vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (hubben)

BottomBottomRe: Människan - En utomjording?
#1


Människan skapades av vetenskapsmän på besök frå ett annat system.Dom har varit här i alla tider och lämnat spår av sin existens på många ställen, dom söker fortfarande hjälpa oss i sin vilja att vi skall överleva. Dom skickade budbärare genom tiderna, bla Jesus och Buddha, dessa var deras budbärare här på jorden och skulle hjälpa människan till ett nytt paradigm i samhället. 1973 vart en fransman kontaktat och informerad om deras agenda, han vart ombedd att skriva ned detta i en bok. Denna bok publicerades, och finns att läsa gratis.


länk rael.se


man kan ochså se film som beskriver händelseförloppet.

Kan detta vara svaret?


Posted on: 2005/10/18 2:07
 Top 


Re: Ögat i Windows Xp
#2


Kolla in kärnvapnen lite mer noga så skall ni se att nog liknar det allt en truck med utseende som de ryska transporterna för mobila kärnvapen. Man kan i denna upplösning tydligt se det öga som finns på berget bredvid lastbilen ochså.Resized Image

Posted on: 2005/10/4 16:50
 Top 


Re: Tecken i Skyn
#3


Polerna skiftar både magnetiskt och geografiskt, kolla denna fil Alternative.Three. 2 st filmer finns på dc hubben hos mig, måste ses, där berättas att först svänger den magnetiska polen därefter den geografiska, med en fruktansvärd effekt på miljön.

Mvh Hubben

Posted on: 2005/9/18 3:22
 Top 


kemspår ger MS
#4


Kemspår brukar anklagas för att innehålla Barium, detta ämne ger Multipel Skleros, en sjukdom som förstör hjärnan.

http://www.wnho.net/BariumPoisoningStudy.pdf

Läs denna artikel så får ni veta mera.

Mvh Hubben

Posted on: 2005/7/24 15:07
 Top 


Re: BOMBER I LONDON!! Ny händer det igen...
#5


Man kan läsa i artiklar bla:

"The three train explosions were at the Aldgate, Edgware Road and King's Cross stations in north London. The bus blasts were on Old Street in the financial district, and Russell Square and Tavestock Square in central London, near the British Museum. "

Om man läser det så här:

NWO (symboliseras sv de tre bomberna) spränger " the old way" snart på museum!! dvs politiken med G8's rädda afrika, skriv av skulderna osv, kommer att förpassas till museum.
Nu är det NWO som gäller slut upp bakom kriget mot terrorn.

Britterna har bombats förr, då atomvapen sprängdes i finanskvarteren, eftersom vissa ekonomiska reformer inte genomfördes. Mer om detta på http://www.vialls.com/nuke/nukes1.htm
Hörde även att dyslektikern G buske ville ha stöd för att dra igenom Patriot Act som raseras till vissa delar till nyår. Han har utnyttjat detta redan i media, och använt bomberna som argument.
Mvh Hubben


Posted on: 2005/7/12 23:17
 Top 


Re: BOMBER I LONDON!! Ny händer det igen...
#6


x

Posted on: 2005/7/12 23:10
 Top 


Re: Energi utvunnen ur jordens naturliga magnetfält
#7


Ja faktiskt kan man undra om det inte är därför illuminati har den symbolen, dom kanske får extra drive av den dom med ;) Annars brukar lögner av NWO alltid illustreras med pyramider eller tre, eller andra frekventa symboler.
Mvh Hubben

Posted on: 2005/7/12 22:56
 Top 


Re: Energi utvunnen ur jordens naturliga magnetfält
#8


Notera den vackra pyramiden, med illuminatystylad topp Säkert båg
Resized Image

Posted on: 2005/7/11 22:15
 Top 


Re: Dokumentär om Chemtrails.
#9


Ja precis när hände det senast att dom inte to credit för att göra en bra sak, det skulle dom aldrig smyga med. Se bara på skuldavskrivningen till Afrika, den fick ju full publicitet, fastän målet med den agendan, är att sälja ut världsbankens guldreserv. Jättebra, kvitta skulderna mot guldreserven, undrar vem det är som köper den. Tips, stavas NWO
Mvh Hubben

Posted on: 2005/7/11 22:07
 Top 


N
#10


d

Posted on: 2005/7/10 18:38
 Top 


Re: Dokumentär om Chemtrails.
#11


Hur vet du att NWO andas samma luft som vi? Kan inte dom filtrera luften? Det kan ju jag räkna ut, och sist jag funderade på det var jag inte medlem i illuminate =)

Posted on: 2005/6/22 2:03
 Top 


Re: 46664 - intressant och viktigt!?
#12


Anledningen till att dom avskriver skulderna är att dom skall sälja av Världsbankens guldreserv för att finansiera det hela. När sen finans marknaden rasar kommer inget guld finnas att köpa, katolska kyrkan kommer äga hela klabbet, då går ekonomierna i kras och den virtuella ekonomin föds. Då är det slut med kontanter, eftersom valutorna inte finns. Katolska kyrkan kommer att diktera vilkoren och alla måste konvertera till den nya och enda världsreligionen. Huga huga...

Posted on: 2005/6/14 22:26
 Top 


Re: Dokumentär om Chemtrails.
#13


Jaha men hur definerar man ett vetensklapligt bevis? För vem är det vetenskapligt vederlagt, och med den metoden kräver det ju att alla bevisar det, igen och igen och igen. Alla kommer att bli tvugna forska, man får själv ta prover och utbilda sig till kemist, problemet är bara att ingen tror en eftersom dom inte gjort testerna själva. Vems sanning är vems, och vad är sant. Vilken soppa, lycka till. Själv skall jag fixa filter till ventilationen, så jag slipper forska, och slipper drabbas, verkar smart, att skydda sig. Och sen kan man ju kolla vad som har fastnat i filtrena ochså. Är det inget farligt i luften kommer inget farligt att fastna i dem.
Men idag var det inga många chemtrails i alla fall, kanske kommer mer i morgon, ibland verkar planen ha att göra på annat håll, var inte ens täppt i näsan i dag, ovanligt nuförtiden.

/ Hubben

Posted on: 2005/6/14 22:17
 Top 


Re: De tre(!) bomberna i Södertälje
#14


Och det var en liten detalj som de flesta missade ochså, efter att dom hade forslat bort bomben "kunde" dom inte svara på vad för slags bomb det var, man var på grund av övertidsregler tvunget att avvakta desarmeringen av "bomben" allt för att hålla liv i massmedia. Sedan greps bombmannen som direkt erkände sig skyldig och förklarade att det var attrapper han hade placerats ut. Men det dröjde en hel vecka innan man fick reda på att det var attrapper. Precis som om man inte ville berätta det.

Men den här gången fick poliserna ytterligerare ett tillfälle att
samöva med militären, precis som under stormen Gudrun, då man hade storövning med militären. Man rapporterade glatt att "Militären hjälper till med bomblarm i Södertälje" Fast dom inte får ingripa mot terror attacker, men det är väl ingen som tror på riktigt att detta var ett terror attentat?
Stackarn var nog hjärntvättad till att utföra detta för illuministernas räkning.

Posted on: 2005/6/11 22:49
 Top 


Re: Dokumentär om Chemtrails.
#15


Om du vet en hel del om chemtrails verkar dina kommentarer överflödiga, typiska frågor från en person som är skeptisk. Om du är skeptisk, sök din information då så att du kan överetyga dig själv.

Om du nu har så mycket information som du har gått igenom hade du vetat svaret på de frågor du ställde. Vad är otrevligt, jag har inte behandlat dig illa, men du påstår dig i efterhand ha mycket information, och ställer ändå en massa basic frågor, du kunde själv ha gett svaret på dessa frågor och utvecklat debatten istället för att fråga.

Om man frågar vill man ha svar, eftersom du svarade på min post ville du ha svar av mig. Jag fattade av frågans kvalitet att du var skeptisk. Alltså är det upp till dig själv att försöka att ändra det.

Det är intye mitt ansvar att övertyga någon eller försöka att få en person att förstå, har inte personen i fråga nån egen vilja att förstå, då kan det kvitta. Man måste spara på sin energi så att man orkar gå viodare och ta reda på mer fakta. Det är viktigare att överleva själv än att informera 10 personer som inte lyssnade. Och så är det med denna sak allt som oftast det går 19 på 20 av de som inget vill förstå.

Jag joinade inte den här siten för att vara till lags, jag ville bidra med vad jag vet, om det krockar med en skeptiker eller 100, det kan jag inte göra nåt åt, jag har min ide om vad som är viktigt och andra har sina ideer, man kan inte ändra sina intentioner bara för att man möter på skeptiker, i såna fall hade man lagt av för länge sedan att bry sig.
Är det inte viktigare vad man vill än att man bara skall stryka medhårs, då kommer ni ingenvart, man måste våga ta en fajt ochså.
Har pratat med x antal personer, och finner att en del vill ha svar på femtioelva frågor. Jättebra, men meningslöst att besvara folks frågor om dom inte vill söka sanningen själva.
Men nu visar det sig att du säger att du har tagit del av information i större mängder.
Då har du redan x antal olika alternativ till de svar du krävde, därför var det meningslöst, det var det jag fattade och därför jag svarade som jag gjorde.

För vissa kommer det att vara viktigare att sitta och snacka om allt istället för att göra nåt, det är dessa personer som ställer fler frågor, och när man har ställt en massa frågor uppkommer nya, frågestunden blir en sysselsättning som blockerar personens tid som förväntas att svara.

Detta är kontraproduktivt och skall inte premieras. Att ställa en fråga som "När blir det massdöd med Chemtrails?" är helt enkelt en idiotisk fråga, om det inträffar är det försent, och om man stoppar det kommer det aldrig att inträffa, du kan ju lika gärna gissa då, eller vänta, eller skita i det, men att fråga mig om det, det är ju helt abstrakt, precis som om jag visste och att jag var inblandad?

Du kan inte hålla mig ansvarig för--->"Luftmätningar görs ju titt som tätt av forskare och jag har inte sett ännu att någon nämnt barium, inte ens en notis."

Vad är det då för skit i chemtrails?? Skall jag svara på det? Det var inte jag som avslöjade att det var barium i det, men det är troligt att det är det eftersom det snabbt bildas moln efter dessa kemplan, och det tyder på att det är ett mycket torrt ämne, typ ett salt, typ barium.

Och är det det du sitter och väntar på, att det skall stå i tidningen?

Jag tar minst lika illa upp av sån okvalificerad frågeställning som du eventuellt har gjort, eftersom det bara slösar med den positiva energi man kan lägga på denna fråga.

Tyvärr kommer man alltid tillbaka till samma sak när det gäller den här debatten, det är därför jag dömer ut saken som förlorad för de flesta, dom som är skeptiska kommer inget att förstå föränn det är försent, eftersom ingen kommer att orka med att informera dem, efersom ingen av dem är glada för vad de har fått veta, bara sitter och brer på med plattityder och spelar besservissrar på sin egen planhalva, i stil med om man berättar om chemtrails för nån i detalj, då kommer jhan tillbaka med info i stil med "kondensationstrimmor bildar naturligt moln på himlen" detta är inte ens sant när det gäller dessa låga altituder som dessa kemplan har, men en sån person kommer enkelt att stryka med eftersom han aldrig kommer att tro på det hela, förutom att han kommer att förneka det när han ligger där och hostar med sin astma.

Jag såg på pollen som ni la upp att 80 av de röstande hade fått andningsproblem nyligen, det har det inte stått i tidningen om heller, och inget om att 90% av de jag känner här i Stockholm ochså har drabbats, och det har hänt de senaste 2 åren. Man behöver inte köpa tidningen för att fatta att nåt är fel på ens lungor , inte jag i alla fall. Så kom med kreativ fakta, och inte noob frågor som du redan vet svaret på, eftersom du slösar med energi hos den som du förväntas svar av.

Om du vill ha svar. Är man kunnig ställer man bra frågor som utvecklar debatten och ser till att man tillför diskussionen men än vad man kräver av den. Är man nybörjare är det samma sak fast tvärt om, inte sant?

Och till sist beviset för att man vill skada människor genom chemtrails, om det vore för att ändra klimatet, skulle man kunna bespruta över havet lika gärna, det skulle ha samma effekt. Nu tar man till och med och svänger in över Gotland där det normalt inte passerar plan, skulle det vara bättre då för klimatet att man duschade över Gotland? Svar nej, man är ute efter de människor som bor på Gotland, annars hade man sprutat över atlanten istället, eller mitt ute i östersjön, jag har sett sattelitfoton där dom besprutar över Wales, men inte i atlanten, skillnaden ligger i att dom vill pricka människorna inte firrarna.

Posted on: 2005/6/11 22:30
 Top 


Re: Dokumentär om Chemtrails.
#16


Ja just det, detta är ju idioti av format. Du ber mig övertyga dig?
Jag skiter i vilket, om du inte vill kan eller orkar ta reda på fakta, vad skall jag göra åt det. Detta är inte en kamp om vem som har rätt, detta är en fråga om att sprida information. Tror du jag bryr mig om vad andra tycker om vad jag skriver, tror du att jag försöker ha "rätt" och att andra bör hålla med för att det skall vara "rätt"
Detta är anledningen till att denna sak är förlorad på ett ställe som detta, att detta ständiga besserwissande som tär slut på krafterna.
Det verkar som om man skall bli en identitet här, stiga i graderna och bli en ny Alex Jones.
Vad du inte förstår är att du bara behöver andas för att få reda på sanningen.
Dra några djupa andetag och se vad som händer.
Du vill vänta på att folk skall börja dö i massor.

Vad skall du göra om dom gör det då?
Skall du posta här då att jag hade rätt?
Grattis.
Du slösar med din energi och andras.
Jag har inte uppfunnit chemtraildebatten, det var andra för mig som skrev på internet om det.

Sedan upptäckte jag samma sak i Sverige.

Jag upptäckte även att vissa påstod att det var normalt.
Typ som dig.
Som vill avannonsera hela alarmet, och säga att allt är lugnt.

Ingenting är lungt.

Jag vet inte vart du bor, men jag bor i Stockholm, och här är det chemtrails varenda dag. En del dagar är himlen helt mjölkvit här, och det är inte moln.
Så sluta be mig ta reda på vad det är, jag har redan sagt det.
Du kan bevisa vad det är eller inte är.
Genom att säga att det är ofarligt tar du på dig ett stort ansvar.

Hoppas du vill ha det ansvaret, jag försöker att varna folk, och är glad om jag kan hjälpa nån att skydda sig.
Jag vet inte vad som driver dig i din iver att lägga locket på.
Gör vad du vill.
Du pratar om att du inte har läst i tidningen om att det finns barium i luften.
Jag har inte läst i tidningen om illuminate heller, eller om nåt annat som finns på den här siten.
Vad betyder då det?
Tidningar snackar skit, och ljuger.
Visste du inte det???
Gör vad du vill, men vill du inte hjälpa till, då skall man nog inte säga nåt, för vill man inte hjälpa, då vill man stjälpa.
Jag kommer att posta mer om chemtrails, men jag kommer inte att besvara dina kommentarer.
Du slösar med min energi helt i onödan.
Bara för att briljera.
Gör vad du vill, jag lägger min energi på annat än bullshit.
Tack ändå.

Posted on: 2005/6/11 1:07
 Top 


Re: Dokumentär om Chemtrails.
#17


Jag vet inte att det är barium, men nåt skit är det. Men det är klart bor man inte i stockholm ser man inte hur himlen ser ut.
Och vad gäller vem som blir drabbad repeterar jag, men tar bort barium...
Om man har bra filterventilation hemma, som filtrerar bort Bariumet i luften.

Och sedan har bra filter i bilen, microfilter, som ochså filtrerar bort kemresterna

Och sedan åker på jobbet, där det ochså finns bra filter.

Då är man inte exponerad 24timmar per dygn 7 dagar i veckan, utan endast dom tillfällen som man andas ute i det fria, den tiden räcker inte för att man skall få i sig de mängder som krävs för att bli sjuk.

Och för den delen har jag samma morgon som dom lade ut kemspår i stockholm på vädeleksrapporten meddela att det skulle bli "höga tunna moln" det var bara det att dom molnen skpades av flygplan, dom fanns inte innan.
Och du vet väl inte vilka som är fiende eller vän och vart dom bor och om dom drabbas.
Så det resonemanget håller inte, för det förklarar inte vad kemspåren är bra för. För eftersom dom upopenbarligen inte är falriga, eftersom det talar emot din teori, då kanske det är rena hälsokosten?
Och har man mentalitet att offra större delen av en population, som man kan anta att dom planerar, eftersom all information tyder på att dom vill decimera bort 5 miljarder människor från jordens yta, då skiter dom nog i de lägre nivåerna frimurare ochså.
Jag tror inte dom har några spärrar.

Posted on: 2005/6/9 22:40
 Top 


Re: Aktivera er!
#18


En viktig sak att tänka på är att stärka sig själv, det är viktigare att stärka sig själv än att försöka att övertyga andra, jag har sett att mycket av arbetet med att "rädda" andra, slutar med att man stångas med deras brist på intelligens eller brist på kunskap.

Enligt samma devis som man aldrig kan ändra en annan människa, bara ändra sig själv, tror jag det är samma i denna sak, man kan aldrig rädda en anna människa undan detta, bara rädda sig själv, med andra ord rädda sig den som räddas kan, det ultimata survival of the fittest.

Tyvärr men sant, man skall alltid tillhandahålla information till de som vill höra, men aldrig försöka att övertyga de som tvivlar, eftersom man då tenderar att stärka deras tvivel, det är upp till var och en att fundera.

Mycket bra med denna site, vaken.se där man kan ta del av det material som man behöver, mindre bra dock med att allt är fritt även för fienden att ta del av tankar och funderingar.

Jag pratar ofta med personer i min närhet om detta fenomen, och om alla gjorde det skulle infot vara ute på nolltid.

Om man pratar med alla man känner och alla pratar med alla dom känner i 6 led, då täcks hela jordens befolkning in....

Så det viktiga är att man stärker sig själv, och hjälper de som vill ha hjälp, saker kommer så småningom ut, men det kommer att ta lång tid motståndet mot NWO det skall man ha klart för sig, det är inget som kommer att ske som en revolution eller liknande, problemets natur är att folk sover, inte att dom inget vet,, vanligt folk fattar att det är nåt som inte stämmer, men har svårt att aktivera sig.

Det är det dom behöver hjälp med, att få igång sin hjärna igen, det akuta problemet ligger i gifterna i maten, Fluor, Aspartam natriumglutamat osv, så länge man äter detta, kommer hjärnan att vara ur funktion, be folk att slluta med dessa "droger" då kommer dom att börja se mönster i det man kan läsa och se i nyheterna. En annan viktig sak är chemtrails, det måste vara en prioritet för var och en att skydda sig mot de partiklar som kommer med luften, i slutändan kan det vara läge för gasmask, var och en får bedömma.

Åtta av mina vänner har nyligen fått astma eller allergier, såg röstningen "pollen" här på vaken.se. att 80% av de röstande hade råkatr ut för samma sak.

Det finns filter att köpa till din bostad eller till din bil, man kan använda samma partikelfilter som finns att köpa till andningsmasker. Och sedan rena sin luft.

När folk har slutat med gifterna och deras skalle börjar fungera igen, kommer dom att vara tacksamma för annan info ochså, men om man bara ger dom info, kommer dom inget att fatta eftersom deras processor har slammat igen av alla kemikalier dom dagligen trycker i sig.

Det är ingen vits att informera en person som man på förhand vet inte har en kapacitet att börja informera andra, detta är bara slöseri med energi, eftersom denna person helt utan belöning av illuminati kommer att kämpa emot dig och ta din energi.

Så stärk dig själv och utkämpa ett lågnivå krig mot denna stora fiende, om alla gnager på den, kommer vi att gnaga av dess ben, genom att vi vaknar upp och kan agera på olika håll allihopa simultant, ungefär som ett gerillakrig utan hierarkisk ledning, där alla simultant på samma plan agerar utan att man kan varken förutse eller förhindra dessa aktioner.

Därför är jag motståndare till iden med att samlas i en grupp och försöka tilsammans, är man ensam vet man vad man har för agenda.

Är man två är man stärkta tillsammans, men är man tre då är man redan infiltrerad.

Detta är ju upp till var och en att fundera på, men illuminati har alltid ställt grupper mot varandra.

Om vaken.se blir en grupp, kommer en annan grupp ställas emot, sedan är det igång, på samma sätt som fascister vs antifasister, bara en ockuppation av männsikors tid och energi, dom kommer inget att få utfört.

Och vitsen är ju inte att organisera sig, vitsen är att vinna slaget.

Alla kan fatta vad som skall göras, det bör inte avslöjas eller diskuteras offentligt som på denna site, eftersom det är registrerat redan i såna fall.

Var och en har sitt ansvar i denna sak, man vet själv vad man kan göra.

Skall det kämpas är grundingrediens nummer 1 att du är stark och kan kämpa, alltså stärk dig själv.


Posted on: 2005/6/8 12:11
 Top 


Re: Medicinrester i Stockholms dricksvatten
#19


Nej det är nog sant, att noja är farligt och att ständigt ha oro, pajar mer än gifterna, men man bör vara observant, mest tex mot
1)aspartam
2)fluor
3)natriumglutamat

även nya sötningsmedel bör man undvika, bättre då att äta de gamla klassiska sötade med socker eftersom socker är ett naturligt ämne, så länge man håller vikten, dvs håller det totala kaloriintaget nere är det ingen större fara, men som man kan säga "en burk aspartam om dan, gör hjärnan tam och lam"


Posted on: 2005/6/8 11:33
 Top 


Re: Dokumentär om Chemtrails.
#20


Om man har bra filterventilation hemma, som filtrerar bort Bariumet i luften.

Och sedan har bra filter i bilen, microfilter, som ochså filtrerar bort bariumet.

Och sedan åker på jobbet, där det ochså finns bra filter.

Då är man inte exponerad 24timmar per dygn 7 dagar i veckan, utan endast dom tillfällen som man andas ute i det fria, den tiden räcker inte för att man skall få i sig de mängder som krävs för att bli sjuk.

Kom ihåg att detta är en utdragen kampanj som har pågått sedan slutet på 90 talet, man kan nog se det på det sättet att dom räknar med att sabba andningen för folk på 10 års sikt, då kommer ingen att märka det under tiden och när det är försent, då är det just det, försent.

Jag har kollar runt lite själv, och har sett att på vissa kåkar sitter det mega ventilation, men på de flesta andra inget speciellt, kan man tro att vissa i vårt vackra land är förhandsinformerade, och skaffat sig skydd mot chemtrails? vilka skulle det vara i såna fall?? Tips det börjar på "I"

Posted on: 2005/6/8 11:27
 Top 


Re: Fluors "kariesskydd" - kvacksalveribrott?
#21


Kalcium vs Natrium fluor? Vad kan man säga, det är en varningstext på etiketten på Ramlösa flaskorna, och vattnet är skadligt för små barn, man kan nog inte påstå att Natrium fluor är skadligare än kalciumfluorid, båda är skit för dina nerver i hjärnan.

Däremot tror jag att kalciumfluoret lagras upp snabbare i kroppen och binder sig i skelettet, men natriumfluoret utsöndras i blodet istället, dvs till din hjärna. Men ett dagligt intag av kalciumfluor skulle ge samma resultat, kom här ihåg att varken kalcium eller natrium är skadligt, det är fluor som är farligt.

Jag tappar hellre tänderna än intelligensen, som ekonomin utveckar sig kommer det sluta med att man står i kön till soppköket ändå, och där behöver man dom inte =)

Posted on: 2005/6/8 11:17
 Top 


Re: The Lightbringer och The Light Behind Freemason
#22


Tack laddade hem den senare, mycket bra och en "måste ses"
=)

Posted on: 2005/5/29 17:51
 Top 


De tre(!) bomberna i Södertälje
#23


Häromdagen var det en battalj i media angående att militären ville ha rätt att bruka våld mot civila. Man kunde få reda på att säpochefen menade att militären knappast skulle kunna hjälpa till vid ett terrorist attentat.

Det är ju helt riktigt, man kan ju enkelt se i Iraq att man trots 300 000 militärer inte lyckas undvika sprängdåd, man kan enkelt fatta att militären har andra syften för sin "våldsanvändning mot civila" än att stoppa terror.

Naturligtvis nu en kort tid senare hittar man TRE (!) bomber i södertälje, man kan läsa i Expressen "Militär insatt mot bomberna" Militären bidrog med en bombvagn. På bilden som visar den så kallade bombplatsen kan man se TRE röda flaggor. man kan i DN läsa om saken:

"Det var personal på industrigasbolaget Aga som upptäckte TRE plaströr med blinkande lampor och utstickande sladdar på torsdagseftermiddagen. Området har varit avspärrat sedan 15-tiden.Innan de TRE plaströren med eventuella sprängämnen kan lyftas måste TRE järnvägsvagnar som innehåller gasol på Agas område flyttas."
10spänn på att det var en muslimsk tidigare okänd grupp som anklagas vara avsändare.

Varenda gång NWO/Illuminati gör nåt sattyg visar dom en pyramid triangel eller liknande, alltid nåt med tre i. Detta för att visa sina members att inget är att vara rädd för. Senast jag såg det var när dom visade ett inslag om den högt upsatte militären som anklagas för våldtäktt mm, då visade dom en sekvens med 3 militärer som gick genom en gallergrind. Man kan alltså fatta att det är en utrensning inom militären, vissa passerar grinden inte andra, dom smutskastas och rensas ut. Det verkar dra ihop sig, dom verkar ha bråttom nu att få ihop sina grejer.

Håll i hatten Svensson, snart kommer det att blåsa snålt.


Posted on: 2005/5/27 12:49
 Top 


Re: Här kör jag fast!
#24


Anledningen till att dom rustar är att "det finns inga regler" olika klaner inom illuminati strider mot varandra och försöker att själva få makten, därför behöver dom vapnen.

Posted on: 2005/5/26 13:47
 Top TopTop
(1) 2 3 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
44 user(s) are online (44 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 44

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS