vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (MegaKungen)

BottomBottomMatreserver i Sverige?
#1


Alla patriot radiostationer i USA rekomenderar man har ett matförråd ifall något oförväntat inträffar. Till Alex Jones, Jeff Rense, Jack Blood, Kevin Trudeau och nu även Glenn Becks huvudsponsorer hör diverse företag som säljer matreserver. Såsom exempelvis:

www.efoodsdirect.com/
www.readyreservefoods.com/
www.freezedryguy.com/

Finns det nån av er som har matreserv lagrade i era källare eller som tycker detta kunde vara även en bra idé här i Europa? Dessa populära amerikanska kedjor skickar dock inte mat till Sverige överhuvudtaget och även ifall man hittade ett företag som skulle göra detta, så skulle säkert postkostnaderna vara enorma, för att inte tala om import och mervärdesskatter. Finns det några bra svenska eller europeiska företag ni skulle rekomendera?

Alex Jones säger han kör med Efoodsdirekt och säger sig spara en hel del massa pengar och påstår maten är dessutom hälsosammare och godare än den han kan hitta i affärerna, så det kunde ju vara intressant att pröva på nåt liknande. Speciellt när flesta av dessa maträtter tycks ju vara att endast tillsätta vatten och värma upp så det vore ju mycket enkelt att tillverka.

Posted on: 2011/3/23 19:49
 Top 


Pat Condell: "Sverige etta i våldtäkter och antisemitism"
#2


Pat Condell, youtubes populäraste politiska kommentator, har gjort en specifik video

http://www.youtube.com/watch?v=zZtc2ma2GEQ

där han totalt skäller ut Sverige och kallar sverige våldtäkternas och antisemitismens huvudstad och kallar den politiska korrektheten som råder där totalt avskyvärd. Här har vi igen en populär utomstående figur, som får Jimmie Åkesson att värka vara liberal. Tyvärr så är mycket av Condells kritik helt befogat, även om det nu värkar vara klart han nu inte vet så värst mycket om "zionismen" som han nu talar om på slutet.

Posted on: 2010/12/1 23:10
 Top 


Re: David Duke skäller ut Sverige
#3


Du är lika ignorant som mainstream media. Duke har alltid tagit avstånd till våld och var bara varit en medlem i några år före han avgick och nu ångrar han överhuvudtaget gick med.

Nedan är David Dukes kampanjlöften:

http://www.youtube.com/watch?v=88AsArwYsTc

Han vill ut ur FN, Nato, upplösa NAU, nationalisera centralbanken, ta bort alla amerikanska trupper utomlands och lägga dom vid mexikanska gränsen, avsluta kriget mot droger, ta bort onödiga federala instanser, avskaffa irs och införa en platt skatt m.m. Dukes och Pauls politiska mål är identiska och därmed skulle han vara en trovärdig kandidat åt Paul, speciellt med tanke på att han definitivt har politiska meriter att bli president, till motsats från t.ex Chuck Baldwin som nu aldrig haft erfarenhet av riktig politisk makt. Andra alternativ vore Jesse Ventura eller Gary Johnson.

Posted on: 2010/11/29 20:30
 Top 


David Duke skäller ut Sverige
#4


Den forne konservative Minnesota guvernören David Duke, som även tippats bli Ron Pauls vicepresident 2012, går till hårt angrepp mot Sverige i sin senaste video:

http://www.youtube.com/watch?v=iTLB3wFM9nU

Duke nämner Sverige som ett perfekt exempel hur en misslyckad integrationspolitik kan sluta i värsta fall och förundrar sig hur svenskar kan vara så idiotiska dom inte ser hur deras egna kulturella identitet förstörs dagligen i mycket rask takt och är så naiva och blåögda dom låter invandrarna stjäla, våldta och mörda utan att ge dom ordentliga straff i rädslan att vara politiskt inkorrekta.

Skulle dessa ord ha kommit från Jimmie Åkesson så skulle han väl blivit dömd för hets mot folkgrupp i 10 års fängelse eftersom sverige inte längre är att land där yttrandefrihet råder...

Posted on: 2010/11/29 19:30
 Top 


Re: Proteintillskott utan gift?
#5


Varför inte köra med osmaksatt protein som förståss inte har någon aspartam eller andra underliga tillsatsämnen. Köp kakao och lägg lite stevia så har du hälsosamt chockladprotein.

Vill du göra god proteinkakor så föreslår jag du provar t.ex detta recept:

200g vassleprotein
200g havregryn
5 matskedar kakao
5 matskedar socker (eller stevia, eller möjligen honung)
5 matskedar kaffe
50g smält smör
(du kan möjligen även inkludera vanliljsocker, jordnötssmör, mandlar, nötter, bär)

Rör i en skål, platta ut till en form och lägg i skåpet. Vill du ha glasyr kan du t.ex smälta smör och chocklad och spilla detta på formen och möjligen garnera detta med kokosflingor. Minst lika god som chockladproteinstångerna som säljes i affärerna, men kostar endast en bråkdel i priset och innehåller inte några tillsatsämnen.

Posted on: 2010/11/19 18:03
 Top 


Medicinska örter förbjuds i EU 1.4.2011!!!
#6


http://www.infowars.com/big-pharma-sc ... rbs-will-disappear-in-eu/

Medicinska örter och all alternativ medicin kommer att försvinna från EUs marknad den 1.4.2010. Alex har tydligen skrivit nåt brev han rekomenderar man skickar till varenda eu-parlamentariker i sitt land. Tycks int öppnas på min dator, men ifall nån kunde översätta brevet och posta en lista på alla svenska eu-parlemenatariker med respektive addresser skulle det ju inte skada.

Posted on: 2010/9/21 21:38
 Top 


Re: En tanke ang SD och deras syfte..
#7


Om SD vill likställa Sveriges invandringspolitik med resten av norden kan ingen säga detta är rasistiskt utan att hävda att resten av nordens regeringspartier är alla rasistiska! För varenda inkommen invandrare finns det mindre pengar att satsa på de invandrare som redan är i landet och som bör utbildas och läras svenska och för samma pengar som det kostar att ta in en invandrare kunde man typ rädda livet på dussintals människor ifall man gav pengar till hjälporganisationer som arbetar inom krisområden. SD vill höjja utlandsbiståndet och satsa på undervisning i svenska för alla invandrare och kräva de ska klara dessa test för att få överhuvudtaget stöd. Jag anser SDs immigrationspolitik är även den bästa för utlänningar och är den enda med överhuvudtaget sunt bondförnuft i landet. Att påstå SD är rasistiskt visar nog inget annat än man blivit hjärntvättad av medierna. Visst går det att säga att SD har rasistiska rötter, men det betyder ju absolut inget idag. Det är lika naivt som att säga man inte kan lita på tyskar eftersom medborgarna valde i demokratiska val national-socialisterna och hitler till makten!

Posted on: 2010/9/21 20:38
 Top 


Heja SD
#8


Sverigedemokraterna kräver Sverige ska utgå från EU och FN vilket lär vara verkliga orsaken eliten hatar SD. SD vill sänka invandringen till samma nivå som dess nordiska grannländer, vilket logiskt borde betyda att svenska elitklassen anser Finland, Norge och Danmark styrs av främlingsfientliga partier! Sverige tar in nästmest immigranter i hela världen, endast USA är före (som visserligen har 30 gånger större population!) och det är ju helt löjligt hur inget annat parti än SD vågar ta ställning till detta.

Visserligen är det även möjligt att orsaken SD kom med i riksdagen är för att splittra det rödgröna blocket och få miljöpartiet att komma med i det borgerliga blocket, precis som de även gjorde i Finland för att borgerliga blocket skulle få en majoritetsregering. Nu har Rheinfeld en ursäkt att "visa världen vägen" och införa världens största koldioxidskatter för att bekämpa globala nerkyl... globala uppvärm... klimatförändringen!

Posted on: 2010/9/20 17:09
 Top 


Apple Ipad vs andra alternativ?
#9


Jag tycker Apples Ipad ser ganska intressant ut och har varit smått frestad att köpa en sådan själv också, men vet ni av några andra liknande, möjligtvis även bättre produkter? Det jag skulle vilja ha i första hand är en bra e-book reader med stor skärm och ifall det typ är möjligt att surfa på nätet fast om man tar med den till sommarstugan sku ju det även vara ett bonus...

Posted on: 2010/7/16 15:29
 Top 


Re: Fungerar EMR blockers?
#10


Vad jag förstått så ska mobilstrålning stanna vid grejjen som man man fäster vid mobilen och inte därifrån stråla vidare till hjärnan. Dock så förstår jag inte hur detta skulle funkka i praktiken. Kevin Trudaeu är ju bekant i nwo kretsar och hans radioshow e ju i praktiken en kopia av alex jones, men fokuserar sig på hälsa lite mera och så gott som allt han säger tycks vara legitimt, så har nog lite svårt att förstå hur han kan rekomendera nån sånhär märkvärdig produkt.

Posted on: 2010/7/13 17:28
 Top 


Re: Silverpartiklar skyddar celler från alkohol
#11


Intressant, men hur har dom mena man ska tillämpa detta i praktiken? Lägga några droppar kollodialt kollodialt silver i varenda ölstop eller ta en viss mängd silver före man börjar dricka?

Posted on: 2010/7/12 17:59
 Top 


Fungerar EMR blockers?
#12


Bland annat Kevin Trudeau rekomenderar starkt man skaffar EMR blockers (Electro magnetic radiation) till mobilen och att detta tar bort nästan all strålning och även EP2 som ska enligt honom blocka elektromagnetiska vågor såsom sådana som kommer från tv, monitorer etc. Finns det någon sanning till detta?

http://www.ependantdeal.com/

Posted on: 2010/7/12 16:59
 Top 


Re: Duschfilter
#13


Är det ingen hör som vill svara på detta? Ingen som anser detta är nödvändigt i norden?

Posted on: 2010/6/20 0:15
 Top 


Privata centralbankerna
#14


Jag har förstått Svenska riksbanken, europeiska centralbanken och federal reserve är privata centralbanker som ger ut pengar och för varenda öre som kommer i omlopp så blir staten tvungen att betala ränta åt dessa privata banker och bankirer? Kan nån berätta precis vem som äger dessa privata centralbanker, ge några dokument eller säga hur man borde övertyga nån som tror att staten äger dessa banker?

Posted on: 2010/4/26 9:34
 Top 


Finland: Alla brev öppnas av posten
#15


Finlands största kvällstidning, Iltasanomat, meddelar att finska posten börjar ett nytt test i Borgå. Posten öppnar alla brev, scannar dem, och skickar dem per epost till mottagaren! Detta för att dra ner på "utdelningskostanderna" och snart säkert även för att förhindra koldioxidutsläpp (postibilen drar mycket bensin;)). Enligt gallupen så tycker 97% det är en dålig ide.

http://translate.google.com/translate ... Fid%3D2066718&sl=fi&tl=sv

Posted on: 2010/3/31 16:25
 Top 


Ett steg i taget
#16


Det första naturliga steget till decentralisering vore för Sverige att utträda den europeiska unionen och det är väl detta som nationalister talar om då de talar om "sverige för svenskar" eller "behålla sverige svenskt", dvs låta svenskar bestämma om sveriges angelägenheter. Visst finns det säkert även rasistisika skinnskallar som tolkkar det på andra sätt, men de är ju en liten, fast tyvärr högljudd minoritet.

Ifall nationalism skapades för att kontrollera och likrikta befolkningen i ett land, så har de gjort ett dåligt jobb. Belgien funkkar som det perfekta exemplet var man har flanderna och vallonerna som bråkar med varandra, vilket till en betydlig del beror på att dessa grupper talar inte ens samma språk. I Irak och Turkiet så har man den kurdiska befolkningen som inte kommer överens med resten och jag tycker den naturliga lösningen vore att bilda en kurdisk stat. Kosovoalberna fick sitt eget land eftersom de inte kom överens med serberna. Varför finns det ingen belgisk nationalism? Kanske därför att eliten hindrat detta land från att splittras upp i naturliga nationer? Den naturliga biprodukten av nationalism blir därmed decentralisering.

Språket tycks vara den viktigaste stabiliserande faktorn, så jag tycker det vore enormt viktigt att alla invandrare skulle bli tvugna att gå i svensk skola och studera på svenska och på detta sätt integreras i den svenska kulturen.

Posted on: 2010/3/28 17:21
 Top 


Visst
#17


Jag ser den nyuppfunna nationalismen som ett effektivt vapnet emot nwo och tror det är därför medierna demoniserar Hitler, medan de kan hylla Mao och Stalin som var ännu värre massmördare än Hitler. De nationalistiska partierna är de hårdast demoniserade partierna i världen, man behöver inte se längre än på medians uppfattning om Sverigedemokraterna.

Den nyuppfunna nationalismen har lett till att folk har börjat ifrågasätta EU och vill själva bestämma om sina egna angelägenheter och nu börjar det redan finnas en stark politisk rörelse emot EU. Geert Wilders Frihetsparti har en bra chans att vinna nästa val och han är ju starkt emot eu! Nationalism är nånting som i dagens läge verkligen inte passar in i nwo agenda...

Posted on: 2010/3/28 14:58
 Top 


Re: ND vill sammarbeta med sanningsrörelsen
#18


>>Åter igen är nationalism ett företeelse som är totalt uppfunnen av Illuminatiordern i syfte att starta Franska och Ryska revolutionen.

Nationalism hade inget att göra med varken amerikanska, franska eller ryska revolutionen. Folk var trötta över att vara slavar till en liten elit och det är helt naturligt då att de vänder sig mot sina förslavare för att förkasta systemet och starta nåt som gynnar dem bättre!

Posted on: 2010/3/27 23:58
 Top 


Re: ND vill sammarbeta med sanningsrörelsen
#19


Prodigal, det är du som visat din riktiga sida eftersom du inte är någorlunda neutral själv och tycks vara förblindad av politisk korrekthet och tycks ha bitit i AFAs och extremvänsterns agenda. Är det rasistiskt att inte vilja höra nåt skrik på arabiska från nåt bönetorn i ett land där 99,999% inte ens fattar va som utropas? Var det rasisistiskt att inte vilja ha gudstjänst på latin på medeltiden? Kanske hade du nåt emot folk som talade latin? ;) Nej och jag är inte intresserad av att höra böneutrop på svenska heller desto mera än att höra reklam från mcdonalds. Hatar jag USA för att jag inte vill McDonalds ska få ha ett stort torn i mitten av torget där de kan utropa sina specialerbjudanden?

Det står inget ens i koranen att kvinnors ska va inlindande som mumier och jag ser det inte annat än rent ut sagt kvinnoförtryck, på samma sätt som även barnäktenskap är kvinnoförtryck. Tror du 10 åriga kvinnor gillar att gifta sig med 60-åriga gubbar och tvingas gå med tjocka kläder i varma mellanöstern!? Vem är det här som borde VAKNA?

Posted on: 2010/3/27 22:58

Edited by MegaKungen on 2010/3/28 0:07:56
 Top 


Vilken motivation?
#20


Dethär är nog först och främst en fråga jag tänkte ställa folk som är aktiva och vill sprida informationen - hur orkar ni? Det är ju sorgligt att majoriteten tycks vara så hjärntvättade zombien att de bara skrattar och tror det allt som inte raporterats på aftonbladet är galna konspirationsteorier och de vill inte ens kolla upp det. Känner även en idiot som hävdade att WTC7 överhuvudtagit inte existerat och insisterade att alla nyhetsklipp om WTC7 tornet var tillverkade av "konspirationsteoretiker" och det var möjligt att araberna som hade fejkat dessa nyhetsstoryn. Får det inte Er att bli bara arga och undra om de kanske bara är bra ifall 80% skulle utplånas eftersom dessa är hjärndöda zombien ändå som inte lever i den riktiga världen?

Posted on: 2010/3/25 0:27
 Top 


Nationer
#21


Nationer är något som förekommit den naturliga vägen, dvs en stamm har utvandrat till något land där de sedan byggt sin egen civilisation och utvecklat egna språk och egna seder och sedan sitt eget styre. Serber och Kosovoalbaner kom inte överens eftersom de ansåg sig inte tillhöra samma "ras" och först när dessa två folkgrupper fick ett eget land så lugnades läget. Samma läge är nu även i Belgien som även borde splittras mellan Flandern och Vallonien för folkets bästa. Tyvärr börjar samma läge råda även i Malmö där invandrarna inte vill integrera med svenska samhället och inte följa svenska lagar utan införa sin egna sharia domstolar. Många små nationer med lokalt självstyre har alltid visat sig vara det bästa för folket...

Posted on: 2010/3/24 15:21
 Top 


Re: ND vill sammarbeta med sanningsrörelsen
#22


>>Vårt försvar skall vara utformat så att hela Sverige skall kunna försvaras. Alla unga män ska göra värnplikt.Och det är tvång.

Ja, allmän värnplikt stöder även jag eftersom det är bra att alla män har samma grundutbildning inom militärväsendet iställe än att några tusen elitsoldater har det som nwo sedan anställer för att hålla koll på befolkningen som aldrig hållit i en bössa. Jag sku inte ha emot att sverige sku ta modell av sveits som efter sin allmänna värnplikt blir tvugna att behålla sitt vapen hemma.

>>Vad menas med SVENSK kultur, är det 50 talets eller 30 talets eller 1850 talets som gäller? Är det köttbullat (turkiska) eller potatis (amerikansk) som gäller eller icke bomulls kläder ( då är det hampa och linne som gäller) knäckebröd, surade fisk och så?

Nå det menas väl främst att invandrarna ska lära sig svenska. Sedan är väl minerat (bönetorn) och kvinnor som tvingas gå inlindade som mumier på en 35 graders sommar nåt även som de syftar på. Med svensk kultur menar de väl även kristliga högtider. Sku väl knappast de skiljer sig från SD i detta aspekt.

Posted on: 2010/3/23 20:01
 Top 


Jason Bermas på rysk tv
#23


Jason Bermas har sluppit på rysk tv och diskutera hans kommande film"invisible empire - a new world order defined".

http://www.youtube.com/watch?v=7z_V0qZtrrw (svensk text)

Posted on: 2010/3/23 18:10
 Top 


Re: SVD.se: Ask vill att sexköpare skäms öppet
#24


Sånthär är bara till för att föra diskussionen i helt fel inriktning. Frågan borde lyda ifall man borde legalisera sexköp och det borde man givetvis eftersom nu är det kriminella gäng som har hand om prostitution vilket är både farligt för hororna och torskarna och staten förtjänar inte en cent på det, utan tar bara en hel massa polisresurser. Prostitution är lagligt i många europeiska länder, inklusive Tyskland och Österrike. Staten får in en hel del massa skattepengar och så vitt jag vet så finns det nog inte fler sexköpare i tyskland eller österrike än resten av europa. Enda skillnaden är att man vet hororna inte sprider könssjukdomar och man vet de har frivilligt valt att jobba som horor och inte offer för människohandel.Andelen som röker kannabis i holland är lite under medeltalet i europa, trots holland är enda landet där kannabis är lagligt och kan köpas i affär. På samma sätt så tror jag inte legalisering av prostitution eller droger kommer att öka vid legalisering. Kanske i början, men på lång sikt avtar det. Jag ser folk som är emot legalisering som skenheliga hycklare...

Man har prövat spritförbjud runt över hela världen på 1900-talet och det ökade endast konsumtionen i varenda fall. Österrike har ingen åldersgräns på sprit och spriten är jättebillig och kan köpas dygnet runt och starksprit säljes till och med i gatukiosker, men trots det så är supande ungdomar ett betydligt större problem i sverige. Försök fundera på det en stund och fundera igen ifall förbjud och överlåtande av ett av världens lönsammaste business till svarta markanderna är enbra ide ;)

Posted on: 2010/3/23 18:04
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 6 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
47 user(s) are online (47 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 47

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS