vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (thyra)

BottomBottomRe: Politiker skjuten i Arizona!
#1


"... With so many other psuedo-events in the War on Terror lately, including package bombs, FBI stings and set-ups and the like, it is entirely possible this was a false-flag event designed to clampdown on gun ownership or simply stoke the fear of radical Muslim or homegrown terrorists...."

Flickan föddes den 11/9

Posted on: 2011/1/11 15:34
 Top 


Re: Fisk och fågeldöden- världen runt
#2


mayanilla: Ursäkta att det är off topic. Men jag vill tacka dig och sparta88 för att ni fick mig att inse ett 27-årigt missbruk som alltid har fångat mig när jag varit som svagast och behövt "vägledning". Polletten trillade ner. Nu åker böckerna i soporna. Får väl starta engrupp för Anonyma New Agers. :) Har dessutom räknat mig som andligt kristen. Vad anser du om Plejaderna och om Abraham-Hicks och Eckhardt Tolle då? Är det också New Age? Jag menar, Tolle orsakade ett skifte i mitt medvetande. Och tack vare Abraham-Hicks vet jag hur det känns att dö. Det var underbart. Tack än en gång, bröder.

Posted on: 2011/1/10 14:58
 Top 


Re: Fisk och fågeldöden- världen runt
#3


mayanilla: Ja du skulle visst hur jävligt bra det är att kunna hantera fiendens vapen, då bemöter man dom som bäst

Man citerar en kort text i sin helhet har jag lärt mig, så läsaren själv kan tolka det. Oavsett detta, hade jag samma åsikt

Vadan denna främlingsfientlighet? Fantasier är det inte

Posted on: 2011/1/9 21:36
 Top 


Re: Fisk och fågeldöden- världen runt
#4


Mycket intressant video, sparta. Visste faktiskt inte vad HAARP var innan och att de sysslade med frekvenser. Detta är dead on, tror jag.

Jorden genomgår ju en naturlig frekvenshöjning just nu, som de vet om, och jag tror att de håller på att testa i allt större skala med att försöka hålla kvar frekvensen på den gamla nivån och detta skapar spänningar. Fåglar och andra djur är extremt känsliga.

Och det där med höga frekvenser i öronen är även en naturlig företeelse i dessa tider.

Do you hear perpetual high pitched frequencies?

http://in5d.com/high-pitched-frequencies.html

Undrar vilka skrattretande bortförklaringar vi kommer att höra den närmsta tiden mer än nyårssmällare och lastbilar.


Mayanilla: JAG är inte medial och det var ju inte det som åsyftades och var väsentligt i tidigare post.


Posted on: 2011/1/9 18:23
 Top 


Re: Fisk och fågeldöden- världen runt
#5


Foliehattar har livlig fantasi och överanalyserar ibland ;) - även jag. Detta tror jag är svaret på "gåtan" - en klok kommentar i aftonbladet och tillika en bra replik

L.T. 27 år, LUND:

"Jag är medial och kan se det förflutna och framtiden. Jag har försökt att skåda bakåt i tiden för att se vad som orsakat massdöden av och fåglar och fisk. Det jag kunnat se är mycket svårt att beskriva i ord. Det är som om själva universums struktur i sig flu ... Jag är medial och kan se det förflutna och framtiden. Jag har försökt att skåda bakåt i tiden för att se vad som orsakat massdöden av och fåglar och fisk. Det jag kunnat se är mycket svårt att beskriva i ord. Det är som om själva universums struktur i sig fluktuerar och är instabil. Det är precis som om frekvensen hos den här verkligheten håller på att ändras och att medvetandena hos de djur som dött övergått till en annan dimension. Det är ingen lokalt, utan ett globalt fenomen. Om det sker naturligt eller av människan vet jag inte, men jag tror att det är både och, att frekvensen hos den här verkligheten rent naturligt håller på att höjas till en högre nivå, efter hand som människors medvetanden också gör det, men att det finns krafter som försöker hålla kvar frekvensen på den gamla nivån, vilket skapar spänningar."

L.T. 27 år, LUND:

"Tilläggas kan (till min nedanstående post) att det finns teorier att något liknande hände mayafolket, att de förflyttades till en annan, högre dimension. Detta är något som just nu är på väg att hända kollektivt med hela Jorden. Och det är första gången någon ... Tilläggas kan (till min nedanstående post) att det finns teorier att något liknande hände mayafolket, att de förflyttades till en annan, högre dimension. Detta är något som just nu är på väg att hända kollektivt med hela Jorden. Och det är första gången någonsin i Universums historia som en hel planet samtidigt går över till en högre dimension."

Wood.veryimportant 30 år svarar:

"Om det verkligen är första gången en planet går över så är det ju verkligen unikt. Jag kan dock tänka mig att det skett många gånger i andra galaxer och solsystem med planeter som är långt mer utvecklade än vår jorden. Bara så ni vet det ni skeptiker, nu för tiden skrattar vi åt er som tror att vi är ensamma i Universum. Bevisen nu är så överväldigande att det finns intelligent liv som oss själva där ute så det är inget annat än självklart!"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8380146.ab


Posted on: 2011/1/8 17:27
 Top 


Re: 2012 - Hoax eller något verkligt?
#6


Jag undrar om det inte är en hoax att den magnetiska norra polen är på väg till Ryssland.

Kolla här även om de nu har slutat göra mätningar. Och det förklarar översvämningarna i Australien vid den södra magnetiska polen.

http://gsc.nrcan.gc.ca/geomag/nmp/northpole_e.php

Posted on: 2011/1/7 14:27
 Top 


Re: Månförmörkelsen 21/12
#7


fractalsoul:
Jag skrev: Kanske det tredje världskriget inleds nu. Ev under en 2-års period fram till 20121221. Vem vet?
Alltså ett antagande, inte ett påstående. Och inte menat att det skulle smälla med en gång.
Hänvisar till Nostradamus

Karsten:
Ja, hjärnförmörkelsen står ju tydligen du för.

Posted on: 2010/12/22 0:51
 Top 


Re: Månförmörkelsen 21/12
#8


Chriss skriver:

Jag kan noll om numerologi och liknande så skulle verkligen uppskatta om någon ville ge en snabb genomgång varför 20101221 är en viktig kombination. Vintersolstånd och månförmörkelse kan jag förstås förstå är viktiga men inte heller där är jag helt på det klara med dess fulla betydelse.
Hjälp en oupplyst broder!


Till Bill DeBerg:

Herregud, jag hjälpte honom med en fråga.
"Astrologen" har studerat dessa ämnen sedan 1983 ))) Så hitta inte på en massa strunt

Hjälp, jag kanske tillhör eliten. Eller så är Vaken bara förbehållet broderskap. Ni ogillar makt och elit, men utövar densamma här på detta forum. Fram för brödraskapet Vaken. Yeh!

fractalsoul skriver:

Sedan tror ju en hel del att jorden ska gå under eller att ett nytt syndafall inträffar 2012-12-21, eftersom Mayakalendern "slutar" då. Den slutar inte ens då, utan fortsätter som vanligt i en ny era.

Det håller jag med om. Klart att det inte tar slut. En ny fas börjar utan krig och elände..

Posted on: 2010/12/21 15:16
 Top 


Re: Månförmörkelsen 21/12
#9


Fullmåne inträffar när sol och måne är i opposition på himlavalvet. Och om jorden dessutom befinner sig mitt imellan blir det månförmörkelse. Eller hur?

Exakt tidpunkt för månförmörkelsen är kl 9.13 svensk tid.

Det jag kan säga om 20101221 numerologiskt är att; siffran 1 representerar sol, man och 2 måne, kvinna och ev 0 är gud el det gudomliga.
Lägger du ihop siffrorna får du siffran 9 som vibrerar till planeten mars. Mars symboliserar aggressiv handling, inträngande, mod och konflikt. Kanske det tredje världskriget inleds nu. Ev under en 2-års period fram till 20121221. Vem vet?

Posted on: 2010/12/21 2:48
 Top 


Re: SR.se : Kroppsscanning både lugnar och upprör
#10


Ja, man ser allt klarare hur skådespel efter skådespel spelas upp, så de kan genomföra sin agenda både snabbare och lättare. Är väl bara en tidsfråga innan alla måste chippas också.

Posted on: 2009/12/30 14:29
 Top 


Re: Vill vi ha en chatt modul på Vaken Forum? Rösta här!
#11


Självklart

Posted on: 2009/12/15 21:15
 Top 


Re: 6 inlägg per dag
#12


Bra förslag. Just nu liknar det mest en hönsgård ;)
Vi är väl alla vuxna och kan förstå och respektera varandras åsikter, även om man inte alltid delar dessa. Vi är ju alla på samma sida, varför då hålla på och tjafsa hit och dit om småsaker. Rikta energin positivt framåt och inte mot varandra. Det är eliten vi vill påverka, inte varandra väl?

"Tror Vaken behöver en chatt... Så evighetssnacket kan fortsätta och aldrig göra nåt IRL."
- Håller med.

Posted on: 2009/12/8 19:49
 Top 


Re: Ska vi stötta MP för ett maktskifte
#13


Du kommer aldrig med något konstruktivt, som kan inspirera andra, bara motargumentera allas inlägg.

Vem sa att du var pk, läs vad jag skriver och inte vad du tänker. Ditt SNACK om komaist- och pk-tänk är samma inlägg jag har sett dagligen dig. Kom med nått nytt nån gång. Bidra, istället för att motarbeta.

Du får inte fler svar från mig. Du är en tröttsam energitjuv.

Posted on: 2009/12/3 19:29
 Top 


Re: Ska vi stötta MP för ett maktskifte
#14


Scientologer, ska de kallas vakna? Du vet tydligen öppettiderna på Avdelningen. Är du försöksutskriven nu igen?

Vänd på det...och du ska se att illusionen är verklighet och tvärtom.

Du motarbetar och kör över andra med ditt komaist- och pk-tänk.

Posted on: 2009/12/3 19:01
 Top 


Re: Ska vi stötta MP för ett maktskifte
#15


Ja, röra runt i soppan är precis det som behövs. Känner inte Marcus, trots att vi bor i samma stad, tror jag. Men annars hade jag lagt min röst på dig, Micro. Du är bra och har helt rätt inställning.
Tiden är precis mogen för att göra något drastiskt. Vi måste handla NU, för att rädda Moder Jord och så många liv vi kan. Det är ont om tid.

Posted on: 2009/12/3 15:27
 Top 


Re: Ska vi stötta MP för ett maktskifte
#16


Varför inte rösta på oss själv! Vakenpartiet. Och vi är inte toppstyrda. Kampanjen är ju faktiskt redan igång i pressen. Det är bara att förena oss och värva fler medlemmar. Vi är ju över 3000 och fler lär det bli.

Posted on: 2009/12/3 5:50
 Top 


Re: Nya Serien V sjukt likt våran värld
#17


Elion: Helt rätt, vi kommer att vinna en dag. Efter förlusten av Atlantis för snart 26.000 år sedan, så kommer vi att segra. V för Vaken och Victory.

Tankens skapande kraft är mäktig. Tänk då på alla som ser dessa filmer, inte konstigt att det blir verklighet.


Kärlek och respekt.

Posted on: 2009/12/3 1:40
 Top 


Re: V ödlorna anfaller igen
#18


Tror knappast att de använder så simpel teknologi.

Och du, de är inte farliga heller. Jag menar de andra utomjordingarna, förutom vi.

Posted on: 2009/12/2 17:56
 Top 


Re: V ödlorna anfaller igen
#19


Vakna!

Alex Collier 1994 Private Interview IMPORTANT

http://video.google.com/videoplay?docid=-8316692185126189734#

Posted on: 2009/12/2 4:04
 Top 


Re: försenat vaccin, vad är syftet?
#20


Att svenskar är dumma som får och alltid gör som storebror säger kan kanske bero på den här bakgrunden:

http://www.illuminati-news.com/swedish-model.htm

Posted on: 2009/11/27 3:01
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
53 user(s) are online (53 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 53

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS