vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Kittjde)

BottomBottomRe: Karta/Mindmap över det vi konspirerar över?
#1


Tack det var snabbt svarat De 2 andra sidorna av pyramiden då? Gärna fler bidrag och gärna mer ingående om ni har!

Posted on: 2008/1/10 21:33
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top 


Karta/Mindmap över det vi konspirerar över?
#2


Politik, satansim, NWO, Ufos, HAARP, vaccin, kvantfysik, religion, tillsatsämnen etc.

Nån som vet om det går att hitta nån karta, mindmap eller liknande på nätet som visar hur saker och ting hänger ihop? Gärna med bilder. Jag har en bild i huvudet över hur allt hänger samman likt ett spindelnät, och tycker det vore kul att göra en egen mindmap av planschtyp, men just nu är det för rörigt för att jag skall få det ner på papper. Tänkte kanske man kan få tips av er, eller så kan vi göra en tillsammans som vi sen kan tapetsera våra sovrumsväggar med så vi ve och fasa inte glömmer bort sanningen innan vi somnar:-p

Posted on: 2008/1/10 21:26
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top 


Re: Psyktest på vårdcentralen?
#3


Tack för alla dina matnyttiga tips, skall tänka på det om jag nån gång blir deppad igen. Fast nu var det ju inte det jag undrade.
Du läste inte mitt inlägg förstår jag. Jag mår alldeles utmärkt idag, efter att själv ha forskat i området. Och vad gäller medicinerna så kan jag säga att jag åt Efexor depot och det var ett rent helvete att sluta med som jag inte önskar min värsta fiende så glöm att jag nånsin stoppar i mig det igen!

Tidigare svalde jag inte bara piller utan även allmänna åsikter och reglement utan ifrågasättande, det var mitt största misstag. Idag ifrågasätter jag allt och vill lära mig, ta reda på fakta och göra egen bedömning.
Jag har tillfriskat efter ett antal aha-upplevelser och självdiagnoser och har förstått att jag lider av

Anti-authority Disorder;)

"Resents supervision, does not like to be bound by schedules or habits, prefers to do things when they feel ready, appreciation for anarchy, has a need for complete freedom, would rather work for self than a company, questions everything, wants things done their way, prone to behavior problems in school, gets angry when they don't get what they want, subversive, tends to dislike organized religion, fears confinement, values loyalty, challenging."

Någon hade uttryckt att den verkliga betydelsen av begreppet Psykiskt sjuk = en person som inte tror på samhällsinformationen som den är presenterad.

Så då och endast då går jag med på att enas om att jag är psykiskt sjuk och jäkligt mycket dessutom

Posted on: 2008/1/9 11:31
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top 


Psyktest på vårdcentralen?
#4


Har under många år haft ångest och kroniska depressioner. Varit sjukskriven i 6 år. Aldrig fått någon diagnos, inte ens varit tal om det då min gamla läkare inte ansåg att det vore bra eftersom hon trodde mycket berodde på yttre omständigheter och hoppades på min återkomst. Hon trodde mer på mig än jag gjorde själv då och jag är glad att hon hade rätt. Men jag ville själv ha en diagnos innan bara för att bättre få hjälp och förstå varför jag var som jag var. (Nu vet jag bättre) Nu mår jag bra. Bättre än jag nånsin kunnat drömma om. Ingen ångest, ingen deppighet och har varit stabil i ett halvår. Har slutat med alla mediciner på egen hand och känner mig redo att ta mig ut på arbetsmarknaden igen men med små steg.

Skall komma igång med arbetsträning eller liknande men för att inte behöva hamna på försörjningsstöd så har jag ansökt om förlängd sjukersättning under tiden jag skall få en prova-på-sysselsättning. Så jag var hos läkaren igår för ett läkarutlåtande. Min gamla läkare har slutat så jag fick en ny och nu till problemet. Hon verkade helskum. Trots att jag berättade att jag mådde bra nu men ville ta det försiktigt sa hon att hon skulle sätta upp en tid hos deras kurator så att jag kunde göra en del tester så att de en gång för alla får klarhet i vilken diagnos jag har!? Anledningen som hon sa var att jag skulle slippa krångel med eventuella myndigheter framöver eftersom jag gått hemma så länge. Vad är det för tester hon pratar om - personlighetsstörningar eller? Visste inte att de hade sånt på VC. Känner mig helt villrådig och var riktigt upprörd när jag gick därifrån. Allt jag vill är att komma bort från psykiatrin, medicamenten, stämplarna etc. och leva ett vanligt liv. Så varför i helvete vill hon stämpla mig nu??? Det värsta är att jag är rädd att hon drar in läkarintyget om hon inte har nån diagnos att skriva in och då får jag ju inte fortsatt sjukersättning, hamnar på soc. kastas rätt ut och kanske bränner ut mig igen och så e man tillbaka i eländet. De skall ju hjälpa en att komma på fötter igen, inte stjälpa en och så dåligt som jag mådde när jag gick därifrån igår har jag inte gjort på över ett halvår. Det är ju helt sjukt!

Personlighetstester är rätt lätt att lura om man nu skulle vilja det, men jag känner ju inte ens att jag skulle behöva eftersom jag nu mår bra. Har gjort en del här på nätet och de visar att jag är fullständigt "normal", tillochmed på plussidan, men om jag visar för bra resultat så kan de säkert vända och vrida på det också och knopa ihop någon diagnos. Blä! Lite nyfiken är man ju dock på de där testerna, men vill inte hamna i den sitsen där jag får en stämpel för resten av mitt liv.
Skall jag vägra eller skall jag göra de där testerna?

Till sist måste jag bara också berätta att när jag tog upp en annan sak som inte hörde hit. Nämligen att jag sedan nån månad tillbaka fått en del ödem, mina ben har varit så vätskefyllda att strumporna skavt in i benen och det blivit gropar när jag trycker på huden. Fingrarna är svullna på morgnar och har börjat få ont i hjärtat ibland när jag anstränger mig. Vet ni va hon sa rätt ut, utan att ens fråga vidare eller tänka efter att det är Panikångest. Hallå eller? Jag om nån vet hur panikångest känns och det är det definitivt inte. Aldrig hört talas om den kopplingen. Fan alltså, det var som hon tog det ur tomma intet och jag fick nästan känslan av att hon trodde jag är helt bakom flötet och skulle svälja hennes uttalande. Tycker det är väldigt oansvarigt att göra som hon har gjort. Tänk om det är nåt allvarligt som hjärtsvikt eller en propp på G och jag går och dör, vem skall ta ta det ansvaret?

Har sett filmen Psychiatry death industry och läst mycket på http://www.kmr.nu (Kommittén för mänskliga rättigheter) och denna nya kunskap gör mig ju inte direkt mindre orolig!

Posted on: 2008/1/9 10:44
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top 


Re: bush and the alien.
#5


Här är en bättre och längre filmlänk:

http://www.disclose.tv/viewvideo/1578 ... ord_Peeks_Through_Window/

Det är något som står FRAMFÖR Bush och inte bakom fönstret.
Ser ju faktiskt ut som Greys, man kan se 2 st. här.

Posted on: 2007/9/19 11:31
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top 


Konspirationsteorier en konspiration?
#6


Det här med att HAARP skulle kunna styra både vårt stämningsläge och tankesätt, tänk om det är just det de gör nu?

Hur vet vi egentligen att inte själva världskonspirationen i sig inte är en konspiration mot oss för att vilseleda oss ännu längre bort från den ultimata "sanningen"?

Varför tillåter de högsta att så mycket information nu läcker ut om det är så intill döden topphemligt?

Posted on: 2007/9/10 20:37
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top 


Re: Bush reptil ?
#7


Tänker på serien V från 80-talet med de ödlelika utomjordingarna som tar över (eller gjorde de det, minns inte helt klart), kanske mer verklighetsbaserad än vi tror då.

Posted on: 2007/9/10 20:28
~Jag vill skaffa mig en god utbildning - därför hoppade jag av skolan~
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
44 user(s) are online (44 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 44

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS