vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (retardgirl)

BottomBottomRe: AB: Rasismen ökar på nätet
#1


Pingubenji:
(jag vet inte hur man citerar )
Jag fick lära mig något intressant att mångkultur syftar på olika kulturer i princip uppradade bredvid varandra, där ingen sammanblandning då skulle ske. Det finns ett bättre begrepp att använda nämligen Interkulturalitet, vilken istället menar att det sker ett utbyte kulturer emellan. Och då inte bara när det gäller i fråga om etnicitet utan även mellan kön, klass, landet-staden, generationer o.s.v. Jag tycker det begreppet är bättre och borde användas oftare.


Det är ju tydligt att media försöker göra den kopplingen rasist- konspirationsteoretiker, det har man ju sett ett flertal gånger senaste tiden och det är otäckt, det skrämmer bort de vettiga människorna och kvar blir de som verkligen matchar medias bild.. tror jag. Väldigt obehagligt..

Posted on: 2011/8/23 15:03
 Top 


Re: Huvudvärk och näsblod?
#2


Nu när du säger det, jag har känt av den huvudvärken, i bihålorna, lite från och till i vår, som om man var på väg att få bihåleinflammation, utan att vara sjuk i övrigt. Har även hört lite här och var folk beskriva samma sak. Men jag har inte känt så starkt som dina barn verkar ha gjort.
Jag bor i Göteborg.

Posted on: 2011/6/1 22:52
 Top 


Re: Feminist rörelsen startades av CIA
#3


Vad är feminsit rörelsen för något? :P

Förbjuda åsikter som halva befolkningen eller mer säkerligen håller med om låter ju extremt logiskt! Herregud vilken lekstuga denna sidan är. Finns ingen bestämd rörelse vad jag vet.. det finns många olika inriktningar och teorier inom feminismen, det är ingen enad ideologi, finns olika teorier m.m.

Det finns kanske en anledning till att de få kvinnor som postar här försvinner, fort igen.
Snälla skräm inte bort röster som behövs!

Posted on: 2011/3/12 18:00
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#4


Jag tror inte det ligger i vår natur utan att det är socialt konstruerat, allt beror på vilken kultur, klass och kön du tillhör under uppväxten, människor är inte fria att bli och göra vad de vill, har olika "möjlighetshorisonter" helt beroende på av vem o vart du föds och vilket kön du har, i dagens samhälle.
Självklart finns det biologiska skillnader mellan könen..men inte så extremt så att det skall påverka varenda val från tidig ålder.

Sen 80talet verkar det nästan blivit värre, jag minns min tidiga barndom och vad jag hade för kläder och leksaker, mycket mer könsneutralt än dem som vuxit upp efteråt.. Barn får inte vara hur de vill numera, de blir informellt inlärda till att välja bara hälften av utbudet.
Titta på hur 4 åringar klär sig, pojkar har kläder man kan röra sig och leka i. Flickor går runt i små tajta tunikor o leggings i vitt och ljusa färger, livrädda att smutsa ner dem,.Kan väll ändå inte ligga i deras natur?

På ett sätt när det gäller barn och tonåringar kan jag ändå tycka flickor har det lättare, det är ju "bra" och uppmuntras att vara en pojkflicka, men att vara en flick-pojke? Går det ens? Blir han inte skojad om, att vara transsexuell/homosexuell isåfall?
Flickor kan välja om de vill, pojkar kan inte.
Vissa yrkesval känns omöjliga för män, tex förskolepedagog, mycket oro angående pedofiler osv.. så endel drar sig säkert för att ens prova.

Könsrollerna och allt det medför drabbar inte bara kvinnor! Om bara männen kunde förstå det, skulle kanske de vara med i debatten och inte vara så anti när det diskuteras!

Glad att se flera män som håller med här! Bringar hopp hehe

Posted on: 2011/3/10 17:19
 Top 


Re: Det STÖRSTA Konspirationen!
#5


Blev oerhört glad av att läsa Syster sax text eftersom det som står där var så tydligt och lätt att förstå och tar upp allt jag själv tänkt.
Väldigt bra och viktig artikel! Håller med Linda den borde ligga på framsidan!

Håller också med om att sådana här frågor inte kan tas upp på detta forum riktigt man tror att här åtminstone skall det finnas män som är öppna för dessa diskussioner och frågor men det är ni faktiskt inte.
Jag blev väldigt glad för att någon klarat av att formulera det så det blir svårare att avfärda.

Läser just nu på universitetet, lärarprogrammet och i flera kurser har vi läst artiklar om genusfrågor, det har blivit extremt tydligt hur män(vita medelklassmannen främst) har alla bra egenskaper, skulle en kvinna ha dessa egenskaper så kan hon det men det är ett undantag.
Man hör ofta detta, "du är blablabla för att vara kvinna" som någon komplimang, är det också en komplimang ifall man tog en stereotypt kvinnlig egenskap och sa samma mening men byter ut kvinna mot man?

Kvinnor som vill berätta hur jämställda hon och hennes man är, säger ofta "min man hjälper till" som att det fortfarande var hennes uppgift att sköta barn och hem.
Finns säkert hur mycket exempel som helst, men jag tror man skall vara uppmärksam på vilka ordval man gör!

Stort tack till Syster sax din text var omöjlig att sluta läsa och satt och gjorde spontana utrop här nästan då jag läste, ALLA borde läsa denna artikel! Fantastiskt! Underbart att du jobbar med barn du behövs där!

Posted on: 2011/3/9 19:31
 Top 


Re: ÄR DEMOKRATI KORKAT?
#6


Bara för att påpeka felformulering här kanske:)
Det är ju skillnad på utbildning och bildning.

En person blir bildad genom den kunskap hon/han tar till sig under längre tid så den blir en del av dennes personlighet.
En bildad person har sammanflätat kunskapen i sin person..den finns där på samma sätt som kunskapen som en konstnär har när den utövar konsten.
Dessutom tror jag man mest pratar om bildning inom idé och kulturhistoria. Men det hade nog kanske vart bättre med en regering som bestod av filosofer :P

Men jag förstår vad du menar och det är en god idé tills dess att man tänker på konsekvenserna. Vem skall bestämma vem som har tillräckligt med kunskap? hur mäter man det? Tänk om de sitter inne med fel kunskap?t.ex.

Det kan bli ännu värre elitsamhälle än nu.
Tänk om man inte får utbilda sig hur som helst till vad som helst , gratis längre. Då skulle man inte kunna påverka hur gärna man än ville. Det kanske de "bildade" personerna som väljer de bildade, anser bara vara till för dem.
Folk blir alltid snobbiga elitistiska och maktgalna, tror inte det skulle hjälpa.

Posted on: 2011/1/5 1:09
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: ÄR DEMOKRATI KORKAT?
#7


Hej Malin!
Känns som du läst samma kurs som jag, kunskapens villkor kanske?

Men risken med det du säger är ju att det kan bli en annan sorts elit då. Som du ju vet är det ju också svårt o säga, vem som har kunskap, vem som har bildning, vem som bara är informerad och vem som har klokhet, visdom.

Det bästa vore aktiv demokrati som jag läst om, där kan man som jag fattar det som, låta en person som tycker som en själv få ens röst, att man letar upp den som tycker som en själv.

Hur mycket man ska göra själv bestämmer man själv. Man kan låta sig lita till den som ska "tycka" men man kan också lätt själv vara den som "tycker". Då har den som vill, själv möjligheten att ge informationen och vara den som besitter "kunskapen" men alla kan ta del av samma kunskap.

Risken med det är istället kanske internet och i vilken mängd ens politiska åsikter kan sparas och spåras till just dig. Alla har ju ett IP-nummer.
Skulle man gå någonstans och genom ett klick, rösta i alla frågor så kanske inte alla gör det, så jag vill veta mer om hur det skulle göras anonymt.
http://aktivdemokrati.se/dd/ om du ville läsa mer om det.

Posted on: 2010/12/16 15:11
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Motståndsrörelsen!
#8


Linda B

Måste säga att jag håller med dig helt och hållet. Du sa precis det jag tänkte då jag såg affischen.
Mest reagerade jag på att ansiktena ser hårda och aggressiva ut..
kanske lockar till sig fel folk tror jag.. visst att ilska är en drivkraft men borde nog inte uttryckas aggressivt, kan inte förklara riktigt hur jag menar. Men det är ju skillnad på att plocka på sig vapen, och att bara använda ilskan man känner konstruktivt istället för destruktivt, som bilder visar..

Tycker godmorgon gör jättebra saker med sin sida o blogg!
Men lyssna på kritiken och se det inte som jag är emot alltihop bara för detta. Det är väl jättebra att visa vad man tänker publicera för så många i förväg för att se om någon tänker på något man själv inte tänkt på:)

Annars, förklara gärna varför ni framställt på detta viset om det finns ett syfte jag inte tänkt på.Posted on: 2010/11/14 14:39
 Top 


Re: Expo-medarbetare skriver i bok att Vaken.se gillar nazister och tycker illa om judar
#9


Tack adekvat för du iaf höll en trevlig ton

Jag förstod att jag skulle bli ifrågasatt i val av ord och för vad jag skrev.

Jag kan inte hålla med dig i denna fråga, det går inte.
1.Alla människors lika värde
2.Krig och utsugning av de länder där man inte har det lika bra som vi har det här i Sverige. Vi måste hjälpa så gott man kan i att ta hand om de problem man själv indirekt orsakat. varför ska jag få ha det så bra här i Sverige o vägra någon annan det, bara för den inte är född här, eller personens föräldrar är födda någon annanstans.
3.Människor flyttar runt,och med dagens teknik går det lättare att flytta på sig om det blir omöjligt att bo där man bor, eller inte trivs, vill se sig om. Detta är något som människor alltid gjort.
Det är inget dåligt anser jag, tror snarare det är det som fått oss att utvecklas.

Det finns säkert en massa invandrare och antirasister som är/kan bli lika insatta i det som skrivs här på vaken som vi är (i varierande grad då, får jag ju lägga till för vi har ju olika åsikt om det) o en risk i att det skrivs i tidningar och på nätet och dyker upp i teve om att vaken=nazism är att man kanske går miste om en väldans massa personer som skulle kunna vara med o sprida den här informationen.. Det är hemskt att de skriver så o jag förstår poängen med det hela, kallar man oss på vaken.se nazister, så kan man även avfärda allt det andra som sägs också.
Det är den risken jag ser.

Jag tror att alla sådana här konsekvenser utnyttjas negativt och att det skulle kunna gå bättre att sysselsätta alla, att skapa bättre förståelse och acceptans av varandras olikheter, leva som man vill men sida vid sida, inget vi-dom tänkande, utan bara vi. Självklart görs inte det. Att stoppa invandringen är inte ett humant alternativ.. men jag är medveten om att det skapas problem här hemma också. En större mängd folk i socialgrupp 3 tex.. och det är väl ingen slump att man vill ha det så.
Skulle önska att fler kunde bortse ifrån alla negativa konsekvenser som blivit med dåligt förd politik och propaganda i media. Se det medmänskliga perspektivet istället!

Det finns säkert en massa bevis på att jag fortfarande lever i något sorts programmerat sätt att tänka.
men just i denna fråga så kanske jag får vara en programmerad aktivist för alltid, detta är orubbligt.

Jag är medveten om att jag har en låg smärtgräns i denna frågan.
Så ja, jag är nog lite fobisk emot vissa ord det har du rätt i..men rasfobi? då hänger jag inte med? Rasism-fobi kanske är bättre ordval och jag kan inte komma överens med rasister. Det går inte.. så det stämmer det med.

jag ber om ursäkt för att jag kanske uttrycker mig fel igen, men hoppas du är med mig och inte behöver ifrågasätta ordval.Posted on: 2010/10/6 21:27
 Top 


Re: Expo-medarbetare skriver i bok att Vaken.se gillar nazister och tycker illa om judar
#10


Ja definitivt så bör admin/moderatorer ta tag i detta snabbt som bara den.
Jag tänkte gått in på det, men lät bli.

En fara med det hela är ju att om det går o blir en allmän sanning kommer dessa frågor dominera allt mer o sedan är den här sidan kanske inte lika attraktiv för de som vill diskutera de ämnen som vaken är så bra till.
Posted on: 2010/10/6 18:14
 Top 


Re: Expo-medarbetare skriver i bok att Vaken.se gillar nazister och tycker illa om judar
#11En reflektion/frågeställning bara, inget svar på tidigare inlägg egentligen:
Det är väll inte så konstigt att utomstående tror så, när man bara behöver öppna en av de senaste trådarna för att märka att folk här har sådana åsikter, då är det lätt att dra alla över en kam, eller hur man säger.

De som uttrycker sig så bland annat, är en orsak till att jag bara läser här, jag skriver nästan aldrig.
Hade det funnits en liknande site men utan minsta spår av rasism hade jag mycket hellre använt mig utav den sidan för att hitta alternativ information.
Jag vet att det bara är ett par stycken som uttrycker sådant, men det förstör ens helhetsintryck, riktigt mycket, det är bara ett par stycken vad jag vet, men de hörs väldigt mycket!

o hur tänker dessa personer som å ena sidan säger att alla -ismer o då främst att feminism är tillför att sära på folk och skapa motsättningar o söndra kärnfamiljen,(det som gjort mig allra mest upprörd) när de i nästa mening uttrycker sig som att det finns skillnad på vilka folk som får lov att befinna sig i ett land, o låter i mina öron väldigt nationalistiska..
är det en ism med undantag?
jag tycker det mest bara tyder på mentaliteten hos en gammal gubbe!

Jag riktar inte detta åt någon speciellt. Detta är bara en reflektion, ifrån en som kan se dessa diskussioner lite på håll eftersom jag hållit mig ifrån diskussioner innan men har väldigt många år som besökare av detta forum o jag vet att det bara är ett par stycken som tycker så här, de bara hörs väldigt mycket! De som har motsatt åsikt får som kämpa sig fram i diskussionerna o det finns ett par som inte ger upp o vill ha diskussionen med dem. Jättebra tycker jag! Alla som inte håller med borde tydligt visa detta o delta i diskussionerna kring dessa ämnen eftersom det börjar bli faktiskt en sanning, detta expo skriver..
jag har hört några gånger nu, "usch läser du på vaken, det är ju bara nazister där !"

Det är kanske dags att ge dessa som bara trillar in ibland o läser en annan bild! Att det finns plats för allas åsikter men vilka åsikter när det gäller denna fråga som är majoritet :)

Det är så väldigt tråkigt att folk har dessa åsikter på ett ställe som vaken. Det går så emot allt vad jag annars förknippar vaken med.

åh vilken babbel det blev från mig då, men jag ville bara påpeka det här, det känns viktigt! Jag tycker så mkt om den här sidan och vill inte det ska gå o bli smutskastat.


kram till dig!

Posted on: 2010/10/6 17:31
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Tvätta dig ANTI-ETABLISSEMANG
#12


haha vänta tills du kommer in i butiken, deras personal är lika entusiastiska och glada och hjälpsamma. underbart !
det kostar lite mer än man är van vid men är väldigt drygt så det är värt det :)

Posted on: 2010/6/20 20:56
 Top 


Re: Tvätta dig ANTI-ETABLISSEMANG
#13


lush har bra saker också, tvål o schampo i kakform.
innehållsförteckning på alla saker o det är vegetabiliskt eller veganskt. inga ingredienser är testade på djur heller.
om det inte finns där ni bor så kan man beställa på nätet
www.lush.se


ifall man vill ha mer än bara tvål, det finns det mesta för hud o kropp o det mesta luktar underbart:)

Posted on: 2010/6/16 19:59
 Top 


Re: Städ dag i skolan?
#14


ifall ncc inte vart ansvariga för byggandet utan för att städa upp låter det ju himla konstigt o föresten ifall de är anlitade av kommunen o barnen istället får göra jobbet, så får ju kommunen betala mer om det nu var en mellanskillnad,
skulle ju kunna vara ett samarbete mellan skolan o kommunen så kanske det går att göra mer lärorikt o prata om varför man inte skall slänga skräpet i naturen o sådär?
det låter faktiskt lite konstigt just att det är ett företag som frågar tycker jag!
annars är det en bra sak om man hjälper till hos sin lärare eller att hela skolan hjälps åt med såna städdagar i utrymmen som är hela kommunens!
ring o fråga de som ansvarar för de hela !

Posted on: 2010/3/15 18:19
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Städ dag i skolan?
#15


jag vet inte om det är samma sak eftersom det är ett företag, men vi städade stränderna i kommunen då jag gick i mellanstadiet.
tror man fick pengar in till klassresa o så fick man ju lära sig o ta hand om naturen o se varför man inte ska bara lämna sitt skräp när man vart ute på utflykter.

så det finns väl både för o nackdelar.
att få lära sig o använda papperskorgen är kanske enklare då man själv märkt hur jobbigt det vart o röja upp.
men låter lite konstigt också är det en byggarbetsplats? låter som det kanske kan vara tungt/farligt?

Posted on: 2010/3/15 16:47
 Top 


Re: Socialistiskt Världssamhälle?
#16


jag har ju läst om saker som pratas om på vaken i minst 5 år, o vart halvt medveten om det mkt längre tid..
o tror inte jag skullle sluta i höst då jag börjar på universitetet

jag vet att jag kan skilja på informationen jag får ganska bra:)
och en mig som SO lärare skulle nog inte va så dumt tror jag.

----------
det finns helt enkelt många sådana företag.
jag känner mig dålig o snål som ibland ändå handlar på såna ställen.

H&M har heller inga bra fackföreningar för de som arbetar i butik osv utomlands har jag hört, men jag tror det stämmer eftersom andra länders regler gäller där.
de använder sig av barnarbete när de plockar bomullen o med kläderna vet jag inte längre.
det där med ullen låter så himla obehagligt. jag var veg förr, sitter kvar de där me undvika skinn, päls,ull
-----------
för mig handlar det inte så mkt om bekräftelse. jag har mkt egen smak både till inredning o utseende
tror mest jag vill trivas o ser på mitt hem som ett ställe o va trygg på o med i mina ögon fina saker runt mig..att vila blicken på,
mkt hellre second hand än ikea liksom :D

jag konsumerar, ganska mkt när jag kan..
det är som ett konstverk för mig, hemmet.. som visar vem jag är för den som kommer in.. men samtidigt vill jag inte konsumera så mkt.
hur ska man komma bort från det, går ju inte o påverka så många om några få bestämmer sig för att bojkotta vissa företag.
--------

för liksom: skulle man skita i o konsumera så mkt vi alla gör idag,
därför jag skriver om detta nu,. hoppas det inte blir alltför OT

så skulle vi i förorten sitta i fyrkantiga sterila lådor o verkligen bli så sjukt deprimerande! det tror jag iaf. då har man bara tvn o titta på. ..tror tom många har det i princip så. vita väggar med inget uppe på dem o en tv som jämt är på...eller tvn har de ju på väggen, som en tavla!!! så sjukt.

visst en dag vill jag inte sitta i denna betongboxen.
bygga mig ett hus på landet o odla o sådär. har redan platsen jag kan göra det.
men jag är inte redo för det än. det blir i framtiden..måste börja tjäna mer pengar först..:P
____________________________
men hur ska man göra, när man känner såpass medveten men ändå vill handla fina saker liksom! fast man vet att i denna globaliserade värld så finns det så många som blir utnyttjade av mig, o vi blir utnyttjade från dem ovanför oss.
jag känner mig som en självmotsägelse liksom.
i mitten av ett val som är gå helt min egna väg o se vad det kan leda till,o aldrig riktigt vara säker på hur jag ska få pengar nästa gång.(haft tankar på o utbilda mig till fotograf)
eller köra på utbildningen, spara pengar o i framtiden kunna ha ett sesongsboende där jag även hoppas kunna odla mat utan gift.

förlåt för mina egna privata utlägg här.
jag tänker på detta så ofta, jag behöver nog någon annan som är /varit i denna situationens råd!

Posted on: 2010/3/14 14:41
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Socialistiskt Världssamhälle?
#17


jag har tänkt utbilda mig o skall jag bli lärare o hoppas man är såpass bra på o vara objektiv, att man kan låta bli o påverkas alltför mkt o kunna skilja på bra o dålig "kunskap"
så att man senare kan bli en peppande o bra lärare i skolan, jag vet att jag behövs där :)

det känns inte likadant riktigt som det beskrivs från dig men kanske är jag bara naiv som vanligt

_________
redigerat
det är ju samma sak som o handla på willys/hm/ikea lite..
när vi får det billigt då vi handlar så har någon annan förlorat på det..
så man kan ta ner det ännu en nivå liksom

Posted on: 2010/3/14 3:03
 Top 


Re: Socialistiskt Världssamhälle?
#18


filipino monkey :

"Fan det jag säjer nu är väl typ hur det ser ut idag? =)"

ja! eller hur! o speciellt i sverige, hört att svenska skolan skall vara den perfekta modellen på hur skolan borde fungera för att få perfekta medborgare osv..
känns som lärarna försökte få en o kolla upp det de sa på ett vis eftersom de nötade på så om källkritik o att leta sin egna fakta..
kanske lärarens sätt att försöka motverka lite?

en när o kär fick nyss nytt jobb hos en underleverantör till volvo.
inte bara att själva arbetsmiljön låter som typ i fabriken på filmatiseringen utav brave new world/ så börjar jobbet som praktik o sedan säger bemanningspersonalen där, att de kommer bli uppsagda då de börjar kosta pengar o tillsvidare/prov anställningen är slut efter 6 mån
de som jobbar där beter sig i princip som zombies..
var väldigt obehagligt o höra nu när det känns som man har liite mer insikt i saker o ting
Posted on: 2010/3/14 2:37
 Top 


Re: Klistermärken på brevlådan i sann FEMA camp anda
#19


minns faktiskt få gula klistermärken på brevlådor o dörrar sen jag gick o sålde GT/expressen då jag var liten flicka.
fråga brevbäraren!

låter obehagligt om det är så, men om folk räknat ut detta så är det ju ett smart sätt o få veta när det är dags att ta o dra därifrån.

Posted on: 2010/3/8 23:36
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Klistermärken på brevlådan i sann FEMA camp anda
#20


har säkert med posten o göra.. antar jag! eller tidningsprenumationer. här får vi post flera gånger om dagen så det är ju olika som delar ut, kanske har med något sånt o göra.
finns ju såna i den storleken där det står tidningsnamn med.. så det är nog för att underlätta för den som bär ut tidningar/brev

eller du!
vadå va har de i usa?

Posted on: 2010/3/8 23:25
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Jag lyssnar på....
#21


http://www.youtube.com/watch?v=89h-X-tZa_w&feature=fvw

känns som en låt med ett budskap kring denna korrupta världen :)
kanske svårlyssnad men ge bandet en chans ! riktigt bra metal enligt mig.


Posted on: 2010/3/6 12:48
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Den allvarliga tråden - Jag saknar allvarlig diskussion.
#22


att informera om pengarna o systemet är nog faktiskt det jag fått mest gehör från andra kring också,
kanske kan gå o sammanställa texter med info, där det fokuserar mer på sverige o eu, där man har med fakta som går att backa upp med väldigt trovärdiga källor utan att det blir alltför långt och svårt o sätta sig in i.
förutom att de som vill själva får söka information.. som givetvis är bäst, men att veta vart eller vad man kan hänvisa till då någon vill veta mer skulle ju vara bra:)

speciellt då man ofta hamnar i lite svåra sitsar då folk frågar va har du för källa på det. och jag trasslar in mig o säger saker som, dokumentär på internet.. från usa.. o de liksom avfärdar en då bara för, jamen så kanske det är i usa , inte här.
förstår ni hur jag menar.
ni kanske vet vart detta redan finns o vad man kan säga i sådana tillfällen.

jag vet ju att det finns här, men jag menar information i lite snällare o mer "nybörjar"verision, kanske ta bort mkt teorier o ta med det som går att veta säkert..
blir man sedan sådan o vill veta mer kommer de ju stöta på mer o mer information o sedan avgöra själva va de tror o tycker kring det.


seilon:jag ja jag har halva mina pappas släkt tex som pratat med mig om dessa saker läääänge. vet inte hur liten jag var första gången jag hörde om frimurare liksom:P fast min faster är bara 11 år äldre än mig. men hon har samlat info läääänge nu. forskar som hon säger att hon gör. mängder med pärmar o böcker med information hon hittat..
så där har vi en jag verkligen tänker ha i åtanke, hon är utbildad journalist på folkhögskola också och skriver med säkerhet bättre än mig om det skulle behövas :)
kan ju prata med henne om hon är intresserad av nätverkande i göteborgsområdet.


Posted on: 2010/3/5 20:37
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: Den allvarliga tråden - Jag saknar allvarlig diskussion.
#23


hej hej

jag vill gärna vara med och hjälpa till på det sätt jag kan..vet inte hur mer en donera pengar o visst kan jag bidra med något.. allt är bättre än inget.. men känns som det behövs mer än bara så.

jag gör som computerror säger, jag pratar väldigt mkt om dessa saker med mina vänner o familj. o de flesta håller med mig om vad jag säger till största del, om man låter bli o säga de allra (i deras ögon) "knäppaste" saker.
men det räcker inte..
för även fast de just då blir intresserade o låter engagerade så glömmer de lika fort
o jag är lika dålig själv för jag bara snackar o inget gör.
skriver ju knappt ens här.

tycker detta var en väldigt positiv tråd.

jag bor i göteborg o det verkar vara mer träffar i sthlm, o jag kan inte åka så långt, är fattig.
borde finnas en heldel folk från gbg på vaken. o jag känner många runt här där jag bor som är som jag o tror som jag gör.
skulle kanske kunna gå o ordna saker IRL här också, där man kan diskutera mer kring vad som är konstruktivt osv.

jag är inget vidare på att uttrycka mig i skrift, men jag är kreativ, fotar o ritar va nu det kan va till nytta för detta:) jag har A3 skrivare hemma o kan kanske göra afficher o sånt.. om det skulle vara aktuellt med något sådant

jag finns till hand iaf om det finns något jag bidra med o göra :)

ha de gott o trevlig helg till er alla

Posted on: 2010/3/5 16:02
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top 


Re: vakensucks-gänget
#24


jag tycker de kan få vara kvar men att det bara är att ignorera det som är påhopp och dåligt språk.

annars så är det ju faktiskt de som är i underläge som beter sig oärligast men det är väl i grund och botten en konflikt mellan några ? kanske beror mer på sårade känslor?
det är ju ganska lätt att förstå när något bara är förtal o det kan man också ignorera
man borde inte grunda sin åsikt om någon på någon annans uppfattning.
går det inte att starta bråk med någon så får de gå nån annanstans o försöka med det.
kanske skulle komma något annat bra ur det hela istället.
man får inte utesluta folk bara så tycker jag.

Posted on: 2010/2/28 14:04
"Whether you think you can, or you cant, either way YOU'RE RIGHT!"
 Top TopTop
(1) 2 3 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
37 user(s) are online (37 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 37

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS