vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (TreeOfLiberty)

BottomBottomRe: Hemsida för folkets röst?
#1


Quote:
GordonShumway skrev: men den förutsätter fortfarande att majoriteten har rätt att råna minoriteten och använda pengarna till att finansiera sin ideologi mot deras vilja, nåt som är omöjligt att argumentera för logiskt.


Exakt!

Måste rekommendera två böcker:

Democracy- The God That Failed: The Economics and Politics of Monarchy, Democracy, and Natural Order
Toward Perpetual Peace and Other Writings on Politics, Peace, and History (Rethinking the Western Tradition)

Posted on: 2012/9/20 16:36
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#2


Quote:
nomad skrev: B 12 finns i fermenterade rotfrukter/grönsaker så det är ytterligare ett säljtrick i raden från dessa från moral helt befriade lobbyister för mejeri och köttindustrin att det endast förekommer i "djurriket"


Icke sant.

Källa:
http://www.veganhealth.org/b12/plant
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3337042

Posted on: 2012/8/13 12:59
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#3


Det finns några få inom mma som är veganer som jag känner till, minns inte namnen nu. Veganer finns nog inom alla sporter. Att sporta och äta det bästa som finns där ute tillsammans med kosttillskott, att få i sig ordentligt med proteiner genom t.ex proteindrycker (som alla seriösa atleter gör), det kan man gå långt på. Många atleter har folk som jobbar för dom och gör deras mat, om det bara tar någon minut att göra dina dagliga måltider så gör du det nog inte rätt om man säger så...

När man blir 50 och äldre så tar kroppen upp B12 sämre, därför är det viktigt att inte ha haft B12 brist redan när man är yngre, vilket man får jätte lätt när man bara äter grönsaker. Därför är det bra när man är vegan som din artikel påpekar (och som jag påpekade i det första inlägget) att genom förstärkt kost lägga till B12 i sin diet. Samma sak med kalcium och omega 3. Man kan t.ex kombinera kosttillskott med enzymer och kokade grönsaker för en god effekt när man tränar.

Men undernärda veganer är ett problem som rör säkert miljontals människor, och många av dessa människor tränar inte ens, så deras kroppar blir jätte svaga då de dessutom har brist på kalcium och annat. När man tror att grönsaker har allt vi behöver och inte äter någon förstärkt kost och alla viktiga kosttillskott man behöver, så tar inte kroppen upp nyttigheterna som finns i grönsakerna, och att missa de mycket nyttiga fettsyrorna som finns i köttet tillsammans med all kalcium, omega 3 och B12, gör en svag. Oxkött, hästkött och känguru är bra för att bygga muskler och kunna pumpa ut mycket energi när man tränar hårt.

Jag planerar själv att i en snar framtid följa en mer vegetarisk diet men då kommer jag att använda en rad olika starka kosttillskott och kommer även inkludera kött ibland som vanligt.

Posted on: 2012/8/13 1:56
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#4


"Skulle han inte kunna tävla mot en köttätare?"

Det skulle han säkert kunna. Men om alla atleter i världen började att träna cykling från en tidig ålder så hade där säkert varit någon bättre än honom. En mer krävande sport där man använder hela kroppen som mma, där måste man äta kött om man ska hålla sig på top nivå. Brock lesnar blev gripen när han var yngre med steroider, tror inte hans kropp är uppbyggd på ett naturligt sätt, vilket kanske delvis kan förklara hans sjukdom.

Posted on: 2012/8/12 17:20
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#5


"Vill börja med att upplysa dig om att vi människor är däggdjur."

Att du vågar ifrågasätta intelligensen av tråden när det första du gör är att jämföra människans hjärna med ett djurs hjärna blir ganska kul. Att människan är ett djur tar man inte upp i denna diskussionen förutom om man har en extrem position och vill göra ovetenskapliga jämförelser som dig själv. En människa är en människa, vi är betydligt mer avancerade och vi förstår inte fullständigt hur våra egna hjärnor funkar än.

Sätter du attackerade vaken för att skada folks hälsa med silver medans du satt och skummade igenom texter du inte förstog och drog slutsatser som inte stöds av texterna du läste var bara skamligt. Sedan att du postar videos och länkar till böcker om keynesianism och förespråkar hur det hade varit bra att minska jordens befolkning med ett par miljarder människor visar igen din förvirring. Du ifrågasatte för en tid sedan om en video av ground zero efter 9/11 var äkta eller inte, en helt jävla vanlig video efter attacken där inget ser konstigt ut och som verkligen inte hade kunnat vara inspelat i en studio, det var för mycket dam och brända bilar som gjorde att du trodde den var fake, kanske du har ätit för mycket grönsaker och för lite B12?, det hade förklarat saken och varför du jämför människor med djur.

"De veganer som har tillgång till bra grönsaker får aldrig några brister"

Tack för att du läst mina tidigare inlägg som visar dig att detta inte stämmer. Man kan överleva på bara grönsaker, men kroppen blir svagare av det då det inte är naturligt för oss att äta bara grönsaker. Så enkelt är det. Lev som du vill, men berätta inte för någon annan att ditt val är lika bra.

Posted on: 2012/8/12 14:05
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#6


"innan jag ens tänker tanken att våra tänder är tänder som växtätande djur har.."

Att vi inte skulle vara allätare är något som veganer har spridit i många år, men det finns inga vetenskapliga belägg för det. Människan har alltid ätit kött och jagat så långt bak i tiden du än går. Att bara titta på våra tänder och försöka dra slutsatser av det räcker inte riktigt, man måste natruligtvis undersöka vad som händer i kroppen när vi äter kött och grönsaker, människan är en unik varelse och att bara göra jämförelser mellan tänderna räcker inte. Det är väldigt konstigt att man skulle önska att våra tänder inte var gjorda för att tugga kött, det är nästan som att önska att människan dog ut eller behövde ha det ett helvete för att överleva.

Här är några quotes som kan vara till hjälp, den första är från en forskare som är vegan:
Quote:
Humans are classic examples of omnivores in all relevant anatomicalA traits. There is no basis in anatomy or physiology for the assumptionthat humans are pre-adapted to the vegetarian diet. For that reason,the best arguments in support of a meat-free diet remain ecological,ethical, and health concerns.
http://www.vrg.org/nutshell/omni.htm


Quote:
Homo sapiens were the evolutionary product of omnivorous primates, whose diets primarily consisted of leaves, nuts, and fruits with only occassional inclusions of meat; however, as Homo sapiens continued to specialize and evolve, the species had at its disposal a wider range of tools and strategies for securing meat, allowing animal protein to become a much larger staple of the early human diet than it had been for other primates to that point.
Citations: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2697806


Quote:
Humans are definitely meant to be omnivores. Historical evidence shows that early man ate meat. We have the biological system of an omnivore. Hydrochloric acid in our stomachs, NOT found in herbivores, enzymes in your pancreas designed to break down meat, NOT found in herbivores. No cellulase (the enzyme need to fully break down vegetation), cellulase is needed for an herbivorous animal, but we don't produce any. Our intestines are long (generally a sign of herbivorous animals) but our intestines are not nearly as long as a true herbivore. We possess canines, NOT found in herbivores. Do I need to go on?


I'm sorry, but humans are omnivores. http://www.youtube.com/watch?v=24HrmPAF6zs

"min kompis har fått diabetes och en annan dog i blodförgiftning för han gillade hamburgare varje dag och var jättestor tills han dog.. Jag vet inte om det skulle hänt om inte skolan lärde ut att vi ärallätare, varför inte lära oss om skillnaden mellan växt och köttätare istället?"

Tråkigt att höra. Aldrig bra att äta för mycket snabbmat, att få i sig rätt mineraler och vitaminer är viktigt. Om man inte motionerar och äter en massa snabbmat genom hela livet så kan det sluta illa, visa snabbmatsrestauranger borde kanske ha en skylt "om du äter här i en månad kan du dö" precis som cigaretter har en varning...

"hjärnstorlek har ingenting med inteligens att göra, delfiner har väl större hjärnor än människor men du ser aldrig en delfin som uppfinner mekaniska prylar eller bygger en fabrik.."

Du förklarade själv på slutet där vad skillanden mellan en människa och ett djur är. Vi är lite mer avancerade och man kan verkligen inte jämföra vår hjärna med ett däggdjurs. Att få en försämrad kognition och mindre hjärna som människa är verkligen inte bra.

Posted on: 2012/8/11 21:11

Edited by TreeOfLiberty on 2012/8/12 0:23:21
Edited by TreeOfLiberty on 2012/8/12 11:58:07
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#7


"Jag vet att du inte kan säkerhetskolla informationen i artikeln så varför ens säga att det är vetenskapligt om du omöjligen kan veta det.."

Du är själv en vegan eller?, därför du uppför dig som du gör och förnekar allt som går emot vad du är lärd?.

Du har inte själv läst artikeln. Det är bevisat att brist av B12 leder till försämrad kognition och mindre hjärna. Forskare vid Department of Physiology, Anatomy and Genetics, University of Oxford och flera andra forskare har bevisat detta. Vad du skriver om människans kropp är debunkad propaganda av vegan extremister, det har inget med verkligheten att göra. Som har förklarats så är vi inte gjorda för att äta endast grönsaker, vi har inga bakterier och enzymer som kan bryta ner cellväggarna. Sedan blir kroppen svag av proteinerna som finns i grönsaker. Brist på kalcium som veganer ofta har är inte bra alls, samma med omega 3 och taurin.

Om du vill försvaga dig själv, så är det bara att hoppa över kött och viktiga kosttillskott, när du sedan känner dig låg av energi och extra stressad så börjar du väl bara att beta som en kossa på en gräsmatta, det är naturligt och bra det. Lycka till!.


Posted on: 2012/8/11 18:03
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#8


anvendernamn: Dina inlägg är fullständigt meningslösa. Du bidrar inte med något och du förnekar vetenskap bara när du skämtar om t.ex B12. Om du vill förstöra dig själv och ha en svagare kropp och skelett så är det ingen som stoppar dig. Men berätta inte för andra hur din religion har vetenskapen på sin sida.

Posted on: 2012/8/11 15:18
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#9


Quote:
Sedan när har hjärnans storlek spelat någon roll?
Kaskeloten [Physeter macrocephalus] har djurvärldens största hjärna - ca 9 kg. Kaskeloten borde med logiken i denna tråd vara jordklotets smartaste djur... eller så får vi konstatera att storleken inte spelar nämnvärd roll för intelligens.


WHAT?!... pingubenji som gillar keynesianism, hård befolkningskontroll och restriktioner av nanosilver som räddar afrikanska barn från sjukdomar, är tillbaka med en riktig smäll!.

Gjorde du precis en jämförelse mellan människans hjärna och ett däggdjur. Tack för din upplysning i frågan som vanligt...

Man kan inte följa en fullständigt vegetarisk diet och ha god hälsa, då vegetarisk kost är fullständigt onaturligt och farligt för hälsan. Alla som säger något annat är kända extremister som citerar ovetenskapligt skräp. Hjärnan utvecklas inte normalt när vi inte får B12 och de fettsyrorna från djur som vi behöver och våra kroppar och skelett blir svagare av proteinerna i växtvärlden, veganer får t.ex i sig för lite kalcium och omega 3.

Utan bakterier och enzymer som kan bryta ner cellväggarna för att frigöra de små mängderna av näringsämnen inuti, så kan vi bara äta många av dessa grönsaker efter att de har kokats. Visst äter många för mycket kött idag, men man utsätter sig bara för risk om man äter mycket bearbetat kött som korv och bacon som innehåller höga halter natriumnitrit och salt. För mycket rött kött, att t.ex äta det varje dag, kan vara dåligt enligt visa studier också, men mörkt kött har ett näringsämne som heter taurin (något veganer har svårt att få i sig) vilket signifikant sänker risken för hjärt-kärlsjukdomar och kan skydda mot diabetes och högt blodtryck. En blandning av grönsaker, kött och kostillskott är det viktigaste, man får inte i sig alla god saker man behöver genom bara kött och grönsaker heller, vill man ha riktigt bra hälsa så får man ta det i form av pulver och piller brevid maten precis som alla atleter gör idag för att nå sin maximala potential, det är t.ex omöjligt att få i sig den mängden omega 3 som vi behöver för bäst hälsa genom fisk.

Även folk som normalt inte tar kosttillskott brukar älska kosttillskott som Green Vibrance efter att de har lagt till det i deras diet:
http://www.onnit.com/green-vibrance/Posted on: 2012/8/11 14:11
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#10


GordonShumway,

Det är inte helt sant. Einstein blev inte en vegetarian förens nära sin död, så han skaffa sig verkligen inte all sin kunskap med en krympt hjärna. Det är omöjligt att påstå att DaVinci var en vegetarian, inget stödjer det och vi kan inte veta det.

Sedan har ingen påstått att man blir fullständigt retarderad av att följa en vegetarisk diet, men det är fakta att man tar skada av det. Om alla männiksor på jorden hade varit vegetarianer så hade vi stoppats i vår utveckling och folk hade inte orkat att bygga skyskrapor. Anledningen att vi sitter här idag, är för att våra förfäder åt kött för att överleva vintrarna. Sedan är det också självklart att med all den dåliga snabbmaten som folk äter idag, så kan man få mycket bättre hälsa av vegetarisk kost om man gör det rätt.

Som Dr Barry Groves pekar ut så är människan gjord för att äta kött,

Quote:
A look at the shepherd's digestive system shows that it is remarkably similar to that of the dog in form, digestive enzymes and length. The only significant difference is that our saliva contains amylase, an enzyme that is used to digest starch. However, in common with all carnivores, we have no digestive enzyme that will break down a plant's cell walls to release that starch. Unlike the sheep we also do not possess in our guts bacteria or other micro-organisms to do the job.

If we eat a largely plant-based diet, the bacteria in our colons will change the environment in our colons from alkaline to acid, which favours the herbivore-type fermentative bacteria. These will break down plant material but, as no absorption of nutrients these contain takes place in the human colon, this is of no nutritional value. All it does is upset our guts and cause flatulence!

The totality of evidence demonstrates that the human digestive tract is extremely inefficient when coping with foods of vegetable origin. With no bacteria and no enzymes capable of breaking down the cell walls to release the small amounts of nutrients inside, we can only eat many of these foods after they have been cooked. As Nature must have intended that all foods should be eaten raw, they cannot have formed a significant part of our diet during our evolution.

During our evolution, therefore, when we lived well, our diet must have been high in animal protein and fat, supplemented with wild fruit, but only during lean times would it include other foods of vegetable origin. As more than 99.9% of our genetic makeup evolved and was determined before we, as a species, started to heat and cook foods, that must still be the correct diet for us today.

In The Naive vegetarian I compared the size of the gorilla to that of a man. The gorilla is a herbivorous animal with a simple stomach. Robert Yerkes found that, in the wild, this vegetarian animal had many protozoa in its stomach which digested plant proteins and synthesised animal proteins. (3) In captivity, however, Yerkes noted that these protozoa gradually disappeared from the gorilla's stomach. In this state, the gorilla was unable to synthesise its own animal protein, and had to be fed meat, milk, or other animal proteins to remain healthy. This was because, although we think of the gorilla as a herbivore, it actually consumes significant amounts of 'animal' protein and fats in the form of insects and other small creatures that live on or in the leaves the gorilla eats. Like all other primates, therefore, the gorilla is not a strict herbivore.Källor:
http://www.ivu.org/history/northam20a/einstein.html
http://arthistory.about.com/od/leonar ... Leonardo-A-Vegetarian.htm
http://www.second-opinions.co.uk/carn_herb_comparison.html

Posted on: 2012/8/10 15:17
 Top 


Re: Stefan Molyneux Historian Om Oss
#11


"robotar och maskiner arbetar åt alla oss människor istället för åt ett fåtal människor som vi sen ska handla produkterna ifrån..."

Hmm... Robotar säger du, människor måste skötta robbotarna och se till så att dom inte går sönder vet du. Ska vi anlita några hundratusen slavar åt detta medans vi andra äter och sover som kungar?.

Vi kommer aldrig se någon total krash så vi är inte på slutet av vägen alls. Istället kommer vi se självständiga stater som skaffar sina egna pengar system osv. Konkurrerande valutor i en fri marknad är vad vi behöver. Döende skogar är ett problem men du låter som en alarmist lite när du börjar med att säga att kraschen snart är här, du kan tro det om du vill, andra kommer gå i skogen om 50 år och njuta av naturen precis som vanligt.

Posted on: 2012/8/10 2:20
 Top 


Re: Chemtrailblogg på Facebook i svårigheter
#12


anvendernamn,

Fakta 1: Du vet inte vad sublimering eller vad k-strimmor är för något.

Fakta 2: Du har aldrig sett några bevis för besprutningar av aerosoler i atmosfären i sverige.

Fakta 3: Du har extrema åsikter och förnekar vetenskap.

Posted on: 2012/8/10 2:04
 Top 


Re: Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#13


Någon har fått för lite B12!. Om du gillar djur lika mycket som människor eller mer än människor, så bror det på att din personlighet stinker och du har inga koola vänner runt om kring dig.

Posted on: 2012/8/10 2:00
 Top 


Re: Chemtrailblogg på Facebook i svårigheter
#14


"Så länge man inte ger en trovärdig förklaring till förändringen så anser jag att man ska vänta med att förneka medveten påverkan av flygets strimmor."

Det har alltid funnits en enkel förklaring och förändringen av molnen är det ingen som förnekar, det är bara de falska påståendena om hur k-strimmor uppför sig och vad det är som orsakade de gamla och dagens k-strimmor som givetvist är påhittat.

Att det har blivit mer k-strimmor och större moln som bildas av dom bror på att det är så många fler flygplan som är i luften idag och att våra moderna motorer har en högre effektivitet, vilket orsakar contrails över ett större område uppe vid marschhöjd.
Källa: http://www.bragwebdesign.com/contrails/AIAA-2715-2000.pdf

Ett chemtraill program med utsläpp av aerosoler av olika ämnen i atmosfären, ett sådant program skulle resultera i en ökning av aerosol tätheten i atmosfären. Detta måste man acceptera ifall man ska kunna säga att man inte håller några extrema åsikter och en förnekande attetyd i frågan.

Fakta visar att jordens aerosoloptisktjocklek (AOT) har minskat under den tid som chemtrails bluffen har funnits, och vi har sett en nedåtgående trend som har resulterat i den lägsta AOT tjockleken på 30 år.
Källa:http://faculty.jsd.claremont.edu/emor ... /159/pdfs/2007/4_3_07.pdfPosted on: 2012/8/10 0:36
 Top 


Vegetarianer har krympt hjärna och försämrad kognition
#15


Ska du följa en vegetarisk diet kom ihåg att lägga till B12 annars krymper din hjärna. Har märkt hur en del vegetarianer är aggressiva när de försvarar sin position och hur de varderar djur som lika mycket värda eller ofta mer värda än männiksor. Finns en förklaring till detta.

Källa: http://www.second-opinions.co.uk/vege ... -have-smaller-brains.html

Posted on: 2012/8/9 21:22
 Top 


Re: Stefan Molyneux Historian Om Oss
#16


Marknadsanarkister måste iaf inse att världen inte kommer börja att följa deras system de närmaste femtio åren. All den tiden dom lägger ner på att utbilda folk i deras lösningar, gör att dom missar lösningar som finns just nu. Det är både intressant och irriterande att se smarta hjärnor som är fast i tanken av ett utopi och tror på det så mycket så att dom inte accepterar något annat.

Om marknadsanarkism inte direkt ska leda till en massa konflikter, så måste vi installera det i små samhällen sidan om andra system där staten jobbar åt folket, sedan om några hundra år när vi kanske har utvecklat någon avancerad drog som gör alla fredliga så kanske vi kan gå över till marknadsanarkism globalt när vi inte behöver oroa oss över vad som händer om Ryssland och Kina bestämmer sig för att invadera de länder som gått över till marknadsanarkism och inte längre har någon ordentlig militär.

Och hur skulle man kunna göra argumentet att säkerhetsföretagen inte kan bli korrupta och uppköpta av rika oligarker som flytt undan lagen och nu har möjligheten att bli skyddade av hård anonymitet och en större svart marknad.

Jag litar mer på folk som har levt i den verkliga världen och faktiskt upplevt resultatet av olika system som t.ex amerikas förfäder. När man har ansvaret för civila i städer och bakom murrarna i ett slott och man vet att där är folk bakom skogen som gärna vill storma en och blundra och våldta, då har man inte tid med något annat än att fundera ut det bästa systemet mot tyranni.

Posted on: 2012/8/9 16:55
 Top 


Re: Chemtrailblogg på Facebook i svårigheter
#17


"Mer troll och knark"

Mycket passande kommentar till en video som är erkänd av skaparen att vara förfalskad och ett skämt för att visa hur dåligt det kritiska tänkandet är hoss chemtrail folket.

När man vill tro på något, som dig network, då behöver man inte ens studera det, man bara upprepar vad andra säger. Och det är en brist som många inte har lyckats att komma undan än, man har kvar skadan från sina TV-dar när man hade en pappa bild som berätta vad som är sant, istället så köper man nu vad som helst på nätet. Det är allt chemtrails handlar om, att man har kvar den gamla TV-mentaliteten. Det handlar inte om att man har studerat frågan och kommit fram till att det är trovärdigt då fakta stödjer det. Ingen sådan fakta existerar. Alla som läst mina tidgare inlägg i chemtrails trådar vet att det är debunkat.

Posted on: 2012/8/9 14:43
 Top 


Re: Stefan Molyneux Historian Om Oss
#18


Satt just och lyssnade på Stefan Molyneux för första gången här om dagen i en debatt mellan honom och Jan Helfeld.

Ett av problemen med marknadsanarkism är att den svarta marknaden blir större. Det är viktigt för marknadsanarkister att inte lämna några pappersspår efter sig, att inte använda spårbara pengar, anonyma bank- och betalkort konton etc. Allt detta är väldigt viktigt för dessa liberala anarkist-kapitalister.

Mitt studerande fokus ligger på maktstrukturerna och statssponsrad terrorism, hur de dödar oss, hur dom vill döda oss, och varifrån deras blod och knarkpengar kommer. Hur väl de österrikiska ekonomerna(många av dom är anarkist-kapitalister) är insatta i djuppolitik kan diskuteras, Murray Rothbard var absolut mycket insatt, men de är kanske generellt inte så insatta som de borde.

Vad händer när vi kraschar oligarkernas system?, några kommer alltid undan och kan hämta undangömda förmögenheter i andra länder etc. Ska vi verkligen riskera att privata säkerhetsföretag övertas en efter en av dessa personer som kommit undan lagen?. Professor Robert Nozick menar att marknadsanarkism naturligt går över till minarchism, då folkets favorit företag kommer att dominera. Som jag nämnde tidigare så är anonymitet en mycket viktig del av marknadsanarkism, ska vi verkligen riskera att samma oligarker vars system vi just kraschade kommer in och använder sig av säkerhetsföretag som skydd och startar konflikter med andra säkerhetsföretag?, vad händer om dom bjuder in terrorister från andra länder som rånar svaga delar av landet som inte hinner att försvara sig på grund av att ingen statlig milis är aktiverad i området?, utan bara de korrupta företagen finns där...

Det blir vädligt svårt när man tittar på två system som marknadsanarkism och konstitutionell republik att komma fram till att säkerheten är bättre med denna sortens anarkismen, så är inte fallet, och detta är just det andra och i mina ögon näst viktigaste delen av problemet, majoriteten av människorna på jorden känner sig inte trygga med ett sådant här system och vill inte ha det idag.

Marknadsanarkister älskar att argumentera att amerikanerna misslyckades med deras konstitution. Men det är lite mer komplicerat än att de bara misslyckades med konstitutionen, tittar man på det idag så kan vi se hur flera stater har aktiverat det tionde tillägget, som ger dom kommunalt självstyre, den federala regeringen kan alltså inte sätta upp FEMA-läger utan deras tillstånd. Detta är ett av de bästa vapnen vi har idag mot den nya världsordningen, och det är tack vare deras förfäder. Gör inte misstaget och tro att hela landet är under den federala regeringens kontroll, det finns en anledning varför marijuana är lagligt i så många stater, någon gör något som är rätt och som den federala regeringen inte gillar, men inte har mycket att säga till om i visa stater.

Jag behöver inte förklara de katastrofala resultaten av att idag DIREKT gå över till marknadsanarkism utan att krascha elitens system först. De runt tio staterna som skrivit upp sig på COG-FEMA allians listan, är knappast mogna för att leka runt med anarkism, de behöver kloka statsmän som med hjälp av konstitutionen blockar skuggregeringen som skrivit in sig som "lag" efter 11 september genom COG-procedurerna (Continuity of government).

I den perfekta världen där alla vill varandra väl hade marknadsanarkism antagligen varit stabilt och mycket bra. Det kommer dock alltid att finnas människor/regeringar i olika länder som vill underkuva andra. Det kommer alltid att finnas felinformerade männiksor som kommer att manipuleras och människor som vill styra mer än vad som är möjligt i ett anarkistiskt utopi. Med en liten begränsad republik som tvingar alla att följa reglerna av folket så skulle den kraften som vill manipulera oss inte existera och på det sättet kan vi bekämpa deras aggression som alltid kommer att finnas OM lagen inte slår ner på den och gör den omöjlig att spridas.

Några av de smartaste ekonomerna genom tiderna är just marknadsanarkister och behöver respekteras högt för deras arbeten genom åren som har avslöjat oligarkernas korrupta system bättre än många andra analyser. Österrikes ekonomer är folk man bör lyssna på, men människan har lätt för att följa vad den är lärd, folk blir ofta insnöade på att de har de bästa lösningarna. Det är viktigt att vara öppen för alla tillängliga lösningar och inte missa andra realistiska lösningar på grund av att man är lärd på ett visst sätt och bara tror på en lösning.

Jag är ingen expert på Schweiz, men hur skulle det landet kunna bli speciellt korrupt, deras land funkar lite som en republik, folket är hårt beväpnade, staterna har mycket komunalt självstyre, dom är inte med i NATO, etc etc. Men dom har säkert deras problem dom med, och problem blir det alltid med männiksor/politiker som är lärda på ett visst sätt och som inte är öppna för att ta in ny information och lära sig lösningar från andra håll. Men i Schweiz ser vi ett samhälle där det är jätte svårt för oligarker att ta över. Människan kan lära sig från sina misstag och bygga t.ex starkare republiker än världen tidigare har skådat efter det att vi har kraschat deras system och folk är mer medvetna och förstår hur korruptionen uppstog. Filosofen Immanuel Kant förslag om en värld med konstitutionella republiker utan några stående armeer som är gästvänliga är nog så nära fred man kan komma.

Posted on: 2012/8/8 20:58
 Top 


Re: Chemtrailblogg på Facebook i svårigheter
#19


Quote:
Network skrev: Det finns inga Chemtrails! Det är missuppfattningar, troll och konspirationsknarkare som håller på. Det material som presenteras, t ex de filmerna som Folkets Skribent gjort och lagt på YouTube är fulla av felaktigheter


100% korrekt. Du vet ju själv network att det inte finns någon fakta som stödjer det alls. Precis allt som läggs fram som bevis är ett motbevis då det är totalt påhittad "fakta" som inte stämmer in med verkligheten. En mycket märklig diskussion är det, och alla som sysslar med det har fallit för samma tankefel som alla som har TVn som sin pappa bild. Man tappar också sin trovärdighet i alla andra frågor när man upprepar grova fakafel om vanliga k-strimmor.

Sanningen är ju att INGEN som sysslar med chemtrails har studerat vanliga k-strimmor. Man bara bestämde sig för att tro på något för att någon annan tror på det. Då har man en lång bit kvar innan man verkligen kan kalla sig själv för medveten, tyvärr är vi alla mer eller mindre skadade, det är bara det att många tycker det är obekvämt att känna vid sina egna brister och har man upprepat något i sina tankar under en lång period så vill man helst inte komma på en dag att man hela tiden har haft fel på grund av ett värdelöst omdöme.Posted on: 2012/8/7 16:12
 Top 


Re: Svenska Gigolo Föreningen
#20


Varför ska prostitution finansiera hallickar och människohandel när det kan finansiera skolor?. Spridningen av AIDS minskar också vid legalisering. Många kvinnor idag har en prostitutions mentalitet och söker sig till rika män som kan ta hand om dom, även om en lastbil har kört över deras ansikte, vad exakt är skillnanden?, man kan inte göra den mentaliteten olaglig, den kommer alltid finnas bland oss.

Posted on: 2012/8/7 12:26
 Top 


Re: Alien-parasit
#21Posted on: 2012/7/16 0:14
 Top 


Re: The HAMMER. anti NWO router firmware
#22


Här är en bra review med många positiva kommentarer: http://bestvpnreviews.com/top-3-vpn-services/vpn4all-basic-review

Från vpn4all hemsida:

"Many VPN providers base their secure connection on PPTP, an encryption standard that is now considered insecure with the advent of IPv6. We chose the strongest standard, OpenVPN and enhanced it to make it even stronger with special protocols at the server to prevent possible phishing and hacking attacks between the client and the servers. We only use AES-256 RSA 2096Bit encryption which is the highest military grade encryption used today."

"Our Privacy Policy is simple. We don't log and we don't cache your personal data other than the email address you provide at sign-up. We utilize Google Analytics to analyze our traffic but we do not keep any private data. Since our parent company is off shore, there are no laws that obligate us to keep logs on our customers - so we don't."
Posted on: 2012/6/30 12:20
 Top 


Re: The HAMMER. anti NWO router firmware
#23


vpn4all ska ha väldigt bra säkerhet och lämnar inte heller ut några uppgifter till myndigheter om dom blir frågade som andra tjänster som hidemyass tydligen gör ibland från vad jag har hört.

Posted on: 2012/6/30 2:31
 Top 


Årets förvillare vs årets sanningssägare
#24


Inte för att det är någon nyhet att Henning Witte inte bryr sig så mycket om källgranskning, men i sin senaste artikel "ANDERS JALLAI – YTTERLIGARE EN I RADEN AV LANDSFÖRRÄDARE?" så får vi reda på att man är hjärnkontrollerad av staten om man öppet skriver om och inte tror på hål teorin om estonia.

Därför ska ni inte tro på något som skrivs i denna tråden från personer som har en annna världsbild än Witte, inklusive mig själv, för vi har antagligen ett chip i hjärnan vi också!. Jag tycker det är pinsamt när en författare smutskasstar andra på detta sättet bara för att dom drar en annan slutsats i deras analyser.

Witte går så långt som att skylla på att mörkläggarna har lagt sand på hålet och därför var det svårt för dykare att se det:

"Att Jutta Rabe inte kunde påvisa hålet under sin undersökning aug 2000 berodde dels på bristande tid och framförallt på att mörkläggarna senare har hällt sand och makadam på hålet, som dessutom förmodligen delvis göms av havsbottnen"

Här har vi vad en expert som tittat närmare på Jutta Rabe sprängteori tycker, Anders Björkman (Naval Architect and Marine Engineer, with more than 40 years experience of tanker and ferry design, construction and operations. Mr. Bjorkman has been a delegate to the IMO for various national administrations and one NGO and has been been a speaker at various Safety at Sea conferences. Mr. Bjorkman holds several patents concerned with ship safety.) Anders, som även har varit modig och ställt många hårda frågor angående NIST utredningen och 911:
www.heiwaco.tripod.com/juttarabe.htm

Det finns inga som helst konkreta bevis på hål teorin. Varför skulle man sänka ett fartyg som smugglar något?, är det lättare att hämta det som smugglades från botten av havet efter man sprängt och dödat nästan 900 männiksor?. Varför skulle något land ta på sig besväret att spränga en hel båt bara för att stoppa en vapentransport?. Eller är det mer troligt att det var en olycka, som det rappoterats, att fartyget kördes helt för hårt i det rådande vädret och att det inte var byggt för att möta hög sjö. Och att befälen hade bristande utbildning på fartygssystemen och farthållaren, samt att något vapen som smugglades ombord kanske exploderade under olyckan?. Att tro att man har sanningen om estonia är ett tecken på att man är oärlig om det tillgängliga materialet som finns.

Som sanningssökaren och kritikern av SÄPO/NATO, Anders Jallai, skriver på sin blogg:

"Det finns överhuvudtaget inget hål under Estonias vattenlinje och det har även de tyska dykarna under ledning av journalisten Jutta Rabe kunnat konstatera. Hela botten under vattenlinjen ligger nämligen öppen för inspektion, eftersom fartyget ligger 110-120 grader på sidan, d v s mer upp-och-ned än på sidan. Ändå sprids denna skröna!."

Som det pekas ut har även svenska dykare inte sett något hål. Anders skrivare vidare:

"Det finns däremot ett litet, som det ser ut, sprängt hål på babords sida i fören/bogen. Ungefär där rampen är infäst. Det hålet kan vara spår efter en inträngning i vraket efter haveriet, spekuleras det om bland kunniga som jag talat med. D v s att någon velat göra sig inträde in i vraket för att hämta något. Det finns också sönderskurna räcken vid fören på Estonia som skulle kunna tyda på det. Om du tittar på videon så ser du även ett uppskuret hål på Estonias babordsida vid däck ett. Ytterligare ett tecken på att någon kan ha varit inne i vraket efter att de offieciella dykningarna gjorts."

Trots att han vill ha sanningen och har frågor kring händelsen så skriver Witte:

"Den enda förklaring jag kan komma på är att Jallai skulle kunna blivit utsatt för hjärnkontroll (mind controll). Tekniken för detta har under mer än 60 år utvecklats i smyg, och vid sidan om USA och Ryssland, är Sverige ledande i utvecklingen att fjärrstyra människor, utan att de ens är medvetna om detta. I så fall öppnas möjligheten av att någon 'spökskrivare' författat romanerna och med hjälp av 'mind control'-teknik dikterat dem för Jallai i smyg?"

Vad säger man?. Vissa människor tåler en livstid av lögner från etablissemanget sämre än andra, uppenbarligen... Vidare på hans hemsida får man reda på hur Peter mangs och Britney Spears är hjärnkontrollerad etc. Man får även reda på hur jätte trovärdiga de förfalskade Gestapo Chief dokumenten av Gregory Douglas är och mycket annat som sanna konspirationsknarkare som inte är intresserade av verkligheten kan sätta tänderna i.

Posted on: 2012/6/29 16:35

Edited by TreeOfLiberty on 2012/6/29 16:54:26
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 32 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
23 user(s) are online (23 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 23

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS