vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (JohnC)

BottomBottomRe: Bank of America has more power then you (Blagojevich Impeachment Explained)
#1


Bank of America och Bank of England (centralbanken i Uk) ägs och startades av Rotchild klanen.

Posted on: 2009/2/6 15:28
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alex Jones intervjuvar Peter Joseph
#2


Quote:

c0mputerr0r skrev:

Att diskutera Alex Jones kan man göra i andra trådar för tillfället.


Det enda jag insett efter många års forskande är att det inte finns nån orsak att diskutera Alex alls! hehe

Posted on: 2008/11/27 5:15
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Nån historianörd här?
#3


Quote:

GordonShumway skrev:
Jag har en vän som jag försöker övertyga om NWO men han är historianörd och får sura uppstötningar


Sluta försöka övertyga, du stärker dem bara i deras egna felaktiga uppfattning. Dom ser dig som en idiot, och din teori blir därmed ochså idiotisk.

Konsten är att kunna skratta åt skiten, då kan man aldrig förlora, eftersom man vet att det spelar ingen roll om man är ensammen på planeten som förstår detta, man vet ju att det inte är sant. det som "folk" tror på.

"Folk" kommer fatta detta ens när det redan är försent.

90% eller mer kommer aldrig fatta, men kan resten förstå, så är slaget vunnet, och detta är vad jag tror på, satsa att uppväcka de redan uppväckta, dom kommer att ta till sig din information.

De döda kan aldrig vakna, ja ingen kan vakna, eftersom man inte kan vakna till enbart viss typ av information, man måste väcka sitt medvetande, när man gjort det, kommer man inse att man alltid varit mer medveten än "folk"

Därför är begreppet "vaken" missvisande!

Medveten träffar bättre eftersom det inte har något med sovande att göra. Bara brist på förståelseförmåga, mao idiot, eller brist på idioti, eller ignorans dvs kunskap och medvetenhet!

Om man tror hela världen sover, jag då är det ju självklart att alla kan vakna. Tyvärr är inte detta fallet.

Medvetenhet har inget med sovande att göra, och ingen skall tro att alla kan bli medvetna ansvartagande individer!

Ännu mer tragiskt, många som kan "vakna" (bli mer medvetna)vill inte vakna, (bli helt medveten) av personliga egoistiska skäl, de skulle tappa för mycket av sin världsbild, och därmed få börja om igen på noll, och de vill de inte, de försvarar istället sin felaktiga bild.

Om man hjälper folk som VILL, att bli mer medvetna, kommer det bli det varken de vill det eller inte, eftersom man inte kan "unhear" nånting man har hört! Detta är dock ett oerhört jobb för dem, och de flesta av dem, jag personligen tror ca 97% av "folk" inte KAN detta, och kämpandet (indoktrinerandet, informerandet)är i onödan.

Glöm att väcka "folk" berätta för dem som är intresserade istället, annars kämpar du i sten.

I historien verkar 3% vara aktiva medvetna, som gör något positivt, de andra gömmer sig under mattan, det finns ingen orsak att tro att nåt skulle vara annorlunda idag, och absolut inte för att man hoppas, istället för INSE att så inte är fallet.

Detta är ochså det som förklarar varför medlemsantalet i tex vaken inte är högre.

Många är kallade, få är utvalda

Posted on: 2008/11/27 4:57
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#4


Quote:

bennybear skrev:
Mycket av det du säger är sant, MEN du drar alla över en kam i detta fallet.

Eliten i de flesta folkgrupperna på jorden är insyltade i konspirationen och då speciellt de s.k. Aschkenazijjudarna, MEN det betyder som sagt inte att Alla khazarättlingar är inblandade i denna konspiration emot mänskligheten.Jag har aldrig sagt att alla Khazarättlingar är medverkande i nåt dåligt, jag ville visa TEBE lite märkliga förhållanden i världen.

Skulle dock sätta femtio spänn på att 90% av de som gör upp NWO är Khazarer, men det är min personliga uppfattning som jag inte underbygger som ett bevis eller liknande, jag försöker föra ett logiskt resonemang, inte ett länkslagsmål, som Tebe vill ha.

Bevis bevis, vi kan ju diskutera Thirteenth Tribe i såna fall.

Han som skrev den var ju Khazar själv.

Arthur C Koestler

Annars finns det ju massor av bevis, jag vet inte varför man skall diskutera bevis när man inte kommit upp ur lådan och ens kan föra ett logiskt resonemang. Denna kritik riktar sig till främst Tebe inte till dig Bennybear!

Vi kan ju börja att diskutera logik, så kan vi gräva ner oss i massvis med bevis sedan, men funkar inte logik, kommer inga bevis att funka heller.

Är man totalt newbie i detta, och fångad i en förvrängd världsbild har man mycket att knäcka på personlig basis.

Jag personligen tar inte på mig nåt ansvar att bevisa ett skit för nån, den som söker han finner säger jag.

Fråga så svarar jag, men kräva bevis är löjligt, jag har gett bevis redan.

Tebe du som säger så mycket om bevis, rentvå Alex Fru du då?

Att Alex gagnar eliten är min personliga uppfattning, jag behöver inte lämna mer bevis än mitt logiska resonemang om jag inte vill.

Vi har diskuterat detta förr.

Och försök inte utmåla Khazarerna som en folkgrupp, eftersom det då verkar som om du vill skydda dem.

Då blir du ProKhazar själv, vilket kanske passar i sammanhanget, bara så vi vet på vilken sida vi står liksom.

Jag vet att det inte är lätt att smälta att det skulle vara så här enkelt, men den snåriga uppfattningen att Illuminati är så hemligt att ingen vet vilka det är, det köper inte jag i vart fall.

Vi vet redan vilken som skapade Illuminati, det var Rotschild, det räcker med det.

Då har vi att göra ordentlight tills vi har smält detta.

Dock ingen garanti att alla gör det, men det känns patetiskt att dryfta denna information som om den vore häpnadsväckande, den är elementär skulle jag vilja säga.

En del vill tro att frimurarna är en samling wannabies som är hopsamlade från när och fjärran.

Experterna vet att alla top level frimurare är blodslinjefrimurare.

Vilka blodslinjer tror du då Tebe?

Jag sätter en isglass på att man hittar Khazarblodslinjer i dem allihop, eftersom dom är släkt med varandra hela jävla bunten.
Men det är klart, att man knäckt hela konspirationen det kanske är svårt att ta här på vaken, men läser man på hittar man sanningen.

Kanske du skulle sluta gräva i patriot tjafset TEBE, och ta reda på bakomliggande faktorer, annars kan du aldrig inse hur enkelt det är, mitt i virrvaret av organisationer, och hemliga brödrarskap.

Posted on: 2008/11/18 23:30
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#5


Quote:

TeBe skrev:

Tror du att man kan vara jude och samtidigt vara emot sionism?


Du verkar inte fattta, dom är inte Judar, hehe jobbigt det här va?

Svaret på din Fråga Jordan Maxwell och Michael Tsarion!

Posted on: 2008/11/18 23:15

Edited by JohnC on 2008/11/18 23:36:44
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#6


Quote:

jin83 skrev:
Alan nämnde senast att man måste ställa eliten inför rätta som man gjorde med nazisterna. Direktsänding världen över, med mera, få bort eliten en gång för alla och sedan gå ingen alla deras brott. Men för att komma dit så måste ju fler förstå och folk inom eliten eller deras närmaste medarbetare vända sig emot dem.


ordet nazist stammar från ordet Ashkenazi, som betyder Khazar

Att åtala nazisterna var som att åtala mördarens son istället för möraren själv. Dom som vann kriget var ju dem som skapade nazisterna, bla andra George Bush Farfar. Som är Khazar och släkt med bland andra engelska Kungahuset och Drottningen av england.

Föresten George Bush fru är ju Aleister Crowlers dotter. hehe

Men men vinnarna skriver histoirien, och vinsten vart FN och en Israelisk Stat. Plus ett Kallt Krig.

Posted on: 2008/11/18 4:41

Edited by JohnC on 2008/11/18 5:07:53
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ladda upp filer på vaken.se
#7


Quote:

void skrev:
Jag hade infokrigaren.se ett tag där vi började lägga lite filer för att vi inte ska använda vaken.se som filserver. Dock blev den nedstängd av one.se ett par gånger.Kanske en privat filserver? i Japan eller nåt? Eller Thailand eller annat land, kanske man kan kolla vart flasback flyttade och flytta hela vaken.se dit ochså, så det blir lugnt i stugan för gott.

Jag tycker det är FÖR fegt att vika sig för en internetoperatör. skulle avstängning ske skulle PR värdet vara större än förlusten av operatören.

Posted on: 2008/11/18 4:02
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ladda upp filer på vaken.se
#8


Quote:

void skrev:

JohnC: Vi kan göra en torrent till TPB av din fil och seeda tillsammans, eller maila den till info@vaken.se så lägger jag den någonstans.


Ja du ser vad enkelt det blir, jag skulle kunna göra mycket, men det känns inte som om man satsar tiden rätt om man sitter och rattar och fnular för mycket.

Yttrandefriheten har sitt pris, fast priset är satt för lågt här, man kan ju registrera vaken se, på nån banarepublik eller nåt, för att ordna det, men det är ju inget viktigt som det verkar på micro, han ser ingen potential, och offrar sig inte heller. hade jag bestämt hade vi gjort det för länge sedan, hade vi blivit avstängda hade vi skaffat annat konto, det borde finnas i nåt land, tex flashback har ju haft samma problem.

Makten kommer ända in i styrelserummet på vaken.se som fogar sig så fort som satan.

Jag gillar inte att foga mig. Så jag lägger ner. Har inte tid med datorer dygnet runt nuförtiden heller.

Mitt liv är en spillra än så länge, men jobbar mig sakta framåt i vart fall.

Posted on: 2008/11/18 3:56
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#9


Quote:

TeBe skrev:
JohnC är bra på att beskriva sin inställning/uppfattning om vissa personer men om man ska ta han på allvar så bör han åtminstone ha nåt som styrker VARFÖR han tycker som han gör..!?
Jävligt lätt att bara rapa fram en inställning utan nåt som helst konkreta faktan som man grundar sin inställning på..

Men det kanske fungerar för att skapa osäkerhet hos andra om framgångsrika personer inom 911-truth-patriot-rörelsen.. För att sedan skylla alla problem på en folkgrupp som Khazarerna verkar ju gå jävligt bra!


Känns som om vi gjort det ett antal ggr nu, speciellt med dig TEBE! Du kommer inte erkänna att karln Alex är zionist även om han själv kommer ur garderoben, du vill behålla dina idoler!

Illuminati=Khazar

Frimurare=Khazar

Nwo=Khazar

Klanen Rotschild=Khazar (äger 70% av jordens samlade tillgångar)

Klanen Rotschild skapade Illuminati, och infiltrerade frimurarna för många hundra år sedan.

Hitler var son till en Rotschild=Khazar

Alex Jones -->Gift Med Khazar och har Khaziriska barn=Pro Khazar

Andra kända Khazarer, tex Josef Stalin, vars dotter gifte sig med inte mindre än Boris Jeltsin

Michael Gorbatjev ochså Khazar, och var den som fällde muren och den Sovjetiska ekonomin.
(Khazarerna har alltid varit fiender till Ryssland, sedan dom mördade Tsarens familj tilsammans med Tsaren själv)


*Khazar=Zionist=Falskt Judiskt eftersom dom inte är Judar, enbart ZIONISTER, vilket inte är samma som att vara Judisk, eftersom Judarna delar Genetik, Khazarerna enbart "omvände sig" och är inte genetiskt besläktade med Judarna. Därför gick det bra att offra riktiga Judar i andra världskriget.

Rotschilds skapade staten Israel och betalade kalaset, dom har sin familjegrav i Israel, som har Rotchilds familjevapen på sin flagga. Hexagrammet, Rotchild hade ett rött, Staten Israel ett blått (frimureri någon? jag menar rött och blått, ärkefrimurerifärger)

För örvrigt kallas Israel Staten Israel som enda land på jorden, och detta därför att landet är en delstat till Usa, och detta är orsaken till att så stor del av företaget Usa's* militärbudget går till Israel. Usas militärbudget är exakt lika stor som företagsskatten. Tänk på det när ni köper varor eller tjänster i Usa!

*Man skall inte förväxla Amerika, med Usa

Amerika=ett land
Usa=Ett företag

Israels styrs idag av Khazarer. Dvs Georgier. Dvs Zionister, dvs Falskjudar, dvs Illuminati, eller frimurare Det är därför Göran Person kramar Israel, och Holocaust. Bara därför de har stor makt i världen och över Tebe, som kryper under mattan.

Och just det, "Truth movement" är nedlusat med Khazarer.

*Nedlusat=Infiltrerat

OBS! inga Google länkar! OBS!

Resonemanget kan inte heller förnekas genom att presentera Google länkar eller Youtube länkar eller andra länkar!

Använd din egen hjärna Tebe och kom med ett resonemang som håller vatten, för en gångs skull.

Alla som vet vilka Khazarerna är garvar åt 9/11 truthmovement och pro Khazarer som du själv, likaså Alex Jones.

Går det att söndra i 9/11 Truth movement genom att säga att alex jones är en pro zionist, ja då önskar jag er lycka till mer ert pseudo uppvaknande, ni kan ju alltid gapa på som alex, eftersom han har upropat sig till er FADER.

LOL Over and out!

Läs the Thirtent Tribe Med Arthur C Koestler, själv var han Khazar och borde veta vad han talade om, han var dock inte zionist, utan gick ut med sanningen, men han är väl disinfoagent, fast han skrev boken när alex måste ha gått i blöjorna?

He he

Föresten vad är 911-truth-patriot-rörelsen Har du hittat på detta själv eller menar du på allvar att du sitter och stödjer patriotrörelser i Usa fast du är Svensk? Kanske du skall bli citizen i Usa (citizen=corporate slave) iställer för att vara citizen i Sverige?

Slav är du enbart för att du inte har fattat att du är det, du kan förneka ditt slaveri hur mycket som helst, du blir inte fri föränn du erkänner dig vara förslavad.

När du erkännt dig förslavad kanske du undrar vem som förslavade dig, letar du kommer du se att Khazarerna var dem som förslavade dig!

Då kommer du inte vara förbannad på mig längre LOL


Khazarerna härstammar från Sumer, som härstammar från Atlantis. Som härstammar från nån planet i Dracos stjärnsystem.

Härom tvistar de lärde. Men inte 9/11 movement som tvistar om betong.Posted on: 2008/11/18 3:32

Edited by JohnC on 2008/11/18 3:48:04
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:06:21
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:11:10
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:12:06
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:17:38
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:19:25
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:20:32
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:25:39
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:26:56
Edited by JohnC on 2008/11/18 4:34:13
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#10


Bäst var ändå när han hävdade araberna ägde Hollywood. Alla vet att falskjudarna khazarerna äger hollywood.

Posted on: 2008/11/16 23:46
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ladda upp filer på vaken.se
#11


Quote:

Filipino-Monkey skrev:
JohnC använd scribd.com om du ska ladda upp pdfer etc. DEt är typ ett youtube för text.

orkar inte jongla runt, vill inte micro så skiter jag i det! kontrollen skall vara total, och inte ens han orkar med den tydligen!

Posted on: 2008/11/16 22:40
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ny logo till vaken.se
#12


Quote:

micro skrev:
Kan ni hålla er till ämnet lite?


Jasså har det blivit krav nu, jag fick på skallen när jag krävde att man skall hålla sig till ämnet, alla var överens om att få flumma i trådarna! Antar att ingen vill hålla med Khazar-JohnC hehe

Posted on: 2008/11/16 22:32
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ny logo till vaken.se
#13


Quote:

Anonym skrev:
Quote:

JohnC skrev:
Quote:

sebben skrev:

Ozonlagret... jorden tappar sin integritet.Oxzonlagrets förstördes av atomvapenprov i atmosfären, inte av kylvätskor (Freoner) som är tyngre än luft, och aldig kan lyfta ens över marknivå!

Allt var en bluff!


Just det.

Förstörelsen kommer alltid via något.


Den största förstörelsen är dock att ingen fattar att det mesta är bluff!

Posted on: 2008/11/16 4:05
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Vakna medlemmar på utomjordiskt
#14


Quote:

Killawife skrev:
Låter som en bra ide, tycker jag. Vaken rimmar ju på naken


Ja många är nakna här! Rimmar ochså på kraken, hehe

Posted on: 2008/11/16 4:02
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Vakna medlemmar på utomjordiskt
#15


Quote:

Anonym skrev:
Quote:

Onslow skrev:
Jo, jag känner till den sajten. Det verkar vara en samlinsplats för new age-folk. Nyligen var de eld och lågor inför de stora förändringar som skulle komma efter att den gigantiska Ashtar-flottan skulle visa upp sig i all sin prakt. Hej & hå!!!


hehe... ja de med ljus, frid, kärlek... love... så programmerade, synd, verkligen.


Ashtar betyder ljuset, Samma med Astoria, ni vet biografen!

Posted on: 2008/11/16 4:01
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Time travel with proof
#16


Quote:

Filipino-Monkey skrev:
HAr du testat rödflugsvamp johnC ?

Japp. Jag skulle kunna kalla mig Psychonaut vid det här laget. Man suckar djupt av att diskutera detta dock eftersom de flesta läser om hur det fungerar och aldrig testar själva eftersom dom är rädda att bli galna på riktigt, om de skulle släppa Metro.

Soma används av eliten dock. I filmer kan man se amanita överallt!

Posted on: 2008/11/16 3:52
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ny logo till vaken.se
#17


Quote:

sebben skrev:

Ozonlagret... jorden tappar sin integritet.Oxzonlagrets förstördes av atomvapenprov i atmosfären, inte av kylvätskor (Freoner) som är tyngre än luft, och aldig kan lyfta ens över marknivå!

Allt var en bluff!

Posted on: 2008/11/15 3:07
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ny logo till vaken.se
#18


Quote:

Parsifal skrev:
Truth for peace - har ju använts förr. Den är bra tycker jag.
För övrigt anser jag att det finns en högsta sanning. Sedan kanske man aldrig når den utan bara sin egen tolkning av den. En sanning, en verklighet.
Sanningen skall göra er fria - sa en vis man en gång!


Helt rätt men av vissa accepteras bara sanning som kan mätas i att alla röstar för en viss profet, eller antalet länkar på internet.

Hur gör man då? Skippar begreppet helt, anser jag.

Sanning är och förblir subjektivt, vems sanning är högst?

Posted on: 2008/11/15 3:04
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#19


Quote:

TeBe skrev:
Besvara frågan istället för att komma med flummiga kommentarer!!

Visa mig bevis på dom saker ni påstår.. Om ni inte har några som helst konkreta bevis så kan ni sluta med era grundlösa påhopp!!


Att Battla på internet är som att delta i Handikapp OS.

När man vunnit är man fortfarande handikappad!

Posted on: 2008/11/15 3:02
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#20


Quote:

jin83 skrev:
Alan nämnde senast att man måste ställa eliten inför rätta som man gjorde med nazisterna. Direktsänding världen över, med mera, få bort eliten en gång för alla och sedan gå ingen alla deras brott. Men för att komma dit så måste ju fler förstå och folk inom eliten eller deras närmaste medarbetare vända sig emot dem.


Bra sagt! Jag lyssnade igenom minst 250 program med Alan, men orkar knappt höra talas om Gap-Khazar Alex idag!

Posted on: 2008/11/15 3:01
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#21


Quote:

jin83 skrev:
Ser inget större fel i Alex Jones, han har 'väckt' miljontals människor världen över och har ett framgångsrikt radioprogram med nyheter som täcker mer än de flesta täcker. Hans filmer är bra som info-material. Han agerar mer informationsspridare än någon slags ledare.

Om det nu skulle visa sig att han arbetar för eliten, vilket jag inte tror så känns deras/hans taktik i så fall väldigt konstig.


ingen har vaknat. Disinfo Alex skriker för högt! LOL

Posted on: 2008/11/15 2:59
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ladda upp filer på vaken.se
#22


Quote:

micro skrev:
Jag vill inte ha okontrollerade filer på vaken. Det är dock lätt att fixa utrymme på någon annan server som man kan använda för filer.

Void skulle göra det tidigare, men jag tror att det projektet stannade av.

'
fixa så man loggas in på den servern då? Hur många vet ens vad FTP är här? Jag orkar ens inte hålla på med det, inte för en sketen pdf.
Skiter alla i brallan av detta skäl? hehe

Posted on: 2008/11/15 2:57
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Ladda upp filer på vaken.se
#23


Quote:

c0mputerr0r skrev:
Håller med.
Men jag vet samtidigt de tekniska svårigheterna med detta, även om såklart funktionen är enkel att tillåta.
Kanske en tracker skulle vara något? Även om detta kanske inte redan finns implementerat.


Nej enkelt bara funktionen borde finnas i forumets programvara, bara vara inaktiverad just nu. Tracker för torrent? enklare med den jobbiga ftp vägen då, som jag ville slippa.

Som man kan ladda upp en bild idag, borde man kunna ladda upp en bok eller mindre ljudfil. Tex. en 300 Gb disk för ändamålet bara. Borde räcka i fem år minst.

Posted on: 2008/11/13 21:34
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top 


Re: Alan Watt på Alex Jones Show igår.
#24


Quote:

c0mputerr0r skrev:

Jag gick precis och drack ett glas vatten, men kommer aldrig någonsin kunna bevisa detta för den som kräver bevis på detta.


Ja och beviset har du druckit upp LOL

Posted on: 2008/11/13 21:32
Om man upprepade gånger postar osanningar, och inte rättar till dem, eg: ber om ursäkt till vederbörande, skall man bannas!
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 32 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
32 user(s) are online (32 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 32

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS