vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Mordecai)

BottomBottomRe: Religioner
#1


Inte mycket har hänt de år jag varit borta från forumet... samma gamla visa.

Det här med Zeitgeist villfarelser mosade jag för några år sen. Bland dina exempel tycker jag den bästa är om de tre vise männen och orion... LoL. De vise männen var inte tre. Bibeln ger inget antal. Iden att de var just tre härstammar från medeltiden, sisådär 1000 år efter att urkunden nedtecknades.
Har de som format teorin som du nämner inte bättre koll än så ger jag inte mycket för Jesus=sol iden heller. Att medeltida konstnärer målar gloria runt huvudet på Jesus behöver inte ha mer med solkult att göra mer än din julgran har med midvinterblot! Eller du kanske hänger upp slaktade grisar i din gran?

Newage-tokiga efterkonstruktioner när man vill knöla in allt man kan i zodiacen, är just inget annat än modern efterkonstruktion.

I övrigt är "sanningsrörelsen" också en religion. Den bär alla rätta kännetecknen för att kvalificera. Så i det man försöker slänga av sig den gamla religionen skapar man i allmänhet en ny.

Lycka till med din nya religion!

Posted on: 2012/1/14 22:25
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: OBAMA TRÅDEN. Här ligger vi ut informationen kring Barack Hussein Obama.
#2


http://www.conspiracyarchive.com/Articles/Obama_CIA.htm

vet inte om nån skrivit om Obama och CIA men här är iallafall en artikel lom hans tid som cia-operative

Posted on: 2010/3/22 17:06
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Michael Jacksson och djävulen
#3


Satt och tittade på omslaget till Michael Jacksons skiva History och upptäckte till min förvåning att MJ-loggan bakom titeltexten har formen av ett gethuvud i stiliserad form. Kanske jag som luttrad konspirationist läser in lite för mycket. Är det någon mer som gjort den reflektionen? Sen kan man fråga sig om loggan är ett budskap från den som designade eller MJ själv. Loggan är så subtil att den är lätt att missa. Titta inte på själva bokstavskonturen utan på ytan innuti loggan. Tänk på den som ett negativ. Där framträder gethuvudet...


Posted on: 2010/3/12 13:38
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Illuminati vs Zionism
#4


Du Norsken har nog fått ett och annat om bakfoten:
Quote:

"¤Hitler så på seg selv som innsatt av Gud for å rydde bort "de urene og laverestående" raser i Europa. Israelerne hevder at Gud en gang ga dem landet, og at de dermed har rett til å drive ut andre folkegrupper. "

Samtliga palestinier (Dvs araber som bodde där, det finns ingen palestinsk folkgrupp) inom israels gränser fick erbjudande om fullt medborgarskap vid grundandet av Israel. Hälften av dem flydde dock uppskrämda av den förre SS-mannen och Hitlervännen Haj Amin.
Quote:

"¤Hitler stengte tusentalls jøder inn i Warzawa-ghettoen for at de skulle krepere langsomt. Israel sperret inne 1.5 millioner mennesker i Gaza med stengsler for mat, vann og helsehjelp, samtidig som deres brutale krigsmaskin har gjort byen stadig mindre beboelig. "

Det var inga judar i Warsawagettot som hade som hobby att peppra grannskapet med raketer. 10000 raketer har regnat över Israel från Gaza bara under de sista åren.
Quote:

"¤Hitler brøt alle internasjonale avtaler som han ikke fant til fordel for det tyske riket og viste intet annet enn forakt for folkeretten og for vedtak i folkeforbundet. Staten Israel har ignorert hundretalls FN-vedta og bryter folkerette og menneskerettighetene når det passer dem. "

Inget land i världen har varit så mobbat av FN som Israel. De har extremt mycket fler FN-resolutioner mot sig än någon annan jämförbar eller värre krigshärd runt om i världen. Räkna antalet resolutioner mot folkmordet i Rwanda och Serbien, Rysslands ockupation av Tjetjenien så ser du snart ett tydligt mönster. israel är extremt särbehandlade av FN. Eller varför har ingen sagt något om USAs eskapader i Iraq? när en miljon iraqier har dött pga USAs båda krig där.
Quote:

"¤Hitler okkuperte ulovlig en hel rekke land og hevdet at arierne som den høyestående folkerase hadde rett til større livsrom på bekostning av "de laverestående undermenneskene". Israel okuperer og tar land og eiendom uten vederlag diskriminerer andre folkegrupper i eget land og ser dermed "de ekte israelerne" som en bedre menneskekvalitet. Samtidig påstår de å være et egalitært samfunn. "

Tyskland hade inte 4 grannstater som angrep dem oprovocerat 4 gånger under 50 år.


Quote:

"Tiden er overmoden til å ta liknende sritt mot staten Israel. Et første skritt kunne være at Nobel-komiteen ber den fremtredende israeliske leder Shimon Peres levere tilbake fredsprisen han i sin tid ble tildelt. "

Det är nåt galet hur somhelst med Norska Nobelkommiten för de har gett pris till Obama som inte gjort ett skit för världsfreden an att snacka sockersött samt gett pris till en av vår tids största och maktgalnaste terrorister Arafat.Quote:

Først gjennom etnisk renskning i 1947 og 1948. 531 palestinske landsbyer ble ødelagt, 11 byer ble tømt for palestinere, og 750 000 ble jaget på flukt.


Zionisterna måste vara osedvaligt usla på etnisk rensning. I Rwanda tog man dö på 1 mille under 9 månader. Den arabiska befolkningen i Palestina har ökat från några hundratusen vid 1900-talets början till flera miljoner idag. Hur det kan kallas etniskrensning är för mig ett mycket märkligt. Ett krig? ja! Smutsigt? Ja! Etnisk rensning? Icke sa Nicke. Det är bara nassepropaganda. Faktum är att den stora invandringen av araber till palestina skedde samtidigt med den förisraelsiksa judiska invandringen, dvs 1900-1950. Det var nämligen först när judarna kom dit som området började blomstra och araber invandrade pga jobbmöjligheter. Innan dess var det mest öken samt några kuststäder och spridda beduingrupper.


Quote:

"Heller ikke at Israel bombet FNs hovedkvarter, FNs skoler og FNs lagre av mat og medisiner i Gaza har ført til noen sanksjoner, bare til formell protest."


Hamas i Gaza lägrar sig medvetet där de vet att de får störst internationell uppmärksamhet. FN-skolan som du nämner bombades tex inte däremot gatan utanför och byggnader intill där Hamasterrorister höll till. Hamas drar sig inte för att tvångsöverta andras egendom i Gaza. De knäcker knäskålarna ifall du inte håller med dem eller ännu värre dödar dina släktningar. Skulle du vilja förhandla med en sådan motståndare som gör så mot sina egna?


/Vakens egen zionist är tillbaka!

Posted on: 2009/12/17 0:22
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


FRAs frimurarsymbol
#5


Är det någon mer som reflekterat över att FRAs nya symbol utgörs av Athenas fackla? (Den som frihetsgudinnan håller) Ganska tydlig avsändare vem som verkligen står bakom FRA eftersom Athena är en flitigt använd symbol av frimurare och illuminati. Råder det nu någon tvivel om att även Sverige är i händerna på Illuminati? Den finns inte på FRAs hemsida än men publicerades i SVD i fredags. Den utgörs av facklan med ett snett run-n med pilar på ändarna.

/M

Posted on: 2009/10/17 18:14
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Biblisk ekonomi
#6


I den judiska lagen i Moseböckerna (Torah) samt i nya testamentet förespråkas/påbjuds det att man inte ska låna ut mot ränta. Tycks som den senaste Money as debt-filmen styrker detta.
Jag har alltid tänkt på de bibelorden som moraliska men det visar sig att de också är realekonomiska och skrivna för att skydda vår ekonomi.

Det ekonomiska system som Torah föreslår är väldigt annorlunda än det vi har idag. Bland annat så ska man ha skuldavskrivning vart sjunde år. Detta år kan man också få tillbaka såld egendom, låta jorden ligga i träda samt frige slavar. (Om de själva inte vill stanna hos sin arbetsgivare)

Det ligger alltså ett ekonomisk beskydd i den judiska lagen som hindrar folk från att leva ut sin girighet, hindrar utarmning av resurser, samt ger folk friheten att göra vad de vill. Om folk följ den lagen hade ingen idag varit hungrig.

En annan ekonomisk princip som genomsyrar Bibeln är generositet. Man uppmanas hela tiden att ge åt dem som behöver. Jesus uppmanar två personer att ge bort allt de ägde. Detta praktiserade också de första kristna. De levde i egendomsgemenskap.

En annan kultur, kustindianerna i Kanada praktiserade det också på sitt sätt. Där räknades inte rikedom i hur mycket man hade utan hur mycket man gav bort. Varje år hade man festivaler där man gav bort tills man storknade. Många blev utblottade i processen. Det gjorde naturligtvis inget eftersom någon annan gav dem vad de behövde i gengäld.

Om världen ska hindras från ekonomiskt kaos måste vi bygga om det helt från grunden. De ovan nämnda sätten är ett bra sätt att börja på.

/M

Posted on: 2009/7/12 21:35
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: obama vs. osama?
#7


klart det är samma kille. Här är bildbeviset...

http://hem.crossnet.se/litenstina/obamabinladen.jpg

eller nåt...

/M

Posted on: 2009/7/8 23:46
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Syrianernas inflytande i Södertälje
#8


Några av mina närmsta vänner är syrianer, dock inte boende i Södertälje... väldigt speciellt folkslag märkta av sin 3000-åriga historia. De har gått från att ha varit mellanösterns mäktigaste folk till att bli en förföljd och näst intill utrotad spillra. De har lidit hårt både under turkar och araber. När turkarna i början av 1900-talet gav sig den på att utrota armenier så gav de sig på syrianerna också. Araberna tvångskonverterade dem till islam under hot om död och tortyr. Många som stod emot fick plikta för livet. Jag har fått höra fruktansvärda historier om mina kompisar farfars-generation. De är ett hårdnackat och stolt folkslag som jag hyser stor respekt för. Om en syrian är din vän så går han lätt idöden för dig, om du är hans fiende kommer du sannolikt gå i döden för honom... om man ska hårddra det. De är oerhört lojala mot vänner och familj. Är väldigt rättframma och sanningsenliga. De säger vad de tycker och känner och gör det inte finkänsligt, vilket är en av anledningarna till att de kan uppfattas som våldsamma både internt och externt. Skulle inte tro att det finns ett djupare skäl till varför syrianer kommer till södertälje än det som fick svenskar att dra till Minnesota. Man vill vara med folk man är släkt med och som förstår en.

Jag tror svenskar och syrianer har mycket att lära av varandra. Vi skulle behöva lite mer av deras familjelojalitet och jävlar anamma, de skulle behöva lite mer av vår saktmodighet och känsla för humanitet.

/M

Posted on: 2009/6/16 0:55
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Teosofiska Samfundet & Illuminati
#9


Ytterligare ett Blavatsky-citat från The secret doctrine:

Satan, or Lucifer, represents the active ... "Centrifugal Energy of the Universe" in a cosmic sense ... Fitly is he ... and his adherents ... consigned to the "sea of fire," because it is the Sun ... the fount of life in our system, where they are petrified ... and churned up to re-arrange them for another life; that Sun which, as the origin of the active principle of our Earth, is at once the Home and the Source of the Mundane Satan ...

behöver vi fortsätta fundera på om de menar att Lucifer/Satan är samma person?

Posted on: 2009/6/15 23:26
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Teosofiska Samfundet & Illuminati
#10


Lucis (Lucifers) trust startad av Alice Bailey visar på ett ganska övertygande sätt hur denna mörka ockultism har fått insteg i det som generellt anses gott och riktigt och rötterna till Lucis trust går inte att förneka. Deras lära har flytit ut i alla möjliga nyandliga kretsar i mer polerade former inte minst i den esoteriska rörelsen som många här på vaken omhuldar.

http://www.conspiracyarchive.com/NewAge/Lucis_Trust.htm

Ni som tycker att Lucifer är en trevlig prick är offer för en gigantisk propagandamaskin som stammar från Crowley, Blavatsky, Pike och de andra skumma typerna från förra sekelskifet. Det råder ingen som helst tvekan att Lucifer är en centralfigur i deras religion och därmed också i Illuminati. Lucis trust styrelsemedlemmar gör det hela väldigt tydligt:

"Lucis Trust is run through an international board of trustees whose membership is said to have included: John D. Rockefeller; Norman Cousins; Robert S. McNamara; Thomas Watson, Jr. (IBM, former U.S. Ambassador to Moscow); Henry Clausen, Grand Commander of the Supreme Council, 33rd Degree, Southern District Scottish Rite and Henry Kissinger. "

Posted on: 2009/6/15 23:13
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Teosofiska Samfundet & Illuminati
#11


Quote:

SuperSonic skrev:
Lucifer är en av guds högsta änglar och betyder ljusbäraren.

Djävulen är människans påhitt och finns bara i egot.Se där... där hade vi just en sån som tror att Lucifer är god. Precis som jag lyfte fram imin senaste post. Eftersom Abbadon inte svarat än bollar jag över frågan till dig! Visa gamla källor som anger Lucifer som något annat än bedragaren? Påståendet att Lucifer är god är uppsmikad satanism/ockultism och inget annat, direkt härrörande från nyandlighetens tidiga profeter som diskuteras här. Det är dessutom ett mycket nytt påfund som går helt i linje med Illuminatis mörka strävanden. Hela poängen med Lucifer är ju att han framstår som en ljusets ängel men inte är det.

Du har uppenbarligen samma tro som Illuminate/frimurana så då borde du också gilla deras agenda?

/M

Posted on: 2009/6/15 22:59
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Teosofiska Samfundet & Illuminati
#12


Quote:

abbadon skrev:
Vart har du haft för dig att lucifer skulle va satan?


Jag tycker snarare bevisbördan ligger på dig! Du säger varför Satan och Lucifer inte är samma person men du säger inte vad namnet Lucifer kommer ifrån i så fall?

Även om det skulle vara så att Lucifer var en lokal kult/annan religion så är det fullt möjligt att judar/kristna skulle identifiera denne gud med Satan eftersom alla andra gudar än Yahweh var avgudar och därför från det onda. Baal-se-bul var en kananeisk gudom som i svensk folkmun har blivit bellsebub=satan. Det mest uppenbara är Jah-bul-on där tre orientaliska gudar möts i ett ord. Yah, Baal och On (Osiris, Egypten) Därifrån har vi ordet Djävulen (b och v ligger nära varandra i semitiska språk. Abraham kan också benämnas Avraham tex.)
Djävulen kallas också Apollon i Uppenbarelseboken. Där har man alltså identifierat honom med en grekisk gud.

Sen har vi ju flera ord som inte finns i Bibeln men som ändå betecknar djävulen som Fan och Hin håle tex

Andra biblisk termer är Ormen, Draken, Anklagaren, Odjuret m.m.

Jag tycker mig märka en trend bland nyandliga rörelser att frikoppla Lucifer från Satan, för att på så sätt legitimera sin gud gentemot satanismen, trots att deras föregångare, blavatsky, baily mfl hade kopplingen klar för sig. Framförallt märks det bland dem som närmar sig gnosticismen som var antikens motsvarighet till dagen new age. Man ser då Lucifer som den gode esoteriske guden och Yahweh som den onde skaparguden. (det sinnliga/andliga är gott, det materiella/fysiska är ont.) Man vänder helt på de judeokristna principerna. Som jag ser det är det bara ännu en dimridå på samma gamla dyrkan av ormen. Märk väl att ormen inom väldigt många religioner ses som helig, kundalini tex, men i judeokristen tro är ormen ondska.


/M

Posted on: 2009/6/14 1:23
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Svenska national dagen
#13


Quote:

abbadon skrev:


Inget fel med det? hade hellre haft karl den 12 dock eller någon annan dag som va viktig för folket.


LoL! Viktigt för folket?? Karl den 12???

"Hej! Jag heter karl XII och har ärvt ett svenskt storrike. Jag är en purfärsk stridspit med storhetsvanssinne, så jag kuskar runt i ryssland och östeuropa tills nationen är bankrutt och Sverige förlorat hela sitt östersjö-välde. Fast jag importerade förvisso koldolmen till Sverige. (Jag levde lyxliv i Turkiet i 6 år emedan Sverige brakade samman) Det är värt att fira! Tur att någon av mina soldater hade vett att skjuta en knapp i huvudet på mig."

Gustav Wasa enade åtminstone Sverige, vad det nu har för betydelse. En nation är i slutändan bara ett avgränsat område med gemensam lag och styre...

/M

Posted on: 2009/6/8 14:11
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Bilderberg 2009 - 14 till 17 maj?
#14Posted on: 2009/6/6 2:03
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Ny Zeitgeist film
#15


Quote:

pingubenji skrev:

Det har du rätt i, vi sätter ett automatskydd mot vår egen idioti och självförstörelsedrift. Vi sätter in ett system som begränsar antalet handlingar som utrotar oss själva till en nivå som gör att vi inte dör ut. Men vi förbjuder ingenting, vi balanserar bara mängden idioti till en nivå som vi kan överleva. (Om detta är bra vet jag inte, bäst för jordklotet är ju att vi människor dör

Det är därför jag varit väldigt noggrann med att påpeka att det skulle vara ett "experimentellt samhälle" inledningsvis där man fick vara väldigt försiktig med vad man lärde sina barn.

Så jag håller med, skrev det i tidigare inlägg:
"Det är svårt att ändra våra flera miljoner år gamla djuriska instinkter."

Jag ser bara inte hur det skulle utnyttjas. För i det ögonblicket som vi har fabriker som automatiskt kan bygga andra fabriker utan att vi människor investerar mer arbete. I det ögonblicket sjunker värdet av alla producerade varor till 0. Ser det på samma sätt som dagens filmer som fildelas över internet. Den dagen som man kan ladda ner en ritning på en produkt och skriva ut den i sin egna 3D skrivare så sjunker även produkter i värde såsom filmer har gjort.

Kvar blir bara miljömedvetandet som redan nu fått en prislapp i form av koldioxidutsläpp med mera. Eliten har då en mycket lite möjlighet att kontrollera våran konsumtion och makten förflyttas automatiskt till varje person i samhället som får en prislapp på den miljöpåverkan man utövar på jorden.

Då är det bara fördelningen av råvara kvar. Och detta knyter man enkelt ihop med en teknisk failsafe-funktion (såsom den presenteras av zeitgeist movement) så att vi inte utarmar jorden genom att extrahera för mycket råvaror på en gång.

De råvaror som däremot extraheras av maskinerna fördelas jämnt över befolkningen. Och eftersom systemet som fördelar skulle vara helt öppet skulle ingen kunna fuska till sig mer råvaror än sin del.


Kan någon komma med en beskrivning som gör att en elit får makt över systemet? All programvara är open source så de kan inte påverka utdelningen av resurs-tokens. Matas beslutssystemet med fel data blir alla människor likvärdigt påverkade av resursåtstramning eller motsatsen. Skillnaden blir då att exempelvis en beställd bil tar längre/kortare tid att få ut från fabriken. Eftersom det inte är några vetenskapsmän som beslutar med sina maktbehov så finns det ingen elit som bestämmer.


det finns mycket som är värt .att bemöta i det du säger som jag inte ska göra via min m600 som jag använder nu så jag får lov att återkomma. vill dock säga detta. sätt två personer tillsammans och en blir ledare. sätt 3 tillsammans och du har en maktkamp. open source eller herrelösa fabriker. jag skulle gärna vara anarkist om jag trodde det var möjligt. men människor som vill ha eller tilldelas makt kommer alltid hitta sätt att utöva den. man kan inte organisera bort människans inre drivkrafter och tillkortakommande. ett gäng robotar löser inte det. förändringen som ska till är så omfattande och kan bara ske i en människas själ med guds hjälp. skulle det ske hos alla människor behövs inte venusprojektet struktur eller teknologi.

Posted on: 2009/6/4 14:13
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Ny Zeitgeist film
#16


Det finns en hel rad med om och men krlng den föreslagna teknokratin. Ett väldigt stort problem är vetenskapens natur. Till dags dato finns det inte en enda uppfinning, vetenskapliga upptäckter, mediciner, tekniska lösningar som inte hur goda intentionerna varit för med sig något negativt eller destruktivt. Det gör att det måste finnas en enorm kontrollmekanism som korrigear det destruktiva. En sån organisatlon måste bestå av helt neutrala objektiva oegoistiska kärleksFulla frigjorda människor fria från egna agendor polltiska tillhörigheter maktanspråk klan eller grupplojaliteter m.m
Sådana människor finns inte, har aldrig funnits och kommer sannolikt aldrig finnas. Tyvärr... Därför är ett projekt som venus dömt att misslyckas innan det ens början. Det är helt enkelt inte verklighetsförankrat. Som tidigare debattörer påpekat finns det en risk att det blir en gigantisk diktatorisk tragedi likt kommunismen och stora religiösa institutioner.

Posted on: 2009/6/4 11:38
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Ny Zeitgeist film
#17


Problemet med Zeitgeistreligionen är att den inte tar människans natur i beaktan, framför allt den fria viljan. Det andra är egot., kreativiteten självbevarelsedrift mm. Gjorde man en liten isolerad stat där alla valt att bli delaktiga så kanske det skulle funka i några veckor. Sen skulle grupp-psykologln ta kol på alla anstser till altruism.

Posted on: 2009/6/4 11:12
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Bahai troende
#18


Jag hittade en israelisk dokumentär. Lite halvtaffligt gjord men den en del intressanta fakta kom fram.


-Bahai området döljer en gigantisk bunker som möjligtvis innehåller commandocenter. Utomstående får normalt inte komma dit. Journalisterna får till slut komma in och se delar av det.

-Vet inte om jag fattade fel men Israeler är inte välkomna som medlemmar. Bara utvalda får vara med och det krävs intervjuer för att få bli medlem.

- De är hemlighetsfulla och varje medlem har ID-kort/nummer.

. Vapeninspektören David Kelly som "begick självmord" förra året var Bahai och Bahai mörkar allt kring det hela.

- Kritik och kontroverser är tydligen ett ickeområde. Det tigs helt enkelt ihjäl.

-Eftersom de själva är förbjudna att bära vapen har de en utomstående inhyrd säkerhetsstyrka. Hur hycklande är det?


/M

Posted on: 2009/5/31 19:14
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Bahai troende
#19


Rättelse: Deras huvudtempel är i Haifa, inte Jerusalem.

Posted on: 2009/5/30 19:15
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Bahai troende
#20


Bahai är en synkretistisk religion, dvs den blandar många religioner och säger sig vara öppen mot alla. Startades för drygt hundra år sedan. Deras guru hette Bahaullah (Iran) och de anser att han är den siste och ultimata kristus. De blandar Kristendom, judendom, hinduism, gnostisism islam m.m. De har sitt huvudsäte i Jerusalem.

De anses vara en del av Illuminati. http://www.conspiracyarchive.com/Blog/?p=343

Har dock ingen egen erfarenhet utöver religiösa diskussioner med några bahaiare. De pratade mest om kärlek så det var väl bra i sig

/M

Posted on: 2009/5/30 19:10
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Intressant stadsvapen
#21


Quote:

Dan skrev:
Intressant angående Arboga, Sveriges första huvudstad. Orginalvapnet:Har också örnen som symbol...


Det är ingen örn, det är fågel Fenix. Se gärna http://video.google.com/videoplay?docid=4746728395965847122

Posted on: 2009/5/26 22:40
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: frimurar symbolik/arkitektur
#22


För er som bor i Sthlm kan ni kolla in Finska skolan på fridhemsplan. Den är helt byggd utifrån frimuraridéer. Tex pryds entre trappan av två obelisker och Aulan är dekorerad med div grekisk mytologiska motiv. Adolf Fredrik är en annan skola som pryds av frimurarsymboler. Dessutom ligger den granne med tempelriddarorden.

Posted on: 2009/5/26 22:33
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


TV-serie för ödleälskare
#23


Alla ni som tror på the reptile agenda kan få erat lysmäte nu. Kultserien V börjar sändas på 6:an den 3:dje juni. Jag gissar att det var den som fick David Icke att leta efter ödlor överallt.
Han satt väl och tände på när han råkade se ett avsnitt... Sen dess har han väl svävat i en i en paranoid hashpsykos och dillat om ödle-blodlinjer och att allt är en illusion...
hur som helst så ser vi fram emot nypremiären. V är underhållande. Kommer visst en ny film och ev ny tv-serie också så småningom. Inte bara på vaken man gillar ödlor alltså.

/M

Posted on: 2009/5/26 22:15
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top 


Re: Louis Farrakhan om satanistiska judar och media (video)
#24


Quote:

Don_juan skrev:
http://www.worldstarhiphop.com/videos ... hp?v=wshhfdN1Dqg2iiqCv00z

Ge oss fler såna ledare tack, svarta som vita!


Tycker du?? Jag tycker mest han var läskig... Lite substans i det han sa. Det var mest hatpropaganda.

Ordensväsendet har funnits i Islam sedan urminnes tider. De medeltida assasinerna hade tex gradsystem och ritualer som starkt påminner om frimureriet. Troligen påverkades de av tempelriddaran alternativt tvärtom. Det var ett tag sen jag läste om det så jag minns inte helt. Därtill gick kabbalajudar medvetet in i Islam under senmedeltiden. De hade en filosofi om att påskynda messias ankomst genom att utöka ondskan i världen genom att göra precis tvärtom vad Torah föreskrev. De smygkonverterade helt enkelt till vad de ansåg vara onda religioner för attsedan driva dem till sin spets. med tanke på allt elände Islam har orsakat under nyare tidevarv så verkar de ha lyckats... Kabbalan inspirerade frimurarna och frimurarna finns i alla religioner nu för tiden.

Däremot så tror jag man misstar sig ifall man gör likhetstecken mellan kabbala och zionism. Faktum är att att zionister antagligen får skit för mycket av det som kabbalister/frimurare gör idag. Zionismen är/var en nationalistisk rörelse som arbetade för att ge judarna ett folkhem(som ursprungligen inte ens nödvändigtvis var i Israel/Palestina). Egentligen inget kriminellt i det. Kabalajudar som Rothchilds har dock kommit väldigt långt från en normal judisk nationell och religiös identitet.

Någon postade den denna utmärkta film nyligen.
http://video.google.com/videoplay?docid=4746728395965847122
Det tål att postas igen. Mot slutet framgår att för Illuminati är judarna ett problem och att Illuminatis framtida världshärskare Matreya/Messias kommer vara muslim och identifieras som Ihman Mahdi av muslimerna. Kolla in Share Internationals hemsida. Ledaren av Share international är fetinvolverad i den internationella esoteriska ockulta konspirationen och share international är en officiell FN-partner. Hans kandidat till posten som Matreiya är sufier, dvs esoterisk muslim.

Man ska nog akta sig för att slå sig för bröstet när det gäller ens egen religion. Ondskan är närvarande i alla mänskliga institutioner, vare sig det är kristendom judendom, islam eller andra religioner eller ismer. Likafullt begår man ett misstag om man snöar in på en grupp som syndabock.

Posted on: 2009/5/19 23:21
"The age of communication means that everyone speaks at the same time" - Justin Sullivan, New Model Army
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 7 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
22 user(s) are online (22 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 22

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS