vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (ralekk)

BottomBottomRe: Det kungliga "illuminati" bröllopet
#1


På en sida som vaken måste jag ställa mig frågan, är bibeln sann eller propaganda?

Posted on: 2010/7/21 0:22
 Top 


Re: Osannolikt, har det hänt dej?
#2


En individ har förmågan att söka samband där det ej finns några, att finna en mening där mening ibland saknas. Vi kan som individer skapa oss en mening i saker, men enbart för att vi skapar en mening eller liknande behöver inte detta betyda att det är sant.

Visst kan livet bli roligare med en mening i allt det vi gör, men jag anser att det inte är så roligt. Du har en betydlig högre chans att bli galen om du letar efter meningen i allt än om du låter bli.

Om du har en inåtvänd världsbild och är väldigt subjektiv kan jag gå med på att det har betydelse för din värld, men om du lever ute med alla oss andra så har det troligtvis ingen betydelse.

Men som tidigare sagt är kärleken oändlig, tro alltid på den och tro på att den finns överallt så kommer allt att lösa sig. Och det här med stor kärlek tror jag även den finns överallt, det handlar helt enkelt om hur dedikerade de två i ett förhållande är mot varandra om båda är väldigt dedikerade är det en stor kärlek. Att tänka annorlunda är enligt mig enbart dumt, man låser bara in sig själv ett mentalt fängelse där man inte kan delge kärlek till andra människor än de som man tidigare ansett som rätta. Det verkar iaf vara lättare att hitta den stora kärleken med någon som är lik ens egen person, den stora kärleken kanske inte kommer direkt i ett förhållande, det kan dröja en tidsperiod innan det sker. Det magiska behöver inte ske direkt.

Sann kärlek är fri kärlek och det är sann kärlek som enligt mig är det som är den stora kärleken. Om kärlek låst sig fast till antalet 3 vore det då kärlek? Sen om magiska saker sker när man väl är med sin stora kärlek? Det lämnas bäst som ett mysterium =)

Jag har själv passerat antalet 3, och tror därför inte att antalet håller någon magisk funktion i sammanhanget. Kärlek är som allt annat, man måste jobba på den det är då den belönar som bäst.

Detta är enbart mina åsikter i frågan.

Posted on: 2010/7/21 0:19
 Top 


Re: Samtal med gudarna...
#3


Jag har ingen aning vad jag har skrivit eller vad ni har skrivit till varandra eller till mig, och helt ärligt är det inget jag behöver veta, eller tar som någon som helst sanning för mig.

Det har blivit uppenbart för mig att en annan person i min närhet har försökt sno över mig till hans tro, vilket har orsakat en konflikt i mig. Dock verkar denna konflikt leda mot sitt slut och min ursprungliga tro kommer sakta men säkert tillbaka.

Han försökte de klassiska undernäringsknepen och lite usel hjärntvättning som motverkas av mina egna försvarsmekanismer och min egen tro. Så den person som har blivit lurad är tyvärr inte jag utan en vän. Han glömde dock en viktig sak (att jag inte alltid lyssnar på honom) och hans hjärntvättning blev aldrig komplett, vilket har inneburit att han helt enkelt inte har lyckats.

Vad min tro innebär är inget som jag vill dela med mig av eller delge. Men eftersom det var så många svar på den här tråden tänkte jag att jag skulle ge en uppdatering.

Posted on: 2010/7/20 23:56
 Top 


Re: Att väcka sin partner
#4


Jag har efter en hel del tänkande kommit på att det inte är någon nytta att vara vaken om man inte har tänkt göra något åt de hela. Vilket ganska många verkar göra, just diskutera, se om sin egen person men inte göra något åt problemet.

Om man nu tycker att problemet är att inte alla är vakna då har man absolut ett ansvar att väcka sin partner annars är man enligt mig extremt okonsekvent.

Dock finns det folk som väcker på dåliga sätt, vilket jag nyligen fått erfara från en av mina vänner. Och när det gäller ens partner eller nära bekant kan det nog vara lätt att göra lite galet då man ibland tror att den man spenderar mycket tid med lyssnar mer än vad man tror. En grundregel är att om en person inte är intresserad så lyssnar den inte, vilket då blir problematiskt om man försöker väcka en person som man spenderar tid med och som man tror lyssnar och behåller informationen. Många kastar bort den information som dom inte anser nödvändig eller intressant och problemet blir att skapa ett intresse för omvärlden.

Bara för att man är tillsammans så lyssnar man inte på allt den personen säger, jag vet inte hur många filmer som jag sett med olika flickvänner som jag glömt bort eller hur många samtal som jag fört med intresse för att senare glömma bort 90% av dom, helt enkelt för att det inte är mitt intresse. Jag har lätt att tänka mig att samma princip gäller de personer som lyssnar på saker man säger men inte är intresserade.

Ett annat problem är att inte alla människor passar att vara vakna, vissa vill ha en bekymmersfri inställning till livet har medvetet valt bort att inte tänka på stora världsliga saker utan vill kanske sprida sin omtanke till världen på andra sätt. Detta måste man också respektera och tänka på.

Sen finns det väldigt många som är smartare än vad man tror och spelar medvetet dumma, om en sådan människa ser lättsamma konspirationsfilmer eller snöigare sådana kan dom ibland genomskåda dessa som skitsnack då det finns väldigt många paranoida personer som försöker få ut felaktiga budskap. Detta är också en fallgrop då en person som exempelvis inte är intresserad av politik eller omvärlden har insett att all information som kommer att nå dom inte kommer att vara sann, så dom struntar helt enkelt i det och lever efter det som vissa kallar verkligheten.


Avslutningsvis är detta ett känsligt ämne, att väcka någon är alltid det. Det första man borde göra att att sätta sig ner och förklara hur det är att vara vaken, hur man tänker vad man gör osv. och helt enkelt fråga om det är något som den personen vill vara delaktig i eller ej. Svårare än så är det inte, det handlar helt enkelt om att respektera sin partner oavsett om personen vill vara vaken eller ej.

Posted on: 2010/7/20 23:45
 Top 


Re: Plan till att ta tillbaks vår frihet*!
#5


Frihet enligt mig är att bry sig om sig själv och andra. Det finns ingen annan frihet som är värt någonting.

Posted on: 2010/6/16 2:30
 Top 


Samtal med gudarna...
#6


Jag har pratat med många av gudarna som finns och kan nog säga att en stor del av dom inte riktigt kommer med sanningar.
Det finns en del som hjälper men väldigt många som har egna intressen, många verkar vilja påverka en att ändra på sin person för att bättre behaga dom på något sätt.

Det bästa jag har kommit fram till att man kan göra är att ta det lugnt och vara sig själv. Det finns många korrupta gudar eftersom en stor del av mänskligheten är korrupt och många av de grundtankar som finns i samhället är korrupta vilket gör att många av gudarna är det. Jag har nu reducerat antalet gudar till ett fåtal som hjälper mig, och kastat bort många som gör konstiga saker, jag resonerar och samtalar bara med dom som låter mig vara mig och som hjälper mig i min personliga utveckling.

Det finns även gudar som tycker att man ska förena sig med andra personer, men det är inget att eftersträva, eftersom att förena sin själ eller liknande med andra gör det bara lättare att göra det ytterliggare gånger och det kommer i slutändan leda till att endast en gud kontrollerar alla, som några slags zombier eller liknande.

Nirvana sjunger även om detta om någon lyssnat lite på texterna och hans samtal med gud.

Jag har iaf varit i ett "gudomligt mönster" och vandrat runt i några veckor där allting löst sig och saker och ting bara klickat på ett sätt som det aldrig gjort tidigare, detta kanske har något att göra med att mitt empatisinne har utvecklats så att jag numera kan se själar samt ibland se vad folk tänker på, dock är det en lite jobbig "gåva" att ha som jag försöker lägga lock på, då jag numera har extremt svårt att besöka platser med mycket folk.

Allting verkar hända samtidigt, jag vaknar upp och det är extremt många gudar som pratar med mig. Alla säger olika saker och vissa verkar försöka lura in mig på olika spår, så det har varit en svår tid. Just nu försöker jag bara vara hemma och göra saker som jag är bekant med.

Ett tips om någon är eller hamnar i samma situation är att ta det lugnt och försöka göra bekanta saker, lita på dom som stått dig nära tidigare och glöm inte kärleken till dom. Akta dig för folk i din närhet som verkar ändra personlighet, då människor verkar vara en sak som gudarna använder för att kommunicera och övertala samt ändra öden för andra människor.

Många verkar tycka att man inte ska påverka saker själv, inte säga åt folk vad dom ska göra osv. Mitt råd är att glömma allt sånt skitsnack, en mycket vis flicka sa till mig en gång. Det är personen som lyssnar som bär ansvaret för sakerna som han gör. Att inte tänka så gör ju att man accepterar sig själv och andra människor som någon slags zombie utan fri vilja.

Det finns många som inte tror på den fria viljan, mitt råd är att tro på den. Det finns inget sämre än att erkänna för sig själv att man inte har en fri vilja, den fria viljan är det enda vi som individer har utan den är vi bara brickor i ett konstigt spel.

Ett till tips är Ensam är stark, men vänner kan ge stöd och kärlek ett plank att bolla känslor och tankar med.

Ta inte andras ord eller dina egna tankar som sanningar, ifrågasätt dom hela tiden, är dom inte logiska eller är dom felaktiga enligt din egen person, kasta bort dom. Då är dom troligtvis inte dina egna eller från någon gud som har en egen agenda.

Många gudar verkar också som vanliga människor vara väldigt impulsiva, så ta det lugnt dom första gudarna som reagerar är troligtvis dom som är impulsiva dom har då också lättast att vara korrupta eftersom impulsivitet och korruption går hand i hand.

De gudarna som står på din sida är dom som tar det lugnt låter dig vara dig själv och som hjälper dig försiktigt och långsamt. De gudar som inte dömer dig är dom som du vill ha som vänner. Akta dig om gudarna börjar döma dig, då har dom troligtvis någon egen agenda.

Sen verkar det även finns många andra olika krafter i världen som är med och påverkar människan. Många av dessa krafter är korrupta liksom människan för de som sitter högst upp i dessa krafter är dom som strävar efter makt, och eftersom makt i sig är en korrupt tanke gör det att det hela blir lite jobbigt när man tänker efter.

De flesta grundtankar i samhället är korrupta om man tänker efter hur de fungerar, makt, lag osv allt som samhället grundar sig på är korrupt från början. Och om det är en sak vi lärt oss om korruption är det att korruption leder till mer korruption.

Det finns flera olika sätt att se på saken med fel eller korruption, ett sätt är om alla tänker på samma sätt finns inte fel eller korruption, men om alla tänker på samma sätt finns ingen variation och existensen blir meningslös.
Ett annat sätt att se på fel är att vissa fel kan man acceptera men man måste komma ihåg dom så att man inte bygger vidare på felaktigheter, anledningen till detta är för att skapa variation då variation är liv eller kärlek. Kärlek är i sina grundläggande beståndsdelar liv, och liv är variation/kaos/vågor eller vad man nu vill kalla det.

Så ja de flesta gudarna som har makt är korrupta... tänk på detta när ni har samtal med dom eller er själva beroende på hur ni ser på saken. Försöka anpassa så att ni har ett tankemönster som begränsar eller förhindrar korruption.

Beskriv i en bok precis hur ni är som person så att ni kan hitta tillbaka till er själva om det skulle behövas, spara den på ett säkert ställe.

Men det är iaf krig där ute, kom ihåg det...

Posted on: 2010/6/16 2:23
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
35 user(s) are online (35 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 35

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS