vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (EscapedLunatic)

BottomBottomRe: Charlotteville Car Attack ...eller?
#1


Både Alt. Right och Alt. Left har här väldigt uppenbara kopplingar till CIA.

https://youtu.be/f-tL6LXHaO4

Jag tycker det är synd att en så bra kanal som Red Ice ska kopplas samman med Alt. right som har direkt koppling till CIA och kontrollerad opposition. Allt alternativ media i framtiden kommer att få problem när den kopplas samman med fake CIA fronter.

https://i.imgur.com/9VnYXwp.png

Posted on: 2017/8/19 13:07
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Sacrifice, the way we like it. /Illuminati
#2


Intressant om pedofilnätverk i Europa.

http://www.abeldanger.net/2016/10/the ... -and-protection.html#more

Sigmund Freud and his deviant pedophile heir

Now comes news that the late Liberal MP, broadcaster, and humorist Sir Clement Freud, the grandson of psychopathology sex expert Dr. Sigmund Freud, was known to be a pedophile. Of greater interest is that fact that Freud owned a villa in Praia da Luz, very close to the Ocean Club Resort where Madeleine turned up missing. It has also been reported that Freud was acquainted with the McCanns and their three children, including Madeleine. Freud died in 2009, some two years after Madeleine was reported missing. The presence of several known and suspected pedophiles living and holidaying in and around Praia da Luz, including a number of people questioned by the Portuguese police, has a number of missing children investigators convinced that the resort town is a major center of pedophile activity in Europe.


Posted on: 2016/10/9 22:24
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: independent.co.uk: Turkey coup: Conspiracy theorists claim power grab attempt was faked by Erdogan
#3


lite länkar om kuppen.

$2 billion: CIA's bill for Turkish coup
http://www.fort-russ.com/2016/08/2-bi ... ill-for-turkish-coup.html

Evidence: US Ambassador Basse met coup Colonel the day before
http://www.fort-russ.com/2016/08/evid ... sador-basse-met-coup.html

Newsbud Breaking News: Turkey’s Coup Plotters are Members of NATO’s Rapid Deployable Corps
https://www.youtube.com/watch?v=_KAxjZWy-Lk

Posted on: 2016/8/14 11:35
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Dagens Terror Hoax.
#4Posted on: 2016/7/23 20:25
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: ISBN
#5


Intressant artikel på Newsvoice om VOF och informationskontroll. Vår framtid ska kontrolleras av propagandister, beteendevetare och neurovetenskap.

http://newsvoice.se/2015/06/10/eviden ... -ove-hansson-kanaliseras/

Ska Sverige bli det första evidensbaserade landet i världen styrt av evidensbaserade politiker? Är det dit vi är på väg eftersom evidensbaserad politik innebär att politikerna måste bli ”evidensbaserade”. De kommer att värderas av ett ”platonskt expertråd”. Bara de politiker som drillas till att ha ”rätt åsikter” – eftersom vetenskap också är politik – blir de mest framgångsrika.


Jag kan inte låta bli att associera till filmen Divergent om en dystopisk framtid där de intellektuella och påstått kunskapsbaserade människorna försöker ta över samhället. De som avgör vad som är genuin evidensbaserad kunskap är självklart de som anser att de har den.

Posted on: 2015/6/18 15:17
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Syrien under attack!
#6


Hittade denna texten på Flashback forum. Finns det några svenska vapen som har använts av CIA-MI6 dödspatruller i Syrien? Är svenska regeringen nedskyldig till krigsbrott och massmord i Syrien?


Gårdagens Uppdrag Granskning om immigrationen fick bägaren att rinna över.... nu får det vara nog med hyckleriet, ingen skugga på uppdraggranskning men vi lever i en lögn.

Politikerna säger att invandringen är lönsam, men folket är inte dummare än att man förstår att om det saknas jobb och bostäder har vi inget att erbjuda flyktingarna. Varför har vi då som enda land i Europa öppnat portarna för alla asylsökande från Syrien? Vissa debatörer och konspiratörer tror att de öppna portarnas politik har varit moderaternas väg till att omdana landet från högskattesamhälle till nyliberalism. Men den vanligaste åsikten är att det handlar om generösitet och humanism dvs den "humanitära stormakten". Sanningen är den att det är värre, bra mycket värre än någon ens kunnat drömma om. Det är helt enkelt fruktansvärt! Den "humanitära stormakten" är ett hyckleri utan motsvarighet i historien. Sverige sticker inte ut som en moralisk förebild i en ond värld, tvärtom, Sverige har händerna djupare i syltburken än något annat västland ens är i närheten av! Och det är inte sylt i burken utan blod! Och det handlar om vapen! Pansarvärnsrobotar till mellanöstern. Det här sliter sönder mitt hjärta men låt mig ändå berätta...

Med anledning av den Arabiska våren 2010 skedde en folklig revolt i Syrien. Detta var ingenting nytt, Irak och Syrien består av flera folkgrupper och religösa grupper, uppror mot regeringsmakten har skett ett flertal gånger. Dessa folkliga uppror har snabbt och hårt slagits ned på ett mycket hänsynslöst sätt, t.ex. Massakern i Hamah i Syrien 1982 eller gasningen av kurder 1986 och upproren 1991 i Irak. Det rimliga att förvänta sig var att även det folkliga upproret i Syrien 2011 obarmhärtigt skulle slås ned inom loppet av några månader, till sitt förfogande har nämligen Assad närmare 10.000 bepansrade stridsfordon, varav flera tusen tunga stridsvagnar av rysk/sovjetisk modell. En folklig milis är helt chanslös mot stridsfordon. För dom finns enbart ett enda motmedel som är både effektivt och hyfsat enkelt att använda, nämligen pansarvärsrobotar. Och det är precis det som händer i konflikten i Syrien. Milisen stoppar Assads pansarfordon med robotar, som i huvudsak kommer från Iran, Qatar och SaudiArabien.

Men är det bara så enkelt att det bara är dessa länder inblandade? SaudiaArbien har gott om egna pansarvärnsrobotar, problemet är bara att man behöver sina pansarvärnsrobotar för egen del så hur löser man det? Man skulle behöva en fabrik för att dels reparera gamla vapen och dels kunna underhålla nya? Redan 2009 börjar Saudiarabien fundera kring att bygga en fabrik.

Vem kan bygga en sådan fabrik?
USA? -Nej för känsligt. USA har faktiskt fungerande maktdelning.
Israel? -Nej, det är ju fienden.
Vad sägs om Ryssland? - Knappast de är ju Assads allierade?
Sverige då? - Ja Sverige, det skulle kunna funka, Sverige har handlat med vapen i årtionden och vi har redan ett löpande försvarssamarbete.

Diskusionerna leder fram till Projekt "Simoon" byggandet av en fabrik för pansarvärnsrobotar
https://sv.wikipedia.org/wiki/Saudia...te-tidslinje-6

Projekt "Simoon" läcker så småningom ut till media och affären med ett olagligt bulvan företag blir offentlig och leder till att försvarsminister Sven Tolgfors måste avgå 29 Mars 2012. Byggandet av en fabrik är mycket känsligt, kanske drar sig Sverige ur, kanske genomförs projektet? Ingen verkar veta. I vart fall börjar man i alla fall att exportera enorma mängder hög kvalitativa pansarvärsrobotar av modell Bill. Dessa är takslående och mycket effektiva, nu börjar en process som Anders Borg kunnat kalla "finansiering krona för krona" men det handlar om robotar.
För varje exporterad Bill robot frigörs en äldre robot som kan smugglas in i konflikten i Syrien. Initialt har redan Iran smugglat in vapen till sina allierade, men Qatar och SaudiArabien hänger snabbt på när man har avtalet med Sverige. Det verkar handla om tusentals robotar. SaudiArbien slår två flugor i en smäll, man får nya moderna pansarvärnsrobotar från Sverige samtidigt som man kan frigöra vapen till konflikten i Syrien, det verkar inte bättre än att detta varit planlagt snarare än spontant agerat. Överskottet av pansarvärnsvapen i mellanöstern kommer i huvudsak från Sverige!

Om Saudiska robotar i Syrien.
http://www.reuters.com/article/2013/...97E0QH20130815

Vapen mängden och kvaliten ökas ytterliggare, dessa vapen har sina serienummer bortslipade, de finns förövrigt i stort antal i Sverige.
http://www.washingtonpost.com/world/...540_story.html

Sverige matar fortfarande kriget:
http://www.svd.se/naringsliv/nyheter...en_4408727.svd


Så var det med den "humanitära stormakten". När Reinfeldt talar om att öppna våra hjärtan är det i förtvivlan. Sverige ligger mer än något annat västland bakom upptrappningen av kriget i Syrien. Utan vapen kanske 20.000 skulle dött, lika många fängslat och torterats och ytterliggare 20.000 varit på flykt. Nu har vi istället den värsta katastrofen sedan andra världskriget med 3 miljoner människor på flykt utanför Syrien och 6 miljoner på flykt i Syrien. Regeringen Reinfeldt har inte bara blod på sina händer, de vadar i blod upp till knäna, den humanitära stormakten är ett förtvivlat försök att räta upp ryggen. Reinfeldt avgår så fort han får chansen, inte heller får han något nytt internationellt toppjobb.... i Internationella regerings kretsar vet man mycket väl om Sveriges roll i Syrien konflikten. T.ex. när flyktingar från Syrien anländer till Italien så slussas de direkt vidare till Sverige, de här är ju endå Svenskarnas fel. De stora politiska problem Sverige nu har med SaudiArabien är ju för att nuvarande regering försöker drar sig ur, medan Saudierna menar att har man get sig in i leken får man leken tåla.

Mitt hjärta slits itu, jag älskar detta landet och är inte rasist, men ser hur immigrationen kör landet i botten. Samtidigt, vad vi gjort mot Syrien är ju tusenfallt värre. Att hjälpa dessa flyktingar är det ju det enda anständiga att göra? Eller?


https://www.flashback.org/t2545370Posted on: 2015/4/4 13:15
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Bloggportaler censurerar alternativ information
#7Posted on: 2015/3/21 12:15
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Cult of national security trolls
#8


Jag länkade längst ner till denna sidan. Det finns bra kartor där med olika kopplingar.
http://www.isgp.nl/2014_08_Coast_to_Coast_AM_cult

Alex Jones har en koppling till "John Birch Society". Många av hans gäster kommer från den tankesmedjan och vad jag har läst om detta sällskapet så skapades det av CIA som ett anti-kommunist propaganda organ. Jag tycker själv att den infon som kommer därifrån faktiskt är bra och stämmer men man borde ju vara på sin vakt eftersom eliten på toppen styr alla sidorna i varje konflikt inklusive all information.

Jag har lyssnat en del på Alan Watt som tar upp Däniken som en bedragare eftersom en journalist har besökt de grottmålningar som han tar upp som "målningar av ufon" och visade på att de var målade av en lokalboende (under betalning) till grottorna och var då falska. Däniken ska även ha en koppling till höga frimurare.
Jag tycker inte det är någon tvekan om att stora delar av UFO sidan är manipulerad.

Jag tycker också Robert Monroes forskning om ut ur kroppen upplevelser är bra eftersom jag också är intresserad av detta och även upplevt det själv men vad är det som säger att hans forskning inte skulle vara finansierad av CIA och elitsällskap?


Posted on: 2015/3/18 5:32
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


ISBN
#9


Intressant om Gordon Foster som jobbade för MI6. Han uppfann den kod man kan se på våra böcker vi ser i bokhandeln.
http://sv.wikipedia.org/wiki/ISBN

Gordon var också väldigt intresserad av cybernetics. Så vad är cybernetics? Det finns många olika definitioner av cybernetics och olika forskningsområden men vi vet ju att många sci fi filmer är inspirerade av cyborgs och informationskontroll. Så vilket syfte hade Gordon med detta kontrollsystem av böcker? Att kontrollera vilken information vi får ta del av? Att programmera oss i ett specifikt syfte?


Gordon Foster
http://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Foster

Frederic Gordon Foster (24 February 1921 – 20 December 2010)[1] was an Irish computational engineer, statistician, professor, and college dean who is widely known for devising, in 1965, a nine-digit code upon which the International Standard Book Number (ISBN) is based.


Cybernetics
http://en.wikipedia.org/wiki/Cybernetics

Olika förklaringar på cybernetics
http://www.asc-cybernetics.org/foundations/definitions.htm


"deals with all forms of behavior in so far as they are regular, or determinate, or reproducible"

"a branch of mathematics dealing with problems of control, recursiveness, and information"

"The term "cybernetic" [Greek kybernetes, pilot, steersman] was coined by the mathematician Norbert Wiener in 1948 to encompass "the entire field of control and communication theory, whether in the machine or in the animal" ... Cybernetics is concerned with scientific investigation of systemic processes of a highly varied nature, including such phenomena as regulation, information processing, information storage, adaptation, self-organization, self-reproduction, and strategic behavior. Within the general cybernetic approach, the following theoretical fields have developed: systems theory (system), communication theory, game theory, and decision theory."

Posted on: 2015/3/17 2:47
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Cult of national security trolls
#10


All Ufo, new age, alien bortföranden, remote viewing, gamla egyptien, alternativ historia etc har en koppling till CIA och olika politiska tankesmedjor som i sin tur har kopplingar och finansiering från elitsällskap med medlemmar som Rothschild och Rockefeller.

Här nedan är en lista på författare som har kopplingar till CIA. Flera har blivit avslöjade som bedragare.

UFOs in general
Col. John Alexander
Dr. Fred Bell
Don Berliner
Robert Bigelow
Erich Von Daniken
Robert Dean
Jim Dilettoso
Richard Dolan
Dr. Steven Greer
Linda Howe
Bob Lazar
Michael Lindemann
Bruce Maccabee
Dr. Edgar Mitchell
Gordon Novel
Ted Phillips
Nick Pope
Nick Redfern
Daniel Sheehan
Wendelle Stevens

Alien abduction
Dr. Richard Boylan
Budd Hopkins
David Jacobs
Dr. Roger Leir
Dr. John Mack
Dr. Leo Sprinkle

Roswell/MJ12
Tom Carey
Richard Doty
Joe Firmage
Stanton Friedman
John Lear
Jesse Marcel
Kevin Randle
Don Schmitt
Robert Shirkey,
Clifford Stone
Robert/Ryan Wood

Crop circles
Colin Andrews
Rosemary Guiley
Dr. Simeon Hein
Lucy Pringle
Jim Schnabel

CRV/SRI
Cleve Backster
Lynn Buchanan
Ed Dames
Uri Geller
Richard Hoagland
Joe McMoneagle
Hal Puthoff
Jack Sarfatti
Stephan Schwartz
Ingo Swann
Russell Targ
Charles Tart
Jacques Vallee
Alfred Webre
Laura Eisenhower
Fred Alan Wolf

Spirit/Quantum M.
Skip Atwater
Deepak Chopra
Amit Goswani
Robert Monroe
Robert Moss
Dr. Brian Weiss

Spirit/drugs/2012
John Major Jenkins
McKenna brothers
Daniel Pinchbeck

Bible code
Gregg Braden
Michael Drosnin
Grant Jeffrey

Ancient Egypt
Robert Bauval
David Childress
Jr. Dr. John DeSalvo
Christopher Dunn
Dr.Patrick Flanigan
Graham Hancock
Dr. J.J. Hurtak
Joe Parr
Joseph Farrell
Zecheria Sitchin
Dr. Robert Schoch
John Anthony West

Cayce Association
E. Evans Cayce
Sidney Kirkpatrick
Greg Little
Kevin Todeschi
John Van Auken
David Wilcock

Catholic exorcism
DDr. Coomaraswamy
Malachi Martin
Ralph Sarchie
Lorraine Warren
John Zaffis

John Birch politics
G. Edward Griffin
Nicholas Gruner
Alex Jones
Mark Lane
Malachi Martin
Stanley Monteith
George Noory (host)
effrey NyQuist
Joel Skousen
Charles R. Smith

Neocon politics
Jerome Corsi
Frank Gaffney
Douglas Hagmann
Col. David Hunt
John Loftus
Robert Spencer
Steve Quayle

More altern. history
Micheal Cremo
Laird Scranton
Robert Temple

JFK/911
James Fetzer
David Ray Griffin
Eric Hufschmid
Peter Lance
Mike Levine
Jim Marrs
Jon Rappoport
Morgan Reynolds
Oliver Stone
Judy Wood

Other
Ann Finkbeiner
Catherine A. Fitts
Dr. John Gray
Deborah Layton
John Petersen

Clear Channel heads
Lowry Mays
Red McCombs

In the background
Bechtel family (SRI)
House of Liechtenstein
Ron Pandolfi
Laurance Rockefeller
Gen. Bert Stubblebine
James Woolsey

http://www.isgp.nl/2014_08_Coast_to_Coast_AM_cultPosted on: 2015/3/12 21:23
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


After life
#11


En ganska underhållande historia från en jihadist. Sann eller inte.

This fabulous story came from Aleppo, Syria earlier this week. An 32-year old ISIS jihadist has recently experienced clinic death after recieving multiple gun shot wounds in clashes with the Syrian Army forces and left helpless by his fellow fighters at the battlefield. He was found unconscious by monks of the Saint Dominican Catholic Presbytery of Ayyash hours after his collapse. They carried his body 26 kilometers to give a proper burial before this man came miraculously back to life.

As hecame back to his senses, he reported to priest Hermann Groschlin of the visions he had whilst in the afterlife, an event that profoundly changed him.

“He told me that he was always taught that to die as a martyr would open him the Gates of Jannah, or Gates of Heaven” recalled the priest. “Yet, as he had started to ascend towards the light of the Heavens, devilish entities, or Jinns he called them, appeared and led him to the fiery pits of Hell. There he had to relive all the pain he had inflicted upon others and every death he had caused throughout his entire life. He even had to relive the decapitations of his victims himself”, an experience the jihadist claims will haunt him for the rest of his life.

“Then Angel spoke unto him and told him that he had failed miserably as a human soul, that he would be banned from the Gates of Heaven if he chose to die, but that if he chose to live again, he would have another chance to repent of his sins and walk along God’s path once again”

The young man claims he was brought back to life in moments and eventually converted to Christianity days later,being assured that he had been misled throughout his religious life in the jihadist environment.

The young man, who’s wounds have surprisingly healed in a very short time, has chosen to live amongst the members of the Catholic presbytery who rescued him from the desert and hopes his story will help other ISIS fighters change their ways and convert to the one and only true God.

http://orientalreview.org/2015/03/04/ ... n-at-the-gates-of-heaven/Posted on: 2015/3/8 20:31
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Har vi upplevt en dold statskupp?
#12


Alliansen är ju rätt korkade med att ge upp sin makt i 8 år framöver. De kan ju inte vinna i nästa valet eftersom SD har fått alla rösterna och de kommer bara att öka till nästa val. För att de ska vinna nästa val måste de ha runt 10% av vänsterröster och det kommer ju aldrig hända. Röstar man då på alliansen går ju rösten automatiskt till sossarna.

Posted on: 2015/1/8 17:02
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Ukraina
#13


NATO producerad krigspropaganda...

There have been some very strange moments during the Ukrainian crisis. However one of the strangest came with the release of a video made by NATO and uploaded by NATO onto YouTube, that tries to disprove Russian claims of fascists in Ukraine.

The video takes us on a guided tour of the west Ukrainian town of Lviv (in the heartland of Ukrainian nationalism) where, unsurprisingly given the public stand taken by its makers, it claims to have found no fascists but lots of happy and tolerant people instead.


http://russia-insider.com/en/ukraine_ ... e_fascists_ukraine_-_nato

https://www.youtube.com/watch?v=3HCV_VVERac

Posted on: 2014/12/11 17:16
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Ukraina
#14


Det sägs att Ukrainas militärutrustning är till 2/3 förstörd efter kriget med pro-ryssarna så frågan är ju nu om de rustar upp igen (med stöd från USA) för att fortsätta kriget?

All-Out War in Ukraine: NATO’s ‘Final Offensive’
http://www.informationclearinghouse.info/article40305.htm

Posted on: 2014/12/1 19:12
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Frimurare i Italien och maffian
#15


Lite bevis för att frimurarna ligger bakom maffian i Italien.


I en unik video har polisen lyckats filma en sammankomst där en rad nya medlemmar svärs in i ’ndranghetan. Ritualen har religiösa drag men de närvarande citerar inte Bibeln, utan refererar till grundarna av kungadömet Italien som kom till 186o. Italiens grundare som frihetskämpen Giuseppe Garibaldi ses som ett ideal, liksom hans samtida kollega Giuseppe Mazzini.
http://www.dn.se/nyheter/maffians-hem ... itualer-avslojas-pa-film/http://www.illuminati-news.com/Articles/68.html

"An Italian revolutionary leader, Giusseppe Mazzini (1805-1872), a 33rd degree Mason, was selected by the Illuminati to head their worldwide operations in 1834. (Mazzini also founded the Mafia in 1860). Because of Mazzini's revolutionary activities in Europe, the Bavarian government cracked down on the Illuminati and other secret societies for allegedly plotting a massive overthrow of Europe's monarchies. As the secrets of the Illuminati were revealed, they were persecuted and eventually disbanded, only to re-establish themselves in the depths of other organizations, of which Freemasonry was one."

"After Mazzini's death on March 11, 1872, Pike appointed Adriano Lemmi (1822-1896, 33rd degree Mason), a banker from Florence, Italy, to run their subversive activities in Europe. Lemmi was a supporter of patriot and revolutionary Giuseppe Garibaldi, and may have been active in the Luciferian Society founded by Pike. Lemmi, in turn, was succeeded by Lenin and Trotsky, then by Stalin. The revolutionary activities of all these men were financed by British, French, German, and American international bankers; all of them dominated by the House of Rothschild."

"Between 1859 and 1871, Pike worked out a military blueprint for three world wars and various revolutions throughout the world which he considered would forward the conspiracy to its final stage in the 20th Century."


Posted on: 2014/11/19 23:46
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Syrien under attack!
#16


Norska filminstitutet gör film för NATO nere i Syrien.
https://www.youtube.com/watch?v=1czHE90QvwI

Nyheten står med i Aftonhoran med en dålig bortförklaring eftersom all rapportering från Syrien är fejkad.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19862812.ab

”Inget cyniskt försök”

Teamet bakom filmen var tydliga med att meddela att filmen skulle läggas ut på nätet utan att nämna att den var regisserad.

– Det var inget cyniskt försök att få uppmärksamhet, de hade ärliga intentioner, säger Åse Meyer, chef för kortfilmsavdelningen på NFI.

Målet, säger Klevberg, var att uppmärksamma konflikten i Syrien.

– Genom att publicera ett klipp som skulle kunna uppfattas som autentiskt hoppades vi kunna dra nytta av det verktyg som ofta används i krig – film som påstås vara sann. Vi ville se om filmen kunde få uppmärksamhet och leda till debatt, främst om barn i krig, säger Klevberg.
Posted on: 2014/11/15 16:44
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Ebola eller Ebo-LIE?
#17


Vad är chansen att en sjuk agent som torterar människor också har en dotter som forskar i hur Ebola virus förs över till människor?

Parviz Sabeti the chief torturer under the Iranian Shah. He now lives in Orlando as a triple iranian- israeli- U.S. citizen.

http://www.presstv.ir/detail/2014/10/ ... orture-chief-lives-in-us/

Parviz Sabeti, aka Peter Sabeti, became an officer of Mossad.

Today, Sabeti lives in Orlando, where he owns a building and development company called Paris Enterprises, Inc.

Among Paris Enterprises's officers is Pardis Sabeti, Parviz's daughter, who is also an evolutionary geneticist at Harvard University specializing in the human genome, specifically, the migration of the Ebola virus from an animal genetic reservoir into humans.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pardis_Sabeti

http://aanirfan.blogspot.se/2014/10/stockmarkets-and-ebola.html

Posted on: 2014/10/17 0:43
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: NATO Chefen Jens Stoltenberg
#18


Ganska komiskt att den nya NATO chefen är en marxistisk radikal vänsterextremist med kopplingar till gamla KGB. Infiltration på högsta nivå...


"First look at the current NATO General Secretary Jens Stoltenberg. His youthful ideas have been imbued with the spirit of pacifism and Marxism, and fervent anti-Americanism. Stoltenberg expressed them in 1970, taking part in peaceful demonstrations which involved mandatory ... smashing of the windows of the American Embassy in Oslo."


"However, Stoltenberg was caught in proverbial "having his fingers in bigger pie" more than his youthful belief in Communism. According to The Norway Post, Stoltenberg is a Marxist, Communist and Russophile, who in the past has been in contact with the KGB."


"An important channel for promotion of the Soviet policy were all sorts of left-wing youth organizations. Many of them were infiltrated and paid by the KGB. A group of "Red Youth" was led by the sister of the current NATO general secretary, Camilla. She was also used by the Soviet political police as a "secret contactee". Similarly, as a number of other Stoltenberg family members."


http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2014/10/15/19585.shtml

Posted on: 2014/10/16 23:44
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: NATO Chefen Jens Stoltenberg
#19


Tydligen ska BP köpa olja av Turkiet som de har fått ifrån ISIS. Därav det låga oljepriset just nu.

Posted on: 2014/10/16 23:37
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


NATO Chefen Jens Stoltenberg
#20


Lite info om den nya NATO chefen...

Precis som i Sverige är Norge styrt av kommunistiska och socialistiska nätverk inom både politik och media.

Many Western politicians, the Leftists, were involved in the KGB games during the Cold War. They were idealists blinded by leftist ideology and developed a unique naivety towards the Soviet Union, which they saw as a socialist paradise.

wPolityce.pl: "The new NATO chief Jens Stoltenberg was in contact with a KGB officer in late 1980s, as a young politician from the Norwegian Workers' Party. Soviet intelligence agency nicknamed him "Steklov" and created a personal file for him. Norwegian media say that for this reason, he should not head the NATO now, in a situation of growing conflict between the West and Russia. Are they right?


Både kommunism och socialism kom ur brittiska tankesmedjan "royal institute for international affairs" vilket gör Stoltenberg till en agent för brittiska imperiet (inte ryssland).

Thorvald Stoltenberg (hans far) är medlem i Trilateral Commission som startades av David Rockefeller.


NATO Chief Jens Stoltenberg turned out to be a KGB agent with code name Steklov
http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2014/10/12/19581.shtml

Leading Soviet dissident urges lustration for new NATO Marxist-Leninist General Secretary, a KGB agent
http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2014/10/11/19580.shtml

Posted on: 2014/10/15 10:06

Edited by EscapedLunatic on 2014/10/15 10:26:42
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Peace price hoax
#21


Ännu en bluff. Årets fredspris går till CIA sponsrade Malala. Det är okej att vara emot talibanerna så länge man stödjer Obamas drönarmord.

http://www.tomatobubble.com/malala_hoax.html
http://www.svt.se/nyheter/varlden/malala-om-fredspriset


Today's front page is dominated by the co-winner of this year's fake Nobel Peace Prize; the fake "children's rights" activist from Pakistan, Malala Yousafzai. The other winner, Kailash Satyarthi, an Indian man who has saved enslaved children (we are told), gets 2nd billing to Saint Malala.


In 2012, the then 15 year old Malala, (we are told), was shot in the head and neck at point-blank range while returning home on a school bus. The culprits (we are told) were the big bad Muslim Taliban of 9/11 fame, who (we are told) oppose education for girls.


At a time when the controversy surrounding Obongo's drone killings of innocent children was at its peak, the "shooting" of Malala once again reminded Boobus Americanus and Boobus Europithicus as to why the CIA's bombings of Pakistan and Afghanistan are necessary.

How convenient.

"Drones kill so Malala can live."

Posted on: 2014/10/12 10:33
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Ukraina
#22


Som vi alla vet säger karl Bildt att det inte finns några nazister i Ukraina...
men vad säger Anna Maria Corazza Bildt (M) om det?

http://detopaverkadesinnet.blogspot.s ... -rostar-nej-till-eus.html

Sveriges regering stödjer uppenbarligen dödspatruller i Ukraina.

https://www.google.se/search?q=svoboda ... tbm=isch&q=svoboda+nazist

Var det inte Kalle Bildt som var så rädd för den uppvaknande fascismen i europa?

Posted on: 2014/9/17 20:41
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


Re: Bloggportaler censurerar alternativ information
#23


Common Purpose påminner väldigt mycket om den svenska kommunistiska hjärntvätten vi har här i svensk media. Medians huvuduppgift är egentligen inte att vi ska lära oss att vara toleranta mot till ex zigenare, judar, bögar etc och lära oss att tycka synd om dessa människor utan huvuduppgiften är faktiskt att beskydda de kriminella nätverk som finns hos dessa grupper.

Svensk medias huvuduppgift = att skydda kriminella nätverk.


Pat Condell tar upp Common Purpose i samband med fallet i Rotherham där 1400 engelska flickor våldtagits av invandrade muslimska män från Pakistan.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.s ... nerar-common-purpose.html

http://detopaverkadesinnet.blogspot.s ... n-agent-at-den-tyska.html

Posted on: 2014/9/6 20:01
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top 


James Foley and Adam Lanza
#24Posted on: 2014/8/31 13:22
"Earth is an insane asylum, to which the other planets deport their lunatics" -Voltaire (Memnon the Philosopher)
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 26 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
35 user(s) are online (35 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 35

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS