vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (tompatomp)

BottomBottomRe: Conspiracy Theory with Gov. Jesse Ventura- 911 Pentagon Attack(Full Episode) 2010- 12-17
#1


Sjukt bra TV show, lägger fram nya bevis i varje avsnitt.

Posted on: 2010/12/18 15:40
 Top 


Re: Stockholmsbomberna
#2


Med tanke på ljudinspelningen och bilderna på händelsen och ren logik känns det helt klart INTE som något slags "inside jobb".

Så mycket som väst håller på i mellanöstern är det inte konstigt att det dyker upp förbannade muslimer som vill delta i jihad och spränga sig själva.

Posted on: 2010/12/15 13:52
 Top 


Re: Varför är dollarn så högt värderad?
#3


En sak som gör dollarn stark är att alla länder måste köpa olja med dollars.

Posted on: 2010/11/25 8:40
 Top 


Re: Investera i guld?
#4


Quote:

metaphor skrev:
Guldtåget gick för länge sen. Det är lite sent att gå i det nu. Det finns säkert alternativ, men vad? Några tips? Platina, silver, koppar, fastigheter?


Guldtåget har inte alls gått, enligt de flesta experter på området kommer guld fortsätta öka i kanske 10 år framåt.

Just nu ligger guld på ungefär 1300 dollar/uns vilket är rekordhögt. Men det förutspås att det kan hamna upp emot 6000 dollar/uns inom några år. Kanske över 2000 nästa år.

Kom ihåg att guld fortfarande inte är en bubbla. En bubbla är det när main stream köper. Just nu säljer många sitt guld genom alla dessa "guld till kontanter" företag som t.ex. SMS Guld.

Vad gäller andra metaller och olja så rör dom sig ganska parallelt med guld. Matpriser är dock sjukt låga fortfarande, vilket förmodligen kommer ändra sig snart.

Posted on: 2010/10/10 14:38
 Top 


Re: Investera i guld?
#5


Tavex.se och Libertysilver.se är bra ställen att köpa från.

Köp aldrig guld i papper för en hel del av de papper som t.ex. GLD och SLV är inte 100% backat av riktigt guld. När folk får reda på det i större omfattning så kommer folk begära guld för sina papper men kommer inte få ut något.

Någonstans har jag hört att bara en tiondel av silver på papper är backat av riktigt silver. Samma gäller antagligen guld.

Posted on: 2010/9/30 20:29
 Top 


Re: Dow: Yes Men Fix the world?
#6


Visades den på SVT?
Tycker det är rätt kul att se att SVT och tv4 visar en del utstickande dokumentärer. Loose change visades på TV4 fakta, SVT visade nyligen en dokumentär som visade att USA grundades av frimurare, och gick in på detaljer om symbolerna som syns ovanifrån på gatorna osv. Sånt där som får mig o vilja betala TV licensen igen, fast man aldrig kollar på TV :P

Posted on: 2010/9/29 0:21
 Top 


Re: Freeman, finns det?
#7


Förvånad att dom släpper in henne med ett hemmagjort pass, det är ju trots allt inte hon som bestämmer reglerna. Utan hon som måste anpassa sig till reglerna om hon vill vara med i spelet(samhället).

Men jag tror det är svårt o bli helt fri från samhället. Man betalar väl t.o.m skatt om man t.ex äger mark. Sen får man inte bo i skogen längre än 1 natt på samma ställe osv. Men finns väl mycket bättre länder än Sverige om man vill vara helt oberoende av systemet.

Posted on: 2010/8/16 13:59
 Top 


Re: ”Att inte arbeta kan vara mer moraliskt”
#8


Ju mer utveckling och automatisering, destå mindre arbetskraft behövs det, och destå fler onödiga jobb uppstår.

Problemet är att folk inte ser det sambandet utan tror att alla borde jobba 8 timmar om dagen precis som vi alltid gjort. Men någon gång kommer vi inse att vi inte längre behöver jobba lika mycket för att upprätthålla en okej levnadsstandard.

En bra sak vore ju om man satte en ny standard på 4 timmars arbetsdag och dela upp jobben. Så kunde man även göra sig av med alla onödiga jobb samt få bort allt maskande som numera är extremt vanligt.

Posted on: 2010/8/12 16:09
 Top 


Re: ”Att inte arbeta kan vara mer moraliskt”
#9


Håller med helt och hållet.
Dock så är det inte så lätt o klara sig i det här systemet utan att vara en byggsten i elitens pyramidspel.

Jag ser det som att pyramiden håller på att kollapsa, och är man en sten som fallit ur så är det svårt o komma tillbaka. Och dom som står kvar i pyramiden står och skriker åt dom utanför "KOM OCH HJÄLP TILL DÅ!!!" :P

Jag vill dock se en radikal förändring i hela systemet. Så jag hoppas nästan allt kollapsar, så det kan komma något nytt och bättre.

Posted on: 2010/8/12 4:03
 Top 


Re: Svd: Iran stoppar handel med dollar
#10


Intressant artikel. Att iran har planerat att dissa dollarn har ju varit på tal förut. Men kanske är allvar nu.

Posted on: 2010/8/10 20:50
 Top 


Re: Jorden kosmos centrum...
#11


Jag säger som Dalai Lama.
Centrum för universum för dig är just dig själv. Och samma gäller för vem som helst i hela universum :)

Posted on: 2010/8/10 1:16
 Top 


Re: Person /= man/människa/kvinna
#12


Frågan är hur välkommen man är i Sverige när man avsäger sig sitt medborgarskap. Och hur välkommen är man förresten någon annanstans i världen?

Jag har hört talas om folk i USA som försökt leva på sådant vis, men att det än så länge har det funkat lite halvdant, men jag tror det kan vara något inom en snar framtid, när fler folk är villiga att lämna det nuvarande systemet.

Kom även ihåg att så länge vi använder deras pengar så är vi fortfarande kvar i spelet. Grunden i själva själva slaveriet är ju banksystemet. Så det är viktigt att en medvetenhet kring pengarsystemet sprids för att vi ska kunna skapa ett nytt samhälle.

Posted on: 2010/8/10 1:09
 Top 


Re: David Icke Dubbla budskap
#13


Jag har hakat upp mig på en grej när David Icke motsäger sig själv.
Han har flera gånger berättat att han såg en känd person sitta brevid sig, och när Icke hälsade på honom så blev hans ögon helt kolsvarta, ögonvitan också. Och sen säger han att han såg att personen kollade på Icke upp och ner, utan att röra på huvudet.
Frågan är hur han kan se vart personen tittar om hela ögat e svart, även ögonvitan.

Posted on: 2010/8/8 18:00
 Top 


Re: hej!
#14


Välkommen Sajkon!
Jag hade en liknande upplevelse som dig. Jag hade dock varit intresserad av Buddhism och liknande andig lära sen några år tillbaka, och hade också börjat studera ekonomiska krisen och dess verkliga orsak, inte den officiella.

Men för mig började det på riktigt 2009 med att en kompis visade Zeitgeist, och det var först då jag verkligen fick upp ögonen för 11:e september. Men sen tog jag det rätt lugnt med information angående det. Jag började jobba och lade det på is.

Ett halvår senare, hösten 2009 så halkade jag in på David Icke på youtube. Då var det verkligen som alla mina mentala strukturer, idéer och uppfattningar om världen kollapsade. Det var som Neo i Matrix.

Ett halvår sen så var jag insnöad på mayakalendern ett bra tag också, och jag kommer fortsätta följa den tills 2012 :)

Så under ett år har jag setat mestadels av min vakna tid vid datorn och nött information och olika videos på youtube om 9/11, religion, historia, krig, ALLT i stort sätt för att skaffa mig en ny idé om vad det är för värld vi lever i. Och jag måste säga att det varit jävligt kul och beroendeframkallande.

Posted on: 2010/8/6 3:41
 Top 


Re: Såg nyss...
#15


The Yes Men Fix The World.
Kul film, humor samtidigt som dom knäcker företagsjättar. Dock tydligt vänster budskap rakt igenom hela filmen vilket jag tycker är lite naivt.

Posted on: 2010/8/6 1:34
 Top 


Re: Religioner
#16


gatlopp. Anser du att man New Age bara för man tror på utveckling och evolution eller?

Momus: Snöade in mig i bibeln ett tag förut, och fann en massa intressant i evangelium och uppenbarelseboken.

Som jag ser det är vi i "the end times" just nu. Tecken på det är att ett krig mellan Iran, Israel och USA kan starta när som helst. Och många säger att det kan vara starten på 3:e världskriget. Och bibeln säger just att den sista striden ska ta plats i Harmageddon som ligger i Jerusalem. Och att antalet stridande skulle vara 200 000 000 osv. Mer än halva jordens befolkning ska dö av svält, krig och av vilddjuren(stormakterna).

Står att efter den här förödelsen kommer våra begär efter materealla ting va borta. Vilket inte verkar helt omöjlig, vi börjar ju redan nu insé att det är något fel med att samla på sig massa onödiga prylar, flera bilar osv.

Posted on: 2010/8/6 1:17
 Top 


Re: Fri energi
#17


menola: det är väl inte fri energi om du måste köpa nya batterier hela tiden?
Förresten varför inte bara köpa en ficklampa för 100 spänn istället ;)

För hembruk är väl solpaneler det bästa va gäller fri energi just nu.

Posted on: 2010/8/3 2:54
 Top 


Re: Mayacalendern!
#18


Kärlek för gatlopp är som heligt vatten för Dracula tror jag.

Posted on: 2010/8/2 21:32
 Top 


Re: Ta bort flour i vatten
#19


Den högsta tillåtna fluorhalten är 1.5 milliliter per liter enligt svensktvatten.se

Finns massor information och pdf dokument om flour där. Det står även att det är förbjudet att tillsätta fluor, men dom gör ju det endå.

http://www.svensktvatten.se/web/Fluorid.aspx

PS: Bästa sättet att få bort fluor från vattnet verkar vara filters, så kallade "omvänd osmosis" och "nanofilter", står även på svensktvatten.se nånstans. Sök på fluor på sidan, så får du fram ännu fler artiklar.

Posted on: 2010/8/2 1:20
 Top 


Re: Religioner
#20


Jag håller med om mycket du säger, jag har nog en liknande uppväxt som dig, fira traditioner som jul, påsk, gick konfirmation, dock inte för jag trodde på gud eller Jesus, utan för att alla polare gjorde det, och vi åkte på läger och annat kul.

För mig är bibeln bara ett kompliment, ett till sätt att vidga sina vyer. Jag har även varit mycket intresserad av buddhism, new age zen sen 4 år tillbaka typ, men de många kristna verkar ju dock oftast väldigt insnöade på just kristendomen och vill inte se på ny information.

I framtiden tror jag dock vi kommer klara oss utan religioner. Jag ser religion som något vi människor fått eller skapat för att lära oss rätt och fel. På samma sätt som vi har lagar i dagens samhälle. Jag tror även lagar försvinner med tiden, de är bara stödhjul som med tiden inte kommer behövas. Det är vad jag tror och hoppas :)

Posted on: 2010/8/1 18:38
 Top 


Re: Religioner
#21


Hej på dig med :) Ursäkta att jag hakar upp mig på samma sak men det står fortfarande ingenting om något fiskande eller att Jesus va en fiskare, inte ens i närheten nånstans.

Dock så vet vi ju att att vi levt i fiskens tidsålder från Jesus tid till nu, men det står dock ingenting i evangelium som liknar Jesus med fisken på något sätt. Vad jag vet iaf. Du får gärna referera annars.

I samband med att jag "vaknade" för mer än ett år sen har jag trott både det ena och de andra angående bibeln och Jesus, även samma saker som du skriver om. Men nu har jag iaf stannat på min uppfattning om att han verkligen existerade i mänsklig form.

Posted on: 2010/8/1 17:29
 Top 


Re: Religioner
#22


Står väl ingenstans i Bibeln att Jesus va en fiskare? Inte i evangelium iaf.

Jag tror Jesus fans på riktigt, och att han utförde mirakel. Dock kan jag inte förneka alla likheter med andra religioner.
Men jag ser det mer som att dom har lagt till det till den verkliga historian om Jesus. Varför vet jag inte exakt.

Jag tror det är blandat sanning och myter i bibeln.

Posted on: 2010/8/1 15:00
 Top 


Re: Mayacalendern!
#23


gatlopp, definiera verkligheten om du nu säger att new age inte har någonting med verkligheten att göra.
För tro mig, din perception av verkligheten är ingenting annat än en illusion den med.

Posted on: 2010/7/30 1:01
 Top 


Re: Mayacalendern!
#24


Wox, ja jag tror många inom new age är väldigt mottagliga för de här teorierna om mayakalendern. Men new age liknar även zen och buddhism, all slags andlig lära går ihop rätt bra med new age.

Folk verkar ha lite olika datum när de gäller mayakalendern dock. Enligt Carl Calleman så slutar Galactic Underworld 3:e november. Och universal underworld börjar 11:e februari och slutar 9:e oktober 2011. Inte 21:a dec 2012 altså.

Posted on: 2010/7/29 3:29
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
28 user(s) are online (28 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 28

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS