vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Genesis)

BottomBottomRe: Vatikanen accepterar rymdvarelser
#1


Så mycket newage så jag inte kan tro det.. Vart ska jag ens börja ?

För det första, sluta upp med att jämföra oss med djuren. Vi är inte som djuren och vi kommer aldrig vara det heller .. De enda som jämför sig själva med djur är djuren, ni har inte kontakt med er mänskliga själ för då hade ni förstått vad som skiljher oss så enormt från djuren. Dra inte upp DNA argumenten heller för den delen då det redan besvarats¨gång på gång, det enda dna förklarar för oss är vi alla haft en gemensam skapare som skapat våra fysiska kroppar med liknande medel.

Seilon: Hur kan du INTE vara newage ? Påstår du att du är någon som levde för tusentals år sedan som återfötts i din kropp och av den anledningen sitter på den här informationen ? Eller är det mer logiskt och troligt att du fått din information från newage filosofer etc som funnits i upp till 1000~ år ? Vilka kom först, du eller de? Exakt, du är newage. Du startade inte ditt tankesätt utan det har funnits i runt 1000 år nu och det kallas NEWAGE. Att sno ngn annans tankesätt och göra det till "sitt egna" är bara egoistiskt, erkänn iaf att du är newage så man förstår att du följer en viss tro som fanns långt innan du föddes. Jag har läst så många av dina inlägg och allt du säger går att hämta från newage..


Lucifer & Sale: Lucifer ... ditt namn förklarar väl det mesta ? Att luciferianer blivit lurade att tro att lucifer var jesus bror/far etc har länge varit kännt till ex. Att allt bara är gott är ett satanistiskt tänkande som får en att blunda för ondskan på planeten. Ondska finns, det enda ni behöver göra är att sätta på er tv-box i 30 min för att förstå hur mycket ondska vår planet har blivit erövrad av. Att ignorera detta och få folk att tro att de ska vakna upp till ett "högre medvetande" år 2012 är så satanistiskt så det skriker om det. Jag är rädd, hoppas verkligen inte men som sagt är rädd att det kommer ske 2012. Miljoner kommer luras in i detta nya tänket att alla ska förenas, se förbi lögnerna, inse att ondska inte finns och att vi alla är ETT. Att det sedan görs i "kärlekens" namn är det absolut mest skrattretande och har gjorts ett bra tag av newagers ...... Att en människa ska kunna veta allt om ont och gott var första lögnen Satan drog och det är den som kommer förgöra er, det är den som kommer vända er från vår Fader pga ingorans och alldeles för stort ego som får er att tro att ni är eller kan bli "gud" ..

OM folk BARA kunde studera SJÄLVA skulle så mycket av detta inte hända. LÄS till ex vilka som använder "energi"-tänker mest på planeten och se vilka satanister ni fått erat tönk ifrån ..
Läs på om vilka som började med "bli gud"-tänket så hamnar ni hos satanister igen ... Läs om dessa personer och läs omd eras agenda så kanske ni börjar förstå. Det här forumet är indränkt i newage så jag måste tyvärr avsluta mitt medlemskap med den här posten, önskar er alla all lycka i världen. Fred

Posted on: 2009/11/18 10:33
 Top 


Re: Apropå rymdödlor
#2


Klart Vatikanen gör det när de är ett uutav de största anledningarna till stora delar utav newage/ufo agendan. "Rymdskepp" har funnits med oss i tusentals år och det finns nog med hieroglyfer som pekar på det. Det betyde fortfarande inte att dessa varelser är några goda ting från någon annan planet som ska rädda oss.

Posted on: 2009/11/14 4:09
 Top 


Re: Kommunikation med sitt 'högre jag'
#3


Jag måste hålla med de andra två Seilon, du är en bra människa men du är verkligen insnöad i newage. Att Gud "är" har funnits länge bland Lucifers lögner och är inget nytt men newage blåser upp alla dessa trosystem igen i en ny "anda" i fred och kärlekens namn .. rent hyckleri från satan.

Posted on: 2009/11/12 22:09
 Top 


Re: Hur kommer det sig att Vaken.se är emot ’NWO’ – men samtidigt för New Age?
#4


Tack Christsoldier!

Posted on: 2009/11/12 22:00
 Top 


Re: Kommunikation med sitt 'högre jag'
#5


Spåret ska leda dig till ditt oändliga liv utan död och synd. I GUDS rike, inte i ditt egna rike eller någon annan guds rike. Du kommer inte förenas med universum och bli till ren "energi" eller något liknande som det talats om i tusentals år. Många förstår inte att hela tankesättet om evolution och förenas med allt funnits ända sedan babylon tiden...

Frågan alla stället sig är; Om Gud nu kan göra ALLT, är den ALLSVETANDE och den BARMHÄRTIGASTE, varför har han skapat oss såhär? Varför får vi synda ? Varför lider folk? Varför inte skapa oss perfekta från början ?

För det är skillnad på DJUR och OSS, Gud vill inte ha DJUR i sitt rike skapade för ett enda syfte utan fria tankar som kan utveckla dem till störra personer. Vi fick den fria viljan för att Gud inte vill ta in några förprogrammerade djur som inte förstod sig på annat än föda och förökning... Han vill få oss att FÖRSTÅ det goda, att dyrka och älska vår Fader för att han ens skapat oss..

Posted on: 2009/11/12 12:34
 Top 


Re: Kommunikation med sitt 'högre jag'
#6


Jag har inte sagt att du är elak, ond eller något liknande. Du verkar vara en underbar person med ett gott hjärta som hamnat på fel spår ...


"? Kan jag skapa och styra av skapelser så är det en form av gud, då man är skapare."

Glöm aldrig bort varför frimurare var "byggare" från början, med andra ord "skapare".

Bara det där citatet räcker för att bevisa att du tänker som de flesta frimurare världen över om det övernaturliga/gud etc, OM det är fel eller inte får varje enskild person själv ta beslut om.

Posted on: 2009/11/11 9:28
 Top 


Re: Hur kommer det sig att Vaken.se är emot ’NWO’ – men samtidigt för New Age?
#7


Ja paskharen du visar det rätt tydligt hur mycket du INTE vet om bibeln, religion eller människans historia. Finns knappt någon religion idag som följer Guds ord tyvärr men det är skrivet och det är så det blir ..

Jag skyller inte på folk för att de inte tror på Gud eller hans ord nu för tiden.. senaste tusen åren har Guds ord använts av eliten på ett eller annat sätt för kontroll, krig, makt etc.

Posted on: 2009/11/11 9:12
 Top 


Re: Slutet är nära... riktigt nära :S
#8


Den är på god väg men det är fortfarande jättemycket kvar som ska göras om vi nu har en elit som fortfarande styr. Så det finns gott om tid att göra något åt saken ..

Ps. Lita inte alltför starkt på filmer som zeitgeist, gå igenom deras källor efter för att se felen.

Posted on: 2009/11/10 9:58
 Top 


Re: Hur kommer det sig att Vaken.se är emot ’NWO’ – men samtidigt för New Age?
#9


Men jag förstår då inte heller paskharen?

Om det nu finns en Gud, tror du inte att bibeln hållt sig helig i vissa former, till ex KJ bibeln. Tror du inte Gud har den kraften att bevara en bibel ? Jag kan säga såhär ... hade en viss man inte blivit träffad utav BLIXTEN ett par hundra år sedan hade illuminati redan tagit över planeten helt. Tyvärr blev han träffad utav blixten, tjänstemän dök upp och hittade alla dokument som han hade haft med sig på hästen och frimurare bannlystes och började jagas världen över.. tror du på slumpen? eller tror du att dessa personer försökte få igenom sin agenda lite för hastigt och Gud satte stopp?

Det går inte att bevisa vilket som, det har med din trooch ledtrådarna att göra .. Frimurarre världen över förnekar fortfarande att Illuminati besegrades på 1700-talet efter att dokumenten kommit hand på viktiga regereingsmän men ibland får man spekulera när vi har en elit som raderar allt som gynnar oss i hostorieböckerna..

Posted on: 2009/11/10 9:55
 Top 


Re: Sanningen om profetian för 2012
#10


Jag tror det kommer hända mycket inom det andliga 2012.

Posted on: 2009/11/9 21:19
 Top 


Re: Ursprunget till religion
#11


Du citerar 2 ord utav allt jag skrev för att ingorera allt annat som sas om dig som stämmer ? Jag ber om ursäkt om det "högre medvetandet", blandade förmodligen ihop dig med något någon annan skrivit.

När sa jag att jag inte VISSTE något om det ockulta Xtas ? Du älskar att kasta ord i mun verkar det som, skre i varenda tråd nu ...


Jag har inte alltid följt Guds ord, jag har läst tillräckligt om det ockulta innan för att förstå vad det handlar om. Jag hade en tid i mitt liv då jag blev insatt i det och följde det spåret men tack vare Gud bröt jag mig ur när jag insåg vad det handlade om. Jag har studerat viktiga historiska personer som inspirerats utav de "ockulta" och det är inte svårt att förstå vad deras agenda varit sedan tusentals år tillbaks.

Posted on: 2009/11/9 14:28
 Top 


Re: Klassisk Kristendom
#12


Din uppfattning av det hela, min uppfattning av det är vad Lucifer själv sa och får folk att tro.

Posted on: 2009/11/9 14:18
 Top 


Re: FRAs frimurarsymbol
#13


Till Helvete:


Du tror fullt ärligt att personer med miljoner, och tom miljarder på sina konton och makt utöver det du kan tänka dig, inte vet vad dessa symboler har för betydelse? Var symbolerna kommer ifrån ? Vad de används till?

Att folk ifrågasatt allt som har med Illuminati/Frimurare och göra är för att ni ser ner på topp-politikerna och de makthavande. Ni vet inte hur välutbildade dessa personer är, ni vet inte hur mycket information de sitter på som ni aldrig kommer ens få känna lukten av.. Visst är många av dem marionettdockor som inte anar vad som sker men du når aldrig toppnivå om du inte vet vad du sysslar med/tillhör rätt familjer. Folk måste börja inse att det inte bara är folk i "skuggan" som styr våra presidenter/kungar/statsministrar utan de själva vet vilka beslut de tar. Inte bara för att de är rädda att möta samma öde som olof palme, jfk mfl utan för att de följer samma agenda som frimurarna alltid gjort.

Posted on: 2009/11/9 14:10
 Top 


Re: Hur kommer det sig att Vaken.se är emot ’NWO’ – men samtidigt för New Age?
#14


Det blir bara mer och mer skrattretande då du får mindre och mindre att säga emot Xtas. Kastar ord i mun på mig ?

"Bibeln skrevs inte för att du ska få springa till din präst som DU även kallar "fader" varje gång du inte förstår något för att du tror att allt har en hemlig mening. "

JAG är helt emot att kalla någon Fader förutom din biologiska far och vår Fader, skaparen. Jag använder exempel för att visa va de flesta gör som är fel. Därför jag nämnde det, är emot katolism så jag förstår inte hur du ens orkar försöka få mig att framstå som en med katolsk syn på Gud.

Posted on: 2009/11/9 9:47
 Top 


Re: Ursprunget till religion
#15


Redan svarat på frågan Xtas, läs om.

Fadern är dold men till skillnad från er accepterar jag detta genom att inte fördjupa mig inom det ockulta. Jag lägger inte ner mitt liv på att försöka utöva saker som Gud gjort genom tiden, magi, mind control, högre medvetande eller försöka förstå mig på allt Gud gör. Kunskap säger du ? Jo visst det är den här kunskapen en luciferian har till skillnad från alla andra ? Du slänger ur dig precis samma saker som folk i dina banor slängt ur sig i tusentals år. "Högre medvetande" för att kunna förstå sig på Gud och kunna bli en gud. Jag accepterar det ockulta som ockult och låter det vara där. Varför skulle alla hedniska
religioner vara så insatta i det ockulta ? Gud har väl visat oss tydligt att dessa hedniska religioner leder människor på fel väg ? Jag accepterar och förstår att det inte behövs någon ockult information för att komma i kontakt med Gud och följa rätt väg, detta är även en utav anledningarna till KJ bibeln då du inte ska behöva gå till dina överpräster varje dag för att du inte förstår Guds ord. Gräv vidare i det ockulta du, det är bara dig själv du skadar ..

Posted on: 2009/11/9 9:26
 Top 


Re: Allt DU behöver veta om religion
#16


Haha ja du xtas nu är det bara skrattretande .. Du försöker med er luciferianska tro smutskasta hela kristna tron men när någon förklarar varför era "källor" strider mot Guds ord så är det vi som är "bad guys" direkt som korsfäster och bränner folk på bål .. Att häxor bränndes på bål för den delen är inte det bästa som hänt men fullt förståligt. Att folk som dig, blavatsky mfl däremot försöker få det att se ut som om de galna "kristna" inet visste va de höll på med och dödade oskyldiga kvinnor är inget som förvånar mig. Majoriteten utav kvinnorna utövade inte bara häxkonst men hade starka relationer med demoner. Slutar man läsa bonniers historie böcker och ser båda sidorna utav historien så leds man nog på rätt väg förr eller senare. Jag stöder inte att NÅGON bränns/bränndes på bål och jag är säker på att många var oskyldiga, men jag förstår varför det skedde till skillnad från er som försöker måla upp dessa besatta personer som "Helgon".

Posted on: 2009/11/9 9:15
 Top 


Re: Klassisk Kristendom
#17


Jag ville bara få det bekräftat att det var luciferian tro du hade Xtas och du visade det mycket bra nu. Jaget är inte Gud, och inte heller i närheten utav Gud i min tro. GT och NT förklarar riktigt bra varför du aldrig ska tro dig kunna bli "ett" med Gud eller en "gud" själv. jag förstår inte hur du ska övertala oss om detta på något sätt då hedniska religioner alltid stått för detta?

Posted on: 2009/11/9 9:06
 Top 


Re: Kommunikation med sitt 'högre jag'
#18


"För övrigt är det inte så att den dagen man tror man förstå sig på gud, universum osv borde väl inse att man då är på fel spår. Eller är gud så enkel!?"


Bra sagt. Det är det hela newage andan handlar om, att vakna upp, att få ett högre medvetande om ALLT för att man ska få för sig att man förstår det mesta. Jag accepterar att jag itne det förstår det mesta då vi inte kan mätas med skaparen på långa vägar.

Posted on: 2009/11/9 8:56
 Top 


Re: Allt DU behöver veta om religion
#19


Nu hinner jag inte svara på allt men:

*Chinese wisperer

Jag har läst på lite i historia och för ca 2000 år sedan framfördes mycket viktig information oralt. Flesta äldre GT-"präster" var tvugna att kunna hela GT utan till. Om det nu skulle varit chinese whisperers och "Satan" skulle skrivit ihop dagens NT(King James) så skulle det väl varit ltie mer exakt. Det skulle väl inte varit några skillnader alls mellan böckerna ? Det skiljer sig en del men de viktigaste frågorna och svaren är lika i alla böcker.

Angående Paulus tidigare liv så har jag redan förklarat i den andra tråden, han var inte den enda utav lärjungarna som hade ett dåligt förflutet eller hatade Jesus.*Banned from the bible
Gammal diskussion, det har redan framförts tydligt varför "the book of enoch" inte ska vara med i bibeln och tom King james förklarade det.

"9 seen and whose words I have heard and written down?’ And he said to me: ‘This first is Michael, the merciful and long-suffering: and the second, who is set over all the diseases and all the wounds of the children of men, is Raphael: and the third, who is set over all the powers, is Gabriel: and the fourth, who is set over the repentance unto hope of those who inherit eternal life, is named Phanuel.’ "

vem är Phanuel truthprevail?

Det är samma demon som förmodligen inspirerade Muhammed till att grunda quranen. Book of enoch togs inte med för att den skulle vara "sanningen" utan för att den stred emot alla andra böcker på så många sätt och vis.

Posted on: 2009/11/9 0:40
 Top 


Re: Kommunikation med sitt 'högre jag'
#20


Historien har lärt mig att Hitler, Stalin, Saddam, flesta senaste amerikanska presidenterna mfl hade samma tankesätt som dig Seilon. "Du kan bli gud". Precis som truthprevail sa du är du en luciferian, det har endast funnits 2 religioner sedan första dagen. De som accepterar en styrande skapare, Gud, och de som tror sig kunna bli en gud, oavsett om det är djävulsdyrkare eller ateister tror båda att de i slutändan kommer vara gud.

Posted on: 2009/11/9 0:09
 Top 


Re: Klassisk Kristendom
#21


Vad händer efter döden då truthprevail?

Posted on: 2009/11/8 23:59
 Top 


Re: Ursprunget till religion
#22


Många profeter och även Jesus utförde mirakel med Guds vilja men alla var emot magi i all form, du försöker fortfarande slingra dig truthprevail.. Jag svarar på dina frågor men du verkar vara på en helt annan nivå än oss.. för du har läst saker som ingen annan kunnat se än ...

Posted on: 2009/11/8 23:53
 Top 


Re: Ursprunget till religion
#23


Jag tvivlar så starkt på dig och tycker ärligt synd om dig då du blivit så inmatad med något skumt trosystem om att du följer den rätta guden men ändå kommer "förenas" med "alltet/gud". Gud varnade oss för det ockulta, det dolda, de döda, magi i ALL form. Att många av er försöker beskydda VIT MAGI bevisar ännu en gång vaqd som pågår. Jag tar avstånd från det ockulta helt för att 99,999% av allt det ockulta idag endast används utav satanister. Om du vill kalla det, buddhism, hindusim, ateism eller vad som helst så är det i grund och botten satanism. Om alla barn kunde få ett halvårs studier på satanism i tidig ålder skulle många utav dagens religioner dö ut rätt snabbt, men det är inte så det ska vara då det som är SKRIVET uppfylls och Gud informerat oss om att det komemr bli tvärtom. Majoriteten utav oss kommer vara SATANISTER, (även fast de själva inte vet om det) dagen då Jesus återkommer. Det är skrivet, och det uppfylls... Gud inspirerade Jesus lärjungar, (Inspirera kommer från "andas in"), med andra ord behövdes det bara en vind från Gud som blåstes in i deras lungor för att det skulle ske ..För Guds ord och andetag är mäktigare än vad de flesta tror.

Posted on: 2009/11/8 17:53
 Top 


Re: Klassisk Kristendom
#24


Ser du sig själv som Gud xtas ? Kommer du bli Gud när du dör ?

Posted on: 2009/11/8 17:43
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 6 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
24 user(s) are online (24 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 24

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS