vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (aspektos)

BottomBottomRe: Välkomnar alla nya användare.
#1


Vill påpeka att jag hatar "vaken" och allt som "vakenhet" innebär eftersom det är en motsägelsefull och paradoxal benämning som kan användas av vem som helst till vilket syfte som helst.. Dvs det betyder egentligen ingenting.. Råkar bara vara ett extra luddigt och svårdefinierat ord vilket är anledningen till att så många mongon verkar sluta upp bakom denna benämning.

Även osmakligt hur vaken som rörelse på så kort tid redan besitter en överskattad tro på sig själv.. Något som inte brukar inträffa förrän en rörelse varit igång en längre tid.. Men det tyder ju på hur förförisk den så kallade vakenheten är..

Ogillar även vaken pga dess inskränkta användare som tror sig ha rätt bara för att de kan stava till kOnSpIrAtIoN i Googles sökruta..

Posted on: 2009/9/28 1:21
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Välkomnar alla nya användare.
#2


Kan det vara så att det som för dig ser ut att vara "läskigt" och "otrevligt" för någon annan framstår som "intressant" eller "utmanande" eller "tunnbrödsrulle" eller vad som helst som inte har ett dugg med din inledande värdering att göra?

/\_/\
(^.^)
() ()......* have a gr8 day *

Posted on: 2009/9/28 1:14
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: massinvandringen
#3


SOM VÅRAN GODA VÄN NOVAX SÄGER: VÄND PÅ DET!!!!!

BEVARA SVERIGE SVENSKT - STOPPA UTVANDRINGEN!!!!!

Hahahaha nej men seriöst.. Om man e rädd för att Sverige ska försvinna så har man bra mkt djupare problem än så eftersom papperslösningen nationen "Sverige" i själva verket bygger på jorden ni står på.. Inte människorna som skrev pappret.. Så vadå är ni rädda för att folk inte ska prata svenska längre? Att folk ska sluta dansa runt midsommarstången? Att det inte längre ska vara möjligt att korruptera ekonomi genom att göra löjliga anspråk på skattepengar...? Att man inte längre ska kunna sätta människor i ett matematiskt rutnät som medger ränta till folk utan att dessa ens ska behöva lyfta ett endaste finger?

Posted on: 2009/9/27 20:49
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Välkomnar alla nya användare.
#4


Varför skulle någon inte känna sig välkommen?

Kan det vara så att det som för dig ser ut att vara "läskigt" och "otrevligt" för någon annan framstår som "intressant" eller "utmanande" eller "tunnbrödsrulle" eller vad som helst som inte har ett dugg med din värdering att göra?

För faaaaaaaaaahn darht-voider... De e snart dags för slutscenen då du tar av dig den falska mask som micro serverat dig.. kaos före ordning vet du väl? inte omvänd ordnad frihet.

/\_/\
(^.^)
() ()......* have a gr8 day *

Posted on: 2009/9/27 20:19
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Regler för skapelsen
#5


regler är påhitt.

Posted on: 2009/9/27 20:12
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Välkomnar alla nya användare.
#6


Ok ja har en liten udda fråga kanske men eftersom void utstrålar trygghet likt en fadersgestalt så tänker ja passa på att ställa den:

Vid vilken ålder är det normalt att man utvecklar könsbehåring..?

Ja har även ett par följdfrågor till detta.. Nämligen.. Vilka är för närvarande medlemmar i administrationsgruppen.. Vad är dess syfte.. Samt, vilket är det snabbaste sättet att förstöra denna grupp?

Fotnot: Sorry voiden för att din person får stå till svars för detta, även om det visserligen bara rör sig om text på skärmen.. du är för övrigt den enda personen på vaken med administrativ roll som jag aldrig velat spöa på.. Kanske för att du e så jävla bra på att agera under cover o inte sugen på att ta credd för de trådar du flyttar/raderar.. =)

Posted on: 2009/9/26 20:40
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: son av tid
#7


Haha seriöst ska du börja snacka om att adressera nu när du i dina inlägg skriver ut mitt och andras nick i fetstil flera gånger om.. Hahahahaha... Du är verkligen totalt bränd i skallen... Säger emot dig själv redan i samma mening.. Det e fan en bedrift... Rolig och tragisk på samma gång.. Ja vill ju inte att du ska sluta skriva finns ju mer underhållningsvärde i att låta dig hållas.. Speciellt nu när du tappat all din värdighet och relevans till något ämne över huvud taget.. Sluta heller inte med att mail-trackassera nya vaken-användare då den humor-potentialen är typ omätbar..

Posted on: 2009/9/26 16:29
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: son av tid
#8


hahaha jaa du computer-error.. va ska man säga... blir lika förvånad varje gång jag ser dina ord på skärmen.. det har aldrig slagit dig att andra skiter i vad du tycker är relevant? det verkar heller inte slagit dig att en presentation kan bli olika beroende på vem som skriver den.. men du kanske föredrar att alla ska skriva som du? hehehe sopa... tur som fan att du inte är admin då me tanke på vad du skulle gjort me tråden.. ironiskt nog så är det du ensam som gjort den till en fight-club-prospect.... du är ett troll av hög rang...

HAHAHA LIKSOM VAD ÄR DET FÖR STIL ATT SKICKA PRIVATA MEDDELANDEN TILL NYA ANVÄNDARE OCH SÄGA HUR DE SKA SKRIVA LOOOL WTF HÅLLER DU PÅ MED!!!????

Posted on: 2009/9/26 16:05
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: son av tid
#9


du kan vara lugnt adept, det här e inte första tråden som han sabbar.

Posted on: 2009/9/26 15:58
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: son av tid
#10


haha computerrrrrrrrr... du är en nolla... mestadels i retorisk bemärkelse.. men även som person... absolut ingen ryggrad.. bara vrider o vänder på ord.. o du vågar heller inte stå för saker som de uppenbarligen är... stackars stackars stackars... jag skulle vilja påstå att detta är en av de bästa presentationstrådarna på vaken.. eftersom den inte bara frambringar adepts kreativitet, men även dina svagheter som admin. dvs två flugor i en smäll.

Posted on: 2009/9/26 15:11
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: son av tid
#11


hehe du inser väl att det inte rättfärdigar din radering av andras trådar innehållandes samma fras? Kan du inte berätta historien om hur du blev admin istället eftersom du uppenbarligen var så illa omtyckt tidigare...

Verkar som micke körde det klassiska maktutövningsknepet på dig.. Dvs om man inte kan kontrollera någon, ge han lite ansvar, så kommer han istället kontrollera sig själv... Funkade tydligen hur bra som helst eftersom du driver runt på forumet och leker gestapo som om du aldrig gjort något annat i hela ditt liv..

Posted on: 2009/9/26 14:54
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: computerror
#12


hehe varför skulle nån vara sur på vaken?
rörelsen full av blommor och rosa solsken.

Posted on: 2009/9/25 14:17
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: son av tid
#13


haha computeerror.. ser i "borttagna inlägg" att
adept första gången bara skrev "all your base.."
o de va inte förrän vid starten av detta inlägg
som han postade till filmen.. dvs två helt olika
inlägg.. som du utan anledning flippar över..
förresten har du själv skrivit nån presentation?
skulle vara kul att veta lite mer om dig.

Edit: Hittade computererrors presentation..
http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... id=129015#forumpost129015

Posted on: 2009/9/25 14:13
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: son av tid
#14


hehe blir jobbit för computer-terror när vettit
folk inte skriver som han tycker inlägg borde
se ut.. för mkt att hantera kan man ju anta.
bra presentation btw gillar sån dër rëwtroh.

Posted on: 2009/9/25 13:28
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Såhär blir det fred.
#15


För övrigt: Att påstå att det skulle finnas en "gudomlig" plan är något utav en förolämpning mot universum och den energi det utgör. Dvs energier som rör sig på allt annat än "personliga" plan. Dessa energier skulle mer än gärna knulla sönder din hjärna om du försöker ta me den in i ett fält byggt av konkret verklighet snarare än luddiga önskedrömmar. Detta utgör en av anledningarna till att verkligheten alltid kommer vara bättre än någons beskrivning av den.

Viljan/tron av att någon håller ihop saker o ting och medvetet täljer skapelsen åt ett håll som alla uppskattar är total motsägelsefull, men även oskyldig eftersom det är något utav en barnslig uppfattning. På så sätt att den lägger ditt öde i någon annans händer. Inse att det finns psykologiska försvarsmekanismer som mer än gärna vaggar in dig i den tron just för att du ska kunna fortsätta kliva upp ur sängen varje morgon.

Vad som skulle vara bra är om alla troende istället började tro på sig själva. Då skulle de dessutom se att existensen är fan så mkt smartare, roligare och bättre utan att någon försökt skapa den åt dig. Lika enkelt som skillnaden mellan gammalt eller färskt. Vissa har kanske inte smakat färskt än och då kan det gamla upplevas som lika smakrikt. Eftersom man inte visste bättre.

Posted on: 2009/9/16 15:00
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Såhär blir det fred.
#16


Fred lär hända av sig själv när det är dags. Utan ansträngning isf annars är det ju inte på riktigt... Blir ofta referenser till just krig när man pratar om fred.. Vad man då verkar förbise är den typen av våldsamheter som kan förekomma hos något så simpelt som en vanlig familj i ett hus, eller på gatorna, bland bilarna.. (Ex.vis)

Man kan alltså snacka om fred hit och dit men geniun astronomisk fred handlar om bra mkt djupare grejer än vem som skjuter på vem.. Att vi ens kan diskutera fred tyder på en rad olika fenomen av "våldsamheter" på varierande nivåer av existens.

Dvs för att dina resonemang ens ska kunna träda fram ur tomma intet så måste dessa först tränga bort andra resonemang (bland annat). Är detta att se som fridfullt även om man i stunden diskuterar fred? Svaret är självklart nej då våldsamheter inträffar konstant på nivåer långt "innanför" och "utanför" mänsklighetens psyke.

YouTube - Peace from the Quantum Level

Posted on: 2009/9/16 14:41
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Är du RÄD? Är jag FEG? Är vi starka eller svaga?
#17


Antar att du hämtar clown-idén från Alex Jones program när han klädde ut sig till The Joker från Batman. Den planen är givetvis inte bra för torgmöte på svensk turf då kanske max 1% hört talas om Mr Jones och resterande förmodligen inte kommer fatta grejen.

Om engelska är ditt modersmål eller om du känner dig mer bekväm i det språket så är det helt klart vad du borde använda i en megafon. Av ett par olika anledningar: Folk gillar när det händer "exotiska" saker, dvs lockar till sig uppmärksamhet. Om du pratar med språket närmare ditt hjärta så kommer det träffa närmare andras hjärtan. Dessutom är det förmodligen fler människor som förstår engelska än svenska i dagens stadskärna.

Posted on: 2009/9/15 20:59
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Är du RÄD? Är jag FEG? Är vi starka eller svaga?
#18


Satsa på att forma dina egna inlägg i framtiden. Tack på förhand.

Posted on: 2009/9/15 18:38
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Är du RÄD? Är jag FEG? Är vi starka eller svaga?
#19


Haha liksom hur kan du starta värsta flum-tråden om din egen osäkerhet och samtidigt begära att det ska vara on-topic när dina tankebanor uppenbarligen inte har en röd tråd till att börja med. Snälla förklara för jag är uppriktigt intresserad av hur du tänker.

Vad är det för vits med att begära respons om du sen bara ska hacka o ändra i det gensvar som folk ger dig.. LOL WTF!? Minns att du gav mig en "varning" förut för att ja inte skrev som du ville men den enda som förtjänar en varning i detta sammanhang är den lilla gossen Lorax som varken kan hålla sina retoriska åsikter eller fingrar i styr. Visste att vaken var på väg utför när du blev admin. Det är helt enkelt Micke som försöker skaffa sig fler vänner på detta sätt. Tack för att du bevisar mig rätt.

Posted on: 2009/9/15 15:32
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Är du RÄD? Är jag FEG? Är vi starka eller svaga?
#20


Varför får jag hela tiden bekräftat att vaken admins är ett gäng klåfingriga fårskallar som hela tiden måste pilla o ändra i användarnas inlägg.. Som jag sagt i många andra trådar och försökt förklara: Man tappar all respekt för vaken när ni håller på så där. Det finns liksom noll professionalism på den här sidan.

Posted on: 2009/9/15 15:27
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Är du RÄD? Är jag FEG? Är vi starka eller svaga?
#21


Lorax... Varför har du redigerat mitt inlägg #8 i den här tråden? Kan se att du ändrat min styckesindelning genom att lägga in massa nya radbrytningar.. På så vis styckat upp mitt inlägg totalt.. Kan tyvärr inte se vad mer du har ändrat eftersom jag inte memorerar mina inlägg då man trots vakens historia ändå hoppas att vad man skriver ska få stå kvar i sin ursprungliga form. Vad håller du på med?

Posted on: 2009/9/15 15:23
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Såhär blir det fred.
#22


Oändlig energi låter ju jävligt bra.. Men har du själv sett något av den där teknologin eller refererar du helt enkelt till den media som finns med me Steven Greer. Doktorn som glömde att ge sig själv en autism-diagnos. Han verkar för övrigt inte heller sett nån teknologi utan gör precis som du gör nu: refererar till att någon har sett något. Vem denna någon är som sett teknologin framkommer dock aldrig.

Om du jobbar för ett avslöjande av UFO-fenomen så har du egentligen ingen aning om vem du hjälper. Således blir din tes avseende att "de" redan är här och "styr" oss sann, dock bara i ditt fall eftersom det är du som just nu är budbäraren av denna "nya fantastiska frigörande information haleluja!" hehe..

När folk dyker upp och pratar om "oändlighet", "fred på jorden", "fantastiska möjligheter", "all kunskap", "evig energi" osv så måste man direkt aktivera sina kritiska hjärnceller och fråga sig själv: Har den här personen några som helst belägg för vad han skriver eller är det bara massa fina ord?

I nuläget är det bara massa fina ord.

Men det visste ju du redan =)

Posted on: 2009/9/15 13:15
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Är du RÄD? Är jag FEG? Är vi starka eller svaga?
#23


Det ni refererar till som vakenhet är högst dubbelmoraliskt då självklart ALLA grupper ser sig själva som vakna...

Egentligen medger den här principen bara större grupperingar, vilket dessutom stärker egoistiska tankebanor..
Således är sanningsrörelsen förförisk särskilt för svaga individer (ja, det är tyvärr sant, börja inte lipa nu, det här gäller lika mkt för mig som för dig).

Tänker på personer som inte känner sig med i samhällets konsensus och startar en egen grupp för sanningen..
Det ironiska blir att både den nya gruppen och den gamla gruppen som du lämnade är lika sanna.

Du har bara antagit ett annat synsätt för att stärka tron på dig själv..

Lite magstarkt nu för vissa men ni måste ju ändå fatta det här förr eller senare.

Dvs det finns ingen grupp som sitter på den ultimata sanningen.

Det är snarare så att den gruppering som utger sig själv som ultimat sanning är den grupp som faller först.

Posted on: 2009/9/15 12:39

Edited by The Lorax on 2009/9/15 13:36:27
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top 


Re: Är du RÄD? Är jag FEG? Är vi starka eller svaga?
#24


Lorax.. Du skriver inlägg lite då o då men kärnan i ditt budskap är ofta densamma.. Dvs har man gjort tillräckligt? Borde man gjort mer? Borde vi inte trycka upp lite mer flyers o gå till medis igen? Borde vi inte köpa in ett gäng megafoner för vårat budskap?

Svaret är givetvis NEJ, du har inte gjort tillräckligt, eftersom det är vad din frågeställning hela tiden handlar om.. Och JA, du är rädd, samma sak där.. Du frågar ofta om folk är rädda.. Sanningen finns i din frågeställning, inte i svaret.

Verkar även finnas sekundära agendor med dina inlägg.. Ungefär som att du vill gro tankar av tvivel hos användare här på forumet avseende om de är tillräckligt bra "infokrigare".. Jag skulle vilja passa på att bota dessa problem på en gång.

Tanken av att göra tillräckligt/otillräckligt är en psykologisk återvändsgränd eftersom om du använder dig av dessa tankebanor per definition redan är otillräcklig mot dig själv. Det finns ingen som dömer dig förutom du. Givetvis kan någon utanför dig själv ha dömande synpunkter på vad du gör men det är alltid du som slutligen väljer hurvida du ska ta till dig av dessa åsikter eller ej.

Sist men inte minst: Sanningsrörelsen är överskattad.

Den riktiga sanningsrörelsen är så klart verkligheten.

Och då menar jag inte bara vad som händer på stan.

Syftar på det som händer utanför din föreställning.

Har du ens funderat på den rörelsen..............?

Dvs rörelsen som medger din personliga kamp.

Posted on: 2009/9/15 12:28
- din förnekelse är så jävla ointressant.
 Top TopTop
(1) 2 3 4 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
29 user(s) are online (29 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 29

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS