vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (hackerberryfinn)

BottomBottomRe: Lägenhet för vakenkollektiv i Stockholm
#1


hej.. verkar som att någon raderar mina inlägg här hela tiden.. jag försöker upplysa eventuella spekulanter om att hyran verkar vara satt något hög.. en lägenhet ända ute i bagarmossen kostar nog inte mer än fyra till femtusen i månaden.. har även skrivit att jag tycker denna buddhist är något snål.. även flera andra kommenterade.. vissa tyckte det var roligt, andra inte...

sen så fick jag ett mail som jag undrar har något med det här att göra... så här stod det iaf, kopierar in:

"Skärkning

Om du ber om ursäkt så får du vara kvar, men annars så stred du just mot vakens regler. Man ska inte plåga andra, Man ska alltid bjuda till, men för övrigt får Man göra som Man vill."

betyder det att om jag ber om ursäkt så stred jag aldrig emot några regler? förstår inte riktigt... förrestenn menar du skärpning eller skärkning vad är deT? kram

Posted on: 2010/3/15 12:24
 Top 


Re: Lägenhet för vakenkollektiv i Stockholm
#2


skrev typ samma sak men med något annorlunda ordföljd för en halvtimma sen.. men "någon" raderade det.. var förresten en till användare som skrivit då.. han ansåg att min kommentar var skön.. tänk så olika man kan se på saker..

Posted on: 2010/3/15 12:00
 Top 


Re: Lägenhet för vakenkollektiv i Stockholm
#3


hela 7000:- i månaden låter väldigt dyrt för en lägenhet ända ute i bagarmossen.. skulle tuppa på att hyran snarare ligger på 4000:- kanske max 5000:-.. verkar som att vi hittat en girig buddhist.

Posted on: 2010/3/15 11:48
 Top 


Re: Lägenhet för vakenkollektiv i Stockholm
#4


dessutom låter 7000 i månaden extremt dyrt för en lägenhet av den storleken ända ute i bagarmossen.. hmm.. skulle tippa på att hyran är på max 5000.. förmodligen runt 4000... med andra ord så verkar det som att vi har hittat en girig buddhist..

Posted on: 2010/3/15 11:09
 Top 


Re: Lägenhet för vakenkollektiv i Stockholm
#5


Jag vet inte om du micro är samma som denna mikael cromsjö.. men jag vill iaf att folk ska veta att denna micke tydligen ska vara ganska konstig.. han har startat en sida om konspirationer men det är egentligen bara han själv som konspirerar.. han lurar folk att bli hans vänner genom att göra dem till admins.. sen försöker han tvinga dem att skriva som han vill.. detta är som sagt bara sånt som jag hört och läst på internet.. men jag skulle alltså tänka till både en eller två gånger innan jag hyr lägenhet av honom...

Posted on: 2010/3/15 10:55
 Top 


Re: Hemlighet bakom Davidsstjärnan
#6


ett råd till TeBe: om du bara håller dina adminfingrar i styr istället för att radera andras inlägg så ska du nog se att saker och ting ordnar sig UTAN att du ska behöva stressa upp dig som en litet barn över grejer som andra har skrivit till varandra.. jag tror du överskattar din egen/admins roll på detta forum..

"kunskap är frihet" kan ju inte bli mer fel i sammanhanget..

snarare "admins avgör vad som är fritt att få kunskap om"

så jävla puckat beteende.. vete fan vad som hänt med vaken.. vissa admins verkar tro att de ska finna mer information om en global konspiration bara för att de raderar alla användares privata yttranden i andra frågor.. som om någon skulle vilja bidra mer till människorna på vaken när man precis fått fem inlägg raderade? det är ju ni som vägrar inse att konspirationen är på flera plan samtidigt... allt kan väl för fan inte bara handla om vilka som är medlemmar i vilken lodge? snälla öppna ögonen för helheten snart... vaken ligger lååångt efter just nu... tråkigt att se för en gång i tiden låg den här sidan bra till..

JAG KANSKE VILL VETA NÅGOT PERSONLIGT OM KALASHNIKITTY ELLER COMPUTERROR OCH DÅ SKA JAG F*N HA RÄTT ATT STÄLLA DEN FRÅGAN OFF-TOPIC ELLER INTE I VILKEN J*VLA TRÅD JAG VILL I VILKET J*VLA FORUM JAG VILL.... LÄGSTA J*VLA NIVÅ JAG VARIT MED OM.. TEBE DU KAN VÄL SITTA HELA NATTEN OCH SKRIVA EGNA INLÄGG SOM DU SEN RADERAR ISTÄLLET FÖR ATT HOPPA PÅ SÅDANT SOM ANDRA SKRIVIT.. HUR J*VLA BAKOM KAN MAN VARA?

Posted on: 2010/3/15 10:51
 Top 


Re: Hemlighet bakom Davidsstjärnan
#7


Redigerat av mig TeBe, pga osakligt samt helt offtopic!

Posted on: 2010/3/15 0:23

Edited by TeBe on 2010/3/15 8:48:22
 Top 


Re: Hemlighet bakom Davidsstjärnan
#8


Redigerat av mig TeBe, pga helt offtopic!

Posted on: 2010/3/15 0:17

Edited by TeBe on 2010/3/15 8:47:00
 Top 


Re: Hemlighet bakom Davidsstjärnan
#9


Redigerat av mig TeBe, pga osakligt samt helt offtopic!

Posted on: 2010/3/15 0:05

Edited by TeBe on 2010/3/15 8:46:10
 Top 


Re: Hemlighet bakom Davidsstjärnan
#10


Redigerat av mig TeBe, pga osakligt samt helt offtopic!

Posted on: 2010/3/14 23:49

Edited by TeBe on 2010/3/15 8:44:49
 Top 


Re: Hemlighet bakom Davidsstjärnan
#11


Redigerat av mig TeBe, pga osakligt samt helt offtopic!

Posted on: 2010/3/14 23:36

Edited by TeBe on 2010/3/15 8:44:14
 Top 


Re: varför vill vaken dölja detta? (ang vakens censur)
#12


computerror: vad har hon ljugit om i den här tråden?

Posted on: 2010/3/14 23:02
 Top 


Re: Dax att leka besserwisser
#13


du brister redan i din kategorisering.. vadå bråktråd liksom? vad fan skulle det vara för något? vilken tråd som helst kan leda till bråk och det skulle ändå inte vara någon fara.. vad som däremot skulle oroa mig, något som detta forum börjar likna.. en plats där alla snyggt och prydligt håller med varandra enligt de outtalade stadgar som växt fram.. ingen gör revolution eller provocerar någon.. alla håller varandra om ryggen och ingenting förändras.. för ni har helt klart inte kommit längre än den gruppdynamiskt erkända process... nämligen social acceptans.. det är vad ni söker.. och det är allt ni kommer få..

ni är ett gäng tama möss och micro behöver inte lyfta ett finger för att hålla er i den trygga buren.. kanske byta vattenskålen ibland eller på sin höjd lägga in lite nya torra sågspån i botten av buren.. vad ni tyvärr misslyckas att inse är hur han VÄLDIGT aktivt arbetar på andra områden som ni inte ser.. speciellt det området där det gäller att hålla borta oliktänkande, nytänkande, provokativa tankesätt från den här sidan.. han gör allt för att ni ska få behålla eran trygga forummiljö där ingen använder några fula ord eller, för guds skull, tänker en förolämpande tanke om någon annan.. för då skulle ju allt gå åt helvete.. eller?

Posted on: 2010/3/7 3:54
 Top 


Re: computerror från vakensucks
#14


du är en sällsynt menlös användare av detta forum. du gömmer dig bakom läktaren där du inte behöver ha någon åsikt.. det är din trygga plats.. där du i lugn och ro kan kommentera/håna de användare som faktiskt vågar sticka ut hakan och säga något.. vet inte riktigt vad jag ska kalla det annat än preventiv försvarsmekanism.. kom med något själv eller gå och lägg dig.. det kommer inget bra med att du ska sitta och göra dig rolig över andra användares diskussioner.


Posted on: 2010/3/7 3:45
 Top 


Re: Dax att leka besserwisser
#15


och du bidrar fortfarande inte med något till diskussionen än att du sitter och påpekar vem som säger vad och på vilket sätt.. och det verkar vara din enda funktion på detta forum. totalt meningslöst. ett fattigare beteende får man leta länge efter. kom med något eget själv nån gång istället för att bara kommentera andra. tvivlar iofs på att du besitter den förmågan. men visst.. sitt gärna där på läktaren likt en häpnad användare och fila på dina osofistikerade kommentarer avseende vem som har vilken roll i vilket samtal.. medans det undgår dig själv att du saknar sammanhang.. inte så svårt att bara sitta och kommentera andra, eller hur? idi*t.

Posted on: 2010/3/7 3:36
 Top 


Re: computerror från vakensucks
#16


metaphor.. om du inte förstår en tråd - lägg dig inte i.. har en mer utvecklad respons till ditt forumbeteende i en av trådarna under andlighet.. spring dit och läs ni din lilla skalbagge som bara vill göra sig lustig på andras åsikter än att ha en åsikt själv..

Posted on: 2010/3/7 3:34
 Top 


Re: Dax att leka besserwisser
#17


metaphor: har under mina senaste dagar här lagt märke till ett väldigt sorgligt beteende från din sida.. nämligen tendensen av att agera översittare utan att vara delaktig i samtalets kärna.. dvs du distansierar dig själv genom att enbart kommentera omständigheter mellan enskilda användare snarare än samtalet i sig.. även om du i den här tråden "identifierar" kamphundar.. på vilket skulle du vara bättre bara för att du sitter på läktaren och spyr galla på dem som faktiskt vågar interagera med varandra? många skräpinlägg från din sida som bara behandlar användarna snarare än ämnet i sig.. helt värdelöst bidrag om du frågar mig.

angående diskussionen om medvetande så blir jag även här orolig.. är det så att vissa tror sig medvetandet vara något i stil med en stilla blank sjö? är det för att ni läst så i böcker eller för att ni sett det? hur som helst så lurar ni er själva alternativt på tok för invaggade i era egon.. även om ER upplevelse av medvetandet skulle vara stilla för tillfället.. så pågår ju självklart ANDRA saker simultant.. att medvetandet skulle vara "vackert" eller "stilla" är bara finlitterära omskrivelser för att kunna sälja böcker till folk som vill läsa om hur fint saker och ting kan vara, snarare än att våga se den konkreta verkligheten...

men visst.. gör som er "grundare".. sitt i eran falska meditativa upplevelse som ni blivit "lärda" att göra alternativt pluggat er till eller sett en youtube film om.. sitt gärna i flera timmar i sträck.. sitt resten av livet för min del och tro att ni kommit någon stans.. suck alltså.. alla dessa foliehattar på vaken som ska berätta om deras fina spirituella sidor.. önskar att ni en gång fick en riktig spirituell upplevelse snarare än erat dagdrömmande stadie så att ni faktiskt kunde få en uppfattning om de makter som rör sig i vårat universum...

för övrigt är jag redan nu less på den syjunta som vaken utgör och kommer inom kort söka mig härifrån.. har bara ett fåtal inlägg till jag vill skriva... att diskutera världen med er är ju för fan lika spännande som driva en samtalsgrupp för senildementa. ni har på tok för många föreställningar om vad som är rätt och fel.. massa sönderskrivna regelverk och stadgar.. finns mer vakenhet i granngårdens bonnkatt än vad jag hittils sett på den här sidan..

Posted on: 2010/3/7 3:27
 Top 


Re: computerror från vakensucks
#18


jag kopierade faktiskt dina inlägg när jag såg att du hela tiden ändrade i dem.. men kom sen på att det skulle vara elakt att posta dina utlägg bara för att bevisa att du ljuger - något som för andra på vaken varit uppenbart länge.. jag ska låta dig vara nu men tråden blir kvar eftersom den påvisar sammanhang som kan vara nyttiga för nyreggade på vaken.. lycka till i livet min fallne broder.

Posted on: 2010/3/6 20:42
 Top 


Re: computerror från vakensucks
#19


ser att du ändrat dina inlägg minst fyra fem gånger.. allt från att bara skriva en kort kommentar till långa utlägg om vad som hänt och så vidare.. om inte du förstår att ditt beteende är ett tecken på överreaktion så vet jag inte vad mer jag kan göra för att hjälpa dig... lycka till i livet gamle vän..

Posted on: 2010/3/6 20:24
 Top 


Re: computerror från vakensucks
#20


jag förstår inte varför du försöker förneka detta.. har vid flera tillfällen läst på forumet hur andra användare klagat på att du konstant ska skicka pm till dem.. har dessutom upplevt detta själv under en gammal användare.. säger självklart inte vilken. men det mest alarmerande är ju självklart nu när du även börjat skicka pm till detta konto... hur tänker du egentligen? snälla förstå att vi är bara oroliga för hur du mår.. det är verkligen hög tid för dig att söka hjälp... jag tror du är beroende av konflikter..


Posted on: 2010/3/6 20:20
 Top 


Re: computerror från vakensucks
#21


du spammar både vaken, vakensucks och min inkorg. har dessutom läst liknande klagomål från andra användare. det är inte bra när någon som du sitter mitt i sandlådan och skriker så att de andra barnen inte kan leka.. du har helt klart mycket du behöver prata om.. jobbiga händelser ur ditt privatliv osv. har du funderat på att börja blogga? ps.. jag vill verkligen hjälpa dig.. du verkar ha haft det jobbigt.. de på vakensucks verkar också tänka på din hälsa just nu.. det är inte bra att reta upp sig som du gör.. mvh.

Posted on: 2010/3/6 20:01
 Top 


computerror från vakensucks
#22


eftersom admins låste den förra tråden om ämnet så startar jag en ny här...

måste computerror från hela tiden vara inne både här och i deras hatforum och bitcha? han drar ju ner hela sanningsrörelsen till en sandlådenivå...

jag säger detta av omtanke nu även om jag är jävligt trött på han.. fattar du inte att du skämmer ut hela "sanningsrörelsen" när du aldrig lägger ner ditt bitchande?

dessutom skickar han hela tiden massa meddelanden till mig med kommentarer om hur han tycker jag skrivit i andra trådar.. förstår ärligt talat inte vad som händer.. är han något slags vaken-skämt?

här är det senaste han skrev om någon vill försöka översätta till något man faktiskt kan tolka: "Jag gillar verkligen hur du går in i en tråd och skriver någonting som visar att du förstått trådens ämne. Det är duktigt... Mitt uppe i allt konfliktsökande."

källor: http://vakensucks.mypagerocks.com / http://www.vaken.se

Posted on: 2010/3/6 19:46
 Top 


Re: Glöm inte att släcka ljuset den 27 mars!
#23


det är ett hån mot svenska folket att vi ska vara eftertänksamma med våran privata energiförbrukning, samtidigt som kommunala byggnader och storföretag förblir upplysta dygnet runt.. hyckleri i sin ädlaste form.


Posted on: 2010/3/6 18:37

Edited by hackerberryfinn on 2010/3/6 18:54:14
 Top 


Re: Glöm inte att släcka ljuset den 27 mars!
#24


Earth hour är hyckleri.

Posted on: 2010/3/6 4:12
 Top TopTop
(1) 2 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
48 user(s) are online (48 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 48

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS