vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (shermjyl)

BottomBottomRe: Vitamin D3 Kills H1N1
#1


Immunförsvaret i sig är inte "höjt" för att man knaprar vitlök, antagligen upplever hela ens väsen vitlök som ett angrepp från uschliga krafter, och immunförsvaret går på högvarv.

Andra människor håller sig ju också på avstånd, liksom vampyrer, de är inte heller dumma.

Edit, jag såg nu att det var D3 du skrev om, inte vitlök, nåväl... jag fick en postning till.

En tråd får handla om det som skrivs däri, utifrån att något ger två, som leder till tre, som relaterar till...

Posted on: 2009/12/6 2:40
 Top 


Re: Vitamin D3 Kills H1N1
#2


och kor...

Posted on: 2009/12/6 1:12
 Top 


Re: Kvinnor, var är ni?
#3


Tony skrev något bra i tråden:

http://vaken.se/modules/newbb/viewtop ... e=&topic_id=9090&forum=10
(samma tråd som sparatcus88 gav länk till tidigare)


"En orsak till varför det inte är så mycket kvinnor här kan bero på att om kvinnorna forskar i NWO och den bakomliggande historian så skulle de inse att feminismen är illusion.

Den är skapad för att föra ett krig mellan män och kvinnor så att vi blir upptagna med detta. Och på så vis blir det lättare för eliten att föra ut sin agenda mot en ny världsordning.

Om kvinnor skulle rannsaka sig själva så skulle de inse att deras kamp är meningslös och att det är meningen att kvinnor ska vara feminina, återhållsamma, undergivna och se upp till männen och låta männen vara dominanta.

Kvinnans roll är att ta hand om hemmet, barnen och skapa trygghet i hemmet, medan mannen jobbar och ser till så att det finns föda i hemmet.

Feministrörelsen (som är en variant av kommunismens klasskamp) kan inte acceptera att det ska vara ett patriarkaliskt samhälle där männen styr och ställer. I ett kungarike kan det bara finnas en kung.

När kvinnorna gör uppror mot männen så är deras demoniska sida verksam. Det som krävs för att ändra sitt demoniska beteende är att blicka inåt och ta bort dessa dåliga element. Men tyvärr har samhället blivit till en kultur där man hela tiden tittar utåt och hittar fel oss andra."

Posted on: 2009/12/6 1:10
 Top 


Re: Kvinnor, var är ni?
#4


Resized Image

Resized Image
Resized Image

Posted on: 2009/12/6 0:43
 Top 


Re: Vitamin D3 Kills H1N1
#5


Så kallad vitlöksbrist... hehe...

Posted on: 2009/12/6 0:32
 Top 


Re: Vitamin D3 Kills H1N1
#6


Påmitt koloniområde så är det många jugoslaver. Deodlar och äter vitlök, det är deras livs stora intresse... dejag kännr mest äter det... väldigt mycket, hela tiden. När känner de sig bra, är"friska"?
Aldrig, låter det som.

Posted on: 2009/12/6 0:17
 Top 


Re: Kvinnor, var är ni?
#7


Quote:

Parsifal skrev:
shermjyl: Med lite medkänsla och kärlek tror jag att man kan hjälpa andra att göra sig fria så att vi tillsammans skapar en bättre värld. Med förakt kommer man ingen vart. Tror jag...
Jag skulle också gärna se lite fler vakna kvinnor! Dom kanske finns men var?


Bra med medkänsla, det ska man ha mot allt. Det man är mot andra är det man får tillbaka.

Vad fd mänsklighet stoppar i ryggsäcken som beteende och annat, är ju inte dom själva... - för att den är så långt från sig själv så har den fått denna plats, detta tidsrum, fängelse/karantän, Samsara.

Vet inte hur du tänkte sedan, knöt det till "frihet".

Allt har sin plats, om man förstår det, som att förakta och fördöma - det i ryggsäcken.

När är man vaken menar du?


Posted on: 2009/12/5 23:27
 Top 


Re: Jag tittar på...
#8Posted on: 2009/12/5 23:21
 Top 


Re: Skåningar se hit! - Vill någon passa barn i Ystad sen Jan/tidig Feb?
#9


Miljöminister - visst är det så perfekt i en tid som är upp och ned på, då det evil har rodret, att "de" kan sätta in någon som just är emot Sanning, är non human i beteende, är emot sig själv... sin sanna natur ="MILJÖ", sin skapare, Gud, emot allt - en som är sodomit och ber om förintelsen... att han sätts in som den som kan norpa ordet "miljö"... haha... hehe... visst är det underbart, och helt uppenbart för alla vakna... ooops, visst fel forum...

Vi kan ta hand om dom...vi gillar barn.

Resized Image

Posted on: 2009/12/5 23:10
 Top 


Re: Tora Bora grottan
#10


Menar du tex Preems raff i Brofjorden, jag så i dagarna bild på den saudiske (?) ägaren i vår media - han var helt svart under ögonen.

Edit:

Tror det var i rfslmedian,tex kvällspressen,bilden var blandde värre jag skådat.Jag har tidigare sett saudiska ledare, i någon amerikans intervju, han såg helsjuk ut, drogad.

Denne raffägare var extremt svart... som två crudeoljedepåer under ögonen... vem hittar bilden...

Posted on: 2009/12/5 22:48
 Top 


Re: Kvinnor, var är ni?
#11


Parsifal skrev:

"Kolla in Lars von Triers film Antichrist! Jag tror den handlar om denna fråga! Om separationen från naturen och hur det skapar det onda. Som drabbar både man och kvinna."

---

Well...man behöver inte gå över sundet, jag har sagt det 600 gånger, eller huuuuhuur?

Men det är alltså vår inre (sanna) natur = kosmos natur, egenskap, kriterier, the law... - - - avvikelsen/synd/skuld/differens är det "som blir därute": "yttre naturen".

Det "drabbar" då ingen - man "måste" komma bort från komaist/new age-tänk/offertänk/pk-tänk/humanism-kommunism-ateism-tänk - det vanliga tänket - alltså i vår tid är allt upp och ned på, yin o yang är perverterat, och detta pervotänk får pervo att säga att man är feminist... - då har "de" verkligen lyckats.

De gamla dåliga krafterna har skapat feminism, all borde väl veta detta... och att allt de för ut som kamp och rörelser just är för att få fd mänskligheten att fokusera utanför sig själva, för att då än mer fås att komma ur kurs... busted... - in i kamp mot något Därute"- och aktivisttänk... klasskamp byttes till könskamp... alltid hålla kvar tänk hos folket om att grupper är under förtryck, är orättvist behandlade eller diskriminerade... - så kan samtidigt illusionen om att politiker (de gamla krafterna) fortsatt kan ses som de som minsann är till för att få ordning på dessa orättvisor, diskriminering och problem... så kan fåren fås att fortsätta att gå att rösta på dom... så kan politiker snabba på ödeläggelsen av allting, tex förståelsen om vad man o kvinna är, familjen, all grund... förstöra allt upprätt - så "alla ska med"... - fåren bäar med... visst, alla ska med... normalisera allt, hbt... bääää...

Ingen drabbas, alltså, utan allt är självfallet lagbundet, inga är offer i tillvaron - aktivismkomaism vill ha Andra till att tänka att de är offer, ska gå in i rörelse, och kämpa mot skuggor.


Livet är helt rättvist, när tex en grupp, civilisation eller mänsklighet helt har glömt hur att leva, då försvinner den,den "går under". Nu tror de som"känner" sig hotade att det är andra man ska hålla på med, istället för att se varför man har skapat detta... - det enda man kan förändra är sig själv - på så sätt förändras "den yttre naturen" och ens livs omständigheter mm.

Komaister är de stora smitarna, för de ska förändra något som är som det ska vara, därute på SCENEN, istället för att förändra/förbättra >>>kultivera sig själva. Ju mer de får hålla på ju mer skadar de sig själva och de som har "oturen" att komma i dess väg.

Posted on: 2009/12/5 22:43
 Top 


Re: Tora Bora grottan
#12


Yes, and this is serious business, and there are many of those...

De sa inget om SPA-anläggningen, eller DrKlots filial (nere till höger på bilden)..

Posted on: 2009/12/5 21:41
 Top 


Re: ROD.se : Sverige får ny lag mot terror
#13


Ecoflum,ingen delar ut torrenten med Veith... (inlägg 19)

Posted on: 2009/12/5 18:40
 Top 


Re: Den lovade uppföljningen av Massvaccineringen i Grekland
#14


Spanska Sjukan

Under 1:a världskriget vaccinerades varje inkallad i USA med alla då kända vaccin.

Många föll döda ned på platsen, – andra fyllde upp hela militärsjukhus. De lämnade sjukhusen som krigsinvalider och med mentala stömingar. Många hade aldrig varit i närheten av en krigsskådeplats.

Sjukdomama i lägren var också förödande och – menade många – långt mer förödande än stridsepisoderna!

Detta gjorde slut på tvångsvaccinationen i England. Men! – Läkemedelsindustrin hade fått ett överskott på vaccin, – och nu drog man igång med en JÄTTEKAMPANJ i USA.

Man basunerade ut att: Nu skulle soldaterna komma hem med många sjukdomar, – alla måste gå man ur huse och vaccinera sig! – Män, kvinnor och barn.

Resultat:

1918-19 förvandlades städema till SPÖKSTÄDER, allt var stängt, – alla låg hemma till sängs.

De få som inte vaccinerat sig fick mycket att göra – och de klarade detta utan att bli smittade!

Vaccinet såldes till många länder – OCH ÖVER HELA VÄRLDEN DOG 20 MILJONER MÄNNISKOR – man undrar vad spanjorema tyckte om att USA döpte den till Spanska Sjukan – därifrån hade den i alla fall inte kommit...

De enda länder som inte drabbades, var de som inte velat köpa något vaccin – däribland Grekland.

Från den där texten jag en gång satte samman.

Reeepost:

http://www.esnips.com/doc/192e3959-ea ... -ea4b4fbb16be/vaccination


EDIT:

Kanske det dog 100 miljoner.

Posted on: 2009/12/5 18:13

Edited by shermjyl on 2009/12/5 18:54:06
Edited by shermjyl on 2009/12/5 18:54:37
 Top 


Re: Kan man rensa kroppen från en massa skräp som lagrats i den?
#15


Quote:

X-Ploshit skrev:
Tack för alla svar, har höjt upp sängen typ 5cm nu och ska höja den lite till sen om några dagar. Har inte märkt av något speciellt än (förutom att jag sov väldigt dåligt första natten) men vi får väl se. Kan inte precis säga att jag tror benhårt på det här, men samtidigt känns det vettigt att sova lite lutande hehe..


Det har väl just varit fullmåne...

Posted on: 2009/12/5 17:43
 Top 


Re: funderingar kring vaken.se forumet
#16


Hissar, väntar på byfanens kommentar.(Jag kan inte pm:a nu, det funkar väldigt sällan, får surfa via proxy, är ip-bannad)

Posted on: 2009/12/5 16:38
 Top 


Re: Kvinnor, var är ni?
#17


Quote:

The Lorax skrev:
Av Linda Bjuvgård

http://www.klarsikt.humancreations.se ... 04/Kvinnor-var-ar-ni.aspx

Denna krönika riktar jag till er, mina kära medsystrar. Till att börja med: var sjutton är ni? För let´s face it: sanningsrörelsen består till 95 % av män, killar och grabbar. Och det är inte bra av många olika skäl varav det viktigaste och största kanske är att båda könen bär ett ansvar för hur vår värld ser ut. Båda bär ett ansvar för att rätta till de fundamentala fel vi alla lever med och i.

Men det är som sagt fattigt på kvinnor i den här ”sanningsbranschen”. Inte för att alla deltagande killar och män verkligen deltar på allvar. Majoriteten av de killar som hänger på vaken.se eller andra bloggar och sidor som handlar om konspirationer och sanningsrörelsen är inga ”doers” som kommer att förändra världen. De flesta är bara där för att tjattra om den hobby som hela apparaten kring NWO och Illuminati har blivit för många av dem. Ett lagom kittlande tidsfördriv i klass med att klättra i berg eller spela World of Warcraft. Sorgligt men sant.

Var är kvinnorna då? På någon modeblogg kanske eller så hänger de på familjeliv.se och diskuterar det ”lilla livet”. Det är senaste skötväskan och hur man bäst lindrar blöjeksem som gäller. Och det är inget fel på det lilla livet, faktum är att jag tycker det är en smula nedsättande att kalla det för ett litet liv, för det är det inte.

Att ta hand om, vårda och nära allas våra barn är STORT. Det är vackert och förtjänar all heder men det gör inte tillräckligt med skillnad i världen i stort. Detta är ett faktum som bevisas av vår historia. Kvinnor har fostrat man på man som klivit ut i världen och fortsatt upprätthålla den rådande patriarkala (o)ordningen. Kvinnor har likaledes fostrat och fött kvinna på kvinna som trätt ut i ett ständigt varande förtryck av deras innersta kraft.

Det kan hända att det kommer att finnas modebloggar i ett framtida Orwellianskt kontrollsamhälle, men om våra tankar ägs av staten och våra barn fryser ända in i själen, vad är då modet värt? För det är våra barn som kommer att tvingas leva i den skräckvärld som vi i sanningsrörelsen befarar är på intågande. Våra älskade barn - de som vi nu sitter och näthandlar onödiga skitprylar åt bara för att det kittlar så skönt i konsumtionskistan.

Ibland är jag så trött på allt prat om Illuminati och Bilderberggruppen. Namedropping av gubbar i kostym. Och 9/11 som givetvis är jätteviktigt men… det finns så mycket annat viktigt som måste upp på tapeten!

Och många ämnen är vi kvinnor bättre talespersoner för. Vi behöver lyfta ämnen som barnens situation och hur vi tenderar att värdera barn som lite mindre mänskliga än oss vuxna, människors psykiska illamående, våra trossystem och svara på frågan varför så många faktiskt BER OM ett övervakningssamhälle – det som vi inom sanningsrörelsen fruktar så hårt.

Men mest av allt behöver vi börja skapa visioner. Vi måste våga drömma och prata om den utopi vi önskar oss. För förhoppningsvis kommer det en dag när alla elitgrupper och hemliga gubbsällskap är avslöjade och ute ur sina garderober. En dag när alla stora och omvälvande händelser som 9/11, Estoniaolyckan, invasioner av länder och andra obehagliga händelser är klarlagda in i minsta detalj.

När alla måste börja ta sitt ansvar och alla drabbade kan pusta ut. Men när den dagen har kommit och gått – vad händer då? Vad vill vi då, hur ser den värld ut som vi strävar efter?

Jag tror och hoppas att mina medsystrar har ett och annat att säga om det. Medan män gärna fastnar i detaljer om etnicitet, namedropping och frimurarsymbolik så tror jag kvinnor oftare tar ett helhetsgrepp och vill att ALLA ska med till vår sköna nya värld.

Att alla barn är våra barn att ta hand om, oavsett hudfärg, religion och politik. Personligen är jag dödstrött på allt prat om sionismen hit och Israel dit. ALLA ska som sagt med. Sanningsrörelsen bör ägna sig åt mänskligheten i sin helhet och inte gräva ner sig i detaljer som inte leder någon vart. Kärlek är nyckelordet.

Sanningsrörelsen vill finna sanningen om en mängd olika saker och händelser. Det är av högsta vikt att hitta sanningen och att leva i sanningen.

Och förhoppningsvis kommer det en dag när vi kommit dit. Jag efterlyser som sagt visioner. Jag efterlyser helhet. Vi måste våga börja skapa vår Nya Sköna Värld i våra tankar.

Och om vi ska hedra sanningen och sträva efter att leva i den så måste det första steget bli ett krasst konstaterande att denna gamla unkna värld vi lever i, i dagsläget, i stora drag är skapad av män. På samma gång är det just män som brett ut sig i sanningsrörelsen. Män som påstår sig vilja ha en ny värld.

Men de kan inte lyckas med det. De skulle bara bygga upp en värld som i mångt och mycket är väldigt lik den värld vi redan har. Hur skulle de annars göra? Verktygslådan är densamma. Arkitekterna är desamma. Testosteronhalten är densamma och i bakgrunden sitter kvinnorna fortfarande och snackar barnmat på familjeliv.se.

Nej, männen kan inte bygga något Utopia på egen hand, lika lite som vi kvinnor skulle kunna göra det. Vägen till paradiset är tvåfilig.


Det finns också ett mer personligt och tja, egoistiskt skäl till att jag ropar efter er kvinnor. Jag behöver er. Jag vill ha mina medsystrars stöd och förståelse!

Jag är ganska ensam i den här ”branschen”, i synnerhet här i Sverige. Och många är de gånger jag önskat träffa andra kvinnor som intresserar sig för dessa ämnen OCH faktiskt gör något.
Som kvinna blir jag ofta förbisedd som om jag vore osynlig. Men så är det i vår patriarkala värld. Och jag tror att det mesta sker ganska omedvetet och automatiserat. Med andra ord är det nog inte så ofta som män (och ibland kvinnor) nonchalerar/inte ser på grund av pur illvilja. Nej, det bara sker. Hela vårt normsystem och vår historia backar upp och göder ett sådant beteende. På samma sätt som vi alla tenderar att se mammor som bättre föräldrar än pappor…

Männen kommer aldrig titta upp med förvånade hundögon och förskräckt utbrista:” bröder, var är alla våra systrar?!” Anledningen är två: dels den gamla vanliga att de flesta inte frivilligt släpper ifrån sig makt.

Och makt finns det även i den här "branschen". För så länge det finns prestige, status, kändisskap och liknande så finns det också makt. Den andra anledningen är förstås att de flesta män inte ens SER att det råder en akut kvinnobrist i sanningsrörelsen. Att även sanningsrörelsen är en stor herrklubb är för dem helt naturligt och inget som de ens ids reflektera över.

Vi gör alltså båda fel. Männen håller på sin offentliga makt som talesmän för det STORA. Kvinnorna väljer att smita från ansvaret genom att gräva ner sig i det LILLA. Lösningen är förstås att mötas någonstans i mitten.

Samtidigt är det just det sk lilla livet som bidrar till att suga musten ur många kvinnor. Att agera företagsdirektör i hemmet och familjen är ganska slitsamt.

Det innebär att vara den som leder, organiserar och planerar familjens – framförallt barnens – förehavanden. Köpa present till det där kalaset som lillan blivit inbjuden till, dags att gå till frisören, notera när det är utvecklingssamtal nästa gång – och bestämma vem som ska följa med, påminna mannen om besiktningen av bilen, packa gympapåsar, skriva inköpslistor…

Än idag är det många kvinnor som också tar på sig att hålla reda på sin mans släkt. Som när svärmor fyller år och vad man (hon) ska köpa åt henne.

När kvinnan är företagsdirektör för Familjen AB så spelar det ibland mindre roll att hon delar en massa sysslor lika med sin man.

Att han går på barnens utvecklingssamtal lika många gånger som hon, att de tvättar varannan gång eller lagar middag halva veckan var. För det är tankearbetet och ANSVARET som ledarpositionen innebär som suger kraft ur kvinnan. Så det är kanske inte så konstigt att hon inte orkar rädda världen OCKSÅ…

Men det måste gå i alla fall. Jag vet inte exakt hur. Det enda jag vet säkert är att om ni, mina kära medsystrar, inte ni kliver ut i världen och ”gör er grej” så kommer era små gullråttor till barn i sina supervarma åkpåsar och med perfekt tillagad välling i sina flaskor få ett rent helvete i framtiden. Antingen i den Orwellianska skräckvärlden eller i de manliga ”befriarnas” snedvridna värld. En värld inte helt olik den vi lever i nu.

Det är upp till er. Själv har jag gjort mitt val. I handling.

Linda


Texten (kallas krönika) utgår från samma tänk som komaismen, det är komaism, i grunden.

"När alla måste börja ta sitt ansvar och alla drabbade kan pusta ut."

Precis som boken "Robotfolket", jag fick bibban här att köpa in den, och läste en del i den, början. Den kan alla läsa som ett bra exempel på det tvärtomtänk som besitter komaistaktivism.

Då pekar man mot andra, att de är de som gjort tillvaron så jobbig. Man tar andra som orsak, istället för att se det som symptom/en följd av vår allas avvikelse från vår sanna, inre natur/kosmosnatur, kriterier, egenskap... the law.

Dumma andra som av ren elakhet konspirerar mot andra oskyldiga offer... så fortsätter komaister med att ordinera samma tänk som just skapat det där ute, på det som bara är en scen som är till för att återge vad vi själva skapat, det är karma.

Istället för att man ska se inom sig själv, för bara så kan man få ett annat "därute" - så vill komaistaktivister ha allt sjukt normaliserat "alla ska med"och någon räknar upp pervogrupper... - hur sjuttan "tänks" det? Det är ju sådant som inte ska med,kosmos självhindrar det, i det nya som skapas.

Varför räknades det upp, non human-saker/beteenden?

Varför inte räkna upp andra grupper, att de ska med... fågelskådare, pedofiler, vaccinatörer, negrer, bovar, tomtar, företagare... - det som "ska med" bestäms i relation hur man är i relation till en annan måttstock, kosmos natur och det, och har inget med "fjortisaktivisttänk" att göra.

Inga är "drabbade", det är upp till var och en att bättra sig, istället för att vara Don Quijote-promotare.

Posted on: 2009/12/5 15:28
 Top 


Re: Er fiende och dess logik
#18


Quote:

HuMaHuMHuM skrev:
Quote:

seilon skrev:
suck Novax

Jag lever i nuet. Det där är gammalt seilon du tar upp. Inte för att det är något fel i det, men det blir lite ur sitt sammanhang sett ur denna trådens perspektiv.

Allow me to be me. I shine brighter then anyone and Im darker then anyone.

"I" är dock vemsomhelst. Allt är en enda evig röra när vi ska diskutera.

På tal om alienagenda.. Vadå alien? Vem är alien? ur vilket perspektiv? Vet du vart jag sitter? ;) Vet du vart jag är? När jag inte är här på jorden dvs.

tror inte vi kan komma längre. Om och om igen så drar du upp något om mig eller andra när jag undrar något om dig shermjyl..

Spännande.

När man tror att du är vis och "upplyst" shermjyl så kommer du tillbaks med arrogans, högfärdighet och en attityd som attackerar.

Vi borde bygga, inte förstöra. Men vem är jag att hindra någon ifrån att förstöra sitt kosmos?

- seilon over and out
Ja du vännen - det här var ett av de skönaste inläggen ag läst av dig o då tänker jag mest på det du säger om att du lever i nuet.
Vi utvecklas ju alla hela tiden, och det går fort.
Jag tyckte det var tråkigt att komma in så sent i diskussionen - o du har som vanligt fått massa skit kastat mot dig o dina ibland något skruvade formuleringar. Men det är svåra saker vi disskuterar o därför väldigt svårt att få ut tankarna o känslorna ord.
O alla här har ju en klar bild av hur deras världsbild ser ut.
Rätt o fel världsbild är ju inte ens en terminologi som går att använda sig av om man skall vara noga, men säger så ändå.
Information (inte kunskap) är viktigt - så det är säkert nyttigt för alla att sitt o läsa det som sägs här - för tillsammans kan vi nog få en ganska klar bild om hur allt hänger ihop.

Det jag oedelbart fick lust att skriva var att om man har två äpplen, o får två till så måste det inte betyda att man har 4 äpplen.
Man kan plantera en hel skog med hjälp av deras livskraft.
Alla har oändlig potential - så att säga att 2+2=4 är att begränsa sig själv. Men det är ju inget konstigt med det - sorgligt nog.
Fråga är ju vilket värde man själv vill ge dessa siffror... o det vi lärde oss i skolan var ju att siffror är nöjda med att bara vara siffror, men även i vårat alfabet så har bokstäver en siffra o ofta ett ord kopplat till dem.
Vad vill jag ha sagt?
Det vet jag egentligen inte - men mest det att lite anarki i hjärnkontoret är nog nyttigt.
Det snackades om våra begränsningar som människor - men utan dessa begränsningar skulle vi ju inte göra något alls - inte uppfinna, eller söka svar på frågor.
Våra begränsningar är våran gudagåva.
Våra begränsningar skapar världen.
Men vad är det då allt leder till??

...???


"Vi utvecklas ju alla hela tiden, och det går fort."

Vänd på det, var är"utvecklingen"?

Posted on: 2009/12/5 15:00

Edited by shermjyl on 2009/12/5 16:01:37
 Top 


Re: J Gray, NEWSFLASH NO. 174: THIS MAY SHOCK YOU...
#19


Det ska man nog göra.
Då det är Devolution så vet jag inte riktigt när man kan nyttja det engelska evolution.

Posted on: 2009/12/5 10:53
 Top 


Re: Kvinnor, var är ni?
#20


Kanske du Linda kan jobba hos Sahlin, hon är pk-tänkets granmasterinna och utförare, "alla ska med", hudfärg och det...

"Nej, männen kan inte bygga något Utopia på egen hand, lika lite som vi kvinnor skulle kunna göra det. Vägen till paradiset är tvåfilig."

Detta är ingen plats för Utopia, att skapa paradiset på jorden är kommunism, newage och det - det utgår inte från andligt tänk. Vad då "alla ska med", varför lägga sig i andras liv?

Nu styr evil, och får komaister att prata som aktivistpolitiker, "alla ska med" - pervo tillsammans ropar kärlek o frid... över stupskanten.

Vakna.

Posted on: 2009/12/5 10:46
 Top 


Re: Om sannolikhet!
#21Posted on: 2009/12/5 1:26
 Top 


Re: Er fiende och dess logik
#22


Quote:

Barong skrev:
Dummaste jag hört isåfall. Om nån kommer hem till mig och NWO:ar sig, då smäller jag honom/henne på käften. Om de fortsätter, går jag hem till dem och smäller deras familj på käften. Sen går jag hem till mig igen och fortsätter titta på TV.


Enligt denna princip?

http://www.strimoo.com/video/10478216 ... r-ditt-MySpaceVideos.html

Posted on: 2009/12/5 0:43
 Top 


Re: Jag lyssnar på....
#23Posted on: 2009/12/5 0:22
 Top 


Re: Er fiende och dess logik
#24


Quote:

Barong skrev:
Var lite ironisk i förra inlägget, men nu är jag seriös.

Detta relaterar till Jung, eller hur? Skugg-jaget som man projicerar på världen, som till slut blir världen.

Det är själva grunden i min världsbild, kan jag ju säga. Nu måste jag dock fråga dig, shermjyl, detta: Är det inte rätt att informera människor om denna företeelse, detta skugg-jag (jag kallar det inre rädslor) som alla bär på men så få är medvetna om? Jag håller med dig om du tycker att information á la Alex Jones är farlig, allt som spär på aggressivitet och yttre hotbilder är farlig. Dock började min bana inåt i mig själv genom att jag fick reda på att det fanns fler världsbilder än min egen.

Att erkänna sina egna fel och brister, verkligen göra det och inte bara säga det, är nog det svåraste och mest befriande som finns för människor idag, speciellt som så många är sådana oerhörda as att det knappt går att föreställa sig. Jag har gjort ett fåtal saker jag inte är stolt över, och dessa bränner riktigt ordentligt när jag släpat fram dem ur det undermedvetna. Har säkert en del kvar, men jag upplever att jag har bottnat ganska bra i mig själv... Jag kan inte riktigt tänka mig hur det är för riktigt elaka människor. Jag förstår varför krigsveteraner lider och begår självmord. Det är det undermedvetna som knackar på, och för att dölja smärtan följer de vad som helst för att komma undan. Precis som vem som helst.

Allt är så enkelt egentligen. Det enda man behöver göra är att sätta sig ner med sig själv, känna efter vad som gör ont eller är svårt att tänka på, sen dyka in i den känslan och utforska den. Varför känner jag så här? Och bara fokusera på det man kan påverka själv, aldrig skylla ifrån sig. Man tar hand om sig själv först, därefter världen, men då brukar det mesta redan vara löst. Känner väldigt, väldigt få, om ens någon, som gjort denna inre resa.

Långt inlägg. Men jag tror verkligen att detta är pudelns (eller er egen) kärna! Det förklarar nämligen allt. Så som i himmelen (ditt inre) så ock på jorden (den kollektivt och individuellt uppfattade verkligheten)


Mitt inlägg 17 var ett svar på Wolfheart, 15. Du hann komma med ett inlägg emellan.

Jag relaterar inte till Jung. Jag tänker inte som han heller, att man projicerar över något och det är världen.

Bra det mesta du skriver om att titta inom sig själv, tycker jag.
Det om att "känna" efter tror jag inte alls på, dock. Känslan är som ingenting,det den är mer att lura en, den är manipulerad, är inte sann, är inte ens sanna natur.

Citat: "Nu måste jag dock fråga dig, shermjyl, detta: Är det inte rätt att informera människor om denna företeelse,..."

Jo jag har sagt det sedan jag kom hit för en del år sedan, det är min major point, konstant. Det förstår man när jag hela tiden postar tex om vad Insider skrev, att det finns inga fiender utanför, bara en själv... och det där, när jag 200 gånger har postat om vad Ariadne skulle följa för att komma hem/räddas. Jag säger det på alla möjliga sätt hela tiden - så jag har ju då parallellt bannats - för jag påvisar ju att aktivism, komaktivism, New Age, flumgrejer, såsom att "kunskap är frihet" är att söka utanför sig själv, är att då samtidigt attackera andra, vara som Don Quijote, spilla sin tid, och lura sig själv och andra.

När det berör något djupare, sanning... så triggas komaister (deras ego/karma). Det är skoj när det kan vara yttänk, tala om pentagram, hemlighet med vatten... Jung ytligt... när jag postar mer essens kring det, då försvinner komaisterna från trådarna.

Så var det tex när jag postade (det har jag gjort flera gånger under flera år) om att studera vad Jung egentligen sa, läsa hans djupare undervisning, inte ett knäpp kommer då. Eller vad Lindbom skrev om pentagram.

Detta forum är för aktivism, inte för att söka Sanning ,i första hand, och därmed inte heller att klara sig.

Posted on: 2009/12/4 23:04
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 26 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
40 user(s) are online (40 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 40

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS