vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Peteristen1)

BottomBottomRe: Censurerar facebook aktivt?
#1


Fuck it, ha ha ha ! Vem kan döda en ide.ologi ?

Posted on: 2014/10/4 1:42
 Top 


Re: Censurerar facebook aktivt?
#2


Ok nu dök denna sidan upp (som TS relaterar till) när min vän postade meddelade (icke relaterade till ämnet övervakning/svar på Hongkong`joxet´ ) på min Facebook.
Men å andra sidan är detta något att bli förvånad över ?

Posted on: 2014/10/4 1:37
 Top 


Re: Censurerar facebook aktivt?
#3


Något jag har noterat är tex, att när jag hittar information på tex wikipedia på min dator som är av enormt värde....vilket jag senare vill visa min vän på hans dator, så är inte informationen samma, utan "censurerad"....detta handlar visserligen om djupare filosofiska tankar....grekisk mytologi VS dagens politiska realiteter mm.....men.....varför är information annorlunda på min dator och på min väns dator ?

Posted on: 2014/10/4 1:12
 Top 


Re: Censurerar facebook aktivt?
#4


Kunde lägga upp länken på min Facebook....kanske bara du som har filter ;) He he

Posted on: 2014/10/4 0:43
 Top 


Re: Censurerar facebook aktivt?
#5


Utan tvekan, så är det bara början på, vad komma skall !

Posted on: 2014/10/4 0:32
 Top 


Re: The Lego Movie (Barnfilm för vakna?)
#6


Sant som sagt....visst finns det en hel armada med filmer med så kallade lärdomar om livet etc.
Men det finns en del filmer som utmärker sig i fråga om esoteriska ockulta (underliggande meningar) teman.
Efter att undersökt lite i ämnet ockult magi och läst om Thelma och Aleister crowley så måste jag säga att jag blev ganska förvånad över vad det egentligen handlar om, och att dessa så kallade ockulta tekniker, sexmagi etc används flitigt i musik och filmbranschen i dag !
En annan film som jag varmt kan rekommendera i detta sammanhang är Metropolis....kanske många som redan sett den, men riktigt bra gjord film för att vara en stumfilm.

Posted on: 2014/8/9 14:44
 Top 


Re: The Lego Movie (Barnfilm för vakna?)
#7


Otroligt bra film.
Skulle nog säga att hela filmen är direkt referens till....hur det ser ut, vad som händer bakom kulisserna och vad som skall hända. Något oväntat var kanske att det var superbyggare AKA Frimurare som var kontrollerade...och fångna i deras position genom att de blivit inlurade i gemenskapen till att tjäna de onda krafterna....vilket jag misstänkt innan.
Jag är inte helt säker, men jag tror jag träffat och pratat med en sådan man...och kontrollen ligger på det spirituella planet...ganska spooky stuff.

Det går att direkt referera till en bok jag just börjat läsa Treasures of darkness/A history of mesopotamian religion Av Thorkild Jacobsen....där man utförde vissa kultriter och iklädde sig rollen som en gud i form av en sammhällsledare för att införliva gudens önskningar mm En av dessa tre viktigaste riterna var att bringa Ordning i Kaoset....och det är väll en ganska välkänd slogan Odro ab chao.

Detta ser vi även i filmen, hur då "Pappan" maniskt vill ha ordning och reda på sin legostad....vilken har sprungit till liv genom hans fantasi och superkunskaper om hur man bygger Samhällen (ikläder sig en gudagestalt). Medan hans sons fantasi förtrycks.

Kan nog hålla på en stund till men jag tycker denna videon är Mycket relevant i frågan. http://vimeo.com/65180541

Posted on: 2014/6/2 10:01
 Top 


Re: Khalezov FÄNGSLAD, släpper topphemliga dokument om Thailand som varningsskott !!!
#8


Koden till A Big Lyrical Digression Jn9TrMvcG2iN

Förstår inte varför han lägger in koden så långt efter att han har hänvisat till boken.

Denna snubben har verkligen vart inblandad i massa skit :O

Verkligheten överträffar fiktionen, på riktigt. Grisig värld vi lever i.

Som jag redan räknat ut för länge sedan, så leder alla vägar till Rom

Posted on: 2014/5/26 18:53
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#9


Abyssinia

Jag vet inte om Jesus var sänd specifikt MOT judarna utan snarare FÖR Judarna, eller kanske mer för människor på den tiden.

Det inom judendomen som Jesus kritiserade var de skriftlärda som tyngde Judarna med lagar och regler som styrde deras liv.
Eftersom religion på den tiden hade stor makt över folket så var de skriftlärda också kallade fariséer lite som politikerna och de med makt i dag, som vill styra dig och mig i allt vi gör, hur DU SKALL SE UT, vad du skall TÄNKA mm.

När jag läser de Engelska översättningarna av dessa verser så blir det mer tydligt vad det är för makter som det handlar om " those of great military might" första gången, och andra gången

"Then when the final promise came, [We sent your enemies] to sadden your faces and to enter the temple in Jerusalem, as they entered it the first time, and to destroy what they had taken over with [total] destruction"

De sista orden i det sista citatet är intressant

"and to destroy what they (Judarna?) had taken over with [total] destruction"

Att militära makter skall förstöra vad de (Judarna) har tagit över med förstörelse.

Så Judarna har tagit stor makt med (total) förstörelse....av vad ?

Jag vet inte men det kanske är långsökt att säga att första attacken som dessutom är specifikt inriktad mot Judar kommer från Hitler, som också hade en enormt stark militär.

Och i dagens läge har det getts Israel stor makt...de har kärnvapen och de styr större delen av utbudet från Hollywood som hjärntvättar människor.

Så andra löftet kanske kommer i framtiden ?

Ja ja... you never know !Posted on: 2013/7/4 23:42
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#10


Jag läste följande och tyckte detta var mycket intressant. Hur tolkar muslimer denna profetissa i allmänhet ?

Är den andra bestraffningen något som skall komma eller är det något som har hänt.
Jag är inte så insatt i muslimsk/Judisk historia innan de två världskrigen.


"[17:2] På liknande sätt gav vi Moses skriften och gjorde den till en ledstjärna för Israels Barn att: "Ni ska inte ha någon idol som Herre och Mästare vid sidan av Mig."

[17:3] De är ättlingar till dem vi forslade med Noak; han var en tacksam tjänare.

[17:4] Vi tilltalade Israels barn i skriften: "Ni kommer att begå grov ondska på jorden två gånger. Ni är ämnade till att förfalla i mycket stor arrogans.

[17:5] "Första gången det sker kommer vi att sända ut tjänare till oss med stor makt emot er, och de kommer att invadera era hem. Detta är en profetia som måste äga rum.

[17:6] "Därefter kommer vi att ge er övertag över dem, och vi kommer att förse er med mycket rikedom och många barn; vi kommer att ge er överhanden.

[17:7] "Verkar ni rättfärdighet gör ni det för ert eget bästa, men begår ni ondska gör ni det till skada för er själva. Så när det sker för andra gången, kommer de att besegra er och gå in i moskén, precis som de gjorde första gången. De kommer att utplåna alla de tillgångar ni förvärvat."

[17:8] Er Herre öser Sin nåd över er. Men om ni återgår till överträdelse kommer vi att besvara med straff. Vi har förutbestämt att Gehenna ska vara en slutlig boning för de som inte tror."

Posted on: 2013/7/4 19:47
 Top 


Re: Det matematiska miraklet med siffran 19
#11


Vilddjurets tecken är våra personnummer, utan det kan vi inte göra ett skit, inte handla jobba skaffa bankkonto. Detta är ett system som romarna började med, folkbokföring. Och de som såg vad detta system var ämnat till insåg direkt vilka konsekvenser detta skulle få. Ingen kan i dag leva i samhället utan ett personnummer !

Posted on: 2013/6/18 22:39
 Top 


Re: Hälsowiki
#12


Naturopedia.se röstar jag på !

Posted on: 2013/3/29 12:03
 Top 


Re: Hälsowiki
#13


Sjukt bra ide jag är värdelös på hemsidor mm men bidrar gärna med en slant !

Posted on: 2013/3/25 22:44
 Top 


Re: Nationalism är kärlek
#14


Xtas jag förstår inte hur du kan blanda ihop genetik och kultur, om du nu inte syftar på eppigenetik som formar oss fysiskt i kommande generationer.

Jag kanske har fel men jag utgår från att du är ateist och skall därmed ge ett biologiskt köttklumpsexempel som visar tydligt att djur inte grupperar sig efter ras.

Hunden är ett djur med många olika raser men grupperar sig inte i Dobbermangäng eller Labradorgäng, de grupperar sig i vilt tillstånd med alla möjliga raser, där den främsta egenskapen för överlevnad är vad hunden har innanför pannbenet.
Att vi är vita är på grund av evolution och vår anpassningsförmåga efter naturen, vilket betyder att du Xtas har lika mycket negerblod som rinner runt i dig som alla andra på denna planet. Att det finns olika kulturer beror på människors olika särintressen och drömmar om vad och hur livet skall se ut.
Dessa kulturella skillnader existerar även i Sverige mellan "etniska" svenskar, förr i tiden uttrycket vi det i termer som utomsockens eller inomsockens, de där jävla stockholmarna eller bräkjävlarna från gottland etc
Jag tycker hela artikeln som du hänvisar till kan användas som toapapper trotts att artikelförfattaren hänvisar till forskare etc
Det är ett av mänsklighetens största problem i dag, så fort en forskare eller expert utalar sig så bockar var ända jävul utan att använda hjärnan själv.

Posted on: 2013/3/10 15:44
 Top 


Re: Nationalism är kärlek
#15


Jag trodde att vi hade kommit längre filosofiskt sett. Om Lasse har rött könshår och Bertil också har det skall vi per automatik dela samma filosofiska värderingar ? Skall vi gruppera människor efter samma hudfärg och där med förvänta att vederbörande dela samma värderingar, då är man lite väl mekanisk i sitt tankesätt. Hur har det sett ut i Sverige tidigare innan vi hade dessa medel att transportera oss med, hade vi inte kulturella skillnader i Sverige ? Va alla vikingar vänsterpartister ?

Posted on: 2013/3/10 14:14
 Top 


Re: Hör av Dig om Du är,
#16


"Kan kolla efter fel" skall det vara

Posted on: 2013/2/25 21:03
 Top 


Re: Hör av Dig om Du är,
#17


Jag är mest nyfiken på vad det är för text, kan efter fel med....hur Chippar du över filen ?

Posted on: 2013/2/25 21:03
 Top 


Re: Partiet De Fria
#18


Jag har funderat länge på detta angående politiska partier som skall styra oss till frihet, vilket är motsägensefullt.
När en människa blir styrd i någon riktning så är man inte fri.
Jag tror på total anarki, där de onda elementen i ett "samhälle" kommer självsaneras.
När 10% inte längre har makt över 90% så kommer dessa psykopater helt enkelt dö ut, utrota sig själva.

Detta kan dock endast ske om 90% inte låter sig förledas av
politik och religiös hetts, och där allt sker av FRI VILJA...tex att gruppera sig för gemensamma mål etc.Posted on: 2013/2/25 20:52
 Top 


Re: Miljonlotteriets HighFive
#19


Hexagonalt mönster....pentagram....pyramider...trianglar....herre gud !

Posted on: 2013/2/22 22:50
 Top 


Re: Simpel Fri Energi
#20


Inga kommentarer !


http://vimeo.com/51873011

Posted on: 2012/12/30 2:14
 Top 


Re: Dagens Dokumentär
#21


Ok jag har en alvarlig fråga till alla som huserar på detta forumet.

Longframe200 länkade till en dokumentär frå UR, japp SVENSKA stadsfinansierade UR, aka SVENSK MAINSREAM media.
Är det någon som ägnat 50 min åt denna dokumentär ? För det verkar som SVT just publicerat en foliehatts-dokumentär av högsta rang.

Min fråga är, och om du har typ några timmar att fundera på varför sådant här visas i S V T ?

Använd din analytiska förmåga.... och jag vill med denna fråga starta en diskussion om hur information når oss "oliktänkande" ?

Varför dyker sådant upp som diskuteras på detta forumet nu ?

Finns det något agenda/plan med detta ??

Posted on: 2012/11/25 23:46
 Top 


Re: Vad skall vi göra med somalierna???
#22


Asegir.

Det är ju ganska lustigt hur klankrig forsätter på andra sidan gränsen när människor får hjälp ?

Ta tex Norge som har en ganska stor del flyktingar från Somalia, men inte springer de omkring och strider med varandra, plundrar butiker etc ?

Det är inte svårt att räkna ut vad som är orsaken.

Kolla på vad som händer tex i "musikvärlden" där artister
skapar ny musik för att uttrycka besvikelse över systemen och förtryck.
Hipp Hopp/Rapp som har gått från en samhällskritisk grund till att vara den mest kommersiella mainstream skit du någonsin kommer höra i ditt liv.
Samma med Reggae, från Bob Marley som pissade på CIA och skrev extremt VAKNA texter till att bli danshall och bling bling.
Och inte minst 70talets frihetsvåg....vad hände, jo det strösslades pengar över de så att de blev nöjda lata och blinda, de hade inte längre något att vara arga över.

Posted on: 2012/11/22 20:26
 Top 


Re: Vad skall vi göra med somalierna???
#23


Detta är bara en analys av de yttre skalen av politik och vad som sker i det politiska skådespeleriet, det är väll alla som huserar på detta forumet medvetna om ? Det finns bara en lösning på problemen och det är något som alla vet djupt inom sig, och det är att kärlek och empati måste stå som grund i alla system. Men världens system agerar inte efter dessa universella regler. Detta medför att maktutövande entiteter spelar detta spel av terror, våld mm
Analys av dessa system kan hjälpa att ta rätt steg i vardagen för de som är intresserade av att leva länge !?

Posted on: 2012/11/21 23:22
 Top 


Re: Vad skall vi göra med somalierna???
#24


Att det var Brevik som utförde terrorattentaten på utöja va nog en chock för de flesta, där tidningarna hade svårt att klassificera dådet, massmord eller terrordåd, då det visade sig att dådet utfördes av en helyllenorsk som vad medlem i en order.

Det som jag har kommit fram till av det som jag sett och läst är att det finns två typer av terrordåd, antingen stadsfinansierad för att nå vissa politiska mål, eller de terrorister som kämpar för sin rätt, mot förtryck från stater.

Vad som sker i Kenya är svårt att säga eftersom jag inte är insatt, men man måste backa två, tre steg för att se vem som ligger bakom.....finns det några politiska mål från Kenyanskt håll eller ligger det religiösa motiv bakom, knappast några klankrig när man är flykting.

Kan det vara Kenyanska regeringen som behandlar flyktingar så illa att de mynnar ut i terroristdåd ?

Posted on: 2012/11/21 18:59
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 8 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
23 user(s) are online (23 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 23

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS