserad utav det, eller vill veta.

Mycket av det som vaken handlar om är för andra onödig information och det är upp till var och en att välja vad man vill veta.

Men att välja bort att höra om någon som har erfarenhet av att se och komma ihåg att vi alla är oändliga, det är väl bara dumt?? :) Men alla har ju som sagt valet att välja vad man vill veta.

Jag dömer ingen, men jag håller med Pettan. Känslan säger att George har fått ta del av något som få fått ta del av. George vill stärka andra genom att få andra att komma ihåg sin oändlighet. Vi har alla sanningen inom oss. Men vi har blivit otroligt manipulerade, men allt finns inom oss - precis allt.

Och när man vet om hur han levt så är jag tacksam att någon valde den resan han gjorde, för att bli bortförd och torterad dels av utomjordingar och dels av eliten på jorden... Det är ingenting jämfört med de hemska upplevelser jag varit med om, så jag hedrar George precis som jag hedrar alla er andra. T.ex. dig TreeOfLiberty, jin83, Spartacus88, Pettan och micro.

Men det är viktigt att inte döma andra och att vara saklig.

Kärlek till er alla!
- seilon

Posted on: 2011/4/13 22:42
 Top 


Re: Kultivera Karaktär
#5


Quote:
Om ni blir illa behandlade av otrevliga människor, bemöter ni dem likadant?


Jag vänder andra kinden till. Jag behandlar andra så som jag själv vill bli behandlad.

Quote:
Om ni blir slagna, vänder ni andra kinden till?


Jag slår inte tillbaks. Om det inte är på skoj, då kan jag hämnas (på skoj). Men är det på allvar så vänder jag andra kinden till.

Quote:
Hur agerar ni när ni är lockade att göra något; som att vinna pengar på andras bekostnad utan bestraffning eller om ni blir extremt attraherade av någon annan samtidigt som ni redan är i ett förhållande?


Jag väljer att inte vinna något på andras bekostnad.

Jag är attraherad utav alla och när jag lever med min käresta så kommer hon försöka skina mer än alla andra (även om alla skiner lika mycket) så jag kan inte bli mer attraherad utav någon annan.

mvh
- seilon

Posted on: 2010/12/22 21:34
 Top 


Re: Problem Reaktion Lösning på Galaktisk Skala
#6


Vänta och se. Time will tell.

Posted on: 2010/12/17 21:29
 Top 


Problem Reaktion Lösning på Galaktisk Skala
#7


Det är många som oroar sig över FRA och dylikt. Men för den som vet om sin egna oändlighet (eller som vill veta) så hade jag fokuserat på att förstå hur vi ens hamnade på jorden, och varför. Vilket det självklart finns olika åsikter om men det kan bara finnas en gemensam sanning.

Som jag nämnde i min tråd Vi är Gud - Hur kom du hit, vart är du påväg? så är vi alla Gud. För att förtydliga vad jag menar så vill jag att du som läsare tänker dig detta: Du är ett eget universum som har en konstruktion som inte är ljus. Som eget universum är du din egna allsmäktiga och suveräna varelse. Detta är ditt sanna jag som idag har blivit den som sitter framför en dator någonstans här på Jorden för att besöka denna hemsidan.

Som denna allsmäktiga varelse så valde vi att gå in i universumet som var först med att skapa konstruktionen ljus. Detta gjorde vi för att lära oss förstå ljuset och dess konstruktion. Ljusuniversumet är baserat på vågform och därmed ljus, ljud och allting vi mäter i vågform. I detta universum som vi nu befinner oss så har det skapats en kopia av det äkta ljuset som jag och många andra kallar för det falska ljuset. Detta falska ljuset har grundlurat stora galaktiska civilisationer och planeten jorden är den första planeten i skapelsens historia att skapa en ny ras med människor som blir skapare av ljus och därmed Gudar som kan skapa ljus. Detta betyder att det finns goda utomjordingar som till stor del förstår skapelsen men som via otrolig intelligent manipulation ändå tillhör det falska ljuset.

En stor manipulation är att lura andra ifrån att veta om att de är livärdiga med det som alla kallar Gud. I många fall är det alla kallar Gud en falsk Gud som genom villkor (det falska ljuset) vill ha något tillbaks, t.ex. tillbedjan. Den äkta Guden (vårt universum) behöver ingen tillbedjan.

Det falska ljuset agerar på en skala som är universell, de lurar civlisationer att antingen vara positiva eller negativa. Kärlek är en del av detta falska ljuset. Kärlek kan förslava. Men det är den villkorliga kärleken (jag älskar dig om du går med på villkor). Det vi lär oss genom att uppleva det falska ljuset är det äkta ljuset som är ovillkorligt. Som äkta Gudar dömer vi inte. Det är det falska ljuset som dömer.

Vi går igenom det falska ljuset för att lära oss förstå vad en ljuskonstruktion leder till. I vårt fall är det extrem manipulation som för tillfället lurar oss ifrån sanningen om vad vi är, varifrån vi kommer och vart vi är påväg. Samtidigt har vi alla upplevt extrem godhet och extrem ondska då vi, genom vårt vågformsuniversum, upplevt allt dualiteten kan erbjuda. Om du trodde att du var 20år, 30år, 50år, 70år så kan du lägga på ett par miljarder år. Vi är eviga. I slutet av vår resa (här och nu) var vi tvugna att glömma det för att igen komma ihåg vad det är vi ville bli med vår resa in i detta ljusbaserade universum.

Många vägar leder till högre dimensioner som ingår i det falska ljusets villkorliga konstruktion. Det falska ljuset ligger också bakom i princip alla religioner och även New Age. Skillnaden på det sanna och falska är att det sanna inte dömer samt att det finns inom oss alla. Sanningen finns inom oss alla, vi behöver inte läsa den i någon bok eller höra den av varandra. Tro inte på vad jag säger, utan sök det inom dig.

Den äkta vägen handlar om att inte döma andra och att vara balanserad. Den handlar om att veta om sin egna suveränitet som allsmäktig skapare. Den handlar om att inte vara mer positiv än negativ eller tvärtom, den handlar som jag sa om balans. Det äkta ljuset är allsmäktig och ger oss tillgång till allt som finns i oändligheten (och det är inte lite, då det är oändligt).

Inom 2år så kommer alla på jorden veta om att det finns utomjordingar. Utomjordingarna kommer försöka ta med människor ifrån jorden eftersom jordens yta (även alla underjordiska komplex) kommer bli helt obeboliga under första halvan av 2013.

Genom att stanna på jorden så kommer ens djupare och äkta jag att guida en till att träda in i en dimension som existerar bortom det falska ljuset.

Stannar man inte på jorden kommer man fortsätta leva i det falska ljuset en annan planet.

Jorden är för tillfället universums mittpunkt av fokus, då vi påverkar hela skapelsen och representerar hela skapelsen. Låt inte det falska ljusets problem reaktion lösning lura dig ifrån att bli en skapargud av ljus! Även om utomjordingar kommer "rädda" oss ifrån Illuminati och liknande så är det bara del av deras problem reaktion lösning.

Vänliga kärelskfulla hälsningar
- seilon

Posted on: 2010/12/14 21:49
 Top 


Re: Vi är Gud - Hur kom du hit, vart är du påväg?
#8


Asegir, reptilerna är rädda för alla på jorden.

Deras främsta vara (commodity)* är DNA (genetics). Vi på jorden är skapade i reflektion av det alla kallar "Gud" men de kan inte bli vad vi är. För som reflektion av Gud så är vi Gud, eller rättare sagt människor påväg att bli Gud genom Jordens cyklel som påverkar hela universum och ändrar cyklerna. Cykeln som avslutar alla cykler. Vi blir Gudar och vi har upplevt eoner med eoner av eoners verkligheter. Är ni inte trötta på detta?

Glöm inte att allt är meningen och allt är fri vilja. Men alla har fri vilja att inse att vi ska stanna på jorden utan att luras ifrån den. Vi kommer se stora förändring 2012-2013. Jorden kommer aktivera sin ljuskropp. Inget kan stoppa det.

Reptilerna vill fortsätta ha slavar i form av människan så de försöker lura bort så många som möjligt via t.ex. alternativa "religösa" åskådningar.

Posted on: 2010/11/4 21:42
 Top 


Re: Vi är Gud - Hur kom du hit, vart är du påväg?
#9


Jag vill förtydliga mig.

Jag fanns som en oändlig närvaro och ett eget universum innan jag befann mig inne i detta universumet. Detta är jämförtbart med vad alla kallar Gud. I vissa fall är mångas Gudar begränsande inom ett universum och inte ens finns utanför.

Detta gäller inte bara mig, detta gäller alla. Vi valde att komma in i detta universum som är det första att var konstruerat med ljus och Shen det är först här det du pratar om kom in i existens. Guden av ljus.

Guden av ljus har skapat vårt universum så vi kan bli som denne är, och vi vill bli det annars hade vi inte varit här. Resan ifrån att komma in i detta universumet som en själ och sen hamna här på jorden har varat i evigheters evigheter.

Detta universum skapade genom ljus och därmed vågform och därmed dualitet en enorm separation. Detta är vad som definerar detta universumet och även om vi tror att vi är separerade så är det bara vad detta universum erbjuder.

De onda makterna fick rollen att spela onda för flera evigheter evigheters sedan. De har nu glömt detta. Och de gör allt för att vi inte ska bli skapargudar eftersom de lever på vår energi. De har manipulerat vår historia i årtuseenden och hela vår chakra kropp är manipulerad utav dem. Jag vet att många inte vill höra det eftersom de lär sig hantera chakra kroppen, men den tillhör det gamla och den är totalt manipulerad. Den tillhör vår resa genom separationen.

Så, se inte Gud som något över er, ni är alla Gud. Hur kan ni annars ha varit egna universum utanför detta? Ser ni inte er som egna universum har ni fallit offer för de onda makternas manipulering så de kan fortsätta leka gud. För när själar tror sig vara skapade av Gud och därmed står under Gud så ser man sig inte som värdig att själv vara Gud.

Guden av ljuset är vad vi kommer bli som. Vi kommer inte bli den guden men vi kommer ha samma kraft. Vi kommer uttrycka oss på vårt unika sätt, men vi kommer inte vara sämre eller bättre, utan lika med vad Guden av ljus är.

Förstår ni vad jag pratar om? Kommer ni ihåg att ni är eviga?

mvh
seilon

Posted on: 2010/11/3 11:11
 Top 


Re: Vi är Gud - Hur kom du hit, vart är du påväg?
#10


Quote:
Vi är inte gud men vi är en del av gud.

För ljuset är sammanbundet.


Ja det håller jag med om. Vi är inte gudar av ljus, vi håller på att lära oss bli det.

Jag vet inte mer om ditt perspektiv än du skriver men jag ser att du inte förstår exakt vad jag menar.

Det jag pratar om att vi är befinner sig bortom det vi kallar ljus. Ljus är inte allt, det är en del av skapelsen och en helt fantastisk skapelse annars hade inte vi alla varit här för att lära oss hantera ljus och därmed bli Gudar. Vi är del av Gud och vi är Gud. Detta universum skapade ljus först och inom detta universum och alla dess oändligt dimensioner och densiteter så är vi del av Gud som blir Gud. Men vi tar inte Guds plats för det, snarare börjar skapa tillsammans med Gud (vårt universum).

Det är en varelse som är vårt universum liksom vi är varelser inom det som kom in i det utifrån (man kan kalla det för omniverse). Detta universum är ett av oändligt många, dock skapade detta universum ljus först och alla andra universum ville lära sig det och här är vi alla, i form av människor som blivit vilseledda i millenium med få avatarer som kommit för att berätta vad vi är.

Quote:
När vi börjar se oss själva som gudar som står över allt annat blir det farligt då odlar människan högmod.


Jag ser oss alla som Gudar men inte att vi står över allt, verkligen inte. Vi är alla lika och ingen är bättre eller sämre. Guden som skapade vårt universum och som därmed kan ses som Guden vi alla är del av som du säger, har skapat upplevelsen vi har för att lära oss bli skapare av ljus. (det innebär att vi upplever extrem ondska och extrem godhet och är extremt onda och extremt goda, detta livet är INTE vårt enda vi haft)

Quote:
Och över separationen står källans ljus vi kan fylla oss med den men vi kan inte överglänsa den.
Då leker vi Lucifer.


Vi har källans ljus inom oss. För vi är alla källan i och med att vi föddes på jorden som är första planeten att skap en ras av skapargudar. Men ta inte mitt ord på det, vänta och se, eller meditera på det och fråga vår planet (allt är medvetet och alla planeter, stjärnor, galaxer osv är egna varelser) om hon tänker aktivera sin ljuskropp och lämna ondskan och denna verkligheten bakom.

(När jag säger varelse menar jag: individ, person, väsen, gestalt, skapelse, skepnad)

Quote:
Allt vi kan göra är att assimilera oss till universums natur, Buddhanatur. Då kan vi på nåd uppnå gudomlighet genom hårda strapatser, goda gärningar, hjärtats sammansmältning med Zhen-Shan-Ren och slutligen transcendera det mänskliga tillståndet.
Men det kräver verkligen beslutsamhet, inget man gör på en handvändning, ändå är det så enkelt.


Vi har alla varit i de lägre dimensionerna väldigt länge och nu är det dags att bli ett med vår Buddhanatur. Det vi blir är icke dömande varelser som respekterar och förstår livet likt läror ifrån vår historia såsom Jesus och Buddha.

Quote:
Seilon, bör du inte akta dig lite för att gå för hårt mot ortodoxa skolor som frambringat otaliga upplysta, helgon, profeter m.m?
Ställer du dig ovanför dem?


Nej, jag ser oss alla som lika. Den som ställer sig över mig ställer sig automatiskt under eftersom ingen är bättre eller sämre.

Vi har en del av oss i högre dimensioner och är en fraktal av oss som universum. Vi är och kommer alltid vara. Det enda som ändras är vår form och allt vi gör. Allting ändras hela tiden.

Vi har uppenbart olika perspektiv och jag påtvingar er inte vad jag säger. Ni får gå vilken väg ni vill, och jag vill inte diskutera vad som är rätt och fel. Jag vet vad jag vet och om ni tror att jag "gör fel" så låt mig göra det. Vad ni än gör så säger jag att det inte finns något rätt eller fel.

Jag har en lång historia av liv i universum på andra planeter, det har pågått tills alla möjligheter och upplevelser har spelat ut sig, och nu är det dags att stiga upp och ta med vad vi upplevt så vi kan bli skapare av ljus och därmed av dualitet och allt det medför.

Vi kommer ifrån singulariteten och är egna universum (Gudar) som nu är påväg att lämna det falska ljuset. Men jag kan inte förklara för er vad jag menar om ni inte är intresserade utav att veta genom frågor.

Snälla svara bara om ni vill veta mer om mitt perspektiv, jag har inte all tid i världen att skriva :).

Ni har inte fel i vad ni tror/vet och vad ni följer. Alla har sin väg att gå och anser ni att ni inte kan bli skapare av ljus så får det stå för er, låt mig gå den vägen jag går även om ni anser det vara fel.

Med ödmjuket och respekt vill jag säga att jag önskar er all lycka med era liv!
- seilon

Posted on: 2010/10/28 14:24
 Top 


Vi är Gud - Hur kom du hit, vart är du påväg?
#11


Jag är inte ensam om att säga det, t.ex. "Little Grandmother" Kiesha Crowther som nyligen var i Sverige säger detsamma. Även George Kavassilas ifrån Australien som lade en viktig bit på plats i mitt pussel att förstå universum.

Som Gud har jag skapat ondska och ondskan är oehört kraftfull tills man vet om att man själv är Gud och redan är kraftfullare än vad ondskan nånsin kan bli. Det är rädslan och självgodheten som får oss att falla offer för det onda.

Hur många vet om att de är Gud? Vet du som läser detta om att du är Gud? (När jag säger Gud menar jag en allsmäktig könlös varelse som vet och kan allt, oändlig visdom)

Det finns bara en sanning och sanningen är det som är. D.v.s. du sitter vid en dator och läser detta och jag sitter vid en dator och skriver detta. Detta är sant.

Några stora frågor är vad meningen med livet är, hur vi skapades och varför vi är här. Svaren på det är enkelt. Meningen just nu är att lära oss bli skapare av ljus, vilket är anledningen till att vi är på jorden. Vi har inte skapats mer än i lägre tillstånd av existens, vi är alla eviga och oändliga i vår egna rätt som Gudar bortom detta universum.

Vi kom in i detta universum för att lära oss om ljus och bli skapare av det. Som egna universum hade vi olika konstruktioner men detta universum var först med ljus och allting vi upplevt här.

Just nu är vi i slutet av cykeln som kommer avsluta alla cykler. Jorden kommer i 2013 aktivera sin ljuskropp och vi kommer alla som är kvar på jorden följa med henne till en dimension ovanför ondskan.

För att lämna de lägre delarna av universum måste vi följa med jorden annars kommer vi inte förbi ondskan som kopierat ljuset och gjort det otroligt svårt att komma ut ur resan vi skapat här nere i de lägre dimensionerna.

Alla har sanningen inom sig och jag rekommenderar er att meditera och ta reda på sanningen själva. Under 2012 kommer allting bli mer uppenbart men samtidigt kommer många vägar presenteras som är falska. Men alla får ta vilken väg de vill, jag kommer dock aldrig lämna jorden (även om jag redan fått tillfälle att åka med UFOs vilket jag inte gjorde).

Några viktiga saker jag lärt mig:

* När jag mediterar med ljus så tar jag det ut innifrån mig ifrån området där körteln tymus är placerad. Att ta ljus utifrån in är ett sätt att manipulera så vi underminerar vår egna gudomlighet och därmed inte är värdiga utan behöver någon annans ljus.

* All sanning finns inom oss, fråga ditt inre och fråga vår jord vad hon tänker göra vid 2012-2013.

* Vi är oändliga och kom in i detta universum i en högre dimension och gick sen neråt och upplevde allt som gick att uppleva. Nu är det dags att avsluta upplevelsen av separation och hat.

* Ondskan har manipulerat oss i flera millenium och speciellt det senaste för att de inte vill att vi ska bli skapargudar av ljus. De lever på våra energier då de inte har tillgång till källan av äkta ljus och kärlek (de har skapat falskt ljus och kärlek som är villkorliga för att förslava oss). De har vetat om sedan 50-talet genom Montauk projektet att vår verklighet kommer avlsutas 2013. (Jag har vetat om det genom egen erfarenhet i ca 2år)

* Äkta kärlek är ovillkorlig och alla får gå vilken väg de vill. Jag bara uppmanar de som vill bli skapargudar att inte bli lurade av ondskan.

* Varelserna av äkta ljus ber dig ta ut ditt inre ljus. De dömer inte. Endast de av falskt ljus dömer.

* Tredje ögat är "gamla programmet" och om man lämnar jorden via tallkottkörteln (3:e ögat) når man som högst botten på dimensionen där ondskan inte kan existera. (Jag har förut pratat om David Wilcock och hans nuvarande perspektiv tar oss inte ur dualiteten och ondskan)

* Som människa på jorden har vi inom oss alla raser, alla koder och allting vi upplevt i vår resa att uppleva detta universum baserat på ljus. Alla raser i vårt universum kan reinkarnera här, och jorden är enda planeten som det är möjligt på.

* Det som vi skapar när jorden aktiverar sin ljuskropp och vi blir en ras av ljusskapare är helt nytt, det har aldrig hänt i skapelsen förut. Detta gillar inte ondskan, men tyvärr (för deras skull) är detta oundvikligt.

Hur kommer ondskan lura människor på jorden?

De kommer säga att vi behöver hjälp och att de måste hjälpa oss ifrån jorden för att det kommer ske katastrofer. Dock om man stannar på jorden så kommer det öppnas portaler som tar oss till en högre dimension där jorden aktiverat sin ljuskropp och vi aktiverar våra ljuskroppar.

Ondskan har redan lurat eliten på vår planet genom Lucifer och genom att porträttera ljus varelser som säger sig vara Buddha, Jesus etc.

Det ondskan gör är att försöka få med så många människor som möjligt så de kan fortsätta leva på vår energi (när jorden aktiverat sin ljuskropp kan ingen inom dimensionerna där ondska finns existera här). New Age och alla religioner är energikällor då vi ger bort energi genom att tillbe och det är onda varelser som är Gud inom t.ex. Kyrkan.

Var på din vakt och vet om att du är Gud. Du har allting inom dig och kan heala dig själv! Du är en magnifik skapelse som håller på att "ta studenten" så du kan börja skapa med ljus! Du var ett universum och nu kommer du bli ett universum av ljus precis som detta. Du är Gud!

Kärleksfulla Hälsningar
- seilon

PS. Jag pratar utefter vad jag vet innifrån och vad jag upplevt. Men alla har rätt att följa sin egna väg. Är allt jag säger enligt dig BS så strunta i det och gå din egna väg. Jag påtvingar ingen min syn på universum och vår resa. Allt jag gör är att uppmana hur ondskan manipulerar oss så vi inte vågar tro på vår egna inre gudomlighet. Vi är inte hjälplösa, vi manipuleras till att tro att vi är det. Du har en aspekt av dig som existerar på en universal nivå, ta kontakt med den och finn sanningen inom dig. Låt mig bara trigga dig till att lättare förstå vem och vad du är och varför du är här på jorden.

Posted on: 2010/10/28 11:10
 Top 


Praktiskt arbete till en förändring tilll det bättre
#12


Se: www.steg3.se.

Otroligt bra initiativ!

Posted on: 2010/8/13 13:06
 Top 


Re: Jag hoppas ni alla på något sätt ..
#13


Just det, jag glömde det viktigaste, grädden på moset. Vilket är lösningen på de problem jag ovan nämner: http://www.peace.se/

Om du nu vill ha en bättre värld förstås, annars ska du bara ignorera vad jag säger. Men för de som vill ha en bättre värld, det finns etablerade personer redo att agera, men inte utan ditt stöd på något sätt (det kan vara så enkelt som en röst, eller en namnunderskrifter). Tipsa andra om att göra samma sak. Det är så enkelt att göra något men alla har manipulerats till att inte göra något, slaveriet är flera tusentals år gammalt...

Det står på hemsidan i den allra första texten om hur vi kan nå lösningen.

Posted on: 2010/7/15 21:54
 Top 


Jag hoppas ni alla på något sätt ..
#14


Jag hoppas du som läser detta har hjälpt Dominic genom t.ex. en namnunderskrift, eller gått med i facebook gruppen.

Om du nu tror på godheten och att världen kan bli en kärleksfull plats. Annars är du bara en av de som blundar för ondskans makt som du tillåtit innan du valde reinkarnation på planeten jorden vilket resulterade i den objektivt skapade organism som du nu är rent vetenskapligt (något som går at bevisa).

Läs mer om Dominic här.

Läs mer om den korrupta socialtjänsten här (engelska).

Läs tre offentliga brev om den kommunala människohandeln här.

Posted on: 2010/7/15 21:49
 Top 


Re: Plan till att ta tillbaks vår frihet*!
#15


Två sista inläggen är riktigt bra!

Allt är Balans.

Posted on: 2010/6/23 21:10
 Top 


Re: universum ett medvetande?
#16


Jag känner att allt är ett (allt är sammankopplat). Allt är inget och inget är allt.

@ gatlopp
Sluta vara så arrogant så kanske någon hade lyssnat. Försök förstå hur andra ska förstå vad du vet.

Posted on: 2010/6/23 21:08
 Top 


Stoppa NWO/Illuminati en gång för alla!
#17


Det görs enkelt via namninsamlingen: www.skapapengar.nu

Ges makten att skapa pengar tillbaks till invånarna så faller hela NWO's maktkontroll då de styr genom pengar. Tillräckligt många röster (över 10 000) och politikerna måste anpassa sig till att fundera över hur pengar ska skapas!

Skriv under och sprid!

Det hänger på dig!

mvh
seilon

Posted on: 2010/6/22 10:35
 Top 


Skriv under namninsamlingen nu !
#18


Kolla www.skapapengar.nu och skriv under namninsamlingen, sprid den också vidare till alla bekanta och på alla forum samt nätverk du är med i!

mvh
seilon

Posted on: 2010/6/22 9:51
 Top 


Re: Samtal med gudarna...
#19


gatlopp

varför ställer du den frågan till mig? ge upp med vad?

mvh
seilon

Posted on: 2010/6/16 19:03
 Top 


Re: Vilken form tar Gud?
#20


GordonShumway, det ger mig ro, men jag kommer ihåg en tid då det inte gav mig någon ro - eftersom jag inte förstod det. Det är som Eckhart Tolle säger om att vara i nuet, det är då man är ett med "the being" vilket han menar är Gud. När man förstår så är man det men en viktig sak är att intellektet inte kan förstå det utan att uppleva det. T.ex. kan intellektet bara förstå smaken av en frukt när intellektet upplevt det, precis så är det med oändligheten.

Det gäller dock att vara balanserad, många som velat förstå oändligheten blir "galna" som t.ex. en fysiker och matematiker som under början av 1900-talet (om jag minns årtalet rätt) hamnade på mentalsjukhus när de försökta förklara oändligheten.

BiReal, klockrent talesätt, det kan jag verkligen relatera till och håller verkligen med! :)

- seilon

Posted on: 2010/5/31 19:48
 Top 


Re: Vilken form tar Gud?
#21


Gordon, inget är det som blev oss, det som blev alltet. Det är som hönan och ägget, vilket kom först? Inget eller allt? Allt är en reflektion av inget och inget är en reflektion av allt.

Filipino, jag förstår inte alls vad du menar.

mvh
- seilon

Posted on: 2010/5/25 11:18
 Top 


Re: Alla är inte gud.
#22


TimOsman322, jag hade sagt att du får tillbe och följa dig själv ;).

alarik, jag sover ca7-9 timmar varje natt. Har många och klara drömmar och över på att bli lucid varje natt.

Posted on: 2010/5/23 19:59
 Top 


Vilken form tar Gud?
#23


Jag pratar nu ur ett helhetsperspektiv. Så jag tar med allas perspektiv / åsikter / trosföreställningar / vetenskap / ståndpunkter och säger såhär:

Gud (som är allt, det högsta, det lägsta det enda, alltet av oändligheten) tar formen av Universum, sen inkarnerar som Milky Way och Andromeda (man & kvinna), sen stjärnsystem såsom Orion och Sirius (man & kvinna). Sen ett solsystem (solen & jorden / man & kvinna). Sen tar Gud formen av det som är på jorden och solen (man & kvinna samt honkön och hankön).

Sen har Gudar fått inkarnera i Guds skapelse och testa upplevelsen av finna sig själv inom sin skapelsen (detta skapar fri vilja). Detta är något vi gjort nu på Planeten Jorden som avslutar hela nergången från Gud till hit. Vi kommer ifrån Gud och blir Gud. Som organism kommer vi alla ifrån en man och kvinna, något som skapade oss. Vi är alla skapade och vi är alla oändliga medvetanden som kan uppleva total medvetenhet om alltet. Vad vi vet är att allting jag nämnt ovan finns och existerar. Sen vad det är, det kanske är en tolkningsfråga.

Kärlek. Oändlig ovillkorlig kärlek!
- seilon

Posted on: 2010/5/23 19:51
 Top 


Re: Lösningar som räddar jorden
#24


Ni kan prata med alltet nu, inom er, ni måste bara avlära er massa felprogrammeringarnar sedan vår födsel.

Posted on: 2010/5/14 19:23
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 26 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
37 user(s) are online (37 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 37

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS