vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Sunrise)

BottomBottomRe: Egyptens elit följer vanlig mall
#1


Undrar om Sverige och USA är lika förstående för att demonstranterna skall få sin vilja igenom om ett par år när demonstranterna tågar mot Washington!? =)

Posted on: 2011/2/5 19:44
 Top 


Egyptens elit följer vanlig mall
#2


http://svtplay.se/t/102534/aktuellt

Enligt Aktuellt så har helt plötsligt Egyptiska media börjat prata om att det är den Egyptiska diktatorn Mubarrak fel att folket plågats i 30 år.

Tack vare vår psykologiska träning av Hollywood-filmer hela livet accepterar vi rimligheten i att en person plågat ett helt folk på miljontals individer. Och att lösningen är att byta ut denna enda person.

Sanningen är självklart att dom har samma hemliga brödraskap och loger med rika elitister i Egypten och att dom har skott sig under årtionden bakom sin marionett. Nu är marionettens bästföredatum passerat och han kommer bytas ut mot nästa marionett. Och går inte det är elitens favorisering så djupt inbyggt i lagar och banksystem att en hygglig kandidats kortvaria regeringsperiod (innan han mördas fysiskt eller prestige-mässigt) inte kommer göra någon inverkan på i vilkas fickor pengarna hamnar.

Att bara byta ut presidenten i ett land är lite som att tro att man har städat ett hus för att man har burit ut soporna.

Och Aktuellt är alltid lika naiva (hoppas jag...) och frågar hur USA skall hjälpa till i den här situationen till repporten. Sedan så står hon i studion som ett fån när svaret inte går ihop med hennes världsbild. Svaret: "Folket i Egypten anklagar USA för att ha stått bakom diktaturen igenom alla dessa år."

SVT's USA bild: USA är demokratins och frihetens världscentrum som över hela världen hjälper fattiga och förtryckta. USA är ett välmående rikt land som blivit så igenom egenföretagande och frihet.

En annan bild: USA är på gränsen till ekonomisk kollaps och hålls vid liv på konstgjord väg igenom att trycka dollars och att erövra länder med naturresurser. Man har haft ett ekonomiskt välstånd igenom åren som har baserat sig på att skövla jorden både sitt egen land och i andras. USA har stöttat de ledare som gett störst avkastning för dem och aldrig brytt sig om mänskliga rättigheter. Men oftast är det diktatorer som lyckas krama mest naturresurser ur ett land så diktatorer har varit överrepresenterade på USA's kompislista.

Kanske är jag hemmablind men i jämförelse med hur folk har det i andra länder känns ju Sverige rätt ok. Visst det är tråkigt och det spelar ingen roll vilket parti man röstar på, men jag hamnar åt åtminstone inte i fängelse när jag sitter på den här sidan och pratar spekulerar och kritiserar.

Resized Image

Posted on: 2011/1/30 7:51
 Top 


Svensk överlevnadsmanual inför kollapsen
#3


Här är en 8 sidor lång pdf-fil om vad som kan hända framöver och hur man bäst förbereder sig för det. Rätt intressant läsning tycker jag.

http://www.mediafire.com/?yw4vjavhyah3j62

PS lustigt årtal i titeln men den kanske är profetisk.

Attach file:


Link only for registered users

Posted on: 2010/11/25 10:50
 Top 


Re: Jag är härmed en människa och FREE MAN on the land i landet Sverige!!!
#4


Quote:

Avatar skrev:
Vad som är solklart, är att du inte undersökt detta alls utan försöker enbart provocera fram någon reaktion om försvar.


Jag försöker förgäves hitta nått matnyttigt i det du säger.
Jag har läst freeman on the land vid flera tillfällen och skulle jätte gärna vilja att det funkade i Sverige.

Det som är problemet med att "gräva djupare" i amerikanska instruktionsböcker med hur man blir fri är att dom tar upp amerikanska lagar och paragrafer som vi inte har i Sverige.

Och du Avatar verkar vara den enda resursen på hur man eventuellt skulle tillämpa detta i Sverige. Att gräva djupare om hur man skall tillämpa teorin på svenska förhållanden inbegriper alltså att själv gå till dom amerikanska texterna och sedan försöka översätta det till svenska lagar och paragrafer vilket känns nästan som ett omöjligt projekt om man inte är jurist eller rättshaverist (!). Eller så kan man ta till sig pionjärers erfarenheter (dina alltså).

Varför upprepar du bara att folk själva måste komma på det? Varför skall det vara så svårt att berätta hur det gick till? Om det är så att du sparar på detaljerna för en bok är det helt ok. Om det är så att du har gjort små framsteg men inte är helt säker på att du kommer nå hela vägen och därför vill vänta lite med en beskrivning är det ok. Men att säga att "jag vet hur man gör men jag tänker inte berätta för er för ni måste komma på det själva" Det är ju bara bisarrt!

Posted on: 2010/10/10 11:27
 Top 


Re: Jag är härmed en människa och FREE MAN on the land i landet Sverige!!!
#5


Quote:

Avatar skrev:
Ni får självklart tro vad ni vill, valet är helt ert.
Väljer ni att gräva i det, ser ni snart att era påståenden inte håller.
Att sedan kalla människor för troll, för att dom väljer att inte berätta allt... Jag kan sluta skriva i denna tråden, om det besvärar er så, svårare är det inte.

Shen skrev en fin post om det dock; http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=164471#forumpost164471
Allt detta hänger samman...

Fred på sig och <3 till er alla.


Och där kom det! =) Någon i den "trollbundna" publiken vaknar till och ifrågasätter illusionen och plötsligt poof är han borta i en rökmoln och slipper förklara sig. *applåder*

Vad Shen skrev var citat om hur man kan göra om man är amerikan och bor i USA. Det är som att överföra Chackstrategi på fotboll, det kanske funkar men den som påstår att det gör det kan ju göra sig besväret att förklara hur man skall översätta strategin från det ena spelet till den andra.

Vad i hela friden kan det finnas för anledning till att mörka vilken myndighet man gått till, vad man sagt och vad man skrivit på för blanketter?

Och du kan sluta tro att ingen här förstår konceptet, jag förstår konceptet men även i dom amerikanska texterna kommer dom fram till att när du väl förstår konceptet så måste du ändå skicka in och säga exakt rätt saker. Ditt påstående är att du kommit på exakt dessa saker fast anpassade till det svenska systemet men du vill bara berätta att du har kommit på det och inte berätta några mer detaljer.

Det är det som luktar bullshit lång väg!

Plus att du skryter om att du är tillräckligt tuff för att stå på dig mot systemet men du skräms bort av att en okänd person synar din bluff på nätet. Rimmar inte riktigt va?

Posted on: 2010/10/10 9:58

Edited by Sunrise on 2010/10/10 10:29:26
Edited by Sunrise on 2010/10/10 10:30:01
 Top 


Re: Investera i guld?
#6


Öppet brev till moderator:

inlägg 22-54 (fast ej 53) är of topic och bör raderas eller flyttas till lämplig tråd.

Detta är sånt som får mig att inte ha lust att diskutera över huvud taget på ett forum och trådarna tillåts kapas helt av folk som som inte håller sig till ämnet.

Posted on: 2010/10/10 9:25
 Top 


Re: Investera i guld?
#7


Quote:

Shen skrev:
En enkel kalkyl.


Jag blir inte ledsen om en moderator ta bort #21 till lämpligt forum då den är 100% of topic.

Posted on: 2010/10/10 9:23
 Top 


Re: Investera i guld?
#8


Quote:

Shen skrev:

First, by activating the TDA we gain limited control over the funds in the account. This allows US to also move entries, figures, & digits ... for OUR benefit.


Jag gillar tanken på att kunna få överhanden på staten lika mycket som alla andra här och vill att det skall fungera. MEN i det här fallet antar jag att det är en amerikansk text som berör det amerikanska systemet. Det finns ju ingen som helst garanti att detta skulle fungera i Sverige efter som dom systemen (antar jag) har utvecklats separat. Men liksom alla andra här är jag tillräckligt lyhörd för att lyssna uppmärksamt när någon kommer och påstår att dom lyckats, och förljdfrågan till personen i fråga är naturligtvis "Hur gjorde du?" varpå man får dravel tillbaka om att stå på sig.

Detta börjar bli jäkligt of topic men låt säga att man kan använda resurserna detta skulle kunna frigöra för att köpa guld..

Vad motsvarar det amerikanska TDA?

Vad motsvarar UCC-1 Financing Statement?

(Detta är sånt som praktiskt skulle hjälpa andra vakna)

Posted on: 2010/10/10 9:18
 Top 


Re: Investera i guld?
#9


Shen: "Köp tillbaks födelsebeviset istället"

Vad sjutton betyder det egentligen? Du får inga svar från Avatar på den frågan så det blir svårt att svara på det va?

(Ursäkta drygheten men jag har precis levererat Avtar svar på tal i hans tråd och är lite testosteronstinn.)

Posted on: 2010/10/9 8:51
 Top 


Re: Jag är härmed en människa och FREE MAN on the land i landet Sverige!!!
#10


Jag tror att Avatar inte har övertygat en enda person om sin frihet från systemet förutom dom som lever på hoppet i den här tråden.

I dom flesta svar här som efterlyser mer konkret information från Avatar på hur han har gått till väga så kan man känna att dom vaktar sin tunga noggrant för att inte provocera honom. Jag antar att det är för att om någon verkligen blivit fri från det svenska systemet vore det något av den största nyheten på konspirationsmarknaden på 10 år och man vill ju inte stöta bort en sådan guldklimp från tråden eller forumet.

Men jag är inte av den sorten, Avatar, jag påstår att du är en bedragare och en mytoman av högsta rang. Ett troll. Som antingen är så inbilsk att du tror på din egen lögn eller gör detta endast för uppmärksamheten.
Du har inte avslöjat ett skit om hur eller vad du har gjort trots att tid har gått och åtskilliga spaltmeter har skrivits.

Men du är duktig på att slingra dig och babbla på utan att säga något och det verkar ju gå hem med publiken så jag rekommenderar dig att skriva en bok eller göra en webbsida där du säljer din ormolja.

Och du har säkert nått giftigt svar på det ovanför eller en högtravande dikt du kan förmedla men det skiter jag i för jag liksom andra (hoppas jag) vill ha svar på hur man kan få överhanden på systemet. Och tills du levererar det står jag för det jag skrivit ovanför.

/Sunrise

Posted on: 2010/10/9 8:46
 Top 


Re: Investera i guld?
#11


Har läst och lyssnat en hel del sedan sist och det verkar som att man inte kan bli lurad på att köpa guld. Guld har alltid kunnat köpa samma mängd fysiska varor, om guld blir hutlöst dyrt kommer allt annat runtomkring också bli det. Dessutom så verkar det som att silver kan vara minst lika bra investering då många verkar misstänka att silvers pris konstgjort hålls nere och att det när som helst kan sticka i väg.
Men allt är ju osäkert. Om ekonomin plötsligt blir bra igen kan ju priserna sjunka. Men hur troligt är det att bankernas luftslott plötsligt blir hållbart? Verkar med som att man kan investera i nästan vad som helst om man tror att systemet skall krascha för då blir allt fysiskt värdefullt till och med en säkerhetsnål.

Posted on: 2010/10/4 6:58
 Top 


Re: Investera i guld?
#12


Tack för alla svar!

Jag har redan all vattenreningsutrustning jag behöver och förbättrar ständigt mitt överlevnadskit... Men.

Jag vill dock investera i guld för att dels ha något av värde att byta och handla med om kronan blir värdelös och dels för att om möjligt ta en genväg till att köpa en bra markbit utan att skuldsätta mig.

Planerar att köpa guld och silver varje månad för det jag har över från lönen, minimum en tredjedel av mitt överskott per månad men jag kan gå upp mot 100% om jag snålar på allt annat men kommer troligen att lägga en tredjedel på annan fysisk utrustning och den sista tredejedelen på nöje då man kanske skall unna sig att leva gott dom sista månaderna av den västerländska civilisationens dagar...

Tack för tipsen och håll i hatten. =)


Posted on: 2010/10/1 21:23
 Top 


Investera i guld?
#13


Jag har sökt igenom forumet utan att hitta någon tråd om guld. (!?)

Hjälper det en att ha guld om det ekonomiska systemet kollapsar?

I vilken from skall man ha det då? (papper, små tackor, stora tackor, mynt?)

Finns det något som indikerar att guldet kommer fortsätta att gå upp?

Finns det någon som förutsäger vilken nivå guldet kan nå?

Finns det något som avslöjar när det ev. är dags att omvandla guldet till något annat? (tex. mark)

Köpa direkt, på nätet i Sverige, utomlands?

Hur håller jag koll på min investering?

Fysiskt guld i bankernas valv, ev risker?

Posted on: 2010/9/30 7:25
 Top 


Re: Tips från DVD Fall of America
#14


Jag är övertygad om att utvecklingen går snabbare för varje år och vi kommer troligen få se hur det hela spelar ut sig de närmaste 10 åren. Jag har varit kluven med och blir det från och till men det viktiga är att resa sig upp gång efter gång och vakna om och om igen. Till sist blir man så stark att man kan skapa den värld man vill ha. (på villkor att man står över sina rädslor.) Ofta verkar floskeln att ljuset kommer precis efter det verkar som mörkast stämma i min erfarenhet.

(PS Jag tror att anledningen till att vi känner oss kluvna är att vi består av egot som lätt låter sig manipuleras och av en andlig del som står över det materiella. Man kan läsa mycket om detta fenomen i Eckhart Tolles böcker)

Posted on: 2010/8/15 21:55
 Top 


Re: Tips från DVD Fall of America
#15


@ void : Tackar!

@ wox : Att komma närmare naturen kan inte skada, det är något jag själv alltid strävat efter.

En sak som slog mig (Som jag kom på tack vare wox men som inte är riktad mot wox) är att:

Varför vill du flytta till en stuga i skogen? Är det för att du älskar skogen? Eller är det för att du är rädd för samhället?
Jag fick den frågeställningen i en aha-upplevelse i dag.

Om du älskar skogen finns det inget som har hindrat dig att lägga 5000kr på hiking-utrustning och börja spendera helger och semestrar i skogen redan nu!

Men om du inte gjort det och drömmen om skogen inte är en resa till något utan en flykt från något då har jag både dåliga och bra nyheter för dig.

Den dåliga nyheten: du kan inte fly långt nog från NWO, den kommer i kapp dig vart du än bor, det oundvikliga skjuts bara på upp något. Dessutom flyttar rädslan troligen med dig ut i skogen.

Den bra nyheten: NWO är maktlös om du släpper din rädsla. Ingen kan tvinga en att göra en någonting mot din vilja och motstånd mot orättvisa sprider sig fort.

Jag kan fortfarande tänka mig att flytta till skogen för min egen skull, för att jag älskar att odla, för att jag älskar frisk luft och tystnad. Men jag vägrar att göra det av rädsla.

Mobbing-offret skall inte behöva flytta från sin skola, och folket skall inte behöva flytta från sin stad.

Posted on: 2010/7/28 17:40
 Top 


Att kämpa eller inte kämpa
#16


En tanke slog mig i kväll.

Vi kan välja att acceptera tanken på att det finns en elit som strävar efter en diktatorisk världsordning eller så kan vi sticka huvudet i sanden och hoppas att deras framfart inte skall drabba ens egen värld för hårt.

Vi kan välja att tro på konspirations teorierna eller att tro på SVT.

Efter vi har gjort vårt val där kan vi välja om vi vill agera altruistiskt eller egoistiskt.

Det intressanta är att vårt vägval blir nästan identiskt oavsett om det finns en konspiration eller inte.

Väljer du att aktivt försöka förbättra världen för medmänniskor eller lägger du all energi på att försöka förbättra för dig själv?

Svaret blir enkelt efter som man hjälper sig själv när man hjälper andra.

(Jag flummar och är övertrött godnatt! =))

Posted on: 2010/7/25 22:26
 Top 


Re: Tips från DVD Fall of America
#17


Hittade närmare specifikationer från MSB
http://www2.msb.se/Shopping/pdf//uplo ... igavatskor_hem_fritid.pdf

Max 100 liter brandfarlig vätska i hemmet. I max 10 litersbehållare inomhus och 25 litersbehållare på balkongen. Borde alltså inte vara något problem att lagra bränsle för matlagning i ett år.

Posted on: 2010/7/25 15:02
 Top 


Re: Tips från DVD Fall of America
#18


Quote:
Skriv ner hur din vision för hur livet borde se ut för dig och samhället.

Denna vision sparar jag i mina privata anteckningar! =)


För att undvika spekulationer om varför jag inte vill dela med mig i inlägget så kan jag avslöja att jag tyckte det var kul att fantisera om hur världen borde se ut när jag var liten och det är helt enkelt för att min funderingar skulle ta allt för mycket plats och komma bort från topic.

Men kortfattat är jag för mänskliga rättigheter, yttrandefrihet och demokrati. =)

Posted on: 2010/7/25 14:13
 Top 


Re: Tips från DVD Fall of America
#19


Jag får väll föregå med gott exempel och svara på frågorna:


Skriv upp tre saker som du kan göra för att bli mer engagerad/delaktig i vardagen/samhället runt dig.

Jag kan gå med i en lokal ideell förening.
Jag kan hälsa på mina grannar och prata visa omtanke.
Jag kan ta reda på vilka kulturella saker som händer i min stad och försöka närvara på dem.

Skriv upp tre saker du kan göra för att minska dina lån.

Jag kan betala av så mycket jag kan på det ev. lånet.
Jag kan undvika att ta nya lån.
Jag kan öka mina inkomster och minska mina utgifter så jag kan betala av ev. lån snabbare.

Gör en lista på allt du skulle behöva för att överleva i en månad.

liter vatten = 3 liter vatten x antal familjemedlemmar x 365
kg stapelvaror = 2000 kcal/person x 365 x antal familjemedlemmar / antal kcal per kg i din stapelvara
liter groddfrön = 2 dl blandade groddfrö x antal familjemedlemmar x 365 / 10
4 rejäla groddburkar med lämligt lock
Stormkök
bränsle = 365 x 2dl = 73 liter

OBS!
I lägenhet max 10 liter inomhus.
Och max 25 liter på balkongen.
Inget i källare eller på vinden.
Dvs totalt 35 liter vilket omräknat blir ett halvår á 2 dl/dag
Om någon hört något annat får dom gärna korrigera!


Skriv ner tre saker du kan göra för att organisera dig och återta makten över samhället.

Gå med i en fackförening.
Gå med i ett parti.
Gå med i en aktivistgrupp.

Sök andlig vägledning igenom bön.

Jag antar att man inte behöver tro på GUD för att göra denna punkt utan att den fungerar om man tror på moder jord eller modergudinnan eller oneness.

Skriv ner hur du kan utbilda dina lokala politiker?
Bränn ut eller köp DVD filmer och dela ut personligen till dem eller posta.
Gå på möten och ställ frågor (verkar inte finnas i Sverige)
Maila dem.

Skriv ner en strategi för hur du skall bli självförsörjande på mat igenom att odla den själv.

I lägenhet kan man lära sig om ätliga växter i sin närmiljö.
Man kan odla på balkongen och grodda.
Man kan ta sikte på att skaffa lite mark framöver.
Man kan ha som mål att ha ett komplett självhushåll själv, med familj eller i kollektiv.

Skriv ner hur du kan göra ditt motstånd kännbart.

Man kan tänka igenom om ens aktiviteter verkligen har någon positiv inverkan eller har möjlighet att ha mer positiv inverkan.

Läs the US Constitution och skriv ner vad du tycker bäst om i den.

http://www.usconstitution.net/const.html

Skriv ner tre sätt som du kan hjälpa till att reformera media och öka det fria flödet av information.

Skapa en blogg och skriv om de nyheter som du tycker förtjänar mer media täckning en dom har i dagsläget.
Stötta en alternativ tidsskrift eller organisation som jobbar för att alternativ nyheter skall kunna komma fram.
Stötta en organisation som jobbar för yttrandefrihet (särskilt på nätet).

Ta reda på vad du är om du inte är höger eller vänster, finns det några andra alternativ i ditt land?

Vet inte faktiskt hur man skall göra här för att mäta detta. Kanske det enda beviset är om partiet självt säger att dom inte är höger eller vänster som tex piratpartiet eller aktivdemokrati mfl.

Varför är USA(Sverige) inte en demokrati?

Därför att våra lagar stiftas i EU av personer som inte valt demokratiskt.

Varför anses guld vara ett skydd(?) mot den fallande dollarn och euron?

Därför att gulds värde historiskt ökat konstant. Och inte är känsligt för politiska situationer på samma sätt. Men jag har inte undersökt detta så noga kan ha fel.

Skriv upp tre sätt du kan diversifiera dina tillgångar utanför ditt land.

Ett konto utomlands.
Aktier från utländska företag.
Ädelmetaller lagrade utomlands.

Skriv ner tre sätt som du kan gå i täten för skattlättnads-reformer.

Rösta på ett parti som är för skattelättnader.
Stödja en organisation som är för skattelättnader.
Blogga om skatter.

Överväg ickevålds-protester och att sannings-sägande mot/till makten.

Tja man får väll få rumpan av soffan och åka till Stockholm nån dag då eller får man promenera omkring ensam med en skylt som ett fån utanför kommunhuset. =)

Maila om följande till fem personer:
1) valsystems-reform
2) Ett tredje parti alternativ
3) kampanjstödsreform
4) massmediareform
5) ett fritt internet


Tar detta en annan dag...

Undersök fakta om RFID chip och maila till tio vänner.
spychips.com

Vet redan hur otroligt små dom är. Googla rfid dust

1. Utbilda dig
2. Organisera dig
3. Ta tillbaka makten
Starta din egen aktivist rörelse med dessa tre steg.


Coolt jag har alltid velat ha min egna förening, vore ju kul med lokal och allt och så slipper man gå ensam framför kommunhuset. =)

Skriv ner tre saker som du kan göra för att delta i din demokrati.

Rösta
Gå med i ett parti
Ställ upp i kommunvalet

Överväg hemundervisning för dina barn.

Skulle inte kunna tänka mig något annat.
Fast man vill ju att dom skall ha kompisar med så mycket föreningsliv.

Undersök hur stabil din bank är.

Skall göra detta när jag orkar...

Placera dina tillgångar i tre sektioner:
1) Ädelmetaller
2) Rörligt kapital
3) Aktier i företag som utvinner naturresurser


Absolut!

Skriv en lista på tre strategier för att bevara dina tillgångar.

Följ rådet i punkten ovanför
Följ ekonominyheterna för att vara med när nästa crash börjar.
Spara lite pengar i en annan valuta.

Skriv en lista på tre strategier för att öka dina tillgångar.

Öka min lön
Minska mina utgifter
Spara

Skriv ner hur din vision för hur livet borde se ut för dig och samhället.

Denna vision sparar jag i mina privata anteckningar! =)

Skriv ner vilket ditt viktigaste bidrag till framtida generationer är.

Att kämpa för yttrandefrihet.

Läs Joseph Farahs 12 steg i hans bok "Taking America Back" och dela med dig av dessa till 12 vänner eller mer.

Ok skall bara hitta den först.

Håller du med om att den sanna naturen till våra politiska, sociala och finansiella problem är andlig? Är du medveten/vaken?

Japp! Men det är lätt att somna till igen så man måst nypa sig i armen i bland.

Posted on: 2010/7/25 12:47
 Top 


Tips från DVD Fall of America
#20


Sista skivan i DVD samlingen på 9 skivor kallar dom för "En överlevnads guide". Detta är en lång lista av praktiska steg man kan ta för att öka friheten i världen och motverka den nya världsordningen.

Jag har översatt punkterna och lägger upp dom här för att inspirera men det är inte jag som har hittat på dem.

Med det sagt vill jag särskilt lyfta fram en punkt som jag tycker är cool!
Quote:
1. Utbilda dig
2. Organisera dig
3. Ta tillbaka makten
Starta din egen aktivist rörelse med dessa tre steg.

Om alla följde det tipset skulle eliten ha häcken full med att kontrollera alla dom grupperna!


Skriv upp tre saker som du kan göra för att bli mer engagerad/delaktig i vardagen/samhället runt dig.

Skriv upp tre saker du kan göra för att minska dina lån.

Gör en lista på allt du skulle behöva för att överleva i en månad.

Skriv ner tre saker du kan göra för att organisera dig och återta makten över samhället.

Sök andlig vägledning igenom bön.

Skriv ner hur du kan utbilda dina lokala politiker?

Skriv ner en strategi för hur du skall bli självförsörjande på mat igenom att odla den själv.

Skriv ner hur du kan göra ditt motstånd kännbart.

Läs the US Constitution och skriv ner vad du tycker bäst om i den.

Skriv ner tre sätt som du kan hjälpa till att reformera media och öka det fria flödet av information.

Ta reda på vad du är om du inte är höger eller vänster, finns det några andra alternativ i ditt land?

Varför är USA(Sverige) inte en demokrati?

Varför anses guld vara ett skydd(?) mot den fallande dollarn och euron?

Skriv upp tre sätt du kan diversifiera dina tillgångar utanför ditt land.

Skriv ner tre sätt som du kan gå i täten för skattlättnads-reformer.

Överväg ickevålds-protester och att sannings-sägande mot/till makten.

Maila om följande till fem personer:
1) valsystems-reform
2) Ett tredje parti alternativ
3) kampanjstödsreform
4) massmediareform
5) ett fritt internet

Undersök fakta om RFID chip och maila till tio vänner.
spychips.com

1. Utbilda dig
2. Organisera dig
3. Ta tillbaka makten
Starta din egen aktivist rörelse med dessa tre steg.


Skriv ner tre saker som du kan göra för att delta i din demokrati.

Överväg hemundervisning för dina barn.

Undersök hur stabil din bank är.

Placera dina tillgångar i tre sektioner:
1) Ädelmetaller
2) Rörligt kapital
3) Aktier i företag som utvinner naturresurser

Skriv en lista på tre strategier för att bevara dina tillgångar.

Skriv en lista på tre strategier för att öka dina tillgångar.

Skriv ner hur din vision för hur livet borde se ut för dig och samhället.

Skriv ner vilket ditt viktigaste bidrag till framtida generationer är.

Läs Joseph Farahs 12 steg i hans bok "Taking America Back" och dela med dig av dessa till 12 vänner eller mer.

Håller du med om att den sanna naturen till våra politiska, sociala och finansiella problem är andlig? Är du medveten/vaken?

Quote:
Det är inte demonstrationer eller vapenlager som kommer rädda världen, det är andlig vakenhet som ger mod att följa sitt hjärta och strunta i konsekvenserna för sin fysiska kropp. För det finns inga konsekvenser, vi är oändligt medvetande och odödliga bortom denna kroppen det enda som kan hända är att vi lämnar den här koppen lite tidigare.LÄSTIPS

FINANS

Empire of Debt av Addison Wiggin och Bill Bonner

Financial Armageddon av Michael Panzner

Crisis Investing av Douglas Casey

The comming collapse of the dollar and how to profit from it av james turk

Economics in one lesson av Henry Hazlitt

The war on gold av Antony Sutton

Fiat mony inflation in finance av andrew dickson white

The dollar crisis av Richard Duncan

What has government done to our money av Murray Rothbard

The Battle for invstment survival av Gerald Loeb

Anatomy of the Bear: Lessons from wall streets four great bottoms av Russel Napier

The monetary sin of the west av Jacques Rueff

The creature from jekyll Island: a second look at the federal reserve av G. Edward Griffin

Supply-side revolutio: An insiders account of policymaking in washington av Paul Craig Roberts

THE DECLINE OF AMERICA AND WESTERN CIVICATION

Revolution av Ron Paul

Constitutional Chaos av Judge Andrew P. Napolitano

A Nation of Sheep av Judge Andrew P. Napolitano

The War on Freedom av Nafeez Mosaddeq Ahmed

Where Have All the Leaders Gone av Lee lacocca

The Limits of Power av Andrew Bachvich

The LAst Hours of Ancient Sunlight av Thom Hartmann

Ishmael av Daniel Quinn

Day of Reckoning av Patrick J. Buchanan

Screwed av Thom Hartmann

The War on the Middle Class av Lou Dobbs

Independent's Day av Lou Dobbs

The Merchants of Feat av Christopher Catherwood och Joe Divanna

Dark Ages America av Morris Berman

No Logo: No Space, No Choice, No Jobs by Naomi Klein

The Shock Doctrine av Naomi Klein

No Innocent Bystanders: Riding Shotgun in the Kand of Deniel av Mickey Z

The Seven Deadly Spins: Exposing the Lies Behind War Propaganda av Mickey Z

The Tyranny of Good Intentions: How Prosecutors and Law Enforcment Are Trampling the Constitution in the Name of

Justice av Paul Craig Roberts och Lawrwnce M. Stratton

Crossing the Rubbicon av Michael C. Ruppert

The End of America av Naomi Wolf

Give Me Liberty av Naomi Wolf

The Decline and Fall of the American Empire av Gore vidal

Dreaming War av Gore Vidal

Nemesis - The Last Days of the American Republic av Chalmers Johnson

Fooled Again av Mark Crispin Miller

Loser Take All: Election Fraud and The Subersion of Democracy, 2000-2008 av Mark Crispin Miller

THE POWER ELITE

Superclass av David Rothkopf

The Power Elite av C. Wright Mills

Tradgey & Hope: A History of the World in Our Time av Carrol Quigley

Anglo-American Establishment av Carrol Quigley

The Grand Chessboard: American Primacy And Its Geostrategic Imperatives av Zbigniew Brzezinski


MICKEY Z REKOMENDERAR


A People's History of the United States av Howard Zinn

Killing Hope av William Blum

Endgame av Derrick Jensen

DAVID MCALVANY REKOMENDERAR

The Law av Fredric Bastiat

The Mainspring of Human Progress av Henry Gardy Weaver

The Road to Serfdom av F.A. Hayek

The History of Freedom in Antiquity av Lord Acton

The History of Freedom in Christianity av Lord Acton

Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds av Charles Mackay

Money of the Mind av James Grant

The Peoples Pottage av Garet Garrett

The Discovery of Freedom av Rose Wilder Lane

SKÖNLITTERÄRT

1984 av Gorge Orwell

Brave New World av Aldous Huxley

ANDLIGT

The Power of Now av Eckhart Tolle

The New Earth av Eckhart Tolle

Conversations with God av Neale Donald Walsch

The Man Who Loved Seagulls: Essential Life Lessons from the World's Greatest Wisdom Traditions av Osho

The False Prophet: Evil Architect of the New World Order av Ken Klein

America, Globalism and The False Prophet: The Inited States in Prophecy av Ken Klein

Infinite Love Is the Only Truth: Evertything Else Is Illusion av David Icke och Neil Hague

What to do When the Shit Hits the Fan av David Black

DVD LISTA

Mark Crispin Miller i A Patriot Act

The End of America med Naomi Wolf

25 Messianic Signs av Ken Klein

Martial Law 9-11: Rise of the Police State av Alex Jones

America Destroyed by Design av Alex Jones

Comprehensive Annual Financial Reports Exposed av Alex Jones


- Citerat från The Fall Of America 9e DVD

Längst ner här vill jag passa på att göra reklam för en blogg jag har börjat läsa som är intressant för dem som tänker på hur man skall förbereda sig inför en eventuell katastrof.

http://prepper.eu/blog

Posted on: 2010/7/24 11:26
 Top 


Bruno till rättegång för att ha frågat efter legitimation!
#21


Bruno Bruhwiler en amerikansk "we are change" aktivist skall på rättegång anklagad för att vara terrorist för att han frågade polisen om legitimation.

Hör intervju med honom på Alex Jones Youtube kanal.
http://www.youtube.com/watch?v=mV0c_FO_NOY

Och donera pengar till rättegången på We Are Chnage LA hemsida.
http://wacla.org/

Posted on: 2010/6/18 14:01
 Top 


Re: ÖVERLEVNADS PAKET
#22


Jag skulle tänka så här:

Paketet måste vara mobilt så att man kan ta med sig det om man behöver evakuera. Det lämnar oss med att det skall packas i en ryggsäck, men den i sin tur kan vara en stor ryggsäck, fast en normalstor ryggsäck är nog att föredra om flera skall klämma i hop sig i en bil. 40-50 liter.

Först och främst vill man ha vatten men det finns ingen möjlighet att bära med sig allt vatten man behöver så jag skulle lagra max 2 liter vatten i väskan och sedan ha flera vattenreningsmöligheter. Ett vattenreings sugrör (http://www.garderoben.se/produkt.php?id=1758), vattenreningstabletter (http://www.garderoben.se/produkt.php?id=1983), och gärna en pump med keramiskt filter (http://www.friluft.se/product_info.ph ... rs_id=69&products_id=1416)

Sedan skulle jag ha med en omfattande förstahjälpen kudde där man i princip har slängt innehållet i en som man kan köpa och fyllt det med bra grejer från apoteket. Saker för att stoppa chock och blödning och rengöra och sy ihop sår.

Sedan skulle jag ha lite snabbtillgänglig mat som energibars, nötter, godis, frystorkad matpåsar. Men max för typ 2 dygn. Detta skulle jag komplettera med torrvaror som linser, böner, korn lagrade i lufttäta behållare vilket ger dom närmast obegränsad hållbarhet. Fröer för groddning och ev. sådd vore trevligt att ha med. För att laga mat skulle jag ha ett mini tangia (http://www.trangia.se/2853.mini_trangia.html) eller nån titan mygg med brännare. Till detta behövs en flaska med t-röd jag tar nog en hel liter då det kan användas till allt möjligt, kanske byter det mot hembränt så man har ännu mer nytta av det.

Ombyte, och regnponcho, handskar och mössa.

Sedan har vi verktyg som kniv, eldstål, fällbar såg, rep m.m.

Kommunikationsutrustning som karta,visselpipa, spegel, komradio x 2 osv.

Någon bok om ätliga växter och en flora med, och en överlevnadsbok.

(Fick ont om tid men ni förstår idéen. ungefär sådär skulle det se ut.)

Posted on: 2010/6/10 7:46
 Top 


Re: Aftonbladet poll om klimathotet
#23


HEHE jag vet inte, tänkte mest att det var intressant att nästan hälften inte tror på klimatbluffen.

Posted on: 2010/2/20 15:42
 Top 


Aftonbladet poll om klimathotet
#24


Omröstningslänk

Gå in och rösta. 41% just nu som säger sig aldrig ha trott på klimathotet.

Posted on: 2010/2/20 11:55
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
40 user(s) are online (40 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 40

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS