vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Winterface)

BottomBottomRe: Silc
#1


Network, vem är lämplig att kontakta på sourze angående artikel? Skicka PM om du inte vill skriva ut namnet offentligt.

Posted on: 2012/2/23 19:17
 Top 


Re: Silc
#2


Jag ska kontakta en som är bra på att skriva och fråga om han kan skriva en artikel.

Posted on: 2012/2/23 15:29
 Top 


Re: Silc
#3


Pengarna verkar komma från SIDA (alltså skattepengar) och fördelas mellan:

Center Party International Center (CPIF), Olof
Palme International Center (OPIC), Jan
Hjalmarson Stiflelsen (JHS), Kristdemokratiskt
International Center (KIC), Vänsterns International
Center (VIC), Green Forum (GF), Svenskt
International Liberal Center (SILC)

Beroende på hur många röster respektive parti fått i det senaste valet. Silc tar dessutom emot donationer och har ett bokförlag som de också drar in pengar via.

Posted on: 2012/2/22 22:49
 Top 


Re: Silc
#4


Alltså, det är skandal om de använder svenska skattepengar till att sponsra "västvänliga" motståndsrörelser i länder som har en regim som ännu inte underkastat sig den nya världsordningen.

Kolla in silc.se och se om ni hittar något intressant. Det ser oskyldigt ut, men de är långt från oskyldiga om man skrapar lite på ytan.

Posted on: 2012/2/22 22:31
 Top 


Re: Wikileaks: Carl Bildt är USA-informatör
#5


Bra tänkt TeBe!

Notera att killen från försvarshögskolan i klippet nedan är inne på samma linje:

http://sverigesradio.se/sida/artikel. ... 784849&playtype=Ljudklipp

Att det är i u-båtsfrågan som Bildt gjort bort sig mest och indirekt säger han ju att om man ska hitta något komprometterande så är det där man ska leta..

Posted on: 2012/2/22 22:11
 Top 


Re: Wikileaks: Carl Bildt är USA-informatör
#6


Jag är medveten om att folk här inne vet att makten är korrupt. Men inse att det är när sådana här händelser inträffar som ni verkligen kan hjälpa till. Luska reda på komprometterande fakta och posta. Om det är riktigt bra, skicka det även till wikileaks. Det är säkraste vägen att nå ut till massmedia med upptäckterna.

Jag pushar även för att gräva fram mer fakta om silc. Återkommer med mer info i det ärendet senare.

Posted on: 2012/2/22 16:58
 Top 


Wikileaks: Carl Bildt är USA-informatör
#7


Läs:
http://www.expressen.se/nyheter/wikil ... -bildt-ar-usa-informator/

Från artikeln:

Quote:
I ett internt Wikileaks-dokument som Expressen tagit del av hotar Wikileaks att offentliggöra en hittills okänd amerikansk diplomatrapport där utrikesminister Carl Bildt pekas ut som informatör för USA sedan 1970-talet.
- Han kommer att tvingas avgå. Det kan innebära slutet på hans politiska karriär, hävdar en person med insyn i Wikileaks material och planering.


Kommer NWO vända Bildt ryggen nu? Risken finns.

Posted on: 2012/2/22 8:05
 Top 


Re: Silc
#8


Det gick hett till under hela dagen, men det hela sammanfattas väl av följande tweet:

"Folkpartiet var pro-NAZI under AVK. Idag har de bara bytt herrar. Nu är de pro-NATO. Fortfarande samma pack."

Posted on: 2012/2/21 23:57
 Top 


Silc
#9


Jag snubblade över en intressant konversation på twitter/facebook idag. Tydligen har Folkpartiet en stiftelse som heter Silc som sysslar med "demokratistöd" till andra länder (var nu de pengarna kommer ifrån, folkpartiet har inget partistöd att skryta med).

Nu var det så att Silc bjöd in ett litet parti från Serbien till Stockholm. Ni kanske inte känner till det, men Serbien har efter 1999 i praktiken varit under ockupation av NATO. Officiellt har de en självständig regering men alla vet att denna regering inte är något annat är marionetter åt NATO. Det här lilla partiet som folkpartiet ger stöd är det enda som helt vill att Serbien ska underkasta sig ockupanternas vilja (ungefär som det norska partiet Nasjonal Samling underkastade sig de tyska ockupanterna under andra världskriget). Naturligtvis är det detta lilla parti på 4% som Folkpartiet ger bidrag nu.

Kolla in Silc.

De sticker inte under stol med att de sysslar med subversiv verksamhet.

Citat ur den svenska brottsbalken:

Quote:
19 kap. Om brott mot rikets säkerhet

1 § Den som, med uppsåt att riket eller del därav ska ... med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket på så sätt ska lösryckas, företar en handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, döms för högförräderi till fängelse på viss tid, lägst tio och högst arton år, eller på livstid eller, om faran var ringa, till fängelse i lägst fyra och högst tio år.


Men är inte detta exakt vad folkpartiet och Silc gör i andra länder? De har till och med angett vilka länder det handlar om på sin hemsida: Kuba, Ryssland, Serbien, Vitryssland och Ukraina.

Enligt brottsbalken skall detta bestraffas med 4 - 10 års fängelse. Folkpartiet är ute på mycket djupt vatten...

Posted on: 2012/2/21 23:42
 Top 


Re: Medlemslista Utrikespolitiska institutet
#10


Det är riktigt läskigt att Sveriges utrikespolitik beslutas av det här sällskapet oavsett om S eller M råkar sitta vid makten för tillfället. Folkets inflytande över utrikespolitiken är noll och intet. Raka motsatsen till demokrati. Kolla nästa gång det är val. Man pratar om allt annat än utrikespolitik. Det finns en anledning till detta och det är att politikerna inte har något reellt inflytande över utrikespolitiken. Den beslutas på högre ort, i samråd med CFR...

Posted on: 2012/2/8 12:00
 Top 


Re: Medlemslista Utrikespolitiska institutet
#11


Jo, det verkar vara sant. Jag har ingen järnkoll på vad som sker bakom kulisserna, men jag frågade en som känner till hur det fungerar och han svarade att: "UI för det mesta känner efter vartåt CRF-vinden blåser". UI (Utrikespolitiska Institutet) är underställda Utrikespolitiska Samfundet och jag håller själv på att gräva runt en korruptionsskandal rörande en av medlemmarna i UI och hennes man som är statssekreterare i riksdagen. Det som är synd är att de här personerna som har kontakter in i eliten är lite av "untouchables". Media vågar inte skriva om dem och de kommer undan med både det ena och det andra. Rent ut sagt förjävligt (som Ernst-Hugo skulle sagt).

Posted on: 2012/2/8 0:22
 Top 


Vaken.se attackeras av media
#12


Serieskytten i Malmö knyts idag ihop med vaken.se av media. Exempel:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/seri ... mo-utreddes-av-psykiatrin

Dags att reagera...

Posted on: 2011/12/14 9:28
 Top 


Re: Allternativ till internet?
#13


Hög kvalitet på den här tråden! Bra jobbat. Posta gärna lite mer konkret information om hur folk kan bära sig åt för att delta i att bygga upp ett civilt parallellt datanätverk. Det är lika bra att börja nu, när "vanliga" internet fortvarande fungerar. Amatörradiofolk känns som rätt personer att börja samarbeta med.

Posted on: 2011/8/27 20:27
 Top 


Re: Daniel Estulin om Bilderbergarnas krig i Kosovo
#14


Kriget direkt efter 911 var mot Afghanistan. Det bisarra i sammanhanget är att vissa av elementen i Afghanistan hade ett finger med i spelet under kriget 1999, två år före 911. Fast den här gången ställde sig USA på andra sidan.

Tittar man på det s.k. Al-Qaida så fick de först stöd av USA under 1980-talets krig mot Sovjet. Under 90-talet fick Al-Qaida stöd från USA på Balkan (Al-Qaida var inblandade i både Bosnien- och Kosovokrigen). Sedan 2001 gick USA i krig MOT Al-Qaida i först Afghanistan och nu även i Pakistan. En organisation som USA (CIA) själva varit med och skapat... Det finns gott om bevis för att det faktiskt var CIA som skapade Al-Qaida på 1980-talet med syfte att bekämpa Sovjet.

Posted on: 2011/8/14 12:08
 Top 


Re: Ron Paul - får han fortsätta?
#15


Det pågår en omröstning just nu på Aftonbladets framsida. Där finns, hör och häpna, Ron Paul med som ett av valalternativen.. Bara att gå in och klicka på Paul. Just nu ligger Paul tvåa, efter Obama.

Posted on: 2011/8/14 11:46
 Top 


Re: Daniel Estulin om Bilderbergarnas krig i Kosovo
#16


Jag tror inte kriget beror på familjekänslan. Snarare är det så att både serber och albaner blivit utnyttjade som spelbrickor i ett större geopolitiskt supermaktsspel. Västra Balkan är en nyckelregion för att kontrollera randstaterna mellan forna Sovjet och Västeuropa. Det handlar om att ringa in Ryssland och få över randstaterna (Balkan, Ukraina, Vitryssland, Baltstaterna, Georgien, Polen, Bulgarien, Rumänien osv) på sin sida för att försvaga Ryssland.

Precis som John Pilger skrev så var Milosevic visserligen villig att reformera ekonomin enligt västmakternas (NWO:s) önskemål, men han var inte villig att ge upp landets självständighet. Det var den verkliga orsaken till kriget. 1999 var imperiet blodtörstigt, expansivt och övertygade om sin egen oövervinnlighet. Idag är imperiet försvagat. Kosovokriget hade aldrig kunnat inträffa idag.

Följande citat från USA:s dåvarande utrikesminister Madeleine Albright belyser hur imperiet såg på sig själva 1999:
Quote:
Om vi behöver använda våld så gör vi det. Vi behöver inte följa internationella överenskommelser. Vi är Amerika. Den oumbärliga nationen. Vi står högresta. Vi ser längre in i framtiden. Inget avtal kan begränsa presidentens makt.

Citatet är från ett tal om Kosovokriget. En serbisk journalist kommenterade talet så här:
Quote:
The ancient Greeks had a saying: "Those whom the gods wish to destroy they first make mad." They named such madness hubris, and the subsequent destruction nemesis.

Läs citatet från Albright igen. Det är ett skolboksexempel på Hybris och nu, drygt 10 år senare, befinner vi oss i fasen nemesis...

PS Imperiet är alltså en synonym för det som Alex Jones m.fl. kallar NWO. DS

Posted on: 2011/8/14 10:59

Edited by Winterface on 2011/8/14 11:15:57
 Top 


Re: Daniel Estulin om Bilderbergarnas krig i Kosovo
#17


Relaterad läsning: McMafia av Misha Glenny.

Recension och sammanfattning av boken (t.ex.) här: http://www.guardian.co.uk/books/2008/apr/06/society

Det är skrämmande vilken makt maffian börjar få i Europa och i resten av världen.. Och som Estulin påpekar är Bilderbergarna inte sena att utnyttja detta.

Posted on: 2011/8/12 22:18
 Top 


Daniel Estulin om Bilderbergarnas krig i Kosovo
#18


Ett kapitel ur boken Shadow Masters.

k6.pdf - Normal storlek - 100 dpi (9.5Mb)
http://www.mediafire.com/?q958gnwtbwqh4bv
http://www.filedropper.com/k6
http://www.filehosting.org/file/details/256180/k6.pdf
http://www.easy-share.com/1917337640/k6.pdf

k2.pdf - Högupplöst version - 300 dpi (81Mb)
http://www.mediafire.com/?sdcbeq9g4cg2o58
http://www.easy-share.com/1917337733/k2.pdf

Sammanfattning.

Milosevic var bankiren som blev president. En gång i tiden "västs man" på Balkan. Han var beredd att genomföra "ekonomiska reformer" i linje med kraven från IMF, Världsbanken och EU. Men han var inte beredd att ge upp suveräniteten över sitt land. Imperiet förväntar sig inget mindre...

Under Bilderbergkonferensen 1996 beslutade man sig därför att göra sig av med Milosevic när tiden var mogen. Läs PDF:en för en häpnadsväckande berättelse om
svek, vilseledning och ett konvenansäktenskap mellan västländerna och en terroristorganisation; UCK/KLA. Det mest skrämmande med historien är att den är sann.

Posted on: 2011/8/12 20:48
 Top 


Re: Explosion i Oslo C
#19


Angående telefonnummer så kan han ha hittat namnen på någon anmälningslista för lägret och sedan helt enkelt kollat upp telefonnumren på nätet eller i telefonkatalogen och lagt in i sin telefon. Han hade ju själv varit ordförande i framskrittspartiet för partidistriktet västra oslo i två år så han lär veta hur anmälningar och sådant till politiska läger går till.

Angående PCCTS. Den sidan är nerplockad nu och det står ett meddelande:

"WE ARE IN NO WAY CONNECTED TO THE IDIOT IN NORWAY! THIS WEBSITE WAS BUILD IN 2010 TO SHOW THE WORLD HOW EASY IT IS TO START A CONSPIRACY! CARIPS.COM ALSO IS PART OF THE HOAX!! THIS PROJECT IS PART OF QFF - QUO FATA FERUNT - HTTP://WWW.QUOFATAFERUNT.COM - AND QFF IS A CONSPIRACY / ALTERNATIVE MEDIA WEBSITE /FORUM"

Och det bevisar mer eller mindra att ABB har hittat på hela skiten med "tempelherreorden". Antingen det eller så har han blivit lurad av någon säkerhetstjänst, manipulerad till att tro att han tillhör en exklusiv orden. Jag tror på det första alternativet. Att han har fantiserat ihop hela historien om PCCTS och sedan knutit ihop det med texter som han lånat från olika högersajter på nätet.

Men själva PR-biten har han i alla fall lyckats med. Det där "manifestet" är förmodligen den mest lästa texten på hela internet just nu.

Posted on: 2011/7/25 22:56
 Top 


Weight of Chains
#20


Weight of Chains är en mycket viktig film som handlar om vad som egentligen hände med Jugoslavien. Bakom kulisserna. I filmen återfinns många av toppnamnen i kampen mot den s.k. "nya världsordningen". Bl.a. Michel Chossudovsky, chef för "Centre for Research on Globalization" (globalresearch.ca).

http://youtu.be/Dx35KBZw-9w

De som är insatta i olika konspirationsteorier rörande den nya världsordningen kommer garanterat att finna denna film intressant. Den belyser globaliseringen från en annan synvinkel än den gamla vanliga amerikanska.

Filmen är inte officiellt släppt ännu. Se detta som en förhandsvisning. Tyvärr med serbokroatiska undertexter, men allting är på engelska. Filmen kommer att släppas snart utan undertexter.

Posted on: 2011/6/24 22:34
 Top 


Re: LIBYA WAR a different view
#21


Ska man tro general Wesley Clark (http://www.youtube.com/watch?v=6ARihMrxdjU) så visades han en lista 2002 där GWB-regimen planerade att attackera: (under Bushs mandatperiod)

v Irak
v Afghanistan
- Syrien
- Libanon
v Libyen
- Somalia
- Sudan
* Iran

Det visar att Irakkriget tog betydligt mer resurser än de räknade med vilket fick dem att justera sina planer. Men om man nu under Arabvåren lyckas pricka av Syrien och Libanon också så är det stora slutmålet i sikte. Iran. Den stora 12-taggaren.

Posted on: 2011/5/1 22:47
 Top 


Den bisarre Tony Blair och hans bisarra vänner
#22Posted on: 2010/12/16 13:02
 Top 


Internationella domstolen
#23


Igår noterade jag på nyheterna att den internationella domstolen ICJ hade bedömt att Kosovos självständighetsförklaring var förenlig med internationell lag.

Jag missgynnar inte kosovoalbaner att bo i en egen stat (även om tillvägagångssättet lämnar övrigt att önska, men det är en annan diskussion). Men vad tusan är ICJ för någonting? En internationell domstol som står över nationella domstolar som dömer i frågor som rör internationell lag? Det låter verkligen som något för nya världsordningen. Eller vad tycker ni?

I den här artikeln finns en bild av domstolsbyggnaden som står i Holland/Haag. Det sägs att det finns en sån där läskig spindelstaty där inne också, likadan som den vid Rockefeller Plaza. Vad nu den symboliserar.

Hon som har designat spindeln är en fransk konstnärinna vid namn Louise Bourgeois. Den föreställer en spindel som ruvar sina ägg högt över de små människorna. Statyn kallas "maman" vilket betyder mamma. Wikipediasidan för spindeln nämner varken Rockefeller Plaza eller "världsdomstolen" ICJ i Haag. Men spindeln finns alltså på bägge ställena.

Attach file:


Link only for registered users

Posted on: 2010/7/23 16:26
 Top 


Re: Polisens Fascistiska NWO Logo
#24


Jag såg loggan på rapport idag. De filmade en dörr med loggan ingraverad i glaset precis på slutet av följande inslag (det kommer ligga i c:a en vecka på svtplay):

http://svtplay.se/v/2001946/nedlaggni ... sapo-utredning_kritiseras

Notera att lilla riksvapnet ligger ovanpå en krans av två korslagda fasces vilande på eklöv. Titta noggrant på dessa fasces (spöknippen). Banden som binder ihop spöknippena bildar texten IX och XI till vänster respektiver höger på knippena. Översätt från romerska till latinska siffror och du får 9/11. En slump?

Redigerat. Jag sökte på nätet och fann att fotografier av vapenskölden visar IX XI medan wikipedias bild inte visar den. Wikipedias bild är uppenbarligen felaktig. Här är en korrekt bild med IX XI på:

Resized Image

Posted on: 2010/5/14 20:59

Edited by Winterface on 2010/5/14 21:54:44
Edited by Winterface on 2010/5/14 21:56:34
 Top TopTop
(1) 2 3 4 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
25 user(s) are online (25 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 25

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS