vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Lambchop)

BottomBottomRe: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#1


En intervju på RedIce tog upp det där om att föda på sjukhus vs hemma för lite sen.

Jeanice Barcelo - Hour 1 - Hospital Birth Trauma & Baby Mutilation - http://www.redicecreations.com/radio/2011/12/RIR-111225.php

Posted on: 2012/3/1 23:42
 Top 


Re: Ord som är lika som bär
#2


possession-obsession. vad äger vem igentligen? (my precioussss) ^^

Posted on: 2011/10/19 0:13
 Top 


Re: Ny dokumentär om att leva "off grid"
#3


Gick en dokumentär på 2:an igår om ett kollektiv i dalarna som holler på att bygga earthsips för den som är interesead.

http://svtplay.se/v/2548974/dokumentarfilm/hippieland

Posted on: 2011/10/3 10:37
 Top 


Re: vaken "research and development"
#4


med tanke på att kärnkrafftsverken inte är något annat än överglorifierade ånggeneratorer så e det nog inte så dum idé... Bara att bygga en thermal mass rocket stove och byta ut massan med en vattentank.

Och efftersom ett bilbatteri bara har en livslängd på 3-5 år så är det ju igentligen inte en "self sustainable" lösning med vind o sol för o lagra energin i batterier om nu samhället skulle to o rasa... Att kunna lagra väte i tuber skulle vara guld då.

Fast de e klart, en overunity generator vore ju va det ultimata om man kunde fixa.

Posted on: 2011/9/17 19:33
 Top 


vaken "research and development"
#5


Godagens.
Jag har gjort under en period gjort lite enklare hobbyexperiment hemma i "holografic univers"-teorin som tex Masaru Emotos ristest, samt pillat lite med hemi-synk och orgone, o tänkte nu ta upp Lucid Dreaming som nästa project.
Men sen så har ja hört talas om lite andra experiment som påstås funka, men som då kräver en grupp. Tex att påvärka resultatet på en slumpgenerator eller flytta en pingisboll etc, eller kanske försöka replikera Monroe intetute gruppexperiment med hemisync osv.

Idén ja hadde är dels att försöka bevisa/motbevia diverse påståenden litegranna som mythbusters, och lära sig nåt av det. Men också att om man skulle ta och dokumentera det hela med kamera o lägga ut på tex youtube, så kanske man
kan på så sätt också kunde SKAPA ett interesse i det hela, och lyckas tillvärka en snöbollseffect som påvärkas sammhället omkring oss á la "hundred monkey effect".

Men sen är ja även rätt intereserad av att tillverka saker som aquaponics, thermal mass heaters, tegelpressar, vindgenerators, kompost-vattenvärmare (skulle nog funka bra att värma aquaponics under vintertid) och andra offgrid/opensorce lösningar. Kanske tom försöka sig på någon overunity maskin som HHO gas eller nån slags magnetmotor.

så undrar helt enkelt om det finns något interesse att billda någon workshop i nått av det här?

Posted on: 2011/9/16 21:08
 Top 


Re: Oslo - Söker kraterbilder.
#6


Här finns några billder på den påstodda kratern
http://www.redicecreations.com/article.php?id=16257

Posted on: 2011/8/21 0:33
 Top 


Re: Att vara oberoende i paradiset del.2
#7


dump*
Finns det någon uppdate på det här med brazilien grejen?
Eller sverige, ni som kollar effter något här!?

Posted on: 2011/6/14 19:04
 Top 


Re: Matreserver i Sverige?
#8


Verkar som aftonbladet har tagit bort sin artikel om protesterna i England nu... Slår vad om att det kommer bli väldigt tyst om det där, om inte det möjligen blir vinklat som i DN´s artikel där dom sätter "anarkister" (provokatörer?) i centrum.

Posted on: 2011/3/26 21:16
 Top 


Re: Matreserver i Sverige?
#9


Groddning tar 3-7 dagar. http://www.nyfikenvital.org/?q=node/113
risenta har också vakumförpakat ris med fyfsat lång hållbarhet. Olika pulver funkar ju också som spirulina/nässle/helnypon pulver etc. (potatismjöl?)
Sen kan man ju också införskaffa sig en torkugn, så kan man torka in frukt och grönt o vakumförpacka stjälv bäst man vill.

Posted on: 2011/3/25 22:53
 Top 


Re: Vaken-by
#10


nomad: då kanske Can Masdeu´s gröna ockupationsrörelse skulle vara något, eller kanske något att lära sig av. =) http://en.wikipedia.org/wiki/Can_Masdeu

micro: har man ett bra utlänskt mål så kan man ju även "ragga up" folk från liknande forum som vaken (eller överlevnads-, 2012-forum etc) från andra länder, o göra en internationell insatts för att kunna få ihop tillräkligt med folk.
Skulle man även vara några stycken och ta en resa o kolla in marken först, och dokumentera det hela, så skulle nog projectet kännas mer seriöst också, o man kan få enumer förtroende från dom som vill ha alla sina frågor om stället/projectet besvarade först... Jag e lätt med på åka ner o kolla in Brazilien eller liknande ställe i allafal. =)

Posted on: 2011/3/18 22:28
 Top 


Re: Vaken-by
#11


Jag är intereserad av en vaken-by så länge som det inte är i sverige. Tror att det är alldeles för mycket byrokrati, vinter och för höga priser för mark här för att man ska kunna bli helt stjälvförsörjande.
Gillade idén i oberoende i paradiset-tråden... 20k för eget land låter ju nästan för bra för o vara sant... Men vet inte om den tråden dött eller va som har hänt. =/

Posted on: 2011/3/15 21:24
 Top 


Re: The Antimatter Radio Show - Illuminati startade truth movement..
#12


Om man ser på den nya världsordningen som global facism á la nazityskland. Fulländat med koncentrationsläger o övervakining o hela kittet, och man sen lyckats få massorna upplysta och skiträdda för detta scenariot... Men så om det plötsligt skulle komma en ledargestalt som samlar upp folket och slår ut denna idé kommer denna ledargestalt ha fullt förtroende från folket och världen kommen förenas i en "NY" ny världsordning.
Sen om denna "ledargestal" är en grupp/organisation, en messia-figur eller ufo-gubbar har ingen betydelse. Men andvänder man någon dom sista två kan man lura in världen till en global världs-religion, som är ett sjukt mer praktiskt kontrollsystem än vad dagens nationalistiska system är... och när det systemet väl är på plats behövs inte längre dom hemliga brödraskap som ligger lägre ner på pyramiden som tex politiker/billderburgare/murare etc... Så då e det ju perfekt att "offra" dessa lurade idioter till massorna i en revolution så att folket sen tror att dom har blivigt befriade.

För en världsreligion om det är målet kommer alldrig lyckats införas i ett system där folk är medvetna om att dom är slavar.

Posted on: 2011/3/11 19:06
 Top 


Re: Att vara oberoende i paradiset del.2
#13


Är stjälv redo om att åtminstonde spendera en semester där o hjälpa till att bygga o peta i jorden o se hur det gås... Men skulle det finnas något interesse av att samla ihop sig ett gäng o diskutera ett sånt här project någonstans innan man ger sig ut?
När tänkte du fara iväg BadSushi?

Posted on: 2011/2/25 12:07
 Top 


Re: Tecken på polskifte?
#14Posted on: 2011/2/22 11:15
 Top 


Re: Att vara oberoende i paradiset del.2
#15


Hur är engelskan där i området? det ska ju mest bara vara portugisiska och spanska som gäller i Brazilien va jag fröstår det som.

Posted on: 2011/2/21 22:31
 Top 


Re: Att vara oberoende i paradiset del.2
#16


Jo nog ser det måttligt lockande ut alltid, skulle vara kul o dra ner ett gäng för o provbo där ett tag först bara, så man inte ger sig in på nå alltför galet... Nån här som kan tänkas dra dit på semester i sommar kanske?
Hur många är det som e bestämt att du ska dra med BadSushi, eller e du stjälv? Och är Brazilien ett chemtrailfritt land?

Posted on: 2011/2/12 21:23
 Top 


Re: Fisk och fågeldöden- världen runt
#17Posted on: 2011/1/7 0:33
 Top 


Re: Rik Clay och London-Zion-2012-boken
#18


Red Ice har gjort hela intervjun med Rik Clay som han gjorde innan han dog tillgänglig för alla.
http://www.redicecreations.com/article.php?id=4789

o för den som inte kan få tag på Illuminati card game finns det en sunkig kopia av den på hollywoodinsiders hemsida i en torrent som heter "Large Collection 2.7gb" längst ner på sidan. O det är rätt interesanta fillmer där med för övrigt, som tar upp det hela med att dom släpper ut information om sigstjälva av en anledning. Finns tillomed ett kort som heter Unmasked med i leken.

Posted on: 2011/1/3 18:46
 Top 


Re: Big Bang Theory
#19


några billder effter så är det en frimurarlodge sittandes under sin "square and compass"-flagga också. Båda dessa billder flashar up just 13 seckunder in i introt, samtidigt som en mässa sjunger "we built the pyramids". ^^

Posted on: 2010/12/18 13:57
 Top 


Re: Översättning av Bank run 2010s engelska text
#20


Falseflag bank run set for Dec 7?

"So if there the bankers can engineer a bank run, it will be the ordinary people who are robbed once more. Assange goes along with the propaganda that banks have capital in the banks not fractional reserve digits."
....

"His gigantic financial crime is also designed to discredit the alternative media and investigative journalists and so give the a chance to close websites and steer people back into the mainstream media."
http://www.redicecreations.com/article.php?id=13423

Posted on: 2010/12/5 13:17
 Top 


Re: VigilantCitizen : The Odd Masonic Imagery of the 33 Chilean Miners’ Rescue
#21


Tycker ju att i allafal chilenarna stjälva borde se att deras flagga som dom tryckte på deras tröja är upponer o bildar ett pentagram i stället för en stjärna.
http://www.goroadachi.com/etemenanki/

Posted on: 2010/10/26 22:53
 Top 


Re: Orgonite
#22


Jag gjorde ett test för nått år sedan eller så med orgone efter att ha sett ett klipp på youtube som visade att vatten frös till i konstiga former nära orgone: http://www.youtube.com/watch?v=bFdl6sGuBT8&feature=related
När ja gjorde samma test som på klippet misslyckades ja fattalt... men sen testa ja o göra en större orgone generator som ja forma som en pyramid o testade; när ja hadde vattnet (destilerat) under pyramiden så frös vattnet stjälv som en pyramid, runt 1-2cm hög eller så, med 4 klara sprickor istället för kanter.
Och när ja hadde vattnet ovanför pyramiden växte det upp som en vårta från vattnet som blev så hög att den böjde sig och såg tillslut ut som en krok som stack up från isen.

Har även testat Masaru Emoto´s ristest, med välldigt lyckat resultat och ja undrar om inte orgone och det som Emoto kallar för hado igentligen inte e samma sak... Har för mej att han Marco Rodin som e mattemagikern bakon "The Rodin Coil" nämde något om att orgone, och det som NAZA nu kallar för "Dark Matter" är samma sak.

Posted on: 2010/9/28 19:26
 Top 


Re: The Comic Who Shook Italy
#23


Om hans blog nu e den 10:e största i världen o han fick 250 000 påskrifter till sitt förslag om att rensa up i den italienska regeringen, hur många röster skulle då förslaget om att granska builderberggruppen som togs upp här på vaken för lite sen få, om vi skulle lyckas få han och hans följeslagare att promota den? :P
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=848

för det är väll att alla innom EU har rätt att skriva på den va ja förstår det som!?!

Posted on: 2010/9/27 18:29
 Top 


Re: Hjälp att hitta artikel, forskningsresultat etc
#24


kanske inte vad du e ute efter, men ett utdrad ur boken tungmetaller, hälsa och åldrande: http://www.ortapoteket.se/product.asp?product=609
____________________________
Vanliga förekommande symtom vid kvicksilverförgiftning inkluderar:

a) "extrem blyghet", likgiltighet inför andra, "en önskan att vara för sig stjälv"
b) depression, "saknar interesse", mentalt konfunderad
c) irritation, aggresivitet och "dåligt humör" hos barn och vuxna
d) oro och rädsla
e) emotionell labilitet

Några av de vanligaste källorna till kvicksilver är fisk, amalgam ock vaccinationer.
____________________________

så man kan ju undra hur världen skulle sett ut om vi inte skulle blivigt kemiskt lobotomerade vid födseln igentligen. =/

Så e det någon här som känner till detta från bekanta som tagit svinvaccinet?

Posted on: 2010/9/7 18:40
 Top TopTop
(1) 2 3 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
43 user(s) are online (43 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 43

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS