vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (Chriss)

BottomBottomRe: Ukraina
#1


Mycket intressant att höra Tymoschenkos sätt att uttrycka sig i den läckta konversationen, ännu intressantare om än underligt att hon väljer att bekräfta att det samtalet ägt rum! Även om hon vill hävda att den hemskaste delen skulle vara inklippt eller manipulerad, där hon pratar om att de 8 miljoner ryssar som finns i Ukraina bör dödas med kärnvapen.

Vad kommer Svensk media att rapportera? Blir det som när Nulands samtal skulle kommenteras av Bildt att man enbart kritiserar avlyssningen och ignorerar innehållet? Eller kanske man helt enkelt struntar i att nämna något?

http://rt.com/news/tymoshenko-calls-destroy-russia-917/

Posted on: 2014/3/24 23:43
 Top 


Re: Ukraina
#2


Nu ska man aldrig vara allt för snabb på att avfärda olika teorier men, njaaa...

Posted on: 2014/3/3 11:31
 Top 


Re: Ukraina
#3"You just don't in the 21st century behave in 19th century fashion by invading another country on completely trumped up pre-text," Kerry told the CBS program "Face the Nation."

Framförallt det uttalandet som jag fnissade till när jag hörde det.

Libyen, Irak, syrien, Serbien osv osv.....

Posted on: 2014/3/2 20:52
 Top 


Re: Ukraina
#4


Nån mer än mig som skrattade till lite när ni såg uttalandena från John Kerry?
Hade ingen länk tyvärr men gissar att ni alla sett det redan i vilket fall som helst. :)

Gick in på lite olika tidningar här i sverige för att se vad vanliga folket tycker om vad som sägs i frågan men lustigt nog verkar inte debatt få förekomma!
Misstänker att det har att göra med att det faktiskt verkar vara fler och fler som inte riktigt sväljer det "nyheterna" från våra media rapporterar utan ser igenom propagandan och nu vill man inte att de ska få förstöra för dem som fortfarande tror på det som sägs i nyheternas sändningar. :)


Posted on: 2014/3/2 20:19
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#5


Appropå inflation så är inte det samma sak som att penningvärdet sjunker även om det kanske är den vanligaste effekten som är lättast att se.
Inflation som definition handlar om en ökning av penningmängden, något som onekligen sker i massiv skala men som är svår att få grepp på exakt hur mycket. Den här definitionen vill man inte att folk ska använda sig av då det förmodligen skulle innebära att förtroendet för valutorna sjunker då det så tydligt skulle visa på vårdslösheten. Därför har man försökt och lyckats få inflation att enbart handla om penningvärdet i folks medvetanden.
Måttet på hur vi mäter inflation med hjälp av konsumentprisindex låter som en god idé men förutom att inte ta hänsyn till olika bubblor som dyker upp överallt, huspriser, börsmarknader osv som också är effekter av inflation så har man fått ett fint verktyg för att styra den officiella inflationen till exakt det man vill att den ska uppfattas vara.
Priset på sådant som är nödvändigt stiger men eftersom elektronik som tv-apparater sjunker i pris bevisar att inflationen hålls i schack, valet av varor i konsumentpriskorgen ger goda möjligheter att visa på precis vad man önskar alltså. Sådant som är nödvändigt för vår överlevnad får mindre plats och jämställs med lyxvaror, teknik som av naturliga skäl sjunker i pris med tiden och som inte alls har med inflation att göra.

Posted on: 2014/2/20 9:12
 Top 


Re: NASA Study Proves Carbon Dioxide Cools Atmosphere
#6


Helt rätt $ten, håller med dig till fullo!
Debatten är så snedvriden att endast handla om co2 som dödar planeter och alla som bor på den och man pratar sällan om annat som är skadligt för miljö och hälsa.
Vi har t.ex svaveldioxid som bildas vid förbränning som reagerar med vatten i atmosfären och faller ner som svavelsyra med försurning till följd, kväveoxider med liknande resultat och massor med andra onyttigheter som vi drar i oss direkt från avgaserna. Här nånstans borde debatten om "fossila bränslen" kretsa men nu har man bestämt sig för att just co2 är vad som dödar oss och när det är så lätt att beräkna utsläppen av just co2 är det enkelt att sätta en prislapp på förbränningen och börjar någon tjäna pengar på utsläppen så löser sig miljöproblemen enligt gällande logik!

Posted on: 2013/4/26 23:27
 Top 


Re: Guldet faller. Sälja eller vänta?
#7


Viktigt tillägg på slutet där!
Det förklarar en metod att förstärka ett prisfall ytterligare och har setts många gånger förut, först lyckas man trycka ner priset lite och sedan höjer man direkt och kraftigt täckningskraven vilket mycket riktigt tvingar stora pappersinvesterare att sälja vilket då förstås får en stor effekt då det helt plötsligt blir mycket papper på marknaden och då tokrasar såklart kursen.
Pappersguld och fysiskt guld är skilda saker ja, men priset på fysiskt guld sätts (i stort sett) utifrån pappersguldet.
Men efterfrågan på just fysiskt guld sköt i höjden i samband med raset vilket tyder på att fler och fler enbart ser det här som ett fantastiskt tillfälle att köpa! Med en starkare fysisk marknad blir det intressant att följa hur pappersmarknaden utvecklas framöver men jag tror inte man har gjort slut på alla trick man kan använda än på ett tag.
Tror guldet kan komma att röra sig mycket uppåt och nedåt närmaste tiden och med ökad volatilitet riskerar man att förlora tilltron till guldet som stabil värdebevarare hos den större massan tyvärr. Men medvetenheten om ohållbarheten hos valutorna verkar ha spridit sig så pass mycket att det kanske inte påverkar efterfrågan trots allt?
Den som lever får se!

Posted on: 2013/4/23 1:03
 Top 


Re: P3 Morgonpasset om konspirationsteorier
#8


Tänkte försöka se ett avsnitt med Erik & Mackan för att se om man lyfte fram seriösa konspirationsteorier fast med humoristisk framtoning med glimten i ögat eller om man var ute efter att bara förlöjliga hela begreppet konspirationsteori, ja det är skillnad mellan de metoderna!
Föga överraskande var det senare alternativet vägen man valt.
Det sista jag orkade se var när man plockade in en "expert" i studion, någon som törs gissa varifrån man hämtade sin sk expert? Korrekt, VoF.
Det som faktiskt blev lite komiskt ändå var att han efter att ha förlöjligat någon mer eller mindre udda konspirationsteori och kritiserat den för att sakna konkreta bevis eller för att grunda sig på bristfällig fakta eller liknande fick helt oemotsagd haspla ur sig en helt egen konspirationsteori och hävda det vara fakta, nämligen att RT var KGBs och Putins privata propagandamaskin.
Jag vet att det påståendet använts förut men tycker nog att det liknar en konspirationsteori..


Posted on: 2013/4/10 0:10
 Top 


Re: "Farväl till VoF"
#9


Tack!

Ja fanns en gilla-knapp tror jag att jag skulle klicka där också.

Posted on: 2013/4/9 21:51
 Top 


Re: I skuggan av bitcoin
#10


Precis som många förutspått skulle hända när populariteten hos bitcoin ökade (och värdet..), nu nämns det på ekonominyheterna och naturligtvis är det sammankopplat med knarkhandel och annan kriminalitet, för det är ju enda anledningen till att man vill använda en decentraliserad valuta, för att få knarka! Det och kringgå riksbankens "kontroll" över pengarna, som att deras inflytande ens skulle vara mätbart kontra bankerna..

Posted on: 2013/4/9 21:32
 Top 


Re: The secret world - Game of Orders
#11


Inte helt omöjligt, det tänkte jag inte ens på!

Oavsett vad man tror om den teorin annars kan det mycket väl vara så i spelet, kollade trailer och det verkar ju faktiskt vara riktiga drakar/reptiler med i spelet.

Posted on: 2013/3/19 22:27
 Top 


Re: Enkel "investering"
#12


Fruktansvärt skandalöst, man häpnar över fräckheten i att råna folket på ett så öppet sätt! Något positivt som kan komma ur detta ändå är om oron att fler länder kommer drabbas att folk blir rädda att bli av med sina sparpengar och startar en "bank-run", det skulle vara spännande att se vad som hände när folk börjar förstå att det inte finns pengar i systemet nog att räcka till ens en bråkdel av folket i pengakön..

Men något annat är ju som du säger att guldet bör kunna stärkas ytterligare gentemot fiat, då det är en klassisk tillflyktsort och när regeringar börjar råna sina medborgare (mer än vanligt dvs) tror jag att fler kommer försöka hitta sätt att bevara sina intjänade pengars värde, något som i regel brukar betyda guld.
Eller silver kanske? Själv har jag inte så förskräckligt mycket kapital att skydda men har försökt att fördela 50/50 mellan silver och guld. (i nuvarande värde, inte vikt..)
Lättare att hantera stora summor med guld (och bära med sig om man behöver sticka iväg snabbt) men i mitt fall är det inte så stor skillnad då det inte handlar om stora summor.

Liberty silver tycker jag har schyssta priser, åtminstone på guld. När det kommer till silver är det billigare att handla från utlandet (Tyskland) innan de har fyllt sina exportkvoter förstås, om man inte är där på plats nångång redan och kan handla över disk.
Men guld brukar ligga på ungefär samma premie över spot-priset i de flesta europeiska länder vad jag sett, liberty silver har jag för mig tom ligger lite lägre?
Nu är det ett tag sedan jag handlade med ädelmetaller då jag har tagit tjänstledigt från jobbet för studier vilket inneburit att det inte funnits så mycket stålar att handla för.. Så det kan ju se lite annorlunda ut idag men jag tror inte det.

Guld har diskuterats flera gånger och jag tror inte att det är någon som helst lösning faktiskt på problemen, ett bättre alternativ än nuvarande system tycker jag dock att det är så ett steg framåt kanske om guldet gjorde comeback. Men något steg bakåt i andra avseenden kanske?
Nåja, men i nuvarande system känner jag hursomhelst att det är en värdebevarare utan motstycke!

Posted on: 2013/3/17 23:44
 Top 


Re: The secret world - Game of Orders
#13


Ja, det var min första tanke också, någon sorts syndikat aktivt i asien där draken är en mycket stark symbol.
Men inget jag riktigt hört talas om men ska dom nämnas i samma andetag som de övriga två (som kanske är samma sak ändå?)borde dom ju vara mer kända? Eller så kanske dom lyckats bättre än dom andra på att vara en hemlig sammanslutning!

Posted on: 2013/3/17 23:19
 Top 


Re: The secret world - Game of Orders
#14


Är lite för dåligt påläst, illuminati och templars känner man ju förstås men vad/vilka är dragon? Om det är så att det är riktiga drakar i spelet, vilka ska dom symbolisera?

Posted on: 2013/3/17 0:42
 Top 


Re: Köttskandalen
#15


Absolut!
Och jag är inte alls emot att man dessutom tar tillvara på köttet, jag har inte ätit häst faktiskt (åtminstone vad jag vet) men vad jag förstått är det inget fel på varken smak eller kvalité (bortsett tävlingshästar då kanske..) så det är ju synd om det skulle förfaras.
Ser man bara till att skriva på förpackningen vad det är så är alla nöjda och glada!

Försöker hitta någon lokal djuruppfödare/slaktare där man kan lära känna människan och se hur djuren lever, vad dom får att äta osv. Det skulle kännas både bättre och säkrare än att på stormarknaden köpa en förpackning med "mystery meat" där man ingenting vet om förhållandena och vad för skräp som anses vara föda för djuren.
Men det är bara ett steg, drömmen är att så småningom ha en egen gård lite avsides med tillhörande skog och mark där man stegvis försöker göra sig självförsörjande i så stor utsträckning som möjligt så man kunde bryta sig lös från den ständiga jakten efter pengar där man spenderar för mycket tid med att arbeta åt någon annan. Skulle vara så mycket mer tillfredsställande att arbeta åt sig själv med meningsfulla uppgifter och inte behöva bry sig så mycket om att dra in pengar!
Antagligen en dröm många här delar på någon nivå till skillnad mot samhället i övrigt där all lycka och självvärde utgår ifrån pengar i stor utsträckning.

Posted on: 2013/3/2 2:38
 Top 


Re: Köttskandalen
#16


Mera "oomf" i compounden =)
Fast måste erkänna att det hade varit bättre att vara duktig på en recurve, inte mycket som kan krångla och lätt att hålla i skick. Dock rejält mycket svårare enligt mig att skjuta med, kanske bara är en fråga om träning?
Fast egentligen borde man sett till att kunna hantera en gammal hederlig långbåge, det är grejer!

Gått några enstaka tävlingar i skogen mot 3d-mål vilket var kul, bra träning för avståndsbedömning och skjutning i olika vinklar, "nedförsskott" är faktiskt riktigt lurigt.
Lååångt ifrån landslagsnivå dock så blir det prickskyttetävling lär jag inte ha mycket att sätta emot, trots fördelen med compound =)
Tror vi hoppar över tävlingsmomentet helt faktiskt! =)
Men bågen är en jaktbåge och rätt mycket att skjuta med, om jag inte missminner mig är det en 80-poundare.
Längesedan jag tränade nu dock, kanske inte orkar dra upp den längre?? Måste nog ta mig till min skogsrunda där det finns lite olika buttar uppställda och vässa skyttet!

Appropå gifterna i maten håller jag såklart med om att det är allvarligt men även här går det återkoppla till min poäng i resonemanget för även om det inte pratas om gifterna och riskerna med dem så måste man ändå skriva ut att de FINNS där så den som tagit sig tid att läsa på om olika gifter i form av tillsatser o dyl kan se att det finns där och därefter göra ett val om man vill undvika det eller om det är ok.
Skriver man ut att det inte finns någon smakförstärkare men man tillsätter det tillsammans med annan skit är det bedrägeri. Det finns en marknad för hästkött, sälj hästköttet där, som hästkött!
Men även egna moraliska aspekten måste också respekteras, själv skulle jag ha svårt att äta katt om det inte vore en överlevnadssituation och därför skulle jag inte köpa kattkött (nu hoppas jag dock att det inte finns heller..) och skulle bli riktigt arg om någon lurade mig till att äta det mot min vilja. Vissa har religiösa skäl till att inte vilja äta gris, andra vill inte äta nötkött och säkert vill nog inte den där hästtokiga tjejen som alltid jobbat med hästar äta hästkött.

Av dessa och förmodligen ännu fler skäl tycker jag det faktiskt är av allra högsta vikt att vi har ett märkningssystem det går att lita på, det som står på innehållsförteckningen ska finnas där och varken mer eller mindre! Även om det är upp till en själv att ta reda på vad som är bra och vad som är mindre bra måste man ges möjligheten. Kommer den dagen då vi får ta våra bågar ut i skogen för mat, ja då kan vi kanske släppa lite på märkningen men nu medan samhället fortfarande håller ihop och "fungerar" ska kontroller utföras och innehåll garanteras, gärna med tillägg att om man avslöjas med att fara med osanning straffas på riktigt, inga låtsasstraff för stora koncerner.

Ska man spekulera i motiv till varför det får det stora mediautrymmet tror jag nog det ligger mycket sanning i att det är tänkt att sprida allmän misstro mot kött i allmänhet och få människor att avstå konsumption, som bonus får dom dessutom känna sig jätteduktiga då man minskar sina utsläpp av "världsmördargasen" co2!
Kanske det var själva anledningen till att hästkött såldes som något annat till att börja med, kanske inte var av ekonomi med att sälja billiga råvaror dyrare? Men det kanske är väl konspiratoriskt i nuläget, själv tror jag mer på mänskliga girigheten som faktor fast utesluter inget. Beroende på vilka eventuella effekter det får kan man senare kolla tillbaka och se om någon tjänat lite för mycket på skandalen, då kan det vara läge att följa pengarna!

Posted on: 2013/3/1 1:47
 Top 


Re: Köttskandalen
#17


Med argumentet att det alltid finns svältande människor som har det värre och med enda prioritet att klara sig för dagen faller nästan alla ämnen som diskuteras här. Om man ska se det ur deras ögon lär inte 9/11 kännas särskillt angeläget för att man gör allt för att få tag på mat, alltså är det oviktigt?
Eller om vårt dricksvatten skulle tillsättas stora mängder fluor i hemlighet men det uppdagades, det är egentligen fortfarande mycket bättre än det vatten som många i världen har tillgång till och därför inget att bry sig om?

Den dagen mat inte kommer förpackat i fina paket som du säger tror jag många kommer vara hungriga, däremot gissar jag att jag kan komma klara mig bättre än genomsnittet även om det kommer bli betydligt tuffare att klara sig, jag är van vid att hantera min compound-båge och har vana av skog och mark. Varför menar du att just jag skulle gå hungrig? För att jag önskar veta vad det är jag äter?? Troligtvis kommer jag ju dessutom ha mycket bättre koll på vad det är jag stoppar i mig i sådana fall då jag kommer behöva jaga och samla maten i skogen själv.

Handlar inte om att jag skulle rynka på näsan åt just häst, däremot tycker jag det är lite oroväckande att man när man köper nötkött får något helt annat, gäller det bara de här fallen eller är det vanligt förekommande att man lägger till sådant som inte framgår av märkningen? GMO kanske? Köper jag en produkt som det står är fri från aspartam vill jag inte att det ska vara fullt av aspartam, köper jag mjölk vill jag inte att det ska vara tillsatt, tja låt säga kvicksilver, poängen är alltså att släpper vi det fritt att paketera vad som helst som något annat anser jag det vara ett bekymmer.
Stoppar du i dig GMO? Om inte, skulle det vara oroväckande om det uppdagades att det säljs som garanterat ekologiskt odlade grönsaker? Den som svälter skulle nog inte bry sig särskilt mycket, då är det grönsak som grönsak och huvudsaken man blir mätt så varför skulle vi ens bry oss, om någon annan som svälter skulle äta det borde vi också göra det utan att ifrågasätta?

Att viktiga frågor hamnar i skuggan är väl ett problem vi alltid har med MSM för övrigt? Tur då att vi kan kolla alternativ media och inte enbart förlita oss på att få nyanserad rapportering om vad som tex händer i Syrien eller bland hemliga möten hos eliten osv serverad på aftonbladet eller annan massmedia, oavsett om dom skriver om köttskandal eller något annat för tillfället skulle man ändå inte skriva om mycket av det som diskuteras på det här forumet.

Posted on: 2013/2/28 22:35
 Top 


Re: Köttskandalen
#18


Förstår väl din poäng, hästkött må inte vara så farligt att äta osv.
Men, som jag nämnde i en annan tråd som avhandlade samma ämne är det ju inte det faktum att det är hästkött som är mest upprörande utan det att det säljs som någonting annat!
Ska vi bara rycka på axlarna och tycka det är ok om man byter ut ingredienser mot billigare men ändå skriver att det är någonting annat?
Någon kanske kommer på att det är rätt dyrt att använda sig av riktiga ekologiskt odlade majskolvar och byter ut dessa mot monsantos billigare GMO dito och skriver att det är ekologiskt odlat, ingen behöver ju bry sig ändå för vi ska inte bli upprörda att vi inte fått det vi trott och betalat för, det är ju ändå bara ett modernt I-landsproblem och inget allvarligt. Att företag vill göra vinst är ju förståeligt och att sälja billiga varor som någonting annat som är dyrare är en strålande idé om ingen ändå bryr sig!

Själv tycker jag det är väldigt viktigt att man får det som står på förpackningen och man betalat för.
Om du inte tycker det är något problem med nermalda herrelösa hundar och tävlingshästar och annat som varit oönskat är det väl ok, jag ska inte lägga mig i vad andra äter men då ska det fasiken inte säljas som nötkött! Man måste få välja själv vad man stoppar i sig vare sig det gäller GMO eller annat som t ex vilket kött man vill äta men kan man inte lita på vad som står på innehållsförteckningen och folk helt skulle sluta bry sig, "kött som kött" eller "grönsak som grönsak" osv, så skulle det betyda att inte jag heller längre kan kontrollera vad jag stoppar i mig och jag vill gärna veta för jag bryr mig oavsett om andra struntar i det!

Posted on: 2013/2/27 23:31
 Top 


Re: Hör av Dig om Du är,
#19


Hej iwarrior, tyvärr kan jag inte påstå att jag är särskilt märkvärdig men då ingen annan verkar vilja svara så kan jag åtminstone erbjuda mig att korrekturläsa det du skrivit. Kanske kan jag hjälpa och kanske inte, vad jag vet att jag kan göra är att försöka!

Ibland har man svårt att rätta sina egna texter och missar uppenbara fel trots att man egentligen kan bättre, alltid lättare att upptäcka andras misstag än sina egna!

Posted on: 2013/2/25 13:26
 Top 


Re: Luminance
#20


Då vaken.se saknar gilla-knapp som låter användare visa uppskattning tror jag iwarrior helt enkelt skrev det istället!

Posted on: 2013/2/16 20:44
 Top 


Re: "Hästköttsskandalen" i historiens ljus
#21


Det egentliga problemet består väl inte i att det skulle vara nåt särskillt fel på just hästkött utan att det säljs som någonting annat? Står det nötkött på förpackningen borde man kunna förvänta sig och lita på att det verkligen är nötkött och inte hästkött eller delfin eller utter eller vad som helst annat.
För övrigt tror jag att hästar i större utsträckning medicineras häftigare och skulle det vara så att det var tävlingshästar eller så tror jag man med stor sannolikhet även kan upptäcka diverse hormoner och annat som man kanske inte vill äta, vill man det är det ok också men valet måste få finnas och inte smygas ned i hemlighet.
Om GMO-potatisar skulle säljas som ekologiskt odlade tror jag också man skulle vara upprörd även om man inte skulle anse det vara något fel på GMO eller tycka dom smakade dåligt (kommer inte på någon som skulle tycka det här inne men det finns säkert. Poängen är alltså såklart att det som står på förpackningen ska vara det som också finns i förpackningen, basta!

Posted on: 2013/2/14 13:31
 Top 


Re: Syrien under attack!
#22


Hettar till ytterligare med israeliska flygattacker mot mål i Syrien. Iran lovar repressalier.
Israel vill få till kriget mot Iran och därmed dra in USA, kan bli jobbigt att vara i Iran då, kommer någon hjälpa dem eller får Iran stå ensamma i händelse att israelerna gör slag i saken och anfaller? Ryssarna eller kineserna kanske borde kunna sätta ned foten och lova att stå som motvikt mot sionisterna och imperialisterna men det lär förstås inte stoppa något. Kanske till och med är önskvärt av krigshetsarna? Ingenting som är så lönsamt som ett nytt världskrig!

Posted on: 2013/1/31 18:13
 Top 


Re: Alex Jones hos Piers Morgan.
#23


Poäng i att man nästan alltid uppfattas som "vinnare" i en debatt ifall man lyckas behålla sig lugn medan den andra blir väldigt upprörd. Absolut dåligt val att välja Alex Jones som bevisligen inte klarar av att diskutera utan sin megafon..

Men självklart att man måste avväpna ameikanska folket, liksom lite svårt att ha en fungerande polisstat när det springer runt folk som är beväpnade och kan försvara sig själva eller än värre, som kan samlas och organisera ett seriöst motstånd!
Om nu inte "batman-skjutningen" och sandy hooks räcker för att nå målet törs jag inte tänka på vad man hittar på nästa gång! Batman-historien var tragisk men fungerade tydligen inte så då blir det sandy hook, många snäpp värre där barn är offren! Hur tar man det ytterligare ett steg? Huvvaligen.

Posted on: 2013/1/8 23:15
 Top 


Re: Revolutionerande kosmologisk teori: Jorden axelroterar 1 varv/år!
#24


Tack, det var precis min första tanke när jag gick in och läste tråden. Men kanske inte så svårt att genomskåda, kändes rätt genomskinligt faktiskt!

Posted on: 2013/1/8 18:32
 Top TopTop
(1) 2 3 4 ... 8 »dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
46 user(s) are online (46 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 46

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS