vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Vlad_the_Impale)

BottomBottomRe: Kan ant-wno rörelsen utnjutjas av wno projektet?
#1


Så du kör en Mona? Nej du, jag är ej din "lilla du" Malmoesoldier

jag har lyssnat väldigt mycket på Alex Jones och hört många av hans radioprogram och sett båda hans dokumentärer som ENDGAME och TheObamaDeception. och jag är väl kunnig om att han vill ha självständiga stater, och som han ofta säger "i Am a constitution guy" men det va inte det jag prata om eller hur?
och han har även sagt att han INTE är intresserad av att ta en ledande karriär inom en framtida rörelse. just det "en framtida Röralse" vi behöver inte att folk tar till våld när det inte finns en rörelse om kan återskapa grundlagen tillbaka och föra bort korruption i landet.. det är därför jag diggar mycket som alex säger för han är en Nationalist som jag.

men den så kallade sanningsrörelsen för sig mot en ny typ av kommunism(Venus-pojekten) eller om man inte gör något så får man företags-fascism.

andledningen för mitt medlemskap va för att meddela folk på forumet att akta sig för vargar i fårkläder eller åsiktsfascister som Malmoesoldier som attackerat mig med allt möjligt skitsnack som inte jag har änns sagt..

Malmoesoldier du verkar vara lite väl fanatisk då du blir förbannad av kritisk-tänkande. jag har hört att det finns infiltrörer i hela anti-wno rörelsen och många som använder frimurarkällor och frimurarprojekt. Jag kommer inte gå in närmare på det. Jag vill bara upplysa folk om att fortsätta vara öppensinnade och vara på sin vakt.

Posted on: 2009/4/22 1:56
 Top 


Re: Kan ant-wno rörelsen utnjutjas av wno projektet?
#2


Tack Filipino-Monkey! jag håller med dig.. men som jag skrev i innan. våldet är inte det ända lösningen. lösningen måste ha flera delar.. men jag känner på mig att du håller med..

Posted on: 2009/4/18 5:05
 Top 


Re: Kan ant-wno rörelsen utnjutjas av wno projektet?
#3


fråga av Malmoesoldier
Precis, så vad du säger är att det var AJ som gjorde så att han dog. du behöver inte svara och säga att du menar något annat, och ta bort kvicksilver sprutan från din arm, det är inte bra för dig. seriöst sätt inte in dom i armen.

Svar av Vlad
så du vill inte att jag ska svar?
men ledsen grabben jag ska göra det ändå!
Har du någon sin hört ordvitsen! nyttiga idioter?
vad jag påpekar som du inte värkar förstå är att WNO kan se Alex Jones som en "nyttig idiot" medan William Cooper som något farligt efter som han på pekar Alex Jones brister!

Gift spruta? jag själv är ingen fanatiker. jag kan vara kritisk och självkritisk, frågar fågor. varför ska jag svälja Alex Jones och David icke ord utan att fråga frågor? varför inte själv gräva efter sanning? Bevisa mig fel. jag tar inte illa upp. men att be dig att inte svara.. aldrig!

--------------------------
fråga av Malmoesoldier
Sant. dagen USA förklarar martial law så finns det en chans att våld är den ända lösningen. våld har alltid varit en lösning genom historien. man försöker att undvika det så mycket som möjligt men ofta blir det en lösning.

Svar. Vlad
Våld är isig själv inte en lösning. att bara att ha våldet som Lösning är dårskap.
man måste ha en plan och en ersättare för den gammla systemet. men måste ha en hållbart orgination. problemet är att Alex Jones aldrig get ut en plan? vad är våld utan ett mål? ska jag på mina dig om Historia? Russarna gjorde revolt mott klass-samället för att får bort orättvissor och fattigdom. det trodde det skulle bli en drömland men blev en mardröm? man ska vara försiktigt att Historien inte upprepar sig? eller skiter du i det?

Posted on: 2009/4/18 5:03
 Top 


Re: Kan ant-wno rörelsen utnjutjas av wno projektet?
#4


Malmoesoldier!. jag sa inte att William Cooper dödades av Alex jones. utan William Cooper han blev skjuten av polisen strax efter William Cooper gjorde en rad radion program varna folk att Alex jones va en hetsare under nyåret 1999-2000 då alex jones sa" i sin redio kanal att kina och russlan tänkte bomba USA med känvapen. sen är han ju skänd att han slänga ut saker som han läser via faxen utan änns kolla om det är sant! William Cooper sa bara att han inte gillar det sättet Alex Jones gör. folk blev så rädda att många sprang upp i bergen under nyåret!. men kom ska komma ihåg att när folk blir rädda som kan det gå över till våld. kan du tänka dig vad som hade hänt då? våld är en utsäkt för inkalla en polis-stat.

Malmoesoldier!.:.Vlad va en hjärtlös kung som ville ha full kontroll över sitt folk och gjorde allt för att nå total kontroll. Den tidens Polis-stat. Deras tids WNO så nej.. ingen god människa.

sale:.; Alex Jones har länge misstänkt vara en Zionist. misstankar blev starka då han på stod att SaudiArabien styr Hollywood och Fox new även då det flesta vet att det är en löngn.

Sen dess har han försökt skaka av sig titen efter en rad kritiska utalande om Zionismen och isreal.. men många är fortfarande misstänkt samma..

PS.. jag anklagar inte Alex Jones för något utan bara att man ska vara på sin vakt och inte lura om det är så att han inte är helt ärlig..

Posted on: 2009/4/17 21:34
David Vaughan Icke father Beric Vaughan Icke is he a FreeMason? is the accusation true?
whas William Cooper kill for Exposes Alex Jones?
Zeitgeist Refuted!!!!!
remebert!!! they alwas control both sidas!!
 Top 


Re: Kan ant-wno rörelsen utnjutjas av wno projektet?
#5


jag den är seriös

Posted on: 2009/4/17 18:13
David Vaughan Icke father Beric Vaughan Icke is he a FreeMason? is the accusation true?
whas William Cooper kill for Exposes Alex Jones?
Zeitgeist Refuted!!!!!
remebert!!! they alwas control both sidas!!
 Top 


Kan ant-wno rörelsen utnjutjas av wno projektet?
#6


har ni någon sin funderat på om ni blir medvetet används för skapadet av NWO. William Cooper har varnet för så kallad "hetsare" kan skräma upp folk till våld? och sen kan vålder skapen en utsäkt för makthavare att införa en polistat och får en utsäkt att bryta ner framtida förelser mot NWO som man gjorde med Extrem-högen i usa via CIA?

Det finns mycket anklagelser och kopplingar om vissa "saningar" som hämtats direkt ut Frimurarna!

och varför denna hårda attack mot religon? är inte det ett mål för frimurarna! testa att översätta orden på "Novus Ordo seclorum" och tänkt på noga vad just "Seclorum" betyder och innebär" så fattar nu vad jag menar"


Posted on: 2009/4/16 22:31
David Vaughan Icke father Beric Vaughan Icke is he a FreeMason? is the accusation true?
whas William Cooper kill for Exposes Alex Jones?
Zeitgeist Refuted!!!!!
remebert!!! they alwas control both sidas!!
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
38 user(s) are online (38 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 38

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS