vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (KonstigTyp)

BottomBottomRe: Feminist rörelsen startades av CIA
#1


Många feminister kan också vara utsatta för monarch programming utan att veta om det.

http://nesara.insights2.org/Monarch.html

Anna Ardin visar tydliga symptomer på detta.


En av de bäst bevarade hemligheterna i historien är Monarch Mind-kontroll programmering som använder trauma-baserade tankekontroll. För att skapa människor som är helt kontrollerade av en "handler" utan att ens veta att de är kontrollerade.

Posted on: 2011/3/27 14:32
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#2


Men hållå pingubenji om du nu tycker att feminst ideologin är så bra, så borde du kanske ta och titta på vilka som skrev den ursprungliga artikeln. Enligt vad jag har förståt så är feminist ideologin djupt anti kristen för att dom anser att bibeln är förtryck mot kvinnor. Och att alla feminister egentligen borde övergå till hedendom. Dom tycker dessutom historien borde skrivas om på grund av allt förttryck mot kvinnor. Alltså med andra ord är feminist rörelsen så nära illuminati man kan komma

Posted on: 2011/3/26 16:16
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#3


Korrupta feminister som bara existerar i fantasin ? Då har du aldrig hört talas om Gloria Steinman som till och med har erkänt att hennes tidning feminist propgandan sponsrades av C.I.A

Posted on: 2011/3/26 12:09
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#4


bra skrivet TreeOfLiberty

Posted on: 2011/3/24 18:09
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#5


Vad som driver mig ? sanningen driver mig. Jag vill veta sanningen om detta.

Posted on: 2011/3/13 21:23
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#6


http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1085


Som Tankesmedjan Mänsklighet redan tidigare rapporterat om, så är en av kvinnorna bakom anmälan mot Julian Assange den kristna radikalfeministen och socialdemokraten Anna Ardin, politisk sekretare i socialdemokratiska Broderskapsrörelsen. Hon har också ett förflutet bland radikalfeministernas fäste på Uppsala Universitet.

Posted on: 2011/3/13 20:57
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#7


Att hon inte är feminist ? Enligt flera källor så har Anna Ardin varit med i feminist rörelsen sedan länge.

Posted on: 2011/3/13 20:53
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#8


Så du anser inte att detta är ett problem ? Julian Assange för kanske fängelse för något han inte har gjort på grund av en feminist som har anknytning till C.I.A. Är inte detta ett problem ? Skulle du själv vilja bli fälld för brottet överaskande sex ? Tycker du inte att detta behöver utredas ?

Posted on: 2011/3/13 20:33
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#9


Ja jag skulle gärna vilja höra feministernas egna åsikter om detta. Om C.I.A s anknytning till rörelsen. Men dom har totallt ignorerat mina frågor hittils. Kanske inte pengar alltid behövs dom kanske har blivit hjärntvättade av C.I.A mkultra eller nått liknande.

Posted on: 2011/3/13 18:28
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#10


Ja just det luftslottet som sprängdes :) Hur mycket feminism fanns det före 60 talet ? Svar feminsim fanns inte överhuvudtaget inte före C.I.A pumpade in sina miljoner i rörlesen.

Posted on: 2011/3/13 17:23
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#11


Ja skulle du själv vilja bli dömd för överraskande sex? Alla med sunt förnuft borde inse att något är jävligt fel med sverige idag. Och att svenska staten pumpar in miljoner kronor varje år har jag ingen som helst förståelse för.

Posted on: 2011/3/13 17:19
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#12


hanuman Jag håller inte med dig. Jag menar försök starta en framgångsrik rörelse utan pengar och se hur långt du kommer ? Faktum är att feminsit rörelsen hade överhuvudtaget inte funnits utan C.I.A pengar eller pengar från Rockefeller. Och varför tror du att Rockefeller skulle vilja ge pengar till en rörelse som inte gynnar dem ? Och den extrem feminism som vi ser idag tror du den är naturlig? Där man bränner ner kiosker bara för att man säljer porr tidningar. Eller får oskyldiga män dömda för våldtäckter dom inte har begått? Jag menar tycker anhängare av feminist rörelsen att detta är rätt ?

Posted on: 2011/3/13 17:00
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#13


Jo jag har sett denna intervju. Väldigt intressant

Posted on: 2011/3/12 17:14
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#14


Ja det krävs inte någon bra matematiker för att räkna ut vad resultatet av feminist rörelsen. Samma sak hände i antika grekland. Och resultatet blev döda byar och städer eftersom inga barn föddes. Feminst rörelsen borde helt enkelt förbjudas eftersom den gör så stor skada i samhället.

Posted on: 2011/3/12 17:13
 Top 


Feminist rörelsen startades av CIA
#15


Ja jag vill bara informera er alla här på vaken att den moderna feminist rörelsen startades av CIA. Och detta går att bevisa. så om ni har några som helst tvivel på att det jag säger inte är sant så kan jag sända iväg ett litet informations paket åt er. Det konstiga är att när man pratar med en feminsit och nämner CIA så blir det knäppt tyst. Och så undrar jag varör man som ung kvinna idag väljer att stöda en organisation som startades av ett gäng satanister? Ja det går att spåra feminist rörelsen ända tillbaka till Adam Weishaupt och Illuminati. Har ni några frågor ?

Posted on: 2011/3/12 1:55
 Top 


kommunism
#16


Jag har en liten fråga här :) Varför tror ni att eliten är emot kommunismen bara i vissa länder. Jag menar Kina är helt okej medans dom försöker motverka kuba på alla möjliga sätt. Jag läste även att Anna Ardin var och spökade på Kuba Varför är det så här ?

Posted on: 2011/3/4 17:11
 Top 


ipv4-adresserna slut?
#17


De två sista fria ipv4-blocken har nu tilldelats den asiatiska registratorn Apnic Internet Assigned Numbers Authority, IANA, delade i tisdags ut de två sista fria ipv4-adressblocken till den asiatiska internetregistratorn Apnic. Registratorn har ansökt om dessa två block då internetanvändarna i Asien på senare tid skjutit i höjden rejält.

Jag tror inte riktigt på det här. Det här påminner om Millenniebuggen.

Millenniebuggen orsakade stor uppståndelse och mycket bekymmer i slutet av 1990-talet när sekelskiftet närmade sig, och stora summor pengar (flera miljarder [2]) spenderades av företag, organisationer och myndigheter över hela världen för att åtgärda problemet och korrigera programmen. Problemet fick också en stor bevakning i massmedia, blev föremål för mycket spekulationer och fick många att frukta att vitala datorsystem och samhällsfunktioner skulle bryta samman vid nyåret år 2000. När sedan dessa farhågor inte besannades, uppfattades detta av många som att problemet egentligen inte hade existerat utan hade förstorats upp till orimliga proportioner i egensyfte av IT-branschen. Det har också gjort att Millenniebuggen i vissa sammanhang kommit att beteckna just den överdrivna oro som uppstod inför millennieskiftet 1999-2000.

Är det här kanske ett sätt för eliten att försöka få oss att gå över till ett mer censurerat internet? Vad tror ni ? Jag litar inte på mainstream media.

Posted on: 2011/2/8 23:44
 Top 


Re: Diskussion om SD
#18


Jag kan inte hålla mig borta från den här debatten. Enkelt Läs illuminatis 7 punkts program.

1 Avskaffande av alla befintliga regeringar
2 Avskaffande av allt privat ägande
3 Avskaffande av arvsrätten
4 Avskaffande av patriotismen
5 Avskaffande av all religion
6 Avskaffande av familjen
7 Skapandet av en världsregering

Varför tror ni att media gör allt för att försöka svart måla detta parti? Enelt för att SDs politik går emot den globala agendan New World Order.

De hemliga sällskap som styr samhället idag är emot all typ av nationalism. Dit hör Frimurarna Odd Fellows osv.

Posted on: 2010/10/8 23:20
 Top 


Re: Illuminati bloodlines
#19


Intressant video men jag litar mer på Fritz Springmeier :)

Posted on: 2010/6/17 23:45
 Top 


CIA och Chemtrails
#20


Jag har kommit fram till följande att så kallade chemtrails innehåller frystorkade virus vilket inte är farligt förrän de kommer in i dina lungor och att det är CIA och MI6 som ligger bakom det hela. Dessa virus är verkningslösa när det är väldigt varmt ute alltså mellan 20 till 30+ eller väldigt kallt 20 till 25-.

Har ni annars märkt att de flesta virus sjukdomar kommer på hösten eller våren när det inte är för varmt eller för kallt ute? Så jag skulle gissa att nästa virus kommer att komma i mars april maj nån gång.

Men då undrar jag är regerinen medveten om vad som pågor i våra luftrum? Det kan vara så att dom inte är medvetna om så är fallet varför är dom så ovilliga att göra efterforskningar? Är de kanske rädda för sanningen? Och vad sanningen skulle ha för konsekvenser om den kom ut? Eller är det elit frimurare som fungerar som gatekeepers? Vad tror ni?

Posted on: 2009/12/14 23:56
 Top 


Re: Kalla Fakta 1a november - 11/9
#21


Ni kan ju kolla själva på deras online lexikon http://www.ne.se/sok/illuminati?type=NE

Posted on: 2009/11/1 21:26
 Top 


Re: Kalla Fakta 1a november - 11/9
#22


Det var nog ett av dom värsta tv programmen jag har sett på länge. Jag menar dom försöker ju inte ens komma med vettigt motargument utan börjar kalla sanningsrörelsen för en galen sekt osv. Men å andra sidan vad kan man förvänta sig av bonniers. Kollade just i ett bonniers lexikon och ordet illuminati finns tydligen inte med där.

Posted on: 2009/11/1 21:23
 Top 


Re: Den största konspirationen!
#23


Det här är nog av det mest naiva jag någonsin läst här på vaken.se. Jag undrar hur har du fått för dig att dom skulle vilja göra gott? for gods sakes läs Albert Pike Morals And Dogma.

Posted on: 2009/10/26 20:02
 Top 


Re: Den största konspirationen!
#24


Bullshit!!Upplysa om vad om man får fråga? Det enda de här sällskapen har lyckats med de senaste 100 åren är död förintelse och själslig förfall.

Posted on: 2009/10/25 0:28
 Top TopTop
(1) 2 3 4 5 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
32 user(s) are online (32 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 32

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS