vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (addeps3)

BottomBottomRe: Ta bort flour i vatten
#1


Om man bor i norrvästra stockholm så får man sitt vatten från Görvälna vatten verk som ägs av www.norrvatten.se som enligt sin hemsida endast innehåller 0.20 mg flour / liter dvs inte 20 mg / liter utan 0.20, i USA rekomenderade nån klok jävel 0.7 så det är bRA!

Posted on: 2011/11/2 14:25
 Top 


Re: Bevis att Maritmie Jurisdiction gäller i Svenska rätter!!
#2


Förstår inte allt av era längra inlägg är jag rädd.

http://www.google.com/search?q=master ... official&client=firefox-a

Dokumentet jag rekomenderar heter Mastering The UCC (Uniform Commercial Code).

Jag para-citerar "The first order of law is Natural Law, the only laws any government around the world can enforce is Commercial Law, which exists only to enable commerce to flow more smoothly. All governments are formed on commercial law"


"In Commerce all matters are executed under an oath. In addition to asserting all matters under oath, each statement must be verified by bookkeeping to sustain credibility to every particular statement."

SÅ JAG SOM SÖKER SOCIAL BIDRAG (passa på att skratta =) Måste skriva på ett papper varje månad där det längst ner står "Jag lovar att på heder och samvete att detta är sant, att jag inte har några ekomiska tillgångar" Mend det räcker inte med det, utan jag måste bifoga kontoutdrag för hela månaden dessutom, för att bevisa detta påstående...

Its only business... Jordan Maxwell hade rätt efter allt...

Posted on: 2011/7/19 23:55
 Top 


Re: Bevis att Maritmie Jurisdiction gäller i Svenska rätter!!
#3


Kan ni försöka hålla er till ämnet?

Jag komenterade fram och tillbaka med en snubbe på youtube och han sa att svensk common law heter allemansrätten.

Har läst litegrann om den och den verkar ju väldigt liberal men the search for knowledge continues...

Posted on: 2011/7/13 17:00
 Top 


Re: Bevis att Maritmie Jurisdiction gäller i Svenska rätter!!
#4


Så vi är alla överens om att det inte går att hävda nåt sorts common law-argument i Sverige som det gör i USA/UK(eller Kanada, Australien, Nya Zeeland)?

Jag läste genom era inlägg men förstod inte vad ni menade riktigt... Visst är vi fucked här i Sverige, och om man vill ha riktig frihet, i några år till så gör man bäst i att flytta till något av ovanstående länder och hävdar Common Law?

Jag förstår att det verkar tjatigt som jag håller på men jag känner att jag måste ha svar

Whaddya say, boys?

Posted on: 2011/7/12 22:08
 Top 


Re: Bevis att Maritmie Jurisdiction gäller i Svenska rätter!!
#5


Jag tror det är ganska kört för oss som bor i Sveriges Rike (rike = ett landområde där en suverän härskare utövar sin makt).

Ska man som jag ville göra, tända en spliff mitt på gatan, så kommer du hamna under Brottsbalken som säger att brott är "1 § Brott är en gärning som är beskriven i denna balk eller i annan lag eller författning och för vilken straff som sägs nedan är föreskrivet. Lag (1994:458)."

Alltså så länge vi har kuken Carl den 16:e, eller en monarki så verkar det kört för oss som vill hävda Common Law, vilket Wikipedia endast finns i Anglo-Saxiska länder... bara gilla läget...

VI BEHÖVER EN NY KONSTITUTION! Eller vad sägs som att vi skapar en egen nation? Behöver inte vara jättestor, och det är inte så att Sverige har värsta armén med hjärndöda zombies nuförtiden? =P

Är det är olagligt som jag talar om nu? Isåfall är det bara prat, tänker inte starta en egen nation i sveriges gränser... Phew! Dogded a bullet! =)

Posted on: 2011/7/12 15:12
 Top 


Re: Bevis att Maritmie Jurisdiction gäller i Svenska rätter!!
#6


Det här var ju väldigt intressant men jag hade funderat till exempel om jag skulle köra för fort, vilket enligt min research inte är ett egentligt brott under "common law" eftersom den första regeln av common law lyder: "för ett brott att existera så måste det finnas ett skadat parti (på engelska "injured party").

Men polisen kommer att haffa dig ändå baserat på deras "presumption" att du har signerat ett kontrakt med Maritime Admiralty, och väl i rättesalen kan du utmana detta "antagande", tvinga dom att leta fram födelse-bevis och så vidare för att bevisa detta och när dom gjort det ska du antagligen kunna skilja dig från denna fiktiva person dom presenterat dig med.

Tror ni man kan göra detta i Sverige?

Tänk alla fantastiska friheter du hade kunnat utöva med gott samvete, eftersom du inte skadar någon osv, för att du visste att när du väl är i rättesalen så kan dom inte fälla dig.

Självklart, det kommer säkert inte vara roligt att stå ut med deras skrämsel taktik men jag det är ju bra att veta att man kommer undan med det som den korkade svenska lagen tycker är brott, till exempel något helt ofarligt som att röka en spliff. =)

Väldigt tacksam för svar, tack iWarrior!

Posted on: 2011/7/12 14:27
 Top 


Re: Bevis att Maritmie Jurisdiction gäller i Svenska rätter!!
#7


Tjabba. Jag har fått en nysmak för det här ämnet maritme/common law och all information jag stött på verkar gälla US/UK.

Men enligt "common law" alltså inte maritime/admiralty så existerar inte ett brott sålänge det inte finns ett skadat parti, alltså "injured party".

Det här låter ju som en utmärkt frihet att utnyttja så jag hoppas nån kan hjälpa mig med att studera detta, jag har en massor av information om detta från Jordan Maxwell X-files (finns att köpa på hans sida eller ladda ner gratis, men han förtjänar en liten slant tycker jag) men inget som gäller sverige, eller dess motsvarighet till Common Law.

Vad gäller om man inte står under internationell sjörätt i Sverige? Kan det vara naturrrätt?

Hoppas på upplysande svar, Steffo verkar kunna mycket, och inget trollande tack.


Posted on: 2011/7/12 1:52
 Top 


Vad heter kameran alex jones rekomenderar?
#8


Hejsan, ursakta att jag startar en helt ny trad om detta men vad heter kameran som alex jones konstant rekomendrar pa sin show som ar formad som en penna?

Jag filmade en helt sinnesjuk handelse idag, den 21/2, pa tunnelbanan dar en kille vart arresterad av flera poliser och som flera hundra manniskor bevittnade.
Amator fotograf som jag numera ar tar jag fram min ipod och filmar jarnet.

Det var totalt kaos som radde, en MTR-anstalld kom fram till mig och BEORDADE MIG att LAGGA NER KAMERAN (nar jag far filma vart jag vill, sa lange det inte ar skyltat att det ar otillatet),

Jag skiter i honom, men den arresterades flickvan som tydligen var for korkad for att forsta att jag filmade for DERAS SKULL, TILL DERAS FORSVAR IFALL KILLEN ANMALDE POLISERNA FOR OVERVALD skaller pa mig som en rabies-smittat hynda att: KAN DU LAGGA NER KAMERAN?!!!

Dum nog sa gor jag det, ovetandes att det ar min fucking ratt att filma vart fan jag an vill OAVSETT HUR MKT HON SKALLER... Om man bara kunde sina rattigheter lite battre i stunden... :P

Det ar nu andra gangen jag filmar slagsmal eller ngt slags tumult och det skulle po satt och vis kannas smidigare om man hade en ordentlig fick kamera som man snabbt kan rulla igang ifall nat hander.

Tack sa mycket.

Posted on: 2011/2/21 19:26
 Top 


Re: Vakna med Svenska Akademien
#9


Vill rekomendera Kultiration, tycker dom är värda att nämnas igen...


Texten till Lejoninna:

mina ögon öppna
utav lejoninna
hon sitter uppe på tronen
så vacker ibland går hon här på jorden
med ögon som speglar
djupet och essensen som hon delar
närvaro som väcker liv och helar
jag respekterar
och kontemplerar
över allt det som hon representerar
hur hon bär livet, ja
låt mig aldrig någonsin ta det för givet, nej
dessa tider så utmanande
komplexiteten tjocknar, samhället högtravande
blinda är dess makthavare
men kärleken hon sänder ut så allomfattande

åh denna skapelse...
manifesterad av vår skapare
åh vilken välsignelse...
manifesterad av vår skapare

låt sanningen regera igen
alla maktstrukturer kommer falla till marken
för det som hon planterar,
gör att allt vibrerar


hon gör cirkeln hel rund igen
gör så att solen skiner över världen
kom låt oss fylla den
med kärlek och respekt om och om och om igen

åh vilken välsignelse...
manifesterad av vår skapare
åh denna vackra skapelse...
manifesterad av vår skapare

kärlek är inte vad dom strider om, men den upprätthåller dom,
de är fortfarande fundationen till den existensiella säsong
om maayaa kundalinee kriaa madhumatee kaalee kalaamalinee
universum ryter tillbaks med denna lejoninna sång,
närvarande genom tidens gång, hon är allt vi sjunger om
hon är allt som finns häromkring, låt det höras gång på gång
låt det påminna om, reflektera inom och utom
inuti, utanför, runtomkring och in igenom

vad som än händer så kommer vi aldrig vända om

om dom gör anspråk på våra hjärtan skall vi avvisa dom,
om dom försöker manipulera våra sinnen så ser vi igenom dom
om dom attackerar oss så har vi bara kärlek för dom
vi håller igång elden varje dag, endast Isvara kan släcka den

för vad som än händer så kommer vi aldrig vända om

blod, kärlek, jord, dag för dag, ord för ord,
inuti, utanför, runtomkring och in igenom
allomfattande

Posted on: 2011/1/17 15:40
 Top 


Standup recension: özz nujen
#10


Gokväll alla klarsynta och vakna!

Ikväll, fredag den 27:e, har jag varit på Norra Brunn i Stockholm och sett Al Pitcher, nån Göteborgare och Özz Nujen uppträda för första gången live.

Jag minns att jag satt kl 19:58 och tidigare ikväll och uppdaterade min profil på Face Book där jag ser att Özz Nujen, snubben som jag sett på Youtube nämna FRA-, storebror, och all skit vi som svenskar bara accepterar och accepterar från staten säga att han ska uppträda om ungefär en timme på Norra Brunn ikväll.

Så det blir ilfart till tuben, byta tåg från blåa och slutligen jogga fram till entrén som har världens sjysstaste personal.

Verkar som alla som jobbar på NB har ett riktigt bra sinne för humor, btw, men hursomhelst, först uppträder Al Pitcher, brittisk komediskt jävla geni som inte leverar en enda punchline utan en applåd från mig ( vad kan jag säga? Jag älskar komedi!) följt av en paus på 10-15 minuter och slutligen Özz som har all press på sig efter brittens totala krossande.

Det märks väldigt tydligt skillnaden på svensk /anglo-amerikansk komedi när Özz kommer upp och kör, det blir lite mer logik, eller som visse kallar det anledning att skratta och applådera, till skillnad från brittens lite mer arroganta, men ändå jävligt vinnande stil.

Özz kör vidare. Han ställer en fråga ut till publiken; Visst är det bra att vi har soldater i Afghanistan?
Kanske två "aa" från publiken.

Han frågar igen och liksom provocerar publiken till att tycka; "Ska vi ha trupper i Afghanistan?"

Knäpptyst. Två personer mummlar "nej", och Özz levererar poängen; Dom flesta vågar inte säga nånting här i sverige, vi låter politiker komma undan med FRA-lagen när vi som små blev uppfostrade att det vidrigaste man kunde göra var att byta öppna nån annans post, eller tjuvlyssna på telefonsamtal.
hela 1900-talet har vi behövt slåss för våra friheter men nu när staten läser ens e-post eller avlyssnar ens samtal säger vi bara "jaha, ja, så det kan gå" =P

Jag personligen vid det tillfället kände dels skam för att jag själv varit medbrottsling till osäkerhet/rädsla och valt hålla tyst men också en stor del stolthet över Özz för att han inte bara sätter ord på men demonstrerar för oss i hela publiken hurpass handikappade vi blivit, trots att vi här säkert 100-150 pers och knappt två vågar så att säga "uttrycka sig" (dom sa det mer än mig, så ska inte racka på dom för mkt) så det blev i alla fall en gigantisk mind-blow effekt, med tanke på att vi är hur starka som helst, en grupp människor, och kan uppnå vad vi vill, men när det som nu kom till kritan inte ens kunde TALA!..


Så för att summera; Özz Nujen är enligt Mig, en jävligt vaken och underskattad komiker och människa som sprider frihetens budskap och jag rekomenderar Er alla att stödja, om ni nu väljer att stödja någon svensk komiker öht.


(Bästa sättet att stödja dom är att gå på deras shower, Win-Win situation! Yeey!)


Så det var allt för ikväll, ha det så bra, peace out!

Posted on: 2010/8/28 2:26
 Top 


Re: Proteintillskott utan gift?
#11


OK, goda nyheter, vaken-nissar!

www.bulksupplementsdirect.co.uk

Dunder bra sida, gratis frakt över 100 pund förutom 15 pund internationell skeppningsavgift.

SWEET! Här ska det byggas!

Ha det.

Posted on: 2010/8/2 16:30
 Top 


Proteintillskott utan gift?
#12


Goddag, vakna brorsor och syrro!

Kul att vara tillbaks här igen och prata med er medvetna lirare ;)

Nu till saken!

Eftersom vi är så coola här på vaken.se så tenderar vi att kika på kostprodukters innehållsförteckningar om dom råkar innehålla såkallat cancerogent e-kolli-bajs (som i folkmun kallas aspartam).

Är det någon som lyckats hitta Kasein-protein fritt från detta e-koli-bajs?

Jag vet att det finns några st med Sucralose men det känns inte så roligt att dricka klorin-baserade grejer heller...

Så, ifall någon vet ett bra ställe som säljer detta tillskott var jättesnäll och dela med dig!

Tack!

Posted on: 2010/7/31 16:19
 Top 


Re: Tvätta dig ANTI-ETABLISSEMANG
#13


Hejsan!

Ursäkta att jag inte svarat, har varit lite upptagen.

Det jag tog från Hälsokost var Savonnettes de toilette, eller helt enkelt den parfymerade varianten av deras tvålar, dom har en oparfymerad också för ca halva priset men jag tyckte denna luktade riktigt sjysst!

Edit: Wow! Upptäckte precis lush's sjyssta varianter, haha, det roliga är att dom verkar lika entusiastiska som jag över det hela... håhå.. tvål...

Posted on: 2010/6/20 18:58
 Top 


Re: Vaken och vettig artikel av Alexander Bard ang. Knark
#14


Om ni vill veta på vad Bard baserar sin drog-filosofi på så kan jag säga er att det påminner mig om en dunder-bra bok jag rekomenderar som heter

Chocolate to Morphine Everything you need to know about mind-altering drugs (minns inte namnet på författaren... för lat för att kolla i book hyllan)

Jag rekomenderar ALLA SOM FÖRESPRÅKAR LAGLIGA DROGER att beväpna sig med filosofin som den här boken erbjuder.

Den säger att det inte finns bra/dåliga droger, endast bra/dåliga förhållanden till droger, bruk kontra missbruk med andra ord.

Den här kan man äga brasshuven med, också, med argument som:

"Om nu majja är så medicinskt fantastiskt att alla borde röka det, vad säger du till dom som lider av (latent) schizofreni? Får dom inte förvärrade symptom?"

Så den här boken erbjuder den mest vattentäta dog-filosofin jag stött hittills stött på, även om bard i min åsikt vandrar lite ifrån den i denna artikel.

tjao!

Posted on: 2010/6/16 19:24
 Top 


Tvätta dig ANTI-ETABLISSEMANG
#15


God dag, vaken-nissar!

Som många andra som lyssnar på Alex Jones-show så har jag lagt märke till dom utomordentliga produkter som det görs reklam för hans radio-station.

Alex har ju sagt att han endast stödjer produkter som han själv tror på så jag blev (av någon anledning) nyfiken på gubben som säljer 100% vegetabiliskt tvål från fivestarsoap.com

Nu skeppar tyvärr inte Fivestarsoap internationellt men det hindrade inte mig från att hitta 100% vegetabiliskt tvål på hälsokostaffären.

Nu har jag dushat mig i tvålet i lite över en vecka och jag hade ingen aning att hud kunde kännas så här jävla bra....

Man behöver inte smörja in sig med ett skit efter duschen, tvålen liksom återfuktar och smörjer in hela kroppen! (mm.. good stuff)

Även jag som kille tenderade att bli torr, och börja klia lite här och var efter en dusch, men inte med detta tvål!

Kom ihåg, att det här är samma grejer som våra förfäder använde men idag har vi av någon andledning bara en massa kemikalie-soppor i en snygg flaska som inte ens lyckas hålla mig fräsch i 12 timmar.

Så jag vill uppmana er alla att frigöra era hyar från kemikalie-sopporna och återgå till den simpla, fantastiska lösningen vi en gång delat.

PS. Övertala eran partner (eller nån annan ni gärna gnider hud mot) att också tvätta sig med det här... you have no idea!

peace

Posted on: 2010/6/16 19:10
 Top 


Re: Juridik (Know your rights!)
#16


Men nu tycker jag du lät lite negativ...Posted on: 2010/6/13 22:19
 Top 


Re: Juridik (Know your rights!)
#17


Nej, jag tänkte bara så att ingen snutjävel tror han bara kan köra med en hur som helst, alltså att utbilda sig själv, beväpna sig med information och så vidare, och om alla viste om några länkar med enkel juridik, ens rättigheter och så vidare.

Posted on: 2010/6/13 21:52
 Top 


Re: Juridik (Know your rights!)
#18


Här kan vi ha något: http://www.fajaf.com/lokalt/sve_ratt.html#intro

"Revolutionär politisk praktik leder förr eller senare till konfrontation med
statens juridiska system. Vi har skrivit det här häftet för att underlätta denna
konfrontation."

Posted on: 2010/6/11 23:33
 Top 


Juridik (Know your rights!)
#19


Hej!

Jag såg precis den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=9m0FCzXYuGU&feature=sub

... och blev tokinspirerad av hur jävla duktig charlie var på att ifrågasätta konstapeln!

Jag tycker att jag också borde känna till lite juridik för att det är ju trots allt polisens uppgift att förstärka lagen så vore det inte smart att kunna använda just denna lag mot dom på ett klokt sätt och ifrågasätta dom, ja, vad som helst, för att kunna få ut en så bra deal som möjligt ifall man skulle hamna i knipa med the law. (Nu menar jag inte att jag är kriminell men snart är vi väl alla det ändå, som saker sker)

Så kan vi alla börja bidra med grymma Know your rigths-faktor för det här ändamålet?

Observera! Det måste liksom gälla Sverige, svenska lagar och så vidare för att vara aktuellt...


peace!

Posted on: 2010/6/11 23:25
 Top 


Re: david de rotschild på svt
#20


Tydligen ligger Jupiter och Saturnus "closer to the sun"...

Kan inte någon trycka upp det här på en T-shirt och gå på klimat-möten med den? =P

Sluta hitta på om att han var pressad, han är med på massor med TV-reportage och syns överallt i media, är han inte van?

Plus att svinet sa det skrattandes, han hånar alltså helt öppet lyssnarnas intelligens!

Möjligtvis en liten inblick i hur det är att bli uppfostrad i Rothschild-huset...

Förresten styrs Rothschild-huset av Vatikanen men om ni vill läsa om det se till att skaffa Rulers of Evil av Tupper Saussy.. fyfan vilket rött piller!

Posted on: 2009/12/9 23:32
 Top 


CLIMATE GATE NÄMNT PÅ SVTs AGENDA (9-12)
#21


Ville bara upplysa om att Svts agenda idag mot slutet av programmet typ klockan 16:45 gjorde ett fyra minuters reportage om Climate gate och visade bland annat klippet från Gores bok signering som blev våldgästad av We are Change (http://www.youtube.com/watch?v=JXHDkcy9Wdo)

Svinen i panelen använde sina bästa downplaying-tekniker för att som sagt, spela ner hela frågan.

kanske finns på SVT PLAY ...?EDIT: http://svtplay.se/t/103430/agenda


Där har ni den. Cirka 30 minuter in.

Posted on: 2009/12/9 17:17

Edited by addeps3 on 2009/12/9 17:43:43
Edited by addeps3 on 2009/12/9 17:45:22
 Top 


Svenska polisbilar!... eller?
#22


Tjenixen!

Hatar att behöva starta en ny tråd över detta men hittar ingen tidigare liknande så jag har inte mycket till val MEN HUR SOM HELST =D

Såg på dumburken idag och noterade hur jäkla lika dom brittiska polisbilarna var målade som våra svenska eller om dom målats om samtidigt eller what the hell ever menm så här ser dom ut:

EL SUECO:

Resized Image


London

Resized Image


Håller gränserna på att suddas ut?

Eller vet jag inte ett jota om polisbilar och hur dom ska målas öht?


Food for thought!

Posted on: 2009/6/8 23:01
 Top 


Re: Expressen - om hemliga sällskap
#23


Vaken medborgare med HYPERMAKT (röstkort) överför inte sin enskilda MAKT till någonting, som på EN valsedel inte EN-tydligt kan, vill eller vågar redovisar om partinamnet är EN svensk korporation, eller hemliga svenska kollektiva sällskap u.p.a. (utan personligt ansvar), lokalt på den inre gemensamma svenska marknaden.

Que?

Posted on: 2009/6/5 0:36
 Top 


Re: Junilistans reklam (pengar till brittiska kungahuset)
#24


Har också noterat den men ve tinte tillräckligt om junilistan för att make up my mind men piratpartiet får det vara(i valet)

Posted on: 2009/6/5 0:32
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
34 user(s) are online (34 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 34

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS