vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Machiavelli)

BottomBottomRe: DAVID ICKE - Demonstrera gärna, men inga upplopp tack!
#1


Quote:

SuperSonic skrev:
Bra poster du gör Machiavelli.

Den här borde läggas upp på förstasidan.

"Det du bekämpar, det blir du."

"Vi är Ett Medvetande vilselett att tänka att vi är ´lilla jag´. När vi förstår att vi alla är Ett – och handlar på detta med mod, kärlek, vänlighet, frid och empati, för alla som behöver stöd – kommer förtryckets barriärer att falla."


Tack för dina vänliga ord. Artikeln har idag skickats till Vaken.se i PDF-version i det fall de vill lägga upp den på förstasidan.

Posted on: 2009/7/11 2:42
 Top 


DAVID ICKE - Demonstrera gärna, men inga upplopp tack!
#2


David Icke's månadsbrev "Don't Riot' är nu översatt, nedan ett kortare utdrag och länk till hela artikeln.

INGA UPPPLOPP TACK - DET ÄR JUST VAD 'DE' ÖNSKAR
... Låt oss räta ut det här: De vill att du skall ta till upplopp som svar på den ekonomiska katastrof som nu utvecklar sig och redan kan man se att folk går på det här.

Varför skulle myndigheterna vilja att folk gör upplopp? De som genom åren läst mina böcker kan direkt se svaret. De behöver en ursäkt för att införa en fullt utbyggd polisstat över hela världen och människor som i sin desperation gör upplopp (ständigt uppviglat av hemliga agentprovokatörer) är just den ursäkt de eftersträvar.

Var mycket, mycket uppmärksam på de som i samband med fridfulla demonstrationer startar upplopp, eller uppmuntrar andra till detta. Vilka är dessa och varför gör de detta, när det innebär att alla essen lämnas över till systemet, så att de kan tvinga på oss en polisstat? Endera är de bara enfaldiga eller också agenter för polisstaten...
http://www.nyapolitiken.biz/usa/david-icke.html

Posted on: 2009/7/3 1:35
 Top 


CIA PRÖJSADE TRE MILJARDER FÖR KUPPFÖRSÖKET I IRAN!
#3


http://pakalert.wordpress.com/2009/06 ... an-to-evoke-a-revolution/

Pak Alert Press June 18, 2009...6:10 am

CIA PUMPADE IN NÄSTAN TRE MILJARDER I FÖRSÖKET ATT STÖRTA DEN IRANSKA REGIMEN

Den tidigare pakistanska Arme generalen Mirza Aslam Beig hävdar att den amerikanska spionorganisationen CIA pumpade in 2,9 miljarder svenska kronor (US $400 miljoner) i det nyliga försöket att frammana en statskupp i Iran.
I en telefonintervju med Pashto Radio på måndagen, sade general Beig att det finns ovedersäglig information som bevisar USA:s inblandning i Iran
General Beig tillägger att “dokumenten bevisar att CIA lade ut 400 miljoner dollar inom Irans gränser, för att ”väcka upp en falsk sk. regnbågsrevolution i anslutning till valen” [enl. beprövad modell från en mängd länder gränsande till Ryssland].
Pakistans tidigare arméstabschef fortsatte genom att säga att USA hade som önskemål att störa situationen i Iran och få till stånd en USA-vänlig regering.
Han gratulerade President Mahmoud Ahmadinejad till hans återval för en andra period som regeringschef och noterade samtidigt att Pakistans relationer med Iran hade förbättrats under Ahmadinejads 4-åriga presidentskap.
“Ahmadinejad’s återval utgör en avgörande punkt i regionens politik, och om Pakistan och Afghanistan förenas med Iran, tvingas USA lämna arenan, särskilt då Afghanistan,” tillade Beig.

Relaterad Video:
http://rapidshare.com/files/245368245 ... e_Election_Riots.wmv.html

Posted on: 2009/7/1 3:57
 Top 


Svårt att nyttja Google?
#4


Google har nu alltmer börjat censurerats men ger 32 svar på den aktuella artikeln. Tex. går det att hitta en lista på vilka andra kazarjudar som ingår i det gäng som nu övertar Lehman Brothers. Kan man anta att dessa bröder också ingår i det NWO som Rotschilds är en av de främsta banerförarna för?

Följande information finns på forumet www.topix.com och en referens finns till www.jewishwealth.org vilka sannolikt är källan. Intressant är att Evelyn Bauers (numer Rostchilds) förmögenhet anges till 1,5 trillioner dollar, dvs. 19.500 miljarder kronor, men ändå aldrig lyckas placera sig bland Kamprad och "rikingar" på tätlistan över jordens rikaste?

The Rothschild Group and 24 jewish billionaires purchased Lehman Brothers for $10 billion.

Jewish Investment Partners

Sir Evelyn De Rothschild
Net Worth:$1.5 Trillion
Source: Banking

Sheldon Adelson
Net Worth:$26.0 billion
Source: Casinos, Hotels

Lawrence Ellison
Net Worth:$25.0 billion
Source: Oracle

Roman Abramovich
Net Worth:$23.5 billion
Source: Oil

Sergey Brin
Net Worth:$18.7 billion
Source: Google

Michael Dell
Net Worth $17.2 billion
Source: Dell

Steve Ballmer
Net Worth $15.2 billion
Source: Microsoft

Carl Icahn
Net Worth $14.5 billion
Source: Leveraged Buyouts

Michael Bloomberg
Net Worth:$11.5 billion
Source: Bloomberg

Ronald Perelman
Net Worth: 9.5 billion
Source: Leveraged Buyouts

George Soros
Net Worth:$9.0 billion
Source: Hedge Funds

James Goodnight
Net Worth:$8.7 billion
Source: SAS Institute

Samuel Newhouse
Net Worth $8.5 billion
Source: Publishing

Harold Simmons
Net Worth:$6.9 billion
Source: Investments

Steven Cohen
Net Worth :$6.8 billion
Source: Hedge Funds

Sumner Redstone
Net Worth:$6.8 billion
Source: Viacom

Stephen Schwarzman
Net Worth:$6.8 billion
Source: Investments

Samuel Zell
Net Worth:$6.0 billion
Source: Real Estate, Private Equity

Nicky Oppenheimer
Net Worth:$5.7 billion
Source: De Beers

Paul Milstein
Net Worth:$4.5 billion
Source: Emigrant, Real Estate

Steven Spielberg
Net Worth:$3.0 billion
Source: Movies

Barry Rosenstein
Net Worth $1.3 billion
Source: Hedge Funds

Joseph Safra
Net Worth:$6.0 billion
Source: Financial Services

Sir Phillip Green
Net Worth:$7.0 billion
Source: Retail

Yitzhak Tshuva
Net Worth:$4.0 billion
Source: Real Estate, Energy

http://www.topix.com/forum/state/ny/TU4P5CKP358OFS7NV

Posted on: 2009/4/28 8:16
 Top 


Re: Zeitgeist Satans nya Bolsjeviker. Lögnen NWOs opium
#5


Quote:

Icehorn skrev:
Machiavelli,

Quote:
Helt rätt - Goebbels mfl. har visat att upprepning är det effektivaste sättet att inpränta ett budskap - sant el. falskt.


Är ditt budskap sant eller falskt ?

Svar: I en forumdebatt är alltid det egna påståendet sant, medan motståndarens alltid är falskt.

Quote:
Vad jag gjort är att fatta misstanke ang. Zeitgeist-projektet, dels för att Vaken gav projektet en gräddfil, dels pga. av dess professionella framtoning, dvs. som någonting som som pådyvlas oss från ett politiskt etablissemang. Jag ägnade därför några minuter åt att googla på en av projektets portalfigurer + NWO eftersom jag direkt misstänkte kopplingar till detta projekt. Efter mycket svett och tårar kämpandes med genomläsning av oändligt många "näthits", gav svar nr. 6 kopplingar till djävulsdyrkan (Lucifer, Blatavsky) och pedofili (pederast). Det hela tog väl ungefär 3 min.

Läs nu igenom ovanstående 25 gånger och försök FATTA vad som står där:

- Jag skriver inte att den här potalfiguren är varken pedofil el. djävulsdyrkare!
- Jag skriver inte att Zeitgeistprojektet är ett projekt för att föra fram djävulsdyrkan el. pedofili!
- Jag skriver inte heller att Icehorn el. andra dårfinkar som propagerar för Zeitgeist är pedofiler el. djävulsdyrkare!

Vad jag skriver el. rättare sagt beskriver, är DE KOPPLINGAR TILL PEDOFILI OCH DJÄVULSDYRKAN, som framkom i den ovan nämnda artikeln i googles träff nr. 6.

-- MYCKET SVÅRT ATT FÖRSTÅ VA? --


För det första - du säger att dina misstankar framkom av Vakens hantering av projektet. Jag antar att du talar om Venusprojektet som är det enda projektet i det här sammanhanget (Zeitgeiströrelsen är en förgrening av detta och består av folk från många håll - även härifrån). På vilket sätt skiljer sig Vakens hantering vad gäller detta projekt jämfört med diverse filmer, projekt och annat som också presenteras här ? Än så länge har Zeitgeiströrelsen inte precis fått något eget underforum vad jag kan se.

Svar: Zeitgeist el. vad ni nu vill kalla det hela för, gavs tidigare en gräddfil där man direkt kom till Zeitgeistinformationen innan man klickade in sig i Vakens debattforum. Denna "gräddfil" tycks nu ej längre vara tillgänglig förZeitgeist, möjligen pga. de kopplingar jag redovisat.

För det andra - kan du ge en direkt länk till artikeln du använder som referens för att koppla bl.a Jaques Fresco till pedofili och djävulsdyrkan ? Jag behöver informationen i min analys.

Svar[/b]
: Länken har hela tiden från början funnits med i mitt första inlägg och ligger där fortfarande. Om du skall nyttja ordet forska så kunde du ju till att börja med läsa igenom de inlägg du debatterar lite nogrannare. Däremot finns på denna sida bara ett kortare utdrag ur den artikel som nyckelordden plockades. Här är länken till hela artikeln:
http://www.conspiracyarchive.com/Blog/?p=685

Quote:
Det är Icehorn själv som kopplar sig till den här skiten, dels genom att förespråka detsamma utan att först göra HEMLÄXAN, så att han hade kunnat undvika att hamna i possitionen som "nyttig idiot" och förespråkare för Zeitgeist, och därmed också assosierats till ett projekt med kopplingar till pedofili och djävulsdyrkan. Sen begår Icehorn misstag nr. 2 där han helt flippar ur i injektiv och avsaknad av sakargument, när dessa negativa kopplingar avslöjas. Sen kommer den totala urflippningen då Icehorn i nästa postning, nu känner sig så totalt avklädd och i avsaknad av sakargument att han lovar ta till knytnävarna och i hotfulla ordalag försöker stoppa informationen om Zeitgeists bindningar till pedofili och djävulsdyrkan.


Nejdå, jag använder aldrig våld för att stävja avvikande åsikter gentemot mina egna. Detta rörde ett helt annat koncept i den här s.k "debatten". Tvärtom är jag som framgår av vad jag skrev ovan ytterst angelägen om att rent vetenskapligt kunna testa din hypotes om pedofili och djävulsdyrkan i förhållande till Venusprojektet. Jag hoppas som sagt att du kan hjälpa mig med tillämpning av denna metod genom att bistå med så mycket bevis du kan. För att detta ska fungera måste du naturligtvis kunna ge hållbar information som grundar sig på mer än någons fundamentalistiska åsikter därute - d.v.s lite mer fysiska bevis.

[b]Svar
: Koplingarna till pedofili och luciferdyrkan är bara indirekta, vad jag kan se. Men i politiska sammanhang är naturligtvis konceptet "guilt by assossiation" ett mycket populärt och ofta nyttjat vapen. Däremot är det angeläget att Zeitgeist bekämpas och skrotas också utifrån att det är ett kommunistiskt projekt. Världen behöver inga fler blodbad (enl. Juri Lina uppgår kommunismens offer till ca. 150 milj i Rysland och totalt i hela världen till det dubbla).

Quote:
Icehorn verkar leva i en egen värld, där han som flitigt förekommande forumlus alltid hittar bekväma utvägar för att slippa argumentera för sin sak (Zeitgeist). Vad som enl. Icehorn är diskqvalificerande, är information:

- som kopierats
- som klistrats
- som är omfattande (jätteartiklar)

Icehorn kan också pga. sin höga kunskapsgrad avgöra att alla argument som har ovanstående egenskaper:

- är grundlösa

Icehorn vet också med automatik att information som har ovanstående attribut:

- ej är kopplad till egna efterforskningar
- ej är kopplad till egen erfarenhet i ämnet


Det som diskvalificerar dina och andras argument så här långt är deras avsaknad av något som visar att du själv förstår vad den du citerar talar om. Jag vill helt enkelt kunna bemöta -dina- argument så som du utvecklat dessa för egen del. Om du sedan vill förtydliga genom diverse inklistringar av den andres artikar så har jag inga problem med detta.
Svar: Jag tycker nog att du själv varit rätt så duktig att diskvalificera dig i denna debatt.

Quote:
Dvs. sökning på internet efter information, är enl. Icehorn ingen efterforskning och är därmed helt diskvalificerande. Likadant ger information inhämtad på nätet, enl. Icehorn, ingen koppling till egna erfarenheter i ämnet och är därmed också diskvalificerande. Obs, att båda Icehorns ovanstående kriterier naurligtvis befriar Icehorn mödan att komma med sakargument i sitt försvar för Zeitgeist.


Det finns inget att försvara när det gäller en decentraliserad önskan om ett bättre samhälle - om du nu refererar till rörelsen. Folket som utgör denna rörelse bidrar var och en med sina uppfattningar, argument och erfarenheter. Jag kan inte dra alla över en kam genom att försöka försvara rörelsen i sin helhet när alla koncept måste bemötas, begrundas och diskuteras var för sig - på sina egna meriter. Detta är något du måste ta till dig i en vetenskaplig och logisk diskussion. Mer förenklat så skulle sakfrågor lättare diskuteras om argumenten fördes mot vad som verkligen sägs av rörelsen själv istället för av fundamentalister som valt att angripa allt som hotar deras världsbild. Har du överhuvud taget besökt hemsidan eller sett hela "Zeitgeist: Addendum" och funderat på vad som sägs ?

Svar: Intressant att dina tidigare obefintliga argument numer strävar efter att uppnå ..."en vetenskaplig och logisk"... höjd. Så du vill att man skall argumentera mot vad som ..."sägs av rörelsen"... Sorry, men verkligenheten talar sitt tydliga språk vad gäller politiska frågor - bry dig aldrig om vad en politiker säger, vad han gör är det intressanta. Ang. ..."fundamentalister"... och ..."hotad världsbild"... så kan jag passa på att lägga ordet för de 300 milj. som hittills blivit offer under kommunismen - de har ju sjäva lite svårt att göra sig hörda, eftersom vårt svenska propagandainstitut "Forum för Nutidsgistoria", av någon "underlig" anledning bara intresserar sig för judeutrotningen - att de inte ser så postivt på ytterligare ett marxistiskt mordprojekt vid namn Zeitgeist och med kopplingar till pedofili och djävulsdyrkan.

Quote:

Nu en stilla undran - skulle möjligen Icehorn kunna ge närmare information om hur vi kan kvalificera oss att få delta i hans forumdebatter? Hur kan vi tex. få egen erfarenhet av pedofili och djävulsdyrkan? Eftersom Icehorn tydligen redan är tillräckligt erfaren i ämnet för att uppträda som forumdomare, så kanske han kunde upplysa oss om hur han själv fått sin imponerande höjd av erfarenhet?


Svaret finns i mina ovastående inlägg.

Quote:
Mycket imponerande, när argumenten tryter så kommer bortförklaringarna om varför Icehorn inte behöver gå i svaromål i strida strömmar och naturligtvis bedriver då motdebattörerna häxjakt.


Jag tycker bara helt enkelt att grundlösa anklagelser om kopplingar till NWO, pedofili och djävulsdyrkan påminner om kristna fundamentalisters tidigare häxjakter. Det rör sig helt enkelt om en definition så du behöver inte ta åt dig personligen. Argumenten tröt inte för min del i det här fallet. Jag tyckte bara att det passade in så väl.

Svar: Myspysigt, nu har vi även häxor med i gänget av pedofiler och djävulsdyrkare.

Quote:
Apropå skalle så har Icehorn en mer närliggande, hans egen. Nyttjade Icehorn denna kroppsdel och tog en titt i tråden ovan, så kanske Icehorn kunde börja närma sig verkligheten. Det är dessutom Icehorn själv som kopplar sig till pedofili och djävulsdyrkan, genom att försvara Zeitgeist och sedan flippa ur på de hittills vaga kopplingar till dessa obskyra och förkastliga obsceniteter, som hittades i artikel nr. 6 ovan.


Som sagt - du får gärna länka till artikeln du talar om. Jag undrar bara..om dessa kopplingar hittills varit vaga som du säger hur kan du då försvara dessa som argument för din sak ?

Svar: Se ang. länken och kopplingar ang. "guilt by assosiation" ovan. Observera också att detta är en politisk debatt, inte "fråga Bildoktorn" hur man byter en glödlampa.

Quote:
Zeitgeist bäddar för NWO
Hade Icehorn haft lite mer förmåga till analys och lite mindre förmåga som "nyttig diot", så hade han kanske själv kunnat komma på att Zeitgeist är till för att bädda för NWO och att vi genom Icehorns PR för Zeitgeist kommer att få våra chips tidigare.


Jag har redan testat olika hypoteser med den utgångspunkten och kunde inte komma till samma slutledning som andra här. Det förhindrar naturligtvis inte att folk kan återkomma med lite mer hållbara argument. Därav kan jag inte hjälpa dig så mycket i din tro att Zeitgeist/Venusprojektet/eller-vad-du-vill har någon som helst koppling till RFID-implantat.

Svar
: Zeitgeistprojektet innebär övergång till ett totalitärt marxistiskt system. Med detta kommer också per automatik chippning av medborgarna. Titta dig omkring vad som händer idag, om vi nu redan idag under vårt "demokratiska" system övergöds med olika former av polisstats- och övervakningsåtgärder, inkl. FRA, med vilken logik anser du då att polisstaten och övervakningssamhället skulle upphöra om ett marxistiskt totalitärt system som Zeitgeistet etableras?

Jag passar på att själv klistra in en text mot bakgrund av vad jag tidigare sagt. Jag rekommenderar också att du och andra läser igenom frågeställningar på rörelsen egen hemsida istället för att utgå från slumpmässigt utvalda texter som råkar passa din förvalda inställning.

Svar: Slumpmässighet kanske inte är rätta ordet. Det hårda svettiga vetenskapliga arbetet att hitta kopplingarna till pedofili och djävulsdyrkan, gick över ett oändligt stort antal söksvar till nr. 6, och tog hela 3 min.

The Venus Project would replace politicians with a cybernated society in which all of the physical entities are managed and operated by computerized systems. The only region that the computers do not operate or manage is the surveillance of human beings. This would be completely unnecessary and considered socially offensive. A society that uses technology without human concern has no basis of survival.
- Ur frågor och svar; fråga 5 - "How does The Venus Project compare with Communism?"
http://thezeitgeistmovement.com/jooml ... article&id=28&Itemid=66#5

Svar: Håller helt med, det behövs naturligtvis inga övervakningskameror, inga insatsstyrkor och inga koncentratinsläger i Zeitgeist's lyckovärld - så länge vi bara tar våra obligatoriska Prozakpilller och manngrant infinner oss till vårt dagliga slavarbete.

Quote:
Vissst, håller helt med - Icehorn du lär nog ha en större framtid som rättshaverist än din hitillsvarande karriär som forumlus.


Nu börjar du rent av låta mänsklig. Har du gjort klart definitionerna av de där russinen jag frågade om innan ?


Svar
: Missade russinen och tyvärr, vi utomjordingar tål inte heller russin.

Fråga: Såg att Zeitgeist ger nästan 54 miljoner hits i Yahoo - bra jobbat får man säga. Sen undrar jag vad ni har för budget där nere på Sveavägen och hur mcket folk ni har anställda för projektet?

Posted on: 2009/3/31 5:00
 Top 


Re: Zeitgeist Satans nya Bolsjeviker. Lögnen NWOs opium
#6


Quote:

Icehorn skrev:
Machiavelli,

Du upprepar "Pedofili & djävulsdyrkan" om och om igen i ditt inlägg. Du verkar gilla konceptet men jag tänker inte gräva djupare i det.


Helt rätt - Goebbels mfl. har visat att upprepning är det effektivaste sättet att inpränta ett budskap - sant el. falskt.

Quote:

Oavsett vilket så har du inga belägg för dina anklagelser mot Jacques Fresco eller Venusprojektet. Det gäller samtliga kritiker i den här tråden.


Vad jag gjort är att fatta misstanke ang. Zeitgeist-projektet, dels för att Vaken gav projektet en gräddfil, dels pga. av dess professionella framtoning, dvs. som någonting som som pådyvlas oss från ett politiskt etablissemang. Jag ägnade därför några minuter åt att googla på en av projektets portalfigurer + NWO eftersom jag direkt misstänkte kopplingar till detta projekt. Efter mycket svett och tårar kämpandes med genomläsning av oändligt många "näthits", gav svar nr. 6 kopplingar till djävulsdyrkan (Lucifer, Blatavsky) och pedofili (pederast). Det hela tog väl ungefär 3 min.

Läs nu igenom ovanstående 25 gånger och försök FATTA vad som står där:

- Jag skriver inte att den här potalfiguren är varken pedofil el. djävulsdyrkare!
- Jag skriver inte att Zeitgeistprojektet är ett projekt för att föra fram djävulsdyrkan el. pedofili!
- Jag skriver inte heller att Icehorn el. andra dårfinkar som propagerar för Zeitgeist är pedofiler el. djävulsdyrkare!

Vad jag skriver el. rättare sagt beskriver, är DE KOPPLINGAR TILL PEDOFILI OCH DJÄVULSDYRKAN, som framkom i den ovan nämnda artikeln i googles träff nr. 6.

-- MYCKET SVÅRT ATT FÖRSTÅ VA? --

Det är Icehorn själv som kopplar sig till den här skiten, dels genom att förespråka detsamma utan att först göra HEMLÄXAN, så att han hade kunnat undvika att hamna i possitionen som "nyttig idiot" och förespråkare för Zeitgeist, och därmed också assosierats till ett projekt med kopplingar till pedofili och djävulsdyrkan. Sen begår Icehorn misstag nr. 2 där han helt flippar ur i injektiv och avsaknad av sakargument, när dessa negativa kopplingar avslöjas. Sen kommer den totala urflippningen då Icehorn i nästa postning, nu känner sig så totalt avklädd och i avsaknad av sakargument att han lovar ta till knytnävarna och i hotfulla ordalag försöker stoppa informationen om Zeitgeists bindningar till pedofili och djävulsdyrkan.

Quote:
Ni kopierar och klistrar in jätteartiklar som för samma grundlösa argument mot projektet utan att ni kopplar era egna efterforskningar och erfarenheter till ämnet. Detta kan inte ens tas som ett argument och kan därför inte bemötas.


Icehorn verkar leva i en egen värld, där han som flitigt förekommande forumlus alltid hittar bekväma utvägar för att slippa argumentera för sin sak (Zeitgeist). Vad som enl. Icehorn är diskqvalificerande, är information:

- som kopierats
- som klistrats
- som är omfattande (jätteartiklar)

Icehorn kan också pga. sin höga kunskapsgrad avgöra att alla argument som har ovanstående egenskaper:

- är grundlösa

Icehorn vet också med automatik att information som har ovanstående attribut:

- ej är kopplad till egna efterforskningar
- ej är kopplad till egen erfarenhet i ämnet

Dvs. sökning på internet efter information, är enl. Icehorn ingen efterforskning och är därmed helt diskvalificerande. Likadant ger information inhämtad på nätet, enl. Icehorn, ingen koppling till egna erfarenheter i ämnet och är därmed också diskvalificerande. Obs, att båda Icehorns ovanstående kriterier naurligtvis befriar Icehorn mödan att komma med sakargument i sitt försvar för Zeitgeist.

Nu en stilla undran - skulle möjligen Icehorn kunna ge närmare information om hur vi kan kvalificera oss att få delta i hans forumdebatter? Hur kan vi tex. få egen erfarenhet av pedofili och djävulsdyrkan? Eftersom Icehorn tydligen redan är tillräckligt erfaren i ämnet för att uppträda som forumdomare, så kanske han kunde upplysa oss om hur han själv fått sin imponerande höjd av erfarenhet?

Quote:

Denna s.k "analys" som ni talar om innehåller strawman-argument och allt möjligt som gör det omöjligt att diskutera sakligt. Ett tips till er bibelfundamentalister i gruppen - "du skall icke bära falsk vittnesbörd mot din nästa". Men det är klart - det budordet har ni ju hycklat med i minst 1500 år så varför skulle det ändra sig nu. Häxjakt - säger detta någonting ?


Mycket imponerande, när argumenten tryter så kommer bortförklaringarna om varför Icehorn inte behöver gå i svaromål i strida strömmar och naturligtvis bedriver då motdebattörerna häxjakt.


Quote:
Någon ursäkt får du då rakt inte. Om du läser texten igen så kanske det går in i skallen om vad saken gäller. Du kan köra med "hot om misshandel" så tar jag i med "ärekränkning". Du upphör ju tydligen inte med att kalla mig, Jaques och alla som ser positivt på Venusprojektet för "pedofiler & djävulsdyrkare".


Apropå skalle så har Icehorn en mer närliggande, hans egen. Nyttjade Icehorn denna kroppsdel och tog en titt i tråden ovan, så kanske Icehorn kunde börja närma sig verkligheten. Det är dessutom Icehorn själv som kopplar sig till pedofili och djävulsdyrkan, genom att försvara Zeitgeist och sedan flippa ur på de hittills vaga kopplingar till dessa obskyra och förkastliga obsceniteter, som hittades i artikel nr. 6 ovan.

Quote:
Det börjar bli uppenbart att den här sidan är till för att splittra och verkar vara väldigt välvilligt inställda till de som vill sätta käppar i hjulen för framsteg. "Fight the NWO", vad ? Men inte med lösningar som befriar oss inte - nejdå..låt oss sitta kvar i samma system och knyta nävarna till de flesta bär ett chip i armen. Mycket produktivt.


Zeitgeist bäddar för NWO
Hade Icehorn haft lite mer förmåga till analys och lite mindre förmåga som "nyttig diot", så hade han kanske själv kunnat komma på att Zeitgeist är till för att bädda för NWO och att vi genom Icehorns PR för Zeitgeist kommer att få våra chips tidigare.

Quote:
Nu är det nog. Ska ta och granska tidigare inlägg från vissa här om ni vill leka polisleken så fort ni trycks upp i ett hörn. Jag är säker på att Micro vill denna form av uppmärksamhet till sin skapelse. Finns en uppsjö av hot, rasism, ärekränkning, förtal och annan smått och gott för den som lusläser lagen - och inläggen.


Vissst, håller helt med - Icehorn du lär nog ha en större framtid som rättshaverist än din hitillsvarande karriär som forumlus.

Posted on: 2009/3/29 11:31
 Top 


Re: Zeitgeist Satans nya Bolsjeviker. Lögnen NWOs opium
#7


Quote:

Icehorn skrev:
Machiavelli,

Ditt inlägg är bara ett enda långt citat av någon annans syn på saken - samma resonemang som sågats så många gånger innan. Med andra ord finns det ingen anledning att ens kommentera. Du har ingen egen uppfattning.

En sak ska du ha klart för dig bara. Jag är en verklig människa bakom den här forumidentiteten och du ska vara glad att du kan gömma dig på internet. Om du skulle ha den dåliga smaken att kalla mig pedofil direkt till mitt eget ansikte så kommer mina knogar att lämna ett permanent avtryck i ditt ansikte för all framtid - har du fattat detta ?

Passa dig för du går över gränsen nu.


BELYSNING AV PEDOFILI & DJÄVULSDYRKAN - INTE POPULÄRT HOS ALLA.
Det tar bara några minuter för vem som helst att Googla på en av Zeitgeists portalfigurer, Jacque Fresco + NWO för att i ett av de första svaren hitta kopplingar till både djävulsdyrkan (Lucifer) och pedefili (pederast) - se min tidigare förklaring nedan:

Misstänksamhet - en dygd
Misstänksamma som vi naturligtvis är här på Vaken.se, så är vi oförskämda nog att göra en liten googling på huvudikonen Jacque Fresco och NWO, vilket bl.a. ger diverse hits. Hur många hundra hits måste vi nu skumma igenom för att hitta några skurkstreck? - Hoppsan nr. 6 ser intressant ut. Därför förser vi oss med en rödpenna och kastar oss djärvt över artikel nr. 3 på sidan, där även dårfinken själv, som skissar på redan etablerade framtidsvisioner (Dubai), Peter Joseph, avbildas i all sin gloria:


Snedtändning
Nu har Icehorn snedtänt på min oförskämdhet att hitta dessa kopplingar och kan inte ens bemöta saken med logik. Tydligen klarar han inte av att någon avslöjar skiten och avskrädet bakom Zeitgeist. Hela Icehorns tillvaro verkar ha rasat samman när han nu inte ens kan bemöta saken på ett sakligt vis, utan måste ta till fysiska hot om misshandel. Utan att ha studerat saken närmare, så får jag väl tyda detta som att Icehorn är en av Zeitgeist's banerförare i Sverige.

Icehorn bör ha några saker klart för sig!
Icehorn skriver att: ..."En sak ska du ha klart för dig"...
I själva verket är det nog Icehorn som skall ha några saker klart för sig:

1. Icehorns snedvridna uppfattning om åsikters bildande och nyttjande.
Icehorn bör försöka att komma med bättre argument, än att jag och andra i en politisk el. annan poemik, inte skulle ha rätt att nyttja andras kunskaper och forskning och dessutom ha rätt att ansluta oss till andras uppfattning. Vad jag vet är det just så all informationshantering fungerar, allt från uppfostran, skolutbildning till omvärldsinformation i massmedia. Men tydligen så fungerar inte informationsinhämtande på detta sätt i Icehorns värld, kanske fick han sin sneda uppfattning med skämd flaskmjölk i tidig ålder, vad vet väl jag? Jag känner inte heller till något förbud i svensk lagstiftning, att ta till sig den information som jag kan hitta på nätet och sedan nyttja denna för att banka in i skallen på tex. Icehorn och andra "nyttiga idioter" som företräder Zeitgeist. Dessutom, varför skulle jag behöva doktorera på Zeitgeist när andra än mig dissikerar och avslöjar denna idioti så mycket bättre.

Med Icehorns logik för informationsinsamling, kommer han sen fram till att jag inte har någon egen uppfattning, som enl. honom gör att han själv slipper undan, den för Icehorn tydligen alltför tunga belastningen, att lägga fram sakargument i hans försvar för Zeitgeist. Återigen, då kunde kanske Icehorn ha vänligheten, att för oss andra, tala om hur han själv fått sin egna, så hedervärda uppfattning om Zeitgeist? Kanske var det inte med nappflaskan han fick dina inryck? Om inte, vart kan vi i så fall hitta Icehorns doktorering i saken?

Sen undrar man ju i vilken omtöcknad värld Icehorn lever i? Icehorn har tydligen aldrig hört talas om demokrati, politiska partier och allmänna val? Nej knappast, annars kanske han skulle ha uppfattat att medborgare går och röstar enl. den uppfattning och åsiker, som de fått genom olika media och påverkan från politiska partier, och dess valkampanjer. Med Icrehorns logik skulle inte några val kunna hållas, eftersom medborgarnas åsikter och uppfattning inte är deras egna, de har ju inte doktorerat i dittan el. dattan partiet och deras "obefintliga" åsikter har därför ingen som helst relevans.

2. Icehorns koppling till pedofili och djävulsdyrkan?
Tydligen var mitt avslöjande av zeitgeists kopplingar till pedofili och djävulsdyrkan en sak som fick Icehorns värld att rasa samman, och det så rejält att han tappar självkontrollen och tar till fysiska hot om misshandel, istället för att föra fram sakargument i forumet.

Om Icehorn el. andra individer som propagerar för Zeitgeist är pedofil och djävulsdyrkare, kan jag naturligtvis inte ha någon uppfattning om, även om andra skulle vilja dra sådan kopplingar med tanke på deras kramande av Zeitgist. Däremot har historien lärt oss att vi inte kan undslippa vårt ansvar, tex. vad avser förintelsen. Tyska SS-soldater och andra som bidrog till nazismens brott, dömdes i nurnbergrättegångarna trots att de bara "sagt sig lyda order" och Tyskland och dess folk lever ännu idag under det ok av skuld som nazismen skapade. I det fall Zeitgist skulle identifieras som en rörelse som företräder pedofili, kommer Icehorn och andra som stödjer projektet att med automatik klassas som pedofiler, likväl som den som idag stödjer israels fascistiska terror och apartheidpolitik, klassas som en rasistisk fascist.

3. Icehorn - lögnare el. bara okunnig?
Icehorn skriver också att han bara är en människa bakom forumidentiteten. Javisst, men det fråntar honom inte att det ligger på hans eget ansvar att själv ta reda på vad som ligger bakom ett projekt som Zeitgeist och informera sig om detta har kopplingar till pedofili och djävulsdyrkan innan han propagerar för detta i olika forum. Enl. ovan så använder ju Icehorn också någon helt överlägsen informationsinhämtningsmetod - nappflaska el. ej - som vi andra dödliga ej förstår oss på. Vad jag och de flesta andra däremot förstår sig på, är att nyttja tex. Google några minuter och där lägga in två st. sökord - något som tydligen inte ingår i Icehorns åsiktskapande och begreppsvärld.

Får man tro Icehorn på hans ord, att hans "okända" metod för informationsinmämtning och åsiktsbyggande, är helt överlägsen oss andras förkastliga lärande, och anammande av läror och åsikter, så får Icehorn också själv stå ditt kast att indirekt förknippas med pedofili och djävulsdyrkan. Endera saknar Icehorn djupare kunskaper om Zeitgeist och framstår då som okunnig, alternativt kände han redan tidigare till kopplingarna till pedofili och djävulsdyrkan, och är då en lögnare.

4. När argumenten tryter - hot om fysiskt våld
Själv kanske det vore fördelaktigt för Icehorn , att med hans egna ord, "fatta" att hot om misshandel faller under strafflagen. Vore jag i Icehorns kläder så skulle jag inkomma med en ursäkt och be någon moderator ta bort ynkligheten. Jag var på bra humör idag när jag vaknade, men vi vet inte hur läget är i morgon? Kanske går jag ut och och dricker någon fulöl i kväll så att läget blir annorlunda i morgon, och Icehorn får en knackning på dörren av farbror polisen.

5. Icehorns gräns för yttrandefrihet - vid pedofili & djävulsdyrkan

Sen verkar Icehorn ha en viss fallenhet för hot, eftersom det inte räcker med fysiskt hot om att hans knytnäve skall sätta permanenta spår i mitt ansiktet, utan han lämnar också följande hot om att: .."Passa dig för du går över gränsen nu"...

Jaha, då kanske det kunde vara lämpligt att Icehorn visar upp sin legitimation som åsiktpolis och förklara vad gränsen ligger i de åsikter man "tillåts" ha avseende Zeitgeist? Tydligen är det enl. Icehorn ej tillåtet att avslöja Zeitgeists kopplingar till pedofili och djävulsdyrkan? Anledningen är väl, får jag förmoda, att träcken i fråga stänker över på dem, vilka som Icehorn, försvarar och propagerar för Zeitgeist. I detta sammanhang skall man kanske påminna om att varken jag el. någon annan (vad jag vet), påtvingat Icehorn och andra att försvara och propagera för en rörelse med koplingar till pedofili och djävulddyrkan. Icehorn har alltså sig själv att skylla och det skulle därför vara klädsamt om han därför dämpade tonläget en aning.

5. Risk för att Icehorns hjärna tar skada
Slutligen kan jag till skillnad mot Icehorn, dyrt och heligt, lova att mina knogar inte skall lämna några permanenta avtryck i hans vackra nuna, men kan däremot inte lämna några sådana garantier vad avser permanenta förändringar i Icehorns hjärna, pga. mina fingrars valsande över tangetbordet. I övrigt kan man väl bara konstatera att Icehorns agerande framstår som ynkligt och att hans karriär som forumlus nu lär vara i dalande.

Förstår inte varför jag just nu kom att tänka på HC Andersen och hans saga "Kungens nya kläder"?

Posted on: 2009/3/28 16:27
 Top 


Re: Zeitgeist Satans nya Bolsjeviker. Lögnen NWOs opium
#8


HOPPSAN - mitt tidigare inlägg om Zeitgeist's kopplingar till pedofili och djävulsdyrkan höll visst på att förorsaka en hjärtattack hos Icehorn, men verkar ha fått rejäl fart på tråden. Zeitgeist behöver verkligen kläs av och dissikeras så att det kan avföras från dagordningen och skickas till historiens annaler. En till som gjort detta är "Andre" som driver siten www.outlawjournalism.com

Här den engelska texten från Andres hemsida som har mycket läsvärd text:

The Zeitgeist Movement

The first Zeitgeist film contained some shoddy scholarship in its first segment about the historical nature of Christ, but was generally truthful. The second film however, Zeitgeist: Addendum, is promoting a bizarre science fiction future, where a communistic global government controls a utopia run by robots. The first film was apparently designed to set up a fan base to sell the weird religious ideology of the second film to.

Both films are heavily produced, having been back by some extremely questionable entities, and have been virally promoted across the web. Luckily, most of those who already understood the parts of the film that were true were informed enough to see through the neo-utopian communist propaganda the film promoted. Unfortunately, many people who found this information for the first time through the Zeitgeist films, due to their wide distribution, and are now liable to view any further information they look at regarding the global conspiracy through this tainted lens.

The idea of a communist utopia where everything is controlled by machines and no one works is particularly dangerous in a society where the majority of grown adults have been convinced they are without any manner of responsibility beyond working for a paycheck. These people have the mentality that they have the right to remain perpetual children, as they have been trained to believe that experts are running their lives for them, and they must simply let the big smart scientists deal with all of the issues that effect their lives. People who have swallowed this idea that there are people smarter and more capable than them running the world for the benefit of the masses are the intended audience of Zeitgeist: Addendum. If the machines take away the last piece of responsibility they retain, working for a paycheck, they will have nothing left to do but play their lives away.

The fact of the matter is that what they are promoting in Zeitgeist: Addendum is nothing short of the actual plan that the global elite intend to implement; the one that authors like Aldous Huxley, Bertrand Russell and H.G. Wells wrote about decades ago. It has also been written about extensively in Freemasonic, Rosicrucian, and theosophical works for at least a hundred years. The film however is quite misleading about the nature of this plan, as it leaves out large and extremely significant facts about the proposed future utopia.

Firstly it leaves out the natural fact that in order for a world government utopia to function properly, the lives of individuals would have to be heavily regulated by a monolithic control mechanism. For example, in a world free of disease, where technological means of life extension would obviously be prevalent, reproduction would have to be seriously regulated. This would entail Chinese style forced abortions and/or compulsory sterilization. In order to keep order in a singular system, the thoughts and beliefs of people would also have to be regulated. The old religions and ideologies would have to be outlawed so as to keep people from soiling utopia. This would initially require a vast military force and requisite “re-education”, as well as concentration camps and mass graves for those who were unwilling to be “rehabilitated”. And so on. This is something that seems obvious enough to anyone capable of critical thought, but the type of person who fantasizes about a utopian science fiction world is going to be prone to shutting off any psychological mechanism that would threaten this awesome flight of the imagination.

The film also negates to mention the part of the plan about killing off large portions of the general public who the planners feel are unfit to enter into their utopian New Age, which ties into the above mentioned necessity of eradicating all memory of the old system. The people planning this are elitist by nature, and thus have a deep rooted hatred for those they refer to as the herd. In a future where machines are capable of taking care of the labor once done by the herd, the herd will be eliminated. The masters of the world have no desire to expend resources just to allow you to play all day.

The bottom line is that any system with a centralized control mechanism, which a global government controlled by machines is the definitive example of, will inevitably be taken over by psychopaths. The entire history of civilization attests to this. In this case, it is the psychopathic elite planning this system, so the idea that it could somehow serve the people in a benevolent manner is light years beyond ridiculous.

People who believe that this technological utopia is a good idea are capable only of working for the agenda, not against it.

The Real Deal

When we look at recorded history, we see a virtually unbroken line of slavery. The huddled masses of the human species have been continually used as a means to an end by a psychopathic elite minority. We must realize that this is what we are fighting. It is not a specific group of people, nor is it some fantastical group of space creatures; it is a system of domination, behind which is an ideology of elitism and a religion that justifies it.

The future that is being planned for us is a nightmare, and our only viable option is to oppose it. This is nothing short of a battle for the survival of the human race.

I hope I haven’t offended anyone too deeply with my criticism of the various mainstream branches of this movement. I will ask you all again to think it through before dismissing it. In future articles I plan to delve deeper into the nature of the system, and what we can actually do to oppose it, but I felt it was necessary to first clear some of the nonsense out of the way.

I hope that you will all join me as I attempt to do my part to move our species into a future in which we can all live our lives out in peace, and pass that opportunity on to our children and the generations to come.

Stay Free.

–Andre

—————————-

This is the excruciatingly long awaited follow-up to my article Civil War is Decimating the Truth Movement.

Posted on: 2009/3/28 0:48
 Top 


Re: China calls for new global currency
#9


En världsvaluta är en av de eftersträvansvärda resultat som den nuvarande globala finanskrisen bör resultera i enl. dess skapare. Receptet heter "hegels dialektik" och lyckas man skapa tillräckligt elände, så kommer ropen skalla - en världsvaluta åt alla!

En annan mycket viktig kampanj å la Hegel som vi nästan varje dag kan avnjuta i DN, SvD mfl. media, är den globala uppvärmningslögnen. I går var det väl isbjörnar som var utrotningshotade om vi inte underställer oss globalisterna. I dagarna är det "Earth Hour", allt samma skit och en programmering av våra hjärnor för att vi senare skall acceptera globalisternas (NWO's) syntes i Hegels dialektik i form av en global energiskatt till FN.

Att NWO-företrädarna och dess svenska Qvisslingar i form av DN, Svd, Expressen, Aftonbladet, SR, SR-TV, mfl. oförtrutet kämpar vidare för att förslava oss beror på att denna programmeringskampanj för ca. ett år åkte på ett katastrofalt bakslag. Detta bakslag kom i form av 50.000 amerikanska forskare, vetenskapare och akademiker som skrev på en protestlista mot den globala uppvärmingslögnen och därmed trasade sönder diktaturbyggarnas legitimering genom 5000 FN-forskare. Densamma kampanj som finansieras av oss själva och drivs genom FN och EUSSR, måste nu intensifieras för att försöka ros i hamn. Diktatur och förslavande av oss själva, skall med våra pengar byggas, kan man uttrycka det som. Vad blir nästa djur, som enl. SvD och andra idiotblaskor, kommer att dö ut om vi inte snart accepterar en global energiskatt? Igelkotten kanske?

Posted on: 2009/3/25 3:51
 Top 


Inget nytt under solen
#10


Pedofilen och krigsförbrytaren Henry Kissinger förklarade 1970 följande: ‘Kontrollerar du oljan så kontrollerar du nationen; om du kontrollerar maten så har du kontroll över befolkningen". Alltså inget nytt under solen:
http://earthhopenetwork.net/forum/showthread.php?tid=2013

Posted on: 2009/3/25 3:19
 Top 


Zeitgeist - pedofili och djävulsdyrkan
#11


Skönt att någon reagerade på eländet och identifierat dess relation till satanism. Tittade själv litet på saken för två veckor sedan men då analysen ej var klar så blev den ej postad. Här är nu den påbörjade men ej färdigställda analysen:

Kommisarie Maigret Dissikerar Zeitgeist
Tittade litet på Zeitgeistlänken och skummade igenom deras policyplan. -- Vad man först märker är att det här är ett välorganiserat projekt, dvs. med starka ekonomiska reurser. Detta syns genom att notera översättningen till de många språken och den professionella hemsidan. Dvs. knapppast några aktivister som står bakom detta, utan mer avancerade intressenter.

Designing the Future
En skummning av deras policydokument, Designing the Future, ger en bild av en salig blandning av floskler, idiotiska tekniklösningar, framtidsststudier av boende (som redan realiserats tex. Dubai), marxismen, fascism och hegels dialektik (dvs. div. problem som tex. den globala uppvärningslögnen framhålls), tillsammans med någonting som verkar ha skapats på ett dårsjukhus - tex. att de politiska systemen skall ersättas av datorer som kommer att ställa allt till det bästa. - Hmmn - skall datansvarig i detta politiska system tituleras president och resa omkring i "Air Force One"?

Det Osar Hegelian Dialectic
Eftersom alla som inte är totalt blinda kan se att NWO efter 9/11 2001, snabbt och ihärdigt flyttat fram sina positioner, tex. vad avser uppbyggande av totalitära strukturer, såväl i Sverige som i andra länder (ökad övervakning och polisstat), är det naturligt att misstänka att projekt Zeitgeist handlar om att programmera om våra hjärnor för att bli mer mottagliga för den sista fasen (syntesen) i hegels dialektik, vilken nu snabbt närmar sig. Dvs. då massmedia kommer att pusha för att vi skall skrika oss hesa efter en lösning på den globala ekonomiska krisen och andra nuvarande problem, såväl som kommande (pandemier, naturkatastrofer, presumtivt världskrig etc.), och att NWO slutligen erbjuder oss deras fascistisk-socialistiska nya världsordning som lösning på alla problem.

Misstänksamhet - en dygd
Misstänksamma som vi naturligtvis är här på Vaken.se , så är vi oförskämda nog att göra en liten googling på huvudikonen Jacque Fresco och NWO, vilket bl.a. ger diverse hits. Hur många hundra hits måste vi nu skumma igenom för att hitta några skurkstreck? - Hoppsan nr. 6 ser intressant ut. Därför förser vi oss med en rödpenna och kastar oss djärvt över artikel nr. 3 på sidan, där även dårfinken själv, som skissar på redan etablerade framtidsvisioner (Dubai), Peter Joseph, avbildas i all sin gloria:

Zeitgeist Addendum: Toward a Technocratic, Communitarian, Cybernated Society
The one-time New Age Theosophical Christ-Maitreya, J. Krishnamurti — thrust upon the occult, Utopian socialist underground at the beginning of the 20th century by Theosophy head, Fabian socialist Annie Besant and pederast-Freemason, C.W. Leadbeater — begins and ends the film. For something that purports to espouse “a modern, non-superstitious based understanding” of the world, well, let’s just say that it is hypocritical and deceitful not to even identify the theosophical current throughout both films, or the outright socialism of the latest. Though Peter Joseph hasn’t admitted his Theosophical debt, at 1:35:37 he tips his hand by the obscure mention of “intellectual materialism” - a term used by Blavatsky herself in Lucifer magazine (also, see here for another theosophic source) - and touts the “true divinity” of Man (1:48:25). New Ager aka “economic hitman”-Perkins has experienced the seething energies of Lucifer as well. At 1:43:07 he talks of the bliss of connectedness and our “God spirit,” while an “Illumined” man makes a gesture with his hands of a triangle in front of the sun
http://www.conspiracyarchive.com/Blog/?tag=jacque-fresco

Dissikering av skörden

Och ivrigt plockar vi russinen ur skörden genom att rådfråga internet i saken:

1. Theosophical =
2. Fabian socialist Annie Besant
3. Pederast-Freemason, C.W. Leadbeater
4. “Intellectual materialism”
5. Blavatsky
6. Lucifer magazine
7. “True divinity” of Man
8. “Economic hitman”-Perkins
9. “Illumined” man
10. Triangle in front of the sun

Någon kanske kan fortsätta analysen? Vill dock kommentera att reklamen och pushningen av Zeitgist verkar vara ett rejält bottennapp för Vaken. Micro och ni andra som driver siten borde föregå med gott exempel och leva efter namnet på siten, dvs. hålla er tillräckligt vakna för att omedelbart förpassa sånt här skit där det hör hemma - på dyngstan.

Posted on: 2009/3/25 3:06
 Top 


Re: Felaktigheten låg i översättningen
#12


Quote:

patrix skrev:
Quote:

Machiavelli skrev:
Quote:

patrix skrev:
Quote:

Machiavelli skrev:
Vad avser felaktigheterna om Nobelpriset så har det nu kunnat konstaterats att felet låg i översättningen från ungerska till engelska, ej i själva intervjun som helt riktigt anger Nobels Fredspris. Den som vill kontrollera kan nyttja googles översättningtjänst och se att ordet "fred" finns på första raden under rubriken. Den skugga av bristfällig faktainsamlande som tidigare föll på Miklos Gruner kan därför nu lyftas bort.


Det var ju bra... han har ändå klagat hos the Swedish Royal Academy of Sciences står det i texten. Vilka pris har Vetenskapsakademien med att göra, tro? Det står även (fortfarande) att han fick ett Nobelpris för boken, det ska väl tolkas som att han fick Litteraturpriset.

Han fick priset för, citat:

"On Faith" panelist Elie Wiesel received the 1986 Nobel Prize for Peace in recognition of his long-time advocacy for oppressed peoples..."


Brister föreligger som sagt i den ungersk-engelska översättningen. Sannolikt har översättaren också slarvat till det ang. "Vetenskapsakademin". Denna akademi avhandlar bl.a. priset i fysik och kemi, så denna institution ligger utanför ämnet om man säger så. Både Makow och den ungerska nyhetssiten, har informerats om en felaktiga översättningen. Makow har också ändrat rubriken etc. för att justera felet ang. pris. Däremot är det nog så att Wiesel's (om det nu var han) fick fredspriset till stor del pga. sin litterära verksamhet. Så helt fel är det inte att som Makow gör i sin rubrik, skriva: "... "Night" Which Led to Nobel Peace Prize?... (dvs. boken "Night" som ledde fram till att han fick Nobels Fredspris).

Vad gäller ändringar och justeringar av artiklar så måste dessa normalt förankras med upphovsrättsinnehavaren, dvs. den ungerska nyhetstjänsten. Den ungerska orginalartikeln ligger lätt tillgänglig på nätet, så det är bara en tidsfråga tills det föreligger exakta översättningar av artikeln både på engelska och svenska.

Vad är det för text du pratar om nu.

Denna :

http://www.henrymakow.com/translated_from_the_hungarian.html

har inget sådant i rubriken.


Henry Makow
presenterar först sina artiklar på www.henrymakow.com och sedan arkiveras dessa på adress som ovan. På arkivsidan hittar du ej extrarubriken, men däremot kan du hitta denna rubriktext på ingångssidan:"Did Elie Wiesel Plagiarize "Night" Which Led to Nobel Peace Prize? Where is author Lazar Wiesel?"

Posted on: 2009/3/9 17:22
 Top 


Re: Felaktigheten låg i översättningen
#13


Quote:

patrix skrev:
Quote:

Machiavelli skrev:
Vad avser felaktigheterna om Nobelpriset så har det nu kunnat konstaterats att felet låg i översättningen från ungerska till engelska, ej i själva intervjun som helt riktigt anger Nobels Fredspris. Den som vill kontrollera kan nyttja googles översättningtjänst och se att ordet "fred" finns på första raden under rubriken. Den skugga av bristfällig faktainsamlande som tidigare föll på Miklos Gruner kan därför nu lyftas bort.


Det var ju bra... han har ändå klagat hos the Swedish Royal Academy of Sciences står det i texten. Vilka pris har Vetenskapsakademien med att göra, tro? Det står även (fortfarande) att han fick ett Nobelpris för boken, det ska väl tolkas som att han fick Litteraturpriset.

Han fick priset för, citat:

"On Faith" panelist Elie Wiesel received the 1986 Nobel Prize for Peace in recognition of his long-time advocacy for oppressed peoples..."


Brister föreligger som sagt i den ungersk-engelska översättningen. Sannolikt har översättaren också slarvat till det ang. "Vetenskapsakademin". Denna akademi avhandlar bl.a. priset i fysik och kemi, så denna institution ligger utanför ämnet om man säger så. Både Makow och den ungerska nyhetssiten, har informerats om en felaktiga översättningen. Makow har också ändrat rubriken etc. för att justera felet ang. pris. Däremot är det nog så att Wiesel's (om det nu var han) fick fredspriset till stor del pga. sin litterära verksamhet. Så helt fel är det inte att som Makow gör i sin rubrik, skriva: "... "Night" Which Led to Nobel Peace Prize?... (dvs. boken "Night" som ledde fram till att han fick Nobels Fredspris).

Vad gäller ändringar och justeringar av artiklar så måste dessa normalt förankras med upphovsrättsinnehavaren, dvs. den ungerska nyhetstjänsten. Den ungerska orginalartikeln ligger lätt tillgänglig på nätet, så det är bara en tidsfråga tills det föreligger exakta översättningar av artikeln både på engelska och svenska.

Posted on: 2009/3/9 16:22
 Top 


Felaktigheten låg i översättningen
#14


Vad avser felaktigheterna om Nobelpriset så har det nu kunnat konstaterats att felet låg i översättningen från ungerska till engelska, ej i själva intervjun som helt riktigt anger Nobels Fredspris. Den som vill kontrollera kan nyttja googles översättningtjänst och se att ordet "fred" finns på första raden under rubriken. Den skugga av bristfällig faktainsamlande som tidigare föll på Miklos Gruner kan därför nu lyftas bort.

Posted on: 2009/3/9 3:06
 Top 


Uppgifter on Nobelpriset stämmer ej
#15


Quote:

Machiavelli skrev:

Utdrag ur artikeln
... "Som en avskedsgåva fick jag en bok med titeln, ”Natt”, av mannen och som han sade sig ha författat. Jag tog emot boken som vid tillfället var okänd för mig, men talade om för alla att den här mannen inte var den som han utgav sig för att vara”.

... Mikos upptäckte också att boken som Elie Wisel gav honom 1986 och som han sade sig ha författat, i själva verket var skriven på ungerska av Miklos gamla vän Lazar Wiesel och utgiven 1955 i Paris under titeln, ”A Világ Hallgat", vilket betyder ungefär ”Världens Tystnad”. Boken hade sedan förkortats och skrivits om på franska, likväl som på engelska, för att 1958 ges ut under författarnamnet Elie Wiesel, med den franska titeln, ”La Nuit”, och den engelska titeln, ”Night”. Boken såldes i en upplaga av tio miljoner av Elie Wiesel, som till och med fick ett Nobel pris för den 1986, medan – som Miklos uttrycker det – den riktiga författaren Lazar Wiesel var mystiskt försvunnen...


Den som är litet förtrogen
med Nobelpriset vet att Vetenskapsakaemin inte har någonting att göra med priset i litteratur. Dessutom fick inte Wiesel detta pris utan Nobels Fredspris 1986, viket delas ut av den Norska Nobelpriskommitten. Uppgifterna i artikeln om Nobelpriset är därför oriktiga och något som förtar seriositeten hos uppgiftslämnaren Miklos Gruner. Enligt uppgift så skall han ha studerat saken i 20 år vilket borde ha lett honom till riktiga uppgifter om Nobelpriset. Möjligen studerade han fallet Wiesel före internets intåg och kunde därför inte lika lätt som nu få tillgång till all världens information på några få minuter.

Detta behöver dock inte innebära att Miklos historia och anklagelser är osanna. Nästa steg i den här affären blir att konstatera om den franska förupplagan existerat och det kommer at bli spännande att följa hur sionisterna och företrädarna för NWO-diktaturen kommer att svara på den här historien.

Posted on: 2009/3/7 18:42
 Top 


EN KATASTROF HAR DRABBAT HOLOCASTLÖGNEN
#16


Sionismen har nyligen drabbats av flera stora ideologiska katastrofer, huvudsakligen Professor Sands avslöjanden av de två lögnerna om landsflykten i Egypten och judarnas ursprungsland (Kazarien). Aktuellt är dessutom att Israel genom terrorbombningen av palestinierna i Gazagettot, avslöjat sitt rätta ansikte som en rasistiskt-marxistisk fascistregim och nu i dagarna i Malmö får veta vad svenskar och invandrare anser om Israels försök att få nobelpris i etnisk rensning.

Till detta kommer nu ytterligare en katastrof för sionismen genom att holocaustlögnens främste härförare, Elie Wiesel, avslöjats som bedragare av en fd. koncentrationsfånge. Följande text är hämtad från den kanadensiske akademikern Henry Makow's hemsida:
http://www.henrymakow.com/translated_from_the_hungarian.html

Är Nobelprisboken ett plagiat?

Överlevare från Auschwitz Hävdar att Elie Wiesel är en Bedragare

Traducteur Sans Frontiéres
Översättare Utan GränserNedanstående artikel baseras på en intervju i Hajdú Online, detta efter att Miklos Gruner för några dagar sedan personligen, i sällskap av en ungersk kirurg, uppsökt tidningen och föreslagit en intervju.
-----------------------------------


Vid 15 ås ålder, i maj 1944, blev Miklos Gruner tillsammans med sina föräldrar, samt en äldre och yngre bror, deporterad från Ungern till koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau. Han talar om att hans mor och yngre bror dödades omedelbart efter deras ankomst till lägret. Sedan fick han själv, hans äldre bor och hans far, sina fångnummer tatuerade på armen och skickades att utföra tungt arbete i en fabrik för syntetiskt bränsle med koppling-ar till IG Farben, och där hans far dog sex månader senare. Efter detta skickades den äldre brodern till Mauthausen och den unga Miklos nu stod utan anhöriga, därför tog två äldre judiska fångar, också dem ungrare och vänner till hans avlidna far, honom under sitt beskydd. Dessa två beskyddare av den unge Miklos, var bröderna Lazar och Abraham Wiesel.

Miklos Gruner och Lazar Wiesel blev under de följande månaderna goda vänner. 1944 var Lazar Wiesel 31 år gammal. Miklos glömde aldrig det nummer, A-7713, som nazisterna hade tatuerat in på Lazar. I januari 1945, när den ryska armen närmade sig, överfördes fångarna till lägret Buchenwald. Under de tre månader som förflyttningen tog, delvis per fot, delvis per tåg, så dog mer än hälften av fångarna och bland dessa var Abraham, Lazar Wiesels äldre bror. Den 8 april 1945, befriade den amerikanska armen Buchenwald. Mik-los och Lazar tillhörde de som överlevde lägervistelsen. Eftersom Miklos var sjuk i tuberku-los så skickades han till ett schweiziskt sjukhus och skiljdes från Lazar. Efter tillfrisknande, emigrerade Miklos till Australien medan hans äldre bror, som också överlevde kriget, ordnade sig en tillvaro i Sverige.

1986, många år senare, blev Miklos kontaktad i Österrike av en svensk tidning och inbjöds till Sverige med syftet att möta ”en gammal vän” vid namn Elie Wiesel... När Miklos svar-ade att han inte kände någon person med det namnet, talade man om att Elie Wiesel var samma person som Miklos var bekant med under namnet Lazar Wiesel och med fång-nummer A-7713... Eftersom Miklos fortfarande kom ihåg fångnumret blev han övertygad om att han skulle få möta sin gamla vän Lazar och accepterade därför lyckligt inbjudan om att flyga till Sverige den 14 December, 1986. Miklos förklarar:

- "Jag var mycket glad av förväntan att få möta Lazar, men när jag klev av planet blev jag bedrövad av att se en man som jag inte kände igen, och som inte ens talade ungerska utan engelska med en stark fransk brytning... så vårt möte var över på några minuter. Som en avskedsgåva fick jag en bok med titeln, ”Natt”, av mannen och som han sade sig ha författat. Jag tog emot boken som vid tillfället var okänd för mig, men talade om för alla att den här mannen inte var den som han utgav sig för att vara”.

Miklos drar sig till minnes, att Elie Wiesel under det här egendomliga mötet, vägrade att visa honom sitt intatuerade fångnummer på armen. Förklaringen var att han inte ville visa upp sin kropp. Miklos lägger till att Elie Wiesel efteråt visade sitt tatuerade nummer för en israelisk journalist och när Miklos senare mötte denna journalist, talade han om för Miklos att han inte haft tid att identifiera numret, men... var säker på att det inte var någon tatu-ering. Miklos förklarar:

- ”Efter mötet med Elie Wiesel, forskade jag i tjugo år överallt där jag kunde och upptäckte att mannen som kallade sig Elie Wiesel, inte fanns med i några officiella listor över inter-nerade och därför aldrig hade varit i ett koncentrationsläger”.

Mikos upptäckte också att boken som Elie Wisel gav honom 1986 och som han sade sig ha författat, i själva verket var skriven på ungerska av Miklos gamla vän Lazar Wiesel och utgiven 1955 i Paris under titeln, ”A Világ Hallgat", vilket betyder ungefär ”Världens Tystnad”. Boken hade sedan förkortats och skrivits om på franska, likväl som på engelska, för att 1958 ges ut under författarnamnet Elie Wiesel, med den franska titeln, ”La Nuit”, och den engelska titeln, ”Night”. Boken såldes i en upplaga av tio miljoner av Elie Wiesel, som till och med fick ett Nobel pris för den 1986, medan – som Miklos uttrycker det – den riktiga författaren Lazar Wiesel var mystiskt försvunnen...

Elie Wiesel ville aldrig träffa mig igen, säger Miklos. Han blev väldigt framgångsrik: han tar 25 tusen dollar för ett 45 minuters tal om Holocaust. Jag har lämnat in en formell anmälan till FBI om att Elie Wiesel är en bedragare, men har inte fått svar. Jag har också klagat till den Svenska Kungliga Vetenskapsakademin utan resultat. De amerikanska och svenska media jag försökt kontakta var likgiltiga. Jag har fått motta anonyma samtal som talar om för mig att jag kan bli skjuten om jag inte håller tyst, men jag är inte rädd för döden längre. Jag har deponerat hela dossiers i fyra olika länder och, om jag skulle dö plötsligt, kommer de att offentliggöras. Världen måste bli upplyst om att Elie Wiesel är en bedragare och det är min sak att tala om det,. Jag kommer att publicera sanningen i en bok med namnet, ”Berättelsen om en Stulen Nobelpris Identitet”.
----------------

PERSONEN IDENTIFIERAD SOM ELIE WIESEL PÅ DET KÄNDA BUCHENWALD FOTOGRAFIET - ÄR INTE WIESEL

Miklos Gruner och "Elie Wiesel" tillsammans på det mest Kända Holocaust fotot, taget i Buchenwald den 16 april, 1945. Gruner är identifierad som personen längst till vänster på nedersta raden, medan "Wiesel" är 7:e person från vänster i mellersta raden. Fotot togs i Buchenwald år 1945. Wiesel ser ganska gammal ut för att vara född 1928, dvs. 17 år. Jämnför med Miklos Gruner som var 16. Enligt Gruner så är denne man varken Lazar Wiesel eller Elie Wiesel. Han säger att Lazar Wiesel inte finns med på fotot.

"Itt voltunk 1945. április 8-ig, itt szabadítottak fel minket a bevonuló amerikai csapatok. Én rajta is vagyok azon a fényképen, amelyet a táborról készítettek és bejárta a világot."

Översättning: "Vi (han själv och Lazar) var där (Buchenwald) ända till den 8 april, 1945, då vi befriades av amerikanarna. Jag finns till och med själv med på lägerfotot som togs då av amerikanarna och som visats över hela världen",

Min källa skriver: "Elie Wiesel (Haft-Nr. 123565)" är den sjunde (från vänster) på andra raden (från golvet). Lägg märke till att identitetsnumret som anges för Elie Wiesel på fotografiet (123565), inte ens stämmer med det nummer som Gruner säger tatuerades på Lazar Wiesel."

Här finns en mycket stor och högupplöst kopia av Buchenwald fotografiet: http://upload.wikimedia.org/wikipedia ... e_Laborers_Liberation.jpg

Titta på mannen som sägs vara Elie Wiesel: han är ingen tonåring utan en man i sena 20- el. 30-års åldern.

Klicka på "Mehr Informationen" knappen(+) vänster nedtill för fångarnas identitet.

Posted on: 2009/3/7 5:50
 Top 


WELLCOME TO THE NEW WORLD ORDER
#17


Nedan visas en lista på hur långt planerna på den nya världsordningen kommit. Listan gäller USA/Nord-Amerika, men den som nyttat sina ögon och öron det senaste decenniet känner igen mönstret även här i EUSSR.

Wellcome To The New World Order.
Martial Law will be used as a Control Mechanism within the U.S.
N PROGRESS

There will be an Economic Collapse in the U.S. leading to new currency
IN PROGRESS

* There will be an AGREEMENT to develop a North American Union consisting of Canada, United States, and Mexico, similar to the E.U., without public involvement or involvement of Congress
COMPLETED

Agreements will be established for Canadian, Mexican, and U.S. Troops to cross-borders to cooperate with domestic issues anywhere within North America
COMPLETED

For the first time a Pentagon General will be given command of a new theater of war known as the North American Theater and this will be headquartered in Colorado in order to handle domestic takeover and NAU Integration.
COMPLETED

You will be forced to pay a Global Tax to a Global Authority, starting with the Carbon Tax to set precedent
IN PROGRESS

All Religion will come under attack and eventually be Banned, except for the new religion of the New Order, and you will be REQUIRED to follow it.
IN PROGRESS

The global population will be killed off scientifically by various methods (some perceivable, most others not) to reach a world population of about 500,000,000.
IN PROGRESS

Adoption of a single North American Currency known as the AMERO as the SOLUTION to the engineered economic collapse PLANNED

The Constitution of the United States of America, the supreme law of the land, will be interpreted to be SUBORDINATE to the United Nations Charter
COMPLETED

The Constitution of the United States of America will be repealed and replaced with a New Constitution for the North American people
PLANNED

Draft versions of new constitutions will be produced that have provisions to take away gun ownership and replace unalienable rights with civil rights
COMPLETED

There will be a Universal Identification System for all inhabitants of the Earth based on RFID technology
PLANNED

You will work in assigned Birth-to-Grave Education and Occupational Programs assigned by the New Order and will NOT be allowed to choose your occupation freely
PLANNED

You will have NO right to privacy or private property; Everything will be administered and controlled by the New World Order PLANNED

All Humans will be subject to Genetic Profiling and Screening; Only those chosen by the New Order will be allowed to live
PLANNED

All currencies will be consolidated into a single, global currency; It will be tracked and executed as a Cashless System using RFID technology and taxed automatically from your account number PLANNED

Police will have full Military Powers and License to do with you as they see necessary, along with cooperation from Military and funding from the Federal Government
IN PROGRESS

Local Police will be given access to shared Spy Satellite intelligence data for domestic purposes
COMPLETED

You will be told all of this is for your own good, for helping the children, for human rights, for increasing the human standard of living, for helping human welfare, for eliminating hunger and poverty, for eliminating crime, for stopping greed and exploitation of resources, for saving the Earth from environmental damage, etc. and that everything will be O.K., that any problems that arise will be blamed on the other party, and any dessent will be labled as cooky conspiracy nuts to ignore.
IN PROGRESS

The Asian Union, American Unions, and European Unions will be merged into a single global union, under a single global currency, under a single global governmental entity - starting with harmonization of trade laws, the establishment of a Tri-Lateral Commission, and the convergence of ID systems and currencies.
IN PROGRESS

You will be forced to give up your guns and the right and ability to protect yourself or overthrow a tyrannical government as part of the integration into the North American Union IN PROGRESS
You will be forced to work for the endeavors of the New Order against your will; Your obedience will be mandatory.
IN PROGRESS

95% of the sheeople will be made to go along with the New Order and be happy about it
IN PROGRESS

Private Security Contractors will be used to carry out domestic operations against the American People involving police functions and intelligence gathering operations
COMPLETED

Police will begin drawing blood on the side of the road during "Checkpoints"
COMPLETED

The teachings of the Founding Fathers will be demonized by the schools and press, and Federal Agencies
IN PROGRESS

Under UN Agenda 21 and subsequent similar programs, you will be force evacuated from the wilderness areas to urban population centers
IN PROGRESS

The UN Biosphere Program (MAB) will create permanent "buffer zones" around areas to be totally devoid of human presense (except for military and law enforcement); Home and property will be confiscated
IN PROGRESS

Genetically Modified food will be used to control the production of global food and thus people
IN PROGRESS

The majority of manufacturing jobs will be shifted overseas to make NAU merger with Mexico and Canada streamlined in terms of economies
COMPLETED

There will be a National ID Card in the U.S. utilizing RFID as a stepping stone to the Global ID System
IN PROGRESS

The U.S. Dollar will be devalued to acclimate a NAU Currency Merger.
IN PROGRESS

Internet 1 will be replaced by Internet 2 where content can be sensored anywhere, at anytime, by "Thought Police," and all access will be governed by Biometric ID or RFID technology
IN PROGRESS

All U.S. Citizens will be required to submit DNA to a National Database at Birth
IN PROGRESS

Vehicles in North America will be taxed by the mile using GPS technology
PLANNED

Health Insurance rates will be adjusted according to your Genetic Profile obtained from DNA screening.
PLANNED

You will be required to turn in all weapons.
PLANNED

Laws will be passed to put Americans into Labor Camps COMPLETED

Laws will be passed to Relocate Americans geographically COMPLETED

Laws will be passed for Federal takeover of all Highways COMPLETED

Laws will be passed for Registering All U.S. Citizens
COMPLETED

All International law will be "Harmonized" for future Merger IN PROGRESS

Video Surveillance systems will be put in place everywhere by the State to track your every move
IN PROGRESS


"I know no safe depository of the ultimate powers of society but the people themselves; and if we think them not enlightened enough to exercise their control with a wholesome discretion, the remedy is not to take it from them, but to inform their discretion by education."
—Thomas Jefferson
http://1984usa.com/higherlearning/?page_id=901

Posted on: 2009/2/22 3:25
 Top 


Re: Är Israel Dömt Till Sin Egen Undergång?
#18


Quote:

Jumalauta skrev:
Israel skapades som en långsiktig plan och start för det 3:e världskriget… som ett frö… politiken, religionen och allt annat är bara bull. Agendan är rädsla som föder ny rädsla,,, som ett frö…
Makten överlever endast på din och min rädsla,,, inget annat..


Det kommer oavsett vilja…


Jumalauta tycks ha gjort sin hemläxa relaterat David Icke:

Utdrag ur artikeln "Vad Handlar Det Här Blodbadet Om?"
Israels tillkomst var aldrig ett slutmål i sig själv, det har i stället alltid utgjort ett redskap för ett slutmål. Planen har hela tiden varit att få igång ett världskrig som skulle sätta världen i brand och leda fram till en “lösning” med en centraliserad kontroll av världen och alla dess folk. För att göra detta behövde de skapa en konfliktpunkt, en krutdurk i Arabländerna, som kunde fås att explo-dera för att starta ytterligare ett världskrig. Detta är den verkliga anledningen till Israels tillkomst och det verkliga skälet till varför USA spenderar sina miljarder på uppbyggnad av Israels makt och militär.

Den Illuminatiske stormästaren Albert Pikes plan för tre världskrig.
Albert Pike, suverän stormästare i den skotska riten av Frimurarsällskapet och en genuin illuminat, anses ha skrivit ett brev 1871 till en ökänd illuminatkollega, Guissepe Mazzini, i vilket han drog upp planerna för tre stycken världskrig, som skulle leda fram till ett globalt herravälde.

Han antas ha skrivit att det första kriget skulle störta tsarväldet i Ryssland, genom en konflikt mellan de brittiska och tyska rikena, det andra [kriget] skulle leda fram till en politisk sionism som var tillräckligt stark för att installera en suverän israelisk stat i Palestina. Nu säger många att brevet aldrig existerat, men vad som är intressant, i belysning av aktuella händelser, är vad han anses ha skrivit angående det tredje världskriget:

Det tredje världskriget måste befrämjas genom att dra fördel av de motsättningar, som anstiftats av ”illuminatis agenter”, mellan de politiska sionisterna och den islamska världens ledare. Kriget måste föras på ett sådant sätt, att islam (den muslimska arabiska världen) och den politiska sionismen (den israeliska staten), gemensamt förgör varandra. Under tiden kommer de andra nationerna, än en gång splittrade i den här frågan, att vara tvungna att slåss till dess de nått total fysisk, moralisk, andlig och ekonomisk utmattning ... Vi skall släppa loss nihilisterna* och ateisterna, och vi skall utlösa en fruktansvärd social katastrof, som i all sin fasa tydligt skall visa nationerna följden av absolut ateism, ursprunget till förvildningen och till det här extrema blodbadet.

Då skall medborgarna överallt bli tvungna att försvara sig mot minoriteten av internationella revolutionärer och utrota dessa civilisationens förstörare, och allmänheten, desillusionerad på kristenheten – som i sin deistiska** anda, från och med då skall vara utan riktning och mål – strävande efter ett ideal, men utan att veta till vem den skall ägna sin tillbedjan, kommer då att få erfara det sanna ljuset genom den allomfattande andliga uppenbarelsen av Lucifers rena lära, vilken slutligen läggs fram i öppen dager. Denna opinionsyttring blir följden av den allmänna reaktionära rörelse som följer på förintandet av kristenheten och ateismen, bägge samtidigt besegrade och utrotade”.

Källa: Cmdr. William Guy Carr, tidigare Underättelseofficer i Royal Canadian Navy, citerad i “Satan: Prince of This World”.
* Nihilism: filosofisk inriktning som anser att världen och mänsklig existens saknar mening och värde.
** Deism: tro på att en eller flera gudar har skapat världen, men inte längre griper in i den.

Om det inte var Pike som skrev det här, då var förfalskaren en sann profet. Illuminaternas agenda har hela tiden varit att skapa tillräckligt med krig, konflikter och uppror av alla slag, för att folk skall gå med på att styras av en centraliserad världsregering, i syfte att “lösa de problem” dessa skönjbara “frälsare” i själva verket själva har skapat. Det är den teknik jag har döpt till Problem-Reaktion-Lösning*. Du skapar i hemlighet problemet och erbjuder sen lösningen offentligt ... den förändring som du vill påtvinga världen. * Se förklaring i slutet av artikeln.
http://www.nyapolitiken.biz/israel_o_ ... blodbadet-egentligen.html

Posted on: 2009/2/22 0:20
 Top 


Historikern David Livingstone förklarar saken
#19


Historiken David Livingstone har förklarat saken i artikeln från 2004.

Några utdrag ur artikeln:

"Agendan Bakom Da Vinci Koden"

... Efter att Illuminaterna hade förvanskat bibelns historiska redogörelser, anpassade de utbildningssystemet att istället lära ut myten om den "västerländska civilisationen", detta för att inpränta det falska intrycket att arierna hade legat bakom alla viktiga framsteg för mänskligheten. Genom historien, antas att de medverkat i människan framåtskridande, alltfrån de grekiska filosoferna, men deras största framgång var övertagandet av kristenheten, genom de amerikanska och franska revolutionerna, och ersättandet av densamma med sekulär liberal demokrati.

Men deras plan har inte riktigt fullbodats än. Deras slutmål är implementering av en ny världsorder, syrd av deras "messias".Det är för acceptansen av denna bedragare som Dan Brown förbereder de amerikanska medborgarna [senare världens medborgare] med Da Vinci Koden. ...

... Det alltid pågående målsättningen för illuminaterna är att sätta en arvtagare i en här heliga blodslinjen som diktator för en ny världsordning. Da Vinci Koden är ett försök att inlemma, för en icke mistänksam allmänhet, de historiska legender som nyttjas för att rättfärdiga en sådan regim....

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=2096

Artikeln finns också här på Henry Makows gamla adress:
http://www.savethemales.ca/000951.html

David Livingstones hemsida:
http://www.thedyinggod.com/

Posted on: 2009/2/22 0:01
 Top 


Re: Israeli Professor - 'We Could Destroy All European Capitals'
#20


Quote:

Hanko skrev:
Börjar bli lagom tröttsamt med eran disinfo kampanj om "låtsas judar"

I varje inlägg som handlar om judarnas mördande av barn i gaza eller vad som helst hoppar ni in som tomtar på lsd och vrålar "låååååååtsas judarrrrrrr"

skärp er för fan.


Vad har du för problem med att sionister och judar kallas för låtsasjudar? Detta stämmer ju helt med verkligheten, dels enl. David Icke som anger att 92% av världens judar är ashkenazi-judar från fd. Kazarien beläget i Kaukasus. Dvs. de israeliska och andra judar som gläfser och tjatar om deras hemland i Palestina etc, är just det som påstås LÅTSASJUDAR.

Utdrag ur David Ickes artikel om blodbadet i Libanon 2006:
Judar indelas i två huvudgrupper, Ashkenazer och Sefarder, varav de sistenämnda tidigare var lokaliserade till Spanien och Portugal. Daniel Elazar vid Jerusalem Center for Public Affairs skrev, ”att vid slutet av 1200-talet var 97 % av judarna Sefarder, men förhållandet ändrades dramatiskt över århundradena och 1931 utgjorde Ashkenazi-judarna nästan 92 % av alla världens judar”.

Det israelska samhället av idag domineras helt av Ashkenazerna, både i fråga om antal och makt. Judiska organisationer som Anti Defamation League (ADL) angriper konstant andra för ”rasism”, fast Israel själv - också för judarna - är ett extremt strikt och hierarkiskt samhälle baserat på ras. De Ashkenaziska judarna befinner sig självklart i toppen, följda av de Sefardiska och - ironins ironi - sedan följda av Mizrahi-judarna som härstammar från de judiska samhällena i Mellanöstern. I botten av den judiska rangordningen återfinns de färgade etiopiska judarna, som under lång tid har klagat på flagrant rasism. Allra längst ned i den sociala rangskalan kommer de palestinska araberna.

http://www.nyapolitiken.biz/israel_o_ ... blodbadet-egentligen.html

Professor Sand bjuder på två flatsmällar i samma bok.
Dels tar den judiske historieprofessorn vid Tel Aviv-universitetet, Slomo Sand, i en nyligen utgiven bok, likadant död på samma myt om judarnas hemland, likväl som han i boken också tar död på myten om landsflykten i Egypten. Dvs. Professor Sand lyckas med konststycket att låta LÅTSASJUDARNA avnjuta två flatsmällar i samma bok:

Utdrag ur isreliska dagstidningen Haaretz

According to the Tel Aviv University historian, Prof. Shlomo Sand, author of ("When and How the Jewish People Was Invented?"; Resling, in Hebrew), the queen's tribe and other local tribes that converted to Judaism are the main sources from which Spanish Jewry sprang. This claim that the Jews of North Africa originated in indigenous tribes that became Jewish - and not in communities exiled from Jerusalem - is just one element of the far- reaching argument set forth in Sand's new book.

In this work, the author attempts to prove that the Jews now living in Israel and other places in the world are not at all descendants of the ancient people who inhabited the Kingdom of Judea during the First and Second Temple period. Their origins, according to him, are in varied peoples that converted to Judaism during the course of history, in different corners of the Mediterranean Basin and the adjacent regions. Not only are the North African Jews for the most part descendants of pagans who converted to Judaism, but so are the Jews of Yemen (remnants of the Himyar Kingdom in the Arab Peninsula, who converted to Judaism in the fourth century) and the Ashkenazi Jews of Eastern Europe (refugees from the Kingdom of the Khazars, who converted in the eighth century).

Unlike other "new historians" who have tried to undermine the assumptions of Zionist historiography, Sand does not content himself with going back to 1948 or to the beginnings of Zionism, but rather goes back thousands of years. He tries to prove that the Jewish people never existed as a "nation-race" with a common origin, but rather is a colorful mix of groups that at various stages in history adopted the Jewish religion. He argues that for a number of Zionist ideologues, the mythical perception of the Jews as an ancient people led to truly racist thinking: "There were times when if anyone argued that the Jews belong to a people that has gentile origins, he would be classified as an anti-Semite on the spot. Today, if anyone dares to suggest that those who are considered Jews in the world ... have never constituted and still do not constitute a people or a nation - he is immediately condemned as a hater of Israel."

According to Sand, the description of the Jews as a wandering and self-isolating nation of exiles, "who wandered across seas and continents, reached the ends of the earth and finally, with the advent of Zionism, made a U-turn and returned en masse to their orphaned homeland," is nothing but "national mythology." Like other national movements in Europe, which sought out a splendid Golden Age, through which they invented a heroic past - for example, classical Greece or the Teutonic tribes - to prove they have existed since the beginnings of history, "so, too, the first buds of Jewish nationalism blossomed in the direction of the strong light that has its source in the mythical Kingdom of David."

So when, in fact, was the Jewish people invented, in Sand's view? At a certain stage in the 19th century, intellectuals of Jewish origin in Germany, influenced by the folk character of German nationalism, took upon themselves the task of inventing a people "retrospectively," out of a thirst to create a modern Jewish people. From historian Heinrich Graetz on, Jewish historians began to draw the history of Judaism as the history of a nation that had been a kingdom, became a wandering people and ultimately turned around and went back to its birthplace.

http://www.haaretz.com/hasen/spages/966952.html

På politiken.biz finns just nu en artikel som lite mer ingående behandlar LÅTSASJUDARNAS ursprung.

Utdrag ur artikeln:
90% av vår tids judar utgörs av de s.k. östjudarna - ashkenazim. Dessa judar kommer från områden i öst som Ryssland, Polen, Rumänien. Detta till skillnad från den lilla minoriteten sefardiska judar som kommer från det judiska centret i Spanien, innan 1492 då de flyttade därifrån, och från arabvärlden.

Hela Israels ledarskikt utgörs av ashkenazi-judar.

Sionister som Israels premiärministrar Menachem Begin, Yitzhak Shamir och Shimon Peres, är alla ashkenazi-judar från Polen och Ryssland.

En undersökning publicerad i den stora israeliska tidningen Yediot Aharonot den 23 juli 1976 visade att hela 80% av Israels elit (regeringsmedlemmar, Knessetledamöter, företagsledare, etc) härstammar från ett område med bara 60 mils radie runt staden Pinsk i Vitryssland! D.v.s. Israel och sionismen är helt dominerad av ashkenazi-judarna, öst-judarna.

Ashkenazi-judarna härstammar från det khazariska folket som bebodde södra Ryssland och området kring Svarta havet.

På 700-talet E.Kr. sökte detta krigiska folk en statsreligion. Man avböjde de muslimska och kristna sändebud som sökte förmå khazarerna att anta deras respektive läror. Samtidigt var judendomen i kris och behövde ett tillskott nya adepter. Khazarerna med sin krigiska tradition och roffar-mentalitet var utmärkta kandidater till denna unika judiska mission. Judarna skickade sändebud och lyckades övertala de khazariska ledarna om fördelarna att bli en del av det "utvalda folket". Därför konverterade det khazariska folket till judendomen och blev fullvärdiga judar.

Senare sönderföll det khazariska riket. De sista khazariska fästena kring Odessa föll på 1000-talet E.Kr. De khazariska judarna behöll emellertid sin religion och kom att bilda de stora judiska gettona i öst. Det är från dessa getton som vår dags sionister senare rekryterades.

Men att skriva dessa fakta är inte populärt bland våra sionistiska antagonister.

http://www.nyapolitiken.biz/israel_o_ ... kazariska-ursprunget.html

Slutsats:
Två stora lögner som stått som politiska grundpelare bakom det missfoster som idag kallas fascistisrael har nu alltså avslöjats. Nu väntar vi bara på att den allra största av lögner, den lögn som behöver inkvisatoriskt sanningsstöd av tyska och andra länders sanningslagar och som går under namnet holocaust, skall avslöjas. Därmed lär också alla LÅTSASJUDAR i fascistisrael få annat att tänka på än att terrorbomba den palestinska ursprungsbefolkningen i gazagettot - nämligen packning och avflyttning från Palestina.

Slutligen kanske det är Hanko själv som skall skärpa sig [för fan], eller möjligtvis nyttja lite svagare rökverk?

Posted on: 2009/2/18 0:32
 Top 


De judiska hatlagarna i praktiken
#21


Kritisera fascistisraels krigsförbrytelser - riskera 7 års fängelse
Någon som ännu inte förstått varför judarna begåvat större delen av världen med hatlagar? Annars så kom ett bra praktikexempel häromdagen, när en tjänsteman i London slet på träningscykeln på gymet, medan han tittade på ett TV-inslag om de efterföljande israeliska terrorbombningarna av Gazagettot. Han utbrast då i högljudda förbannelser över Israel och judar, och påstås också ha sagt att israeliska soldater bör utplånas från jordens yta.

Tydligen fanns någon jude el. fascistisraelslickare på gymet, för polis tillkallades och mannen arresterades enl. de judiska (ADL) hatlagarna för att ha kränk judisk religion - hur nu religion kan sammankopplas med kritik av det rasistiska fascistisraels terrorbombningar av palelstinas ursprungsbefolkning i Gazagettot - och riskerar nu upp till 7 års fängelse, böter el. båda.

Nu visade det sig att snubben var ett av de högsta hönsen inom engelska UD med specialitet Mellersta Östern, och att han rapporterar direkt till chefen för UD, den judiske Milliband och till premiärminister Brown som är sionistslickare.

De judiska hatlagarnas uppgift
Här ges ett mycket tydligt exempel på att de judiska hatlagarna endast tillkommet för att hindra kritik av den etniska rensning som fascistisrael utsätter ursprungsbefolkningen och de krigsförbrytelser som man nyligen excellerat i, likväl som hatlagarna och sanningslagarna ang. judeutrotningen, i sin förlängning skall omöjliggöra kritik mot NWO-projektet - världsdiktaturen - som till judar och sionister verkar ha tagit på sig att förverkliga.

Här utdrag ur en artikel på Rense.com
"In Britain, a senior diplomat-who served in the Mideast "and is considered an expert on the area"- was arrested for yelling at the TV while riding an exercise bike at the gym. He was watching a news report about Israel pounding the people of Gaza in their military assault. I guess the incredible injustice hit him a little too hard. I've had the same reaction while watching news at the gym; anger makes really good cardio.

Apparently, gym staff and members heard him shout "f***ing Israelis, f***ing Jews," and also that Israeli soldiers should be "wiped off the face of the earth." He was probably viewing infants and mothers whose homes were decimated, maybe bloodied men carried from exploding walls during the 22-day siege that destroyed the homes of 30,000 Palestinians and killed more than 1,330. Yeah, that could provoke a reaction.

The diplomat was later arrested and now faces up to seven years in prison, a fine, or both!

http://www.rense.com/general85/ropes.htm

Dålig timing för psyops
Det roliga i den här historien är dock att sionisterna i det här fallet verkar ha tagit ett alltför stort bett i äpplet. Sannolikt vågar man inte nu strax efter terrorbombningarna av gazagettot och då alltfler bojkottyttringar av fascistisrael börjar göra sig gällande, köra en psyops el. propagandakampanj runt detta fall. BBC och andra stora media tycks därför ha fått order av sina judiska ägare och infiltratörer att lägga locket på.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/default.stm

Biskop Williamson - en aktuell psyops mot Vatikanen
Däremot är sionisterna just nu i full färd med att köra en psyops relaterat Vatikanen och Biskop Williamson. En affär som startades med hjälp av svenska kollabratörer el. skall vi hellre kanske säga kvisslingar. I detta fall är det inte hatlagarna som nyttjas utan den propagandabild, indotrinering och diktaturlagstiftning (sanningslagar) som Tyskland mfl. länder brukar för att slänga feltänkande individer i fängelse:

In an interview with Swedish television, Bishop Richard N. Williamson of the Society of St. Pius X denied the Nazis had used gas chambers for execution at concentration camps. Pope Benedict XVI has been subjected to relentless and withering criticism since he lifted the excommunication of Bishop Williamson almost two weeks ago. That development came days after the interview was broadcast in Sweden in which Williamson stated that the Nazis had not systematically murdered "six million" Jews during World War II. He based his doubts in part on findings published in "The Leutcher Report" of Fred Leutcher, a designer of execution equipment for the U.S. prison system.
http://revisionistreview.blogspot.com ... bishop-williamson-to.html

Målet - eliminera religionen som hinder för NWO
Den som studerat sin Henry Makow el. Juri Lina, vet att religionen är en av de institutioner som måste förvagas och slås ut innan den nya värlsordninen (NWO) kan bringas "lyckligt" i hamn. Meningen med denna psyops är därför att maximalt förnedra påven som symbol och därmed också dra Vatikanen i smutsen. P detta sätt uppnås målet att försvaga katolska kyrkan som världsreligion samt att de sionistisk-illuministiska djävulsutövarna kan manifistera sin makt.

Utdrag ur Times.online
The Israeli Chief Rabbinate cancelled a preparatory meeting with the Pope which had been due to take place in March, but some reports indicate it has been reinstated and Vatican officials remain confident of a papal visit to Israel and Jordan in May.

The Pope has ordered Bishop Williamson to racant his views which, according to the Vatican, he was unaware of. Bishop Williamson said he would "re-examine the historical evidence" but this would "take time". Meanwhile he has been sacked as head of the La Reja seminary in Argentina and disowned by the Latin American branch of the Society of St Pius X, the followers of the late renegade ultra-conservative Archbishop Marcel Lefebvre.

Bishop Williamson is on record as saying that Jews invented the Holocaust, Protestants "get their orders from the devil", and the Vatican has "sold its soul to liberalism".

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article5710510.ece

Biskop Williamson inte heller troende vad gäller 9/11
Förutom att inte tro på judeutrotningen så tror inte heller Biskop Williamson på bushadministrationens konspirationsteorier om 9/11. Mycket konstigt, det vet väl alla att stål som tidigare smälte vid 1300 grader, den 11 sept. 2001 bestämde sig för att det var hög tid att börja smälta vid 800 grader (den temp då flygbränsle brinner)? Att sen en tredje skyskrapa blev så rädd när de andra föll, att den begick självmord snabbare än i fritt fall, ja det borde inte heller vara några konstigheter? Likväl som att inga araber fanns på flyglistorna - vem har väl inte hört talas om transmutation? -- Nej, behovet av sanningslagar avseende 9/11 tycks sannerligen vara lika stort som inom holocaustfacket?


Utdrag ur Times.online
The Israeli Chief Rabbinate cancelled a preparatory meeting with the Pope which had been due to take place in March, but some reports indicate it has been reinstated and Vatican officials remain confident of a papal visit to Israel and Jordan in May.

The Pope has ordered Bishop Williamson to racant his views which, according to the Vatican, he was unaware of. Bishop Williamson said he would "re-examine the historical evidence" but this would "take time". Meanwhile he has been sacked as head of the La Reja seminary in Argentina and disowned by the Latin American branch of the Society of St Pius X, the followers of the late renegade ultra-conservative Archbishop Marcel Lefebvre.

Bishop Williamson is on record as saying that Jews invented the Holocaust, Protestants "get their orders from the devil", and the Vatican has "sold its soul to liberalism".

Posted on: 2009/2/14 4:17
 Top 


Re: Inget tyder på NWO:s existens
#22


Quote:

pizzaking skrev:
Förstår inte hur du kan basera något kring NWO på David Icke. Läs Foreign Affairs eller någon motsvarande elitorganisations tidning istället. Det lustiga nuförtiden med alla fria medier och bloggar är att man väldigt lätt får svart på vitt ang. "den nya världordningen". Läs David Rockefellers böcker och artiklar, läs Henry Kissingers artiklar, Läs Zbigniew Brzezinskis böcker och artiklar, lyssna till Connie Fogal från Canadian Action Party om NAFTA och SPP och den kommande Nordamerikanska Unionen, (NAU, North American Union).
Lyssna på www.therealnews.com(skapat av Paul Jay, tidigare Canadian Broadcasting Company) , igår och idag intervjuas där F. William Engdahl, mycket intressant. Det har tjatats om New World Order i allt från Financial Times till Wall Streets börsgolv de senaste veckorna. Kissinger sa där t.ex. att det finns en 'stort tillfälle ' för en ny världsordning under Obama.

David Icke kan ha massa saker att säga, men när det kommer till diskussioner med 'vanliga', oinformerade personer kan man inte snacka om att det ev. skulle vara utomjordingar som härskar och drar i spakarna, för det är ju till exempel en av Ickes teorier eller vad man ska kalla det.

Simon


"Du förstår inte hur folk kan basera något kring NWO på David Icke".

Näe, och vi förstår inte varför pedofilen och krigsförbrytaren Henry Kissinger skulle vara en större sanningssägare än David Icke? Men ok, vem vet - sanningen kanske hittas i ändan på småbarn?

Och ang. utomjordingar, hur vet du att Icke har fel? Har du kanske varit ut i rymden själv och tittat efter?

Posted on: 2009/2/14 2:09
 Top 


Re: Stalin, Hitler, Mao-tse-tung, Pol pot alla hjälpta till makten av globalisterna
#23


Anthony Suttons triologi på "Wall Street" finns utlagda på nätet, tex. på Reformation.org's site.

Länkar till böckerna:
Wall Street and the Rise of Hitler
http://www.reformation.org/wall-st-hitler.html

Wall Street and FDR
http://www.reformation.org/wall-st-fdr.html

Wall Street and the Bolshevik Revolution
http://www.reformation.org/wall-st-bolshevik-rev.html

Relaterade länkar på siten:
Roosevelt and Hitler Unmasked at Last!!
http://www.reformation.org/roosevelt-and-hitler.html

Meet the Real Adolf Hitler!!
http://www.reformation.org/adolf-hitler.html

Posted on: 2009/2/12 22:26
 Top 


Re: Israeli Professor - 'We Could Destroy All European Capitals'
#24


Det finns en del artiklar sedan tidigare på nätet som tar upp frågan om det rasistiska marxist-fascistisrael nyttjar sina atombomber i politiskt utpressingssyfte tex. gentemot USA?

Zionist Israel's Thermonuclear Blackmail Of America

ISRAEL BLACKMAILS US
One other purpose of Israeli nuclear weapons, not often stated, but obvious, is their "use" on the United States. America does not want Israel's nuclear profile raised.[144] They have been used in the past to ensure America does not desert Israel under increased Arab, or oil embargo, pressure and have forced the United States to support Israel diplomatically against the Soviet Union. Israel used their existence to guarantee a continuing supply of American conventional weapons, a policy likely to continue.
http://www.rense.com/general35/isrnuk.htm

Posted on: 2009/2/11 5:54
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
44 user(s) are online (44 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 44

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS