vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Zin)

BottomBottomRe: Hälsowiki
#1


Riktigt bra initiativ Huskurs-Jocke, jag har själv haft tankarna på något liknande då jag själv ofta använder naturliga mediciner och homeopati osv.

Det skulle vara så bra att kunna logga in på en sida och klicka på symtom eller en sjukdom och så få flertalet botemedel och information utan att läkemedelsbolagens girighet har påverkat det som står och vad som rekommenderas.

Så kör på med det hela jag kommer använda sidan ofta.

Tack!


Posted on: 2013/4/10 10:21
 Top 


Re: Resonance - Beings of Frequency
#2


Bra film! :)

Posted on: 2013/3/20 22:54
 Top 


Re: Judy Wood. Vart tog tornen vägen?
#3


Tack Sliparn, bra videos.

Även om Judy Wood är lite småflummig ibland så tycker jag att hon har de klart starkaste argumenten för vad som skett under 9/11.

De analyser hon ger verkar stämma med det som bilder och filmer visar.

Den videon som TTime postade tycker jag bara visar att Judy har rätt och den andra försöker dumförklara henne och har en förutbestämd åsikt som han inte kommer släppa oavsett vad. Precis som det brukar vara.
Sen att hon mumlar och flinar lite ger väl inget trovärdigt intryck, kanske. Men det hon säger verkar stämma om man tittar på filmerna av händelsen.

Kan bidra med en länk till en analys av boken..

http://newsvoice.se/2013/03/06/fortsa ... -where-did-the-towers-go/

Posted on: 2013/3/9 0:19

Edited by Zin on 2013/3/9 0:37:40
 Top 


Re: Partiet De Fria
#4


Har inte läst alla kommentarer här men är det inte bättre att få ett parti likt detta till makten även om man vill leva helt utan styre?

Eftersom den stora massan av folk inte kan tänka sig leva ett liv utan en regering eller någon som styr med lagar och regler så är väl det bästa att välja det närmsta alternativet. Även om det må vara anarki som är det mest fria och naturliga.

Posted on: 2013/3/1 10:47
 Top 


Re: Halstabletter utan aspartam?
#5


Vissa smaker av fishermens friends är med socker och utan aspartam. Läs på paketen. :)

Posted on: 2013/3/1 10:43
 Top 


Re: Anarkism/volontärism
#6


Hur mycket betalar en blomma för solenergi? :)

Posted on: 2012/10/27 20:01
 Top 


Re: Anarkism/volontärism
#7


Nathan Fraser intervjuad på radio 314

http://www.redicecreations.com/radio3fourteen/2012/R314-121017.php

Han snackar om anarki osv, verkar vettigt de han säger..

Posted on: 2012/10/18 21:42
 Top 


Re: Startat en blogg
#8


Mmm, någon som vet vad som är lagligt och olagligt i Sverige exakt med cannabis? Kan man köpa och äga frön, kan man ha en planta på gården, får man köpa och äga oljan, skulle vara ntressant att veta vad som gäller..

Samt vilka straff det är för de olika grejerna. Antar det är värre om man har tio plantor i garderoben än om man har en tub med olja i skåpet?

Knark gör dig stark :)

Posted on: 2012/10/11 20:08
 Top 


Re: Startat en blogg
#9


Hej igen..

Gjort ett inlägg nu om hampa olja (hemp oil) på bloggen. Kort och gott verkar det vara bot mot många sjukdomar bland annat cancer.

http://sedigom.wordpress.com/2012/10/ ... cancer-med-olja-av-hampa/

Om ni inte hört om Rick Simpson eller sett Run from the cure så ta en titt och lyssna även på intervjun på Red Ice..

Dela vidare om ni vill.. kan vara värt att sprida detta då det kan hjälpa många människor som behöver hjälpen..

Posted on: 2012/10/10 23:13
 Top 


Re: Anarkism/volontärism
#10


Jag ser det inte som en rättighet att någon annan måste utföra ett arbete åt dig. Men i ett samhälle som byggs upp av omtanke och medkänsla så tror jag att människor vill hjälpas åt. Det är väl bra med undervisning och vård av sjuka och gamla osv. Vill man inte vara med i det så behöver man inte men då får man räkna med att stå på helt egna ben. Men de flesta har en familj och flera vänner så det är nog svårt att bli helt ensam, om man inte väljer det själv.

Jag kan föreställa mig ett samhälle där människor hjälps åt och drar sitt strå till stacken så att säga. Alla är vi bra på olika saker och tycker om att göra olika sysslor. Vissa kan laga mat andra kan laga bilar. Så då kan man skapa ett holistiskt samhälle där alla bitar finns med.

Eller så gör var och en vad de vill och så får man lön i pengar och så måste man betala andra för det man vill köpa. Tjänster och varor. Men det blir nästan samma sak fast då kan vissa bli rika och kanske köpa sig en arme och döda folk. :)

Ärligt så tror jag på att utveckling och evolution inte går långsamt utan att den ökar raskt och tillslut så säger det "booom" och så smäller det bara till och så har vi en helt annan värld/medvetande. Tror det finns en del saker som tyder på att det är så också. Fast forskare kan tolka det som att andra arter har utplånats samtidigt på hela jorden också. Typ en meteorit eller nått annat. Men tänk om det helt enkelt är så att universum skickar ut en våg av "ny" energi som kodar om allt i dess väg. När den når oss så programeras vårt DNA om och nästa generation är nästa art.

:)

ps. Slog precis på ett avsnitt av "Sons of Anarchy" :)

Posted on: 2012/9/23 20:04
 Top 


Re: Anarkism/volontärism
#11


Är det inte svårt att komma till ett samhälle fritt från staten/regeringen i små steg där man har en mjuk övergång. För mig känns det som att allt behöver falla ihop och så skapar man ett samhälle utan styre.

Är det inte lustigt också hur ordet anarki och även anarkism har en negativ klang i vårt samhälle. Anarki lika med kaos, och så tänker nog alla. Även jag till viss del. Men måste det vara kaos, utan lagar. Hur många vill egentligen råna, stjäla och döda bara för att det inte finns en lag emot det?

Anarki betyder också, frånvaro av härskare. Det låter skitbra tycker jag :)

Sen att skapa lokala små samhällen där alla tillsammans driver olika företag eller liknande och man använder direkt demokrati. Alla får vara med och bestämma. Men vill de inte vara med så slipper de.

Tänk hur mysigt det skulle kunna bli och alla kommer vilja utveckla de bästa möjliga produkterna. Inte tjäna mest pengar möjligt. Samma sak med läkemedel och mat. Osv.

För något jag skulle vila ha är såklart undervisning och hälsovård och de andra för att leva ett bra och gott liv.

Posted on: 2012/9/23 0:12
 Top 


Re: Anarkism/volontärism
#12


Jag tror att jag oxå gillar detta med att slippa staten och regeringen... Jag undrar hur det skulle se ut i världen om så var fallet..

Problemet är väl att det verkar alltid finnas de som vill styra och ha makt över andra. Så då måste man hela tiden motarbeta såna typer innan de blir för stora, eller hur skulle man lösa det?

Lyssnade på Larken Rose på Red Ice häromdagen, han verkar ha koll på anarkismen och sånt.. Om ni inte hört så lyssna http://www.redicecreations.com/radio/2012/09/RIR-120916.php

Tänk om alla vaknade upp imorgon och slutade följa regeringens dumma regler och slutade betala skatt.. Vad kunde de gör? Sätta alla i fängelse? Haha.. Tyvärr är folk för snurriga och fast i sitt eget, jagande efter rikedom och status...

Posted on: 2012/9/22 0:04
 Top 


Re: Plastförsegling av barns tänder innehåller BPA (Bisfenol A)
#13


Tack för info, tröttsamt att inget kan vara hälsosamt och bra längre..

Då får man förbereda sig inför barnens tandläkarebesök..

Hur f-n kan folk som jobbar med hälsa (tandläkare, osv), vara så okunniga om vad som är skadligt och typ ointresserade om att skaffa sig kunskap om skiten de använder i jobbet..

"Jaha det är det nya arsenik-bly-radon-plomberingen som vi ska använda.. Ok.. Det måste vara superbra..." :)

Posted on: 2012/9/21 23:52
 Top 


Re: Vaken som ensamt forum?
#14


Håller med Karsten, det är konstigt att andra ska vara rädda för att bli dömda och inslängda i en kategori av människor, bara för att man vill undersöka och ifrågasätta saker betyder det inte att man förnekar något eller är hatisk mot andra människor.

Speciellt vissa händelser verkar vara extra känsliga att fråga om. Vilket borde få alla på detta forums klockor att ringa. Varför är det så? Varför får man inte ställa en undrande fråga om tex förintelsen under andra världskriget?

Samtidigt är det helt ok då att ifrågasätta andra saker, händelser och religioner.

Sen om en eller två har en åsikt på foumet så betyder inte det att hela vaken.se står för den åsikten, inte ens om alla tycker lika, för vi är inget parti, vi är ingen förening. Vi är individer med olika tankar och åsikter, och så bör det vara. Vi ska inte tycka och tänka lika. Då skapas kontroll och utveckling blockeras eller styrs.

Våga fråga och döm ingen. Alla är vi här på vaken.se sökande människor som vill veta sanningen, oavsett hur skrämmande den är, eller?


Posted on: 2012/9/7 9:39
 Top 


Re: el-överkänslihet
#15


Hej, kul att du vill dela med dig.. :)

Har två frågor..

Hur vet du att artros har koppling till elektricitet?

Skulle du kunna beskriva hur du exakt gjorde för att läka din knäartros?
Sulle vara intressant att veta.

Ska själv testa på detta nu igen, har testat lite för flera år sedan någon gång men har glömt av det.

Posted on: 2012/9/7 9:24
 Top 


Re: [infoga käck hälsning]!
#16


Tjena, kul att du hittat hit.. Huskurer är alltid bra. Då vet jag vem jag kan fråga när jag behöver en kur.. :)

Ska ta en kik på din blogg sen. Om länken kommer.. :)

Må gott.. Mvh

Posted on: 2012/9/4 20:40
 Top 


Re: Svenska energi-revolutionen
#17


När kan mqn göra en beställning på en gravitationsmekapär? Jag behöver en som producerar ca 14000kwh om året.. Tack :)

Posted on: 2012/8/27 9:06
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#18


Bidrar med lite info om B-12


If you do not like getting shots of B-12, you should be aware that intranasal absorption is the next best thing. Oral administration of B-12 is largely ineffective. This goes for so-called sublingual B-12 supplements as well.

VITAMIN B-12, unlike other B vitamins, is stored in muscle and other organs of the body. A little B-12 goes a long way, what is stored lasts a long time, and it may take YEARS to deplete your body’s reserves. But sooner or later, usually later (after age 40), not only do poor eating habits catch up with us, but we also lose the ability to efficiently absorb what B-12 we do get from food.

COBALAMIN is the proper name for vitamin B-12. It is a really huge molecule (C 63, H 90, O 14, P, Co). The "Co" is for the one cobalt atom at its core. B-12 is obtained mostly, but not exclusively, by eating animal products such as dairy and meat. If you therefore think that you have to eat meat to get your B-12, consider this: Where do grass-and-grain-eating cattle get THEIR vitamin B-12? From synthesis by microorganisms in their gastrointestinal tract, that's where. And such synthesis in vegetarian animals is so tremendous that their milk and flesh is OUR source of B-12. But it all actually came from their bacteria.

Yes, B-12 is also synthesized in the human GI tract, but not reliably enough for most people. Such synthesis as occurs may be enhanced by a good vegetarian diet that favors an internal population of beneficial, B-12 making bacteria.

But with our diets, we will need more than they can provide. Nutritional yeast, fermented soy foods such as tempeh, and sprouts (according to some sources) are vegetarian sources of dietary B-12.

http://www.doctoryourself.com/nasal.html


Personligen tror jag att människan är anpassad att äta både kött och växter. Sen verkar det vara så att vissa människor kan äta mycket kött och må bra medan andra inte alls mår bra av kött. Så vi är olika.

Posted on: 2012/8/13 8:22
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#19


Kan väl även posta en video där en svenska läkare som rekommenderar LCHF snackar. Alltså, ät massa kött och fett men väldigt lite kolhydrater. Denna kostform har jag erfarenhet av vänner och bekanta som ätit och både gått ner i vikt och börjat må mycket bättre av. Så pasta, ris, potatis, godis och bröd verkar påverka många negativt.

Det är inte lätt för folk att veta vad man ska tro faktiskt. Mycket dubbla budskap. :)
Posted on: 2012/8/11 0:41
 Top 


Re: Startat en blogg
#20


Slängde upp lite nya grejer på bloggen idag. Har gått lite på sparlåga nu under senaste tiden då jag haft full upp med bla familj och studier.

Tre filmer upplagda, en visar en magnetmotor (fri energi?), en om människans större frågor som, livets mening, själen och universum osv och den sista handlar om vad man ska äta för mat för att leva länge och slippa någon allvarlig sjukdom!

http://sedigom.wordpress.com/

Posted on: 2012/8/10 23:07
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#21Jag är inte själv vegan eller vegetarian. Men min uppfattning är att vi är olika och mår bra av olika typ av mat. Vissa mår bra av en del kött och andra mår dåligt. Det är min erfarenhet och något som jag även läst att andra upplevt själva.

Men jag är helt klart för att behandla djur och människor med respekt och inte skapa onödigt lidande bara för att tjäna pengar. Man kan äta kött utan att tortera djuren.

Men enligt filmen ovan så verkar kött vara negativt för hälsan på sikt.

Men jag antar att som andra skrivit att köttet nu förtiden är sämre än köttet för länge sen när man jagade fria djur som växt upp i naturen. Samma sak gäller såklart även frukt och grönsaker.

Jag tror att vi i framtiden kommer äta mindre och mindre kött. Om vi inte trillar bakåt i utveckling.

Posted on: 2012/8/10 22:33
 Top 


Re: Gratis energi från monopole magnet
#22


Intressant, lägger till en länk jag hittat.. (dock vet jag inte om det är någon monopol magnet med)

http://www.youtube.com/watch?v=H401wI ... ture=youtube_gdata_player

Posted on: 2012/8/8 11:54
 Top 


Re: Destillerat vatten-tråden
#23


http://www.scribd.com/doc/59783107/Wa ... h-That-Can-Save-Your-Life

En bok online, handlar om vatten.

Sidan 115, 125 och 154 bland andra är intressanta, handlar om dest.vatten.

Posted on: 2012/7/29 1:15

Edited by Zin on 2012/7/29 1:33:37
Edited by Zin on 2012/7/29 1:34:14
Edited by Zin on 2012/7/29 1:39:08
 Top 


Re: Destillerat vatten-tråden
#24Posted on: 2012/7/29 0:08
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 11 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
33 user(s) are online (33 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 33

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS