vaken

Vakencorner

Forum Index


Board index » All Posts (lovehead)

BottomBottomRe: Pågår nu (USA)
#1


Det var väldans vad det blev tyst i den här tråden.... Hur står status?

Posted on: 2010/10/14 19:49
 Top 


Dom nya Elmätarna stör ut Wifi-uppkoppling + jättemycket till.
#2


Dom nya elmätarna där sitter det ju GPRs, (3G telefon), inbyggd i dom nya skåpen. Här hos oss är det redan installerat.

Vi på på samma gård ett flertal, (flera hus), så vi delar uppkoppling genom att köra trådlöst. Tror ni att det redan är så att dom kan "kapa" linjen om dom vill? Alltså då menar jag inte energibolaget, utan FRA som springer USAs ärende. Och då menar jag att redan idag händer det.

För tekniken finns ju där redan. Se bara på Bush irak-kring. Dom slog alla deras TV-sändningar på stört. Usa har ju redan börjat använda en s.k. Ljud-modulering, så om dom vill kan rikta ljud mot dig så du faktiskt blir mer eller mindre galen.

Vad jag är ute efter, att eftersom dom redan koll på internet, så vet ju dom precis vilka jag har kontakt med + vilka sidor jag är, (som den här t.ex.).

Sverige använder sedan 2005-2006 datasystemet Echolon. Där alla myndighet är kopplade till, på så sätt kan dom se ett beteende mönster om man till exempel fuskar med nåt. Samma datorsystem har ju Usa haft längre tillbaka, och det är väl antagligen fler länder som har det givetvis.

Usa har redan fått igenom att dom nu "av händelse" av "terrorist-attack", kan stänga internet runt Usa. Och återigen Sverige springer ju deras ärende, så fort usa "öppnar munnen".

Och senast idag hörde jag att dom höjd graden för terrorist attack i Sverige. Helt ärligt börjar jag bli orolig. Speciellt då nu när golfströmmen börjar lägga av, efter BP:s oljeutsläpp, som uppenbarligen var riggat av regeringen i Usa.

Och jag är helt övertygad att Usa styr vädret mer och mer. Jag följer alltid vädret varje dag både på svt och tv4, och deras prognoser stämmer numera för 5 öre, och då skall man beakta att dom har fin teknik och bra kunskap.

Usa fick igenom beslutet om "straffskatt" mot Kina.

Både Norge och Sverige rikt land för stunden. Vad har vi? Jo närhet mot Ryssland och det baltiska staterna...

Stora resurser i Tyskland, polen.

Usa har makt över Rumänien, vilket innebär lätt att ta "över" länderna där runt omkring.

Vad styr världen? Jo ekonomin, Vem styr Usas världsbank? Jo ett företag i bl.a. Schwiez.

Listan kan göra hur lång som helst. Min personliga åsikt/tanke att det har redan börjat, så när gemene människa förstår/upptäcker vad som hänt/händer är det redan försent.

Min sista tanke är ju att Sverige säkert inom några år nu kommer införa starkare terrorist-lagar, (tanke på att ribban på nivån, som dom kör med, gör att dom lättare får igenom nya sådana lagar), vad händer med sådana som oss? Jo, vi blir satta i nån form av fängelse i flera år, utan rättegång.

Det mest skrämmande är att allt detta kommer ske inom några få år. Kan garantera att det kommer ske "terroristdåd" i Sverige snart, allt för att få politiker att rösta fram dom här lagarna.


Bara lite tankar :)

Posted on: 2010/10/2 0:40
 Top 


Re: Riggat val?
#3


Det kanske inte hade varit som dumt med valobservatörer ifrån utlandet i alla fall, så som en del i Danmark ville får någon månads sedan :)

Varför har detta val varit så otroligt "komplicerat" för valräknarna?
Det borde väl ha varit likadant i så fall för valet 2006?

Har dom valt att vara mer nogräknade i detta val 2010, just för att det varit så nära för Alliansen att få mandats regering?

Det innebär ju då att vid förra valet inte gått korrekt till eller alternativt att det inte går korrekt till i detta val.

Min personliga teori har varit att faktiskt socialdemokraterna står närmare NWO-rörelsen än vad Alliansen gjort/gör. Eller är det så att detta är ett helt fristående försök från Sverige för att inte låta SD få vågmästar-roll?

Om det hypotetiskt blev ett omval i Sverige, skulle en del som röstat på SD istället då rösta på Alliansen, eftersom känslan att rösta på SD skulle vara att det inte är någon idé, eller skulle dom då få fler sympati röster, då dom nu börjat få ta plats i media och börjar väl bli lite "martyr"-parti?

Många i min omgivning hade velat lägga röst på SD, men valde istället andra etablerade partier, de flesta hade orsaken till att göra just så, bara för det inte ville få en ostabil regering. (Jag själv har inte röstat på SD, ville bara klargöra det, så inget snack om det uppstår).

Detta är bara lite tankar och reflektioner jag har...


Posted on: 2010/9/23 12:25
 Top 


Re: Chemtrails
#4


Denna tråd borde delas upp i två. Där den ena, där kan de som vill diskutera Chemtrails existens. Medans vi andra kan ha en tråd där man utgår ifrån dess existens, och diskuterar vidare. och på så sätt kan man lägga sin energi på det som man prioriterar, var en för sig.


Posted on: 2010/9/12 22:06
 Top 


Re: Thomas Bodström (S) vägrar drogtest LIVE
#5


Det "lustiga" med rattonykterhet, där finns inga förmildrande omständigheter eller tar hänsyn till hur det gått till och etc.

Däremot vid mord finns det olika grader och förmildrande omständigheter. Nu lägger jag ingen vikt på vad som är rätt eller fel. Anser bara att det är märkligt rättsystem...


En del politikter har ju "erkänt" att dom exempelvis provat hasch i sina ungdomars dagar, (dessutom nästan med ett leende på läpparna), att det var en ungdoms synd etc. Precis som det var ok, då det skett på internatskola etc. Att det nästan hört till uppväxten.

Men om däremot min dotter skulle åka fast för det, då blir det utredning av socialen, lämna piss-prov under en tid, försenad körkort tillstånd, (ofta 1-2 år), ev. Böter....

Det är så tvetydliga signaler i samhället. Hur skall ungdomen reagera, när de hör att en del får marijuana utskrivet på recept av läkare, eller en del med ADHD får amfetaminliknande preparat, samtidigt som staten basunerar ut hur farligt och olagligt det är att använda dessa preparat. ?

Posted on: 2010/8/25 12:01
 Top 


Re: SvD om konspirationsteoretiker
#6


Glömde tillägga...Ovanstående skickade jag till Anders Mildner...:)

Skulle jag mot all förmodan få svar, lägger jag ut det här.

Posted on: 2010/8/21 19:01
 Top 


Re: Wikileaks grundare anhållen för våldtäkt
#7


Skall bli intressant att se Rapport ikväll, och se vad dom kör med för vinkel...

En sak jag inte förstår, är det 2 åklagare inblandade? Nån som har koll på detta?

Wox: Jo jag har också blivit utsatt för rättsröta/komplott, det är nog därför man brinner för att sanningen skall komma fram., samtidigt som man ser att man som människa "som blivit anklagad" inte är vatten värd längre..inom staten,

Posted on: 2010/8/21 18:54
 Top 


Re: SvD om konspirationsteoretiker
#8


Världen har förändras herr Anders Mildner.

Idag går information ut nästan i real-tid. Dom här möjligheterna fanns inte då exempelvis vid Estonia eller Palmemordet.

Självklart ökar konspirations-teorierna, med det beror ju just på tillgången till information idag är i en annan nivå än tidigare. Nästa fråga blir ju om man skall sluta kalla rätt många händelser för konspiration och istället kalla det för det rätta namnet: fakta.

Sedan kan jag bli rätt sur för att personer som du, faktiskt mer eller mindre "dum-förklarar" genomsnitt svensken. Genom att du faktiskt anser att du kan sätta dig över och förklara bakomliggande bakom konspirationerna.

Nästa problem är ju idag, att staten eller vetenskapen är det signum generellt används för att bevisa" något. Problemet är ju att vem kan bevisa när det kan hända är just staten eller s.k. vetenskapen som står bakom.

Ungefär lika korkat som det här med hörsel. Man kan höra, men inte se det, så då existerar det väl inte?

I det här fallet med Julian, förstår jag inte din frågeställning, då den stora massan är faktiskt nöjd med regeringens arbete, (trots den rådande lågkonjukturen), det den stora massan nog funderar på mest, är att staten går ut med namn på den anklagade och sedan rätt snabbt drar tillbaka en del av dom. Flera fatala fel har gjorts. Dels att gå ut med namn, dels inom extremt kort tid dra tillbaka en del av anklagelserna. För mig som är en del av folkmassan så luktar det inte konspiration - det luktar statligt maktmissbruk åt usa:s vägnar...


Posted on: 2010/8/21 18:47
 Top 


Re: Wikileaks grundare anhållen för våldtäkt
#9


Så...Nu är ett frö sått bland allmänheten..Är han en skurk eller inte...Snacka om hysteri att misskreditera någon så...

Dom inblandade, å polisen och åklagaren borde anmälas! Så fruktansvärt oprofessionellt hanterat av statligt anställda!

Funderar på att anmäla åklagaren!


Posted on: 2010/8/21 18:18
 Top 


Re: Wikileaks grundare anhållen för våldtäkt
#10


Det lustiga är ju att kvinnorna dessutom träffat honom vid helt unika tillfällen. Så dels känner kvinnorna varandra, dels träffat honom vid separata tillfällen, och dels skulle han ha våldtagit dom...Märkligt sammanträffande...

Nu känner jag givetvis inte Julian, men i den positionen han befinner sig i just nu, tror jag knappast att han skulle göra en sådan här sak, (om man utgår ifrån att han är kapabel till att göra sådana här fruktansvärda gärningar), tanke på den press han befinner sig i, han vet ju att ev. varje felsteg han skulle göra, givetvis skulle användas emot honom.

Att det just är 2 våldtäkter, hävdar jag återigen beror på att då blir deras ord tyngre än hans.

Jag hoppas innerligt att han kommer att få upprättelse, och att media då är lika pigga på att skriva om det då!
Posted on: 2010/8/21 14:46
 Top 


Re: Wikileaks grundare anhållen för våldtäkt
#11


Ja, det är väl det absolut bästa sättet att smutskasta. Att bli anklagad för ett sånt här brott är nog bland de mest förnedrande.

Mycket intressant att båda kvinnorna känner varandra väl och gemensamt gått till polisen för att rådfråga om sina upplevelser?

Saxat ur Expressen:

"– Kvinnorna ska ha kommit till Citypolisen i Stockholm under gårdagen för att rådfråga om sina upplevelser med Julian Assange. De ville enligt uppgift inte göra anmälan.
– Kvinnorna är livrädda och vågar därför inte medverka. Polisen tror att i det här fallet är det gärningsmannens maktposition som kvinnorna är rädda för. Det här ställer till för polisen och åklagaren, säger en källa.
En person nära kvinnorna uppger:
– Tjejerna känner varandra och de vet båda att de har råkat ut för samma sak."


Är det någon som vet hur dessa uppgifter kunnat läcka ut till media? I vanliga fall brukar ju media inte omgående publicera namn på misstänkta gärningsmän/kvinnor.

Personligen luktar det röta lång väg... Vid eventuell rättegång är det ju solklart där 2 kvinnor mot en man, så självklart väger kvinnornas ord starkare än mannens. Dessutom kan ju dom blåljuga i rätten, då dom inte berättar under ed. Bevisbörda behövs ju inte heller, då rätten idag kan döma efter att ena ordet väger tyngre än det andra.


Posted on: 2010/8/21 13:45
 Top 


Re: Vädervapen för att slå ut matproduktion?
#12


Det är ju inte bara USA som styr vädret. Stormakter som Kina har ju dessa kunskaper och kan dessutom använda dom... Frågan är ju om inte nästa/pågående maktkamp är just att kunna styra vädret, då kärnvapen verkar spelat ut sin roll...

Det verkar ju rent uppenbart att det finns grupper i världen som anser sig kunna få vara "gud". Alltså anser sig kunna bestämma vad som är rätt för mänskligheten och då framförallt jorden. Makten fungerar ju så, att är du den typen, så vill du bara ha ännu mer makt, och vad är då mest naturligt, jo att få makt/kontroll över hela jorden.

Tyvärr är ju mätinstrumentet på denna jord, pengar, och finns det något bättre för dessa makt-människor då att exempelvis kunna kontrollera skördar.

Det absolut "bästa" är ju att en enda människa, (läs Al Gore), kunde få igång en sådan klimatdebatt, och skylla väderförändringarna på just vårt sätt att hushålla med naturen. Och tyvärr går folkmassan på det här. Bara att det är en miljard-industri nu med utsläppsrättigheter, visar ju på att det går tjäna pengar på en virtuell produkt.

Sedan för att återgå till ämnet :) Kan det vara så att om flera håller på att påverka vädret, så har vi ju faktiskt det naturliga vädret också, som gör konsekvenser man inte räknat med. Exempelvis påverka lilla Sverige?

Posted on: 2010/8/19 16:16
 Top 


Re: Vädervapen riktat mot Ryssland och Pakistan?
#13


Tycker det räcker med att titta på Svenska SMHI. Dom får det allt svårare att ge säkra prognoser. Dom medger det själva. Ännu skummare blir det ju när SMHI har tillgång till ett avancerat datorsystem som faktiskt numera är inkört.

Översvämningarna i Östra Europa (Bl.a. Polen), Kina & Pakistan är väl knappast en tillfällighet, eller?

Posted on: 2010/8/14 17:12
 Top 


Re: Latopbatteriet "utslaget" 100811. Något som "slagits ut" för er?
#14


Har det åskat?

Kan bli underliga strömmar i elnätet vid ev. överslag.

Råkade själv ut för det i förra veckan då blixten slog ner ca. 1½ km ifrån mig i en ladugård. Precis då satt jag på altanen med den bärbara datorn, (som var inkopplad på el), samtidigt som blixten slog ner, så kom det ett blått sken över datorn och jag fick mig en mindre stöt. Sedan gick strömmen och var borta ca. 3 timmar. Men datorn fungerade efter den "smällen", däremot klarade sig inte batteriet.

När det blir överslag på elnätet, behöver det inte vara så att säkringar går.

Och i de flesta moderna batteri-accar, sitter det både överbelastnings skydd och överladdnings skydd, misstänker att det är den kretsen som slår ut.


Posted on: 2010/8/12 13:00
 Top 


Re: Charta 2008 (svensk förening)
#15


I dagens Sverige kan du i Tingsrätten dömas, fast ord står mot ord. Motiveringen är att den ena parts ord är mer trovärdigt. Detta tillämpas i allra högsta grad idag. Man kan överklaga till Hovrätten som skall utreda om Tingsrätten gjort rättvis bedömning. Men eftersom dom börjat med att spela upp videon ifrån Tingsrättsförhandlingen och det är ytterst sällan du får göra tillägg, är du i princip lika chanslös där.

Detta tycker jag är extremt skrämmande, så vad är nästa steg i utveckligen?

Posted on: 2010/7/29 22:19
 Top 


Re: Idag i västergötland...
#16


Allt jag skriver nu är bara en utveckling av teori. inte konstaterande. Alltså föra en dialog med likasinnande.

Är övertygad om chemtrails förekommer. När man väl börjar se märkligt beteendé av hur flygplan flyger samt lyckats se dom fysiskt flyga på hög höjd i ett rutnät, där sedan efter ett tag blir förändring av vädret i form av att strimmorna sprider ut sig så hela himlen på extremt kort tid blir i en skimrig grått dimma, och börjar blåsa märkligt, för att sedan efter någon timme eller 2 återgå till "fint" väder igen. Har man upplevt detta "fenomen" ett antal gånger, anar man att nåt sker.

Syftet tror jag är dels kontrollera vädret men även kontrollera oss människor och djur psykiskt. Tror även att de använder HARRP anläggningar för då aktivera funktioner.

Mycket av fågelivet har försvunnit, därför "uppfanns" fågelinfluensan, efter som mycket av fåglarna helt enkelt flög fel, flög i hus och etc. Då är det väl bra att kunna dölja det med fågelinfluensan.

Posted on: 2010/7/22 13:23
 Top TopTopdvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
31 user(s) are online (31 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 31

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS