vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Dawn)

BottomBottomRe: Melatonin
#1


Jag tror inte melatonin är speciellt farligt ifall man använder det med sunt förnuft jag tror snarare att det är nyttigt. Men allting kan bli onyttigt t o m antioxidanter ifall det intas i stora mängder. Melatonin ska inte likställas med AAS och andra anabola steroidpreparat, det kan nog snarare klassas som en signalsubstans än en hormon. Det finns ju folk som har tryckt i sig extremt höga mängder steroider under flera år, deras hormon produktion har inte upphört för det. Den återhämtar sig efter ett tag. Sen är det klart att de fått skadliga och tråkiga biverkningar som bitchtits, skallighet och för tidig död men det är en helt annan sak. Jag tror att det kan vara nyttigt ifall det används i små doser och under kortare perioder inte året runt.

Posted on: 2010/11/2 14:49
"Monsieur Langdon, I am Agent Neveu from the Cryptology Department."
 Top 


Re: Melatonin
#2


Ja jag har haft väldigt goda resultat och jag jobbar också skift i perioder. Verkar betydligt nyttigare än att trycka i sig benso och sömnmedel. En annan grej som jag hört, är att melatonin kallas för de klärvoajantas drog, sägs vara kopplat till tredje ögat, tydligen ska det kunna öka visionerna i samband med dmt och andra medvetande höjande drogers intag. Ens förmåga till att visualisera ska öka med tillskott av melatonin. En aning flummigt men verkar ändå logiskt på något sätt? Har tyvärr inte så många källor mer än hörsägen och en del obskyra amerikanska forum. Någon som känner till kopplingen till klärvoajanta?

Posted on: 2010/11/1 20:30
 Top 


Melatonin
#3


Är det någon som vet varför melatonin som går att köpa utomlands i vanliga hälsokost affärer är förbjudet i Sverige? I resten av Europa är det receptfritt medan det i Sverige knappt går att få utskrivet av en läkare. Melatonin är förutom en kraftig antioxidant som kroppen tillverkar själv i tallkottkörteln ett hormon som styr sömn och dygnsrytmen. Det används ofta mot jet lag utomlands, jag upplever det som jag får starkare drömmar och känner mig mer utvilad dagen efter. Någon som har liknande erfarenhet?

Posted on: 2010/11/1 14:26
 Top 


Intressant klipp där David Wilcock intervjuar Graham Hancock
#4Posted on: 2010/8/8 17:13
 Top 


Re: "Än är Polen ej förlorat"
#5


Intressant, tack!

Posted on: 2010/8/1 17:59
 Top 


Ensam galning!?
#6


Så var det dags igen, en person löper amok med ett vapen i en skola och dödar flera av skolans elever i Tyskland. Att detta är helt sjukt är de flesta nog ense om, men frågan är ifall media har rätten eller borde så tvärsäkert fastslå motiven på ett fåtal minuter.

Jag säger inte att detta fall eller det som nyss hände i Finland och liknande fall är en produkt av "mind control" eller beställningsjobb. Det känns som massmedia blåser upp det direkt till en "ensam galning", så var fallet i O. Palme, A. Lindh, och mordet på Martin Luther King mfl. Det är ett utmärkt sätt att skapa en process av: "problem, reaction and sulotion" för att driva igenom politiska direktiv på bekostnad av individens frihet. De journalister som vågar gräva avfärdas direkt som konspirations teoretiker.

Kan dessa Vansinnesdåden vara ett sätt att skapa opinion mot att allmänheten ska få äga vapen? Är det så att makthavarna bakom kulisserna börjar bli nervösa över att så många skjutvapen finns i samhället när världen nu går in i en turbulent fas och individens frihet kommer begränsas till förmån för staten?

Posted on: 2009/3/13 15:10
 Top 


Re: Antidepprisiva läkemedel
#7


Håller med samtliga skribenter. Men just det att det är något grundläggande fel på samhället som vi lever i. Det är ett illa förklätt fascistiska samhälle som vi lever i, där vi hetsas till konsumera oss till döds. Skola och media har ständigt inpräntat oss att Sverige är ett lyckorike jämfört med resten av världen. Vatten, mat och läkemedel bär på giftiga substanser, den dolda agendan är att kuva och kontrollera oss snarare än att hjälpa oss.

Posted on: 2009/1/18 23:29
 Top 


Antidepprisiva läkemedel
#8


Väldigt många äter antidepprisivt i sverige. Kan det verkligen vara meningen att vi ska trycka i oss tabletter? Är detta ännu ett sätt för att förgifta oss och göra oss till lydiga zombier? Är det någon som har en teori om detta

Posted on: 2009/1/18 21:22
 Top 


Re: Vi blåste slavar, commoners, profane....när jag "Vaknar" inser jag detta dagligen
#9


Sååå bra uttryckt Lorax. I salute you!! "The Revolution will not be Computerised"

Posted on: 2009/1/7 13:18
 Top 


Re: -Farfar, vad gjorde du...
#10


De flesta människor vill inte veta att vi redan nu lever i ett mentalt koncentrations läger. De vill bara fortsätta i sina ekonomiska ekorrhjul och tv-knarka i fred. Även om du försiktigt tar upp ett ämne som inte följer "medias-mainstream" så blir du ofta betraktad som paranoid och negativ. "Ignorance is bliss"

Posted on: 2009/1/6 23:06
 Top 


Re: "Mänskligheten måste varnas"
#11


Bra idé, men för tillfället så ligger hon i koma. Troligen kommer hon att tystas på ett eller annat sätt när hon väl vaknar? Hon har faktiskt en "fanclub" på facebook så det borde gå att få kontakt med henne där.

Posted on: 2009/1/5 13:55
 Top 


Re: "Mänskligheten måste varnas"
#12


Ja hon vårdas på ett sjukhus i Frankrike nu. Det verkar som jag har blandat ihop hennes tidigare rymdfärder... Hur som helst så tycker jag det är märkligt, kolla denna artikel:http://www.whatdoesitmean.com/index1181.htm

Posted on: 2009/1/2 13:22
 Top 


"Mänskligheten måste varnas"
#13


Läste att den kvinnliga astronaten Claudie Haigneré tydligen hade fått värsta psykbrytet upp i rymden. Enligt den officiella versionen i korthet så hade hon försökt ta sitt liv, hennes besättnings kamrater hade fått bryta ner henne, nu ligger hon i koma? Men innan hon hamnade i koma så hade hon hunnit skickade ett kryptiskt meddelande hem till jorden:
"Mänskligheten måste varnas." Personligen så tycker jag den officiella versionen verkar skum och tämligen ologisk, att en topptränad astronaut skulle försöka begå självmord vid minsta motgång. Kanske har hon sett något som hon svurit att hålla tyst om, men hon har brutit mot protokollet och de andra i besättningen har försökt att hindra henne och tysta henne genom att söva ner henne?

Posted on: 2009/1/1 23:00
 Top 


Re: Det som ortopeder inte berättar för höftpatienter
#14


En kvalificerad gissning är att vi tillsätter stora mängder a-vitamin i mjölken vilken tros ha en urlakande effekt på kalcium, dessutom finns det en tendens att övermedicinera gamla som inte gör saken bättre. Flour i dricksvattnet är vi ju inte ensamma om att ha men däremot så har vi ju färre soltimmar i skandinavien. En del menar på att vi äter för mycket animaliskt protein som i kombination med mycket a-vitamin gör att kroppen tar upp ännu mindre kalcium? Kanske finns det en alternativ förklaring som den etablerade forskningen missat?

Posted on: 2008/12/29 13:45
 Top 


Re: Månen
#15Posted on: 2008/12/29 7:54
 Top 


Re: Konungens jultal
#16


Råkade också höra jultalet av en slump. Har för mig att hans tal arbetas fram av en grupp medlemarna i Serafimerorden..? SIGJUL

Posted on: 2008/12/25 21:48
 Top 


Re: Månen
#17


Personligen är det för mig ganska uppenbart att att hela historien om månen "smells fishy" på ett eller annat sätt, men det spelar ju ingen roll för det kan jag ju aldrig bevisa ändå.

Posted on: 2008/12/25 13:22
 Top 


Re: Månen
#18


”Konspirationsteorier är de intellektuellas motsvarighet till runda ord”. Och visst finns det något infantilt spännande – eller snarare pubertalt spännande – med just konspirationsteorier. Inte minst för att de ofta egentligen är omöjliga att motbevisa, eftersom det alltid finns någon redo att påstå att det vi hävdar vara fallet i själva verket är en del av konspirationen, att vi grundlurad famlar i rökridåerna. Men ifall du för ett ögonblick tror på den version tv och tidningarna ger den allmänna-opinionen så är det snarare du "grisen" som inte tänker längre än din näsa räcker. Desto mer vi verkligen undersöker saker, desto mer inser vi att de har ljugit för oss, vi börjar se lögner överallt. Vartenda institut har ljugit för oss och i synnerhet den "tredje makten".
Våra politiska debatter är ofta teatrar där den "mest trovärdiga" anses tala sanning, vissa politiska ledare är experter på detta, de konstgjorda tv-debatterna är bra exempel på detta. Sättet de levererar en mening på, hur de stoppar mitt i en mening för att ge emfas, för sedan titta ner för att ge intrycket av uppriktig (men tyvärr fejkad) känslosamhet. Det är ett exempel på en falsk dikotomi.
Den som låter trovärdig behöver inte tala sanning. Men vi ska inte utgå från att alla politiker ljuger, en del är ju faktiskt bra sådana, men som jag ser det så är de få. För övrigt så tror jag att det är sunt att vara skeptisk..

Posted on: 2008/12/25 13:12
 Top 


Re: God jul
#19


JA lägg av med cocktailattityder, tomma och meningslösa fraser som tillhör julgranstramset, trodde vi hade genomskådat skiten

Posted on: 2008/12/24 15:27
 Top 


Re: Månen
#20


Ja sex turer från 1969 -72, jag syftar på de bilder(-69) som bl a visar hur Neil Armstrong (eller om det var Buzz Aldrin) saluterar den Amerikanska flaggan, vad konstigt att den blåser i vinden eftersom det inte kan finnas någon blåst på månen..? Samtliga av astronauterna som gick på månen var frimurare. Predestinerat eller bara en märklig slump?

Posted on: 2008/12/23 21:59
 Top 


Månen
#21


Är det någon mer än jag som tycker att det är märkligt att vi aldrig får se några nya bilder från månen? De bilder som togs i slutet av 60-talet cirkulerar ju fortfarande, de flesta ser dessutom ut som de är tagna i en studio. Bush snackade för ett par år sedan om att det fanns vatten på månen och att Nasa skulle bygga en permanent bas där senast 2010, det har varit väldigt tyst om det sedan dess..

Posted on: 2008/12/23 20:29
 Top 


Re: Planta mot cancer?
#22


Ajdå! Öl som är såå gott!!

Posted on: 2008/12/16 14:55
 Top 


Re: ur robotarnas uppror av david icke
#23


Källa: David Icke, ...and the truth shall set you free, The illuminati Protocols s 185

Posted on: 2008/12/1 20:56
 Top 


Re: ur robotarnas uppror av david icke
#24


Kan det vara detta?

"We shall create and multiply freemasonic lodges in all countries of the world, absorb into them all who may become or who are prominent in public activity, for in these lodges we shall find our principal intelligence office and means of influence.
All these lodges we shall bringunder one central administration (the Illuminati), known to us alone and to all others absolutely unknown, which will be composed of our learned elders..
In these lodges we shall tie together all revolutionary and liberal elements.
Their composition will be made up of all strata of society. The most secret political plots will be known to us and will fall under our guiding hands on the very day of their conception.
Among the members of the lodges will be almost all the agenst of international and national police since their service is for us irresplaceable in the respect that the police is in a position not only to use its own particular measures with the insubordinate, but also to screen our activities and to provide pretexts for discontents.."

Posted on: 2008/12/1 20:51
"Monsieur Langdon, I am Agent Neveu from the Cryptology Department."
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
33 user(s) are online (33 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 33

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS