vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (FreedomX)

BottomBottomRe: BLACK FRIDAY MADNESS!
#1


Jag tycker bara synd om dom barn som tas med till galenskapen. Vuxna människor borde veta bättre. Om du riskerar ditt liv för någon pris nersatt pryl, världen klarar sig nog bra utan dig.

Posted on: 2014/11/29 4:53
 Top 


Re: I skuggan av bitcoin
#2


Har den senaste tiden blivit helt tagen av en enormt spännande kryptovaluta, som var skriven till att vara bitcoin 2.0, med helt nyskriven kod. valutan heter "nxt" och är skriven med helt ny smartare och enklare kod. Utveckligen runt valutan fortgårt fortfarande med, tex fristående gratis kryptovaluta-växling bland annat.

Lyssna på kanalen https://www.youtube.com/channel/UC_S5FBcMfrFbeV1ZRa3dJmA och läs på så mycket ni kan. Jag kan med 98% säkerhet säga att ni inte kommer ångra er.

Valutan ligger på plats tre på http://coinmarketcap.com/ mycket nöjje, så det är ingen helt okändis.

Minns jag inte helt fel så är programmeraren till "nxt" också försvunnen som bitcoins skaparare, rätt så mysko.

Posted on: 2014/7/1 1:43
 Top 


Re: Anti-övervakning masken låter dig passera som någon annan
#3


För butiksägare kan det nog kännas lite skrämmande också när det kommer in maskerade människor. Risken finns också att masken missbrukas av någon, vilket så klart drabbar alla som bär masken.

Är det något vi vet om ondskan så är det att den älskar att förstöra saker som var tänkt som något bra och positivt från början. Ondska lever på godhet.

Posted on: 2014/5/30 12:25
 Top 


Re: I skuggan av bitcoin
#4


Det är lite komplicerat men jag kan försöka att förklara.

Om du vill ha dina bitcoin på din dator så måste du ladda ner en plånbok. Antagligen när du installerar plånboken så installeras också en privat nyckel som gör plånboken unik för dig om du väljer att ta emot coins.
När du startar plånboken så startar programet med att ladda ner en så kallad block kedja som i grund och botten bara är en lång lista av allas transaktioner.

Miningen har många funktioner. Först ska flera mining datorer acceptera en transaktion för att undvika "dubbla transaktioner"
Miningen är också där för att pakitera alla nya transaktioner så att dom kan laddas ner av dom med en plånbok. Som tack för att vissa använder sina datorer till mining så får dom som paketerar transaktionerna snabbast bitcoin utdelning.
En så länge har ca 10 000 000BC delats ut och det kommer totalt delas ut 21 000 000BC. När alla BC har delats ut så är det tänkt att dom som "minar" ska få del av coins från frivillig "utgift".

Denna site är rätt så bra för att lära sig hur det funkar.
http://www.bitcoin.se/

Posted on: 2014/5/22 12:22
 Top 


Re: I skuggan av bitcoin
#5


Väcker liv i min gammla tråd för lite uppdateringar.

Mycket har hänt sedan jag startade tråden, antalet alternativa kryptovalutor har gått ifrån ett 10tal till flera hundra och utvecklingen går med rasande fart. Vilket är naturligt i en fri och väldigt ny marknad.

Som jag förutspådde så har exprementerandet med nya kryptovalutor varit enorm. Dom nya valutorna har många gånger nyskriven kod i stället för olika "varianter" av bitcoins kod.

Alternativ på nya intressanta kryptovalutor:

auroracoin: En valuta där 50% av alla mynt skulle skänkas till alla islänningar och resten skulle ges ut av vanlig "mining". Det har gått en månad sedan dom började att ge ut coins och en så länge är ca 10% utgiven av 50%.
http://www.auroracoin.org/

Darkcoin: En kryptovaluta med egen källkod som har satsat på att bli ett anonymt valuta system. I bitcoins fall så ser man var pengarna kommer ifrån igenom "public key". Med darkcoin så blir pengarna ihopblandad med andra adresser så att det blir mycket svårare att veta var dom kommer ifrån. Lite dålig beskrivning men helt klart en intressant nykomling.
http://www.darkcoin.io/

Dogecoin: Skämt valutan som blev väldigt populär och ligger nu på plats nr6 i listan på cryptovalutor som är totalt sett mest värdefull som ni kan se här. http://coinmarketcap.com/


Posted on: 2014/5/21 13:30
 Top 


Re: Michael Ruppert, 63, has reportedly committed suicide
#6


Vice gjorde en dokumentär serie om han innan han dog.
Han såg inte så stabil ut där.

här är del1
http://youtu.be/aNVHbzlzUS8

Resten av delarna får ni leta själv era lata typer.

Posted on: 2014/4/23 15:47
 Top 


Michael Ruppert, 63, has reportedly committed suicide
#7


Quote:

On her Facebook page, Ms Baker wrote: 'This was not a ''fake'' suicide. It was very well planned by Mike who gave us few clues but elaborate instructions for how to proceed without him.

'It was my privilege to have known Mike for 14 years, to have worked with him, to have been mentored by him, and to have supported him in some of his darkest hours, including the more recent ones.... Thank you Mike for all of the truth you courageously exposed and for the legacy of truth-telling you left us. Goodbye my friend. Your memory will live in hour hearts forever.'

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/artic ... uicide.html#ixzz2z3ReijNn
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Mannen bakom dokumentärfilmen collapse och mycket annat är nu död.
Några åsikter eller tankar kring detta?
Självmord eller mord?

http://www.dailymail.co.uk/news/artic ... pert-commits-suicide.html

Han såg väldigt nerbryten ut när "vice" gjorde ett reportage om han. Så utan att veta allt för mycket om saken så ser det ut som det kan ha varit ett vanligt självmord. Någon som följde radioprogramet/podcasten han hadde? Väldigt tragiskt i vilket fall.

Posted on: 2014/4/16 15:28
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#8


Jag minns när farsan brukade bjuda på pizza från den lokala pizzerian för ca 15år sedan. Priserna då låg på 35-40kr (jag minns även priser på 30kr men det kan ha varit tidigare).
Jag fick nyligen en matsedel från min lokala pizzeria och när man tittade på priserna så låg en pizza på 70-80kr. Så där är ett väldigt konkret exempel inflation. Fördubbling av priser på så kort tid som 15år på sånt man behöver som mat är inte bra.

Posted on: 2014/2/20 11:07
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#9


Silvret har tagit ett skutt uppot också med 50öre/g på lite över en månad. Samtidigt som dollarn har gått ner något. Har hört från självutnämda experter att guld och silver rallyt kommer att starta tidigast i början av nästa år. Men vem vet, det kanske redan har startat.

Posted on: 2014/2/17 9:50
 Top 


Re: Världsekonomin krashar på 17e December
#10


Kan det vara en raspberry pi du pratar om.
[img width=300]http://www6.pcmag.com/media/images/351321-raspberry-pi.jpg?thumb=y[/img]

Posted on: 2013/12/9 16:59
 Top 


Re: Aldous Huxleys Brave New World
#11


Jag har ingen aning om Aldous Huxley verkligen ville ha det sammhälle som han beskrev. Jag tror dock att dom flesta människor ställer sig bakom ondskan för att dom är rädda för vad som kan hända om dom inte ger efter. Man kan bara hoppas att den svagheten försvinner mer och mer om människan blir mer rotad i sig själv.

SPOILER:
Jag skulle endå vilja påpeka att det finns en viss skillnad på hur 1984 slutar och brave new world. Likheterna är att båda hjältarna dör på slutet.
Men som jag uppfattar det med "brave new world" är att hjälten blir lite av en martyr. Så slutet indikerade på att det fanns ett visst hopp för förändring.

Var nära på att stava fel och skriva "brave new word". Lite ordlek där...

En sak jag tänkte på var karaktären "Marx" som hadde likheten med den rätta Marx att han låssades vara på dom svagas sida men i själva verket gjorde allt för sin egen vinning. Det rätta Karl Marx behandlade också sina undersåtar väldigt illa.

Posted on: 2013/12/9 16:53
 Top 


Re: Världsekonomin krashar på 17e December
#12


Quote:
Bra föreläsning...
Trode att han menade linux oprativsystemet ubuntu när jag hörde namnet på talarens politiska parti.

från wiki
Quote:
Ubuntu (/uːˈbʊntuː/ oo-BUUN-too; Zulu/Xhosa pronunciation: [ùɓúntʼú]) is a Nguni Bantu term (literally, "human-ness"") roughly translating to "human kindness"; in Southern Africa (South Africa and Zimbabwe), it has come to be used as a term for a kind of humanist philosophy, ethic or ideology, also known as Ubuntuism or Hunhuism (the latter after the corresponding Shona term) propagated in the Africanization (transition to majority rule) process of these countries during the 1980s and 1990s.


Har själv börjat exprementera med ubuntu "linux" och jag är positivt överaskad över allt som finns tillgängligt för det operativsystemet. Allt jag pluggat in i usb portarna har funkat utan problem även.

Posted on: 2013/12/9 16:26
 Top 


Re: TED Talk: Margaret Heffernan - The dangers of "willful blindness"
#13


sant

Posted on: 2013/12/4 22:13
 Top 


Re: TED Talk: Margaret Heffernan - The dangers of "willful blindness"
#14


Quote:

Men här har vi ett exempel där asbestos fanns i hela staden, lekparker, trädgården, you name it. Folk hade detta i sina hem och ville ändå inte lyssna.

Jag skulle säga att vi har ett liknande problem
i Sverige med elektrisk trålning som tex wifi och 3g.
Nu kanske inte alla vet hur farligt det är, men jag tror dom flesta vet att det knappast är nyttigt.
Så länge folk blir underhålld i sina upptagna liv så är dom villig att blunda för framtida hälsoproblem. Även deras barns framtida hälsoproblem vilket är det värsta.
För det värkar vara så i det så kallade civiliserade samhället att det alltid är barnen som ska offras först.

Posted on: 2013/12/4 0:14
 Top 


Re: TED Talk: Margaret Heffernan - The dangers of "willful blindness"
#15


Det var första gången jag hörde utrycket "willful blindness" men vad hon beskriver är ingenting nytt, specielt inte här i Sverige. Vad det handlar om är en typ av inlärd gruppmentalitet där rädslan inte framför allt ligger i att någon fascist polis ska komma att slå dig i huvudet, utan hur kollektivet kommer att se dig som individ om du står ut.

Man behöver bara tänka tillbaka under den tiden man gick i "vålds monopolets" påtvingade indoktrinering skola i 9år och minnas vad som hände med dom som inte slaviskt följde gruppmentaliteten.

Om en lärare sammlar ihop en grupp med yngre barn och visar dom en ny pryl och läraren frågar. Vilken vill vara först att prova, så kommer alla barn att försöka överrösta varandra för att bli först. Gör man något liknande med samma grupp, 10-15år senare och läraren frågar samma sak. Så blir det en pinsam tystnad. Något händer med åren vilket gör att ingen vill stå ut från gruppen. Förutom då någon "joker" men dom kommer alltid existera.

Posted on: 2013/12/3 22:42
 Top 


Re: Årets Förvillare 2013
#16


Quote:

Jag hittade den här filmen på youtube av Gorilla199:

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/A8SS5D3-LKI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

http://www.youtube.com/watch?v=A8SS5D3-LKI

David Icke is Finished !
Please note the exclamation mark! - This video is 100% serious, this is the end of David Icke! You can view the article on my website www.planetxtube.com
Direct link: http://www.planetxtube.com/index.php?...
Chris Constantine
www.planetxtube.com
& Youtube Gorilla199http://www.planetxtube.com/index.php? ... -&catid=1:latest-news

Jag tittade igenom vad Gorilla199 hade att komma med i sin kritik mot David Icke och det var en hel del information att gå igenom men det mesta han påstår kan ha tagits ifrån kontexten eller ha helt andra orsaker.
Nu säger inte jag att Gorilla199 har fel, men det är lätt för en kospirationsteoretiker att hitta den information som passar den konspirationstro som han/hon vill styrka.

Det finns säkert även en hel del som David Icke säger som inte stämmer, men det kan bero på att han är fel informerad eller har dragit fel slutsatser som dom flesta andra kända personer inom "sanningsrörelsen" oftast gör.

Vad han nu en är så har han trots allt "väckt upp" många människor.

Posted on: 2013/12/2 11:52
 Top 


Re: Årets Förvillare 2013
#17


Att nominera David Icke som årets förvillare måste vara det dummaste jag har hört på länge. Jag menar inte att allt han säger är korrekt. Mycket av det han säger är också väldigt svårt att bevisa men många gånger också svårt att motbevisa.

Men han personligen har säkert fått fler att vakna upp och intressera sig för sannings sökande "internationelt" en alla vi i Sverige tillsammans har lyckats med.
Så kan man inte se den helheten så är man väldigt förblindad.

Ska vi sjunka så lågt att vi jämför han med personer som få stulna pengar "skattepengar" för att skydda våran folkhälsa, men i själva värket gör det motsatta. Jag tycker inte det.

David icke har förövrigt nyligen startat en internet tv kanal med hjälp av donerade pengar, vilket jag tror kommer bli en underbar platform för dom som inte har eller kommer få sin röst hörd i mainstream på grund av att dom inte följer elitens agenda.
http://www.thepeoplesvoice.tv/watchnow

Min röst gick till Strålsäkerhetsmyndigheten.

Posted on: 2013/12/1 17:09
 Top 


Aldous Huxleys Brave New World
#18


Tänkte det kunde vara lämpligt att starta en liten hyllningstråd till Aldous Huxley som skrev boken Brave New World eftersom han bra precis har varit död i ca 50år.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aldous_Huxley

Boken Brave New World publicerades 1932 och det finns två filmer som är baserad på boken, den första 1980 och den andra 1998. Jag tittade nyligen på den äldre versionen och blev väldigt imponerad av alla detaljer som stämmer väldigt bra överens med NWO's planer för framtiden.

Personligen tycker jag bättre om den nyare filmen eftersom den var mer underhållande och närmare våran tid, men jag skulle tänka mig att den äldre filmen innehåller mer detaljer från boken med tanke på att filmen är över 3timmar lång.

Brave New World (1998)
http://www.imdb.com/title/tt0145600/
http://www.youtube.com/watch?v=WuiaT0nX9ls

Brave New World (1980)
http://www.imdb.com/title/tt0080468/
http://www.youtube.com/watch?v=Wlb1bdU-G7o

Posted on: 2013/11/26 18:17
 Top 


Re: Namnförslag önskas!
#19


Blev lite sugen själv av att köpa en segelbåt så kunde man dra ut på äventyr med "Avatar". Du kanske skulle döpa båten efter ditt användarnamn "Avatar". Skulle jag skaffa båt så skulle jag lätt döpa den till "My Fat Lady". :D

Posted on: 2013/10/24 19:41
 Top 


Re: Namnförslag önskas!
#20


My Fat Lady

Posted on: 2013/10/23 18:40
 Top 


Re: vaccination inför utlandsresa, vad göra?
#21


Tack för tipsen. Blev väldigt intresserad kollodialt silver efter iwarrier skickade den väldigt informations fyllda ljudfilen. Finns det något bra ställe att köpa kollodialt silver? Hur bra funkar silverkulorna som man har på tårtor?

Posted on: 2013/10/20 14:29
 Top 


Re: Namnförslag önskas!
#22


the seeker eller eagle one

Posted on: 2013/10/20 13:39
 Top 


Re: vaccination inför utlandsresa, vad göra?
#23


Har läst mycket negativt, framför allt här på vaken om Gardasil och Pandenmrix eftersom dom har blandat in mycket skit som inte behöver vara där.

Frågan är om twinrix är ett renare vaccin?

Jag tror personligen inte att vacciner alltid behöver vara något dåligt.

Posted on: 2013/10/16 10:53
 Top 


Re: vaccination inför utlandsresa, vad göra?
#24


Quote:
Jag äter vitlök istället för vaccin, det stärker kroppens immunförsvar. http://www.vaccinationsfaran.se/

Har själv hört att lök inte är specielt bra för kroppen.

Posted on: 2013/10/16 10:27
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 32 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
68 user(s) are online (68 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 68

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS