vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (KingX)

BottomBottomRe: Soros satsar miljoner på att legalisera marijuana
#1


sätter man lagar mot naturen är man rätt paranoid, men ja.. det är ju precis vad de som tror sig stå över alla andra i kejsar kulturen är så blir man förvånad?

Posted on: 2010/11/8 22:56
 Top 


Re: Dokumentär - The Disappearing Male (2008)
#2


ja absolut har du en poäng där, men jag tror inte på att man bara ska söka inom sig själv och tro att man löser hela problematiken - sedan angående o köpa miljövänliga produkter så jag vill tro att folk som köper dessa produkter är medvetna om varför de köper dem - och det e skillnad på miljö produkter och miljöprodukter idag också.

Att köpa en idag klassad miljöbil är ex. enligt mig inte att göra ngn skillnad överhuvudtaget, då tillverkningen av bilen och dess bränsle fortfarande görs på ett vis som innebär miljöförstöring.

En kombination av både yttre och innre faktorer känns som den enda lösning vi kan gå, att människan hittar en balans som art mellan att bli en del av eko-systemet igen samt fortfarande kunna nyttja de kunskaper vi har tagit med oss genom åren på ett sunt och förnuftigt sätt och för att hitta fram till de sunda "produkterna" om en ska utrycka sig så - håller jag om att din innre sökan spelar en väldigt stor roll - hela vägen till eko-systemet igen.Posted on: 2010/6/13 11:52
 Top 


Re: UPS kom till mig idag.
#3


det var en rejäl hög du har där :P
säg till om du ska ha hjälp o få ut dom

Posted on: 2010/6/10 11:08
 Top 


Re: Zeitgeist - bländverk signerat Illuminati?
#4


Jag undrar allt vem som är bäbisen
Sist jag kikade på andra arter i naturen spärrar dom inte in varandra och utsätter varandra för onödigt lidande så hela din jämförelse med vilda djur och de djur du så glatt äter upp och stödjer dina kära vänner i eliten känns ganska långsökt.

Ditt resonemang håller säkerligen bra på scans styrelsestämma så gå du dit och fortsätt parasitera på jorden som eliten lärt dig!

puss o kram

Posted on: 2010/6/9 20:41
 Top 


Re: Permaculture videos. Ett lättare sätt att odla, klockare och ekologiska
#5


Permakultur är otroligt spännande!

Posted on: 2010/6/9 11:53
 Top 


Re: Här övar Försvaret på att döda svenskar
#6


ja jo har allt koll på händelsen där, men vart lite osäker på när lagen kom till, men har för mig det var mkt kort tid efter den tragiska händelsen.

och så kom det här jämrans ordet kommunist fram igen också - är det verkligen så stor risk att bli kallad kommunsit här bara för att man inte är en hårt slitande kapitalist slav? kan man inte bara vara en människa som gillar medmänsklighet, miljötänk och djurvän?

Posted on: 2010/6/9 11:49
 Top 


Re: Sweden Rock Festival 9-10-11-12 Juni.
#7


vet massa som ska dit men ingen som hänger här på forumet dock

Posted on: 2010/6/9 11:37
 Top 


Re: Gigantiskt hål i marken i Guatemala
#8


tja blir man förvånad.. vi tömmer jorden på dess innehåll och skapar en instabil grund att stå på.

cause and effect

Posted on: 2010/6/9 11:36
 Top 


Re: Här övar Försvaret på att döda svenskar
#9


var det inte kort efter dödsskjutningarna 1931 som lagen kom till att militären inte för sättas in på svenska gator - och nu vill man riva upp det igen.


Posted on: 2010/6/9 9:16
 Top 


Re: Dokumentär - The Disappearing Male (2008)
#10


de finns där för vi släpper ut dom ja och anser du att vi har tillräckligt mkt tid för att låta det fortgå eller ska vi så gott det går försöka bromsa detta tills nu människan finner din upplysning så kanske vi fram tills dess kan skapa produkter som INTE inverkar på vår miljö.. är det för mkt att begära av oss som art?
Att vi ska sluta främja lidande och död för alla invånare på den här planeten?

Jag tycker hela tiden det bara handlar om "oss" du/ni glömmer bort att vi delar den här planeten med en rad olika andra arter av varierande storlekar som också lider pga våra idag hijackade impulser till och med du själv sitter juh med ngn form av dator och skriver på detta forum och du verkar stödja aktivdemokrati som vill tillämpa datorisering inom valsystemet för att främja enklare valdeltagande, av vad jag läst iaf - är det för mkt begärt då att denna datorteknologi är 100% miljövänlig istället för som idag fylld med gifter?

Posted on: 2010/6/9 9:07
 Top 


Re: Zeitgeist - bländverk signerat Illuminati?
#11


Då jag själv poängterat att det finns vissa aspekter med TVP som jag inte köper och de sa jag redan från början i den här tråden nånstans. Ex. så ser jag absolut inget emot att pyssla med själslig forskning/ innre resor men det för mig är inte ett religiöst påfund, det har absolut inget med religion att göra, religion är vidskepelser och kontroll myndigheter medan att finna innrefrid, utforska sitt psyke, ad du nu vill kalla det för, är högst naturliga och universella saker som inte kräver några uppdiktade historier för att få en mening.

Det jag ser som det positiva i TVP är just teknikens hjälp att avskaffa det monetära slaviska jobbande vi har idag, ty det fyller absolut ingen mer funktion än att kontrollera den breda massan för att tjäna några få herrar som utsett sig som ledare i ett system jag inte tjänar eller tror på - och man måste vara jäkligt blind om man tror att det monetära systemet nånsin kan funka. Det har inte funkat under kommunistiskt styre, det har inte funkat under kapitalistiskt styre, det har inte funkat under fascistiskt styre så att hela tiden slänga skit på kommunism verkar för mig för att man inte vill se att dagens liberala kapitalistiska system gör det här lika illa, kommunism må ha miljoner människor på sitt samvete, kapitalismen har en hel planet inkl. djur o natur på sitt samvete samt människor and its still counting!

Idag står vi där ännu en gång vid ruinens brant för detta system - ska vill vi stönas, om vi som art överlever de följande katastrof åren som står runt hörnet, med att bygga upp ett sådant samhälle igen? Jag anser det är totalt korkat.
det jag ser i TVP som jag gillar är hur tekniken kan höja upp standaren för folk - nej man behöver inte kasta bort teknik för att kunna hitta inner frid eller vice versa.
Jag tror dock inte att TVP som fresco pratar om det kommer att hända - däremot vore det otroligt dumt att inte ta till sig av den teknik som faktiskt finns där ute och försöker tillämpa den så gott det går, att sitta och svärta ner teknik för man är oroad att tekniken skulle stå i direkt motpol till innrefrid får jag inte ihop riktigt, det enda folk behöver vara oroliga vad gäller teknik idag är att teknik gör dem arbetslösa i det monetära systemet - men berikar denne med fritid till att njuta av livet istället för o kasta bort det, slavande för ngn annan.

Ja jag har sagt jag inte bryr mig om mänskligheten dör ut, och där ligger jag väl på samma nivå som era Illuminiti frälsta - men såsom västvärlden drillar sin befolkning till att utnyttja andra arter, plåga andra arter - se på köttindustrin och hur totalt dekadent den är, att stödja denna är att stödja mer hat/förtryck än ngt annat på den här planeten och där har du min anledning, jag ser gärna att människan försvinner för att än en gång göra plats åt alla de arter som om och om igen bevisar hur enkelt det är att leva utan att orsaka planetens död, hur man kan leva utan att bygga en vatikan för att sprida masshysteri bland sin egen art eller stora industrier som måste göra produkter som inte ens längre är hållbara för man tjänar mer pengar på att göra dem sämre och därmed ännu mindre miljövänliga.

för den som så gärna vill jobba med tråkiga ting som jobb är synonymt med idag finns det massvis med varianter av ett TVP liknande samhälle man skulle kunna bygga, bara en sådan sak som att satsa å eko-byar idagens läge skulle innebära massvis med jobbande att hålla med o så o skörda och bygga o knåpa,
men inte ens det verkar folk vara måttligt roade av. Istället läggs all energi på att vara ovänner över internet, istället för att satsa på att bygga ngn form av samhälle där samarbete inte innebär 40 timmar på ett jäkla lager utan kanske ett liv i frihet (och behåll det sunda förnuftet) jämställd med andra människor och arter.

För det är också ngt jag tycker är underligt hur massvis med folk kommer med bra idéer och tankar men de glömmer helt bort att den här planeten delas av väldigt många andra arter som lider precis lika mkt som vi gör över de otroligt korkade val vi pysslar med nu förtiden.
Posted on: 2010/6/9 8:29
 Top 


Re: Dokumentär - The Disappearing Male (2008)
#12


ungefär nått i den stilen, datorn jag använder e ngt ngt nyare.. den har bara en 13 år på nacken, men så är det, den gör det den ska.
och precis som du säger kärnkraft, freon mfl idiotiska och förlegade produkter finns kvar då tekniken står still, all teknik som kan innebär ett snöpligt slut för det monetära systemet köps upp, patenteras med hiskeliga priser. Ja allt för att dessa inte ska leta sig ut till "vanligt" folk

Vad jag menade med att tekniken står still är tack vare oljan och att vi lever i ett monetärt system där fiktionella saker som pengar går för liv så har våra produkter inte utvecklats nånting de senaste 20 åren till ett dugg positivt - det har till och med blivit sämre genom åren då man tjänar mer makt inom det monetära systemet på att tillverka sämre hållbarhet på produkter och givetvis ej-miljövänliga detta krävs ingen raketforskare för att förstå sig på.

ok, jag väntar med spänning på din framtid då, jag hoppas det monetära systemet inte är en del av den iaf för då kan man lika gärna skjuta sig nu - fast då har arterna utöver människan en röst mindre på jorden och det vore förargligt.

Posted on: 2010/6/8 21:04

Edited by KingX on 2010/6/8 21:28:29
 Top 


Re: Zeitgeist - bländverk signerat Illuminati?
#13


Quote:

TreeOfLiberty skrev:
"få till en vettig diskussion om världen"

När sa du något vettigt?....


ok, nu gör jag givetvis en helt ren chansning här men så vitt jag vet har jag aldrig träffat dig, än mindre pratat med dig så du har nog aldrig hört mig säga något nånsin, varken vettigt eller ovettigt, kuligt eller filurigt, meningslöst eller meningsfyllt.


Posted on: 2010/6/8 20:57

Edited by KingX on 2010/6/8 21:21:20
 Top 


Re: Zeitgeist - bländverk signerat Illuminati?
#14


trollen från staten går hårt på vaken nuförtiden ser jag.
eller är det vatikanen som är chefen kanske.

Det börjar bli lika intressant och skriva i den här tråden som att knata in till ett livets ord möte och få till en vettig diskussion om världen.


Posted on: 2010/6/8 18:19
 Top 


Re: Dokumentär - The Disappearing Male (2008)
#15


det är snarare som så att utvecklingen stått still de senaste 20 åren tack vare oljan då det monetära är utformat som så att så länge ngt bringar in mer pengar än det kostar o lägga ut så spelar det ingen roll om produkterna som blir av den är ovänliga för planetens helhet eller inte, detta sotar vi för nu och hade vi haft en sund värld som tänkt på helheten hade vi använt våra kunskaper till att exploatera och driva fram hållbara saker som inte förstör varken för oss eller ngn annan art.

Posted on: 2010/6/8 2:31
 Top 


Re: Zeitgeist - bländverk signerat Illuminati?
#16


jag blir inte förvånad över hur snabbt man slår sönder det sunda förnuftet till planeten jorden och börjar försöka vägleda en genom en platå av tankar och funderingar som inte alltid har så mkt reella grepp om verkligheten men det är alltid roande och få läsa meningar som om påven av vatikanen själv har varit där och skrivit det år 1746

Men sök ni gärna på inom era psyken och dimensions resor och om ni inte tror på människan som organism så förstår jag inte varför ni stänger in er i skalet den är till själen och lämnar den här världen det är så simpelt och så lätt. Även härligt och se ordet kommunism så fort man talar om ngt som går emot era predikningar, visste inte kommunism fanns i alla dimensioner men nu vet jag, hittar vi kapitalism där också och alla andra totalt meningslösa ord för att binda folk till det monetära systemet?

och nej jag är inte rädd för teknik, när tekniken är ett miljövänligt projekt som kan bidra till en värld där man inte behöver förstöra sin planet så ser jag inget fel med den, det för mig är att föra oss själva vidare istället för att återgå till korstågens pläderingar och dogmer, jag skrev aldrig att TVP är en felfri tanke då jag tycker om vår art ska få leva fritt men ändå ha tillgång till teknologi måste vi också tillåta folk att ha spirituella tankar och åsikter för det känns som det är ngt de flesta av oss mår bra av - sedan kan det givetvis likt dagens stora religioner gå helt åt pipan och bli en del av en förtryckarkultur men det är så ondskan tar över världen den kommer i skepnad av falskhet vilket är tydligt och enkelt och se idag.
Men det faller snart och den verkliga kampen för artens överlevnad kan på allvar ta sin början.

Posted on: 2010/6/8 2:22
 Top 


Re: Zeitgeist - bländverk signerat Illuminati?
#17


jag vill ändå på ngt sätt få in här också att oavsett om en väljer att tro på Iluminti eller inte så borde vi alla vara mera vänner då vi, utgår jag ifrån, strävar efter samma sak, en värld där människan förvaltar sin plats på ett sunt och korrekt sätt, där ingen annan blir lidande vare sig människa eller djur och där vi inte behöver slava som vi idag gör över hela världen.

Om ngn motsätter sig detta vet jag itne riktigt vad denne gör på vaken och om vaken som sida enbart är till för att belya problemen men aldrig ta sig ifrån dem så har inte jag ngt på den här sidan att göra.

I människans evolution hände ngt fantastiskt och skrämmande på samma gång, den dagen människan som art blev rädd för döden.
Man kan aldrig tortera/plåga ett djur för att påverka produktionen och således kan du aldrig kontrollera ett djur mer än att kväva dess livskvalité. Vad jag menar är du kan inet spraka på en ko för att få deen och producera mer mjölk, man kan inte hota en höna med stryk för att få denne att producera mer ägg, du kan inte skrika åt ett träd och säga åt den att producera mer massa därför att djur känner smärta i nuet men de reflekterar inte över morgondagen på samma sätt som vi gör.
Människans största fiende är döden, och i ochmed det kan vi också kontrolleras - vi reflekterar på tok för mkt över döden. Kosmetika för att göra oss yngre, operationer för att jämna ut skrynklor och vi är rädda att förlora penga inkomsten som kan elda till gatan som kan leda till misär som leder till döden. Det är den ständiga rädslan över morgondagen som gör att vi sitter i den sits vi gör och inte blir det bättre av att alla grundläggande moment idag som beskattningen, kriget mot droger, kriget mot terror, arbetsmarknaden mm alla anspelar på denna konstanta rädsla inför morgondagen.

Detta är det monetära systemets främsta vapen jag vet inte ens om fjantarna på toppen av pyramiden ens tänkt på detta själva de verkar bara köra på med sitt race i tron om att allt ska bli fina fisken.

Posted on: 2010/6/7 20:52
 Top 


Re: WW 3 startar mellan Iran och Israel?!
#18


sjävlklart är det propaganda, Israel för ett krig i Gaza och även Hamas för ett krig, i den mån nu Hamas finns kvar MEN ett stort problem som jag ser just nu är Israels totala illvilja att minimera kaoset, de lyssnar inte på omvärlden de bryr sig inte.. detta har nu väckt upp Iran (igen) och jag undrar lite hur mkt man skulle ta world war 3 startar med iran o israel, det lixom faller lite åt det hållet nu och känns väldigt oroväckande för vår planet om det eskalerar.
Kom ihåg det här är fanatiska religiösa människor som tror sig slåss för ngt högre än dem själva, det kan sluta på sämsta vis då tyvärr.

Posted on: 2010/6/7 19:39
 Top 


Re: Zeitgeist - bländverk signerat Illuminati?
#19


jag har inte för avsikt att hänga ut några namn, den som känner sig träffad antar jag själv anser sig isåfall ringas in i min beskrivning.
Och jag är inte intolerant mot att en grupp individer inom det monetära systemet vill roffa åt sig än mer makt eller TVP som vill på sikt avskaffa alla lagar och låta tekniken joba för oss eller emot oss båda har för mig viktiga saker att ta upp där den enda är trist och den andra intressant.
Det är som om ngn har kokat ihop 1 dos med anti-monetära systemet kampanjer med en dos "ondska som det ses ur den kristna läran" när man pratar om Illuminti sekten. Jag vet hur det finns familjer på den här planeten som har jätte mkt makt, men de har bara makt så länge man ser det i termer som det monetära systemet - utan detta är de absolut ingenting. Sätt en kniv i benet på en rotchild så blöder han/hon lika bra som dig eller mig.

Jag tror själv att TVP är väldigt svårt att genomföra i all sin glory då det skulle behövas flera generationer med människor för att helt bli fri det strukturerade tänkandet vi har fått iochmed de lagar och förordningar som satts upp i det monetära systemet under alldeles för lång tid - men på sikt ja varför inte, nånting måste iaf komma fram nu om vi vill ha ngn planet kvar att bo på, sedan är jag inte direkt ledsen för om mänskligheten försvinner - vi har redan visat om och om igen att vi inte är kapabla längre att bruka planeten, men det här drabbar inte bara oss det drabbar så många fler arter som inte gjort sig skyldiga till några sådana här hemska brott mot kärleken och livet som människan gjort som art - och vi bär alla ett ansvar, man kan inte skylla på ngn Illuminti man itne kan inte skylla på Bilderberg gruppen heller eller ngn fantatisk ledarskara och på samma gång svära sig fri från sitt eget deltagande - vad man än vill kalla de som påstår sig styra oss, så har de inte mer makt över en än man ger dom, vill man inte fortsätta leva som en dekadent människa som hjälper till att göra planeten sämre för varje dag så finns det idag gott om alternativ till att minimera ens egna fotspår inom det monetära systemet.

"..eller nästa ateist" du skriver här som om att ateister är ngt dåligt?
Det är inte svårt att folk går och blir Ateister idag när man ser vad religiösa dogmer ställer till med i den här världen, nästan varenda konflikt idag bottnar i att man har en religiös värdering i ryggen och därmed agerar som om man har rätt. Det vore intressant och veta när ngn senast hörde om ett gäng ateister som invaderade ett annat land för att sno oljan ex.

Posted on: 2010/6/7 19:28
 Top 


Re: Här övar Försvaret på att döda svenskar
#20


härligt, det blir fina tider framöver även i den här delen av världen!

jag längtar redan :D

Posted on: 2010/6/7 14:25
 Top 


WW 3 startar mellan Iran och Israel?!
#21


Iran ska sända hjälp till gaza och har även uttalat sig om att skicka militärbåtar till platsen.
Detta kan läsas om i de flesta medier idag
bla. här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7253897.ab

"Iran säger sig vara redo att assistera Gazafartyg.

En talesman för ayatolla Ali Khamenei säger att landet med ”all sin kraft och förmåga” kan bistå den så kallade Frihetsflottans fartyg.

Att Iran nu vill blanda sig i det spända läget i östra Medelhavet ses som en provokation av Israel, då landet länge hävdat att Iran levererar vapen till Hamas.
"

I februari iår kom den här artikeln:
http://www.examiner.com/x-18425-LA-Co ... ting-with-Israel-and-Iran

"British military insider: World War III is being staged; starting with Israel and Iran

• There is a planned Third World War, which will be nuclear and biological. Our source believes that this is on track to be initiated within the next 18-24 months.

• It is planned to begin with a strike by Israel on Iran. Either Iran or China will be provoked into a nuclear response. After a brief nuclear exchange, there will be a ceasefire. The world will be thrown into fear and chaos - all carefully engineered.

• The extreme state of tension will be used to justify heavy social and military controls in all western first world nations. Plans are already in place for that.

• During the nuclear ceasefire, there is planned to be a covert release of biological weapons. These will initially be targeted against the Chinese. As our source chillingly told us, "China will catch a cold". Biological warfare will spread further, to the west. Infrastructure will be critically weakened."

För många är det skäkert old news om själva artikeln om tredje världskriget men säkerligen många här som kanske aldrig ens läst den.

vad tror ni om sanningshalten? det ser ut o stämma till själva början iaf, nu när Iran har börjat vakna till och ryta lite.

jag axplockade bara lite ur hela artiklarna, jag börjar känna av vibbarna dock.

Posted on: 2010/6/7 14:20
 Top 


Re: Israel erkänner att dom manipulerat radiosändningen under Gaza flotillan
#22


är det ngn vaken människa på jorden som inte trott Israel har fummlat i det här kaoset?


Posted on: 2010/6/7 8:24
 Top 


Re: Dokumentär - The Disappearing Male (2008)
#23


Nu är juh saken den att du inte behöver köpa produkten för att få de här ämnena isig, jag bryr mig föga om populationen minskar på jorden, det är den enda punkt jag kan tycka NWO har rätt i, att vi är för många människor i förhållande till balansen mellan människa och andra arter.
MEN det hör inte till tråden, saken är den att de hittar dessa ämnena i andra arter än oss själva det tycker jag e det mest jävliga - det påverkar så mkt mer.

Absolut har man inget emot utveckling, men det här e inte utveckling det här är systematisk terror mot allt levande.

Det är intressant att de har sina klimatdebatter och snackar om CO2 när de borde prata om alla de här redigt giftia ämnena som de slänger ut på planeten och som jag antar de inte har några som helst planer på att ta bort.

Posted on: 2010/6/7 8:15
 Top 


Re: Riksdagen ändrar grundlagen
#24


Man blir inte förvånad över nånting längre - man kan lika gärna sudda ut den sista lilla bilden man har av att Sverige, eller Scandinavien för den delen, skulle vara ngn sorts undantag i västvärlden där vi minsann "värnat" ngt om folks välbefinnande.
Den nuvarande regeringen har tagit gamla göran persson sossarnas tänkande och lagt i högväxeln för att få Sverige att bli lika skuldsatt och privatiserat som landet USA där det mesta härstammar ifrån.

Det är inte svårt att se vart den här typen av politik inom det kapitalistiska tänkandet kommer att ta oss.

Posted on: 2010/6/7 8:10
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 7 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
25 user(s) are online (25 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 25

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS