vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (akumas7)

BottomBottomRe: Någonting är fel
#1


Tack för alla svar, jag tror att jag ska ta era förslag på alvar och ska försöka att följa era råd.

Posted on: 2011/9/11 15:45
 Top 


Någonting är fel
#2


Hej Hej.

Det är så att det har hänt mycket konstiga saker med mig det närmaste året. Och jag skulle vilja finna förklaringar och kanske någon sorts hjälp eller något förslag.

För det första så har jag börjat blöda näsblod, deta har jag inte gjort sedan jag var liten. För det andra så har jag börjat att bli alergisk mot naturen. Pålen, svampsporer, hö och spån kanske även djur 'inte katt eller fågel'. Så har jag börjat att få ont i båda leder och föterna. Har även gåt upp 27kg på 4månader.

Jag har dock ätit antidepresiva i ca 1 1/2 år, men då borde ju inte problemen bara plötsligt dyka upp, och så driker jag mycket läsk men det har jag alltid gjort. Och det är inte bara det. I biverksbeskriviningen står det ingenting och att jag ska få näsblod, det står inte häller att man kan bli alergisk. Och ingenting om att ha ont i leder.

Jag tar många kosttillskot men jag köper nästan bara färdiglagad mat.

Så kan ni ge några förslag som kan hjälpa till vid dessa sympthom? Jag kan inte sluta med de antidepresiva, då mår jag jätte dåligt.


Hällsningar

Posted on: 2011/9/8 15:42
 Top 


En intressant Länk
#3


Jag räkomenderar att dena länk läses för intressant läsning.

http://educate-yourself.org/cn/aliensarecomingprelude16apr05.shtml

Posted on: 2010/11/8 1:33
 Top 


Re: Googla vaken.se
#4


jag fick det också till 1 300 000 resultat

Posted on: 2010/10/15 14:28
 Top 


Exotiska Djur
#5


Hej hej!

Jag har inte varit aktiv med skrivandet här på ca 1 år, men har nu bästemt mig för att ta upp det litte igen.

Jag har nämligen kollat in på Jordbrukvärkets hemsida och sätt att det är förbjudet att ha exotiska katt och hunddjur samt många mer exotiska djur.

Jag blir lite ledsen över deta då deta påvärkar djurens överlevnad. Vi skulle kunna rädda alla kattraser och vargar om man hade lov att köpa privat.

Då menar jag inte att man ska ha vargen hema utan snarare att man skulle ge dom en egen inhängnad. Man skulle även rädda hundraser från inavel genom att tillsätta friskt vargblod.

Man skulle kunna rädda kattaveln, med vildkatts beblandning. Istället får vi lutta oss backot och leta som tockar efter en någorlunda sjukdomsfri hund eller katt som troligtvis ändå inte kommer att vara frisk när den blir blandad.

Så inte bara skulle vi rädda våra egna 'exprimentela djur' vi skulle även rädda de utrotningshotade exotiska katterna och hundarna.

Ni behöver inte hålla med, men ni pratar inte mycket om djur här och deta har aldrig tagits upp på forumet. Jag tror inte att det är många som tänkt över deta alls, men jag har det och jag vill göra något åt saken.

Kolla gärna in dena länk: http://exoticcatz.com/
Och kolla in deta: http://www.jordbruksverket.se/amnesom ... 1f3c824a0e8000171614.html


Posted on: 2010/7/28 19:57
 Top 


Re: Sömn och Mardrömar
#6


Tack för all hjälp, jag ska prova på drömtydning tänkte jag. Har även provat på lite feng chui (stavs det så?) Det hjälpte enormt
mycket och jag har inte lika orolig sömn längre men jag känner fortfarande att det inte är helt bra. Så ska nog kolla upp lite vad som är problemet genom att granska mina drömar.

Hällsningar

Posted on: 2010/2/25 21:55
 Top 


Sömn och Mardrömar
#7


Hej hej!

Nu är det så att jag har haft sömn problem under en längre period ca 1år kanske. Jag började ta sömnmedecin nyligen ca 2 månader sedan har provat 2st olika. Båda slutade att värka efter ca 2-3veckor. Tillslut gav dom enbart bivärkningar så jag slutade ta dom. Nu har jag även börjat drömma hemska mardrömar.

Jag tar ingen medecin just nu. Jag tar silver, guld, MSM, D-vitamin. Kan ni ge några förslag på något bra man kan ta för deta?

Hällsningar

Posted on: 2010/2/20 18:20
 Top 


Re: Fästing Spruta och antideprissivt
#8


Jag vet inte blodgrupp men jag ska ta blodprov på onsdag så då kan jag nog kolla upp det.

Jag undrar också dosering angående vitamin d3 jag tar just no 3000 IE och väger ca 48kg när jag känner att influensa symptom kommer eller om jag varit med någon som haft influensa så ökar jag till 4000 IE är deta att överdosera ? Eller tar jag så pass mycket som en vuxen ska ta?

Vill också gärna veta skilnaderna mellan IE och IU och hur mycket det är i mg

Posted on: 2009/11/23 2:18
 Top 


Fästing Spruta och antideprissivt
#9


Hej hej!

Jag undrar om ni kan hjälpa mig, finns det något man kan ta för att rensa ut gifter från läkemedel, dessa är för sömn (Artarax), anti-depressivt (sertralin), adhd (Strattera, nu har jag bytt till Medikinet)

Jag har även vaccinerat mig mot fästingar dock enbart 1 vaccin av 3. Jag vaccinerade mig också mot polio och alla andra barn vacciner som man vaccineras mot.

Hur påvärkar detta min hällsa samt, hur kan man rensa ut detta ur kroppen och vad kan man ta istället mot följande problem?

Jag vill finna ett betre sätt och ett säkrare sätt att leva, jag känner mig som en levande zombie :P

Hällsningar akumas7

Posted on: 2009/11/18 23:36
 Top 


Re: Parasiter
#10


Ja deta med parasiter är värkligen ett problem, jag tror att jag har det då jag väldigt lätt får konstiga tankar, deperessioner, ner gående vikt. Mm men dom finns inte i magen i så fall. Jag tror inte på det där med posetiva och negativa tankar, jag tror inte häller på något som heter karma. New Age stillen är inte min och jag anser att man kan 'bota' en sjukdom. För om det värklige var så att tankarna styrde så skulle du ju kunna tänka, nu vill jag dö så ramlar du ihop på marken död. Livet funkar inte så, jag anser att det enbart är önske tänkande. Det är dock inte hellt fel det häller.

Så länge man mår bra av det man gör så får man gärna fortkätta med det. Jag årkar dock inte med dena 'The Secret' metod som många av er värkar köra. Jag blir sjuk om jag ens försöka tänka så som ni gör. Jag klarar inte av det. Det betyder dock inte att andra inte klarar av det och att det funkar bra för dom.

Jag blir mentalt sjuk och utmatad i hella stjälen om jag ens försöker ;)

Posted on: 2009/11/15 3:50
 Top 


Re: Hur kommer det sig att Vaken.se är emot ’NWO’ – men samtidigt för New Age?
#11


Jag hoppar bara in här och svarar på dit inläg :)

Jag tycker att du tar upp en myucket viktig fråga, det är inte bara så att de utövar New Age utan även andra occulta teorier och tankesätt. Jag anser dock att de får göra som dom vill även om det är mycket synd att det är så. Djävulen har starkt inflytande på världen.

Det finns bara 2 vägar som du säger och dom allra flästa här har tagit den tjocka vägen även om dom kanske inte har tänkt på det, medan några få facktiskt har valt den smalla vägen. Det är dock inte många.

Posted on: 2009/10/29 2:37
 Top 


Re: Stirriga ögon hos eliten, utomjording eller trasig själ?
#12


Han ser ju nästan besat ut, läskigt..

Posted on: 2009/10/18 23:51
 Top 


Re: Chemtrails i O2 reklam
#13


Inte bra alls, men jag ser facktiskt inte så många sådana där här där jag bor. Jag såg en för ca 1 och ½ månad seadn, och någon vecka efter det var det en jätta konstig dimma men det är allt jag har märkt av här. Men ibland kan man se duna och vågiga konstiga måln som inte ser natur liga ut. Deta kanske kan vara sådant?

Förlåt för att jag kom ifrån huvud ämnet

Posted on: 2009/10/18 15:59
 Top 


Re: Filtrerat Vatten
#14


Det jag menade med natrium och flourid var facktiskt det giftiga och inte det nyttiga. Jag är dock inte insatt i deta så tack för informationen :)

Posted on: 2009/10/15 1:08
 Top 


Re: Varför man aldrig skall vara rädd för de döda!
#15


Jag är lite skeptisk när det gäller att se döda, jag anser att det inte finns några så kalade spöken, eller andar.. Jag tror dock väldigt starkt på änglar och demoner. Det står nåmligen i bineln

man dör bara en gång, sedan blir man dömt. Man kan inte välja att komma tillbacka till jorden, man kan inte fastna här eller ens vara här när man döt.

Posted on: 2009/10/15 1:04
 Top 


Re: Klassisk Kristendom
#16


Okej, det är intressant att alla ser på Gud på olika sätt och vissa tror inte alls.

Jag tänkte dock bäreta hur jag menar med en 'Jag tror på en kärleksfull gud, men han är en avunsjuk gud och en dömande gud'

För det första, han älskade oss så pass mycket att han offrade sin ända son för oss, att han är dömande betyder att han dömer folk efter sättet de agerrar på vilket det finns väldigt många bevis på i bibeln, att han är avundsjuk (det står inte det någonstans nej, men om man läser mellan raderna så kan man förstå att han är det) han vill inte att man ska ha några avgudar. Om man tjänar någon annan tar jag då som om att han blir avundsjuk (det är min uppfatning) Han har dock givit oss den fria viljan, vilket betyder att han har satt oss på ett test. Han vill kolla om vi väljer honom eller om vi väljer bort honom.

Det finns igentligen bara 2 vägar att välja mellan, den första men minsta vägen är guds väg, den stora enorma vägen är djävulens väg.

Deta är dock min syn på saken ;)

Posted on: 2009/10/15 1:00
 Top 


Klassisk Kristendom
#17


Hej hej.

Deta är något jag tycker är intressant att diskutera, jag är nämligen en bibel troände kristen patriot (kan man säga så?)

Finns det några flera sådana här? För mig är det mycket vicktigt att leva saman med gud. Jag vet inte igentligen vad jag vill säga, jag vet inte vart jag ska söka men det flästa jag läst på deta forum om religion har varit peganism (inte allt)

Jag tror på en kärleksfull gud, men han är en avunsjuk gud och en dömande gud. Han vill ha er och alla andra för sig själv. Man kan inte ha 2 herrar, men man kan inte häller enbart tro lite på en av dom. Om man ska följa gud så måste man följa honom hel hjärtat in i döden, man ska vara red och älska honom.

Jag vet att han beskydar mig i dessa svåra stunder i världen, beskyddar han dig? Är du räddad?

Fy jag låter som någon sort predikant, det gillar jag inte riktigt. Igentligen vill jag inte tvinga mig på någon, tar du illa upp av deta så behöver du inte svara :) Jag har inget emot någon!

Det vore dock roligt att veta att det finns fler som jag här ;)

Hällsningar

Posted on: 2009/10/8 0:57
 Top 


Filtrerat Vatten
#18


Hej hej!

Jag är intresserad på att ta reda på det här med rent vatten, vad tycker ni är det bästa allternativet? Jag har funderat på att köpa vattenfilter, men jag har redan provat en gång och då blev jag jätte besviken på produkten som jag fick läga ner en 500kr på.

Om deta är det bästa allternativet så får ni gärna ge råd om det bästa svenska filtret.

Jag har även kollat mycket på vattenflaskor, i dom är det dock Natrium och Flourid, dessa 2 supstanser vill jag inte ha i mitt vatten, inte häller något annat snusk.

Det är så svårt att veta vad som är bra och inte.

Hällsningar

Posted on: 2009/10/8 0:46
 Top 


Re: Starta vakenby i Portugal
#19


Jag skulle tycka det vore intressant att bo i en sådan by, men jag är en bekväm person och vill därför hällst bo kvar i Sverige så att man kan hällsa på sina nära och kära när man känner för det, jag skulle nog inte må bra av att flytta på det visset

Posted on: 2009/9/7 0:03
 Top 


akumas7
#20


Hej hej!

Jag är ny här, jag bor söder om stockholm i Tungelsta.
Är en 20år gammal tjej och har precis flyttat hemifrån, jag bor i
en litten villa ute på landet.

Hmm ja vad ska man igentligen skriva? Kommer inte på något :(

Hällsningar

Posted on: 2009/9/6 23:08
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
40 user(s) are online (40 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 40

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS